|
|
#391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Politechnika Śląska:)
Do 15, bankowo
Nawet na wzorze podania tak jest.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
|
#392 |
|
Raczkowanie
|
komu z Was pisze już, że legitymacja jest do odbioru ? Mnie taka informacja pojawiła się w piątek
moje pytanie jest takie czy odbierając ta legitkę musze mieć ze sobą dowód osobisty czy coś jeszcze? aha no i czy muszę się udać do dziekanatu ?
|
|
|
|
|
#393 | |
|
Przyczajenie
|
Ja dzwoniłem w czwartek do Karlika bo nie wiedzialem ile zaplacic bo nie mialem pojecia jaki pokoj dostalem czy cos
![]() No i kobieta mowila mi zebym sie spieszyl bo trzeba do 10 zaplacic a dziwne mi sie to wydawalo, poniewaz wszedzie mi mowili ze do 15 ![]() Jednakze zaplacilem w piatek i jestem zabezpieczony Cytat:
Edytowane przez FaramirLeo Czas edycji: 2010-09-12 o 18:54 |
|
|
|
|
|
#394 |
|
Zakorzenienie
|
ufff
![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- mam prośbe czy może mi ktoś wyslać nr konta na które trzeba wpłacić kase za akademik? Bo mam je, ale nie wiem czy to na pewno to a najlepiej link do stronki gdzie on jest bo średnio się tam potrafię odnaleźć :P---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- mam prośbe czy może mi ktoś wyslać nr konta na które trzeba wpłacić kase za akademik? Bo mam je, ale nie wiem czy to na pewno to a najlepiej link do stronki gdzie on jest bo średnio się tam potrafię odnaleźć :P
|
|
|
|
|
#396 |
|
Zakorzenienie
|
zgadza sie, danke
|
|
|
|
|
#398 |
|
Przyczajenie
|
Legitymacje ponoć mają rozdawać na rozpoczęciu. Ja już trzeci tydzień mam status "w realizacji"...
Ciekawe, kiedy będzie kwaterowanie, pewnie dopiero pierwszego.. |
|
|
|
|
#399 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#401 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, mam problem.
Niestety nie przydzielono mi miejsca w akademiku.. Pani z dziekanatu powiedziała mi, że jestem na 2 miejscu na liście rezerwowej, więc miałam nadzieje, że jednak dostane ten akademik, gdy parę osób zrezygnuje, ale jak spojrzałam na tą listę w internecie, to już sama nie wiem. Owszem, jestem na 2 miejscu ale lista ułożona jest alfabetycznie, więc to chyba nie stawia mnie w lepszej sytuacji od pozostałych.. Nie wiecie może na jakiej zasadzie przyznaje się miejsca w DS osobom z listy rezerwowej gdy zwalniają się jakieś miejsca? Musi się zwolnić tyle miejsc ile jest osób na tej liście rezerwowej i dopiero wtedy dzwonią do ludzi czy jak? Wolałabym wiedzieć mniej więcej na czym stoje, bo nie wiem czy zacząć szukać na szybko pokoju, czy czekać aż zwolnią się miejsca w akademiku.. |
|
|
|
|
#402 |
|
Raczkowanie
|
To i ja się dopiszę do wątku.
Od tego roku będę studentką automatyki i robotyki na MT. Na akademik się nie wybieram, z Bytomia daleko nie ma ![]() Jak na razie nie ogarniam tego co gdzie i kiedy. Kumpel z AEI dostał kartkę do listu kiedy ma rozpoczęcie itd a ja nic i dowiaduję się od jakiegoś obcego ludu
|
|
|
|
|
#403 |
|
Zakorzenienie
|
Bialaczekolada dzwon do akademika i pytaj pytaj, do 15 trzeba zaplacic za akademik kto nie zaplaci traci miejsce. Wiec jest szansa
|
|
|
|
|
#404 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny mam dla Was informacje ( mniej czy bardziej przydatne
). Byłam dzisiaj w dziekanacie i dowiedziałam się, że legitymacje będa do odbioru 1.10. po inauguracji będzie można je sobie odebrać ( a sama informacja na SOTSie "legitymacja gotowa do odbioru" oznacza, tylko że już jest wyrobiona :P )
Edytowane przez piccess Czas edycji: 2016-10-21 o 10:05 |
|
|
|
|
#405 |
|
Zakorzenienie
|
Z grupami to raczej nie wszędzie jest tak samo, u mnie na przykład do grupy trzeba było zapisać się w dziekanacie zaraz po złożeniu dokumentów ;] Kwestia wydziału.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
|
#406 |
|
Raczkowanie
|
Jakby ktoś był zainteresowany to u mnie w mieszkaniu w Gliwicach jest jedno miejsce wolne
![]() W razie czego więcej informacji na priv
|
|
|
|
|
#407 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#408 |
|
Przyczajenie
|
Może 4tego będzie to całe szkolenie BHP?
