|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV
Cytat:
no własnie o to mi chodziło ze teraz ponoszą a moze jak w aucie padnie to pośpi sobie az do konca badania może..... nasza bratanica jak zasnei w aucie to i z 2 godziny potem spi![]() a z szefem no cóż szkoda było sie starac cąły rok i miesiac przed swietami isc na zwolnienie.... o premii swiatecznej chyba musze zapomniec, dostałam goła pensje
|
|
|
#902 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV
Cytat:
Cytat:
ja źle przeczytałam ![]() anika do zwolnienia miałaś prawo a jesli dostałaś gołą pensje a wiesz że się starałaś to pokazuje o nim tzn, świadczy
|
|
#903 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
wszyscy prezentów szukają
byłam dziś w realu to masakra wczoraj z pracy 30minut jechałam w ogóle z pod pracy wyjechać nie umiałam taki korek
|
#905 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak... z tymi prezentami to ktoś powinien dać im nauczkę, wziąć i nie oddać Sama sobie również stygnie mniaaam ![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Ooo i chwalę się! ![]() Dzwoniłam do promotorki (bo jej w weekend w szkole nie było) miała sprawdzić moje pierwsze wypociny... i mówiła, że tak przejrzała i wszystko jest bardzo dobrze... ![]() że spis treści taki rozwinięty i że tabelki powstawiałam. Uwagi dostałam tylko takie, że w przypisach wszędzie zaczynamy od autora, bez "zob." iii jak wstawiam tabelę to tytuł powyżej, a poniżej źródło (a ja wszystko miałam poniżej)A i pytałam się czy nie mam za dużo przypisów (średnio 3-4 na stronę) a ona się zaśmiała, że czym więcej tym lepiej i oby tak dalej ![]() ![]() jestem bardzo szczęśliwa, bo bałam się że coś nie tak i będę musiała wszystko od początku zaczynać i przez 2 tyg. nic nie pisałam ale śmiało mogę ciągnąc to dalej! jeszcze tylko bibliografię muszę Jej pokazać
|
|
|
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
jutro lekcje skrócone a potem wigilia firmowa Mąz się tylko śmieje, abym pamietała , ze nastepnego dnia mam do pracy i abym nie wróciła, tak jak ze szkolenia.Dziś mój dziennik był na kontroli u dyr ale ufff wszystko dobrze. Kasiu super, że wracasz do pracy Ana gratulacje Gucia współczuję, ból troszkę przeszedł?? Udało się z fryzjerem?? śliweńka nie wiem, ale zaraz na Pw ci wyślę zaproszenie na nk |
|
|
|
#908 |
|
Wtajemniczenie
|
A wpadłam się wyżalić, bo nienawidzę pracy męża. Ma nienormowany czas w dodatku przed świętami sajgon, a szef nie zatrudnił na tylu ludzi, żeby chodzili na zmiany. Wczoraj poszedł na 22 do pracy i jeszcze go nie ma ehh
|
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
żartujesz?? a jutro znowu idzie do pracy?? Porażka... a nie dzwonił o której możesz sie go spodziewać. Zarobki ma choć porównywalne do tego, ile tam jest??
|
|
|
|
#910 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak jutro znowu i tak do czwartku. Chociaż może w czwartek już będzie lepiej. Nie nie dzwonił, bo pewnie nawet śniadanie w biegu jadł. a zarobki szkoda gadać. Niektórzy za 8godz. parcy mają o wiele lepsze, ale jeszcze tylko pół roku, bo czeka na ten egzamin podwyższający kwalifikacje, który opłaca szef i potem jeszcze musi tam zostać 3 miesiące. I albo wyjedzie albo zmieni pracę, bo jak zda ten egzamin to w nowej pracy może się ubiegać o wyższe stanowisko.
|
|
#911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#912 |
|
Wtajemniczenie
|
Na szczęście w sumie pół roku, bo egzamin jest w marcu.
|
|
#913 | |||
|
Zakorzenienie
|
heheh no tak jak w Polsce sie pozno robic to ja wtedy buszuje po wizazu
![]() dziekuje slicznie dziekuje Cytat:
![]() Cytat:
ja tez ubralam choinke u rodzicow w sobote pozniej wrzuce fotke ![]() Cytat:
oby wszystko poszlo ok
|
|
|
#914 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
na pewno bedzie dobrze. a siostrze współczuje... Cytat:
dziekuje ![]() no to zaszalalas, a bolu glowy nie zazdroszcze Cytat:
Cytat:
mam nadzieje, ze znajomej sie nie pogorszy, a co do ubezpieczenia to przeciez było z jej winy, wiec chyba trudno jej bedzie cokolwiek uzyskac- choc ja sie do konca na tych ubezpieczeniach nie znam. ] Cytat:
Cytat:
![]() przerabane, a co to za praca?
