Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-26, 17:58   #4561
hoe
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Ja natomiast od 2 godzin mam uczucie kamienia w żołądku - efekt pierwszego od 4 miesięcy posiłku skrobiowego: kurczaczka z brązowym ryżem. Było pycha, ale teraz mi ciężko strasznie . Odpuszczę sobie basen, na który miałam od wczoraj ochotę, na rzecz spacerku . Nie chcę pójść na dno
Widzę,że jesteś na Dukanie.Czytałam trochę o tym i widzę, że skuteczne.Na Ciebie też działa?
Chyba muszę o tym pomyśleć

hoe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 18:09   #4562
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość
Zetku, super pomysł z taką firmą a ta koleżanka to jakaś nie tego... :x

Dzięki Stanikomanii za uświadomienie

Ganimadeo, to Ty przeszłaś na III fazę tak?
Takich sklepów stacjonarnych nigdy za wiele . W moim mieście na szczęście są 2: w jednym można kupić Dalię, a w drugim Gaję, z których to firm jestem w stanie coś sobie znaleźć. Dalie bardzo mi odpowiadają estetycznie, tylko lubią się rozciągać, a te ceny... . Choć i tak taniej niż miałabym je na alledrogo kupować i to bez mierzenia Gaja tańsza, ale jakoś pasowały mi ostatnio tylko najprostsze modele (Kate) .

Na III siedzę od poniedziałku . Na razie 1 posiłek skrobiowy za mną, jutro proteinki, a w sobotę uczta
I wystarczy w skrócie - gani. Nie łammy sobie języka

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

Cytat:
Napisane przez hoe Pokaż wiadomość
Widzę,że jesteś na Dukanie.Czytałam trochę o tym i widzę, że skuteczne.Na Ciebie też działa?
Od 12 kwietnia zgubiłam prawie 13kg Już się tu chwaliłam, ale przez wrodzoną skromność powtórzę wyniki raz jeszcze :

biust -9cm
talia -10,5cm
biodra -7,5cm
wzrostu mam 160cm, a zbijałam wagę z 67kg
Wyniki pod koniec II fazy miałam podręcznikowe, jedynie glukoza na czczo poniżej normy, czego efektem były trzęsące się nogi, gdy nie miałam czasu jeść i przedłużała się przerwa między posiłkami. A jadłam i nadal jem co 3 godziny

Na III mam nadzieję schudnąć jeszcze kilo albo dwa dla lepszego samopoczucia estetycznego

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 18:17   #4563
Maliniarka
Zakorzenienie

Gani hihi chciałam być dokładna a i tak literki przekręciłam

kurczę ten dukan mnie tak kusi, ale ja nie potrafię być na diecie, jestem beznadziejna i gruba znowu....

EDIT: i zazdrosna :x
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Edytowane przez Maliniarka
Czas edycji: 2010-08-26 o 18:23
Maliniarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 18:24   #4564
hoe
Zakorzenienie

Ten Dukan w każdym razie to jakaś eureka
muszę się zagłębić dokładnie w lekturę na ten temat bo narazie nie jarzę tych wszystkich faz,przerw itd

Stary 2010-08-26, 18:40   #4565
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
Ten Dukan w każdym razie to jakaś eureka
muszę się zagłębić dokładnie w lekturę na ten temat bo narazie nie jarzę tych wszystkich faz,przerw itd
no pewnie, że trzeba poczytać, lepiej się od początku dobrze przygotować i wiedzieć co dalej

ja już mam dość wszystkiego, całego dietowania...ciągle mam zachcianki ostatnio
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Stary 2010-08-26, 18:44   #4566
sabbatha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Nie, nie opolanka. Z okolic Katowic ale jakby mnie zawiało w kierunku Opola to dobrze wiedzieć. Tylko prosiłabym o dokładniejsze dane bo Rzemieślnik mi nic nie mówi.

