Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-14, 21:22   #1591
zetafon
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI

witam

jestem po tej rozmowie w szkole jezykowej i ...myslałam ze padne.rozmowa trwala 3h, bylo kilka etapów.dotarłam do ostatniego ogolnie powiem wam ze im bardziej olewam tym lepiej mi wychodzi.poszłam tam z nastawieniem ze nie chce mi sie i tak tam pracowac, a z 8 osob zostalam do konca ja i taka laska.powiem wam że juz w pewnym momencie, jak mialam osobną rozmowe z dyrektorem,to robilam juz sobie jaja.kazal mi sprzedać pisak do tablicy.no to mówie i mówie i mowie,a on potem ze konkurencja ma tansze pisaki.odpowiedzialam mu :,,jak rzuci pan w ucznia tym pisakiem,to na pewno się nie rozwali, a konkurencji tak."juz wtedy dał mi spokoj i chyba mu sie podobalo co wymyslilam :P maja do mnie dzwonic jutro lub w poniedzialek.

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 21:22   #1592
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
Maski nie mam żadnej Ale mam w zapasie dwie nieużywane jeszcze odżywki A szampon rzeczywiście tylko 50 gr tańszy, ale jak już byłam, to go wzięłam Poza tym grosz, do grosza...
niby tak ale jak ma się kilka w zapasie tak jak ja to te 50 gr do mnie nie przemawia po prostu leczę się z odwyku
Stary 2010-10-14, 21:29   #1593
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
witam

jestem po tej rozmowie w szkole jezykowej i ...myslałam ze padne.rozmowa trwala 3h, bylo kilka etapów.dotarłam do ostatniego ogolnie powiem wam ze im bardziej olewam tym lepiej mi wychodzi.poszłam tam z nastawieniem ze nie chce mi sie i tak tam pracowac, a z 8 osob zostalam do konca ja i taka laska.powiem wam że juz w pewnym momencie, jak mialam osobną rozmowe z dyrektorem,to robilam juz sobie jaja.kazal mi sprzedać pisak do tablicy.no to mówie i mówie i mowie,a on potem ze konkurencja ma tansze pisaki.odpowiedzialam mu :,,jak rzuci pan w ucznia tym pisakiem,to na pewno się nie rozwali, a konkurencji tak."juz wtedy dał mi spokoj i chyba mu sie podobalo co wymyslilam :P maja do mnie dzwonic jutro lub w poniedzialek.
Świetnie Ci poszło

nadal

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 21:30   #1594
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
witam

widzisz zet, na pewno niedługo skończy się Twoja zła passa
Stary 2010-10-14, 21:34   #1595
carrola
Zadomowienie

Zet z tym pisakiem to nieźle wymyśliłaś. W ogóle świetnie poradziłaś sobie na rozmowie.
Też nadal trzymam kciuki.

carrola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 21:36   #1596
zetafon
Zakorzenienie

dzieki dziewczyny, to na pewno wasze magiczne kciuki podziałały

jeszcze wam cos napiszę o tej rozmowie.dyrektor w jednej scence udawal ucznia ktory chce zrezygnowac z kursu bo nie ma czasu,no to namawiam i namawiam,a on że żona na niego krzyczy ze go w domu nie ma.powiedzialam zeby wziol żone ze sobą na kurs to beda razem spedzac czas i moze odkryją siebie na nowo

dzis jeszcze dzwonili do mnie z takiej firmy rekutujacej do fajnej pracy w Zabierzowie.wszystko super ale niemiecki trzeba znać na co najmniej C1 wiec powiedzialam ze za pol roku moze sie uda (oni ciagle tam szukaja kogos bo ta firma cały czas przenosi sie z niemiec do pl tylko stopniowo).moze za jakis czas cos z tego wyjdzie.

od 01.11.2010 oszczędzam

Edytowane przez zetafon
Czas edycji: 2010-10-14 o 21:40
Stary 2010-10-14, 21:37   #1597
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Kupiłam żel pod prysznic Palmolive Turkish Bath i szampon Babydream. Zakupy raczej niekoniecznie, ale żel był w promocji, nie mam wielkich zapasów a żele idą mi jak woda. A szampon już od dawna chciałam wypróbować, bo przesusza mi się skalp od SLSów chyba.

