|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI
gani to o rosjankach to jeszcze pikus. kolezanka ktora byla w turcji rok temu mówila mi cos o matce i córce(byly same) które sobie sprowadzily na noc turków.z kolezanką to jeszcze jakos można sobie to wyobrazic, ale mama i córka?potem jak rano robily? pewnie przy śniadaniu : czesc dziecko,jak tam ci poszło w nocy??dramat.
|
#1113 | ||
|
Zakorzenienie
|
ciuciola po prostu się ogarnij
Cytat:
poczekaj moze będą jakieś obniżki, nie wiem czy masz newslettera Reserved ale często weekendowe promocje przysyłają ze zniżkami, jakby mi wysłali to Ci prześle.A ja w tym roku wymyśliłam, że do mej marynarki jesiennej doszyję do kołnierza właśnie futerko, które zakupiłam w lumpie i do tego czapę z futerka i będę dama! o żesz żartujesz? ewentualnie czarny eyeliner pokazuj!!! ![]() Cytat:
jeszcze z 4 lata temu matkę ich widziałam w klubie ujeżdżającą na parkiecie starszego pana Mi już nic nie pójdzie robię bilansik Zakupione 22 szt. : - Tusz Supershock Avon - Odżywka do włosów Makadamia&Aloes Avon - była promocja 2 w cenie 1 - Odżywka do włosów Migdał&Awokado Avon - Krem nawilżający Ziaja - skończył mi się krem na dzień - Tonik do zmywania paznokci Babra - bo się skończył - Krem na trądzik - na plecy - Lakier do włosów - bo się skończył - 3 szt. lakier do paznokci limitowanka Into the wild Essence zachcianka ;P- Błyszczk z limitowanki ITW Essence - bo jest cudny ![]() - Kredka do oczu ITW Essence - bo moja brązowa się kończy - 5 szt. maseczek w saszetkach - bo były w promocji, bo je lubię, bo potrzebowałam nawilżenia - zużyłam już 2 i 2 w 1/2 - Lakier do włosów - na zapas -Mini zapachy YR - mimoza, bez, kwiat pomarańczy flakoniki po 1,5 ml - 2 szt. mini peelingów do ciała YR (morela i hammam) - bo żadnego nie miałam - maseczkę mini YR hammam na wypróbowanie 30 ml Wydane około 130 zł ![]() Zużyte we wrześniu: Pełnowymiarowe 14 szt. : - tonik ogórkowy Ziaja 200 ml - tonik do zmywania paznokci Barbra 100 ml - filtr do twarzy +50 Iwostin 50 ml - szampon Hamamelis YR 300 ml - odżywka miód& cytryna Joanna 200 G - balsam po depilacji Joanna 150 g - żel do cery trądzikowej Ziaja Med 200 ml - żel pod prysznic Isana 250 ml - płyn dwufazowy do demakijażu Awokado Bielenda 125 ml - flakonik odpowiednika zapachu Nina Ricci Nina 20 ml - Antidral 50 ml - peeling do stóp BeBeauty 75 ml - plastry do depilacji twarzy Joanna 12 szt. - pasta do zębów Colgate MaxWhite One 75 ml Kolorówka 3 szt. : - sampel podkładu Cool Fair matte EDM 5 ml - tusz Color Trend Avon 7 ml - puder bambusowy BU 50 ml Wydane 3 szt.: - 2 sample róży EDM - poszły w świat - próbka podkładu YR - poszła w świat Próbki i mini pojemności 10 szt.: - próbka kremu do cery naczynkowej tłustej i mieszanej Dax 2 ml - próbka kremu oliwkowego lekka formuła Ziaja 2 ml - próbka bazy pod makijaż Cashmere Dax 1 ml - odsypka glinki rhassoul - mleczko Iso Urea LRP 15 ml - maseczka oczyszczająca peel-off Rival de loop 2 x 8 ml - próbka zapachu Precious Oriflame - maseczka rozświetlająca Rival de loop 2 x 8 ml - emulsja do mycia Cethapil 29 ml - peeling enzymatyczny Dax 10 ml Jestem zadowolona ale podciągam pasa do końca roku Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2010-09-29 o 19:29 |
||
|
|
|
#1114 |
|
Zadomowienie
|
Hosenko, Shpilciu tak Denim Wanted jest w Polsce ale nie w Naturach tylko w niesieciowych drogeriach
|
#1115 |
|
Zakorzenienie
|
Shpilciu wydaje mi sie ze miesiac udany!!! Zakupow zachciankowych malo,zuzycia ida pieknie
tak dalej!!!!
