|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie 'naście,ale wciąż młode i piękne!~>Rocznik 1 9 9 0 cz.III:))
Cytat:
![]() Uuu a dlugo byliscie razem? Nie wyrabiam juz psychicznie.... o tym wypadku co bylo glosno w tv co zginelo 18 osob to 2 moich znajomych a dzisiaj 2 kolegow mialo wypadek i to samo.... ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- ja tez trzymam kciuki i pisz jak cos sie zmieni Ooo nastepna a mozna wiedziec czemu? a Wy nie planowaliscie slubu? cos tak kojarze ale nie wiem czy dobrze Juz napisalam wyzej |
|
|
|
|
|
#602 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
8 pięknych miesiecy.. które on zniszczył wjednej chwili.. ostatnio myślłam, zeby zrezygnować ze wszystkiego i zacząć od nowa.. gdzieś daleko.. tam gdzie głupi przystanek nie przypomina o nim;/a Ty czemu się rozstałaś przeci eż Wy ślub planowaliście z tego co pamietam.Cytat:
Ojeju ![]() Tak mi przykro okropne.. jak moj kumpel się utopił na wakacjach na moich oczach to też długo nie mogłam dojść do siebie
|
|
|
#603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzielna jestes Czyli wiesz co czuje tak wszytsko w jednej chwili. Strasznie mi zle. Musze sie tak pouzalac bo nie mam komu |
|
|
|
|
|
#604 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ja wiem.. dopiero od 5 dni bez niego.. i dalej mam takie myśli
a co do tamtego . to ja dalej się za to obwiniam, że mogłam coś zrobić i wogóle..
|
|
#605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to wszytsko swierze jest jeszcze.... Nie obwiniaj sie czasu sie nie cofnie.... a to sie stalo w te wakacje? |
|
|
|
|
|
#606 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Starsznie mi przykro ![]() nawet sobie nie wyobrażam co czujesz ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja coraz gorzej się w nim czułam, i w końcu w lipcu powiedziałam dość. Choć tak naprawdę to nasz związek skończył się pod koniec czerwca, bo wtedy coraz rzadziej się spotykaliśmy itd. i ja rozważałam rozstanie, i w końcu 14 lipca nabrałam odwagi i powiedziałam, ze to koniec. Jeszcze nigdy nie byłam tak szczęśliwa. Ten związek to była największa pomyłka w moim życiu, ale człowiek uczy się na własnych błędach.Teraz odzyskałam szczęście, tryskam energią. tego było mi trzeba ![]() Przykro mi, że tak zakończył się Wasz związek ![]() I nie myśl tak, nie rezygnuj ze wszystkiego W końcu i Ty odnajdziesz swoje szczęście, a on nie był Ciebie wart, skoro wybrał tamtą Główka do góry, wiem, że jest Ci teraz cięzko |
|||
|
|
|
|
#607 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak w te.. hmm bo można powiedzieć, że przez wakację widzielismy sie z dwa razy.. i tyle.. on był u sibie i pracował ja u siebie pracowalam.. i cholera cięzkie to będzie.. bo tak naprawdę sama do końca nie jestem przekonana czy chcę czy nie.. czy jestem gotowa na to.. bo jak mozna pisać komuś 3 dni wcześniej, że się chcę z nim byc do końca i chciałby się budzić zawsze obok przytulonym a po 3 dniach oznajmiac, że się do byłej wróciło Cytat:
kurcze podziwiam..wiecie co ja mam czasami wrażenie, ze miłość owszem jest jako taka ale jest nieosiągalna.. i zawsze jak mi zaczyna na kims mega zależeć to sie konczy klapą ![]() ale koniec marudzenia
|
|
|
#608 | |||
|
Zakorzenienie
|
ale lepiej troche a moze i nie jak moge tu napisac cos popisac
Cytat:
Brawo za to ze mialas odwage powiedziec dosc i naprawde sie ciesze ze odzyskalas radosc zycia Cytat:
---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Cytat:
Nie wiem jak tak mozna pisac i tez nigdy nie uwierze ze milosc sie konczy 1 dzien to z czasem poprostu przestaje zalezec nam na drugiej osobie a moze on sie poprostu pogubil w swoich uczuciach? A moze da sie to wszytsko naprawic? Ja uwazam tak samo czyli nie jestes sama |
|||
|
|
|
|
#609 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jesteśmy jeszcze młode, całe życie przed nami ![]() Napewno lepiej, że może troszkę z siebie wyrzucić i przeczytać jakieś miłe słowo Cytat:
U nas było tak, że jeden dzien było ok, sielanka, a potem przez pięć dni non stop kłotnie o pierdoły i tak w kółko Ale jak wtedy przyszedł taki moment, że spotykaliśmy się coraz rzadziej, to miałam duuużo czasu dla siebie, na przemyślenie pewnych spraw. I doszłam do wniosku, że przez te ponad 3 lata, żyłam w fikcji, ciągle oszukiwałam się, że jest ok, że kiedyś będzie lepiej. I wszyscy wokół dostrzegali rzeczy, na które ja nie zwracałam uwagi, miałam klapki na oczach. Od samego początku naszego związku, wszyscy mi mówili, ze to nie jest chłopak dla mnie- sąsiedzi, moi rodzice, jego rodzina, znajomi ![]() Ale ja byłam głupiutka zakochana małolata ![]() A jak się rozstaliśmy (oczywiście nie obyło się bez nie miłych incydentów z jego strony) to wszyscy powiedzieli, ze dobrze zrobiłam ![]() najgorsze jest to, że my ciągle jesteśmy sąsiadami, on mieszka piętro niżej. Ale daję radę, mam na niego wyj****e ![]()
