|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V
Cytat:
Chyba muszę o tym pomyśleć
|
|
#4562 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gaja tańsza, ale jakoś pasowały mi ostatnio tylko najprostsze modele (Kate) . Na III siedzę od poniedziałku . Na razie 1 posiłek skrobiowy za mną, jutro proteinki, a w sobotę uczta I wystarczy w skrócie - gani. Nie łammy sobie języka ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Cytat:
:biust -9cm talia -10,5cm biodra -7,5cm wzrostu mam 160cm, a zbijałam wagę z 67kg ![]() Wyniki pod koniec II fazy miałam podręcznikowe, jedynie glukoza na czczo poniżej normy, czego efektem były trzęsące się nogi, gdy nie miałam czasu jeść i przedłużała się przerwa między posiłkami. A jadłam i nadal jem co 3 godziny Na III mam nadzieję schudnąć jeszcze kilo albo dwa dla lepszego samopoczucia estetycznego
|
||
|
|
|
#4563 |
|
Zakorzenienie
|
Gani
hihi chciałam być dokładna a i tak literki przekręciłam ![]() kurczę ten dukan mnie tak kusi, ale ja nie potrafię być na diecie, jestem beznadziejna EDIT: i zazdrosna :x
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2010-08-26 o 18:23 |
|
|
|
#4564 |
|
Zakorzenienie
|
Ten Dukan w każdym razie to jakaś eureka
![]() muszę się zagłębić dokładnie w lekturę na ten temat bo narazie nie jarzę tych wszystkich faz,przerw itd
|
#4565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już mam dość wszystkiego, całego dietowania...ciągle mam zachcianki ostatnio
|
|
|
#4566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to jak cię zawiewać będzie to powiedz, dam ci mapę ![]() inaczej, skrzyżowanie Ozimskiej i Kołłątaja (to ci w Opolu każdy powinien wskazać) i tam jest taki wieeelkii komunistyczny budynek Zapytasz o Rzemieślnik stojąć w okolicy tez ci każdy wskaże I koniecznie pamiętaj, że to w piwnicy! Bo na parterze też są sklepy a tam wciskają za małe brzydactwa
|
|
|
|
|
#4567 |
|
Zakorzenienie
|
ja az boje sie wejsc na wage
Wazylam 59.8 przy wzroscie 1.70 a teraz tez mam wrazenie - nie ja nie mam wrazenia ja to wiem ,ze przytyłam.Czuje sie caly czas jakas ociezała i najchetniej chodzilabym w jakis luznych koszulach itd bo w obcislych sie zle teraz czuje nie wiem czemu..
|
#4568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4569 |
|
Zakorzenienie
|
Ale moje cialo wcale nie jest jedrne
Mam figure gruszki co mnie zalamuje:małe piersi wciecie w tali szerokie biodra.. Masakra:
|
#4570 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lepiej zadzwoń!Cytat:
|
|
#4571 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba skorygować strojem i już ![]() Cytat:
|
|
|
#4572 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wymyśliłam sobie po prostu kłopotliwy nick, który przecież dużo wygodniej można skrócić ![]() I broń Boziu takich myśli Powtarzaj jak mantrę: Jestem fajna, mądra, wartościowa i kocham siebie ![]() Cytat:
Cytat:
. Wielkość biustu też można optycznie oszukać ![]() |
|||
|
|
|
#4573 |
|
Zakorzenienie
|
No dziękuję Bogu,że ktoś wpadł na pomysł żeby stworzyć push-up,ale to największy oszust dla faceta
haha
|
#4574 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
|
|
|
#4575 |
|
Zakorzenienie
|
Na wakacjach zuzylam:
Aloes Bottega verde zel Krem do opalania Krem po opalaniu zel pod prysznic douglas chusteczki do demakijazu douglas to mam 8 pelnowymiarowek na koncie. Moze to nie duzo ale nadal malo kupuje. W Chorwacji kupilam tylko 2 szampony garnier: z aloesem i olejkiem arganowym i zurawina i 2 plyny do kapieli Fa.Te wszystkie kosmetyki sa niedostepne we Wloszech poza tym na wakacjach przezylam ostra klotnie z Tz-tem a raczej spore rozczarowanie. Ale juz mi lepiej na duszy.. |
