|
|
#151 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Zaginęłą!!!Małgorzata Szabatowska,Krakow
Ja również śledzę ten wątek, jestem z Krakowa i przeraziła mnie cała ta sprawa
Jak to możliwe, że policja nie sprawdziła Zakrzówka? jeśli ona tam jest (a mam nadzieję że nie) to sprawa się wyjaśni. Podejrzewam, że jest to zbyt kosztowne bo zbiornik jest bardzo głęboki..i policja woli mówić że sprawa nie ma podłoża kryminalnego i nie ma potrzeby sprawdzania Zakrzówka. Druga rzecz to telefon komórkowy, ciekawe czy sprawdzili ostatnie połączenia odebrane i wykonane z jej numeru, przecież policja może to zrobić. Wszędzie piszą o tych pozostawionych ubraniach..przecież dziewczyna nie miała jednego płaszcza i butów, ja sama jak wracam z pracy i idę na zakupy osiedlowe to przebieram się w coś wygodniejszego. Zamknięty zamek, faktycznie jest zastanawiający, choć ja sama zazwyczaj zamykam na wszystkie zamki, ale kiedy wychodzę na chwile, zdarza się że zamykam na jeden, koleżanka nie musiała znać wszystkich przyzwyczajeń koleżanki..Można by tak gdybać i gdybać..Mam nadzieję, że Małgosia znajdzie się cała i zdrowa a rodzicom życzę wiary i wytrwałości. Wklejam zdjęcie Małgorzaty znalezione w necie. |
|
|
|
|
#152 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja również uważam, że to że buty i płaszcz pozostał w domu nie oznacza, że wyszła w kapciach i swetrze, uważam to za celową zagrywkę piszących artykuł po to by wzbudzic zainteresowanie i sensacje. Pewnie gdyby napisano, że wyszła ubrana w tenisówki i kurtkę nie byłby już tak chwytliwy jak jest w tym momencie. Z drugiej strony zawsze w bazach zaginionych pisane jest w czym osoba była widziana ostatni raz a tu w przypadku Małgosi nie mamy takiej wiedzy no chyba, że znajdą na jakimś zapisie z kamer ją i będzie wiadomo jak jest ubrana, ale jak na razie na ten temat wiadomości brak ![]() Co do przeszukania Zakrzówka to podejrzewam, że policja jak na razie poszukuje Małgosi żywej i dlatego, że przeszukania byłyby kosztowne i dopóki nie ma wiedzy o tym, że ktoś mógł odebrac jej życie czy że została uprowadzona ta sprawa będzie nadal prowadzona jak poszukiwania osoby żywej. To oczywiście dobrze, ale np. Iwony także poszukują żywej a mimo to stawy w parku Raegana zostały dwukrotnie przeszukane, więc poniekąd mniema że zależy to od dobrej woli policji
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
a teraz chyba i tak nie ma możliwości przeszukania stawów? Dopiero jeśli temperatura podskoczy, dziś było -18*
![]() jestem z Krakowa, o sprawie dowiedziałam się z wizażu, widziałam tylko jeden plakat na Kalwaryjskiej.
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
White Cherry, kiedy zaginęła Małgorzata temperatury raczej nie spadały poniżej 0
|
|
|
|
|
#155 |
|
Rozeznanie
|
Tez widziałam plakaty tylko na kalwaryjskiej.
|
|
|
|
|
#156 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#157 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny!! Ja również śledzę ten wątek odkąd dowiedziałam się o zaginięciu Małgorzaty.. Straszna tragedia.. w głowie mi się to nie mieści, że można tak przepaść bez wieści..
Jestem z Krakowa i podobnie jak Nicolleta nie widziałam żadnych plakatów w Nowej Hucie i okolicach.. jak jadę do pracy to tylko w tramwaju na telebimie.. |
|
|
|
|
#158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o plakaty to ja widziałam też jeden na przystanku w podkrakowskiej Skawinie
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie widzialam zadnego plakatu
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
Plakat widziałam na Dworcu Głównym, poza tym na Floriańskiej przy budce z kebabami jak sie nie mylę..
|
|
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
mieszkam na kurdwanowie na tej samej ulicy co zaginiona
tu jest więcej plakatów porozwieszanych, widziałam też w autobusie ogłoszenie. dziś dowiedziałam się mam nadzieję że plotki, dlatego nawet nie chcę rozpowszechniać! boję się teraz z domu wyjść jak takie zdarzenie miało miejsce parę bloków ode mnie
|
|
#163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
być moze to pomoze w odszukaniu Małgorzaty. |
|
|
|
|
|
#164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sąsiadka? ![]() ja właśnie w tymże samym miejscu widziałam kilka
|
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
nio właśnie plotka taka że znaleziono ciało Małgorzaty, że została zgwałcona i zamodrowana! oby to była strasznie głupia plotka! powiedziała mi to wszechwiedząca sąsiadka ale oby to była plotka, bo jakby to było (odpukać) prawdą to myślę że pojawiły by się jakieś informacje.
|
|
#166 |
|
Przyczajenie
|
o matko... mam nadzieję, że to tylko głupia plotka...
|
|
|
|
|
#167 |
|
Przyczajenie
|
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,357...z_z_kamer.html
czyli nie znaleziono jeszcze, nie siejcie paniki |
|
|
|
|
#168 |
|
Przyczajenie
|
to tylko plotka, poszukiwanie Małgorzaty nadal trwa.
|
|
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
odetchnełam z ulgą że to głupia plotka,
3mam kciuki, żeby sprawa zakończyła sie szcześliwie.
|
|
#170 |
|
Przyczajenie
|
Eh,wiadomo ze nadzieja umiera ostatnia,ale dzialania policji sa przerazajace.Coraz bardziej przekonuje sie do wersji ze malgorzata znajdzie sie na wiosne jak zaczna nurkowac na zakrzowku na skalkach.To juz prawie miesiac i nic.Ludzie za chwile zaczna zapominac.Bardzo bym chciala myslec pozytywnie,ale ciezko w tej histori znalezc jakis punkt zaczepienia.I to raczej nie policja znajdzie Gosie;]
|
|
|
|
|
#171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
a ma ktoś info nt czy przeszukali piwinice w bloku Gosi?
|
|
#173 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiadomo coś nowego? Up, up.
|
|
|
|
|
#174 |
|
Przyczajenie
|
Wczoraj minął miesiąc... W dalszym ciągu nic nie wiadomo... Smutno. Ludzie wychodzą z domu i ślad po nich ginie. Jak to jest możliwe w dzisiejszych czasach? Przecież nie żyjemy w Afryce, Polska to cywilizowany kraj (wydawać by się mogło).
|
|
|
|
|
#175 |
|
Raczkowanie
|
up! up! up !
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
Podbijam
|
|
#177 |
|
Przyczajenie
|
Najprawdopodobniej zostalo odnalezione cialo Malgorzaty Szabatowskiej.Nie jest to potwierdzona informacja przez policje,ale wszystko wskazuje na zaginiona.Podobno cialo jest skatowane,wiec ciezko o identyfikacje.Sama mysl o tym ze to moze byc prawda jest przerazajaca.Trzeba jednak czekac na oficjalne potwierdzenie.
|
|
|
|
|
#178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
skąd takawiadomość
|
|
|
|
|
#180 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I czy mozna prosic o źródło tych informacji? Edytowane przez shiava Czas edycji: 2010-12-18 o 23:55 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.

Jak to możliwe, że policja nie sprawdziła Zakrzówka? jeśli ona tam jest (a mam nadzieję że nie) to sprawa się wyjaśni. Podejrzewam, że jest to zbyt kosztowne bo zbiornik jest bardzo głęboki..i policja woli mówić że sprawa nie ma podłoża kryminalnego i nie ma potrzeby sprawdzania Zakrzówka.
Druga rzecz to telefon komórkowy, ciekawe czy sprawdzili ostatnie połączenia odebrane i wykonane z jej numeru, przecież policja może to zrobić. Wszędzie piszą o tych pozostawionych ubraniach..przecież dziewczyna nie miała jednego płaszcza i butów, ja sama jak wracam z pracy i idę na zakupy osiedlowe to przebieram się w coś wygodniejszego. Zamknięty zamek, faktycznie jest zastanawiający, choć ja sama zazwyczaj zamykam na wszystkie zamki, ale kiedy wychodzę na chwile, zdarza się że zamykam na jeden, koleżanka nie musiała znać wszystkich przyzwyczajeń koleżanki..Można by tak gdybać i gdybać..