|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ V
Dzien dobryy
![]() Za wszystkie rozmawiające z szefami trzymam mocno kciuki ![]() Tez miałam w planach myć okna, ale śnieg sypie i zimno sttrasznie wiec dupa . Niby nie wyglądają strasznie ale na świeta wypadałoby odświeżyć ![]() Dziś obiad serwuje tż wiec mam luzy ![]() skocze tylko do sklepu po przyprawe do pierników i bede dziś piekła ![]() Nadia zdrówka ![]() a gdzie Lili?
|
|
|
|
#2612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to nie jest najlepszy moment na ciażę...
|
|
|
#2613 | ||
|
Zadomowienie
|
Dzień Dobry Szalone Bobry
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2614 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() wczoraj fugowałam kafelki w kuchni i mi blat spadł na stopę i mam palec złamany także wczoraj był dzień pełen wrażeń, pogotowie chirurg itd, nie dałam sobie wsadzić w gips bo bym musiała mieć gips do kolana, chirurg mi nastawił palca i unieruchomił ale boli jak cholera ja to mam szczęście![]() dzisiaj na obiad robię naleśniki ze szpinakiem i kurczakiem, mama ma przepis z kuchnia tv wczoraj jadłam kawałek i mi posmakowały chociaż nigdy wcześniej szpinaku nie jadłam będę testować dzisiaj![]() dzisiaj będą kończyć ten remont, zostało z 5 kafelek do doklejenia, także czeka mnie wielkie sprzątanie ale wyszoruję wszystko już na święta
|
|
|
|
#2615 |
|
Zakorzenienie
|
jestem
nie uwierzycie będę miała lodówkę, dość dużą, bo ktoś wymieniał na nową i chciał się pozbyć tylko musimy jakoś ją przewieźć, myślę, że w tygodniu uda się to załatwić fakt, że nie jest nowa, ale nie musimy się wykosztować będzie w styczniu na ciuuuuuuuchy ![]() ![]() ![]() kupiłam sobie wczoraj 2 bluzki za jedną dałam 13 zł, za drugą 19 w końcu cos musiałam kupić, bo bym oszalała póki co musimy bardzo oszczędnie, nie powinnam kupować tych bluzek ale mam nadzieję, że bony przyjdą tak jak mają przyjść- to 300 zł dodatkowo by nam pozwoliło ze spokojem do końca miesiąca przeżyć i jakieś niedrogie prezenty kupić
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-12-13 o 11:29 |
|
|
|
#2616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ALe to dostajecie? czy daje cie iles kaski za tą lodówkę?? JA tak samo zastanawiam się nad używana pralką..ale jak tż rozkręcił pralkę która mamy na tym mieszkaniu ( z komisu) to poprostu strach kupic...wszystko poklejone klejem, byleby chodziło;/ więc raczej weźniemy nową ( nikt niestety nie chce nam oddać swojej;d)
|
|
|
#2618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdrówka zycze |
|
|
|
|
#2619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Wam się trafiło![]() to malutko wydałaś na bluzki ale należało Ci się rozumiem Cię bo ja też już mam ochotę coś sobie kupić
|
|
|
|
|
#2620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() były sąsiad się pozbywa wymienia na lepszy, nowy model ![]() zawadza mu po prostu ![]() mogę się pochwalić, mogę ![]() wklejam bluzki za chwilę będą w albumie wiem, że mogą być nie w każdego guście, ale mi się podobają wklejone
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-12-13 o 11:42 |
|
|
|
|
#2621 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzis musze napisać projekt ... tzn. konspekt do prezentacji, którą wygłaszałam tydzień temu ...wiec sprawa jest jasna bo mam materiały , tylko zlepić to w 1 całość ...
ale oprócz tego chcę zrobić porządek w czyms? ( ubrania , notatki ...) wczoraj zrobiłam trochę porządku w notatkach ( tj. wywaliłam wiekszość ) bo przeprowadzka coraz bliżej i nie chce zabierać rzeczy , które i tak nadają sie do wyrzucenia ..
|
|
#2622 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
ja nigdy nic sobie nie złamałam i mam nadzieję, że tak pozostanie ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
![]() jak człowiek sobie długo nic nie kupi, to ma ochotę nawet to 10 zł wydać ![]() poza tym bluzki były w promocji. w kratkę była normalnie za 39(na 19), a ta druga z 45 na 13 ![]() ![]() ehh te promocje w moim guście jest jedna z nich- ta w kratkę, a ta druga to taka do dżinsów, ale to nie jest konkretnie mój styl ale jak ubrałam to fajnie wygląda, nawet wyszczupla
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-12-13 o 11:47 |
|||
|
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
Lili ale super z tą lodówką
![]() bluzeczki też ładne Ni do konca w moim stylu ale ładne, noo i turkus ![]() Anastazja ale paluch musi bolec
|
|
|
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2625 |
|
Zakorzenienie
|
Lili gratuluję lodówki
ja mam fazę na długie swetryAnastazja biedactwo Sikoreczka ja bym się cieszyła że @ się spóźnia ale mówisz że nie czas więc oby szybko przyszedł. Nie myśl o tym bo się nakręcisz i zablokujesz na @Dziewczyny, zwłaszcza Dodaja mówiłam, mówiłam żeby okna myć ![]() ![]() No ale może jeszcze się uda trafić na odpowiednią pogodę Kupiłam w Biedronce album na zdjęcia, FIOLETOWY Po wagach ani śladu ![]() Na dodatek rodzicom się przypomniało że oni blender chcieli i przegapili ![]() Co więcej, mój TŻ też nie odbiera telefonu grr
|
#2626 | ||
|
Zakorzenienie
|
zimowe nie są to fakt, ale tą 3/4 będę nosiła, bo mam ciepłą kurtkę, a w weekend jak gdzieś jedziemy to pod kurtkę nie ubieram się w jakieś swetry, bo mi jest za gorąco ![]() a ta w kratkę to fakt, że nie zimowa ale chorowałam na kratkę ![]() ojjj jeszcze trochę i wiosna i się nada ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
ja miałam fazę na swetry rok temu, mam w sumie jeden sweter brązowy, jeden taki dłuższy biały, ale coś nie noszę
|
|
|
#2627 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dokładnie, ja też zawsze po długiej przerwie jak coś kupię nawet taniutko to jestem strasznie szczęśliwa ![]() fajniutkie te bluzeczki i ta promocja Cytat:
![]() NAdia- moi rodzice też sobie dopiero wczoraj przypomnieli o tym blenderze bo też chcieli kupić
|
||
|
|
|
#2628 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Lili super, że lodóweczka spadła Ci jak z nieba , ja bym chciała te bluzki zobaczyć ale nie wiem gdzie to widać![]() Anastazja współczuję Ci bidulo Oliwka jak Ciebie czytam to Ty baba wulkan jestes normalnie- tu ,tam Cie pełno wszystko potrafisz opanować i mieszkanie juz masz ogarnięte, jak Ty to robisz??? Miłego poniedziałku
|
|
|
|
#2629 |
|
Zakorzenienie
|
Wydawało mi się że blendery widziałam w gazetce kauflandowej więc chyba się przejdę
![]() TŻ mnie opieprzył że latam po Biedronkach chora, co gorsze, oznajmił że go też coś łapie. Narazie ma katar
|
#2630 |
|
Wtajemniczenie
|
jestem po weekendzie
wiecie co no nie można przebrnąć przez Wasze posty Ssnow - to Cholerka ma audycję ja się tylko wpraszałam na asystentkę i trzymam kciuki, za wszystkie, które potrzebują duchowego wsparcia ![]() Motylku - gratuluję inżyniera ![]() Kash i Ijaa- trzymam ![]() Anastazja - omg... współczuję jeszcze teraz przed świętami i zimą...Kroolewna - możesz aaaaaaaaaaa LILI - pytanie pierwsze - masz pralkę ładowaną z boku czy z góry? i 2-gie - jak dodałaś tego płynu ? tzn w jakim odpowiednim momencie i technicznie jak ? ![]() aaaaaaaaaaaaaaaaaaa i jeszcze pamiętam, że ktoś mnie kocha, ale kto i za co? ![]() też mamy choinkę całe 50 cm + 50 światełek, 6 bombeczek złotych i 12 czerwonych maleńkich paczuszek. dojdą cukierki i będzie przepełniona i zaczyna mi się podobać ![]() kupiłam też pierwszy prezent, dla siostry , zastanawiam się nad rodzicami, bo wymyśliłyśmy narzutę na łóżko z sis, ale te ładne kosztują 150 zł i gdyby nie to, że kryzys mamy finansowy, to bym kupiła, ale... no jeszcze się muszę zastanowić. i skompletować inne prezenty. no i zasypało nas dokumentnie. ogłaszam oficjalnie, że zaczynam mieć dość zimy. śniegu zwłaszcza. jeszcze zakupy teraz mnie czekają idę, po miskę do biedronki, chromolę zbieranie komplecików, muszę mieć jedną normalną zwykłą michę natentychmiast... jak spotkam misia polarnego to mu przyp...ipczę tą miską przynajmniej, bo pingwiny mi się pod oknem już pasą... edit - blendery zelmera widziałam w sobotę po 79 zł w TESCO. w kauflandzie radzę sprawdzać ceny na czytniku, gdyż azaliż ponieważ zgodnie z polityką firmy oznajmioną mi w czwartek - ważna jest cena na kasie i czytniku a nie na półce. amen. idę bo mi te miski pewnie już wykupili... edit 2 - dlaczego na pustą miskę mogę głosować co 2 dni? dziś nie głosowałam i wyskakuje mi "zapraszamy jutro"? i w sobotę też tak miałam???? łaj??? Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2010-12-13 o 12:09 |
|
|
|
#2631 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
powiem szczerze, że ja już nie wiem kiedy płynu dodawać. ![]() kiedyś dodawałam na samym początku i pranie pachniało mniej, a teraz dodaję przed wirowaniem, jak się płucze i pachnie mocnooo
|
|
|
#2632 |
|
Zakorzenienie
|
Golden dziękuję za info
A więc to on Ka....chodziło ![]() Też mam miskę Chyba się przejdę do Kauflanda bo cholerka z Tesco gazetek nie dostaję a dam sobie hm...paluszka uciąć że widziałam w gazetce jakiejś
|
#2633 |
|
Zakorzenienie
|
Lili a jak pralka pracuje to można otwierac tą komore zeby dodoać płyn, czy trzeba zatrzymać pralke?
![]() Mi sie wyświetla jaki program akurat jedzie to trafie na płukanie
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wtedy elegancko pachnie tak mi znajoma mówiła, że ona robi, bo jak się leje od razu to zapach się wypłukuje i nici z pachnącego prania ![]() oczywiście nie wiem jak jest napisane w instrukcji, bo nie mogę znaleźć ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- w ogóle to mam znowu tornado w domu. ja nie wiem co mi się taki burdel wiecznie robi ![]() zmyłam naczynia póki co, muszę umyć blaty, złożyc pranie, zwinąć suszarkę , zmopować i ogólnie ogarnąć z podłogi zabawki małej , a ona nie chce usnąć![]()
|
|
|
#2635 |
|
kobieta za ladą
|
moja własnie usneła
no ale jak sie zasypia przed północą a wstaje przed 8 rano to wiadomo![]() zrobiłam 60 pierogów ,robiłabym dalej bo farszu pół gara jeszcze zostało ale brakło mi mąki pomyłam gary żeby mieć spokój świeża kawa zrobiona czas na relakslili ty farciaro,znowu ci super zrecz z nieba spadła gratuluje
|
#2636 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Taki potężny wydatek pójdzie w niebyt jeeaa![]() Cytat:
A chciałam zapytać jeszcze czy to album na wsuwanie zdjęć czy wkładanie w łapeczki, czy z tą folią samoprzylepną?Cytat:
Za niesamowity styl pisania, który sprawia że płaczę ze śmiechu przed monitorem Choinkę proszę pokazać ale już
|
|
#2637 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ho hej ho !
Tak, żyję, mam się w miarę dobrze... chyba Sobota w szkole, pisanie testu, co za zdechły facet, cwaniaczek jeden, pewnie nie zaliczę, w mordę go. Niedziela, małe wagary, nie pojechałam do szkoły przez pogodę, ale za to byłam u teściów na obiedzie i na zakupach prezentowych. I zarobiłam cienie do powiek i wysuszacz do lakieru. A poza tym standardowym zwyczajem nic mi się nie chce. I zapomniałam ![]() Aa klikam tym co maja banerki pod spodem (podlizuje się golden na stronie pusta miska możesz klikać po 24 godzinach no ja klikam o 8.05 i następnego dnia rano o 8.06 mogę kliknąć wcześniej nie da rady bo wywala komunikat że klik oddany, najlepiej jak zamierzasz klikać a pokazuje Ci się już pełna miska to spróbuj wrócić na stronę główną AA lili za lodówkę Co tam jeszcze hmmm kaskmirka i ijaa za kasiorkę
|
|
#2638 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Brak słów ... Jak można być tak chamskim ... I to w stosunku do bliskich osób. |
|
|
|
|
#2639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam się golden jest boska a może pokażemy sobie tu nasze choinki? ![]() czy to nie za bardzo pomysł ![]() my będziemy ubierać w sobotę
|
|
#2640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brawo za pierogi ja dziś robię pyzy z sosem brązowym na skrzydełkach, ale nie wiem czy umiem. babcia zawsze robi pycha sos brązowy na skrzydełkach, ale ja nie wiem czy mi wyjdzie zabielany brązowy na skrzydłach. chyba wcześniej je podgotuję
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:20.

wiec mam luzy 

W zeszłym roku ze skrobaczką je myłam 
także wczoraj był dzień pełen wrażeń, pogotowie chirurg itd, nie dałam sobie wsadzić w gips bo bym musiała mieć gips do kolana, chirurg mi nastawił palca i unieruchomił ale boli jak cholera
zdrówka zycze
wymienia na lepszy, nowy model 

, ja bym chciała te bluzki zobaczyć ale nie wiem gdzie to widać
no ale jak sie zasypia przed północą a wstaje przed 8 rano to wiadomo