Niestety w SP pojawiły się masła i balsamy Flos-Lek boję się, że kupię jak wreszcie dowiozą, bo dzisiaj jeszcze ich nie było, ale w gazetce są.

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 21:53   #1598
Hosenka*
Zakorzenienie

O ja Basista mi się uaktywnił na FB

Instagram

Stary 2010-10-14, 21:55   #1599
zetafon
Zakorzenienie

pieknie hosenko,pewnie niedługo przeczytamy o tobie na pudelku lub jakims lansiku :P

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2010-10-14, 21:57   #1600
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
pieknie hosenko,pewnie niedługo przeczytamy o tobie na pudelku lub jakims lansiku :P

"Party - życie gwiazd"

Instagram

Stary 2010-10-14, 22:02   #1601
zetafon
Zakorzenienie

potem przyjedzie MTV i zrobi MTV Cribs i pokażą ile masz lakierów D

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2010-10-14, 22:03   #1602
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Łooo matko. Może lepiej nie

Ehhh jak to jedne krótkie pozdrowienie i "lubię to" pod zdjęciem potrafią wywołać uśmiech a wręcz śmiech

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-10-14 o 22:06
Stary 2010-10-14, 22:56   #1603
carrola
Zadomowienie

Cytat:
Hehehhehe

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ehhh jak to jedne krótkie pozdrowienie i "lubię to" pod zdjęciem potrafią wywołać uśmiech a wręcz śmiech
Faaaajnie

carrola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 23:21   #1604
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Ja dziś znowu poszalałam łaziłam po galeriach handlowych za ciuchami, a wróciłam z kosmetykami
Przybyło mi masło do biustu Ziaja rebuild (jedyne co potrzebne ) , matujący top coat essence, eyeliner w żelu z limitowanki denim essence, kredka zielona i cień Catrice. Tak wiem, miałam nie kupować cieni dwa lata wytrzymałam cztery i pół miesiąca i już nie mogę

Nie wiem co we mnie wstąpiło. Może jakoś tuszuję jesienną chandrę W zeszłym roku też najgorszy miałam październik. A zużycia stoją praktycznie. Dziś rano miałam pierwsze w tym miesiącu: kredkę czarną Essence (używałam ponad rok ), odżywkę jajeczną Joanny z apteczki babuni (boska ) i krem do stylizacji loków Wella "Superskręt" (szkoda, bo już go nie ma w sprzedaży ).

Edytowane przez ksiezniczkaa87
Czas edycji: 2010-10-14 o 23:23
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 09:10   #1605
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
do przodu ale jednak zdam sobie ten egzamin w polowie pazdziernika...
dalej sie martwie psiakiem..dopiero w poniedzialek bedzie cos wiadomo jak znow zobaczy go wet

mam nadzieje że z psiakiem będzie wszystko ok

Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
Kupiłam dzisiaj
* szampon Babydream
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Kupiłam żel pod prysznic Palmolive Turkish Bath i szampon Babydream. Zakupy raczej niekoniecznie, ale żel był w promocji, nie mam wielkich zapasów a żele idą mi jak woda. A szampon już od dawna chciałam wypróbować, bo przesusza mi się skalp od SLSów chyba.
Dziewczyny polecam Wam ten szampon, tylko trzeba umiejętnie go stosować ja myję tak że myję i pienię go w kierunku od wzrostu włosa do końcówek (nie pod włos!), aby je nie poplątać, potem delikatnie masuję skórę głowy i spłukuję też w kierunku góra dół delikatnie. Szampon jest taki gęstszy konsystencja olejowata, ale nie zrażajcie się tym. Włoski super oczyszcza i myje, nawet skórę głowy, a włosy są milusie, takie mięciutkie mmm raczej po używam odżywki bo boję się że ich nie rozczesę, ale raz bez użyłam i było ok, żelem Babydream też już byłam włosy i efekt taki sam więc jak skończy się szampon będę myła żelem
Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Dorwałam dość ciekawy fik w universum Harry'ego Pottera, a że czytał się miło (tak po łebkach, na ile rozumiałam bez wsparcia z zewnątrz), to chciałam zgłębić go dokładniej. Żeby było śmieszniej samej serii Rowling nie czytałam w ogóle, a z filmów widziałam połowę Czary Ognia . Opowiadanko liczy sobie 50 stron A4 czcionką 10, więc trochę pracy przede mną . Nie wiem, co we mnie wstąpiło
masakra, szacun Gani może jak już jesteś w rytmie to weźmiesz sieza moje teksty z oczyszczania o kanalizacji
Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
To byłam ja A w którym PKO? Najwięcej osób bierze w BP i ja też mam zamiar tam wziąć.

Ja mam jakieś 50-60 próbek Play it lovely + 1/4 buteleczki 30 ml, dwie próbki Play it sexy i dwie Play it spicy (TŻ brał udział w akcji promocyjnej i dał mi potem wszystko, co mu zostało ). Na razie używam tej lovely i mi się podoba Chyba kupię sobie atomizer i przeleję do niego perfumy z tych próbek
Tak w PKO BP w następnym tygodniu już pójdę składać
ale się dorobiłaś próbeczek! super woda toaletowa gratis Ci z tego wyszła

Cytat:
Niestety w SP pojawiły się masła i balsamy Flos-Lek boję się, że kupię jak wreszcie dowiozą, bo dzisiaj jeszcze ich nie było, ale w gazetce są.
Łeeh nosek odpuść sobie poczekaj na recenzje, tanie nie są ewentualnie jak będą próbniki to mogę je dla Ciebie wyniuchać jak będę, bo też mnie kusiły, ale na razie stwierdziłam że poczekam na opinie
Cytat:
nie jest obojętny wobec Ciebie
Cytat:

Cytat:
małą rzecz a cieszy
Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Ja dziś znowu poszalałam łaziłam po galeriach handlowych za ciuchami, a wróciłam z kosmetykami
Przybyło mi masło do biustu Ziaja rebuild (jedyne co potrzebne ) , matujący top coat essence, eyeliner w żelu z limitowanki denim essence, kredka zielona i cień Catrice. Tak wiem, miałam nie kupować cieni dwa lata wytrzymałam cztery i pół miesiąca i już nie mogę

Nie wiem co we mnie wstąpiło. Może jakoś tuszuję jesienną chandrę W zeszłym roku też najgorszy miałam październik. A zużycia stoją praktycznie. Dziś rano miałam pierwsze w tym miesiącu: kredkę czarną Essence (używałam ponad rok ), odżywkę jajeczną Joanny z apteczki babuni (boska ) i krem do stylizacji loków Wella "Superskręt" (szkoda, bo już go nie ma w sprzedaży ).
Księżniczko przecież ty masz nadmiar kolorówki! nie ładnie tak!

sama w tym miesiacu szaleje ale robię sobie małe zapasiki na zimę i nie miałam żadnych zapasów do tej pory

co do zużyć to ja powoli zakochuję się w masce jajecznej joanny, co ona robi z włosami, chce się je dotykać one&one takie mięciutkie odżywkę zapiszę w kolejce do kupienia

a siostra dziś mi kupi krem isana z mocznikiem do rąk bo mi się kończy, a wczoraj po niego była i był w promocji o 1 zł taniej to mi weźmie 1 szt.

Edytowane przez Shpilcia
Czas edycji: 2010-10-15 o 09:14
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 09:26   #1606
Koshatka
Zakorzenienie

Ja też wczoraj lekko poległam. Poszłam do Natury po jedno masło Farmony a wyszam z dwoma bo się nie mogłam zdecydować. I wzięłam jeszcze dwie maseczki w saszetkach Perfecty bo mi brakowało 2 zł do parasolki.

I wkurzyłam się na Naturę. Z kolorowych tuszy do rzęs zostały jakieś nędzne resztki. Ja nie wiem co to za polityka że zimą musi być szaro, buro i ponuro a kolorowe rzeczy tylko na lato. No i z tego co pamiętam to te tusze kosztowały normalnie 8,99 a teraz jest "wyprzedaż" właśnie w takiej cenie a przekreślona "stara" cena 11,99.
Stary 2010-10-15, 10:20   #1607
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Koshatko a jakie masła kupiłaś?

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 10:51   #1608
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Czekoladowo-orzechowe i kokosowo-bananowe. To drugie to chyba bardziej mus jest niż masło. Jeszcze mnie wanliowe kusiło ale została mi resztka rozumu.
Stary 2010-10-15, 10:54   #1609
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Ja też wczoraj lekko poległam. Poszłam do Natury po jedno masło Farmony a wyszam z dwoma bo się nie mogłam zdecydować. I wzięłam jeszcze dwie maseczki w saszetkach Perfecty bo mi brakowało 2 zł do parasolki.

