Nie chcę puszystych modelek!!! - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-10-24, 20:52   #91
sailormaary
Zadomowienie

Dot.: Nie chcę puszystych modelek!!!

Cytat:
Napisane przez kiciakasia Pokaż wiadomość
mary, zanim zaczniesz robic tutorial, posprzataj w pokoju
He he akurat wczoraj posprzątałam

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

[QUOTE=HarajukuChilli;2285 4974]
Cytat:
Napisane przez sailormaary Pokaż wiadomość
Jeżdżę na konwenty gdzie jest Cosplay-tzn. ubieranie się za postacie z ulubionych anime, gier itp. Często więc idąc np. po zupkę chińską można usłyszeć podobne komentarze... Co ciekawe, ludzie uciszają się, dopiero kiedy widza 30 "dziwnie ubranych" osób i zaczynają rozumieć że to jakiś zlot. Tak nie maja żadnych oporów żeby komentować kto wygląda jak, z czym się to kojarzy i co to było kiedy oni byli młodzi.
Moim zdaniem to trochę bez sensu, nawet jeśli chcielibyśmy się tka ubierać na co dzień to nic im do tego. Przecież żyjemy w demokratycznym państwie,prawda?
No właśnie;/ Ludzie są dziwni i mało tolerancyjni, jeśli chodzi o odmienność od reguł. A przecież mamy prawo ubrać się jak chcemy i w co chcemy;/ Oczywiście bez przesady bo można czasem kogoś zgorszyć, ale nie uważam, żeby falbankowa spódnica z allegro i inna fryzura miała by kogoś gorszyć;/

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Swoją drogą chciała bym udać się na taki cosplay zawsze lubiłam się przebierać
sailormaary jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-24, 21:47   #92
orzeszek01
Zakorzenienie

Autorko wątku,
wez sobie załóż jakiegoś bloga i tam wylewaj swoje denne żale i pomyje.

Żal mi takich ludzi jak Ty.
Tylko i wyłącznie ŻAL.
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-24, 21:50   #93
sailormaary
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
Autorko wątku,
wez sobie załóż jakiegoś bloga i tam wylewaj swoje denne żale i pomyje.

Żal mi takich ludzi jak Ty.
Tylko i wyłącznie ŻAL.
Właśnie oczekuję troszeczkę współczucia
Stary 2010-10-24, 23:30   #94
kolorowatecza
Zakorzenienie

A Ty go okazujesz?
Nie wymagaj czegoś, czego sama nie dajesz.

cel na ten rok - rzucić palenie. Raz na zawsze!
kolorowatecza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-24, 23:44   #95
sailormaary
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kolorowatecza Pokaż wiadomość
A Ty go okazujesz?
Nie wymagaj czegoś, czego sama nie dajesz.
Żeby nauczyć się czegoś trzeba najpierw tego doświadczyć ;P Ja znam obecnie tylko zawiść i brak zrozumienia, którego doświadczyłam ;P A poza tym już mówiłam o zasadzie wzajemności, " nie czyń drugiemu co tobie nie miłe" i że skoro nikt nie stosuje jej wobec mnie to czemu ja mam tak robić .

---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

Hauru mówi wam dobranoc :P Nie gniewajcie się XD
http://oekaki.pl/oe/summary/108343/3-Hauru
Stary 2010-10-25, 00:02   #96
kolorowatecza
Zakorzenienie

Żeby się czegoś nauczyć należy wykazać chęć zrozumienia, empatię i choć odrobinę pokory.
Chęci zrozumienia Ci brak, empatii tym bardziej o pokorze nie wspominając.
Chcesz na wizażu, żeby dziewczyny Ci mówiły, że masz rację, fany wątek i żebyś się nie łamała? Nie doświadczysz tego, bo "ton" wszystkich postów albo wskazuje na Twoje ciężkie oburzenie z powodu norm w społeczeństwie, których nie akceptujesz, albo po prostu na "olewczy" stosunek wypowiedzi innych dziewczyn.
Albo piszemy poważnie na poważne tematy bez ";p" i "" albo zmieńmy temat, bo jak dla mnie nazywanie kogoś "spaślakiem" albo ordynarne wypowiadanie się o dziewczynach z nadwagą lub ludziach, których na oczy nie widziałaś i wrzucasz do jednego worka, że rzekomo wszyscy są przeciw chudym nie jest śmieszne.

cel na ten rok - rzucić palenie. Raz na zawsze!
kolorowatecza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-25, 02:50   #97
kiciakasia
Zakorzenienie

Cytat:
Żeby nauczyć się czegoś trzeba najpierw tego doświadczyć ;P Ja znam obecnie tylko zawiść i brak zrozumienia, którego doświadczyłam ;P A poza tym już mówiłam o zasadzie wzajemności, " nie czyń drugiemu co tobie nie miłe" i że skoro nikt nie stosuje jej wobec mnie to czemu ja mam tak robić .

---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

Hauru mówi wam dobranoc :P Nie gniewajcie się XD
http://oekaki.pl/oe/summary/108343/3-Hauru

opierajac sie na poziomie twoich wypowiedzi, nie wierze w te 23 lata
Stary 2010-10-25, 07:59   #98
Falsify
Raczkowanie

Autorka wątku wykazuje niezwykle egoistyczne podejście do życia: to JA mam być szanowana, JA mam się czuć dobrze oglądając telewizję, JA nie chcę być narażona na oglądanie grubych ludzi. JA, JA, JA. To mnie ma być dobrze, a nie spaślakom, które nie zasługują na odrobinę empatii.

25.08.2012 - jeszcze bardziej szczęśliwa żona
Falsify jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-25, 09:50   #99
miphuhiz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
wyglądasz... normalnie.
wcale nie jesteś przesadnie chuda, więc nie wiem skąd się biorą te komentarze wszystkich na Twój temat

Cytat:
Napisane przez kolorowatecza Pokaż wiadomość
Dobra, dość.
Droga autorko wątku.
Trafiłaś na nieodpowiednie forum, bo tutaj dziewczyny wspierają się w walce ze zbędnymi kilogramami i raczej wartościują się mówiąc ,jakie to będą piękne, gdy osiągną cel nie ubliżając tym, którym tak zazdroszczą.
Wparowałaś tu z butami nie szczędząc ostrych słów w kierunku obcych ludzi, których na oczy nie widziałaś i oskarżasz o całe zło, które spadło na Ciebie.
Po wypowiedziach wnioskuje, że faceci wcale nie zostawili Cię dla "grubszych" bo byłaś za chuda, a dlatego, że zachowujesz się strasznie. Twój charakter (wnioskuje po postach) to zlepek ignorancji, chamstwa i braku kultury w stosunku do kogokolwiek, dlatego też za długo w związkach nie pobyłaś.
Nie masz prawa podbudowywać swojej samooceny w tak perfidny sposób - co więcej dobrze wiesz, że masz wymiary, których zazdrości Ci masa dziewczyn dlatego wklejasz tu zdjęcie. Widać zresztą, że miałaś do czynienia z modelingiem, więc co? Konkurencji tych pełniejszych się boisz?
Zmiataj stąd, bo jeśli chcesz wojnę z dziewczynami, którym zależy na własnej sylwetce, zdrowym sposobie życia i wsparciu to będziesz ją miała.
A jeśli już mowa o Twoim zdjęciu, to figury nie masz najgorszej, ale faktycznie na miejscu faceta wolałabym złapać za pupę, a nie wystające kości.

Cytat:
Skoro mogą, to niech wprowadzą też niskie, a co niskie są gorsze ?? A oni tylko bramkę otwierają grubszym, o innych to zapominają, bo jest ta cała afera, że osoby grubsze czują się z dyskryminowane, a co te chude nie ?? a te niskie to może są powietrzem ?? też są ładne a modeling je wyklucza ... bez sens ... Ktoś tu mi odpowiedział "bo modelka ma prezentować ciuchy a nie ładnie wyglądać ;P" więc ja mówię na wieszakach całkiem dobrze ciuchy się prezentują. Więc po co te zmiany , i dlaczego tylko w tej jednej sferze ??
A wiec tu Cie boli ;]
Stary 2010-10-25, 12:18   #100
fluoxetine
Wtajemniczenie

Nie wiem, o co ten hałas. Popatrz na modelki wielkich projektantów (a nie jakiś pożal się tvn) - chudzinki i do tego szału twarzą nie robią. To się raczej nie zmieni. Modelka od zawsze jest traktowana jak taki "ruchomy wieszak".

A piękno to nie chude czy grube, rude czy blond, z dużym czy małym biustem. Kiedyś wszyscy się pomarszczymy, obwiśniemy i przestaniemy być atrakcyjni, ale pozostanie charakter. A sposób, w jaki formułujesz swoje poglądy świadczy, że Twój pozostawia wiele do życzenia. Proponuję zacząć pracę od niego i nie odpychać w ten sposób od siebie ludzi.
176/56
fluoxetine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-25, 12:34   #101
sailormaary
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Falsify Pokaż wiadomość
Autorka wątku wykazuje niezwykle egoistyczne podejście do życia: to JA mam być szanowana, JA mam się czuć dobrze oglądając telewizję, JA nie chcę być narażona na oglądanie grubych ludzi. JA, JA, JA. To mnie ma być dobrze, a nie spaślakom, które nie zasługują na odrobinę empatii.
Nie mówię wcale, że nie chcę oglądać osób otyłych, mam wiele koleżanek z nadwagą, i jakoś nic do nich nie mam, tyle że z jakiej okazji one mogą mnie obgadywać, że jestem chuda... I co do czucia się dobrze to bardzo chętnie ...
Stary 2010-10-25, 12:41   #102
miphuhiz
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mówię wcale, że nie chcę oglądać osób otyłych, mam wiele koleżanek z nadwagą, i jakoś nic do nich nie mam, tyle że z jakiej okazji one mogą mnie obgadywać, że jestem chuda... I co do czucia się dobrze to bardzo chętnie ...
To z nimi pogadaj.

Ja pingloe. Tak samo ja sie zapytam z jakiej okazji ktos tam ma mnie obgadywac bo jestem gruba.

masz na serio jakies problemy z psychika Nie wiem. Gadasz od rzeczy, masz jakies z dupy pretensje, podajesz jakies dziwne argumenty. Ogarnij sie dziewczyno, bo na serio masz problemy.
Stary 2010-10-25, 12:53   #103
sailormaary
Zadomowienie

Hmmm może zacznijmy od początku, nie uważam osób z nadwaga za gorsze, jeśli chcecie to mogę wam pomóc w końcu jestem dyplomowanym Technikiem Żywienia. Chcecie wierzcie lub nie, nie chce mi się robić skana dyplomu... 4 lata nauki i praca w restauracji ;/ no, ale cóż.
Więc tak zacznijmy od tego co do MNIE przemówiło. Oglądałam film, w którym udowodniono, że nie ma czegoś takiego jak szybszy metabolizm, osoby grubsze po prostu więcej jedzą...
Więc zacznijmy od podstawowych błędów, które popełniają osoby z nadwagą:
1. Nie regularne posiłki.
1. objadanie się w nocy
3. głodówki
4. zbyt szybkie jedzenie ( impuls o tym, że się najedliśmy dociera po 20 minutach jeśli jemy zbyt szybko zjemy więcej niż potrzebujemy. Dodatkowo amylaza ślinowa nie zdąży rozpocząć odpowiednio trawienia a to jest bardzo ważne)
5. Brak śniadań.
6. Za mało ruchu.
7. Podjadanie.
8. Jedzenie zbyt tłusto, i źle zrównoważonych posiłków.
9. jedzenie zbyt dużych porcji.
10. Za mało posiłków, lepiej zjeść małe porcję częściej niż najeść się na umór 1 raz na dzień... Ja jadłam 8 posiłków dziennie... zaleca się przy diecie 5 posiłków na dzień.
Dodam, że nie mam zamiaru obrazić nikogo... Najczęściej się zdarza po prostu, że jeden lub więcej z tych punktów jest zaniedbany. Dodam jeszcze, że alkohol przy odchudzaniu jest wręcz zabroniony, ponieważ powoduje spalanie białka a tłuszcz się odkłada stąd "mięsień piwny". Dodam też, że jeśli nie uwierzycie i się poddacie to też nie schudniecie . Ale miało być bez emotek.

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

Cytat:
Napisane przez miphuhiz Pokaż wiadomość
To z nimi pogadaj.

