Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-02, 23:04   #1291
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI

Cytat:
Napisane przez Parsifal Pokaż wiadomość
Nosku czy mogłabyś coś napisać o tym szamponie z Natury przeciw wypadaniu włosów? lecą mi jak szalone
ma fajny skład ale póki co efektów nie widzę ale mi włosy wypadają ze stresu więc chyba szampon nie ma szans pomóc w każdym razie wydaje mi się, że skład ma ciekawy..
Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość
nosku zbiorek wygląda już całkiem ładnie tylko dużo masek odżywek do włosów
Na szczęście 3 maski są już na wykończeniu z wykończenia jednej wcale się nie cieszę, bo jest cudna (Elseve). A sporo jest nie tylko masek do włosów, ale też balsamów i maseł..

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

TLU ile pielęgnacji do wlosów jak oceniasz Diacneal?

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 23:13   #1292
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TLU Pokaż wiadomość
Eeeee, jest tez troche twarzy i odrobine ciala (sztuk 4 a planuje zejsc do 1 )
tyci tyci
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Na szczęście 3 maski są już na wykończeniu z wykończenia jednej wcale się nie cieszę, bo jest cudna (Elseve). A sporo jest nie tylko masek do włosów, ale też balsamów i maseł..
mówisz, że ta elseve taka super? ja teraz zostałam bez żadnej maski/odżywki do włosów, nie licząc nafty, która tez jest na wykońzceniu
kusisz tą maską
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Maliniarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 11:17   #1293
TLU
Zadomowienie

Diacneal jest fajny na pierwszy retinoid. Rzeczywiscie reguluje produkcje sebum, ladnie zluszcza, ale dla mnie jest za slaby. Kupilam go po kuracji Differinem, zeby podtrzymac efekty, ale teraz mam Effederm wiec poszedl w odstawke. Ogolnie jest dobry ale nie tak jak retinoidy na recepte.
TLU jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 11:23   #1294
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
zwykła, firmy Kosmed
Amla Dabur bardzo mi się podoba, włosy są niej błyszczące i nawilżone. Nie nakładam jej na skórę głowy tylko na długość i nie zauważyłam zwiększonego wypadania. Ale słyszałam, że tak może być po olejach.. bałam się tego szczerze mówiąc i dlatego na skórę nie nakładam, bo mi i tak włosy wypadają za bardzo..
A ja nakładam oliwkę BD na skórę głowy...a czemu to nie można?
Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
Nosek - widzę, że masz lotion Seboradin Używałaś go już? Jak wrażenia i efekty? I też dojrzałam maskę z Sleek Line, kiedyś ją znalazłam na Allegro i super się sprzedawała, chciałam kupić, ale jestem chyba zbyt leniwa do masek
Ja też używałam Seboradinu, na wypadające liche włoski, wrażliwą skórę głowy i przetłuszczające się jest super zapewne go jeszcze kupię na okres czapkowy
Cytat:
Artdeco to moja pierwsza, ale może jeszcze do neij wrócę, najlepiej cieniuje mi się na (tyćko podkładu-tyle co zostaje na palcach po nałożeniu na całą buzię, na to puder, cień bazowy a potem dopiero jechanie z kolorami )
Dobry patent muszę go wypróbować bo baza Virtual mi się kończy, a nie wiem czy jest sens kupować Artdeco czy inną
Cytat:
Udalo mi sie na szybko cyknac zdjecia - oragnizacja troche bez rak i nog ale trudno. To co bylo podwojne fotografowalam raz. Od razu wychodzi na jaw moja slabosc do pielegnacji wlosow. Kolorowki nie ruszylam.
ile kosmetyków do kłaczorów dużo masz zagranicznych produktów - skąd?

Zużyłam:
- peeling drobnoziarnisty Dax 50 ml
- mini peeling roślinny morelowy YR 30 ml - cudny zapach
- maseczkę oliwkową Rival de loop 2 x 8 ml
- próbka żelu Sebio Specific YR 1 ml
- chusteczki nawilżane z nagietkiem Babydream 10 szt.
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 11:36   #1295
witch_18
Zakorzenienie

Cytat:
Haha postaram sie porobic zdjecia jak mi sie uda odwrocic uwage tz, bo jesli jeszcze do tego wszystkiego zobaczy, ze je robie i na internet laduje to juz naprawde sie w glowe puknie. Pozory musze zachowywac
Mój brat już tylko głową kręci

Cytat:

Witch, Aktogimko bardzo ładne bilansiki
Dziekuję
zapraszam
witch_18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 11:42   #1296
TLU
Zadomowienie