I wkurzyłam się na Naturę. Z kolorowych tuszy do rzęs zostały jakieś nędzne resztki. Ja nie wiem co to za polityka że zimą musi być szaro, buro i ponuro a kolorowe rzeczy tylko na lato. No i z tego co pamiętam to te tusze kosztowały normalnie 8,99 a teraz jest "wyprzedaż" właśnie w takiej cenie a przekreślona "stara" cena 11,99.
Też się nie mogłam zdecydować ale stwierdziłam ze one są często w promocji więc jak to mi się spodoba to jeszcze któreś będzie moje
a jak parasolka? Bo właśnie miałam dylemat czy ją wziąć i teraz ciut żałuję bo taka do torebki by się mi przydała

U mnie te tusze kolorowe na wyprzedaży są po 8,99 były turkusowe na pewno

Cytat:
dołączam się do pytania ja mam wanilia & daktyl wczoraj się machnęłam po ręce bo nie mogłam wytrzymać się niuchałam cały wieczór po 4 godzinach jeszcze coś było czuć, ale masełka Farmony są z tego znane że właśnie długo utrzymują się na skórze te nie tak mocno jak te z serii tutti frutti ale i tak długo niech przyjedzie TŻ to będzie mnie niuchać

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Cytat:
Czekoladowo-orzechowe i kokosowo-bananowe. To drugie to chyba bardziej mus jest niż masło. Jeszcze mnie wanliowe kusiło ale została mi resztka rozumu.
czekolada+ pistacja to masło, kokos + banan to mus, a wanilia + daktyl to krem jak pachną? bo ja bym tamte też przygarnęła
Stary 2010-10-15, 11:07   #1610
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość
Też się nie mogłam zdecydować ale stwierdziłam ze one są często w promocji więc jak to mi się spodoba to jeszcze któreś będzie moje
a jak parasolka? Bo właśnie miałam dylemat czy ją wziąć i teraz ciut żałuję bo taka do torebki by się mi przydała
Są często w promocji ale po 9,99, za 8,99 były drugi raz więc sobie pomyślałam że raz się żyje. Poza tym ślinię się do nich już chyba rok, dobrze mi idzie odwyk balsamowy więc uznałam że malutka nagroda się należy.
Parasolka jest taka zwykła. Nie wróżę jej długiego życia ale to normalne przy tych małych, torebkowych. A za 6 zł żal nie wziąć. U mnie nie było takich jak w gazetce tylko jednobarwne i pół godziny myślałam czy wziąć czerwoną czy liliową i jeszcze przy kasie zmieiłam decyzję. W końcu mam liliową na przekór jesiennej aurze.

Cytat:
U mnie te tusze kolorowe na wyprzedaży są po 8,99 były turkusowe na pewno
U mnie też. Ale to nie jest wyprzedaż tylko ich normalna wcześniejsza cena. Nie lubię takich oszustw. Tym bardziej że widać że te tusze były otwierane, są pobrudzone itp.

Cytat:
czekolada+ pistacja to masło, kokos + banan to mus, a wanilia + daktyl to krem jak pachną? bo ja bym tamte też przygarnęła
Czkolada z pudełka pachnie mi tak trochę jak lekarstwo. Natomiast kokos+banan Zapach przy wcieraniu bardzo intensywny, myślę że zmęczy po jednym opakowaniu, potem już go tak nie czułam i nie przeszkodził mi zasnąć więc jest ok. Myślałam że będzie bardziej killerowaty.

Edytowane przez Koshatka
Czas edycji: 2010-10-15 o 11:11
Koshatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 11:15   #1611
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Zuzylam czarny tusz Miss Sporty Lash Millionaire i odzywke do rzes My Secret
EDIT: Zapomnialabym o saszetce maseczki Essentials Ori.