Chyba że tak.
A co to w Kato nie ma sklepów?

to jak cię zawiewać będzie to powiedz, dam ci mapę

inaczej, skrzyżowanie Ozimskiej i Kołłątaja (to ci w Opolu każdy powinien wskazać) i tam jest taki wieeelkii komunistyczny budynek Zapytasz o Rzemieślnik stojąć w okolicy tez ci każdy wskaże I koniecznie pamiętaj, że to w piwnicy! Bo na parterze też są sklepy a tam wciskają za małe brzydactwa

sabbatha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 18:44   #4567
hoe
Zakorzenienie

ja az boje sie wejsc na wage Wazylam 59.8 przy wzroscie 1.70 a teraz tez mam wrazenie - nie ja nie mam wrazenia ja to wiem ,ze przytyłam.Czuje sie caly czas jakas ociezała i najchetniej chodzilabym w jakis luznych koszulach itd bo w obcislych sie zle teraz czuje nie wiem czemu..

Stary 2010-08-26, 19:01   #4568
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
ja az boje sie wejsc na wage Wazylam 59.8 przy wzroscie 1.70 a teraz tez mam wrazenie - nie ja nie mam wrazenia ja to wiem ,ze przytyłam.Czuje sie caly czas jakas ociezała i najchetniej chodzilabym w jakis luznych koszulach itd bo w obcislych sie zle teraz czuje nie wiem czemu..
przecież przy Twoim wzroście to niedużo ważyłaś
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Stary 2010-08-26, 19:19   #4569
hoe
Zakorzenienie

Ale moje cialo wcale nie jest jedrne Mam figure gruszki co mnie zalamuje:małe piersi wciecie w tali szerokie biodra.. Masakra:

Stary 2010-08-26, 19:30   #4570
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
pamietacie jak wam pisalam o kolezance co zaczeła robic jaja ze nie przychodzi na urodziny i podejrzewalam ją o to że nie przyjdzie też na panienski w piatek i że pewnie na ślub też nie?otóż najpierw powiedziala ze bedzie jutro na panienskim a wczoraj napisala mojej sis ze sie pomyliła że to ma byc w sobote i że jej nie bedzie.dzisiaj do niej zadzwonie na domowy i zapytam co ma zamiar dalej odwalać, bo zamiast marnować miejsce na nią ( w sensie wesela już) to zaproszę kogoś kto mi nie powie w ostatniej chwili ze nie przyjdzie.
rzeczywiście dziwnie to wygląda Lepiej zadzwoń!

Cytat:
Witajcie, miałam we wtorek wypadek na rowerze, jestem poobijana i mam skręconą kostkę, na szczęście nie mam gipsu, a chcieli i zakładać, mam taki stabilizator tylko. Nawet nie wiem jak to się stało, straciłam panowanie nad rowerem, wjechałam na Sylwestrowego i między rowerami, które się szczepiły jeszcze kawałek poszurałam po chodniku zanim upadłam. A wylądowała w mrowisku jakimś i od razu mnie te robale oblazły. Noga jak bańka 2 tygodnie minimum oszczędzania się.
Do tego pełno siniaków i trochę zadrapań. Ale kostka mnie nie boli. Za to ramiona, piersi, plecy, kolano w drugiej nodze---wszystko mnie boli od chodzenia o kulach do tego dostałam @ i jest wyjątkowo dokuczliwa i bolesna jak na mnie. Pełnia szczęścia normalnie. Musiałam odpuścić 4 dni zabiegów na kręgosłup
Ło matulu...To o mało co a byś gips nosiła, no to nieźle musiałaś się poobijać ..To teraz szybciutko zdrowiej!

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 20:24   #4571
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
Ale moje cialo wcale nie jest jedrne Mam figure gruszki co mnie zalamuje:małe piersi wciecie w tali szerokie biodra.. Masakra:
no tak, w sumie kilogramy nie mówią nam o figurze
trzeba skorygować strojem i już
Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
Ło matulu...To o mało co a byś gips nosiła, no to nieźle musiałaś się poobijać ..To teraz szybciutko zdrowiej!
lekarz mówi, ze może gips założyć, bo to najtaniej mi wyjdzie
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Stary 2010-08-26, 20:39   #4572
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Gani hihi chciałam być dokładna a i tak literki przekręciłam

kurczę ten dukan mnie tak kusi, ale ja nie potrafię być na diecie, jestem beznadziejna i gruba znowu....

