|
|
#3391 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz.3 :)
Cytat:
. Cytat:
. Zrobiła sobie przytulny pokoik ![]() Cytat:
.Cytat:
. Wolę mieszkać za granicą z dala od rodziców niż w Polsce z dala od męża. Dlaczego nie wyjedziesz do niego?Staś wyprowadził się z pudełka znowu pod kołowrotek, bo dałam mu tam skrawek ręcznika . Zrzucił sobie cały papier z pięterka, gdzie było pudełko na dół i zrobił sobie namiot z ręcznika i papieru . Kiedy on wróci do swoich 4 ścian? . Aż tak się obraził na to, że zniszczyłam mu jego dzieło? |
||||
|
|
|
#3392 |
|
Zakorzenienie
|
A teraz pokażę Wam jakie miałam widoki z rana (czyt. przed 10.00
)Załącznik 3533608 |
|
|
|
#3393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze nie doszedł do siebie Fajnie to wygląda
|
|
|
|
|
#3394 | |
|
Zakorzenienie
|
Madziu
obrona 2 grudnia Cytat:
![]() Gosia jakie widoki
|
|
#3395 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3396 |
|
Zakorzenienie
|
No biedny, albo mu za gorąco w domku i woli spać pod kołowrotkiem
. Chyba, że w domku jakimś cudem ma za mało miejsca? .Yeah w końcu będzie miał obronę .O 11.00 był gościu z Internetu i w końcu mamy Internet w normalnym gniazdku a nie takim pod sufitem . Przynajmniej to mówiłam w czasie teraźniejszym a nie jak ten gościu z ubezpieczenia pytał mnie o to co było wieki temu |
|
|
|
#3397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jestem z Ciebie dumna |
|
|
|
|
#3398 |
|
Zadomowienie
|
siemka
![]() jestem . jestem . jestem . jestem .jesteem ![]() trza ponadrabiać ...
|
|
|
|
#3399 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jakto jak ? ja bym z chcęcią przygarnęła jednego łaciatego chomyka ![]() Cytat:
pan i władca Cytat:
ja po ośmiu się nie wysypiam ... O.O |
|||
|
|
|
#3400 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3401 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3402 |
|
Zadomowienie
|
hahaha , zajrzałam do klubu , a tam " tea who you yeah bunny "
|
|
|
|
#3403 |
|
Zakorzenienie
|
A ja znowu do dentysty na 16.30
. Od sierpnia praktycznie co tydzień odwiedzam gabinet . Nie chcę juuuuż |
|
|
|
#3404 |
|
Zadomowienie
|
o masz , Gosia , czemu tak często ? O.O
|
|
|
|
#3405 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czasem tak się zdarza ![]() Kamilka trzeba było nie zaglądać ![]() Cytat:
![]() |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3406 |
|
Zakorzenienie
|
Wcześniej plomby a w tamtą sobotę zakończyła mi leczenie kanałowe. A teraz ma mi założyć koronkę na ten wyleczony ząb, żeby się nie popsuł
.---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Stasiuniu przeniósł się do domku . |
|
|
|
#3407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uhu ![]() Niech Stasiu napije się z nami (wody z poidełka)
|
|
|
|
|
#3408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Dziś to jakotako, ale przeważnie chodzę w soboty ok. 18.00. A wiadomo, że sobota zaczyna się dopiero wieczorem ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- na rwt uzależnione od solarium ."Pyszne skwarki prosto z solarki"
|
|
|
|
|
#3409 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() haha , hip hip huraaa
|
|
|
|
|
#3410 |
|
Zakorzenienie
|
uueee nie chcę mi się wszystkiego nadrabiać
![]() tak w skrócie: Agatek gratuluję śliczniastej czarnej mordeczki chomiczka i klatki (bardzo fajna )Maudy ode mnie też masz ![]() Madzia kujonie Asiu super że już wiadomo kiedy obrona, a jak tu wszystkie będziemy trzymać kciukasy to na bank będzie piąteczka ![]() Gosiaku trzymam kciuki za dzisiejszego dentystę żeby poszło szybko i bez bólu ![]() a u mnie? przyjechałam dzisiaj z TŻ do niego i posiedzę chyba do czwartku
|
|
|
|
#3411 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Idę dopiero za 2 tyg. na zakładanie koronki .Cytat:
. Nie dasz odpocząć Twojemu M .---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Gotuję makaron moim 2 futrzanym dzieciaczkom . Ja je utuczę na zimę jak małe potworki |
||
|
|
|
#3412 |
|
Wtajemniczenie
|
wrocilam