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne

Edytowane przez Ł@siczk@
Czas edycji: 2010-10-15 o 11:21
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 11:18   #1612
Koshatka
Zakorzenienie

Shpilciu a jak pachnie ta wanilia z daktylem?
Stary 2010-10-15, 11:33   #1613
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Shpilciu a jak pachnie ta wanilia z daktylem?
tak => miałam peeling i w zapachu się zakochałam, nie jest to czysta wanilia dokładnie można wyczuć wysuszonego słodkiego daktyla, taka z tego wychodzi maślana wanilia dla mnie bardzo przyjemna ciut inna niż wanilia YR dla mnie nie czuć w niej tej roślinnej nuty którą wyczuwam w wanilii YR

czekolady troszkę się obawiam bo większość kosmetyków czekoladowych ma taki chemiczny zapach za to z chęcią bym wypróbowała z tj serii balsam migdał + trufla bo pachnie bosko

co do tuszów kolorowych to chciałabym kiedyś zobaczyć Wasze oczka z nimi, bo ja ciągle używam czarnych kolorowe tusze mi się kojarzą z seria color trend avon i nastolatkami na imprezach a że tak je kupujecie to musi coś w nich być jestem ciekawa takiego codziennego makijażu nimi zrobionym

Edytowane przez Shpilcia
Czas edycji: 2010-10-15 o 11:36
Stary 2010-10-15, 11:42   #1614
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
tak => miałam peeling i w zapachu się zakochałam, nie jest to czysta wanilia dokładnie można wyczuć wysuszonego słodkiego daktyla, taka z tego wychodzi maślana wanilia dla mnie bardzo przyjemna ciut inna niż wanilia YR dla mnie nie czuć w niej tej roślinnej nuty którą wyczuwam w wanilii YR

czekolady troszkę się obawiam bo większość kosmetyków czekoladowych ma taki chemiczny zapach za to z chęcią bym wypróbowała z tj serii balsam migdał + trufla bo pachnie bosko

co do tuszów kolorowych to chciałabym kiedyś zobaczyć Wasze oczka z nimi, bo ja ciągle używam czarnych kolorowe tusze mi się kojarzą z seria color trend avon i nastolatkami na imprezach a że tak je kupujecie to musi coś w nich być jestem ciekawa takiego codziennego makijażu nimi zrobionym
Jak nie jest to taka typowa wanilia to pewnie kiedyś spróbuję.

Czekoladę opiszę jak użyję, pewnie szybko to będzie. Na migdał też się czaję ale w mojej Naturze go nie widziałam.

Tych kolorowych tuszy aż tak nie widać, przynajmniej na moich ciemnych rzęsach. Dla mnie to po prostu mniej wyrazisty makijaż oczu niż tuszem czarnym a kolor widać tylko pod słońce. No i niektóre kolory potrafią wydobyć więcej zieleni z moich piwnych oczu.
Stary 2010-10-15, 11:48   #1615
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Jak nie jest to taka typowa wanilia to pewnie kiedyś spróbuję.

Czekoladę opiszę jak użyję, pewnie szybko to będzie. Na migdał też się czaję ale w mojej Naturze go nie widziałam.

Tych kolorowych tuszy aż tak nie widać, przynajmniej na moich ciemnych rzęsach. Dla mnie to po prostu mniej wyrazisty makijaż oczu niż tuszem czarnym a kolor widać tylko pod słońce. No i niektóre kolory potrafią wydobyć więcej zieleni z moich piwnych oczu.
migdał + trufle jest w rossmanie

oo to masz powód aby kolorowych tuszy używać u mnie czarna obramówka sprawia że są bardziej błękitne

muszę zrobić nową listę kosmetyków bo przez październikowe zakupy się pogubiłam

dla dziewczyn kupujących kosmetyki YR, jak uważacie w jaki sposób opłaca się najbardziej obić u niech zakupy? Stacjonarnie, online, czy wysyłkowo? Bo ja robię stacjonarnie, ale widzę wiele fajnych promocji wysyłkowo jak i przez internet

Edytowane przez Shpilcia
Czas edycji: 2010-10-15 o 11:52
Stary 2010-10-15, 12:48   #1616
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carrola Pokaż wiadomość
Faaaajnie
Cytat:
nie jest obojętny wobec Ciebie

małą rzecz a cieszy
Puszczone oczko w odpowiedzi na moje pozdrowienie wywołało kolejny uśmiech

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość

No pięknie

Cytat:
co do zużyć to ja powoli zakochuję się w masce jajecznej joanny, co ona robi z włosami, chce się je dotykać one&one takie mięciutkie odżywkę zapiszę w kolejce do kupienia

Też ją miałam i też bardzo przypadła mi do gustu

Cytat:
Koshatko, nie wierze!! A taką nadzieję pokładałam w Tobie i byłam pełna podziwu. I co teraz z tym będzie?