Shpilcia ja mam utlenione wlosy rozjasniaczem (metoda wlasnoreczna w domu) wiec to usprawiedliwia ilosc pielegnacji do wlosow - chce rozjasnic jeszcze bardziej a przy tym zachowac zdrowe wlosy, wiec czesc kosmetykow to pielegnacja reanimacyjna, czesc rozjasniajaca, a czesc normalna. Zrezygnowalam ostatnio z olejow wiec probuje znalezc zloty srodek. No a kosmetyki kupuje we Francji bo tu mieszkam. Wczesniej mieszkalam w UK wiec cos tam moglo jeszcze zostac z tamtych czasow. Duza ich czesc mysle, ze jest i tak dostepna w Polsce. Na chwile obecna - bo u mnie to kosmetykowa rotacja ma miejsce - nie mam w kolekcji nic specjalnie niepowtarzalnego - tylko dwie maseczki chinskie, ktore dostalam od przyjaciolki i tylko do nich wzdycham na razie , bo mi zal uzyc .
Stary 2010-10-03, 11:47   #1297
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Ja w ogóle bardzo lubię piec Tylko babki mam zawsze (!) z zakalcem, a drożdżowego się boję, bo przeraża mnie "zostawić do wyrośnięcia", dziwna chyba jestem
Właśnie za to lubię ciasta drożdżowe, że tak ładnie wyrastają. Nie trzeba się zbytnio namęczyć, a bywa, że ciasto aż "kipi" z miski

Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość
Zużyłam:
Bardzo ładny początek miesiąca

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 12:11   #1298
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Shpilciu, Hosenko, Nusiu dziękuję, na szczęście już jest dobrze i to na tyle, że zmusiłam się do zdrobienia fotek.
To rzeczywiście świadczy o dobrym samopoczuciu
Zaraz pooglądam na spokojnie

Cytat:
Teraz ja dorzucę swój pierwszy odwykowy bilans

zużyte ---> 9
* Hean, peeling cukrowy
* Avon Care, ochronny krem do zniszczonych dłoni
* Eva Natura, krem do stóp
* Delia, sól do kąpieli stóp
* Avon Foot Works, krem do szybkiego pedikiuru
* Perfecta EpiLady, krem do depilacji
* Perfecta Oczyszczanie, płyn micelarny
* Perfecta Oczyszczanie, peeling drobnoziarnisty, saszetka
* Avon Simply Delicate, płyn do higieny intymnej

sprzedane ---> 2
* Avon Foot Works, Odświeżający spray do stóp zielona herbata i mięta
* Avon Foot Works, Gruboziarnisty peeling do stóp zielona herbata i mięta

kupione ---> 4 wydane: 24,07 zł
* Rexona Naturals, kulka
* Isana Handcreme, rumiankowy krem do rąk
* Yves Rocher, morelowy peeling do twarzy
* Facelle, płyn do higieny intymnej

wygrane ---> 3
* Oriflame Optimals Matte Touch, pieniący się żel matujący
* Oriflame Optimals Matte Touch, matujący tonik
* Oriflame Optimals Matte Touch, matujący krem-żel na dzień
Bardzo ładnie Ci poszło

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Pierwszy raz upiekłam domowy chlebek . Nieco się przypalił od spodu, ale jest pyszniasty . Nabrałam chęci na maszynkę do chleba, choć ten dzisiejszy też nie był skomplikowany i udał się normalnie w piekarniku .
Alez mi smaka narobiłaś

Cytat:
Udalo mi sie na szybko cyknac zdjecia - oragnizacja troche bez rak i nog ale trudno. To co bylo podwojne fotografowalam raz. Od razu wychodzi na jaw moja slabosc do pielegnacji wlosow. Kolorowki nie ruszylam.
I kolejne do oględania

Cytat:
Zużyłam:
Pięknie

Byłam wczoraj na spotkaniu z prezesem (chodzi o tą pracę o dzieło) no i okazało się, że jednak jest wizja pracy etatowej. Wynagrodzenie będzie zależne od efektu jaki osiągnie się w ciagu tego miesiąca, przy czym liczyć się będzie cała aktywność (w ilu miejscach się było, gdzie dzwoniło itp) a nie tylko skutecznie sprzedana reklama, bo jak sam prezes powiedział, zdaje sobie sprawę, że może się zdarzyć, że nic się nie załatwi. Musi natomiast widzieć, że działamy (oprócz mnie jeszcze 3 inne osoby) i dlatego musimy zapisywać sobie wszystko.
Oprócz tej podstawy, ustalonej indywidualnie dla każdej osoby będa jeszcze 3 inne składowe - prowizja za sprzedaną reklamę, prowizja za "załatwienie" nowego punktu dystrybucyjnego (ja załatwiłam już jeden ) i za coś tam jeszcze, nie pamiętam
Powiem szczerze, że trochę mi to skomplikowało sytuację, bo podchodziłam do tego bardziej na luzie, traktując na zasadzie: "może jakiś grosz wpadnie" szukając w między czasie "normalnej" pracy