EDIT: i zazdrosna :x
Ależ nic się nie stało Wymyśliłam sobie po prostu kłopotliwy nick, który przecież dużo wygodniej można skrócić

I broń Boziu takich myśli Powtarzaj jak mantrę: Jestem fajna, mądra, wartościowa i kocham siebie

Cytat:
no pewnie, że trzeba poczytać, lepiej się od początku dobrze przygotować i wiedzieć co dalej

ja już mam dość wszystkiego, całego dietowania...ciągle mam zachcianki ostatnio
A w jaki sposób obecnie dietujesz? Może zbyt restrykcyjnie lub monotonnie i stąd te kryzysy.

Cytat:
Lepsza gruszka niż rożek . Dzięki szczupłej górze cała wydajesz się szczuplejsza, a bioderka można fajnie zakamuflować . Wielkość biustu też można optycznie oszukać

Cytat:
lekarz mówi, ze może gips założyć, bo to najtaniej mi wyjdzie

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2010-08-26, 20:57   #4573
hoe
Zakorzenienie

No dziękuję Bogu,że ktoś wpadł na pomysł żeby stworzyć push-up,ale to największy oszust dla faceta haha

Stary 2010-08-26, 21:00   #4574
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
Ależ nic się nie stało Wymyśliłam sobie po prostu kłopotliwy nick, który przecież dużo wygodniej można skrócić
jest ładny, mój kompletnie do mnie nie pasuje, a konto założyłam tylko po to, by obejrzeć jakieś zdjęcia, a teraz nie mogę już na niego patrzeć, mdli mnie
I broń Boziu takich myśli Powtarzaj jak mantrę: Jestem fajna, mądra, wartościowa i kocham siebie
nie działa musi przejść...
A w jaki sposób obecnie dietujesz? Może zbyt restrykcyjnie lub monotonnie i stąd te kryzysy.
wcale nie dietkuję ostatnio
Lepsza gruszka niż rożek . Dzięki szczupłej górze cała wydajesz się szczuplejsza, a bioderka można fajnie zakamuflować . Wielkość biustu też można optycznie oszukać
Ja bym chciała móc założyć dodające cm w biuście bluzki z falbankami, golfy, z wywijanym kołnierzem...ale za wielkie bimbały trzeba doceniać to, co się ma...

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

Cytat:
No dziękuję Bogu,że ktoś wpadł na pomysł żeby stworzyć push-up,ale to największy oszust dla faceta haha
hehe, przynajmniej piersi Ci nie lądują na podłodze, gdy go zdejmujesz, a u mnie ten stan jest blisko
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Stary 2010-08-26, 21:15   #4575
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Na wakacjach zuzylam:
Aloes Bottega verde zel
Krem do opalania
Krem po opalaniu
zel pod prysznic douglas
chusteczki do demakijazu douglas

to mam 8 pelnowymiarowek na koncie. Moze to nie duzo ale nadal malo kupuje. W Chorwacji kupilam tylko 2 szampony garnier: z aloesem i olejkiem arganowym i zurawina i 2 plyny do kapieli Fa.Te wszystkie kosmetyki sa niedostepne we Wloszech

poza tym na wakacjach przezylam ostra klotnie z Tz-tem a raczej spore rozczarowanie. Ale juz mi lepiej na duszy..

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 21:22   #4576
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Od razu przypomniała mi się historia mojej przyjaciółki . Gdy pierwszy raz zdjęła stanik przed swoim chłopakiem, to popatrzył i rzucił: "Ale te staniki to dużo dają" . Bardzo romantyczny, co nie?

