|
|
#4651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 11 :(
Idę ćwiczyć, trochę kolano boli, ale dam radę
|
|
|
|
#4652 |
|
Zakorzenienie
|
W zasadzie to mam duzo do roboty;/
Bo koncze mega pozno-a studiuje, to jeszcze teraz plywam zawodowo bardziej i zawsze mam cos do roboty;p a skad takie pytanie? ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Juniorka89: Clemence -spotkanie w celu cało dziennej i nocnej babskiej imprezy w Wawie ![]() ![]() ![]() ![]() Tak o żebyśmy się odstresowały w babskim gronie ![]() Dziękować za gratulacje Ahaś,to jest już konkretna data ? ![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- a jak Cię boli ? po tylu wyczynach znam sie na tym
|
|
|
|
#4653 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#4654 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Sorry, przekopiowałam się z wątku, który założyłam i tak się wcisnęłam, bo nie wiedziałam jak inaczej. Dziewczyny, mam nadzieję, że mnie zauważycie |
|
|
|
|
#4655 |
|
Nie depcze krokusów
|
Clemence - to jedno z podstawowych pytań w tym wątku
To bardzo ważne - nie mieć za dużo wolnego czasu.
|
|
#4656 |
|
po drugiej stronie szafy
|
bluecream - bardzo mi przykro
Chociaż, jak sama dobrze wiesz, cierpisz z własnej winy... Jak się uwolnić...? A to, co napisałaś w swoim poście, to za mało? Świadomość tego, jak Cię traktował, nie wystarczy? I ta wisienka na torcie, jaką jest jego "milcz"...no proszę Cię, żadne uczucie nie jest warte takiego gnojenia samej siebie.
|
|
#4657 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4658 |
|
Nie depcze krokusów
|
bluecream - jasne, że Cię zauważamy! Szanuj się, na tym świecie jest wielu facetów, którzy będą Cię kochać, a nie olewać z góry na dół. Cieszę się, że to się tak szybko skończyło i np. nie obudziłaś się z 3 dzieci i hipoteką na głowie...
Usuń wszystkie smsy do i od niego. Skasuj jego numer.
|
|
#4659 |
|
Zakorzenienie
|
Łoo matko, czuję wszystkie mięśnie
. Dziewczyny, sorki za odbiegnięcie od tematu, ale może któraś wie ile kosztuje wyrobienie paszportu i czy jest zniżka dla studentów zaocznych? Kolega zaprosił mnie na wesele i najlepsze jest to, że to ukraińskie wesele, ale fajnie
|
|
|
|
#4660 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Nie zagwarantuję Ci braku cierpienia, przykro mi. Mało tego - z mojej strony możesz się spotkać z brutalną oceną sytuacji (w tym drugim wątku też się pewnie parę perełek od stałych użytkowniczek znajdzie Naprawdę uważasz, że on jest tego wart? Że z nikim innym nie będziesz szczęśliwa? Skąd to wiesz, skoro z nim szczęśliwa nie byłaś? Chce Ci się marnować kolejne miesiące swojego życia? Że niby on taki idealny, boski i warto? Że taka beznadziejna jesteś, że trzeba się go kurczowo łapać, bo nikt inny Cię nie zechce? A nawet jeśli (co jest bzdurą, no ale niech Ci będzie), to co jest gorsze - wolne, niczym nie skrępowane życie bez stałego faceta czy totalne zeszmacenie i samotność w związku? ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
|
|
|
#4661 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4662 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ile to nie wiem ale coś mi się kojarzy, że to wychodzi 30 zł. Możesz spojrzeć na stronę urzędu wojewódzkiego tam na pewno są informacje ile się płaci za paszport. Spojrzyj tutaj http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll...RADY/743859562Ale fajnie na pewno wódki nie zabraknie
Wszystko się zmienia, to nie znaczy, że na lepsze. Trzeba sprawić, by było lepiej. Nie można tylko gadać i mieć nadzieję, że samo się poprawi. Edytowane przez Paulinkus Czas edycji: 2010-09-10 o 21:29 |
|
|
|
|
#4663 |
|
Raczkowanie
|
ELVEGIRL dziękuję
|
|
|
|
#4664 |
|
Raczkowanie
|
Ja to chyba jakaś inna jestem
wyprana z uczuć albo co? Jutro miną 2 tygodnie od zerwania zaręczyn a ja się czuję nawet lepiej niż przed ale u mnie już od dawna było źle...
|
|
|
|
#4665 |
|
Wtajemniczenie
|
Aleś się rozpisałyście xD
|
|
#4666 |
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczór
Przepraszam że się tak rozpisałam ale nie potrafiłam tego krócej ująć. |
|
|
|
#4667 |
|
Raczkowanie
|
Cikulada - no rzeczywiście, nieciekawa sytuacja
|
|
|
|
#4668 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie nie wiem i też nie potrafię tego wszystkiego zrozumieć...
|
|
|
|
#4669 |
|
Zadomowienie
|
