|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI
poszedł krem do rąk z avonu
|
#1532 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny! gratuluje wszystkim zuzyc
nie mam zupelnie weny do pisania,wybaczcie.. bylam dzisiaj z psem u weterynarza i ma cos z kolanem. Ma tydzien jak najmniej sie ruszac a jesli samo nie przejdzie (moze sobie naderwal jakis miesien) to trzeba bedzie robic RTG i zobaczyc czy to cos nie z koscia lub wiezadlem krzyzowym. Ostatnio mam same problemy..oby ten okres jak najszybciej minal
|
|
|
|
#1533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ano kolejna ![]() Taki limit działa na mnie bardzo motywująco, zwłaszcza jak się miesiąc kończy a ja mam za mało zużyć ![]() W tym m-cu mam już 8 zużyć Za to szykuję się na duuże zakupy ciuchowe Dziś kupiłam tylko koszulę w Re, bo miałam ciężką paczkę i niewygodnie było mi grzebać w wieszakach. Ale jutro wrócę
|
|
#1534 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Dziękuję wszystkim wykopywaczkom z doła
![]() Shpilciu z serum jestem naprawdę zadowolona. Podlecza niespodzianki, trochę złuszcza i narazie nic nowego się nie pojawia, więc mam nadzieję, że za parę tygodni będę mieć już ładną skórę. Mam nadzieję, że nie będziesz żałować zakupu. Muszę kupić krem do rąk, bo nie mam nic do torebki, a od zimna przesuszają mi się ręce...
|
|
#1535 |
|
Zakorzenienie
|
Nie pisałam że przyszła do mnie w weekend paczka z Avonu: dla siebie wzięłam 2 kulki (były w bardzo dobrej cenie, obecna się kończy a jestem z nich zadowolona) i 2 kremy do rąk z oferty netto. Nie mam wyrzutów, bo zkaupy konieczne i usprawiedliwione
|
#1536 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie.
hosenko,nusiu kiedy następne spotkanie w krk?? mam nadzieje że jakoś niedługo ![]() ciuciola trzymam kciuki za pieska.mam nadzieje ze mu samo przejdzie. u mnie w sumie w porządku.mysle ze bede sie bronić w listopadzie, koło 9 tego ale to jeszcze nie jest dogadane na 100%.wczoraj mialam z tżtem 9 rocznicę naszego bycia razem i myślałam że mnie zaprosi do MacDonalda bo sama mialam mega ochote na frytki.no to idziemy,idziemy, ja mu mówie co poza frytkami bym zjadła a on gwałtownie skręca do włoskiej restauracji i mówi ,,no co ty?przecież nie pojde z tobą na rocznicową kolację do maka".no i zjedlismy pyszną włoską kolację, do tego było romantycznie i w ogole jestem bardzo zadowolona.od ślubu się nie kłócimy bo nie mamy o co.jeszcze jakby mi się udało znaleźć pracę to bym była w 100% zadowolona ze swojego życia.chyba podejdę do FCA na wiosnę w 2011 roku ale nie wiem czy zdążę się nauczyć wszystkiego na blachę.w czwartek mam też niemiecki z nową nauczycielką bo poprzednia mnie zaczeła irytować.nie dość że podniosła cenę o 10 zł w górę to musiałabym jeździć do niej tramwajem 20 min a potem iść przez chaszcze o godzinie 20.00.podziękowałam jej i znalazłam dziewczynę która bierze 30zł/h i lekcje mam u siebie w domu. żeby nie było za pięknie to przyznam się że kupiłam dziś klej do sztucznych rzęs, sztuczne rzęsy na pasku i czerwoną konturówkę do ust.wszytko potrzebne więc nie mam wyrzutów sumienia. koniku i co postanowiłaś z tym spotkaniem z EX? edit:jakby ktoś chciał mnie zobaczyć jak aktualnie wygladam to dodałam zdjęcie na nk
![]() od 01.11.2010 oszczędzam ![]() Edytowane przez zetafon Czas edycji: 2010-10-12 o 22:36 |
|
|
|
#1537 | |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo dobrze.
Szkoda tylko że nie został tym "ex" wcześniej no ale człowek uczy się na błędach, co nas nie zbije to nas wzmocni itd.... ![]() Jak większość prac. Cytat:
Ja mam już chyba 10 zużyć, muszę uzupełnić listę. ![]() Mam też pierwsze zakupy październikowe. Kupiłam żel do mycia twarzy Synergen i saszetkę perełek do kąpieli. Oba produkty potrzebne.
|
|
#1538 |
|
Zakorzenienie
|
Wyrzucilam cien w kremie do powiek Essence niebieski, zgestnial i nie dalo sie juz nim malowac :/
|
|
#1539 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje już podrosły, są niesamowitymi pieszczochami Cytat:
Jak zdałam, to mieliśmy akurat na stanie stare autko - bez drugiego biegu, przy samym odpalaniu trzeba było mu już dawać dużo gazu, a jak padał deszcz, to wycieraczki potrafiły nie chodzić, więc nim nie jeździłam A teraz ciężko mi się do auta dobić Też przeraża mnie wielkość - Panda na kursie to taki mały chrząszcz, a my mamy wielkiego kombiaka ![]() Cytat:
Jak cudownie! ![]() Byłam w Tatrach w tym roku Super było! Chociaż kondycję miałam kiepską i zdarzało mi się marudzić A jak mieliśmy ostatnie podejście na Giewont i pojawiły się łańcuchy, to szłam i płakałam, bo nie mogłam sobie z nimi poradzić A jeszcze mam lęk wysokości, więc spoglądanie w dół dodatkowo potęgowało we mnie strach Ostatecznie dałam radę i jestem z siebie baaardzo dumna!
|
|
#1540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mam lęk wysokości ale jakoś mi to nie przeszkadza w Tatrach. Jak tylko z jednej to luzik. ![]() Moim największym osiągnięciem są Rysy. Wprawdzie od słowackiej strony ale zawsze.
|
|
#1541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już w tej kolejce jechałam z zamkniętymi oczami, bo ona tak wysoko nad ziemią
|
|
#1542 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo widzę nie tylko ja kocham góry i jaskinie
Moim wyczynem jest Śnieżka zimą te widoki jest nowa gazetka Natury chyba zaopatrzę się w dwupak lakierów Wella bo są w dobrej cenie - 2 szt. za 12,99 zł, a niestety lakier Isany to lekka porażka - jak to moja siostra stwierdziła - to jest niewidzialny lakier psikasz i ni ma nic na włosach z avonu zamówiłam tylko cienie pink sands i żel Winter Warmth za to zużyłam kredkę do powiek brązową kaszmirową Avon - było jeszcze z 2 cm, chciałam naostrzyć bo nei dało się nia już malowac..ostrzę, a tu rysik został w temperówce, patrzę czemu a tak w środku pusta dziura 1 cm co za oszustwo! Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2010-10-13 o 11:10 |
|
|
|
#1543 |
|
Zakorzenienie
|
W ostatnich dniach zużyłam:
Z Natury kusi mnie masło Farmony. Jest w fajnej cenie a ja mam tylko pół masła Ziai i jedno z TBS w zapasie. Reszta to balsamy a na zimę przydałoby się coś konkretniejszego.
|
#1544 |
|
Zakorzenienie
|
Z Natury kusi mnie spray do włosów - Elixir proteinowy albo Elixir ziołowy z Lotonu
![]() Wytrwale zużywam ampułki przeciw wypadaniu włosów Seboradin, jeszcze mi 7 sztuk zostało (ale dzisiaj jeszcze nie używałam). Jej, myślałam, że używanie ich codziennie będzie mniej męczące Już mam obsuwę, na tym etapie, co jestem teraz, to powinnam być w niedzielę Mam nadzieję, że jakiś efekt zobaczę Ampułki miały niby nie wpływać na przetłuszczanie włosów, ale jak wcieram ampułkę w skórę i we włosy rano, to wieczorem już mam smalec Pewnie na długich włosach takiego efektu nie ma, bo ta ampułka jest lepiej rozdzielona, a na moje krótkie jest jej po prostu za dużo ![]() A wczoraj przed pójściem spać na e-torebce znalazłam torebkę, na którą zachorowałam. Właśnie takiego wora potrzebuję! Ale nie mam teraz pieniędzy, żeby inwestować w torbę
...and then she'd say: It's OK, I got lost on the way but I'm a Supergirl and Supergirls don't cry! Edytowane przez aktogimka Czas edycji: 2010-10-13 o 12:28 |
|
|
|
#1545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1546 |
|
Zakorzenienie
|
http://etorebka.pl/s03.php?f=0222
Jest prosta, a takie lubię - bez miliona pasków i paseczków, guziczków, klamerek i sprzączek, marszczeń i innych zawijasów. Ma dłuższe rączki, więc swobodnie bym ją założyła na ramię w zimowym płaszczu ![]() Poza tym spodobało mi się mnóstwo innych torebek, niektóre są taaaakie piękne
|
#1547 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Takie długie, że bałam się nim zaparkować i nawet nie wiedziałam, czy się zmieszczę... Mi się marzy taka miejska terenówka ![]() Ja też uwielbiam kabarety Kiedyś w domu oglądałam non-stop, teraz już mniej. Na "żywo" byłam trzy razy.A gdzie ją oglądałaś? Bo na ich stronie jest jeszcze stara ![]() A jutro będzie też nowa gazetka SP ![]() Cytat:
Musi mi się spodobać konkretna torebka, bo ja jestem wybredna Zresztą dotyczy to nie tylko torebek, ale też ubrań i butów Zużyłam próbkę Natłuszczającego balsamu do ciała LRP. Przyjemny |
|||
|
|
|
#1548 |
|
Zakorzenienie
|
To ja się wyłamię - nie lubię gór
Zgrzeszyłam w Rossmannie - kupiłam 2 dwupaki balsamów Bielendy (Afrykańskie i sosna+miód). Kosztowały 6,99 więc żal nie brac, zwłaszcza, że to Afrykańskie już miałam kiedyś
|
#1549 |
|
Zakorzenienie
|
Na wątku Natury się pojawiła
|
#1550 |
|
Zakorzenienie
|
byłam dzis na jednej rozmowie kwalifikacyjnej, jutro ide na kolejną.ciekawe czy cos mi wyjdzie z tego.kupiłam śliczny czerwony szalik
|
#1551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1552 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki hosenko.dzisiaj mialam rozmowe w plusie.mialam byc na konsultanta klienta w salonie, ale okazalo sie ze nie koło mnie tylko na kurdwanowie, do tego moglabym sie nie wyrobic ze szkola wizażu bo grafik zalezy od osob ktore pracują z toba, czy sie zgodzą zamienic czy tez nie. w efekcie zaproponowali ewentualnie stanowisko kasjerki w salonie koło mojego domu.mialabym do pracy 5 min, przyjmowalabym platnosci za faktury, czasem musialabym isc na poczte i robic przelewy przez internet.jakbym bardzo sie nudzila i nikt by nie przychodzil to moze dostawalabym dodatkowe zadania typu aktualizacja bazy danych klientów itp.i za to bym miala jakies premie.w sumie to chyba juz wole byc kasjerka niz miec co miesiac jakies egzaminy z ofert,podstawionych klientów itp.
jutro ide na rozmowe do szkoly jezykowej na konstultanta sprzedazy oferty jezykowej.to mogloby byc fajne bo podstawa całkiem ok,premie od sprzedazy tez są, do tego darmowy angielski,umowa o prace i 80% zniżki na kursy jezykowe w Empiku. trzymac mi kciuki jutro o 10.00
|
#1554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zet obie prace wydają się fajne A z ciekawości, gdzie szukasz ofert?
|
|
|
|
|
#1555 |
|
Zakorzenienie
|
o plusie znalazłam na drzwiach salonu na karmelickiej, dalam im cv na maila.a ta druga rozmowa to dzieki kolezance ktora sie dowiedziala ze u niej szukaja konsultanta.zobaczymy jak to bedzie.
|
#1556 |
|
Zakorzenienie
|
zet, trzymam kciuki!
![]() Ja też szukam pracy na najbliższe 8-10 miesięcy, ale póki co cisza na horyzoncie...
|
#1557 |
|
Zakorzenienie
|
aktogimko ja tez szukam na razie jakiejkolwiek pracy.chce w koncu sama placic czesc rachunków a nie zwalać wszystko na TŻta, do tego potrzebuję kasy na korki z angielskiego i niemieckiego.też musze powoli uzupełniać kufer z kolorówką bo zbliża się sylwester,studniówki i pewnie bede miala troche klientek u siostry tżta w salonie.
w tym plusie jeszcze mi powiedzieli że mogłabym się poduczać powoli i spokojnie do bycia konsultantem,a jeszcze własciciel tego salonu mysli o otworzenia punktu Neckermanna (biuro podróży) i wspomnial ze skoro mam doswiadczenie w turystyce to mogłabym ewentualnie kiedys tam przejsc jakby to otworzyli i jesli bym chciala.no zobaczymy co będzie. w kazdym razie nie chce siedziec na tyłku w domu.
|
#1558 |
|
Zakorzenienie
|
Eh no ja właśnie też, ale ciężko mi idzie
Chyba ostatecznie będę stała na promocjach...Była mowa o kabaretach i dziś na nie idę Mama zadzwoniła, że jej koleżanka ma do oddania dwa bilety za free TŻ jest dziś umówiony na piłkę, więc mu powiedziałam, żeby dla mnie nie rezygnował, mama dziś nie może, więc pójdę sobie z tatą.
|
|
|
|
#1559 |
|
Zakorzenienie
|
Nusia7, jaki kabaret?
![]() Z tą pracą, to u mnie pewnie skończy się na kasie w markecie No ale zobaczymy jeszcze...
|
#1560 |
|
Zakorzenienie
|
nusia ja mam teraz 2 pierwsze rozmowy o prace od marca :/ z czego jedna dzieki kolezance, bo dala mi znac i musialam szybko wysylac cv.ciezko bez znajomości coś znaleźć, trzeba mieć szczescie.zresztą ja i tak musze czekac na odpowiedz z plusa nie wiadomo ile.moze przez to ze zaczelam czytac ,,Sekret" to zmienilam myslenie i nie sciagam tyle pecha na siebie i coś się ruszyło.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.

Jak zdałam, to mieliśmy akurat na stanie stare autko - bez drugiego biegu, przy samym odpalaniu trzeba było mu już dawać dużo gazu, a jak padał deszcz, to wycieraczki potrafiły nie chodzić, więc nim nie jeździłam
Też przeraża mnie wielkość - Panda na kursie to taki mały chrząszcz, a my mamy wielkiego kombiaka 

A jeszcze mam lęk wysokości, więc spoglądanie w dół dodatkowo potęgowało we mnie strach
Jak tylko z jednej to luzik. 

co za oszustwo!
Jest w fajnej cenie a ja mam tylko pół masła Ziai i jedno z TBS w zapasie. Reszta to balsamy a na zimę przydałoby się coś konkretniejszego.

Chyba ostatecznie będę stała na promocjach...