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-10-15 o 12:51
Stary 2010-10-15, 12:51   #1617
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
dołączam się do pytania ja mam wanilia & daktyl wczoraj się machnęłam po ręce bo nie mogłam wytrzymać się niuchałam cały wieczór po 4 godzinach jeszcze coś było czuć, ale masełka Farmony są z tego znane że właśnie długo utrzymują się na skórze te nie tak mocno jak te z serii tutti frutti ale i tak długo niech przyjedzie TŻ to będzie mnie niuchać

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Miałam to masło czekolada+pistacja, ale szybko puściłam je w świat. Okazało się bardzo męczące dla nosa

Cytat:
Napisane przez Ł@siczk@ Pokaż wiadomość
Zuzylam czarny tusz Miss Sporty Lash Millionaire i odzywke do rzes My Secret
EDIT: Zapomnialabym o saszetce maseczki Essentials Ori.

Nawet jeszcze 13 nie ma a ja już umieram
W kwestii pracy ostatnio sobie pofolgowałam za bardzo nie robiąc nic w tamten piątek (Kraków) i w poniedziałek - dochodziłam do siebie po koncercie i miałam wszystko w więc się ładnie wzięłam żeby to nadrobić. Od wczoraj praktycznie nie wiem jak się nazwywam. Dziś po 12 byłam już po 1 spotkaniu, po stu tysiącach telefonów i po podpisaniu 2 porozumień w sprawie współpracy medialnej. Zaraz jade do redakcji dotarczyć te podpisane porozumienia i wziąć czyste (początkowo dali mi tylko 3 - phi, nie wierzyli we mnie, czy co? starczyło mi to na 2 dni ) a później jeszcze 2 spotkania.
W następnym tygodniu szykuje się podpisanie zlecenia na reklamę (no w końcu!!).
Po 2,5 tygodniach mam na liście 60 firm z którymi rozmawiałam/gdzie bylam

No a wczoraj rozmowy poszły na tyle do przodu, że załatwiłam w dużym salonie fryzjerskim zniżki dla pracowników

Przed chwilą przeczytałam bardzo miłą wiadomość na Sympatii Facet z wyglada bardzo w moim typie taki łukaszowo-basistowy

Śmiałam się ostatnio, bo siostra stwierdziła, że mój typ to facet "mafijny" - mający albo mazdę (ł. i ExExEx) albo bmw (ExEx, no i basista podobno ma) A skoro tak, to kazdy z nich musi mieć zrąbany charakter Ciekawe jak ten z S.

Instagram

Stary 2010-10-15, 13:17   #1618
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
dla dziewczyn kupujących kosmetyki YR, jak uważacie w jaki sposób opłaca się najbardziej obić u niech zakupy? Stacjonarnie, online, czy wysyłkowo? Bo ja robię stacjonarnie, ale widzę wiele fajnych promocji wysyłkowo jak i przez internet
Ja kupuję stacjonarnie albo wysyłkowo. Zależy jaki jest gratis. Ale IMO wysyłkowo są ciekawsze gratisy bo już 3 razy miałam pefumy za free.

Cytat:
Koshatko, nie wierze!! A taką nadzieję pokładałam w Tobie i byłam pełna podziwu. I co teraz z tym będzie?

Będziesz pełna podziwu w następnym miesiącu. Nie mam potrzeb + brak kasy = zero zakupów.

Zresztą nie jest przecież tak źle. Większość zakupów potrzebna albo średnio potrzebna.
Stary 2010-10-15, 14:15   #1619
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam to masło czekolada+pistacja, ale szybko puściłam je w świat. Okazało się bardzo męczące dla nosa

Nawet jeszcze 13 nie ma a ja już umieram
W kwestii pracy ostatnio sobie pofolgowałam za bardzo nie robiąc nic w tamten piątek (Kraków) i w poniedziałek - dochodziłam do siebie po koncercie i miałam wszystko w więc się ładnie wzięłam żeby to nadrobić. Od wczoraj praktycznie nie wiem jak się nazwywam. Dziś po 12 byłam już po 1 spotkaniu, po stu tysiącach telefonów i po podpisaniu 2 porozumień w sprawie współpracy medialnej. Zaraz jade do redakcji dotarczyć te podpisane porozumienia i wziąć czyste (początkowo dali mi tylko 3 - phi, nie wierzyli we mnie, czy co? starczyło mi to na 2 dni ) a później jeszcze 2 spotkania.
W następnym tygodniu szykuje się podpisanie zlecenia na reklamę (no w końcu!!).
Po 2,5 tygodniach mam na liście 60 firm z którymi rozmawiałam/gdzie bylam

No a wczoraj rozmowy poszły na tyle do przodu, że załatwiłam w dużym salonie fryzjerskim zniżki dla pracowników

Przed chwilą przeczytałam bardzo miłą wiadomość na Sympatii Facet z wyglada bardzo w moim typie taki łukaszowo-basistowy

Śmiałam się ostatnio, bo siostra stwierdziła, że mój typ to facet "mafijny" - mający albo mazdę (ł. i ExExEx) albo bmw (ExEx, no i basista podobno ma) A skoro tak, to kazdy z nich musi mieć zrąbany charakter Ciekawe jak ten z S.
Łeh to czekolada nie dla mnie

ale dajesz czadu z pracą jesteś wielka!

co do typu facetów, to takich uwielbiam

mam nadzieje że ten z S okaże się połączeniem tych dwóch z fajnym charakterem
Cytat:
Puszczone oczko w odpowiedzi na moje pozdrowienie wywołało kolejny uśmiech

Cytat:
Ja kupuję stacjonarnie albo wysyłkowo. Zależy jaki jest gratis. Ale IMO wysyłkowo są ciekawsze gratisy bo już 3 razy miałam pefumy za free.
u lala, to muszę sobie czasem polukać, a to do domu przesyłają, trzeba wysłać jakiś formularz czy jak?

Zostałam właśnie zaproszona przez TŻta brata i jego dziewczynę na domówkę dziś to mnie zdziwili, bo raczej się nie schodzimy od kiedy są parą (czyli jakieś 2 lata) będę u nich spała, co by nie kusić losu bo jutro jadę na uczelnie o 6

Zetafonku świetnie dałaś sobie radę, choć widzę masakra test przeprowadzali...chyba ciut przesadzili no ale widocznie chcą mieć super hiper pracownika, zapewne niezły ubaw przy tek rekrutacji mieli trzymam kciuki

Edytowane przez Shpilcia
Czas edycji: 2010-10-15 o 14:18
Stary 2010-10-15, 14:37   #1620
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Ja mam jakieś 50-60 próbek Play it lovely + 1/4 buteleczki 30 ml, dwie próbki Play it sexy i dwie Play it spicy (TŻ brał udział w akcji promocyjnej i dał mi potem wszystko, co mu zostało ). Na razie używam tej lovely i mi się podoba Chyba kupię sobie atomizer i przeleję do niego perfumy z tych próbek
No to super masz z tymi próbkami!Pewnie, kup atomizer, wygodniej się będzie używało niż z próbki. Ostatnio były w promocji w Naturze te perfumy, ale nie uległam, bo mimo, że ładnie pachną to zwyczajne słodziaki, a perfum mam kupę. Skusiłam się za to dziś na dezodorant lovely, tak jak planowałam.Ten zapach podoba mi się najbardziej) Nic więcej nie kupiłam kosmetycznego, a za to pozwoliłam sobie na jagodowy golfik tylko 20zł więc

Cytat:
witam

świetnie Ci poszło! Zazdroszczę pewności siebie!I trzymam
Cytat:

Cytat:

Cytat:
też się dziś śliniłam do tych smarowideł, miałam ochotę na bananowe. Mocno czuć banan czy raczej kokos dominuje? Mam z wymiany jakieś 3/4 masła czekolada+pistacje, może zużyję przez zimę. Jak na razie smaruję się mleczkiem wygładzającym Nivea. Trochę tłuste jak dla mnie, ale nóżki faktycznie gładziutkie

Zmykam pisać pracę, bo potem idę do babci na imieniny, a jutro szkoła pewnie nie będzie mi się chciało wstać.
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości