|
|
#901 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Suknia ślubna z muślinu
Rzeczywiście ta ostatnia jest nie do pobicia
Uszyj sobie taką Podobałaś mi się też w propozycji 4 od góry - pasuje Ci ten kształt dekoltu
|
|
|
|
|
#902 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak mi sie wydaje ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
ale muszę przyznać, ze się ich naprzymierzałaś... 5 salonów. duzioooo. ja swoją kupiłam w pierwszym salonie, do którego poszłam
|
||
|
|
|
|
#903 |
|
Rozeznanie
|
A mi się najbardziej podobasz w tej przedostatniej.
|
|
|
|
|
#904 |
|
Przyczajenie
|
poszukiwanie sukni
Podobnie jak Ty szukam wymarzonej sukni. Znalazłam ją na jednej ze stron allegro, ale sklep jaki się tam reklamował okazał się szemrany, więc się wycofałam.
Podjęłam próby odnalezienia tej sukienki w innych salonach, ale bez rezultatu Niestety nie znam modelu ani nazwy projektanta, ale może rzuciła się Wam ona w oczy podczas poszukiwania Waszych sukienek Może Wy mi pomożecie? Załącznik 3466027 Załącznik 3466028 |
|
|
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
jejku, niestety nie wiem co to za model i firma.
Ale wiem jedno - jest piekna! |
|
|
|
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
DELL w sumie racja, ale nieco mi Twoją sukienkę przypominała
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1286870919 mozecie powiedzieć co to są za kwiaty? A sukienkę na pewno będę szyła |
|
|
|
|
#907 |
|
Raczkowanie
|
Mnie się wydaje, że to są kalie ale głowy nie daję...
Jej, już nie mogę się doczekać efektów szycia Twojej sukni ![]() Kiedy bierzesz ślub?
|
|
|
|
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz co, wydaje mi sie tez że są to kalie.. ale bardziej takie miniaturowe...
|
|
|
|
|
#909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ślub mam 25 czerwca tak więc jeszcze trochę czasu mam
Edytowane przez Camilla Czas edycji: 2010-10-12 o 12:44 |
|
|
|
|
|
#910 |
|
Raczkowanie
|
O, to będziesz miała ślub niecały miesiąc po mnie
![]() Nic się nie przejmuj, że ktoś mówi, że to kwiaty pogrzebowe! Są śliczne i wiele panien młodych się na nie decyduje Gdyby to były chryzantemy to ja rozumiem ale kalie..? Są cudne!
|
|
|
|
|
#911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na początku, tez chcielismy w ten dzien, ale termin już był zarezerwowany. Super dzień! ![]() słuchaj, to nie są kalie.... tylko KANTADESKI. http://www.google.com/images?q=bukie...ed=0CC4QsAQwAQ ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Jessiorek, a Ty kiedy masz slub? |
|
|
|
|
|
#912 |
|
Raczkowanie
|
Jak dobrze, że są tu takie mądre dziewczynki - w takim razie kantadeski wymiatają
![]() :PA mój big day 27 maja Piątek :P
|
|
|
|
|
#913 |
|
Zakorzenienie
|
No moja przyjaciółka miałam piękny bukiet z rudych kalii, wygladał rewelacyjnie.
DELL dziękuję za podanie nazwy kwiatów Ja mam ślub dokładnie w ten sam dzień i miesiąc co miała moja starsza siostra. W tym dniu będzie obchodzić 17 rocznicę ślubu
|
|
|
|
|
#914 | |
|
Zakorzenienie
|
he he heeeeeeee
![]() to ja mam dzień po Tobie! 28 maja ![]() jesuuuuu, jak my przezyjemy ten weekend ![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
ale fajnie, ze Wam dzien się pokrył. Super! jakąś niespodziankę podczas Waszej uroczystości planujesz dla nich? zyczenia? kwiaty? |
|
|
|
|
|
#915 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na maksa modna wśród PM i dająca rożne opcje na bukiety małe i duże i występująca w bardzo rożnych kolorach, wie c sie ne przejmuj i nie słuchaj przesądów tylko decyduj się skoro ci się podobają![]() ale macie tempo dziewczyny, napisałam a tu juz inne wpisy sa ale zgodne z tym co ja napisałam
Edytowane przez kfaska Czas edycji: 2010-10-12 o 12:56 |
|
|
|
|
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
wydaje mi sie, ze ta Kantadeska to taki "dostojny kwiat". Robi wrażenie..
Kfaska, grunt, ze nas wspierasz i jestes aktywna! ![]() widzisz, w pierwszej wersji obstawiałyśmy "kalie" ![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------
|
|
|
|
|
#917 |
|
Rozeznanie
|
hehe, bo mi brakuje tego przedślubnego szału koloró im uślinó
Chybajestem ślub owym pasożytem iżeruję na Was )) Fajnie jaeśłi ktokolwiek ma z tego pożytek
|
|
|
|
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#919 |
|
Raczkowanie
|
Dell ja Cię solę! Ale się nam złożyło
Achh dziewczyny zastanawiam się jak sobie ten dzień zaplanować bo u nas na Śląsku o dosyć wczesnych godzinach są śluby, ja i tak nie mam źle bo prawdopodobnie uda się na 14 załatwić... Ale chyba i tak nie pośpię sobie tego dnia (a śpioch jestem przeokropny). No i tyle rzeczy trzeba wtedy: fryzjer, makijaż (sama zrobię), zawieźć rzeczy do apartamentu nad salą naszą, dopilnowac wystroju sali, rozłożenia winietek... Jak wy dziewczyny dałyście z tym radę zwłaszcza jesli któras miala ślub dosc wczesnie? A te, które dopiera są przed na którą macie śluby? Kościelne czy cywilne?
|
|
|
|
|
#920 |
|
Zakorzenienie
|
No to ja myslę ze moja przyjaciółka tez miała kantadeskę a nie klasyczną kalię
![]() A co do niespodzianki to myslę o tym żeby coś siostrze i szwagrowi sprezentować Tylko jeszcze nie wiem co
|
|
|
|
|
#921 |
|
Raczkowanie
|
DELL nie uwierzysz nad tą samą fryzurką myślałam- jest prześliczna.
Ciekawi mnie tylko drugi bok.Wiazaneczki tez cudniusie oprocz ostatniej kazda moglabym miec ja mam w sierpniu wesele ale studiuje 3 kierunki i bede miec w lipcu trzy obrony wiiec musze wszystko wczesniej dopiac. Tez mi sie marzy jakis motyw przewodni ale sama nie wiem jaki kolor wybrac.... cma18050 a moze ta ktora ja na 90 procent wybralam Ci sie spodoba? Jak dla mnie numer 1 tylko ciekawe jak bede wygladala ....bo dopiero w listopadzie przywiaza ja do PL zeby mozna bylo mierzyc w Łodzi ... jest tez w radomiu ale bardzo duzy rozmiar chyba 44 a ja mam 34 wiec nie ma sensu zebym tam jechala. Poki co odwiedzam inne salony i mierze wszystko jak leci i narazie nic mi sie na tyle nie spodobalo. w sumie to studiuje w Opolu a mieszkam pod Łodzia i tylko w tych dwoch miastach miezrylam. Pewnie w Krakowie czy Warszawie są przecudowne ale nie mam kompletnie czasu tam jechac |
|
|
|
|
#922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz co, jesli chodzi o wystrój sali, to jestem umówiona z Panią, która współpracuje z domem weselnym, w którym będziemy mieli slub, że ona nam wystój zrobi. Zdecydowaliśmy się na nią, bo widziałam juz tam sale strojone przez nią, no i nie jest droga! Co do rozłożenia winietek.... to umówiłam się z Panem Kierownikiem sali, ze damy mu wszystkie winietki i plan ich rozłozenia, i on to sam zrobi. Jednak im bliżej Tego Dnia, to tym bardziej myślę o tym, aby w tym uczestniczyć... aczkolwiek nie wiem czy dam radę.... co do fryzjera itd. to sama nie wiem jak to ułożyc hehehee. Slub kościelny mamy na 15:00. A więc do tej pory musze sie wyrobić ze wszystkim, bo nie wyobrazam sobie spóżnienia.... hahahahaha ja jak ja, ale mój przyszły mąz ma zawsze dużooooooo czasuuuuuu, i nigdzie ogólnie mu sie nie spieszy tylko do ołtarza! hehehehe
|
|
|
|
|
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam ślub o 17
Tak więc myslę, że ze spokojem ze wszystkim zdąże
|
|
|
|
|
#924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i musze troszke zapuścić włosy.. Twoja suknia - śliczna! jejku, wszystkie nasze muślinki są poprostu powalające! ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- słuchajcie, jako muslinowe PM - macie juz koncepcję co do podziękowań rodzicom??? co i w jakiej formie? |
|
|
|
|
|
#925 |
|
Rozeznanie
|