Maliniarko - ja też marzyłam o golfach, falbankach itp. ale jakoś mi przeszło i polubiłam wszelkie "serki" i seksowne wycięcia wokół dekoltu . Większy biust daje też wrażenie szczuplejszej talii (o ile ma się ją zaznaczoną, bo ja nie mam zbyt wyraźnie ). Denerwują mnie jedynie dłuższe łańcuszki z wisiorkami, które bujają się poniżej biustu przy każdym ruchu, zamiast malowniczo się układać

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2010-08-26, 21:28   #4577
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
Na wakacjach zuzylam:
Aloes Bottega verde zel
Krem do opalania
Krem po opalaniu
zel pod prysznic douglas
chusteczki do demakijazu douglas

to mam 8 pelnowymiarowek na koncie. Moze to nie duzo ale nadal malo kupuje. W Chorwacji kupilam tylko 2 szampony garnier: z aloesem i olejkiem arganowym i zurawina i 2 plyny do kapieli Fa.Te wszystkie kosmetyki sa niedostepne we Wloszech

poza tym na wakacjach przezylam ostra klotnie z Tz-tem a raczej spore rozczarowanie. Ale juz mi lepiej na duszy..
gratuluję zużyć, ale po 2 musiałaś kupować szampony i płyny? nunu

A co się stało z TŻem?

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Cytat:
Od razu przypomniała mi się historia mojej przyjaciółki . Gdy pierwszy raz zdjęła stanik przed swoim chłopakiem, to popatrzył i rzucił: "Ale te staniki to dużo dają" . Bardzo romantyczny, co nie?

Maliniarko - ja też marzyłam o golfach, falbankach itp. ale jakoś mi przeszło i polubiłam wszelkie "serki" i seksowne wycięcia wokół dekoltu . Większy biust daje też wrażenie szczuplejszej talii (o ile ma się ją zaznaczoną, bo ja nie mam zbyt wyraźnie ). Denerwują mnie jedynie dłuższe łańcuszki z wisiorkami, które bujają się poniżej biustu przy każdym ruchu, zamiast malowniczo się układać
super mega romantyk

ja właśnie mam 72 cm w talii, ale wszyscy mówią, że jest szczupła właśnie przez te piersi i biodra (proporcje )
co do bluzeczek, to u mnei w domu zawsze coś mi Ciocia powie, że dekolt mam za duży, co ja poradzę, że moja koleżanka dajmy na to ma taką bluzkę jak ja i wszystko jej przylega, żadnego rowka nie widać, a u mnie cyce na wierzchu od razu(nawet w zwykłej bokserce) a ja zaraz mam kazanie, że to nie wypada itd.

Dzisiaj z kolei czepiła się, że mam chabrowe paznokcie u rąk i malinowe u nóg i nie pasuje

czasem mam już załamki przez to
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Stary 2010-08-26, 21:39   #4578
hoe
Zakorzenienie

Zuzyłam Nawilzajacy balsam do ciała Avonu

Moj Tż twierdzi,że mu się podobają no ale co ma powiedziec

Stary 2010-08-26, 22:01   #4579
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
Zuzyłam Nawilzajacy balsam do ciała Avonu

Moj Tż twierdzi,że mu się podobają no ale co ma powiedziec
gratki

a wiesz, faceci często lubią w nas to, z czego my nie do końca jesteśmy zadowolone i wcale nie znaczy to, że coś kręcą
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Stary 2010-08-26, 22:15   #4580
hoe
Zakorzenienie

Cytat:
gratki

a wiesz, faceci często lubią w nas to, z czego my nie do końca jesteśmy zadowolone i wcale nie znaczy to, że coś kręcą
czytałam gdzieś kiedyś taki artykuł,że kobiety często mają kompleksy na punkcie swojej figury,a podobają sie swoim partnerom i oni [Ci partnerzy] nie widzą żadnych wad w swoich partnerkach.My kobiety jesteśmy poprosty chyba megaprzewrażliwione na punkcie swojego wyglądu

przepraszam wysłowić po polsku ostatnio się nie potarfię

Stary 2010-08-26, 22:18   #4581
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Chyba że tak.
No więc właśnie

Cytat:
Czesc kobietki wrocilam! Wyjechalismy z Chorwacji o 2 w nocy i wpoludnie dojechalismy! Bylo pieknie,taqk cudnych miejsc to w zyciu nie widzialam! Z Tz-tem tez sie wszystko udalo.W jego urodziny pojechalismy zwiedzac wodospady Krka,mozna tez bylo sie kapac Bez kilku sprzeczek sie nie obeszlo ale to powiem wam potem...
To super, że udały Ci się wakacje