cikulada nie daj sobie zmarnować życia. Chłopak nie jest w ogóle odpowiedzialny, nie obchodziło go co czuje jego rodzina co ty czujesz. Podjęłaś właściwą decyzję i powinnaś się jej trzymać. Jasne, że jest ciężko, ale z czasem będzie łatwiej. Zerwij z nim jakikolwiek kontakt. Nawet nie umiem postawić się w twojej sytuacji. Nie odpowiadało ci jego zachowanie przed tym ostatnim numerem i tego powinnaś się trzymać. Nic z tego by nie było.
|
#4670 |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem nerwus, więc pewnie nie jestem najlepszym doradcą, ale skoro chce o Ciebie walczyć, bo tak bardzo Cię kocha, to postawiłabym ultimatum: albo wszystko odkręcisz i udowodnisz, że jest tak jak mówisz, albo nie mamy o czym rozmawiać. Nie możesz budować przyszłości, obawiając się nieustannie jaki numer tym razem wywinie. Ale to tylko mój punkt widzenia
---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Paulinkus - jak tam Twoje seanse filmowe?
|
|
|
|
#4671 |
|
Zadomowienie
|
A dziękuję świetnie. Dzisiaj obejrzałam 27 sukienek lekkie i zabawne i the time travelers wife, świetny. Polecam. Niby o podróżowaniu w czasie, ale on ją tak kochał a ona jego i na niego czekała
ech jak dla mnie najlepsza terapia nie rozklejam się tylko nastrajam pozytywnie. Po prostu zaczynam z powrotem wierzyć, że miłość naprawdę istnieje i można znaleźć swoją drugą połówkę. Zdaję sobie sprawę z tego, że tam wszystko jest przerysowane, ale mimo wszystko przy zachowaniu dozy rozsądku pomaga
|
#4672 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4673 |
|
Zadomowienie
|
Każdej z nas pomaga co innego
ja się leczę filmami i książkami. Jak dla mnie najlepsza terapia wiadomo spotkania ze znajomymi też, no ale ja zawsze byłam domatorką więc wolę w taki sposób się leczyć. Zapewniam mnie pomaga. Nie wpadam w żadne dołki czy coś, wręcz przeciwnie łapię pozytywną energię i wiarę w siebie i ludzi.
Wszystko się zmienia, to nie znaczy, że na lepsze. Trzeba sprawić, by było lepiej. Nie można tylko gadać i mieć nadzieję, że samo się poprawi. Edytowane przez Paulinkus Czas edycji: 2010-09-10 o 23:49 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4674 |
|
Zadomowienie
|
Powinnaś mu postawić ultimatum, albo pójdzie na policje, wszystko wyjaśni albo koniec... bo co będzie później, jak znowu mu odbije w coś się wkręci i jak sama powiedziałaś wyląduje w więzieniu. Bez sensu tracić czas na kogoś komu nie ufasz. Powinien się bardzo bardzo starać aby odzyskać Twoje zachowanie. Każdy może popełnić błąd, ważne żeby się nauczył na przyszłość...
---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Ehh ja idę lulu ![]() Dobranoc dziewczynki |
|
|
|
#4675 |
|
Zadomowienie
|
Ja też idę spać dobranoc
|
#4676 |
|
Zadomowienie
|
Aaaaa zapomniałam coś powiedzieć Pulinkus uwielbiam Erica Bane
![]() (w Troi był taki męski ), ale tego filmu jeszcze nie widziałam, musze zobaczyć
|
|
|
|
#4677 |
|
Raczkowanie
|
![]() ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Dobranoc dziewczynki |
|
|
|
#4678 |
|
Wtajemniczenie
|
ja cierpliwie czekałam na qmpele bo miała wpaść ale zrobiła mnie w przysłowiowego "ch**a"
![]() Mykam też zaraz bo na jutro zaplanowałam generalne porządki xD Bo pająki juz na bezczela biegają po ścianie na przeciwko moich oczu xD Dobranoc laski ![]() Jeszcze 14 dni
|
#4679 |
|
Przyczajenie
|
A ja chce się pochwalić !
Dwa tygodnie się nie odzywa i ja nie napisałam do niego ani razu ![]() Za to napisałam do jego narzeczonej, która mnie utwierdziła, że leciał na dwa fronty. Jest ciężko tęsknie za nim. W piątki zwykle przyjeżdżał tak siedziałam przy oknie i patrzałam czy nie jedzie. Nie przyjechał. Wiem, że muszę być silna i zapomnieć o nim tylko dlaczego to takie ciężkie jest Mam nadzieje, że dam radę. Ale tak mnie korci żeby napisać :|
|
|
|
|
#4680 |
|
Zakorzenienie
|
czy jesli facet na gg przestaje byc czuly i nie cieszy sie juz jak dawniej na rozmowy wspolne i nie prosi o telefon to znaczy ze znudzil sie mna? czy poprostu psuje sie miedzy nami? zero kocham cie , zero buziaki nic...coraz bardziej przeonuje sie ze to nie ma sensu...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.

To bardzo ważne - nie mieć za dużo wolnego czasu.

wyprana z uczuć albo co? Jutro miną 2 tygodnie od zerwania zaręczyn a ja się czuję nawet lepiej niż przed
ale u mnie już od dawna było źle...

ech jak dla mnie najlepsza terapia nie rozklejam się tylko nastrajam pozytywnie. Po prostu zaczynam z powrotem wierzyć, że miłość naprawdę istnieje i można znaleźć swoją drugą połówkę. Zdaję sobie sprawę z tego, że tam wszystko jest przerysowane, ale mimo wszystko przy zachowaniu dozy rozsądku pomaga
(w Troi był taki męski