|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: FREE SAMPLES & KONKURSY cz. X
Aż stęskniłam się za wizażem
U mnie niestety brak wygranych czekam na wyniki z nadzieją, że może akurat ![]() http:// turystykastudencka .pl /konkurs Konkurs na zdjęcie zimowe, wygraną sylwester dla dwojga
|
|
|
|
#3602 |
|
Rozeznanie
|
Witam po przerwie
Mi ostatnio udało się wygrać tylko zestaw produktów Mola na fb Zazdroszczę tym, które wygrały tusz Loreala, ja nigdy nie mogłam trafić w tą głupią żółtą szczoteczkę :/ A tyle razy próbowałam... No nic. Wkurzyłam się ostatnio na rossnet, bo mało, ze rozwiązania konkursów dają po czasie, to jeszcze nigdy nie wygrywam ![]() Byłam pewna, że w tym konkursie Elnett załapię się przynajmniej na lakier, a tu kicha Już mi się odechciewa brać udział w ich konkursach. Do wygrania iPod http://www.facebook.com/?ref=logo#!/...27201980672934 |
|
|
|
#3603 |
|
Zakorzenienie
|
no co do tego rossa to sie zgodze! wygrywa kilka takich samych osob tylko ze zdrobnieniem imienia np. :/ ale co poczac same takie osoby tolerujemy. na astor to razem z przyjaciolka co chwile w wolnej chwili odswierzalysmy a tu nic
elnett... wymyslili sposob na darmowa reklame swojego produktu ktory wcale nie jest taki dobry a nagroda byl lakier za 13 zl..... hola! kaza sie rozpisac ze hohoho jakie suerlatywy a najchetniej to by sam korek dali a wygralam 10 zl w konkursie smsowym ktore mam do odebrania osobiscie w warszawie a jestem z lodzi wiecej mnie przejazd by wyniosl hehehe
|
#3604 |
|
Raczkowanie
|
Jest wizaz super
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do konkursów czy próbek to ja nie wiem czy coś mi wysłali bo mi skrzynka zamarzła i nie mogę jej odtworzyć :/ |
|
|
|
#3606 |
|
Wtajemniczenie
|
Super, że jest już wizaż
![]() mnie nie było pare dni i taakie zaległości mam. Nie nadążam już z tymi konkursami.. chyba dam sobie spokój na jakiś czas.. Ale uwaga, wygrałam na rossnecie. Już pomyślałam "nie nie, ostatni raz zagrałam na rossnecie..." aż tu nagle moje nazwisko się pojawiło . Pewnie będziecie pytać co takiego pisałam. Pamiętam, że moja odpowiedź na pytanie konkursowe to były straszne głupoty, przy pisaniu dostałam takiej głupawki i takie głupoty wysłałam ;DAngie30- ja mam kupony, jakie Cię interesują? Martwi mnie tylko, czemu tyle osób dostało ostrzeżenia? ah
Edytowane przez Aneth:) Czas edycji: 2010-12-01 o 12:16 |
|
|
|
#3608 |
|
Raczkowanie
|
U mnie wygrana koszulka M&M's na facebook, dostałam się również do testowania mleka Gerber. A co do rossa to wygrałam tam 3 razy .
|
#3609 |
|
Wtajemniczenie
|
dzwoniły i do mnie majtasy, już wiem o co to chodzi, ta firma faktycznie dzwoniła do mnie nie raz, ale ich spławiałam, a teraz posłuchałam do końca, bo byłam ciekawa którzy to. Jak się ich odbiera to taka melodyjka charakterystyczna leci. Majtasy 3 pary za 19,90. coś takiego i firma Mir.. coś tam, o ile dobrze usłyszałam. Szwajcarska firma.
|
#3611 |
|
Wtajemniczenie
|
i jakie udzielałaś odpowiedzi? tzn rymowankę układałaś, czy byle co pisałaś?
|
#3612 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A w rosie to 2 razy zdjęcie wstawiałam i wygrałam i teraz z tym odświeżaczem to o pełniej godzinie chyba było trzeba zgłoszenie wysłać.
|
|
#3613 |
|
Wtajemniczenie
|
aha, za zdjęcie to inaczej, bo widać które jest ładne i te konkursy są sprawiedliwe (o ile nie na klikanie). Widać z tymi konkursami rossnetu nie ma reguły. Bardzo napracowałam się na konkurs astor, mikołajkowy.. nawet wierszyki nie pomagają. A na ten lakier tak jak pisałam, takie głupoty wysłałam i to wybrali.. Pisałam coś w stylu, że gdy utrwalam fryzurę tym lakierem to przenoszę się w świat filmowej gwiazdy, koleżanki Penelopy.. i coś tam coś, ze razem występujemy w filmie, totalne głupoty i fantazje ;D.
|
#3614 |
|
Raczkowanie
|
Próbki dla psa, kota, królika lub fretki
http://chudleys.pl/index/get_sample |
|
|
|
#3615 |
|
Raczkowanie
|
czy ktoś gra w Knorra na gg
jak coś zapraszam na PW
|
#3617 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- mi niestety nie..
|
|
#3618 |
|
Raczkowanie
|
Poszukuję:
- Wielka Krokiew Zakopane - Lotnisko im. L. Wałęsy Gdańsk - Planetarium Toruń - Teatr Wielki Warszawa - Krupówki Zakopane - Białowieski Park Narodowy
|
#3619 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja potrzebuję : M 023, M024, M025 lub M013, M014
|
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
gra Knorr przez gg, jak ktoś gra lub chce grać to zapraszam na priv, chętnie wyślę składnik
![]() zasady 1. Konkurs składa się z trzech niezależnych etapów. 2. Każdy etap trwa jeden tydzień. 3. Twoim zadaniem jest skompletowanie poszczególnych potraw w jak najkrótszym czasie poprzez zebranie potrzebnych do ich przyrządzenia składników. 4. W każdym etapie jest sześć potraw. 5. Od poniedziałku możesz przyrządzać pierwszą potrawę. Od środy drugą i trzecią potrawę. A od piątku trzy pozostałe. Nie martw się powiadomimy Cię kiedy będziesz mógł zacząć gotować kolejne potrawy. 6. Potrzebne Ci składniki możesz uzyskać od Twoich znajomych z Gadu-Gadu. 7. Od momentu podjęcia się przyrządzenia potrawy naliczamy Ci czas. Możesz uzyskać dodatkowe 500 punktów bonusu malejącego o punkt z każdą minutą. 8. W każdym etapie wygrywa 8 osób, które zdobędą największą liczbę punktów. 9. W każdym etapie wybierzemy 5 osób, którym zadamy pytanie. Poprawną odpowiedź nagradzamy patelnią ![]() 10. Jeżeli chcesz poznać punkty to za każdą skompletowaną potrawę dostaniesz 100 punktów, za każdy otrzymany składnik 50 punktów a za każdy podarowany składnik 25 punktów. |
|
|
|
#3621 |
|
Raczkowanie
|
Mam M 025, to co, wymiana?
|
#3622 |
|
Zadomowienie
|
![]() Edytowane przez bmma Czas edycji: 2010-12-01 o 13:34 |
|
|
|
#3623 |
|
Wtajemniczenie
|
tak, wymieńmy się. Heh, to teraz będę miała musa by znaleźć ten jeden brakujący element
![]() Słuchajcie, wiecie że dzisiaj jest dzień darmowej dostawy? to nie free sample, ale może kogoś zaciekawi. Dzisiaj w niektórych sklepach internetowych nie płacimy za wysyłkę. Tutaj link http://www.dzien darmowej dostawy.pl/
|
#3624 |
|
Raczkowanie
|
A ja biorę udział w konkursie Fabryka Kolczyka na FC i czekam, czekam, czekam... może w końcu coś wygram! Jeszcze nigdy nic w życiu nie wygrałam
|
#3625 |
|
Raczkowanie
|
U mnie dzisiaj przesyłka z Niepołomic
2 pocztówki, zakładka, smycz i informatory ;]
Edytowane przez Madzia3471 Czas edycji: 2010-12-01 o 14:27 |
|
|
|
#3627 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3628 |
|
Wtajemniczenie
|
co do mc donalds - czy macie może Mo16, albo m019??
|
|
|
|
#3629 |
|
Zakorzenienie
|
Brakowało mi tego wizazu, oj brakowało!
![]() A ostatnio całkiem dobrze mi poszło bo wygrałam: Sex w wielkim mieście 2 na empiku, kodzik na darmowy film na ipla z dove i jako gratis przyszła karta z YES CLUB (ha, zdziwiłam się bo słaba ze mnie klientka- raz zamówiłam tylko srebrny komplet za 65 zł Jakby co to będzie nowy podkład Maybelline (ciekawe jaki odcień)Konkurs o kalendarz Lavazza Zadaniem konkursowym jest stworzenie w formie graficznej kolażu włoskiego stylu, smaku i aromatu - połączcie w jeden obraz to, co kojarzy wam się z Włochami i co w nich najbardziej kochacie. http://www. facebook.com/home.php?#!/italianstylepl
|
|
#3630 |
|
Rozeznanie
|
Nie udało mi się z Górską Naturą, teraz czekam na wyniki Wedla
![]() Do wygrania ramki cyfrowe i filiżanki http://www.chwilizanki.pl/#/strona_glowna/ |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:44.

czekam na wyniki z nadzieją, że może akurat 

Zazdroszczę tym, które wygrały tusz Loreala, ja nigdy nie mogłam trafić w tą głupią żółtą szczoteczkę :/ A tyle razy próbowałam... No nic. Wkurzyłam się ostatnio na rossnet, bo mało, ze rozwiązania konkursów dają po czasie, to jeszcze nigdy nie wygrywam