|
|
|
#4576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Gdy pierwszy raz zdjęła stanik przed swoim chłopakiem, to popatrzył i rzucił: "Ale te staniki to dużo dają" ![]() Maliniarko - ja też marzyłam o golfach, falbankach itp. ale jakoś mi przeszło i polubiłam wszelkie "serki" i seksowne wycięcia wokół dekoltu ). Denerwują mnie jedynie dłuższe łańcuszki z wisiorkami, które bujają się poniżej biustu przy każdym ruchu, zamiast malowniczo się układać
|
|
|
|
|
#4577 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nunu ![]() A co się stało z TŻem? ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
![]() ja właśnie mam 72 cm w talii, ale wszyscy mówią, że jest szczupła właśnie przez te piersi i biodra (proporcje )co do bluzeczek, to u mnei w domu zawsze coś mi Ciocia powie, że dekolt mam za duży, co ja poradzę, że moja koleżanka dajmy na to ma taką bluzkę jak ja i wszystko jej przylega, żadnego rowka nie widać, a u mnie cyce na wierzchu od razu(nawet w zwykłej bokserce) a ja zaraz mam kazanie, że to nie wypada itd. Dzisiaj z kolei czepiła się, że mam chabrowe paznokcie u rąk i malinowe u nóg i nie pasuje czasem mam już załamki przez to
|
|
|
#4578 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzyłam Nawilzajacy balsam do ciała Avonu
![]() Moj Tż twierdzi,że mu się podobają no ale co ma powiedziec
|
#4579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wiesz, faceci często lubią w nas to, z czego my nie do końca jesteśmy zadowolone i wcale nie znaczy to, że coś kręcą
|
|
|
#4580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
] nie widzą żadnych wad w swoich partnerkach.My kobiety jesteśmy poprosty chyba megaprzewrażliwione na punkcie swojego wygląduprzepraszam wysłowić po polsku ostatnio się nie potarfię
|
|
#4581 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
No więc właśnie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Gratulacje zużycia podkładu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A zużyć gartuluję Przyszedł mi jeszcze dziś krem do rąk z Ori. Jeszcze jutro, w poniedziałek i wtorek do pracy i koniec... ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
Ja ogólnie jestem szczupła (50,5 kg przy 164 cm), choć chciałabym mieć płaski brzuszek, a jak powiedziałam o tym kiedyś TŻ, to on na to, że mam super brzuszek, a gdyby był płaski, to byłoby równie dobrze
|
||||||
|
|
|
#4582 |
|
Zakorzenienie
|
nusia ja tylko chce wiedziec czy przyjdzie na wesele bo liczbę gosci musze podac wczesniej.jesli ona do ostatniej chwili bedzie zwlekac z powiedzeniem mi że nie przychodzi na wesele,a ja już zapłacę za nią, to stracę prawie 250zł.
|
#4583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w pielegnacji nie mam wogole zapasow wiec pozwolilam sobie.Z tz-tem bylo tak: zrobilismy sobie grilla,byl alkohol ale nikomu nie uderzyl do glowy. Nikt z naszej 4 nie pali. Nagle patrze a kolega Tz ta wyciaga tyton i lepi sobie papieroska. No to odsunelam sie troche bo strasznie przeszkadza mi palenie. Nagle patrze a tu tz wyciaga 4 cygara. Az mi sie lezki zebraly prawie bo przeciez on nie pali i wie ze ja jestem ogromnie przeciwna. Poczulam sie urazona i przykro mi sie zrobilo ze jak male dzieci kupili ten tyton jak nas kobiet nie bylo i potrzebna im taka rozrywka "bo przeciez sa wakacje i codziennie tego nie robia" Oswiadczylam ze mi przeszkadza i nie podzielam tego co robia i sobie poszlam do pokoju. Z reszta straszne juz mialam nerwy wiec poszlam do lazienki i rozplakalam sie