A z drugiej strony, moze miałabym możliwość zakręcenia się wokół jakiegoś innego zajecia, bo prezesem jest dosyć znana i wpływowa osoba, która prowadzi kilka działalności, zajmuje się różnymi rzeczami (np. organizuje forum ekonomiczne w Krynicy - jest przewodniczacym Pady Programowej, czy coś takiego, a członkami sa m.in. Kwasniewski, Buzek)

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-10-03 o 12:26
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 12:25   #1299
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Shpilcia ja mam utlenione wlosy rozjasniaczem (metoda wlasnoreczna w domu) wiec to usprawiedliwia ilosc pielegnacji do wlosow - chce rozjasnic jeszcze bardziej a przy tym zachowac zdrowe wlosy, wiec czesc kosmetykow to pielegnacja reanimacyjna, czesc rozjasniajaca, a czesc normalna. Zrezygnowalam ostatnio z olejow wiec probuje znalezc zloty srodek. No a kosmetyki kupuje we Francji bo tu mieszkam. Wczesniej mieszkalam w UK wiec cos tam moglo jeszcze zostac z tamtych czasow. Duza ich czesc mysle, ze jest i tak dostepna w Polsce. Na chwile obecna - bo u mnie to kosmetykowa rotacja ma miejsce - nie mam w kolekcji nic specjalnie niepowtarzalnego - tylko dwie maseczki chinskie, ktore dostalam od przyjaciolki i tylko do nich wzdycham na razie , bo mi zal uzyc .
O matko sama sobie utleniasz? nie boisz się? tak ciekawie wyglądają kosmetyki z napisami których nie rozumiem a chińskich maseczek nie dziwię się że szkoda Ci użyć

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj na spotkaniu z prezesem (chodzi o tą pracę o dzieło) no i okazało się, że jednak jest wizja pracy etatowej. Wynagrodzenie będzie zależne od efektu jaki osiągnie się w ciagu tego miesiąca, przy czym liczyć się będzie cała aktywność (w ilu miejscach się było, gdzie dzwoniło itp) a nie tylko skutecznie sprzedana reklama, bo jak sam prezes powiedział, zdaje sobie sprawę, że może się zdarzyć, że nic się nie załatwi. Musi natomiast widzieć, że działamy (oprócz mnie jeszcze 3 inne osoby) i dlatego musimy zapisywać sobie wszystko.
Oprócz tej podstawy, ustalonej indywidualnie dla każdej osoby będa jeszcze 3 inne składowe - prowizja za sprzedaną reklamę, prowizja za "załatwienie" nowego punktu dystrybucyjnego (ja załatwiłam już jeden ) i za coś tam jeszcze, nie pamiętam
Powiem szczerze, że trochę mi to skomplikowało sytuację, bo podchodziłam do tego bardziej na luzie, traktując na zasadzie: "może jakiś grosz wpadnie" szukając w między czasie "normalnej" pracy

A z drugiej strony, moze miałabym możliwość zakręcenia się wokół jakiegoś innego zajecia, bo prezesem jest dosyć znana i wpływowa osoba, która prowadzi kilka działalności, zajmuje się różnymi rzeczami (np. organizuje forum ekonomiczne w Krynicy - jest przewodniczacym Pady Programowej, czy coś takiego, a członkami sa m.in. Kwasniewski, Buzek)
trzymam kciuki a nóż się spełnisz w tej pracy i będzie Twoja pełnoetatową
Stary 2010-10-03, 12:33   #1300
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Widac, że z Ciebie jest maniaczka włosowa
Ja mam może 1/10 z Twojego zbioru włsoowego

Instagram

Stary 2010-10-03, 13:15   #1301
TLU
Zadomowienie

Cytat:
O matko sama sobie utleniasz? nie boisz się? tak ciekawie wyglądają kosmetyki z napisami których nie rozumiem a chińskich maseczek nie dziwię się że szkoda Ci użyć
No troche sie boje, ale mnie na chwile obecna na fryzjera nie stac - moze nawet na jedne pasemka moglabym pojsc, ale to to trzeba co gora dwa miesiace utrzymywac, wiec rozjasniam sama. Rozjasniacza uzylam raz, teraz dochodze do koloru docelowego farbami. Da sie i jest naprawde taniej. Wstyd sie przyznac ale w uk wydalam 500 funtow na pasemka przez pol roku. Teraz jak o tym mysle to chyba wolalabym miec za to nowego laptopa, no ale wtedy mialam stala prace i nie przewidzialam ze sie bede przenosic. Uzywam najnizszych oksydantow jakich moge no i najlagodniejszych farb. Zobaczymy ile w tym wytrwam.

Hosenko jak mozesz sobie narobic konekcji przez te prace to sie jej trzymaj. "Normalnej" pracy zawsze mozesz w miedzy czasie szukac, a i wymagania miec wieksze, bo przeciez chwilowo praca bedzie. A jak Ci az tak strasznie nie zalezy, to tez lepiej - jak bedziesz miec firmy dosc, zlozysz wypowiedzenie bez specjalnego zalu.
Stary 2010-10-03, 13:45   #1302
carrola
Zadomowienie

Cytat:
Ja w ogóle bardzo lubię piec Tylko babki mam zawsze (!) z zakalcem, a drożdżowego się boję, bo przeraża mnie "zostawić do wyrośnięcia", dziwna chyba jestem
No nie mogę! Uśmiałam się nieźle.

Cytat:
Włosy, włosy, włosy, hehe.

Cytat:
Zużyłam:
Bardzo udany początek miesiąca!

Cytat:
Byłam wczoraj na spotkaniu z prezesem (chodzi o tą pracę o dzieło) no i okazało się, że jednak jest wizja pracy etatowej.
Czyli nawet lepiej, niż myślałaś. Fajnie, już na początku masz coś na plus, możesz więc próbować dalej, nie olewać tego. Gratulacje.

carrola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 13:51   #1303
KonikGarbusek
Zakorzenienie

hej dziewczynki Dawno mnie tu nie było. W ogóle jakoś wypadłam z rytmu wizazowego. Na szczescie tez nie kupuję. We wrzesniu nie kupilam nic w drogerii a z Avonu zamowilam tylko maseczke, krem do rak i odzywke do paznokci. Tak mi dobrze bez tego chorobliwego łażenia po sklepach i targania 13 balsamu.

Poznałam kogoś Jest taki niesamowity. Ma zabójcze poczucie humoru. Przy M. czuje sie jakbym miała 15 lat i zakochała się po raz pierwszy
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 14:14   #1304
carrola
Zadomowienie

Koniku, to co napisałaś brzmi świetnie.

Stary 2010-10-03, 14:42   #1305
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
co to za maseczka TBS warming? dobrze rozgrzewa? jestes z niej zadowolona?

Cytat:
Napisane przez Parsifal Pokaż wiadomość
Agniesiu, ale tu mam za tę cenę 50 ml a czemu jesteś tak bardzo przeciwna kupowaniu podróbek? (pierwszy raz mi się to zdarzyło )
Wizaż ma podforum dla pasjonatek perfum. Uważam, że używanie podrób/zapachow alternatywnych nie ma sensu. Nie ma co sobie wmawiac, ze to to samo co w oryginalnej butelce producenci probuja zrobic cos na kztalt oryginalu. Osobiscie uwazam, ze jesli sie kocha jakis zapach to mozna sobie zbierac na odlewke oryginalu, ktory bedzie zapachem trwalym, rozwijajacym sie i "ogoniastym". Zwlaszcza, ze nie zalezy Tobie - jak widze, na oryginalnej buteleczce, tylko na samym zapachu (co dobrze rokuje) :P Jeśli nie ma sie kasy na oryginał wymarzonego zapachu, uwazam ze lepiej uzywac np naomi campbell czy gabriele sabatini za 50 - 60 zl z rossmanna czy s-p.
tu jest wątek o perfumach tanich, a oryginalnych : klik!
a tu o tym, dlaczego nie uzywamy podrob: klik!

Cytat:
No a kosmetyki kupuje we Francji bo tu mieszkam.
ale masz super ja bylam 3 razy we francji, za dwa tygodnie jade znowu piekny kraj, uwielbiam go (choc musze przyznac ze nie przepadam za Francuzami) 6 lat sie uczylam francuskiego, a nic nie potrafie powiedziec na maksa trudny jezyk.
moge wiedziec gdzie mniej wiecej mieszkasz? ja jestem zakochana w Bretanii i Lotaryngii

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

nosek, podoba mi sie Twoj podpis, chyba tez sobie taki zrobie:

Cytat:
akcja minimalizacja
01.10.2010 (91) - 31.12.2010 (??)
ja mam 99, wlasnie policzylam
Stary 2010-10-03, 14:55   #1306
Hosenka*
Zakorzenienie

Koniku: super

Instagram

Stary 2010-10-03, 15:13   #1307
aaaania1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
hej dziewczynki Dawno mnie tu nie było. W ogóle jakoś wypadłam z rytmu wizazowego. Na szczescie tez nie kupuję. We wrzesniu nie kupilam nic w drogerii a z Avonu zamowilam tylko maseczke, krem do rak i odzywke do paznokci. Tak mi dobrze bez tego chorobliwego łażenia po sklepach i targania 13 balsamu.

Poznałam kogoś Jest taki niesamowity. Ma zabójcze poczucie humoru. Przy M. czuje sie jakbym miała 15 lat i zakochała się po raz pierwszy

GRATULUJĘ mam dokładnie to samo teraz
Stary 2010-10-03, 15:46   #1308
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Doczytuje Was na szybko dziewczyny!
Wczoraj bylismy z Tz-tem w pewnym pubie gdzie gral fajny rockowy zespol

Hosenko trzymam kciuki za prace a konikowi zycze szczescia z nowym "znajomym"

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 16:01   #1309
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
No troche sie boje, ale mnie na chwile obecna na fryzjera nie stac - moze nawet na jedne pasemka moglabym pojsc, ale to to trzeba co gora dwa miesiace utrzymywac, wiec rozjasniam sama. Rozjasniacza uzylam raz, teraz dochodze do koloru docelowego farbami. Da sie i jest naprawde taniej. Wstyd sie przyznac ale w uk wydalam 500 funtow na pasemka przez pol roku. Teraz jak o tym mysle to chyba wolalabym miec za to nowego laptopa, no ale wtedy mialam stala prace i nie przewidzialam ze sie bede przenosic. Uzywam najnizszych oksydantow jakich moge no i najlagodniejszych farb. Zobaczymy ile w tym wytrwam.
Francja no ładnie na kłaczory wydałaś ale tam usługi są strasznie drogie co nie? Mam nadzieję, że jakos dojdziesz do idealnego kolorku w miarę zachowując "włos"
Cytat:
Ulala następna zauroczona powodzenia
Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
Doczytuje Was na szybko dziewczyny!
Wczoraj bylismy z Tz-tem w pewnym pubie gdzie gral fajny rockowy zespol
Ukaj się lasencja ukaj My Ci nie uciekniemy

Maseczka Elseve jest od piątku w promocji za 15,99, ale na foto jest ta czerwona cała i nie ma info o innych rodzajach

Edytowane przez Shpilcia
Czas edycji: 2010-10-03 o 16:06
Stary 2010-10-03, 18:11   #1310
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Powodzenia z nowym "kolegą"

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 19:36   #1311
noseknosek

Dziewczyny skąd Wy bierzecie tych facetów?

Agniesiu no to nie pozostaje nic innego jak tylko razem odwykować rozumiem, że to 99 to sama pielęgnacja, tak?

biegam
Stary 2010-10-03, 20:09   #1312
TLU
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
co to za maseczka TBS warming? dobrze rozgrzewa? jestes z niej zadowolona?-
Tak, fajna jest ta maseczka, czuc, ze rogrzewa cere ale bez nieprzyjemnych sensacji pieczenia - wrecz przeciwnie. Dobrze oczyszcza przez otwarcie porow bez wczesniejszej parowki itp. Wlasciwie to zastepuje parowke i maseczke z glinki zielonej po parowce.
Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
ale masz super ja bylam 3 razy we francji, za dwa tygodnie jade znowu piekny kraj, uwielbiam go (choc musze przyznac ze nie przepadam za Francuzami) 6 lat sie uczylam francuskiego, a nic nie potrafie powiedziec na maksa trudny jezyk.
moge wiedziec gdzie mniej wiecej mieszkasz? ja jestem zakochana w Bretanii i Lotaryngii

-
A co ci francuzi zrobili? Ja mam jednego w domu i nawet go lubie . Mieszkam w Sete na poludniowym zachodzie. I tak sie tu zasiedzialam, ze niewiele wiecej zwiedzilam, ale zgadza sie ladny kraj, tylko ulice brudne .