Cytat:
pamietacie jak wam pisalam o kolezance co zaczeła robic jaja ze nie przychodzi na urodziny i podejrzewalam ją o to że nie przyjdzie też na panienski w piatek i że pewnie na ślub też nie?otóż najpierw powiedziala ze bedzie jutro na panienskim a wczoraj napisala mojej sis ze sie pomyliła że to ma byc w sobote i że jej nie bedzie.dzisiaj do niej zadzwonie na domowy i zapytam co ma zamiar dalej odwalać, bo zamiast marnować miejsce na nią ( w sensie wesela już) to zaproszę kogoś kto mi nie powie w ostatniej chwili ze nie przyjdzie.
Ja bym tą laskę olała, a nie prosiła się, żeby łaskawie zaszczyciła mnie swoją obecnością

Cytat:
Witajcie, miałam we wtorek wypadek na rowerze, jestem poobijana i mam skręconą kostkę, na szczęście nie mam gipsu, a chcieli i zakładać, mam taki stabilizator tylko. Nawet nie wiem jak to się stało, straciłam panowanie nad rowerem, wjechałam na Sylwestrowego i między rowerami, które się szczepiły jeszcze kawałek poszurałam po chodniku zanim upadłam. A wylądowała w mrowisku jakimś i od razu mnie te robale oblazły. Noga jak bańka 2 tygodnie minimum oszczędzania się.
Do tego pełno siniaków i trochę zadrapań. Ale kostka mnie nie boli. Za to ramiona, piersi, plecy, kolano w drugiej nodze---wszystko mnie boli od chodzenia o kulach do tego dostałam @ i jest wyjątkowo dokuczliwa i bolesna jak na mnie. Pełnia szczęścia normalnie. Musiałam odpuścić 4 dni zabiegów na kręgosłup
Ojej Dobrze, że nic poważniejszego się nie stało.
Gratulacje zużycia podkładu

Cytat:
Czytałam dziś w Claudii, że wcale taka wspaniała nie jest

Cytat:
przykro mi.
A zużyć gartuluję

Przyszedł mi jeszcze dziś krem do rąk z Ori.

Jeszcze jutro, w poniedziałek i wtorek do pracy i koniec...

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Cytat:
czytałam gdzieś kiedyś taki artykuł,że kobiety często mają kompleksy na punkcie swojej figury,a podobają sie swoim partnerom i oni [Ci partnerzy] nie widzą żadnych wad w swoich partnerkach.My kobiety jesteśmy poprosty chyba megaprzewrażliwione na punkcie swojego wyglądu
Bo tak właśnie jest Ja ogólnie jestem szczupła (50,5 kg przy 164 cm), choć chciałabym mieć płaski brzuszek, a jak powiedziałam o tym kiedyś TŻ, to on na to, że mam super brzuszek, a gdyby był płaski, to byłoby równie dobrze
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 22:31   #4582
zetafon
Zakorzenienie

nusia ja tylko chce wiedziec czy przyjdzie na wesele bo liczbę gosci musze podac wczesniej.jesli ona do ostatniej chwili bedzie zwlekac z powiedzeniem mi że nie przychodzi na wesele,a ja już zapłacę za nią, to stracę prawie 250zł.

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 22:38   #4583
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
gratuluję zużyć, ale po 2 musiałaś kupować szampony i płyny? nunu

A co się stało z TŻem?
a jakos tak hurtem poszly te zakupy bo ceny tansze niz w euro a szampony i zele szybko mi pojda w pielegnacji nie mam wogole zapasow wiec pozwolilam sobie.

