|
|
#151 |
|
szyciowa specjalistka :)
|
Dot.: kosmetykowe różności !
- Smokey Pink,
ten mam .... tak koło 1/3 sampla (nie używam właściwie |
|
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
a widzisz cos u mnie na ewentualna wymiane?
|
|
#153 |
|
Wtajemniczenie
|
Interesuje mnie
76. Odsypka podkładu, odcień Fair Intensive, EDM - wielkość sampla EDM i 94. Hydrolat oczarowy, 200ml, BU - nowy; Co Ty na to? ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- to moze meow za edm?
|
|
#154 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety nic nie wypatrzyłam.
|
|
#155 |
|
|
błyszczyk Lumiere znaczy się
|
|
|
|
|
#157 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Co powiesz na wymianę odżywki L'oreal do włosów farbowanych na Krem do rąk i paznokci z nawilżającym kokosem i mleczkiem ryżowym, 75ml, Oriflame ?
|
|
|
|
|
#158 |
|
Wtajemniczenie
|
zapraszam do uporządkowanego wątku i małej dokładki
|
|
|
|
|
#159 |
|
Konto usunięte
|
Podoba mi się u Ciebie:
Dwufazowy płyn do demakijażu oczu, 120ml, Ziaja - nowy Mydełko afrykańskie Znajdziesz coś w zamian? ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- A masz coś jeszcze poza wątkiem ? Może z mojej wishlisty? ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- To na razie poczekajmy z wymianą. Napiszesz mi za kilka dni co z mydłem. |
|
|
|
|
#160 |
|
Raczkowanie
|
niestety nic
|
|
|
|
|
#161 |
|
|
Duży pędzel do pudru/różu - użyty 2 razy, przed wysyłką wypiorę
Mydełko afrykańskie (kawałek odłamany, dla zainteresowanych mogę zrobić nowe zdjęcie) Dwufazowy płyn do demakijażu oczu, 120ml, Ziaja - nowy moje for ju już spakowane |
|
|
|
|
#162 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#163 |
|
Zadomowienie
|
Zaintrygował mnie ten puder bambusowy, poczytałam trochę o jego właściwościach i zdaje się być idealny dla mojej cery. Jaką ilość mogłabyś mi odsypać za ten podkład Bourjois?
|
|
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
Roksanko z wątku nic,ale za coś z tych rzeczy:
2.Pościeli do łożka dla 2 letniej dziewczynki(jakiejś fajnej bajkowej)tylko nowa lub w stanie idealnym 5.Męskie bokserki(w sensie gatki,nie koszulki) ![]() 6.Listerine-płyn do płukania buziaka- 7.laktacyd-płyn do higieny intymnej- 8.Zel do golenia Gillette DAMSKI 9.Płyn do kąpieli dla dzieci 10.Szampon dla dzieci
Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2010-08-27 o 16:48 |
|
|
|
|
#167 |
|
Zadomowienie
|
Pisałam jakiś czas temu do Ciebie na PW odnosnie naszej wymiany - odżywki L'oreal na krem do rąk Oriflame. Bo mam nadzieję że się nie rozmyśliłaś z tej wymiany
Co do pudru bambusowego, powiedz mi to jest puder jakiś firmowy czy jak? bo patrzyłam na stronach internetowych cenę takiego pudru i kosztuje ok 12 zł. więc trochę nie opłacałoby mi się go wymieniać za podkład... Może coś ewentualnie byś dorzuciła?
|
|
|
|
|
#170 |
|
Zadomowienie
|
W wątku już zaznaczę, że ta odżywka jest wymieniona. Poszukuję bazy pod podkład ale skusić mnie można wszystkim np. jakąś bluzeczką czy innym kosmetykiem.
|
|
|
|
|
#172 |
|
Zadomowienie
|
Nic na chwilę obecną nie wpada mi w oko
Wymieńmy się więc tylko odżywką L'oreal za krem do rąk Jeśli się zgadzasz to wyślij od razu na PW adres tak to jutro bym już wysłała paczuszkę
|
|
|
|
|
#174 |
|
Raczkowanie
|
Cos za cienie z wibo i baze pod cienie z virtual ?
---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- nie , a nie zalezy mi tak na tych rzeczach żeby ci kupic jakis nowy kosmetyk ![]() P{ozdrawiam
Wymiana kosmetyczna https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=489409 Wymiana Ciuchowa: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=489510 Wymiana Książkowa: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=489607 Pomóżcie: http://szerlok.pl/nakarm_psa/ http://www.pustamiska.pl/ |
|
|
|
|
#177 |
|
Rozeznanie
|
A masz może coś z mojej wish oprócz bazy virtual i filtra?
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo dziękuję za zdjęcie - takie w zupełności wystarczy,nie musisz robić nowego
. Mogłabyś mi jeszcze napisać,czy tego biga z Meow masz w takim samym odcieniu jak sample? ![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Może innym razem uda się zorganizować większą wymianę . Mam nadzieję,że ta w obecnej postaci również Ci odpowiada . Jeśli tak,zapraszam na PW .
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.

Jeśli się zgadzasz to wyślij od razu na PW adres tak to jutro bym już wysłała paczuszkę