|
||
|
|
|
|
#610 |
|
Zakorzenienie
|
dobra ja potem czytne coście napisały bo mimo, że wstałam o 7 45 to nie zdarzyłam sie ubrać a za godzine na uczelni powinnam byc;/
a muszę się odwalic by były wiedział co stracił oo
|
|
#611 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#612 |
|
Zakorzenienie
|
jade na uczelnie odezwe sie jak przyjade musialam az sobie proszki wziac
|
|
|
|
|
#613 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#614 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale to dobrze ze w koncu to zrozumialas pewnie teraz na niektore rzeczy patrzysz calkiem inaczej na rzeczy, zachowania? Naprawde podjelas sluszna decyzje jesli jestes teraz szczesliwa ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- i jak i jak? |
|||
|
|
|
|
#615 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Kurcze nie było mnie tu prawie dzień a tu tyle nowych postów, że już nie dam rady dzisiaj przeczytać. Jeśli chodzi o akademik to może mój jest dziwny albo moje piętro Byłam u Pani Kierownik i nie zgadniecie co się dowiedziałam Mianowicie sympatyczna Pani w administracji powiedziała mi, że Pani Kierownik nie ma bo zrobiła sobie dzisiaj wolne i mam przyjść w poniedziałek Rano jeszcze przed moim wyjściem rzecz jasna moje "kochane współlokatorki" popsuły mi humor Na szczęście jestem już w domku
|
|
#616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli naprawde musi byc dziwnie jak nie jestes ama z tym przekonaniem. A jak Ci zepsuly humor? ooo to teraz sobie odpoczniesz
|
|
|
|
|
|
#617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uhh... sorry poszedl ode mnie kolo 12;/ a potem byla w akademiku i nie mialam czasu napisac;/ ciezkie to i skomplikowane..
|
|
|
#618 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Teraz właśnie wiem, czego mam się wystrzegać. Wiem, że to prawda, że jeśli facet źle traktuje swoją matkę, to znaczy, że swoją kobietę, też będzie źle traktował Cytat:
![]() Odpocznij sobie na spokojnie od tego wszystkiego Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#619 |
|
Zakorzenienie
|
sppooko daje radę.. sama to sobie komplikuję;/
logika opanowana;/ teraz staropolka
|
|
#620 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#621 |
|
Zakorzenienie
|
tak to jest jak się za dużo wypiję i kocha
![]() a co tam u Ciebie;>
|
|
#622 |
|
Zakorzenienie
|
No tak
![]() A u mnie jakoś leci ![]() Praca, szkoła, dom
|
|
|
|
|
#623 |
|
Zakorzenienie
|
Czemu tu nikt nie chcę z nami konwersować
a tak w ogóle kupiłam dzis boski malinowy sweterek
|
|
#624 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#625 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jest coś nie tak z moim akademikiem albo po prostu trafiłam na takich a nie na innych ludzi, widocznie miałam pecha. Rozmawiałam dzisiaj z Panią Kierownik i powiedziałam że mam przyjść pod koniec tygodnia ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Bardzo chętnie z Wami pisze, tylko nie zawsze mogę albo nie mam dostępu do neta.
|
|
|
#626 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#627 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Cytat:
![]() Oj a z tym traktowaniem zgadzam sie w 100% ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#628 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja dzisiaj zaczelam kurs kosmetyczny ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- A szkoda.... No jestem nie powiem choc wiadomo bywaja tez ciezkie momenty i klotnie ale jak u kazdego. No ladny i ciagle slysze "kiedy slub"
|
|
|
|
|
|
#630 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() I jak wrażenia? ![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
No to kiedy ślub?
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.

faktycznie poniedziałki, srody i czwartki mam od 7 30 do 20 na uczelni..ale jest dobrze

gratuluję
8 pięknych miesiecy.. które on zniszczył wjednej chwili.. ostatnio myślłam, zeby zrezygnować ze wszystkiego i zacząć od nowa.. gdzieś daleko.. tam gdzie głupi przystanek nie przypomina o nim;/
okropne.. jak moj kumpel się utopił na wakacjach na moich oczach to też długo nie mogłam dojść do siebie