|
|
|
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
ja przez 2 tyg wakacji z tztem zuzylam 2 spreje kakaowe ziaji do opalania,50ml kremik po opalaniu LRP,200ml żelu pod prysznic,200ml balsamu do ciala.
jutro ide po czerwony cień do oczu i paletkę szminek .mysle zeby kupic w inglocie bo skoro cienie mozna kupic w paletce to szminki trzy chyba tez.
|
#1117 |
|
Zakorzenienie
|
No i miałabym tą granatową kurtkę
http://www.reserved.com/#/pl/collection/product/5/O6832 Mama dała mi połowę, więc już nie taki wielki koszt. Wsiadłam do samochodu, zajechałam do galerii, była 36 ale tak koszmarnie wykończona, że szok ... Nitki odstawały w niektórych miejscach, na łopatce kawałeczek był przetarty i ze szwem od rękawa było tez nie do końca ok. Nie omieszkałam powiedzieć sprzedawcy, że jak na kurtkę za 200 zł to jest bardzo kiepsko zrobiona i nie mam pojęcia co w niej może tyle pieniędzy kosztować. Pan się lekko zmieszał, powiedział, że może mi ją sprzedać 10% taniej, ale z koleji wtedy nie będę mieć 2 lat gwarancji na kurtkę, w razie jak by się dalej pruła. Dałam panu kurtkę i podziękowałam. Straszne barachło sprzedają w tym Reserved Gdyby kosztowała 100 zł to mozna by przymknać oko i pobawić się w obcinanie tych nitek, no ale sorry ... Przejde się jutro do dwóch pozostałych Reserved. Może tam będą lepsze egzemplarze. Parsi: u mnie nie ma Essence w żadnej małej drogerii Pewnie w ciagu miesiąca pojawi się w Naturze, jak było z ITW.Shpilciu: takie pseudo futerka niezbyt mi się podobają. Parę kłaków na krzyż Co innego, gdyby było prawdziwe, wtedy jak najbardziej.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-09-29 o 20:16 |
|
|
|
#1118 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ależ tu dzisiaj były zabawne tematy.
|
|
#1119 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
szkoda że tak ją spaprali, a 10% co to da jak nie masz gwarancji? Jak ją teraz pokazałaś na zdjęciu to widzę że ma okropne "futerko" ja bym nawet tego futerkiem nie nazwała tylko pierzem ![]() miałam teraz podobną sytuacje w Zarze butki za 300 zł a przejechane po bokach a na przodzie jakby czarna gumą, TŻ kategorycznie zakazał mi ich kupować choć się w nich zakochałam... ale to tu wina była raczej klientów lub sprzedawczyń |
|||
|
|
|
#1120 |
|
Zakorzenienie
|
Shpilciu: hahaha fakt, prędzej pierze
Ale bez tego kołnierza jest super i do tego cieplutka - jest grubsza niż "miętowa" która tez mi się podoba http://www.reserved.com/#/pl/collection/product/5/O1688 na tym zdjęciu wydaje mi sie bardziej niebieska/błękitna (w tym Reserved w którym teraz byłam była jeszcze szara - śliczna, ale ten fason dziwnie się na mnie układał, po za tym 36 była przyciasna, a 38 za szeroka )Mama odpruła od szarego włóczkowego swetra szeroki, luźny golf - jak on super wygląda dwa razy założony na szyję, do dzinsowej kurteczki Cuciola: Ty się dołujesz a ja Cię ciągle podziwiam, że nie dość, że studiujesz trudny kierunek (ja niektórych zapisów nie rozumiem nawet po polsku Zawsze mnie ciekawiło: umiałaś włoski przed wyjazdem?