jesli chodzi o sen to kwestia przywczajenia przez tydzien tak z 5 godzin snu wystarczy zeby sie przywyczajic do takiej liczby snu u nas akcja zbieania pieniazkow narazie jest bardzo udana <jupi> szkoda ze tak nie ebdzie przez cale 2 tygodnie jesli chodzi o dentyste to ja swojego bardzo chwale zajhmuje sie mna szybko i bez bolu
|
|
|
|
#3413 |
|
Zakorzenienie
|
Moja też zajmuje się mną bez bólu, ale mnie trochę tyłek boli od siedzenia tam 30min
. To Hiszpania, więc za bardzo się nie spieszą . Maudy a co to się stało, że Ty od kilku dni jesteś tu codziennie ?
|
|
|
|
#3414 |
|
Wtajemniczenie
|
bo naladowalam baterie do takiego dzialania wlasnie jak teraz bo mi sie rozladowaly i jakos mi tak dziwnie bylo ogolnie
|
|
|
|
#3415 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() W wielkim skrócie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Do 8 nie mogę przywyknąć
|
||||
|
|
|
#3416 | |
|
Zakorzenienie
|
sadełko będzie je grzało przez zimę
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3417 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie, że trzy godziny wykładu z matematyki jest zabójcze dla mózgu człowieka? I to jeszcze jak się robi takie działania jak:
82+23 57+13 95-63 17+49 Milion sposobów opracowania. Przy haśle pani: 'Matematykę trzeba pisać na oczach! Niech panie to sobie do serca wezmą!' Nie wytrzymałam, wzięłam długopis, obróciłam się do koleżanki i rzuciłam krótkim hasłem: "Nie ruszaj się! I nie mrugaj! Napiszę Ci matematykę na oczach!" Cała grupa z tego wszystkiego się śmiać zaczęła, ja dostałam czkawki i w najbardziej cichym momencie wykładu wymsknęło mi się takie głośne: "CIKUT!"Pani z matematyki mnie nie lubi. I mam grzywkę! Wreszcie normalną, a nie na jedno oko
|
|
|
|
#3418 |
|
Zakorzenienie
|
To faktycznie można się odmóżdżyć przy takiej matematyce
. Po co w ogóle są studia na nauczanie przedszkolne? Przecież to nic nie wprowadza do życia ![]() Ty tak jak moja starsza bratanica masz czkawkę jak się śmiejesz |
|
|
|
#3419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak swoją drogą Pani z pedagogiki społecznej opowiadała nam dziś o jakimś uniwersytecie w Opolu gdzie też prowadzi zajęcia i robi doktorat. Ten wydział na tym uniwersytecie jest w drugiej kategorii, a my w trzeciej. Pani tylko powiedziała nam jak to wygląda. U nas na pedagogikę trzeba być przygotowanym. W zeszłym roku na ogólną miałyśmy po 50-60 stron tekstu co tydzień. Miało być opracowane i pani zadawała pytanie, a my musiałyśmy odpowiadać, jak nie wiedziałyśmy to nasz problem i miałyśmy sobie same uzupełnić. Teraz na społecznej też mamy tak, że mamy jakiś tekst i musimy się przygotować. A tam pani kazała studentom przygotować dwa teksty po czym oberwała od jakiejś pani profesor z wykładów, że co ona robi? Że studenci mają NIE czytać, że oni mają encyklopedię pedagogiczną XXI wieku i to im wystarczy. Na co im więcej książek?
|
|
|
|
|
#3420 |
|
Wtajemniczenie
|
to my ostatnio na ochronie srodowiska mierzylismy zanieczyszczenie powietrza w Legnicy na podstawie porostów znajadujacych sie na drzewach
![]() musze sie w koncu wziac za nauke bo sesja coraz blizej a cos czuje ze moja pozycja na uczelni mi nie pomoze i wlasnie sie dzisiaj dowiedzialam ze jestem odpowiedzialan za zbiorke pieniazkow u nas na uczelni ( z innymi osobami) KOleznaka do mnie mowi wlasnie o tym ja na to aaa.... ona: no przeciez ci mowilam, nie moaj wina ze nie sluchalas ogolnie takie wariaty w tym samorzadzie ze poporstu uwielbiam ta robote zobaczylam tez ogloszenie o rekrutacji na stewardessy, wszystko bylo by pieknie i fajnie gdyby nie fakt ze trzeba przejsc kurs ktory lacznie ksoztuje 10 tys ![]() z kolezanka postanowilsymy ze od stycznie zbieramy po 150zl i we wrzesniu jedziemy do cieplych krajow na last minute z all inclisive podsumowujac jest mega pozytywnie zadowolenie z zycia na 99 %
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:47.

Małe, a takie kochane
.

. Zrzucił sobie cały papier z pięterka, gdzie było pudełko na dół i zrobił sobie namiot z ręcznika i papieru

)

jestem z Ciebie dumna

. Nie chcę juuuuż