|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV
Cześć
![]() wpadłam do domku i lecę się szykować bo na 16 mam firmową wigilię. Podobno niezła impreza się szykuje i full jedzenia to dobrze, bo od śniadania nic nie jadłam
|
|
|
|
#992 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV
Cytat:
Cytat:
Cytat:
aguś- gratuluje córeczki ![]() martucha - niezłą pomyłka katunia - ja wybieram sie dzisiaj po raz pierwszy bez Tomka na zakupy musze pokupić prezenty dla dzieciaków - nieiwem jak ja to przezyje ![]() tak w ogóle to cześć wszytskim ![]() u mnie czasu jak na lekarstwo- staram sie was podczytywac ale juz pisac nie ma za bardzo kiedy. tomek zrobil sie marudny chyba przez brzuszek.... malo spi i ciagle wisi na cycu ale i tak jest kochany |
|||
|
|
|
#993 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj mowil dziecko, ale to lepsze niz płóda to pewnie na noc zostajecie tam tez ? Cytat:
milej imprezkiCytat:
fajnie ze sie pojawilas ![]() to szybciutko na usg idziecie-super ja tez wlasnie wydzwonilam i w jednej przychodni na 29 mam zamowione-tak wiec Tomki beda miec razem w tym samym dniu badanie! Przeyzjesz kochana to wyjscie, ale po 5 min bedziesz tesknic za malym ja tez tak mialam! i na doatek czulam sie jakby mie ktos z buszu wypusicl, z reszta pisalam o tym. To przyjemnych zakupow, nabierz troche tlenu z powietrza ze soba i zobaczysz od razy inaczej sie poczujesz! Ja po wczorajszym wyjezdzie ze funkcjonuje w spoleczenstwie haha i na klachy z psiapsilka juz mi sie udalo wyskoczyc.
|
|||
|
|
|
#994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jaki fajny zbieg okolicznosci tego samego dnia a co do wyjścia - ja jeszcze nie wyszłam a juz za nim tesknie...chyba szybko wroce z tych zakupów... ale troche do kupienia mam - wolałabym go zabrac ze sobą ![]() anika - widze ze mieliscie przeboje z autem - skąś to znam |
|
|
|
|
#995 |
|
Zakorzenienie
|
Katunia dziękuję
|
|
|
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
Katunia gdyby to był facet to jeszcze ale laska.. buhahaha
myszka_maj super że napisałaś, skąd ja znam wiszenie na cycu no cóż dużo sił życzę i na tych zakupach odpocznij i zatęsknij zobaczysz jak jeszcze mocniej go potem pokochasz
|
|
#997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a na zakupach napewno zateskanie ale czy odpoczne to nie wiem bo lista zakupów jest dłuuuuuuuuuuuga a Tomasz jest mały głodomorek wiec bedzie pewnie wołał "cucu wróc"
|
|
|
|
|
#998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki, i za wytrzymanie Tomcia podczas zakupów jak i za Ciebie i twoje mleczarenki
|
|
|
#999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje ze to chwilowy kryzys |
|
|
|
|
#1000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiesz: zeby zycie mialo smaczek raz dziewczynka raz chlopaczek na pewno chwilowy, przystwaiaj go do piersi a pokarm bedzie sie produkowac na pewno! Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2010-12-21 o 15:22 |
|
|
|
|
#1001 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
my dzisiaj szukamy choinki po całym strrychu i przypomniało nam się, że wyrzucona została... i frrruu na rynek kupiliśmy choinkę. Światełka i bombki już zawiesiłam... ale cukierasy i łańcuchy zostawiłam, żeby mężusiowi nie było smutno bo też chciał się pobawić ![]() Dziękuję ![]() Martucha całe szczęście, że z Patryczkiem wszystko w porządku. Cytat:
moja mama ma i świetnie się nim prasuje ![]() Cytat:
to nie wiedziałamCytat:
oglądałam wesele podczas ubierania choinki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dobrze, że zajrzałaś ![]() oby pokarm powrócił |
||||||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1002 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo o położnych mam super zdanie. Wszystko opisałam w PW ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja zawsze muszę oglądać w pełnym skupieniu I pomimo tego, ze widziałam już mnóstwo razy ten film, to i tak za każdym razem dopatrzę się czegoś, czego nie widziałam wcześniej.Aguś myślę, ze nie musisz się martwić o wagę Malutkiej. Dziewczynki z reguły są drobniejsze, takze wszystko jest jak najbardziej w normie. Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2010-12-21 o 15:49 |
|||
|
|
|
#1003 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
|
|
|
|
#1005 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć!
![]() Martucha widze że jakoś przeżyliście to badanie, najważniejsze że Pat zdrowy! Agus gatuluje córuni Nie wiem czy jest się czym chwalić ale zgodnie z obietnicą wklejam fotki naszej choinki I aniołka na szczęście!
|
|
#1006 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1007 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() cześć ![]() Cytat:
![]() a jest się czym chwalić ja bym dała jeszcze trochę złotych ozdób i będzie rewelacja a jest już pięknie ![]() BOSKA ![]() mój mąż pojechał do przyjaciela po tą choinkę którą nam obiecał będą ciąć drzewko ciekawe czy wygra drzewko czy oni
|
|
|
#1008 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ale typowe tańce hulańce zerkałam okiem bo bym przez cały dzień nie ubrała choinki choć w innych okolicznościach to sprawa wygląda inaczej mogłabym oglądać te płytki bez końca ![]() Cytat:
![]() piękne te Wasze choineczki ![]() Nasza tzn. nasza z rodzicami wygląda trochę inaczej, bo ma przeróżne kolory i światełka też w różnych kolorach ale nie bez przyczyny mówi się "ubrana jak choinka" ![]() ![]() ![]() moja w trakcie ubierania
|
||
|
|
|
#1009 |
|
Zakorzenienie
|
Ach, dziś kolejna rocznica śmierci mojej babci... 13 lat temu były bardzo smutne święta...
Anika, spóźnione bardzo, ale ogromnie szczere życzenia urodzinowe Zdrowia, spełnienia marzeń, uśmiechu i radości ![]() Ale szef się zachował z Twoja premią, szkoda gadać... Violisia, bo Ty najbliżej mnie mieszkasz, to pewnie podobne menu świąteczne ![]() Katunia, ach, to te makiełki to makówki! Nie wiedziałam ![]() Martuś, wow, od czerwca siostry nie widziałaś! To będzie gadanieeeee, jak juz doleci Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej!I ogromnie się cieszę , że badanie wyszło dobrze ![]() Ana, świetnie, że promotorka tak chwali Twoja pracę Gratulacje i oby tak dalej ![]() kwiatuszek, mój mąż-elektryk, też ma sajgon przed świętami, bo wszystkim sie przypomina, że brakuje im gniazdek na choinkę Aguś, gratuluję córci i takich pięknych wyników badań ![]() bzyczka, gratuluję pierwszych ruchów maleństwa ![]() Rosi, twoja choinka jest mistrzowska! |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1010 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1011 |
|
Zakorzenienie
|
Rosi, współczuję sąsiadów, moi rodzice maja bardzo podobnie
|
|
|
|
#1012 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1013 |
|
Zakorzenienie
|
Rosi, Mona - sliczne te wasze choinki
![]() ale sie fajnie swiatecznie od razu zrobilo! Rosi - wspolczuje sasiadow! no niestety nie wybiera sie ludzi obok ktorych sie mieszka. Rozumiem twoje nerwy, co do energii w piwnicy takze bo u nas z placeniem jest identycznie! |
|
|
|
#1014 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiem że ta moja choinka troche łysa ale w rzeczywistości wygląda dużo ładniej niż na fotkach,a za rok dokupimy troche ozdób i będzie git
![]() Rosi współczuję sąsiadów, wiem co czujesz bo na studiach obok nas też miszkali pijacy, czasem robili takie akcje że strach było z mieszkania wychodzić.
|
#1015 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1016 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1017 |
|
Wtajemniczenie
|
Fajne te Wasze choinki dziewczyny, moja też już stoi
Rosette współczuję sąsiadów, po następnym "szarpaniu za klamkę" poszłabym następnego dnia do sąsiadów i zapowiedziała że następnym razem jak usłyszysz że sąsiad próbuje wejść do Twojego mieszkania to wezwiesz policję i zgłosisz próbę włamania. Nad nami jeszcze w Polsce mieszkali studenci, zaczynali imprezę w środku tygodnia ok. godz. 1 w nocy - z przewalaniem się tłumów ludzi po klatce. Małe ostrzeżenie plus pojawienie się radiowozu (nawet nie my go wezwaliśmy) załatwiło sprawę. Ja rozumiem imprezę raz na jakiś czas ale po parę razy w tygodniu kiedy na drugi dzień musiałam rano wstać i jechać do pracy to lekka przesada.
|
#1018 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje Cytat:
Cytat:
![]() [QUOTE=Gucia0987;23901663] A TŻet pracuje w Euro i mówi, że grudzień jak nie grudzień. Mało ludzi, mały utarg. W porównaniu do tamtego roku, to stwierdził, że jakby był zwykły miesiąc, a nie grudzień. Fakt, że teraz przez weekend było trochę więcej ludzi, ale w porównaniu do tamtego roku - to marnie. Właśnie się wkurzyłam... zamawiałam kartki świąteczne, nie dość, ze przyszły dopiero dzisiaj, więc jak je wyślę, to na pewno przed świętami ich nie dostarczą, to jeszcze kobieta mi zrypała projekt i logo zamiast być na górze, jest na samym dole! Gucia planuje zakupy w euro, zapytaj meza przy na koniec roku plauja jakies wyprzedaze, bo jeszcze potrzebuje pare rzeczy ![]() [ Cytat:
![]() Cytat:
![]() [ szczerze współczuje takich sasiadów. akich to bym chyba ![]() Dziewczyny ładne choinki, u mnie na razie nie ma zadnej - pewnie bedzie jak w zeszłym roku chyba 40cm
|
|
#1019 |
|
Zakorzenienie
|
no i jestem po zakupach, pokupilam w ekspresowym tempie prezenty. sobie nic - jestem wielka gruba i nie ma na mnie fajnych spodni
![]() tomus byl grzeczny prawie caly cza spal ![]() wogole moja kondycja jest w opłakanym stanie.... jestem wykończona
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2010-12-21 o 19:59 |
|
|
|
#1020 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.

to dobrze, bo od śniadania nic nie jadłam 

ale i tak jest kochany 

)
Bo o położnych mam super zdanie. Wszystko opisałam w PW