Cytat:
Francja no ładnie na kłaczory wydałaś ale tam usługi są strasznie drogie co nie? Mam nadzieję, że jakos dojdziesz do idealnego kolorku w miarę zachowując "włos"
Uslugi fryzjerskie sa drogie - najtansze pasemka to 80 funtow i to beda takie jak od fryzjera osiedlowego, wiec nawet nie ma sensu wywalac takiej kasy. Za dobre 120-150 trzeba wydac, szok. Sciecie 45 funtow. O wlos sie teraz boje jak nie wiem, mam nadzieje, ze bedzie dobrze .
Stary 2010-10-03, 20:15   #1313
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też używałam Seboradinu, na wypadające liche włoski, wrażliwą skórę głowy i przetłuszczające się jest super zapewne go jeszcze kupię na okres czapkowy
Dzisiaj zaczęłam kurację przeciw wypadaniu włosów ampułkami Seboradin Zobaczymy, co mi z tego wyjdzie Ostatnio używała ich mama mojego chłopaka, ale nie miałam okazji zapytać o efekty.

Cytat:
Napisane przez carrola Pokaż wiadomość
No nie mogę! Uśmiałam się nieźle.
Wszyscy się z tego śmieją A ja mam wizję, jak zostawiam drożdżowca do wyrośnięcia, przychodzę za jakiś czas i:
a) ciasto nie urosło ani trochę
b) ciasto ma objętość całej kuchni i ciągle rośnie

Cytat:
Powodzenia! Cudownie to brzmi

Cytat:
Maseczka Elseve jest od piątku w promocji za 15,99, ale na foto jest ta czerwona cała i nie ma info o innych rodzajach
W Rossie ta promocja?

Zaczęłam używać jeden krem do twarzy jako krem do rąk Do buzi nigdy go nie zużyję , a do łapek szybko pójdzie Ma zapach mango i kojarzy mi się z wakacjami

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 20:28   #1314
Hosenka*
Zakorzenienie

Wiecie co zrobiłam? Ł. ustawił sobie na FB status że jest wolny, a ja mu kliknełam "lubie to"

Instagram

Stary 2010-10-03, 20:54   #1315
noseknosek

Cytat:
Wiecie co zrobiłam? Ł. ustawił sobie na FB status że jest wolny, a ja mu kliknełam "lubie to"
hahahaa BOSKIE

biegam
Stary 2010-10-03, 20:57   #1316
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
hahahaa BOSKIE

Instagram

Stary 2010-10-03, 21:28   #1317
zetafon
Zakorzenienie

koniku ciesze sie ze jestes szczesliwa.

ja dzisiaj mialam sesje zdjeciowa, tzn nie ja sama bo mam swoją w listopadzie,ale przyszłam pomóc koleżankom.bylo bardzo fajnie, to całe malowanie,czesanie i ubieranie, potem zdjecia w studio...jesli uda mi sie pracowac w zawodzie wizażystki i tym zarabiac na siebie to bede najszczesliwsza na swiecie.

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 23:24   #1318
carrola
Zadomowienie

Cytat:
Wszyscy się z tego śmieją A ja mam wizję, jak zostawiam drożdżowca do wyrośnięcia, przychodzę za jakiś czas i:
Na pewno miałoby objętość całej kuchni, nawet by wychodziło oknem i drzwiami.

Stary 2010-10-04, 10:25   #1319
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:

W Rossie ta promocja?
ale masz koszmary z tym drożdżowym ciastem
tak w rossie

Cytat:
DOBRE!
btw podejrzałam Ł. i nawet niezła z niego dupa

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
ja dzisiaj mialam sesje zdjeciowa, tzn nie ja sama bo mam swoją w listopadzie,ale przyszłam pomóc koleżankom.bylo bardzo fajnie, to całe malowanie,czesanie i ubieranie, potem zdjecia w studio...jesli uda mi sie pracowac w zawodzie wizażystki i tym zarabiac na siebie to bede najszczesliwsza na swiecie.
uda się, masz talent i dryg do tego! Wierzę że Ci się uda
Cytat:
Napisane przez carrola Pokaż wiadomość
Na pewno miałoby objętość całej kuchni, nawet by wychodziło oknem i drzwiami.
Stary 2010-10-04, 10:29   #1320
Hosenka*
Zakorzenienie

Shpilciu: a kysz Ty niedobra

Wiem choć na tym zdjęciu i tak wyszedł "tak se"

Instagram

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości