|
|
#31 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: DJ na wesele - ŚLĄSK
usunięte przez moderatora
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2010-08-31 o 21:18 Powód: reklama/spam |
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Ja z kolei chciałam wszystkich przestrzec przed firmą ART-BEN z Katowic. Praca pana Błażeja B. (rzekomego właściciela, który jednak właścicielem nie jest) polega na pobieraniu zadatków, a następnie na niewywiązywaniu się z umowy, czyli podsyłania innych grajków na wesele. Przeciwko tej "firmie" toczą się już sprawy sądowe, a i my swoją wygraliśmy
. Podaję linka do strony, gdzie można sobie różne opinie poczytać:http://fachowcy.pl/company/363332,Ar...a-Kamila-Szram
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
Na moim weselu grał dj-bartek i naprawdę było rewelacyjnie, wszyscy goście bardzo sobie chwalili że muzyka super , nawet moja babcia która jest wiekowa była bardzo zadowolona.
Poleciłam go mojej przyjaciółce ale niestety miał zajęty termin więc wesele prowadził niejaki dj-jacek i też było bardzo sympatycznie,facet znał się na rzeczy i to bardzo dobrze(zawodowiec).Podobn o działają razem ale ja mam namiar na dj-bartka. www.djbasu.pl
|
|
|
|
|
#34 |
|
Przyczajenie
|
Ja też mam dj-a - wodzireja na weselu
Też pracował w radiu 90M nazywa się Tomek Kargol i słyszałam o nim same pozytywne opinie. Znam z 30 osób, które miały okazję być na weselach prowadzonych przez niego (kilku weselach nie wszyscy na 1) i każdy był pod wrażeniem
|
|
|
|
|
#35 |
|
Przyczajenie
|
<usuniete przez moderatora>
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2010-10-11 o 19:52 Powód: nieopłacona reklama |
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Szczerze polecam DJa Jarka ( szukając go wpiszcie w wyszukiwarkę audioimpra)
Bradzo symaptyczny człowiek z Żywca. Świetnie poprowadził nasze wesele, a najważaniejsze, że jego usługa wraz z dojazdem 100km w jedna stronę kosztowała nas tylko 1200 zł i to w sezonie letnim! |
|
|
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
Ja już nie raz polecałam pana Sławka z Zabrza. Człowiek który jest stworzony do prowadzenia imprez typu wesela. Zresztą tu na naszym forum juz wiele dziewczyn go poleca. Ja bylam na 2 weselach ktore prowadził i poprostu rewelacja(jedno moje
![]() ) w google łatwo go znaleźć a jak nie to wysle na pv. To zawodowiec i profesionalista i jak bym miala wybierac to bez wachania..
|
|
|
|
|
#38 |
|
Przyczajenie
|
Byłem na dwóch weselach z fantastycznym dj'em, ale nie mam do niego telefonu, a chciałbym go na swoim weselu, wiem tylko że nazywa się Adrian Skaźnik? z Chorzowa (dane z umowy z poprzedniego wesela), jeśli kojarzycie to prosze o tel. do niego, dziękuje
|
|
|
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
|
Bodzioo Adrian Skaźnik www.prezenter.xn.pl lub www.skaznik.pl
Edytowane przez Black1 Czas edycji: 2010-11-10 o 16:26 |
|
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#41 |
|
Przyczajenie
|
User bodzioo szukał kontaktu do Pana Adriana znam go grał nam wesele zresztą bardzo udane
Polecam jak najbardziej jest to osoba która ma bardzo wielkie doświadczenie muzyczne (jak i wykształcenie) z tego co mnie wiadomo jego ojciec jest uznanym reżyserem oraz kompozytorem muzycznym (Andrzej Skaźnik) a to samo mówi za siebie. Z mojego wesela mogę wam powiedzieć tylko tyle że poprowadził wesele muzycznie oraz zabawowo na najwyższym poziomie, wiele zabaw ,humoru oraz fantastyczna muzyka która była przed weselem konsultowana z nami Pełen profesjonalizm Polecam.
|
|
|
|
|
#42 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki Blacki!