Z tz-tem bylo tak:

zrobilismy sobie grilla,byl alkohol ale nikomu nie uderzyl do glowy. Nikt z naszej 4 nie pali. Nagle patrze a kolega Tz ta wyciaga tyton i lepi sobie papieroska. No to odsunelam sie troche bo strasznie przeszkadza mi palenie. Nagle patrze a tu tz wyciaga 4 cygara. Az mi sie lezki zebraly prawie bo przeciez on nie pali i wie ze ja jestem ogromnie przeciwna. Poczulam sie urazona i przykro mi sie zrobilo ze jak male dzieci kupili ten tyton jak nas kobiet nie bylo i potrzebna im taka rozrywka "bo przeciez sa wakacje i codziennie tego nie robia"
Oswiadczylam ze mi przeszkadza i nie podzielam tego co robia i sobie poszlam do pokoju. Z reszta straszne juz mialam nerwy wiec poszlam do lazienki i rozplakalam sie z nerwow i z rozczarowania. Potem Tz po jakis 10 minutach przyszedl do mnie i powiedzial ze zgasil i ze mam sie nie denerwowac.
Ale potem juz humor mialam do niczego. Do 5 w nocy nie moglam zasnac,nie potrafilam zrozumiec czemu szukaja takich rozrywek,no po co? a Tz oczywiscie ze roztrzasam,ze o jednego cygara to nie warto sie klocic.

Nadal jak mysle o tym grillu to mnie nosi..przykro mi strasznie.
Pozniej juz nie zapalil tych 3 ktore zostaly,ale wzial je sobie do domu.
Pewnie sobie je zapali jak mnie nie bedzie i bedzie z kumplami,to wtedy nikt mu afery nie zrobi. Zal mi tego
Troche roztrzasam bo niby to bylo jedno cygaro..ale skoro Tz nigdy nie palil i jest to u niego ogromnym atutem to nie wiem co go nagle tak wzielo...mowi ze wakacje i ze do rumu pasuje mu cygaro...no ale ja nie widze go z tytoniem w rece

a teraz sumienie mnie traci ze az tak to przezylam..z boku to przeciez tylko jeden glupi raz

Stary 2010-08-26, 22:41   #4584
sabbatha
Zakorzenienie

ej ja moge przyjechac na twoje wesele

sabbatha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 22:49   #4585
zetafon
Zakorzenienie

mam pytanie nieodwykowe.głównie do gani i koshatki. pojechałybyscie do turcji z biurem wezyr??ogolnie jak przegladam opinie o hotelu ktory nam zaproponowano i opinie o biurze to łapię się za głowe.nie wiem juz co myslec.czesc jest negatywna,czesc pozytywna ale mam wrazenie ze wiecej negatywów i o hotelu i o biurze.szukanie wycieczki na podróż poślubną mnie coraz bardziej wnerwia.

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2010-08-26, 22:53   #4586
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
nusia ja tylko chce wiedziec czy przyjdzie na wesele bo liczbę gosci musze podac wczesniej.jesli ona do ostatniej chwili bedzie zwlekac z powiedzeniem mi że nie przychodzi na wesele,a ja już zapłacę za nią, to stracę prawie 250zł.
Właśnie problem w tym, że czekasz na nią, ja na jakąś księżniczkę. A to ma byc TWÓJ dzień. Daj jej np. tydzień na zdecydowanie się (jeśli możesz dać jej tyle czasu), a jak dalej nie uzyskasz odpowiedzi, to po prostu skreśl ją z listy i tyle.

Cytat:
a jakos tak hurtem poszly te zakupy bo ceny tansze niz w euro a szampony i zele szybko mi pojda w pielegnacji nie mam wogole zapasow wiec pozwolilam sobie.

Z tz-tem bylo tak:

zrobilismy sobie grilla,byl alkohol ale nikomu nie uderzyl do glowy. Nikt z naszej 4 nie pali. Nagle patrze a kolega Tz ta wyciaga tyton i lepi sobie papieroska. No to odsunelam sie troche bo strasznie przeszkadza mi palenie. Nagle patrze a tu tz wyciaga 4 cygara. Az mi sie lezki zebraly prawie bo przeciez on nie pali i wie ze ja jestem ogromnie przeciwna. Poczulam sie urazona i przykro mi sie zrobilo ze jak male dzieci kupili ten tyton jak nas kobiet nie bylo i potrzebna im taka rozrywka "bo przeciez sa wakacje i codziennie tego nie robia"
Oswiadczylam ze mi przeszkadza i nie podzielam tego co robia i sobie poszlam do pokoju. Z reszta straszne juz mialam nerwy wiec poszlam do lazienki i rozplakalam sie z nerwow i z rozczarowania. Potem Tz po jakis 10 minutach przyszedl do mnie i powiedzial ze zgasil i ze mam sie nie denerwowac.
Ale potem juz humor mialam do niczego. Do 5 w nocy nie moglam zasnac,nie potrafilam zrozumiec czemu szukaja takich rozrywek,no po co? a Tz oczywiscie ze roztrzasam,ze o jednego cygara to nie warto sie klocic.

