|
|
#301 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Polish Next Top Model ..? ;)
Ta Beata Szarłowska mówi, że jej nogi mają 112 cm długości... No to ile ona ma wzrostu
![]() No bo to strasznie dużo, te 112 cm. W życiu nie widziałam kobiety, której nogi kończyłyby się na wysokości mojego pasa ![]() Chyba nie jest jej łatwo kupić długie spodnie... |
|
|
|
#302 |
|
Wtajemniczenie
|
az sobie wygooglowalam najdluzsze nogi swiata:P i maja one 132 cm aha i jeszcze z ciekawosci zmierzylam mniej wiecej ile to 112 cm hehe i fakt ze chyba raczej to pic na wode
a poza tym gdzies czytalam ze nie za dobrze jak modelka ma bardzo dlugie nogi (o proporcje bardziej chodzi) bo wtedy zle wyglada w mega duzych obcasach czy cos takiego ale dokladnie nie pamietam:Pwczoraj ogladalam powtorke w tv i dziwi mnie dlaczego przepuscili ta pierwsza w sukience w kropki...
|
#303 |
|
Zadomowienie
|
Ta pierwsza była bardzo świeża i naturalna moim zdaniem, a do tego miała naprawdę ładną buzię, choć tego się specjalnie nie wymaga od modelki. Bardziej się zastanawiam czemu wzięli tę od kebaba chociażby
Albo tę co pipą zaświeciła przed pirogiem- jakaś taka mało kobieca była i dziwną miała postawę.
|
|
#304 |
|
Raczkowanie
|
Ja myślę, że niektóre dziewoje były wziętę ze względu na jakąś tam poprawność, żeby nie było, że same szkielety wybierają, a i tak przy pierwszej sposobności wylecą.
|
|
|
|
#305 |
|
Zadomowienie
|
W porównaniu do wersji amerykańskiej nasza to DNO. Jak oglądałam niektóre dziewczyny i ich 'występy' to czułam się po prostu zażenowana. Też tak macie, że jak oglądacie w telewizji kogoś zupełnie żenującego to jest wam w pewien sposób wstyd za ich poczynania?
|
|
|
|
#306 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#307 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyna w sukience w groszki jest ladna- ale tylko ladna w ciuchach i odpowiedniej fryzurze. Gorzej z nia jak zdjela ciuchy i rozpuscila wlosy. Ona nie nadaje sie na modelke. Z krotka szyja. ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
Mówie wam- ona wygra, a na pewno znajdzie sie w pierwszej trojce finalowej. Jestem tegio w 100% przekonana. |
||
|
|
|
#308 |
|
Wtajemniczenie
|
mi tam wlasnie ta od kebeba bardziej do gustu przypadla
smieszna taka wariatka troche hehe:P ale tamta chlopczyca pooraazzkaa..haha a naj;lepsze tez jest to ze na wstepie mowili ze szukaja kogos kto jak otworzy buzie to wstydu nie przyniesie a tamta co : czesc jestem taka i taka wyrzucili mnie ze szkoly , lubie sie bic , wybijac szyby w oknach , mam kolczyki w piz**ie ale poplakac tez sobie lubie:P a najlepsze jak powiedziala: zdaje sobie sprawe z tego ze jestem bardzo atrakcyjna
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
Nie tylko. To jest telewizja, trzeba było wybrać takie, które zrobią największe show i przyciągną więcej publiki przed odbiorniki.
|
#310 | |
|
Rozeznanie
|
Po obejrzeniu pierwszego odcinka odnoszę wrażenie, że na zdecydowanie wyższym poziomie był mniej rozsławiony program 'Supermodelki' na TVP1 choćby ze względu na jurorów. Czekałam na polską wersję od kilku miesięcy no i niestety - rozczarowanie jest wielkie.
Zgodzę się, że Cytat:
|
|
|
|
|
#311 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#313 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak,po prostu wstyd
|
|
#314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
amerykanki również popisywały się,a niektóre wzbuydzały litość u widza
|
|
|
|
|
#317 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wolność i swoboda
|
|
|
|
|
#319 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#320 |
|
Zadomowienie
|
Jest gdzieś ametykańska wersja do obejrzenia w sieci ?
|
|
#321 |
|
Raczkowanie
|
Zdaje się, że na YT można nawet obejrzeć w częściach.
|
|
|
|
#322 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że program budzi skrajne emocje
![]() Moim zdaniem z dziewczyn które wybrali nadaje się tylko Paulina Papierska, Weronika (chociaż opowiadanie historii swojego życia jest żałosne no i jej tyłek w stringach nie wyglądał za ciekawie), Karolina (ta która pozowała z kaczką, chociaż ostatecznie nie pokazała jakichkolwiek emocji, a to ważne w modelingu), Kasia (ale ona przecież już chyba ma agenta, nie sprawdzają tego..?) i Zuza też ma szanse, ale wydaje mi się, że ma za duży biust. Nie wspominając o tym, że jej zachowanie było po prostu śmieszne, nie ma to jak chwalić się swoimi szczeniackimi wyczynami.. Reszta dziewczyn zupełnie przeciętna, nieciekawe buzie, rzeczywiście sflaczałe tyłki, po prostu modelki są chude. I narazie nic z tym nie zrobimy, a na pewno nie w takim programie. Irytujący jest fakt, że ze wszystkiego trzeba było zrobić wielkie szoł, a moim zdaniem nie tędy droga. Gdyby ten program był faktycznie na wysokim poziomie, pełny profesjonalizm od początku (chociażby w tym jakie dziewczyny wybierają), to oglądalność byłaby dwa razy większa. Nie wiem dlaczego niektórzy uważają inaczej ![]() Jury. Korwin-Piotrowska - uwielbiam ją, bo ma charakterek.. ale tutaj tego nie pokazała! Zachowywała się jakby nie do końca wiedziała na czym to wszystko polega, zawiodłam się. Woliński narazie jakiś taki neutralny, nijaki, zobaczymy co pokaże w następnym odcinku ![]() Krupa - wielka przyjaciółka wszystkich, ale po niej się niczego innego nie spodziewałam. Tyszka jest najbardziej ogarnięty z nich wszystkich, jego komentarze, z którymi całkowicie się zgadzałam i wgl dla niego, bo to tylko przedsmak tego, co może czekać te dziewczyny w przyszłości, modelek na castingach nikt po główkach nie głaszcze.Mimo wszystko mam zamiar oglądać dalej, ciekawa jestem kto trafi do finałowej trzynastki i czy sesje będą robione z takim rozmachem jak w amerykańskiej wersji
|
|
|
|
#323 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() (to samo uczucie mialam kiedys oglądając jeden jedyny odcinek 'Mam talent')
|
|
|
|
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
ja czasami ze wstydu wzrok odwracam albo przełączam
|
|
|
|
#325 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
2. Kasia była kiedyś związana z krakowską No People, potem przez jakieś 3 lata jej agentem był Lisowski (NAM), ale na dzień dzisiejszy jest wolna. ![]() 3. Zuza może mieć spore problemy ze względu na swój charakterek. A postura też pozostawia wiele do życzenia, twarz to nie wszystko. Edytowane przez whoaboa Czas edycji: 2010-09-14 o 13:25 |
|
|
|
|
#326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. W takim razie zwracam honor ![]() 3. Hmm Naomi Campbell do najbardziej uroczych też nie należała, a zrobiła karierę A moim zdaniem Zuza jest pozerką, przed jury zachowywała się całkiem znośnie, a posturę wyrobi sobie w programie.Pamiętam Heather z sezonu 9 antm, która miała fatalną postawę, w dodatku była chora (na jakąś odmianę autyzmu o ile dobrze zrozumiałam?), ale miała zawsze świetne zdjęcia i z czasem nawet coraz lepiej się poruszała, było widać, że się zmienia
|
|
|
|
|
#327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
one mają tak "dorastać". chciałabym miec takie ciekawe sesje zdjęciowe,ech
|
|
|
|
|
#328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sesje nieraz mają fantastyczne ![]() Właściwie to właśnie dzięki antm sama zajęłam się fotografią Chociaż jak na portalach typu maxmodels zakładają czasami konta dziewczyny, dla których pozowanie polega na zrobieniu słitaśnego dziubka i zaprezentowaniu jak rewelacyjnie wygląda ich biust w nowej oczodajnej różowej bluzeczce to.. Edytowane przez Maggie93 Czas edycji: 2010-09-14 o 16:50 |
|
|
|
|
#329 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale tak na prawdę - trzeba wybierać sobie fajne dziewczyny do zdjęć, nie tracić czasu na słodkie dziubki. |
|
|
|
|
#330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To prawda, raz mnie podkusiło bo widziałam ładną buzię po prostu, ale jak przyszło co do czego, to musiałam ją niemal przy każdym ujęciu ustawiać i mówić dokładnie co ma robić, bo sama stała jak kijek i nic nie robiła ![]() Taki mały OT
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:52.

a poza tym gdzies czytalam ze nie za dobrze jak modelka ma bardzo dlugie nogi (o proporcje bardziej chodzi) bo wtedy zle wyglada w mega duzych obcasach czy cos takiego
ale dokladnie nie pamietam:P

.

dla niego, bo to tylko przedsmak tego, co może czekać te dziewczyny w przyszłości, modelek na castingach nikt po główkach nie głaszcze.