Dla innych info - byłem na dwóch weselach gdzie prowadził Adrian i jak dla mnie super - i co najważniejsze cenowo super - facet podchodzi do sprawy normalnie bo uważam że 2 tys. za 12h których proponujecie na tym forum to czysty wyzysk! choćby nie wiem jak dobry był dj 2000zł. to przesada, a dzwoniłem do dwóch z tego forum i powiedzieli że jeśli impreza sie przedłuży to trzeba dopłacić - śmiech na sali!!! Są zespoły które biorą 2000-3000zł, a jest ich 3-4 i jakoś ok. 800zł na głowę im wystarczy, ale ja np nie jestem przekonany do zespołów. Dlatego dziękuję wszystkim co do wesela podchodzą bez ograniczeń i rozrzutnie, którzy spowodowali taki wyzysk! |
|
|
|
|
#43 |
|
Przyczajenie
|
Bodzio masz rację 2000pln to za wiele ,z tego co pamiętam my zapłaciliśmy 1300 zł ale to było na początku roku więc ceny mogły ulec zmianie .Polecam jeszcze raz i życzę miłej zabawy mam nadzieję że pomogłem.Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Jakie ma znaczenie fakt, że zespół to 4 osoby, które muszą się dzielić? Liczy się usługa na odpowiednim poziomie, przy czym nie ma znaczenia kto ją wykonuje -1,2 czy 3 osoby. To jakby próba wmówienia młodym, że zespół za 4000 jest tańszy od Dj'a za 2000. Liczy się cena ostateczna i zadowolenie PM.Po drugie pytania - czy DJ za powiedzmy za 500-1000 zł - prowadzi legalną działalność gospodarczą (podatek, zus), - posiada legalne płyty cd i oprogramowanie, a nie laptopa z pirackimi mp3 ściąganymi na bieżąco (powodzenia podczas kontroli zpav/zaiks), - posiada sprzęt z wysokiej półki gwarantujący najwyższą jakość dźwięku i światła - oświetlenie za 500 zł różni się od tego za 20000 zł, podobnież nagłośnienie, - czy zajmuje się wyłącznie branżą ślubną co daje gwarancję jakości, a może jednak jest emerytowanym górnikiem dorabiającym na boku i wesela to miły dodatek? - czy zaistniał w sieci na pośrednictwem www, youtube i innych form reklamy, dzięki czemu łatwo go poznać i otrzymać najważniejsze informacje i opinie, a może jest anonimem bojącym się fiskusa? - skąd pochodzi? Cena DJ'a w Suwałkach nie przekracza 600 zł... Warto zadać sobie powyższe pytania zanim podejmie się ostateczną decyzję. Pamiętajmy - nie zawsze tanio znaczy źle, prawdziwe okazję się zdarzają. Życzę udanych wyborów zgodnych z oczekiwaniami i portfelem
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Rozeznanie
|
witam
na tym wątku przewinęła się osoba wodzireja Kamila Malczewskiego (dj malina) z Katowic może ktoś ma jakieś nowe opinie na jego temat? był na weselu prowadzonym przez tego pana? proszę o jakieś sprawdzone opinie pozdrawiam
|
|
|
#46 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Lady Gagi i tego typu kicz na weselu? |
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
To pierwsza niepochlebna opinia o Panu Kargolu jaką slyszę. Jeśli miałabyś okazję z nim porozmawiać ,wiedziałabyś, że on ustala listę utworów z młodą parą. Jeśli ich życzeniem było grać same przeboje MTV itd. to on się dostosowuje. Pozatym sam widzi przy czym ludzie się bawią i tego typu muzyka leci wtedy częściej, widocznie większość wesela musiła się dobrze bawić przy takiej muzyce. Niestety zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie marudził i będzie nie zadowolony. Nie da się zadowolić 100 osób na raz
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie ,a ja wypowiem się w wcześniejszym temacie a mianowicie poruszyliście temat Pana Adriana Skaźnika ,okazuję się że sześć lat temu Pan Adrian grał na moim weselu w Katowicach Ligocie .Wesele bardzo udane bawiliśmy się do siódmej rana .Cztery lata temu moja siostra też miała wesele i nie szukaliśmy nikogo innego.Pan Adrian jest bardzo elastyczny ma dobre ceny na tamte czasy.Cała muzyka była przed weselem konsultowana z nami co więcej napisaliśmy mu co lubimy i zostało to super zagrane na weselu z specjalnymi życzeniami dla nas
.Co do siostry wesela na którym także grał Pan Adrian.Byłam na nim oczywiście świadkową mojej siostry i bawiłam się lepiej niż na swoim z zrozumiałych względów.Wszystkie zabawy jakie były prowadzone przez dj-a na weselu miały poziom co było dla nas bardzo ważne bo nie chcieliśmy "wiochy" na weselu,a co więcej wiedzieliśmy dokładnie jakie będą robione na weselu .Gorąco Polecamy Kamila i Marta .
|
|
|
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
Dj Jarek Przeworek z Żywca
www.audioimpra.pl Za jedyne 1200 zł zapewnił nam taaaaką zabwę, że doprawdy nie wiem cóż więcej mógłby zaoferować jakiś inny pan ceniący się na 2-3 tys
|
|
|
|
|
#50 |
|
Przyczajenie
|
Anusia83, moglabys cos wiecej powiedziec na temat DJ-a Norbi? Zastanawiam sie nad nim dosc porzadnie, musze podjac decyzje w ciagu kilku dni, a waham sie miedzy nim a DJhipp. Czy ktos o nim slyszal, czy ktos sie przy nim bawil?
|
|
|
|
|
#51 |
|
Przyczajenie
|
Anusia83, moglabys cos wiecej powiedziec na temat DJ-a Norbi? Zastanawiam sie nad nim dosc porzadnie, musze podjac decyzje w ciagu kilku dni, a waham sie miedzy nim a DJhipp. Czy ktos o nim slyszal, czy ktos sie przy nim bawil?
|
|
|
|
|
#52 |
|
Przyczajenie
|
a ja polecam karola. [na google wpiszcie DJ NA WESELE RADZIONKÓW] dobry znajomy ale nie tylko ze względu znajomości polecam. Jest dobry i tyle. Cenowo też ok prowadził moje wesele było super
Edytowane przez sara1980 Czas edycji: 2011-02-13 o 21:40 |
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
my mamy dj-a p.Leszka, koszt 1000 zł, http://www.corn-music.pl/
|
|
|
|
|
#54 |
|
Przyczajenie
|
Proszę o opinie nt. DJ Maliny z Katowic (Kamil Malczewski)
Z góry dziękuję
|
|
|
|
|
#55 |
|
Przyczajenie
|
Pół roku temu Dj Bartii grał na moim weselu i jestem w 100% zadowolona z jego usług. Stworzył niesamowity nastrój pierwszego tańca, grał zarówno nowe jak i stare kawałki, zabawy które prowadził były naprawdę zabawne. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Goście świetnie się bawili. Naprawdę gorąco polecam. Napewno nie będziesz żałować
A to krótki kawałek z mojego wesela, które prowadził dj bartii: http://www.youtube.com/watch?v=aqHBWoE8AMI |
|
|
|
|
#56 |
|
Przyczajenie
|
Witam, u mnie na weselu grał Dj Bartii. Wiele osób twierdzi, że DJ na weselu to ktoś kto siedzi i tylko puszcza muzykę - fakt jeśli weźmiecie kiepskiego DJ'a. Bartek jest profesjonalistą w każdym calu, Nie tylko puści muzykę jakiej pragnęlibyście w tym wyjątkowym dniu, ale także poprowadzi imprezę tak, że długo będziecie ją wspominać, ma w asortymencie wiele świetnych zabaw, potrafi nawet zmęczonych gości wyciągnąć na parkiet (zarówno osoby młode jak i w kwiecie wieku a nawet starsze) i sprawić, że nabiorą ochoty do zabawy. Światła i bańki mydlane zrobią świetne wrażenie podczas pierwszego tańca oraz kilku innych istotnych punktów imprezy. Nie potraficie tańczyć? A może boicie się, że coś podczas pierwszego tańca pójdzie nie tak? Bez obaw - dym zakryje wasze stopy i nawet mała pomyłka będzie wyglądać efektownie! Jeśli macie jeszcze jakieś pytania piszcie na e-mail: anna.langner@op.pl
Edytowane przez zniecierpliwiona86 Czas edycji: 2011-02-24 o 20:53 |
|
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#58 |
|
Przyczajenie
|
To zależy. W sezonie zimowym jest zawsze taniej niż w letnim. Poza tym ja miałam wesele w piątek i tez było taniej. Cena wesela zależy też od tego ile godzin bedzie ono trwać. Poza tym Dj Bartii ma dobre serce i zawsze można wynegocjować jakąś zniżke
Napisz do niego a on wyśle Ci cennik, w którym jest wszystko szczegółowo opisane.
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#60 |
|
Wtajemniczenie
|
Dj na wesele poleciła nam fotograf, powiedziała, żebyśmy wzięli sobie Kamila Malczewskiego (dj malina) a z pewnością będziemy zadowoleni. Widzieliśmy jego płyty z różnych wesel i zamówiliśmy go, także mam nadzieję, że tak samo jak reszta będziemy zadowoleni
Pozdrawiam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:27.

. Podaję linka do strony, gdzie można sobie różne opinie poczytać:
Poleciłam go mojej przyjaciółce ale niestety miał zajęty termin więc wesele prowadził niejaki dj-jacek i też było bardzo sympatycznie,facet znał się na rzeczy i to bardzo dobrze(zawodowiec).Podobn o działają razem ale ja mam namiar na dj-bartka. 

Polecam jak najbardziej jest to osoba która ma bardzo wielkie doświadczenie muzyczne (jak i wykształcenie) z tego co mnie wiadomo jego ojciec jest uznanym reżyserem oraz kompozytorem muzycznym (Andrzej Skaźnik) a to samo mówi za siebie. Z mojego wesela mogę wam powiedzieć tylko tyle że poprowadził wesele muzycznie oraz zabawowo na najwyższym poziomie, wiele zabaw ,humoru oraz fantastyczna muzyka która była przed weselem konsultowana z nami 

Lady Gagi i tego typu kicz na weselu?