Nadal jak mysle o tym grillu to mnie nosi..przykro mi strasznie.
Pozniej juz nie zapalil tych 3 ktore zostaly,ale wzial je sobie do domu.
Pewnie sobie je zapali jak mnie nie bedzie i bedzie z kumplami,to wtedy nikt mu afery nie zrobi. Zal mi tego
Troche roztrzasam bo niby to bylo jedno cygaro..ale skoro Tz nigdy nie palil i jest to u niego ogromnym atutem to nie wiem co go nagle tak wzielo...mowi ze wakacje i ze do rumu pasuje mu cygaro...no ale ja nie widze go z tytoniem w rece

a teraz sumienie mnie traci ze az tak to przezylam..z boku to przeciez tylko jeden glupi raz
Hm no dziwne, że nigdy nie palił, a teraz nawet miał ze cygara ze sobą, kupione wcześniej. To by mnie zastanawiało bardziej niż fakt, że chciał zapalić. Bo to znaczy, ze myślał o tym wcześniej, a nie np. ktoś mu zaproponował i zapalił z ciekawości. Przykro mi, że taka sytuacja miała miejsce
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 22:56   #4587
zetafon
Zakorzenienie

nusia ona jest taka że najpierw ci powie ze bedzie (,,bede na twoich urodzinach",,jasne że bede na panienskim,nie moge go przegapic") a potem w ostatniej chwili mowi ze jej nie bedzie.dawniej tak nie bylo i nie wiem co jej odwaliło.dla tego musze z nia porozmawiac przez telefon.to niestety egistka i obawiam sie ze nawet nie pomysli ze mi robi przykrosć.szczerze to chcialabym zeby sie okazalo ze jej nie bedzie na slubie.moze jak jutro z nia pogadam to mi powie ze nie przyjdzie i bedzie bez problemu.zobaczymy.

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2010-08-26, 23:01   #4588
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Nusia to bylo na bank zaplanowane,bo chcieli poswietowac troche obrone na studiach no i wakacje razem z tym kumplem i tyton kupili jak poszli wyniesc smieci.
Z ciekawosci nie palil bo juz zapalil sobie w sylwestra i tez mu wtedy mowilam ze mi to strasznie przeszkadza.
No trudno..juz chyba przebolalam..nie ma co walkowac sprawy..

Stary 2010-08-26, 23:04   #4589
Maliniarka
Zakorzenienie

cuciola, no jak nie ma zapasów to jesteś rozgrzeszona (popatrzyłam na to przez pryzmat mojej pielęgnacji do zużycia

nie obraź się proszę, ale wydaje mi się, że trochę za duża aferę z tego zrobiłaś, tzn, dobrze, że mu powiedziałaś, że Ci się to nie podoba nie można dać sobie wejść na głowę, ale każdy facet potrzebuję się czasem wyszaleć, zrobić coś innego "zakazanego". Po Twojej "interwencji" on rzeczywiście teraz może chcieć chować się po kątach, żeby uniknąć "gadania"
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Stary 2010-08-26, 23:08   #4590
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Maliniarko masz racje,a jesli juz musi sie wyszalec to niech sie i kryje. Bedzie mi lzej na duszy ze nie musze go ogladac
ale jakbym ja miala jakas jedna rzecz robic ktora kategorycznie nie podoba sie Tz-towi to dla niego bylabym w stanie sobie odmowic. Jest przeciez tyle rozrywek..
przykro mi bylo i tyle...w sumie nie klocilismy sie podniesionym tonem glosu tylko byla szczera rozmowa
trudno

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości