|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Straszny Wątek ;)
Cytat:
|
|
|
|
|
#3572 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3573 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() FAK. Cytat:
|
|
|
#3574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przykład w załączniku
|
|
|
|
|
#3575 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, no to mamy rozwiązanie naszej mrocznej zagadki |
|
|
|
|
#3576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Obraz namalował Robert Chang, piszą o tym ludzie w komentarzach na dole, a nie dziewczyna która popełniła samobójstwo. Artystycznym trickiem to jest ta muzyka wg. mnie Muzyka potrafi wszystko. Jak się jej słucha to rzeczywiście można pomyśleć że nad tym obrazem krąży na dodatek jakaś klątwa.
|
|
|
#3577 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie co? Wygląda na to ,że to wszystko , to jedna wielka mistyfikacja
Chociaż na początku wyglądało to dość intrygująco , ale wyszło szydło z worka Następnie dodał przerażającą muzykę i tak oto ludzie zaczęli wierzyć , w jakieś siły nadprzyrodzone ehhh magia Internetu , szczerze mówiąc zła jestem ,że się dałam wkręcić w takie głupoty Dziękuję wszystkim za komentarze i czekam na nowe , przerażające historie |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3578 | |
|
Zakorzenienie
|
Po prostu na przyszłość najpierw czytaj komentarze, jeśli takowe są
(ja tam ich w sumie nie potrzebuję bo w takie rzeczy aż zbytnio nie wierzę:P) Bo ile głupich filmów ludzie na youtube wrzucają... Ale obraz piękny, jeszcze raz go obejrzę:P ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
Nie wierzę w boga, więc mam uwierzyć w opętanie przez szatana? No ale jeżeli to autentyczne...
|
|
|
#3579 |
|
Wtajemniczenie
|
To może ja opiszę pewną sytuację.To jest naprawdę pikuś w porównaniu do niektórych historii opisanych w tym wątku,ale wiem,że jest prawdziwa ,bo sama ją przeżyłam.Postaram się jak najkrócej.
Pewnego dnia zostałam sama w domu,miałam 10 lat,babcia z dziadziem poszli na takie dłuższe zakupy.Słuchałam walkmena i tańczyłam sobie. I teraz muszę jakoś opisać pokój,bo to będzie istotne: stół na środku pokoju ,obok fotel,a przy ścianie stał stary kredens.No i tańczę sobie i idę w stronę kredensu,pamiętam że spojrzałam na piórnik który leżał na stole ,był rozłożony ,w środku kredki długopisy ,no i strugaczka.Doszłam do tego kredensu nagle usłyszałam jakby ktoś rzucił kamieniem o coś twardego.Odwracam się ,a ta strugaczka co przed chwilą ją widziałam w piórniku,leży koło fotela na podłodze.I tu można by pomyśleć,że w piórniku te gumki co trzymają wszystkie kredki itp mogły być tak napięte ,że aż wystrzeliło,ale ten piórnik był za stary,gumki były rozciągnięte.I mówię Wam,jaki to był huk.Ale strugaczkę pamiętam do dziś taka granatowa |
|
|
|
#3580 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3581 |
|
Zakorzenienie
|
biorę się za dalsze czytanie wątku
![]() p.s to sobie porę wybrałam dołącza się ktoś jeszcze ?
|
|
|
|
#3582 |
|
Zakorzenienie
|
ja
|
|
|
|
#3583 |
|
Zakorzenienie
|
to może i ja się postrasze
---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- dobra, tchórze ![]()
|
#3584 |
|
Zakorzenienie
|
poczytałam o tym opętaniu przez diabła Annelise Michael,obejrzałam filmik i o jakiejś twarzy z czarnymi oczodołami pochylającymi się nad jakąś wizażanką
![]() ja odpadam bo już patrze odruchowo w okno
|
|
|
|
#3585 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
długo to trwało?
|
|
#3586 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi się kiedyś śniło kilka dni po śmierci mojego wuja z którym byłam bardzo zżyta ,że jestem sama w kostnicy z nim w trumnie.I odkrywam tą tkaninę,którą jest przykryty ,mija parę chwil a on nagle otwiera oczy tak szybko jak na horrorach.Niby tylko sen ,ale brrrr straszne to było.
Wogóle to wiecie ,że 95 % moich snów,to historieprosto z horrorów.Nie wiem czemu tak się dzieje ,bo ostatnio oglądam bardzo rzadko filmy grozy.Kiedyś było ich o wiele wiele więcej np.3 na tydzień. I czasami jak np. 3 noce pod rząd mi się śni coś strasznego ,to potem się po prostu boję spać,to takie nieprzyjemne ;/.Ostatnio też pamiętam miałam taki sen ,że moja mama zaginęła,okazało się że została porwana przez wiedźmę.Znajdowała się ona w jakiejś starej kamienicy,i piwnica tej kamienicy miała taki szereg labiryntów z pochodniami(coś podobnego do ,,Katakumb" i ,,Zejścia"jeśli ktoś oglądał).No i szukam tej mojej mamy i szukam ,biegnę i nagle wpadam na tą wiedźmę,o której wyglądzie nawet nie będę mówić,coś jak dziewczynka z ,,the ringu". |
|
|
|
#3587 |
|
Zakorzenienie
|
Ricca ja też mam bardzo często straszne sny, mój ostatni to moja koleżanka wpadała na moich oczach pod pociąg, chciała wysiąść i jej się noga zsunęła,ja stałam i patrzyłam jak pociąg ją miażdży, jak ona krzyczy
.Obudzia łam sią cała we łzach.Też nie mam pojęcia skąd się biorą takie sny też żadnym horror fanem nie jestem, a kiedyś śnił mi się mój sąsiad, że jakaś maszyna odcięła mu głowę !brr.. aż strach zasnąć.
|
|
|
|
#3588 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Nawet do końca nie oglądnelam tych filmików wszystkich części na youtubie.Straszne....Może teraz zrobie podejście
Edytowane przez Titonia Czas edycji: 2010-10-27 o 15:03 |
|
|
|
|
#3589 |
|
Perfumoholik z wyboru
|
Ja odkąd znalazłam to z kumplem na yt, wlaczylismy, musiałam nakryć rękami uszy i drzeć się : wyłącz to, nie chce tego słuchac!
Przerazajace... i to bardzo
|
#3590 |
|
Rozeznanie
|
Czytalam niedawno tresc egzorcyzmow Annelise i nawet nie dobrnelam do konca, bo.. znudzilo mnie to. Nic przerazajacego tam nie znalazlam, raczej bredzenie od rzeczy. Ot, atak osoby chorej psychicznie.
No ale moze powinnam obejrzec film. |
|
|
|
#3591 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i że podczas kopania wiadra ,woda się z niego nie wylewała...Oczywiście nie neguję twojej wypowiedzi,bo masz prawo do własnego zdania ,tylko chodziło mi o to,że o jej przypadek kłócił się Kościół z medycyną. Wszyscy lekarze bronili swojej teorii,że jest właśnie chora psychicznie,a Kościół pomimo dowodu (nagrania) przegrał walkę o rację z Kościołem,bo nikt z lekarzy nie chciał uwierzyć,że taśmy są prawdziwe.Ja jednak obstawiam Kościół
|
|
#3592 |
|
Rozeznanie
|
Poczytałam trochę wątek i powiem, ze już się zaczynam bać
W ogóle horrorów nie mogę oglądać w nocy i sama, bo później wariuje i myślę o tym jeszcze z miesiąc. Teraz coś co wydarzyło się u mnie. Moja mama zapewnia mnie, że to się wydarzyło naprawdę, że jej się nic nie przyśniło, bo na początku nie mogłam w to uwierzyć po prostu. Około 3 w nocy przebudziła się. Wszyscy w domu spali, obok niej był mój brat. Nagle usłyszała jakieś kroki, rozmowy dzieci dobiegające z klatki. Już to ją mocno wystraszyło, bo przecież co mogą o 3 w nocy jakieś dzieci robić. Kiedy już ucichło usłyszała jakby klamka od drzwi frontowych się poruszyła. Poczuła chłód i nagle kołdra zaczęła jej się zsuwać lekko do dołu. Próbowała ją do siebie przysunąć, ale ta kołdra dalej się zsuwała. Poczuła coś tak jakby wirowało wokół niej. Trwało to parę minut. Moja mama chciała obudzić mojego brata, ale nie miała siły nic powiedzieć ze strachu. Nagle to ustało i firanka przy drzwiach balkonu zaczęła się ruszać. Później to wszystko ustało. Ciężko mi w to nadal uwierzyć. Ja to i tak źle opowiedziałam, bo nie wszystko do końca pamiętam, ale tak to mniej więcej było. Zawsze jak mi to opowiada włos mi jeży. Nawet jak teraz to pisałam. Ja bym chyba zawału przez to dostała. No i jeszcze drugie z moją mamą. W nocy się przebudziła. Leżała w stronę ściany. Nagle poczuła jak coś chce ją odwrócić w drugą stronę. Strasznie się bała i z całych sił próbowała zostać po tej stronie, bo bała się, że zobaczy jakiegoś ducha. Pomodliła się i uspokoiło się. Ja się teraz boje w tym pokoju spać, a muszę. Może to głupie, ale zawsze jak śpię w tym pokoju mam przy sobie różaniec. |
|
|
|
#3593 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3594 |
|
Rozeznanie
|
Nie i to właśnie jest dziwne. Tak znikąd. Moja mama sama nie wiem czemu tak się dzieje. Dodam, że nikogo poza nią nie straszy. Ostatnio umarła też jej chrzestna to w ten dzień w nocy słyszała pukanie w drugim pokoju gdzie nikogo nie było. Oby mnie to kiedyś nie dotyczyło, bo ja mam o wiele słabsze nerwy.
|
|
|
|
#3595 |
|
Zadomowienie
|
Ze 2-3 tygodnie będzie
ale z traumy wychodziłam kilka miechów (zasypiając zawsze przy włączonym audiobooku) Kiedyś - też w podobnym czasie co tamte zdarzenia - leżałam sobie relaksując się a tu nagle, centralnie w środku głowy odzywa się żywy, najprawdziwszy głos obcego faceta `DZIEŃ DOBRY!`. Nie była to myśl, raczej coś jak iskra - która zapaliła się i zaraz zagsła, jakby ktoś do mnie te słowa w środku łepetyny wypowiedział. Natomiast doznałam dziwnego uczucia czegoś OBCEGO we mnie... Brrr.Na szczęście więcej mnie nie nawiedził, może dlatego że nie odwzajemniłam pozdrowienia Mówię wam, łatwo popaść w obłęd!
Edytowane przez piroksena Czas edycji: 2010-11-06 o 01:13 |
|
|
|
#3596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja Babcia nie żyje 5 miesięcy i nadal słyszę nocne pukanie. Na szczęście już nie co noc. Jedna z dziewczyn na tym wątku radziła mi modlitwę i trochę pomogło. Nie wiem co mogę zrobić by Babcia zaznała wreszcie spokoju
|
|
|
#3597 |
|
Zadomowienie
|
Może pójdź na cmentarz,zapal znicz,zmódl taką szczerą,prawdziwą modlitwę przy grobie i porozmawiaj trochę z babcią
Babcia zapewne nie chce cię straszyć,tylko może prosi o szczerą modlitwę..
|
|
#3598 |
|
Marudziara
|
Jeśli sytuacja z babcią będzie się powtarzała kiedy usłyszysz jakieś dźwięki i wyczujesz że to babcia zapal białą świecę i pomódl się.
Wszystko zależy też od tego w jakich warunkach zmarła babcia, może nie wie o tym że zmarła ?Jeśli nie to będziesz musiała uświadomić, wiem to wydaje się głupie ale to prawda Jest jeszcze jedna możliwość babcia nie zdażyła czegoś zrobić i możliwe ze daje Tobie znaki abyć coś dokończyła lub w czymś jej pomogła.
|
#3599 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuje dziewczyny
|
|
|
#3600 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:56.

Masakra!!

po prostu odnoszę takie wrażenie , być może to moja wyobraźnia płata mi figle
), że faktycznie odnosi się wrażenie , że jej oczy się zmieniają.... Bardzo proszę o komentarze , być może jest to jakiś artystyczny trick
Oto link

Dziękuję wszystkim za komentarze i czekam na nowe , przerażające historie 

a tu nagle, centralnie w środku głowy odzywa się żywy, najprawdziwszy głos obcego faceta `DZIEŃ DOBRY!`. Nie była to myśl, raczej coś jak iskra - która zapaliła się i zaraz zagsła, jakby ktoś do mnie te słowa w środku łepetyny wypowiedział. Natomiast doznałam dziwnego uczucia czegoś OBCEGO we mnie... Brrr.