My mielismyy ślub konkordatowy, o 16.00. Fryzjer na 10.00, makijaż na 12.30 , ale byłam wcześniej. Odradzam samodzielne robienie makijażu, dobra makijażystka da Wam pewność ze efekt i w realu i na zdjęciach będzie ładny, a nie ma stresu , ze nie możesz sobie kreski równo zrobić. A co do winietek, to jest to duży problem rzeczywiście. pisałąm o tym na wątku o radach. Z jdnej strony, najlepiej jest to dsamemu zrobic, a zdrugiej rzeczywisćie mało na to czasu jest. Opty,malnei jest zeby stoły były ustawione juz dzien wcześniej,a le żadko sie to udaje. Wtedy trzeba sie uprzec,z eby ustawili stoły juz wczesnie rano i koniecznie według wczesniej ustalonego rozkładu, to mozna rozłożyć winietki przed fryzjerem i nei am stresu ze trzeba zmieniac koncepcję. Deruga opcja, powieżyc rozłożenie winietek komus kto dobrze zna rodzinę i będzie przy ustaleniu rozkładu. Teoretycznie można rozpisac rozkład na kartce i niech to zrobi obsługa sali, ale jest duża szansa że coś pochrzanią
a co do podziękowań , rodzice od nas dostali kwiaty i przede wszystki ramki na zdjęcia -drzewa genealogiczne. Obie ramki mialy zdjecia wszystkich dzieci i wnukó naszych rodziców i na obu były "połączone rody". Połączone miejscem gdzie dopiero im dołożymy nasze zdjecie śłubne Edytowane przez kfaska Czas edycji: 2010-10-12 o 13:21 |
|
|
|
|
#926 |
|
Zakorzenienie
|
kfaska, mozna powiedzieć, ze mam doświadczenie w malowaniu na ślub, malowałam koleżanki, zdązyłam, ręka mi się nie trzęsła, a wiadomo ze zależało mi na jak najlepszym efekcie. Tak więc ręka mi się nie będzie trzęsła i ufam że polauję siebie dobrze
Poza tym makijaże to moje hobby Marina podziwiam, ja zaczełam w tym roku kolejne studia (licencjat zaocznie) i w rozpisce zjazdów zobaczyłam ze sesja wiosenna zaczyna mi się w dniu ślubu
|
|
|
|
|
#927 | |
|
Rozeznanie
|
O mamusiu, ale naprodukowałyście
![]() Cytat:
Ale Ci dobrze, że mogłaś tyle pięknych sukienek pomierzyć Moja faworytka to: http://img838.imageshack.us/i/dsc00142a.jpg/Ale jestem nieobiektywna, bo moja suknia była baaardzo podobna, więc logiczne, że najbardziej mi się podoba O ile się nie mylę, to jest JuliaRosa ;DDrugie miejsce zajmuje ta: http://img253.imageshack.us/i/dsc00155a.jpg/ i znów nieobiektywna opinia, bo takie koraliki miałam przy swojej :P Ale bardzo ładnie wyglądasz w takim dekolcie - ja się w takich średnio czułam. Ta: http://img836.imageshack.us/i/dsc00150ay.jpg/ tez jest piekan, ale w zupełnie innym stylu. a z początkowych podobaja mi się jeszcez 3 i 4. Twoja faworytka też ma coś w sobie (falbany, to mój drugi po muślinie ulubiony motyw w kreacjach ślubnych ). Przy twoim wzroście i figurze powinna pięknie się prezentować
|
|
|
#928 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez buzka86 Czas edycji: 2010-10-12 o 15:49 |
|
|
|
|
|
#929 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ojej to trzymam kciuki kochana! dAMY RADĘ! Edytowane przez MARINA Czas edycji: 2010-10-12 o 19:52 |
|
|
|
|
|
#930 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a my tu produkowałyśmy i produkowałysmy..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() widzę, ze faworytkę mamy tą samą, jesli chodzi o propozycje Camilli ![]() Laski, ja juz mam swoją suknię w domu! podpisałam tylko aneks do umowy kupna, ze w kwietniu zostaną wprowadzone wszelkie potrzebne korekty sukni. A Mój TŻ ćwiczy silną wolę, co by nie zaglądnąć w opakowanie hehehee, ale obiecał, ze nie będzie zaglądał ![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Cytat:
zresztą nie jestem az tak pewna swoim możliwości co do tego, ponieważ na codzien zawsze mam lekki makijaż, i oczywiscie bez blyszczyków na ustach, bo ich nie znoszę. Zresztą jak mam jakis mocniejszy zrobiony(na imprezy) to czuję się jak w masce... chciałabym znaleźć wizażystkę, która potrafiłaby mi zrobić makijaż lekki, ale trwały... Tylko tak sobię myślę, ze chyba na czas jego robienia to będzie musiała mnie uśpić! co bym nie czuła tych nakładanych na mnie warstw...boz tego co wyczytałam, to jest ich trochę..... jejku, a naprawdę nie chcę aby moja twarz wyglądała jak maska. |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.

Uszyj sobie taką

tak mi sie wydaje 

oprocz ostatniej kazda moglabym miec