|
|
#915 |
|
Zakorzenienie
|
anika śliwienka właśnie tak jak pisała Gucia i Kasiaher, Pat nie mógł zasnąć w aucie bo przez pół godziny by się przespał potem zakładają mu wszystkie elektrody itd i mógł nie zasnąc....
ogólnie to było to najgorsze badanie w życiu tyle stresu i nerwów, nie będę owijać w bawełnę wszystko jest ok, nie ma żadnych zmian ![]() ale samo badanie... Patryk na miejscu po ubraniu tej czapki dostał butle, zasnął, no i spał po 5 min zadzwonił w recepcji telefon, Pat się obudził, badanie zatrzymane, jak zasnął dzwoni domofon, ludzie łażą gadają paranoja, takie pomieszczenie powinno być wyciszone, jak znowu zasnął walnął kupę i znowu się obudził po prostu rewelacja... no i 15 minutach męczarni usypiania i rozbudzania przez domofony i łażenie ludzi miałam dość, na szczęście był juz tak padnięty że zasnął, spał jakieś 15 minut i pani powiedziała że jest super zapis, włączyła lampe która w stylu stroboskopów waliła mu po oczach ale nie obudził się i zmian też nie było więc pan i doktor powiedziała że jest ok... suma sumarum gdyby nie to że jest to jedyne miejsce w kace gdzie robią eeg tam małym dzieciom to bym stamtąd poszła... wbiliśmy się potem do naszej neurolog z wynikami i powiedziała że jest ok że możemy go szczepić i że wszystko jest ok musimy jedynie te mięśnie rehabilitować a siostra utknęła nie ma wylotów, jutro o 16 coś tam z wyspy polecą do liver a pojutrze do polski.. może na święta dolecą...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
wątpie dziewczyny zeby sie zreflektował.....
chłopakom juz dał w sobote a mi doopa na domiar złego zaginał stojak od choinki to kupiłam nowy i jest złyyyyyyyyyyyyyyyyy doopa nawet choinki nie mam jedyne co mnie pociesza to to ze maz odebrał w koncu auto!!!!! jest naprawione!!! dzieki dziwczynki za trzymanie kciukasków ![]() Martuś super ze z badaniem wszystko w porzadku a siorka na pewno doleci ![]()
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2010-12-20 o 18:26 |
|
|
|
#917 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
marta kamien z serca uff...
anika no niestety tak to z szefami bywa, Ty chcesz jak najlepiej do ostatniego monetu a oni i tak nie potrafia tego docenic ![]() dziewczyny dumam nad zelazkiem moje typy: http://www.euro.com.pl/zelazka/phili...l?from=skapiec http://www.euro.com.pl/zelazka/phili...tml?from=ceneo (w sklepie kosztuje 319 )http://www.euro.com.pl/search/zelazk...%20FV%209440E0 jakies sugestie?
|
#919 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze że wszystko w porządku no a siostra na pewno doleci ![]() Cytat:
nie polecam philipsa u mnie w pracy najwięcej reklamacji kiedyś mieliśmy najbardziej wadliwe jedyny plus że jak przestanie grzać to wymieniają na nowe w philipsie a jak nie mają tego modelu to na podobny a w tefalu są opcje że kasę mogą zwrócić
|
|
#920 |
|
Zakorzenienie
|
anika222 Rosette india83 tak kamień z serca
![]() zapomniałam powiedzieć zadzwonił dziś do mnie ktoś z tego sklrpu netowego gdzie od miesiąca mi nie wysyłają żarówki (takiej specjalistycznej do lampy solux) no i powiedział ze serwery im padły linie telefoniczne no a firma kurierska nie dostarczała przesyłek i że ją zmienili i w ramach rekompensaty wyślą mi 2 takie żarówki (po co mi 2? chyba na allegro wystawie) ![]() no i że bardzo przeprasza postara się żeby przed świętami było... średnio im wierze no ale... ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- ja mam tefala i jestem mega zadowolona
|
|
#921 |
|
Zakorzenienie
|
Pisałam,pisałam i się skasowało ....więc odpiszę tyle co pamiętam.
martucha super że z Patrykiem wszystko ok.Ale masakra z tym badaniem a miałam już pisać wcześniej ,zawsze jak piszesz Pat to mam przed oczami mojego kierownika z poprzedniej pracy Tutaj to bardzooo popularne imię Kurcze oby siostra dotarła do domu.Ja zaczynam się martwić o nasz wylot do Francji.... Dziewczyny z samochodem tym razem okazało się na szczeście ze to mała pierdoła,Tż sam to naprawil-co prawda nieźle się namęczył ,bo olej rozlał się wszędzie,ale dał radę.Wszystko przez te mrozy ,dziś w nocy było -14 kwaituszku współczuję ze Twój Tż tak pracuje.... anika a to Ci szef....kurcze jak człowiek się stara to go tak docenią ![]() U nas w pracy też zapieprz,bo połowa ludzi wzieła wolne,więc myślałam ,że bedzie jak co roku ,siedzenie i nic nie robienie....nie w tym roku....oby do czwartku! W ogóle dzisiaj miałam taki fatalny dzień,do tego trochę mi się przykro zrobiło w związku z moimi siostrami i przyjaciółmi z Polski i nie wytrzymałam i popłakałam się -co raczej rzadko mi się zdarza.....Ogólnie ostatnio mam kiepski okres w życiu i do tego zero wsparcia ze strony najbliższych Powiedziałam Tż ze nie mam już do kogo sie zwrócić z choćby małymi problemami,a on mówi ,że jak wrócimy będzie inaczej ,nie sądzę....żabcia a Ty już po badaniach? india a ja polecam philipsa,mam podobnego do nr 2 i jest świetne.Moja mama ma żelazko tej formy już 12 lat i nadal działa
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2010-12-20 o 18:46 |
|
|
|
#922 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Cytat:
|
|
|
#923 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko nie mógł otwierać oczu...no i się po wielkich bojach udało.. ![]() Cytat:
![]() ![]() współczuję sytuacji w pracy... mam nadzieję że spokój psychiczny zagości w twoim serduchu i problemy i troski z siostrami i przyjaciółmi miną..
|
|
|
#924 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#925 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niemiło z jego strony![]() Cytat:
![]() Dzięki Wlaśnie wróciłam ze sklepu ,dziewczyny zamarzłam ,chyba z - 10 juz jest ,normalnie jak w Polsce
|
||
|
|
|
#926 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#927 |
|
Zakorzenienie
|
Atomufko o dziwo w Polsce, a przynajmniej w moim regionie nie jest aż tak źle - dziś było nawet +3stopnie, ale wiatrzysko okropne. Aż przestało mi być żal, że leżę pod ciepłą kołderką
![]() Marta całe szczęście, że już po stresie. To już chyba wszystkie badania, prawda? Kurcze, mam nadzieję, że siostra jednak się wydostanie z tej wyspy, bo przecież ma być chrzestną o ile dobrze pamiętam. Dziś z nudów obejrzałam sobie nasze wesele, ale się uśmiałam A na jutro zostawiłam sobie prezentację ze zdjęciami
|
|
|
|
#928 | |
|
Zakorzenienie
|
oj nie denerwuj mnie
![]() Cytat:
Raczej chodziło mi o porównanie do normalnej polskiej zimy. Ten kraj nie jest przystosowany do takich mrozów,oni nie mają ocieplonych domów,rury są na zewnątrz itp. Więc szczerze mówiąc cięzko jest przertwać temp -15 -18 stopni.Podobno na święta ma już być odwilż,oby.... W zeszłym roku też przymroziło,ale to był mrozik -5 więc nawet fajnie było,ale teraz to już masakra jest. |
|
|
|
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny za opinie, widze zarowno zwolenniczki tefala jak i philipsa
a wec kazdy moj wybór bedzie dobry
|
#930 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu ooo fajnie, że mi przypomniałaś o filmie ślubnym. Juz wiem co obowiązkowo zaliczę w przerwie świątecznej
![]() Alllleeee się najadłam Mąz mi przywiózł świeży chlebek i chyba z połowę bochenka zjedliśmy do tego masa innego jedzenia
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:57.

to pośpi sobie az do konca badania

stygnie 

i pytanie "jak wytrzymam w pracy"