z nerwow i z rozczarowania. Potem Tz po jakis 10 minutach przyszedl do mnie i powiedzial ze zgasil i ze mam sie nie denerwowac. Ale potem juz humor mialam do niczego. Do 5 w nocy nie moglam zasnac,nie potrafilam zrozumiec czemu szukaja takich rozrywek,no po co? a Tz oczywiscie ze roztrzasam,ze o jednego cygara to nie warto sie klocic. Nadal jak mysle o tym grillu to mnie nosi..przykro mi strasznie. Pozniej juz nie zapalil tych 3 ktore zostaly,ale wzial je sobie do domu. Pewnie sobie je zapali jak mnie nie bedzie i bedzie z kumplami,to wtedy nikt mu afery nie zrobi. Zal mi tego Troche roztrzasam bo niby to bylo jedno cygaro..ale skoro Tz nigdy nie palil i jest to u niego ogromnym atutem to nie wiem co go nagle tak wzielo...mowi ze wakacje i ze do rumu pasuje mu cygaro...no ale ja nie widze go z tytoniem w rece a teraz sumienie mnie traci ze az tak to przezylam..z boku to przeciez tylko jeden glupi raz |
|
|
|
|
#4584 |
|
Zakorzenienie
|
ej ja moge przyjechac na twoje wesele
|
|
|
|
#4585 |
|
Zakorzenienie
|
mam pytanie nieodwykowe.głównie do gani i koshatki. pojechałybyscie do turcji z biurem wezyr??ogolnie jak przegladam opinie o hotelu ktory nam zaproponowano i opinie o biurze to łapię się za głowe.nie wiem juz co myslec.czesc jest negatywna,czesc pozytywna ale mam wrazenie ze wiecej negatywów i o hotelu i o biurze.szukanie wycieczki na podróż poślubną mnie coraz bardziej wnerwia.
|
#4586 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4587 |
|
Zakorzenienie
|
nusia ona jest taka że najpierw ci powie ze bedzie (,,bede na twoich urodzinach",,jasne że bede na panienskim,nie moge go przegapic") a potem w ostatniej chwili mowi ze jej nie bedzie.dawniej tak nie bylo i nie wiem co jej odwaliło.dla tego musze z nia porozmawiac przez telefon.to niestety egistka i obawiam sie ze nawet nie pomysli ze mi robi przykrosć.szczerze to chcialabym zeby sie okazalo ze jej nie bedzie na slubie.moze jak jutro z nia pogadam to mi powie ze nie przyjdzie i bedzie bez problemu.zobaczymy.
|
#4588 |
|
Zakorzenienie
|
Nusia to bylo na bank zaplanowane,bo chcieli poswietowac troche obrone na studiach no i wakacje razem z tym kumplem i tyton kupili jak poszli wyniesc smieci.
Z ciekawosci nie palil bo juz zapalil sobie w sylwestra i tez mu wtedy mowilam ze mi to strasznie przeszkadza. No trudno..juz chyba przebolalam..nie ma co walkowac sprawy.. |
|
|
|
#4589 |
|
Zakorzenienie
|
cuciola, no jak nie ma zapasów to jesteś rozgrzeszona (popatrzyłam na to przez pryzmat mojej pielęgnacji do zużycia
![]() nie obraź się proszę, ale wydaje mi się, że trochę za duża aferę z tego zrobiłaś, tzn, dobrze, że mu powiedziałaś, że Ci się to nie podoba
|
|
#4590 |
|
Zakorzenienie
|
Maliniarko masz racje,a jesli juz musi sie wyszalec to niech sie i kryje. Bedzie mi lzej na duszy ze nie musze go ogladac
![]() ale jakbym ja miala jakas jedna rzecz robic ktora kategorycznie nie podoba sie Tz-towi to dla niego bylabym w stanie sobie odmowic. Jest przeciez tyle rozrywek.. przykro mi bylo i tyle...w sumie nie klocilismy sie podniesionym tonem glosu tylko byla szczera rozmowa trudno |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.

. Odpuszczę sobie basen, na który miałam od wczoraj ochotę, na rzecz spacerku
. Nie chcę pójść na dno

a ta koleżanka to jakaś nie tego... :x
Gaja tańsza, ale jakoś pasowały mi ostatnio tylko najprostsze modele (Kate)
.

wszystkiego, całego dietowania...ciągle mam zachcianki ostatnio
Zapraszam 

Powtarzaj jak mantrę: Jestem fajna, mądra, wartościowa i kocham siebie
. Wielkość biustu też można optycznie oszukać