|
|
|
|
|
#409 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#410 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja informację o rozpoczęciu dostałam w liście i mam 29 września (wydział chemiczny), ale zastanawiam się kiedy odbędzie się to szkolenie BHP.. |
|
|
|
|
|
#411 |
|
Zakorzenienie
|
Na Chemicznym szkolenie BHP było w dzień rozpoczęcia
Trzeba było odsiedzieć swoje, ale pieczątką w indeksie się znalazła
|
|
|
#412 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki Myszołapka
![]() A nie wiesz może jak wygląda sprawa z akademikiem, konkretnie chodzi mi o Karolinke - tzn czy dużo osób rezygnuje z tych, którym przydzielono miejsce? Jestem na liście rezerwowej i nie wiem czy czekać aż się coś zwolni, czy lepiej zacząć szukać jakiegoś miejsca w mieszkaniu.. |
|
|
|
|
#413 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem jak to jest w tym roku, ale przez październik na ogól jest komplet, dopiero potem się coś rozluźna, chociaż w tym roku płacić trzeba było do 15.09, więc zadzwoń do akademika, może okaże się, że jest wolne mniejce
|
|
|
#414 |
|
Przyczajenie
|
Jutro zadzwonię i sie wypytam, a jak nie, to zaczynam szukać miejsca w mieszkaniu studenckim.. mam nadzieje, że coś jeszcze znajdę
|
|
|
|
|
#415 |
|
Przyczajenie
|
Pomóżcie Kochane! Dostałam się na zarządzanie i inżynierię produkcji i w katowicach i gliwicach, gdzie będzie lepiej?
|
|
|
|
|
#416 |
|
Raczkowanie
|
najrozsądniejszym wyjściem byłoby zadzwonić na swój wydział i dowiedzieć się, kto kiedy zaczyna a nie sugerowac sie informacjami ludzi z innych wydziałów
Edytowane przez piccess Czas edycji: 2016-10-21 o 10:04 |
|
|
|
|
#417 |
|
Zakorzenienie
|
Ogólnouczelniane rozpoczęcie roku akademickiego (inauguracja) rzeczywiście jest 1 października. To wtedy można pooglądać profesorów w "sukienkach" (
) i generalnie, poza samorządami, mało kto ze studentów na to chodzi.Natomiast już zależnie od wydziału, odbywają się immatrykulacje, czyli takie rozpoczęcia dla ludzi, którzy zaczynają 1 rok studiów. Często właśnie wtedy rozdają indeksy, odbywają się szkolenie bhp itp. I one już mogą być w różnych terminach na różnych wydziałach.
Choose life.' |
|
|
|
|
#418 |
|
Raczkowanie
|
U mnie rozpoczęcie było 1 października
Dawali legitki i indeksy. Było szkolenie BHP. Trwało to wszystko bardzo długoo:/:/
|
|
|
|
|
#419 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe w sumie to taki wstęp do późniejszych wykładów
U mnie też ludzie zaczynali już przysypiać Ale przynajmniej dowiedziałam się, komu mam mówić dzień dobry na wydziale
Choose life.' |
|
|
|
|
#420 |
|
Przyczajenie
|
Cześć
mam pytanie nie znacie możne kogoś kto szuka mieszkania?najlepiej jakby była to dziewczyna ponieważ szukam współlokatorki do pokoju ![]() mamy już wynajęte mieszkanie 5 minut od politechniki i brakuje nam jednej dziewczyny czynsz wynosi 375 zl + media ![]() mój numer to 511560615 udzielę wszystkich niezbednych informacji
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.

Nawet na wzorze podania tak jest.

). Byłam dzisiaj w dziekanacie i dowiedziałam się, że legitymacje będa do odbioru 1.10. po inauguracji będzie można je sobie odebrać ( a sama informacja na SOTSie "legitymacja gotowa do odbioru" oznacza, tylko że już jest wyrobiona :P )