|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI
witam
![]() jestem po tej rozmowie w szkole jezykowej i ...myslałam ze padne.rozmowa trwala 3h, bylo kilka etapów.dotarłam do ostatniego ogolnie powiem wam ze im bardziej olewam tym lepiej mi wychodzi.poszłam tam z nastawieniem ze nie chce mi sie i tak tam pracowac, a z 8 osob zostalam do konca ja i taka laska.powiem wam że juz w pewnym momencie, jak mialam osobną rozmowe z dyrektorem,to robilam juz sobie jaja.kazal mi sprzedać pisak do tablicy.no to mówie i mówie i mowie,a on potem ze konkurencja ma tansze pisaki.odpowiedzialam mu :,,jak rzuci pan w ucznia tym pisakiem,to na pewno się nie rozwali, a konkurencji tak."juz wtedy dał mi spokoj i chyba mu sie podobalo co wymyslilam :P maja do mnie dzwonic jutro lub w poniedzialek.
|
#1592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po prostu leczę się z odwyku
|
|
#1593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nadal
|
|
#1594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1595 |
|
Zadomowienie
|
Zet z tym pisakiem to nieźle wymyśliłaś.
![]() Też nadal trzymam kciuki.
|
#1596 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny, to na pewno wasze magiczne kciuki podziałały
![]() jeszcze wam cos napiszę o tej rozmowie.dyrektor w jednej scence udawal ucznia ktory chce zrezygnowac z kursu bo nie ma czasu,no to namawiam i namawiam,a on że żona na niego krzyczy ze go w domu nie ma.powiedzialam zeby wziol żone ze sobą na kurs to beda razem spedzac czas i moze odkryją siebie na nowo ![]() dzis jeszcze dzwonili do mnie z takiej firmy rekutujacej do fajnej pracy w Zabierzowie.wszystko super ale niemiecki trzeba znać na co najmniej C1 wiec powiedzialam ze za pol roku moze sie uda (oni ciagle tam szukaja kogos bo ta firma cały czas przenosi sie z niemiec do pl tylko stopniowo).moze za jakis czas cos z tego wyjdzie.
![]() od 01.11.2010 oszczędzam ![]() Edytowane przez zetafon Czas edycji: 2010-10-14 o 21:40 |
|
|
|
#1597 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Kupiłam żel pod prysznic Palmolive Turkish Bath i szampon Babydream. Zakupy raczej niekoniecznie, ale żel był w promocji, nie mam wielkich zapasów a żele idą mi jak woda. A szampon już od dawna chciałam wypróbować, bo przesusza mi się skalp od SLSów chyba.
Niestety w SP pojawiły się masła i balsamy Flos-Lek
|
|
#1599 |
|
Zakorzenienie
|
pieknie hosenko,pewnie niedługo przeczytamy o tobie na pudelku lub jakims lansiku :P
|
#1600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Party - życie gwiazd"
|
|
#1601 |
|
Zakorzenienie
|
potem przyjedzie MTV i zrobi MTV Cribs i pokażą ile masz lakierów D
|
#1602 |
|
Zakorzenienie
|
Łooo matko. Może lepiej nie
![]() Ehhh jak to jedne krótkie pozdrowienie i "lubię to" pod zdjęciem potrafią wywołać uśmiech a wręcz śmiech
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-10-14 o 22:06 |
|
|
|
#1603 | |
|
Zadomowienie
|
Hehehhehe
Cytat:
|
|
#1604 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś znowu poszalałam
![]() Przybyło mi masło do biustu Ziaja rebuild (jedyne co potrzebne ) , matujący top coat essence, eyeliner w żelu z limitowanki denim essence, kredka zielona i cień Catrice. Tak wiem, miałam nie kupować cieni dwa lata wytrzymałam cztery i pół miesiąca i już nie mogę ![]() Nie wiem co we mnie wstąpiło. Może jakoś tuszuję jesienną chandrę W zeszłym roku też najgorszy miałam październik. A zużycia stoją praktycznie. Dziś rano miałam pierwsze w tym miesiącu: kredkę czarną Essence (używałam ponad rok ).
Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2010-10-14 o 23:23 |
|
|
|
#1605 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieje że z psiakiem będzie wszystko ok ![]() Cytat:
raczej po używam odżywki bo boję się że ich nie rozczesę, ale raz bez użyłam i było ok, żelem Babydream też już byłam włosy i efekt taki sam więc jak skończy się szampon będę myła żelem Cytat:
masakra, szacun Gani może jak już jesteś w rytmie to weźmiesz sieza moje teksty z oczyszczania o kanalizacji ![]() Cytat:
w następnym tygodniu już pójdę składać ![]() ale się dorobiłaś próbeczek! super woda toaletowa gratis Ci z tego wyszła ![]() Cytat:
ewentualnie jak będą próbniki to mogę je dla Ciebie wyniuchać jak będę, bo też mnie kusiły, ale na razie stwierdziłam że poczekam na opinie ![]() nie jest obojętny wobec Ciebie ![]() Cytat:
Cytat:
Księżniczko przecież ty masz nadmiar kolorówki! nie ładnie tak! sama w tym miesiacu szaleje ale robię sobie małe zapasiki na zimę i nie miałam żadnych zapasów do tej pory co do zużyć to ja powoli zakochuję się w masce jajecznej joanny, co ona robi z włosami, chce się je dotykać one&one ![]() a siostra dziś mi kupi krem isana z mocznikiem do rąk bo mi się kończy, a wczoraj po niego była i był w promocji o 1 zł taniej to mi weźmie 1 szt. ![]() Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2010-10-15 o 09:14 |
|||||||
|
|
|
#1606 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też wczoraj lekko poległam.
Poszłam do Natury po jedno masło Farmony a wyszam z dwoma bo się nie mogłam zdecydować. I wkurzyłam się na Naturę. Z kolorowych tuszy do rzęs zostały jakieś nędzne resztki. Ja nie wiem co to za polityka że zimą musi być szaro, buro i ponuro a kolorowe rzeczy tylko na lato.
|
#1607 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Koshatko a jakie masła kupiłaś?
|
|
#1608 |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladowo-orzechowe i kokosowo-bananowe.
To drugie to chyba bardziej mus jest niż masło. Jeszcze mnie wanliowe kusiło ale została mi resztka rozumu.
|
#1609 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale stwierdziłam ze one są często w promocji więc jak to mi się spodoba to jeszcze któreś będzie moje ![]() a jak parasolka? Bo właśnie miałam dylemat czy ją wziąć i teraz ciut żałuję bo taka do torebki by się mi przydała U mnie te tusze kolorowe na wyprzedaży są po 8,99 były turkusowe na pewnodołączam się do pytania ja mam wanilia & daktyl wczoraj się machnęłam po ręce bo nie mogłam wytrzymać się niuchałam cały wieczór ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
jak pachną? bo ja bym tamte też przygarnęła
|
||
|
|
|
#1610 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym ślinię się do nich już chyba rok, dobrze mi idzie odwyk balsamowy więc uznałam że malutka nagroda się należy. ![]() Parasolka jest taka zwykła. Nie wróżę jej długiego życia ale to normalne przy tych małych, torebkowych. A za 6 zł żal nie wziąć. U mnie nie było takich jak w gazetce tylko jednobarwne i pół godziny myślałam czy wziąć czerwoną czy liliową i jeszcze przy kasie zmieiłam decyzję. Cytat:
Cytat:
Natomiast kokos+banan Zapach przy wcieraniu bardzo intensywny, myślę że zmęczy po jednym opakowaniu, potem już go tak nie czułam i nie przeszkodził mi zasnąć więc jest ok. Myślałam że będzie bardziej killerowaty.
"It's not a bargain if you don't need one" S. Kinsella Edytowane przez Koshatka Czas edycji: 2010-10-15 o 11:11 |
|||
|
|
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzylam czarny tusz Miss Sporty Lash Millionaire i odzywke do rzes My Secret
![]() EDIT: Zapomnialabym o saszetce maseczki Essentials Ori.
Edytowane przez Ł@siczk@ Czas edycji: 2010-10-15 o 11:21 |
|
|
|
#1612 |
|
Zakorzenienie
|
Shpilciu a jak pachnie ta wanilia z daktylem?
|
#1613 |
|
Zakorzenienie
|
tak =>
miałam peeling i w zapachu się zakochałam, nie jest to czysta wanilia dokładnie można wyczuć wysuszonego słodkiego daktyla, taka z tego wychodzi maślana wanilia dla mnie bardzo przyjemna ciut inna niż wanilia YR dla mnie nie czuć w niej tej roślinnej nuty którą wyczuwam w wanilii YRczekolady troszkę się obawiam bo większość kosmetyków czekoladowych ma taki chemiczny zapach za to z chęcią bym wypróbowała z tj serii balsam migdał + trufla bo pachnie bosko co do tuszów kolorowych to chciałabym kiedyś zobaczyć Wasze oczka z nimi, bo ja ciągle używam czarnych kolorowe tusze mi się kojarzą z seria color trend avon i nastolatkami na imprezach a że tak je kupujecie to musi coś w nich być jestem ciekawa takiego codziennego makijażu nimi zrobionym
Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2010-10-15 o 11:36 |
|
|
|
#1614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekoladę opiszę jak użyję, pewnie szybko to będzie. Tych kolorowych tuszy aż tak nie widać, przynajmniej na moich ciemnych rzęsach. Dla mnie to po prostu mniej wyrazisty makijaż oczu niż tuszem czarnym a kolor widać tylko pod słońce. No i niektóre kolory potrafią wydobyć więcej zieleni z moich piwnych oczu.
|
|
#1615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oo to masz powód aby kolorowych tuszy używać u mnie czarna obramówka sprawia że są bardziej błękitne ![]() muszę zrobić nową listę kosmetyków bo przez październikowe zakupy się pogubiłam dla dziewczyn kupujących kosmetyki YR, jak uważacie w jaki sposób opłaca się najbardziej obić u niech zakupy? Stacjonarnie, online, czy wysyłkowo? Bo ja robię stacjonarnie, ale widzę wiele fajnych promocji wysyłkowo jak i przez internet ![]() Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2010-10-15 o 11:52 |
|
|
|
|
#1616 | |||
|
Zakorzenienie
|
Puszczone oczko w odpowiedzi na moje pozdrowienie wywołało kolejny uśmiech
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Też ją miałam i też bardzo przypadła mi do gustu ![]() Cytat:
![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-10-15 o 12:51 |
|||
|
|
|
#1617 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nawet jeszcze 13 nie ma a ja już umieram W kwestii pracy ostatnio sobie pofolgowałam za bardzo nie robiąc nic w tamten piątek (Kraków) i w poniedziałek - dochodziłam do siebie po koncercie i miałam wszystko w więc się ładnie wzięłam żeby to nadrobić. Od wczoraj praktycznie nie wiem jak się nazwywam. Dziś po 12 byłam już po 1 spotkaniu, po stu tysiącach telefonów i po podpisaniu 2 porozumień w sprawie współpracy medialnej. Zaraz jade do redakcji dotarczyć te podpisane porozumienia i wziąć czyste (początkowo dali mi tylko 3 - phi, nie wierzyli we mnie, czy co? starczyło mi to na 2 dni ) a później jeszcze 2 spotkania.W następnym tygodniu szykuje się podpisanie zlecenia na reklamę (no w końcu!!). Po 2,5 tygodniach mam na liście 60 firm z którymi rozmawiałam/gdzie bylam ![]() No a wczoraj rozmowy poszły na tyle do przodu, że załatwiłam w dużym salonie fryzjerskim zniżki dla pracowników ![]() Przed chwilą przeczytałam bardzo miłą wiadomość na Sympatii Facet z wyglada bardzo w moim typie taki łukaszowo-basistowy Śmiałam się ostatnio, bo siostra stwierdziła, że mój typ to facet "mafijny" - mający albo mazdę (ł. i ExExEx) albo bmw (ExEx, no i basista podobno ma) Ciekawe jak ten z S.
|
|
#1618 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale IMO wysyłkowo są ciekawsze gratisy bo już 3 razy miałam pefumy za free. ![]() Cytat:
Będziesz pełna podziwu w następnym miesiącu. Zresztą nie jest przecież tak źle. Większość zakupów potrzebna albo średnio potrzebna.
|
|
#1619 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dajesz czadu z pracą jesteś wielka! ![]() co do typu facetów, to takich uwielbiam ![]() mam nadzieje że ten z S okaże się połączeniem tych dwóch z fajnym charakterem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zostałam właśnie zaproszona przez TŻta brata i jego dziewczynę na domówkę dziś to mnie zdziwili, bo raczej się nie schodzimy od kiedy są parą (czyli jakieś 2 lata) będę u nich spała, co by nie kusić losu bo jutro jadę na uczelnie o 6 ![]() Zetafonku świetnie dałaś sobie radę, choć widzę masakra test przeprowadzali...chyba ciut przesadzili no ale widocznie chcą mieć super hiper pracownika, zapewne niezły ubaw przy tek rekrutacji mieli trzymam kciuki Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2010-10-15 o 14:18 |
|||
|
|
|
#1620 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko 20zł więc![]() Cytat:
świetnie Ci poszło! Zazdroszczę pewności siebie!I trzymam ![]() ![]() ![]() Cytat:
też się dziś śliniłam do tych smarowideł, miałam ochotę na bananowe. Mocno czuć banan czy raczej kokos dominuje? Mam z wymiany jakieś 3/4 masła czekolada+pistacje, może zużyję przez zimę. Jak na razie smaruję się mleczkiem wygładzającym Nivea. Trochę tłuste jak dla mnie, ale nóżki faktycznie gładziutkieZmykam pisać pracę, bo potem idę do babci na imieniny, a jutro szkoła
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.

ogolnie powiem wam ze im bardziej olewam tym lepiej mi wychodzi.poszłam tam z nastawieniem ze nie chce mi sie i tak tam pracowac, a z 8 osob zostalam do konca ja i taka laska.powiem wam że juz w pewnym momencie, jak mialam osobną rozmowe z dyrektorem,to robilam juz sobie jaja.kazal mi sprzedać pisak do tablicy.no to mówie i mówie i mowie,a on potem ze konkurencja ma tansze pisaki.odpowiedzialam mu :,,jak rzuci pan w ucznia tym pisakiem,to na pewno się nie rozwali, a konkurencji tak."juz wtedy dał mi spokoj i chyba mu sie podobalo co wymyslilam :P maja do mnie dzwonic jutro lub w poniedzialek.

Ale mam w zapasie dwie nieużywane jeszcze odżywki
A szampon rzeczywiście tylko 50 gr tańszy, ale jak już byłam, to go wzięłam
nadal 

) , matujący top coat essence, eyeliner w żelu z limitowanki denim essence, kredka zielona i cień Catrice. Tak wiem, miałam nie kupować cieni dwa lata
wytrzymałam cztery i pół miesiąca i już nie mogę 
).

A w którym PKO? Najwięcej osób bierze w BP i ja też mam zamiar tam wziąć.
ewentualnie jak będą próbniki to mogę je dla Ciebie wyniuchać jak będę, bo też mnie kusiły, ale na razie stwierdziłam że poczekam na opinie
Ja nie wiem co to za polityka że zimą musi być szaro, buro i ponuro a kolorowe rzeczy tylko na lato.
ale stwierdziłam ze one są często w promocji więc jak to mi się spodoba to jeszcze któreś będzie moje
Natomiast kokos+banan
za to z chęcią bym wypróbowała z tj serii balsam migdał + trufla bo pachnie bosko 
Facet z wyglada bardzo w moim typie