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-09-29 o 21:20 |
|
|
|
#1121 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje jeszcze raz dziewczyny! Wogole mam takie wahania humoru,raz siade w skupieniu i poczytam i mowie sobie dam rade na 15 pazdziernika z tym. (robie sobie notatki wychodzi tego okolo 150 stron a4 na pamiec w sumie)
a potem za jakis czas najchetniej bym sie nad tym rozplakala! No po prostu nie wiem co sie dzieje! jesien nadchodzi chyba Hosenko przed wyjazdem znalam wloski na poziomie "turystycznym" w sensie zeby sie dogadac. Przez ta moja znajomosc wybralam sobie potem wloski jako 2 jezyk w liceum i indywidualnie przygotowalam sie rozszerzonej matury. |
|
|
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
ciuciola jak masz ochote to sobie poplacz.co ci szkodzi.napiecie zejdzie i bedzie ci lepiej
|
#1123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja przepłakałam cały pierwszy rok widzac jakie mam masakryczne braki w chemii i biologii Więc się nie krępuj
|
|
#1124 |
|
Zakorzenienie
|
Zalozmy topic "I ty mozesz pomoc Cucioli zdac wszystkie egzaminy"
a poplakuje sobie...i to czesto
|
|
|
|
#1125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będę uważać z kwaszeniem ![]() a może mi coś polecisz konkretnego? bo nie wiem który wybrać... Gratuluję pieczątki ale INŻ powinien być też...umniejszyła Ci Zetko, Nusiu no to teraz szara polska rzeczywistość ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cucia ![]() Studia to nie bajka i ja wiem, że Ty też powalczysz o swoje szczęście
|
|
|
#1126 |
|
Zakorzenienie
|
W końcu nadrobiłam
![]() Trzymam za dziewczyny, które sobie postanowiły zrobić 100-dniowy odwyk.TLU, witch, Martika witajcie Shpilciu szkoda, że TŻ przyjedzie znów za tak długo. Ale super, że spędziliście fajnie czas razem ![]() Hosenko strasznie mi przykro Ale nie możesz przez to patrzeć na siebie tak krytycznie i pisać, że nic nie jesteś warta nosku super, że z TŻ-em coraz lepiej Oby Wam się udało razem zamieszkać za rok. Ja z moim planuje za ok. 1,5 roku, czyli zaraz po licencjacie ![]() carrola cieszę się, że u Ciebie też lepiej nynka współczuję problemów ze zdrowiem, nie wygląda to dobrze luskap fajna fryzurka, pasuje Ci taka grzywka Agniesia super, że udały Ci się wakacje Szkoda tylko telefonu...Hosenko bardzo dobrze zrobiłaś na imprezie ![]() cuciola właśnie miałam pytać o zespół TŻ-a, ale widzę, że kotwilka mnie wyprzedziła Jak będzie można ich już posłuchać, to proszę o PW carrola super, że się wybawiłaś na weselu ![]() Shpilcia fajnie, że panieński się udał ![]() gani za weekendowe plany. Podziwiam Cię z tym szyciem na maszynie ![]() ania zdradzisz coś więcej? ![]() gani kto będzie miał piękny bilans, ten będzie... |
|
|
|
#1127 |
|
Zakorzenienie
|
cuciola boski masz pielęgnacyjny zbiorek, wielkie gratulacje
![]() ania ja bym wolała pobawić się ze zmianą zamka niż pozwalać ciągle siostrze podkradać luskap mnie przeraża u Ciebie ilość kremów do twarzy ![]() Koshatko nie podoba mi się Twoja opinia co do Mineral Flowers zielonego zet super, że udał Ci się wyjazd Przykro mi, że po powrocie czekała Cię taka niemiła wiadomość...cuciola współczuję studiów porzeczko zdjęcia będę, ale jakoś na dniach, jak TŻ zrzuci. Bo niestety swój aparat straciłam w Grecji, chyba ktoś mi zwinął na plaży, jak pluskałam się z TŻ-em w morzu... Nieładnie, że olewasz swoje zdrowie Powinnaś iść na masaż jak najprędzej. Ja sama chyba będę musiała się wybrać do lekarza Przed wyjazdem pisałam Wam, że mnie strasznie zaczęły boleć plecy. Na wakacjach jakoś przestały, tylko na lewej łopatce cały czas czułam lekki ból. Ale teraz znów całe mnie nawalają Nie wiem, czy po tej dobowej jeździe w autokarze, czy może naprawdę mam jakiś zdrowotny problem. A może to skutek wieloletniego spania na beznadziejnym łóżku Dopóki tu nie napisałyście o nowej limitowance Essence, to nawet nie byłam świadoma jej istnienia Widzę, że jest eye-liner w żelu. Tylko to by mnie kusiło. Podobno w takiej postaci są świetne. Ktoś się na niego czai? ![]() Kusicie strasznie cały czas masłem awokado Bielendy Ale póki co jestem twarda Co do wyglądu twarzy - ja leczyłam dermatologicznie trądzik w liceum. Teraz mam sporo przebarwień, dlatego chcę na jesień się kwaskować. Ale nie wiem, czy uda mi się to w tym roku, bo nie mam za co Dlatego zastanawiam się, czy nie kupić kremu/toniku z kwasami, ale nie mam w tym zakresie żadnego doświadczenia i trochę się boję, że zamiast sobie pomóc, to zrobię sobie krzywdę...A co do tapetowania się, to lepiej czuję się w podkładzie, ale np. teraz na wakacjach w ogóle nie myślałam o tym, że w ludzi idę tylko z kremem na twarzy Choć u siebie w Krakowie bym tak nie wyszła z domu.Idę spać, bo w autokarze za wiele mi się nie udało, nie mówiąc już o "komforcie"... Dobranoc |
|
|
|
#1128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie wiem czy moja opinia będzie miarodajna bo ostatnio w mniejszym lub większym stopniu zapycha mnie wszystko oprócz kremów Bielendy.
"It's not a bargain if you don't need one" S. Kinsella Edytowane przez Koshatka Czas edycji: 2010-09-30 o 10:46 |
|
|
|
|
#1129 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
tylko żel do mycia jest słaby i strasznie rzadki, no ale da się przeżyć.Agniesia ten miód Bielendy kolorem i zapachem właśnie miód przypomina, konsystencję ma śliską, taką trochę masłowatą. Bardzo przyjemny w stosowaniu, ładnie pachnie (takim miodowym ciastem) ale nawilża tak sobie - raczej nie jest do suchej skóry. W normalnej cenie bym go nie kupiła, ale udało mi się upolować kiedyś na jakiejś wyprzedaży w Rossmannie za około 14 zł.
|
|
|
#1130 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]() a miodem mnie kusisz, jak troche uszczuple swoje zapasy to moze go kupie (choc nigdzie go nie widzialam, jak mam byc szczera ) choc to opakowanie srednio do mnie przemawia, mogli zrobic w takim ladnym jak w zalaczniku, byloby bardziej efekciarsko ale przynajmniej mnie tak nie kusi, jak ma zwykle opakowanie.
|
|
#1131 |
|
Zakorzenienie
|
Jako pierwsza pozwole sobie wstawic liste zuzyc:
Wrzesien 2010 1.probka balsamu skin so soft avon 2.zel senses Aloha Avon 3.odzywka do wlosow kokosowa 500 ml 4.probka lotus shield Avon x2 5.maseczka nivea-szaszetka 6.szampon ultra dolce kakao i olejek kokosowy 7.plyn do demakijazu nivea 8.zel perlier zielone jabuszko 9.tonik aloesowy ziaja 10.krem do ciala dreamy skin johnson 250 ml 11.balsam do wlosow ultra dolce 12.pianka do golenia Nivea Kupiona: paletka cieni Kiko z limitowanki Plany: limitowane kolekcje Essence..moze dzis wybiore sie na lowy ![]() |
|
|
|
#1132 |
|
Zakorzenienie
|
cućku no bilans śliczny
![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Mój trochę straszny pierwszy bilans ![]() Wrzesień 2010 (41/27) Zużyte(23)/Oddane(3)/Wyrzucone(2)/Próbki(13): Pielęgnacja 1.Ciało: -Avon, Skin So Soft, Satin Glow Moisturer, Balsam stopniowo brązujący, 250ml -Eveline, SlimExtreme3D, Aktywne Serum przeciw rozstępom, 200ml -Linomag, Oliwka dla dzieci i niemowląt, 150ml -Lirene Dermoprogram, Body Anticellulite Program, Intensywny żel-krem antycellulitowy (dzień), 200ml -Lirene Dermoprogram, Body Anticellulite Program, Srub pod prysznic, 200ml -Oriflame, Swedish Spa Minerals, Odnawiający krem do rąk na noc, 100ml -Ziaja, Aquina, Aromaterapia Energia, Żel pod prysznic, próbka 10ml(?) 2.Twarz: -Garnier, SkinSensitive, Krem łagodząco-nawilżający do twarzy, 50ml -Herba Studio, Best, Żel punktowy do cery trądzikowej, 30ml -Inglot, Bibułki matujące, 50szt -Inside, Prebiotinem Prebiotyczny krem redukujący zmiany trądzikowe na dzień, próbka 2ml -Korana, Propolis-tonik, 200ml -LRP, Hydreane Legere, Krem nawilżający do skóry wrażliwej, próbka 2ml (4x) -LRP, Toleriane Riche-kojący krem ochronny, próbka 2ml (3x) -Oriflame, Ecollagen, Krem na dzień, próbka 1,5ml -Oriflame, Ecollagen, Krem na noc, próbka 1,5ml -Oriflame, Lift Expert, Krem pod oczy, próbka 1,5ml? -Oriflame, Optimals, Peeling normalizujący, 75ml -Oriflame, Optimals, Radiance Energy Cream, próbka 1,5ml -Soraya, Care & Control, Maseczka drożdżowa silnie oczyszczająca, saszetka 7,5ml 3.Dłonie/Stopy: -Oriflame, Advanced Footcare, Stymulujący balsam do zmęczonych nóg, 100ml -Oriflame, Footcare, Winter Nights, Krem do stóp, 75ml -Oriflame, Handcare, Odżywczy krem do suchych dłoni (jumbo), 150ml -Oriflame, Swedish Spa, Minerals Overnight Hand Treatment, 100ml 4.Włosy: -L'Oreal, Casting Creme Gloss, Odżywka Ochrona i Blask, 40ml -Oriflame, Nature, Aloe Vera &Maracuja, Odżywka łagodząca do włosów, 200ml -Oriflame, Nature, Olejek do włosów na gorąco dzika róża i bawełna, 15ml Kolorówka: -Avene, Couvrance, Podkład korygujący 02 Naturel; 30ml -GR, Holographic color, lakier nr 101, 5,5ml -L'Oreal, Perfect Match, W7 Golden Ambre, 30ml (oddany kuzynce cały-zły odcień) -L'Oreal, MatteMorphose, 140 Beige Naturel; 20ml -Oriflame, Endless Lash Mascara, 8ml (oddana kuzynce-prawie cała) -Oriflame, G&G, resztki 2 cieni z paletek poczwórnych, (pokruszyły się) -Oriflame, G&G, Żel do brwi, Blonde, 4ml -Rimmel, Sweet Jelly, 150 Sugar; 10ml -Szafir, brązowa kredka do oczu, (już nietemperowalna) Przybyło: *potrzebne(21) *zbędne(6) Pielęgnacja: -Golden Rose, Nail Color Quick Dryer Spray, 55ml, prezent -LRP, Effaclar, Effaclar K, 30ml, (52,65) -LRP, Effaclar, Żel do mycia twarzy, 200ml---gratis w zestawie z Effaklar K -Pierre Rene, Medic Laboratorium, Witaminowa odżywka do brwi i rzęs, 8ml, (14,50) -YR, Jardins du Monde, żel pod prysznic, Kwiat bawełny z Indii, 200ml (7,90) Kolorówka: -Bell, Glam Wear, Lakier do paznokci, 10g (9,90) -EDM, Próbki podkładów, korektorów, różów, bronzerów, 13x1ml; (34,75 z przesyłką) -Oriflame, 3 próbki pomadek, (3,50) -Oriflame, G&G, Wkład do pudru w perełkach, 25g; (26,90) -Oriflame, Pure Colour, Lakier do paznokci, Real Red, 8ml; (7,62) -YR, Couleurs Nature kredka biała 3w1; (17,50) -YR, Couleurs Nature, Nawilżająca pomadka do ust, Nr 61 Francuska Róża; 3,7g (26,90) -YR, Couleurs Nature, Paleta korektorów naturalna, gratis za zamówienie powyżej x zł razem: 202,12
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2010-09-30 o 12:59 |
|
|
|
#1133 |
|
Zakorzenienie
|
sama pielegnacja!
ale w pazdzierniku za to pojdzie tez kolorowka ![]() Maliniarko bardzo ladny bilans,czemu straszny? I kolorowki tez ci ubylo! Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2010-09-30 o 12:59 |
|
|
|
#1134 | |
|
Zakorzenienie
|
Wykończyłam jeszcze wczoraj krem odżywczy z opuncją figową Ziai i zaraz też wstawię listę bo dziś już nic nie pójdzie/nie przybędzie.
![]() Ten miesiąc miałam bardzo udany niestety następny zapowiada się gorzej. ![]() Cytat:
Dziwna konsystencja i zapach niewiele mający wspólnego z miodem. Nosku, inne masła Bielendy też są takie? ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Czas na bilans. ![]() Kupione: żel do higieny intymnej AA i żel pod prysznic Synergen. Oba produkty potrzebne, koszt ok. 13 zł. Zużyte:
|
|
#1135 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w tym miesiącu tak różowo nie będzie i chyba za dużo pierdółek kupiłam![]() a co Ci się kończy z kolorówki? Cytat:
chyba dużo rzeczy, bo one nie są bardzo drogie na BU ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Szampon litrowy i 2 balsamy po 400 ![]() ![]() i maleńkie zakupki ![]() Brawo Koshi
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2010-09-30 o 13:19 |
||
|
|
|
#1136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcę zrobić jedno zamówienie a porządne żeby nie płacić co chwilę za przesyłkę. ![]() Dziękuję. Co do balsamów to teraz pewnie długo nic się nie skończy bo mam prawie same duże pojemności. No ale powoli zapasy znikają i teraz mam ok 10 szt balsamów w zapasach a jak zaczynałam odwyk miałam ponad 40.
|
|
#1137 |
|
Zakorzenienie
|
Shipilciu, piękny bilans, tak trzymać!
![]() Nusia, no mnie też przeraża ilość moich kremów do twarzy... Najgorsze, że tak wolno się zużywają, ale postanowiłam wypowiedzieć im wojnę. Zużyłam też dziś masło po opalaniu Avon bronze, co daje trzecie smarowidło w tym miesiącu. Zrobiłam też zdj. może uda mi się je wstawić na bloga. Wklejam już bilans, bo nic więcej dziś nie zużyję ![]() Zużyte we wrześniu: peeling do twarzy Clearskin Avon Eveline masło sezamowe 200ml próbka maseczki nawilżającej Bioderma Hydrabio 8ml Avene próbka emulsji do twarzy Cleanance K olejek do opalania z drobinkami Dax żel pod prysznic Avon Naturals jeżyna i wanilia 200ml Avon Bronze kojące masło po opalaniu 200ml próbka balsamu rozświetlającego Cztery pory roku Oddane: Błyszczyk Essence Pure Beuty Lakier Bell Fashion Colour 050 Lakier Eveline color show liliac Wymienione: perfumy Bourjois Clin d'oeil sweet kiss 75ml Kupione:
Wydane: 212,85zł
|
#1138 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko Ty miałaś puder perłowy albo diamentowy z BU?
|
#1139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cuciola, Koshatko, macie piękne bilanse, tak mało kupiłyście! Podziwiam za silną wolę!Maliniarko, baardzo dużo zużyłaś, a zakupy nie tak strasznie wielkie
|
|
#1140 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pięknie ![]() Czemu tak uważasz? Bardzo ładnie Ci poszło Ślicznie ![]() No to teraz ja, aż mi wstyd... ![]() WRZESIEŃ Wyszło: 1) Garnier, Fructis, Fresh, Szampon do włosów normalnych, szybko przetłuszczających się, 400 ml 2) Avon, Bond Girl 007, Balsam do ciała, 150 ml 3) SI Świt, Exclusive Foot Care Line, Krem do stóp antyperspirant, 75 ml 4) Avon, Super Extend Mascara, Superwydłużający tusz do rzęs, 7 ml 5) Kamill, Sensitive, Krem do rąk i paznokci, 100 ml 6) Yves Rocher, Les Plaisirs Nature, Żel pod prysznic Oliwa z oliwek, 50 ml 7) Nivea, Pearl & Beauty, Olejek pod prysznic, 50 ml 8) Nivea, Hair Care, Diamond Gloss, Szampon Diamentowy blask, 50 ml 9) Dermedic, Hydrain 2, Krem-żel pod oczy o przedłużonym działaniu, 15 g - próbki: 1) Cleanic, Intimate, Mleczna emulsja do higieny intymnej z nagietkiem, 5 ml 2) Palmolive, Naturals, Orzeźwiający żel pod prysznic z kwiatem pomarańczy i mleczkiem nawilżającym, 10 ml Przyszło: - kupione: 1) La Roche Posay, Effaclar, Puryfing Oczyszczający żel do skóry tłustej i wrażliwej, 200 ml 2) Yves Rocher, Jardins du Monde, Żel pod prysznic Kwiat bawełny z Indii, 200 ml 3) Yves Rocher, Sebo Specific, Oczyszczający krem do mycia twarzy, 125 ml 4) Rossmann, Isana, Balsam do ciała Intensiv, 50 ml 5) Rossmann, Rival de Loop, Tonik bezalkoholowy, 50 ml 6) Inglot, Konturówka do brwi, 1,16 g 7) H&M, Lakier do paznokci (Fashionista), 9 ml 8) SI Świt, Exclusive Foot Care Line, Krem do stóp antyperspirant, 75 ml 9) Avon, Planet Spa, Śródziemnomorskie serum ujędrniające do szyi i dekoltu 50 ml 10) Avon, Anew Clinical, Krem “Laser” na popękane naczynka na nogach SPF 15, 100 ml 11) Avon, Color Trend, Neonowy tusz do kresek (Electric Blue), 3 ml 12-13) Rossmann, Isana, Żel do golenia dla skóry wrażliwej, 150 ml 14) Bourjois, Woda micelarna do demakijażu twarzy i oczu, 250 ml - prezent / gratis: 1) Rexona Women, Naturals 48h Bioprotection, Fresh, Antyperspirant w sprayu, 150 ml 2) Oriflame, Aqua-Rhythm, Nawilżający balsam pod oczy, 15 ml Wydane: 122,18 zł ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
![]() Bardzo ładny bilans Dużo wydałaś, no ale połowa z tego to meteoryty
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.

) i taka bladozielona/miętowa
Gdyby choć o te 50 zl były tańsze
poczekaj moze będą jakieś obniżki, nie wiem czy masz newslettera Reserved ale często weekendowe promocje przysyłają ze zniżkami, jakby mi wysłali to Ci prześle.
jeszcze z 4 lata temu matkę ich widziałam w klubie ujeżdżającą na parkiecie starszego pana 
Pewnie w ciagu miesiąca pojawi się w Naturze, jak było z ITW.

nie ma co męczyć sobie skóry takimi specyfikami. Jak będziesz teraz nabywała tonik złuszczający to też nie zapominaj o nawilżaniu! 
i ja wiem, że Ty też powalczysz o swoje szczęście 
za dziewczyny, które sobie postanowiły zrobić 100-dniowy odwyk.
Ale nie możesz przez to patrzeć na siebie tak krytycznie i pisać, że nic nie jesteś warta 
Powinnaś iść na masaż jak najprędzej. Ja sama chyba będę musiała się wybrać do lekarza
Przed wyjazdem pisałam Wam, że mnie strasznie zaczęły boleć plecy. Na wakacjach jakoś przestały, tylko na lewej łopatce cały czas czułam lekki ból. Ale teraz znów całe mnie nawalają
Ale póki co jestem twarda