Ja pingloe. Tak samo ja sie zapytam z jakiej okazji ktos tam ma mnie obgadywac bo jestem gruba.

masz na serio jakies problemy z psychika Nie wiem. Gadasz od rzeczy, masz jakies z dupy pretensje, podajesz jakies dziwne argumenty. Ogarnij sie dziewczyno, bo na serio masz problemy.
He he tak się składa, że posiadam empatię, ale uznałam, że nie ma sensu jej okazywać... No i ciekawe, że dziwne argumenty podaje. Uczą się moje koleżanki.
Stary 2010-10-25, 13:00   #104
miphuhiz
Zakorzenienie

Cytat:
Uczą się moje koleżanki.
co to ma do rzeczy?
Stary 2010-10-25, 14:20   #105
sailormaary
Zadomowienie

Cytat:
co to ma do rzeczy?
W sumie nic, no uczą się to są w szkole w niektórych godzinach ... a ja w domu ...
Stary 2010-10-25, 14:32   #106
lalalabamba
Wtajemniczenie

Cytat:
Więc tak zacznijmy od tego co do MNIE przemówiło. Oglądałam film, w którym udowodniono, że nie ma czegoś takiego jak szybszy metabolizm, osoby grubsze po prostu więcej jedzą...
Ok, ja też uważam, że aby być grubym (w pełnym tego słowa znaczeniu) nie wystarczy TYLKO być chorym i mieć wolnego metabolizmu, wszak tkanka tłuszczowa nie bierze się z niczego. W pewnych sytuacjach gromadzi się z większym natężeniem, ale żeby nagromadziło się jej kilkadziesiąt zbędnych kilogramów, to trzeba jednak coś jeść. A to COŚ musi być wysokokaloryczne, często cięzkostrawne i o wysokim indeksie glikemicznym.
Zresztą nawet wczoraj w Wydarzeniach na Polsacie była mowa o wzrastającej liczbie ludzi otyłych. Czy aż taka masa ludzi jest gruba, bo chora czy chora, bo gruba? Chyba ta druga wersja.

Ale i tak uważam, że metabolizm to sprawa indywidualna.
Ja znam parę osób, które prowadzą normalny tryb życia, nie uprawiają wyczynowo sportów, obżarają się ile wlezie, a są chude jak patyczki. I możnaby tu mówić o granicy wręcz anorektycznego wychudzenia, ale oni mają tak całe życie. Jeden facet nawet ma zamiłowanie do picia piwa, a tzw. mięśnia piwnego u niego nie uświadczysz.
Więc czym to wytłumaczysz? Sama przecież mówisz, że trudno Ci przytyć. Też mam koleżankę Twojego wzrostu i o podobnej wadze i też bez trudu chudnie, w drugą stronę jest gorzej. Czym to jest spowodowane, jak nie przemianą materii?

Edytowane przez lalalabamba
Czas edycji: 2010-10-25 o 14:33
lalalabamba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-25, 14:37   #107
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
Hmmm może zacznijmy od początku, nie uważam osób z nadwaga za gorsze, jeśli chcecie to mogę wam pomóc w końcu jestem dyplomowanym Technikiem Żywienia. Chcecie wierzcie lub nie, nie chce mi się robić skana dyplomu... 4 lata nauki i praca w restauracji ;/ no, ale cóż.
Więc zacznijmy od podstawowych błędów, które popełniają osoby z nadwagą:
1. Nie regularne posiłki.
1. objadanie się w nocy
3. głodówki
4. zbyt szybkie jedzenie ( impuls o tym, że się najedliśmy dociera po 20 minutach jeśli jemy zbyt szybko zjemy więcej niż potrzebujemy. Dodatkowo amylaza ślinowa nie zdąży rozpocząć odpowiednio trawienia a to jest bardzo ważne)
5. Brak śniadań.
6. Za mało ruchu.
7. Podjadanie.
8. Jedzenie zbyt tłusto, i źle zrównoważonych posiłków.
9. jedzenie zbyt dużych porcji.
10. Za mało posiłków, lepiej zjeść małe porcję częściej niż najeść się na umór 1 raz na dzień... Ja jadłam 8 posiłków dziennie... zaleca się przy diecie 5 posiłków na dzień.
Dodam, że nie mam zamiaru obrazić nikogo... Najczęściej się zdarza po prostu, że jeden lub więcej z tych punktów jest zaniedbany. Dodam jeszcze, że alkohol przy odchudzaniu jest wręcz zabroniony, ponieważ powoduje spalanie białka a tłuszcz się odkłada stąd "mięsień piwny". Dodam też, że jeśli nie uwierzycie i się poddacie to też nie schudniecie . Ale miało być bez emotek.
i.

Technik Żywienia ,który ma takie teksty o osobach otyłych jak w pierwszym poście

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

Cytat:
O tuż przeraża mnie to !Dlatego, że i tak dziewczyny grubsze z duzymi tyłkami mają większe powodzenie w śród chłopaków niż te chudsze.Więc nam szczupłym zabiorą jeszcze możliwość dowartościowania się telewizoram! Pokazywać będą w telewizji spaślaków na ulicy spaślaków ! Zaleją nas tłuszczem , nikt już nie będzie się odchudzać tylko tuczyć! Teraz to przynajmniej ludzie dbają o zdrowie...(niektórzy) I tak już w telewizji nie pokazuje się szczupłych kobiet tylko takie średnie z dużymi tyłkami, Więc czego oni chcą, nie wystarczy im, że nas szczupłych na ulicy wytykają palcami ?? I wyzywają?? Idę do sklepu i nie mogą kupić nic na siebie, jeszcze podejdzie do mnie wścibska ekspedientka i zapyta czy ja coś jem ?? Już nie wspomnę o tym, że koleżanki się czepiają a chłopacy też wytykają palcami ! Więc jestem absolutnie na nie ! Zostawcie nam chociaż ten modeling!!!
Boszz
A może "chłopacy" wytykają Cie palcami bo masz paskudny charakter,co tez udowodniłas tym jakże za***istym wątkiem.

Po co tu w ogole piszesz te punkty,to wszystko JUZ JEST W WATKACH PODWIESZONYCH,nie wiem, jara Cie to ze udzielasz komuś rad? Komuś kogo już wczesniej zwyzywałas od spaślaków?
Ktore byly powtarzane dziesieć tysięcy razy na tym forum

Skąd sie tacy ludzie jak Ty biorą

Stary 2010-10-25, 14:54   #108
sailormaary
Zadomowienie

Cytat:
Technik Żywienia ,który ma takie teksty o osobach otyłych jak w pierwszym poście

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

Boszz
A może "chłopacy" wytykają Cie palcami bo masz paskudny charakter,co tez udowodniłas tym jakże za***istym wątkiem.

Po co tu w ogole piszesz te punkty,to wszystko JUZ JEST W WATKACH PODWIESZONYCH,nie wiem, jara Cie to ze udzielasz komuś rad? Komuś kogo już wczesniej zwyzywałas od spaślaków?
Ktore byly powtarzane dziesieć tysięcy razy na tym forum

Uważam po prostu, że nie ma czegoś takiego jak przyśpieszony bądź zwolniony metabolizm. Ja mam nadczynność tarczycy i jakoś przytyłam. Więc w odwrotną stronę jest to też możliwe... Nie było osób otyłych w Oświęcimiu. A może powiecie, że nie było tam, żadnej osoby która miała problemy z tarczycą ?? Po prostu problemy hormonalne, utrudniają schudnięcie, ale nie uniemożliwiają... Jeśli się na prawdę stara to się schudnie...
A zwyzywałam ze złości To osoby z nadwagą które mnie się czepiają powodują we mnie tą złość i nienawiść do samych siebie. Bo jest wolność słowa i skoro oni mogą mnie zwyzywać w realu to ja ich chociaż nie w realu zwyzywam .
Stary 2010-10-25, 14:59   #109
lalalabamba
Wtajemniczenie

Cytat:
Uważam po prostu, że nie ma czegoś takiego jak przyśpieszony bądź zwolniony metabolizm. Ja mam nadczynność tarczycy i jakoś przytyłam. Więc w odwrotną stronę jest to też możliwe... Nie było osób otyłych w Oświęcimiu. A może powiecie, że nie było tam, żadnej osoby która miała problemy z tarczycą ?? Po prostu problemy hormonalne, utrudniają schudnięcie, ale nie uniemożliwiają... Jeśli się na prawdę stara to się schudnie...
A zwyzywałam ze złości To osoby z nadwagą które mnie się czepiają powodują we mnie tą złość i nienawiść do samych siebie. Bo jest wolność słowa i skoro oni mogą mnie zwyzywać w realu to ja ich chociaż nie w realu zwyzywam .
I jak, poczułaś się lepiej?
Bo jak na razie, to obraziłaś niewinne nikomu ani niczemu osoby udzielające się tutaj.
Masz jakieś pretensje do otoczenia? Do koleżanek z nadwagą?
Ok, powiedz im to prosto w twarz. Nic Ci nie da, że wyżywasz się na innych ludziach.
lalalabamba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-25, 15:01   #110
miss venflon
Zakorzenienie

Cytat:
kobieto -wywlekanie ofiar obozu koncentracyjnego żebyś mogła sobie "usprawiedliwić" swoje chamstwo
ty lepiej nie czekaj na ten termin u psychiatry w grudniu tylko zwitaj tam szybciej
ja na twoim miejscu błagałabym modow o zamknięcie tego wątku-bo robisz coraz bardziej żenujące popisy

Edytowane przez miss venflon
Czas edycji: 2010-10-25 o 15:09
miss venflon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-25, 15:02   #111
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:

W Oświęcimiu to ludzie głodowali i cieżko pracowali fizycznieWystarczy troche historii żeby to wiedzieć.
Co to ma do otyłych ludzi
Nie rozumiem,po co się odwołujesz do Oświęcimia

Ano jasne, zwyzywam sobie,zbluzgam,co mi tam,w koncu to wirtualny świat

Stary 2010-10-25, 15:03   #112
Haylee
Zakorzenienie

taaak, wszystkie osoby o widocznej nadwadze się nad Tobą znęcają, robią Ci kuku i nie pozwalają normalnie funkcjonować...
próbujesz być mądra, ale trochę Ci to nie wychodzi Na początku dzieciuch rodem z nauczania początkowego a teraz wielka znawczyni...
Masz okropny charakter dziewczyno! Pokazujesz go coraz bardziej :/ zastanów się nad swoim postępowaniem a nie postępowaniem innych... Okropność :/ Weź sobie wszystkie rady z tego wątku do serducha i się zmień, bo wątpię, czy jakiś normalny facet się Tobą zainteresuje...
Stary 2010-10-25, 15:08   #113
miphuhiz
Zakorzenienie

Cytat:
W sumie nic, no uczą się to są w szkole w niektórych godzinach ... a ja w domu ...
No ale co to ma do tego watku?
Stary 2010-10-25, 15:21   #114
sailormaary
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lalalabamba Pokaż wiadomość
I jak, poczułaś się lepiej?
Bo jak na razie, to obraziłaś niewinne nikomu ani niczemu osoby udzielające się tutaj.
Masz jakieś pretensje do otoczenia? Do koleżanek z nadwagą?
Ok, powiedz im to prosto w twarz. Nic Ci nie da, że wyżywasz się na innych ludziach.
Myślałam, że da jak im ktoś to powie, to zrozumieją te osoby które obrażają osoby chude i nie będą tak robić w przyszłości, nie zwracam się do wszystkich...

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Cytat:
W Oświęcimiu to ludzie głodowali i cieżko pracowali fizycznieWystarczy troche historii żeby to wiedzieć.
Co to ma do otyłych ludzi
Nie rozumiem,po co się odwołujesz do Oświęcimia

Ano jasne, zwyzywam sobie,zbluzgam,co mi tam,w koncu to wirtualny świat
To ma, ze jak się zaostrzy dietę i zacznie intensywniej ćwiczyć to na pewno się schudnie nie ma innej opcji jeśli jest deficyt kalorii ... I wtedy nawet tarczyca nie przeszkadza... Mi nie przeszkodziła.

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Cytat:
No ale co to ma do tego watku?
No bo ktoś powiedział spotkaj się z koleżankami ...

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Haylee Pokaż wiadomość
taaak, wszystkie osoby o widocznej nadwadze się nad Tobą znęcają, robią Ci kuku i nie pozwalają normalnie funkcjonować...
próbujesz być mądra, ale trochę Ci to nie wychodzi Na początku dzieciuch rodem z nauczania początkowego a teraz wielka znawczyni...
Masz okropny charakter dziewczyno! Pokazujesz go coraz bardziej :/ zastanów się nad swoim postępowaniem a nie postępowaniem innych... Okropność :/ Weź sobie wszystkie rady z tego wątku do serducha i się zmień, bo wątpię, czy jakiś normalny facet się Tobą zainteresuje...
Nie wszystkie większość mówi po cichu a potem się dowiaduję od koleżanek co na mnie gadają... Świry muszą się trzymać razem XD coś w tym jest

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Cytat:

S kątowni :P
Stary 2010-10-25, 15:27   #115
miphuhiz
Zakorzenienie

Cytat:

Nie wszystkie większość mówi po cichu a potem się dowiaduję od koleżanek co na mnie gadają... Świry muszą się trzymać razem XD coś w tym jest
A moze obgaduja cie nie dlatego, ze jestes za chuda ale dlatego, ze masz poryty i okropny charakter?
Stary 2010-10-25, 15:36   #116
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:

To ma, ze jak się zaostrzy dietę i zacznie intensywniej ćwiczyć to na pewno się schudnie nie ma innej opcji jeśli jest deficyt kalorii ... I wtedy nawet tarczyca nie przeszkadza... Mi nie przeszkodziła.

A Ty rozumiesz pojęcie głodowanie w ogole ,miss Technik Żywienia?: mur:
Ludzie,trzymajcie mnie.
Uczepiła sie otyłych osób,bo ma kompleksy,że jej ludzie nie lubią,i sypie durnymi tekstami że w Oświecimiu nie było ludzi otyłych bo zmuszano ich do głodowania i wyczerpującej pracy fizycznej!!!!
Tak, to zmuszaj wszystkich "spaślaków" do głodowania ,kaz im harować w najcięższych warunkach,żeby nas ,jak to mówiłas,"nie zalali tłuszczem"

Stary 2010-10-25, 15:46   #117
sailormaary
Zadomowienie

Cytat:
A Ty rozumiesz pojęcie głodowanie w ogole ,miss Technik Żywienia?: mur:
Ludzie,trzymajcie mnie.
Uczepiła sie otyłych osób,bo ma kompleksy,że jej ludzie nie lubią,i sypie durnymi tekstami że w Oświecimiu nie było ludzi otyłych bo zmuszano ich do głodowania i wyczerpującej pracy fizycznej!!!!
Tak, to zmuszaj wszystkich "spaślaków" do głodowania ,kaz im harować w najcięższych warunkach,żeby nas ,jak to mówiłas,"nie zalali tłuszczem"
Ech i znowu nie o to mi chodziło a jak zwykle odbieracie to inaczej;/ chodziło mi o to, że jak ludzie jedli by mniej i więcej się ruszali to nie było by w ogóle opcji z otyłością ;/ Mój brat ma geny osoby szczupłej a siedzi przed komputerem to tyje . Bez komentarza
W ogóle nie wiecie o co chodzi rozmawiam z koleżanką, a ona mi że " "A" mnie obgadywała do niej, ze jestem chuda i że okropnie wyglądam, a tak na prawdę mi zazdrości bo sama ma nadwagę tylko się do tego nie przyzna "
Stary 2010-10-25, 16:06   #118
miss venflon
Zakorzenienie

Cytat:
Ech i znowu nie o to mi chodziło a jak zwykle odbieracie to inaczej;/ chodziło mi o to, że jak ludzie jedli by mniej i więcej się ruszali to nie było by w ogóle opcji z otyłością ;/ Mój brat ma geny osoby szczupłej a siedzi przed komputerem to tyje . Bez komentarza
W ogóle nie wiecie o co chodzi rozmawiam z koleżanką, a ona mi że " "A" mnie obgadywała do niej, ze jestem chuda i że okropnie wyglądam, a tak na prawdę mi zazdrości bo sama ma nadwagę tylko się do tego nie przyzna "
w głowach koleżanek też siedzisz,że wiesz co myśla i czeego ci zazdroszczą?
Stary 2010-10-25, 16:09   #119
miphuhiz
Zakorzenienie

Cytat:
A Ty z kolei zazdroscisz grubym, ze faceci je wola i maja wieksze szanse w modlingu niz Ty
Stary 2010-10-25, 16:12   #120
sailormaary
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez miss venflon Pokaż wiadomość
w głowach koleżanek też siedzisz,że wiesz co myśla i czeego ci zazdroszczą?
Wcale nie siedzę, tylko mówię co mi powiedziała koleżanka, która też się z nią koleguje ...

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

Cytat:
A Ty z kolei zazdroscisz grubym, ze faceci je wola i maja wieksze szanse w modlingu niz Ty
No ta i co z tego ?? To że im zazdroszczę w pewnym senie nie zmienia faktu, że są dla mnie nie miłe .
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości