Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-21, 14:25   #991
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

Cześć

wpadłam do domku i lecę się szykować bo na 16 mam firmową wigilię. Podobno niezła impreza się szykuje i full jedzenia to dobrze, bo od śniadania nic nie jadłam

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 14:25   #992
myszka_maj
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość

Wiecie co, naszła mnie taka refleksja na temat mojego gina. Wiecie, że on nigdy nie używa określenia "dziecko jest zdrowe"? On zawsze mówi oczywiście czy rozwój jest prawidłowy, ale zamiast wcześniejszego stwierdzenia mówi "na ten moment nie ma podstaw do niepokoju". Kiedyś przy którejś wizycie go zapytałam dlaczego tak a nie inaczej, to mi odpowiedział - dość logicznie jak myślę - że żaden lekarz na podstawie usg nie może stwierdzić, że dzidziuś jest "zdrowy", bo poprzez to badanie można określić prawidłowość budowy dziecka, jego narządów, a zdrowie to nie tylko te kwestie. Bo co jeśli on mi powie, że dziecko jest zdrowe a ono urodzi się alergikiem albo będzie mieć jakąś chorobę krwi albo jeszcze coś innego, czego poprzez usg nie ma szans zbadać? To ja wtedy będę mieć pretensje, że lekarz mnie okłamał. No i w sumie trudno mu odmówić racji
jak sie głebiej zastanowie to moj gin tez tak nie mowił

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość

kurcze a ja dzwonie po przychodniach bo musimy isc z malym na usg bioderek i sa takie terminy ze masakra! przez ten szpital umknelo to nam, bo mialo bys zrobione ok 6 tyg a ona juz ma 9tyg. a w jednej poradni 2 luty, innej marzec gryyy juz M. kombinuje cos na szpitalu
ja tez myslałąm ze pewnie bedzie ciezko sie dostac ale idziemy juz 29 grudnia

Cytat:

Z początku trochę mnie denerwowało to, że tak mówi, bo wiadomo, że chciałam usłyszeć to magiczne zdanie "jest zdrowe", ale jak mi wyjaśnił to rozumiem jego punkt widzenia. A słowa o prawidłowym rozwoju jak najbardziej mi wystarczają W ogóle zawsze mnie rozczula sposób w jaki doktor się wypowiada o maleństwie - nigdy nie użył słowa "dziecko", zawsze jest "dzidziolek" i "bąbelek" Nie to co baba, która mnie przyjmowała do szpitala - "płód"
czy byłas moze w tym spzitalu co ja?? bo mnie tez przyjmowała niezbyt mila połozna... jak pomyslałąm ze ona moze odbierac moj poród to miałam ochote sie wrócic do domu

aguś- gratuluje córeczki

martucha - niezłą pomyłka

katunia
- ja wybieram sie dzisiaj po raz pierwszy bez Tomka na zakupy musze pokupić prezenty dla dzieciaków - nieiwem jak ja to przezyje

tak w ogóle to cześć wszytskim

u mnie czasu jak na lekarstwo- staram sie was podczytywac ale juz pisac nie ma za bardzo kiedy. tomek zrobil sie marudny chyba przez brzuszek.... malo spi i ciagle wisi na cycu ale i tak jest kochany

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 14:33   #993
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:

Z początku trochę mnie denerwowało to, że tak mówi, bo wiadomo, że chciałam usłyszeć to magiczne zdanie "jest zdrowe", ale jak mi wyjaśnił to rozumiem jego punkt widzenia. A słowa o prawidłowym rozwoju jak najbardziej mi wystarczają W ogóle zawsze mnie rozczula sposób w jaki doktor się wypowiada o maleństwie - nigdy nie użył słowa "dziecko", zawsze jest "dzidziolek" i "bąbelek" Nie to co baba, która mnie przyjmowała do szpitala - "płód"

Ta alergia to dość trywialny przykład, wiem, ale on go użył, zeby zobrazować całą sytuację, że wielu rzeczy nie może zbadać i wykryć poprzez usg czy inne badania w czasie ciąży, więc byłoby nieodpowiedzialne z jego strony gdyby zapewniał, ze dzidziuś jest zdrowy.
ladnie mowi ten Twoj gin moj mowil dziecko, ale to lepsze niz płód

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
wiesz co ze 4 - 5 godzinek
a to pewnie na noc zostajecie tam tez ?

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Cześć

wpadłam do domku i lecę się szykować bo na 16 mam firmową wigilię. Podobno niezła impreza się szykuje i full jedzenia to dobrze, bo od śniadania nic nie jadłam
łooo poszalejesz znow kochana milej imprezki

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość

czy byłas moze w tym spzitalu co ja?? bo mnie tez przyjmowała niezbyt mila połozna... jak pomyslałąm ze ona moze odbierac moj poród to miałam ochote sie wrócic do domu

aguś- gratuluje córeczki

katunia
- ja wybieram sie dzisiaj po raz pierwszy bez Tomka na zakupy musze pokupić prezenty dla dzieciaków - nieiwem jak ja to przezyje

u mnie czasu jak na lekarstwo- staram sie was podczytywac ale juz pisac nie ma za bardzo kiedy. tomek zrobil sie marudny chyba przez brzuszek.... malo spi i ciagle wisi na cycu ale i tak jest kochany
czesc Myszko,
fajnie ze sie pojawilas
to szybciutko na usg idziecie-super
ja tez wlasnie wydzwonilam i w jednej przychodni na 29 mam zamowione-tak wiec Tomki beda miec razem w tym samym dniu badanie!
Przeyzjesz kochana to wyjscie, ale po 5 min bedziesz tesknic za malym ja tez tak mialam! i na doatek czulam sie jakby mie ktos z buszu wypusicl, z reszta pisalam o tym. To przyjemnych zakupow, nabierz troche tlenu z powietrza ze soba i zobaczysz od razy inaczej sie poczujesz! Ja po wczorajszym wyjezdzie ze funkcjonuje w spoleczenstwie haha i na klachy z psiapsilka juz mi sie udalo wyskoczyc.
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 14:40   #994
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
czesc Myszko,
fajnie ze sie pojawilas
to szybciutko na usg idziecie-super
ja tez wlasnie wydzwonilam i w jednej przychodni na 29 mam zamowione-tak wiec Tomki beda miec razem w tym samym dniu badanie!
Przeyzjesz kochana to wyjscie, ale po 5 min bedziesz tesknic za malym ja tez tak mialam! i na doatek czulam sie jakby mie ktos z buszu wypusicl, z reszta pisalam o tym. To przyjemnych zakupow, nabierz troche tlenu z powietrza ze soba i zobaczysz od razy inaczej sie poczujesz! Ja po wczorajszym wyjezdzie ze funkcjonuje w spoleczenstwie haha i na klachy z psiapsilka juz mi sie udalo wyskoczyc.
chciałąbym czesciej sie udzielac (bo zagladam dosc regularnie) ale Tomus mi nie pozwala

jaki fajny zbieg okolicznosci tego samego dnia

a co do wyjścia - ja jeszcze nie wyszłam a juz za nim tesknie...chyba szybko wroce z tych zakupów... ale troche do kupienia mam - wolałabym go zabrac ze sobą

anika - widze ze mieliscie przeboje z autem - skąś to znam

Nasz Skarb
Stary 2010-12-21, 14:41   #995
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Katunia dziękuję

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 14:47   #996
martucha84
Zakorzenienie

Katunia gdyby to był facet to jeszcze ale laska.. buhahaha

myszka_maj super że napisałaś, skąd ja znam wiszenie na cycu no cóż dużo sił życzę i na tych zakupach odpocznij i zatęsknij zobaczysz jak jeszcze mocniej go potem pokochasz
Stary 2010-12-21, 14:56   #997
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
myszka_maj super że napisałaś, skąd ja znam wiszenie na cycu no cóż dużo sił życzę i na tych zakupach odpocznij i zatęsknij zobaczysz jak jeszcze mocniej go potem pokochasz
dziekuje...chociaz ostatnio zaczyna mi chyab brakowac pokarmu mam wrazenie ze maly sie nie najada... staram sie jak moge ale jak nic nie zdzialam to chyba bede musiala go dokarmiac choc nie chce - ale przeciez nie bede go glodzic

a na zakupach napewno zateskanie ale czy odpoczne to nie wiem bo lista zakupów jest dłuuuuuuuuuuuga a Tomasz jest mały głodomorek wiec bedzie pewnie wołał "cucu wróc"

Nasz Skarb
Stary 2010-12-21, 15:04   #998
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje...chociaz ostatnio zaczyna mi chyab brakowac pokarmu mam wrazenie ze maly sie nie najada... staram sie jak moge ale jak nic nie zdzialam to chyba bede musiala go dokarmiac choc nie chce - ale przeciez nie bede go glodzic

a na zakupach napewno zateskanie ale czy odpoczne to nie wiem bo lista zakupów jest dłuuuuuuuuuuuga a Tomasz jest mały głodomorek wiec bedzie pewnie wołał "cucu wróc"
kochana, koło 3 tygodnia życia dziecka pojawia się kryzys laktacyjny dziecko wisi na cycu ciągle chce jeść nie najada się, a piersi jakby mniej produkowały nawet mogą być miękkie, jeśli będziesz go często przystawiać po max 3/4 dniach będzie już dobrze... no chyba że to faktycznie obniżenie laktacji choć myślę że nie
trzymam kciuki, i za wytrzymanie Tomcia podczas zakupów jak i za Ciebie i twoje mleczarenki
Stary 2010-12-21, 15:08   #999
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
kochana, koło 3 tygodnia życia dziecka pojawia się kryzys laktacyjny dziecko wisi na cycu ciągle chce jeść nie najada się, a piersi jakby mniej produkowały nawet mogą być miękkie, jeśli będziesz go często przystawiać po max 3/4 dniach będzie już dobrze... no chyba że to faktycznie obniżenie laktacji choć myślę że nie
trzymam kciuki, i za wytrzymanie Tomcia podczas zakupów jak i za Ciebie i twoje mleczarenki
haha dziekuje

mam nadzieje ze to chwilowy kryzys

Nasz Skarb
Stary 2010-12-21, 15:20   #1000
Zakorzenienie

Cytat:
Katunia gdyby to był facet to jeszcze ale laska.. buhahaha

Marta no badz otwarta na ludzi nie wiesz: zeby zycie mialo smaczek raz dziewczynka raz chlopaczek

Cytat:
haha dziekuje

mam nadzieje ze to chwilowy kryzys
na pewno chwilowy, przystwaiaj go do piersi a pokarm bedzie sie produkowac na pewno!

Edytowane przez Katunia:)
Czas edycji: 2010-12-21 o 15:22
Stary 2010-12-21, 15:32   #1001
Ana***
Zakorzenienie

Cześć my dzisiaj szukamy choinki po całym strrychu i przypomniało nam się, że wyrzucona została... i frrruu na rynek kupiliśmy choinkę. Światełka i bombki już zawiesiłam... ale cukierasy i łańcuchy zostawiłam, żeby mężusiowi nie było smutno bo też chciał się pobawić

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
super, oby tak dalej
Dziękuję

Martucha
całe szczęście, że z Patryczkiem wszystko w porządku.

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Polecam Philipsa moja mama ma i świetnie się nim prasuje sama też zamierzam sobie takie kupić

Cytat:
tu mógł się ruszać przez sen np tylko nie mógł otwierać oczu...
no i się po wielkich bojach udało..
Ahaaa to nie wiedziałam

Cytat:
Dziś z nudów obejrzałam sobie nasze wesele, ale się uśmiałam A na jutro zostawiłam sobie prezentację ze zdjęciami
O proszę, widzę że nie tylko ja wpadłam na taki pomysł oglądałam wesele podczas ubierania choinki

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
A pamiętasz jakie były rozbieżności w zwyczajach ślubnych - ze świętami jest podobnie.
Dokładnie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
bylismy dzisiaj na 3D
dziecina jest zdrowa jak ryba
serce super proporcje i wyniki
glowka, mozg, zoladek, nerki, pecherz, wrzysko pracuje i jest w idealnym rozwijajacym sie porzadku

bedziemy mieli corcie
no chyba, ale doktor powiedzial, ze wszystkie wymiary iwaga pasuje do plci, takze na 95% bedzie corcia
aha i wazy 378g
Oooo gratuluję córci

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
W zeszłym tygodniu dzidzia zaczęła się ruszać najpierw takiego kopa wieczorem mi sprzedała, że nie miałam wątpliwości że to "to", później na drugi dzień było spokojniej ale już na trzeci dzień zaczęła się ruszać też w ciągu dnia a nie tylko wieczorem. Najlepsze było jak moja siostra zaczęła przy mnie grać na skrzypcach to się tak dzidziak rozbrykał że szok fajne uczucie
Uczucie pewnie nieziemskie

Cytat:

buhahahhaha a teraz pogrzebałam po necie i się okazało że to portal też dla panów a wysyłając swoje imie do tego świetnego mikołąja wysłałam to do jakiejś marty (jest wiele tych pań w wiadomym celu) która teraz mnie napastuje że chce mi fotki wysłać ale hahah ja nic nie piszę nie będę kasy tracić niech się odczepi hahahaha

ja to mam szczęście nie dość że nr pomyliłam to jeszcze z imieniem trafiam hahahah
o matko

Cytat:

Cześć dobrze, że zajrzałaś
oby pokarm powrócił
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 15:48   #1002
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:

aguś- gratuluje córeczki

katunia

Tak, w tym samym Z tym, że te słowa padly z ust lekarki Bo o położnych mam super zdanie. Wszystko opisałam w PW

Cytat:
ladnie mowi ten Twoj gin moj mowil dziecko, ale to lepsze niz płód
(...)
Zdecydowanie lepsze Za ten płód to myślałam, że ją rozszarpię

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
(...)
O proszę, widzę że nie tylko ja wpadłam na taki pomysł oglądałam wesele podczas ubierania choinki

(...)
Ja zawsze muszę oglądać w pełnym skupieniu I pomimo tego, ze widziałam już mnóstwo razy ten film, to i tak za każdym razem dopatrzę się czegoś, czego nie widziałam wcześniej.

Aguś myślę, ze nie musisz się martwić o wagę Malutkiej. Dziewczynki z reguły są drobniejsze, takze wszystko jest jak najbardziej w normie.

Edytowane przez ktosia86
Czas edycji: 2010-12-21 o 15:49
ktosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 16:07   #1003
agus87
Zakorzenienie

Cytat:

aguś- gratuluje córeczki

katunia

Cytat:
Cześć my dzisiaj szukamy choinki po całym strrychu i przypomniało nam się, że wyrzucona została... i frrruu na rynek kupiliśmy choinkę. Światełka i bombki już zawiesiłam... ale cukierasy i łańcuchy zostawiłam, żeby mężusiowi nie było smutno bo też chciał się pobawić

Dziękuję

Martucha

Polecam Philipsa moja mama ma i świetnie się nim prasuje sama też zamierzam sobie takie kupić

Ahaaa to nie wiedziałam

Dokładnie

Oooo gratuluję córci

Uczucie pewnie nieziemskie

o matko

Cześć dobrze, że zajrzałaś
oby pokarm powrócił
dziekowac
Stary 2010-12-21, 16:19   #1004
baja_86
Zakorzenienie

Cześć
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 16:44   #1005
mona_ja
Wtajemniczenie

Cześć!

Martucha widze że jakoś przeżyliście to badanie, najważniejsze że Pat zdrowy!

Agus gatuluje córuni

Nie wiem czy jest się czym chwalić ale zgodnie z obietnicą wklejam fotki naszej choinki I aniołka na szczęście!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1000241.jpg (97,7 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1000242.jpg (108,4 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1000239.jpg (102,6 KB, 28 załadowań)

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-21, 16:58   #1006
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_2455.jpg (57,0 KB, 58 załadowań)
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 17:10   #1007
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Marta no badz otwarta na ludzi nie wiesz: zeby zycie mialo smaczek raz dziewczynka raz chlopaczek
hahahaha no ok

Cytat:
Dziękuję

Martucha

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Cześć
cześć

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość

Nie wiem czy jest się czym chwalić ale zgodnie z obietnicą wklejam fotki naszej choinki I aniołka na szczęście!
o tak
a jest się czym chwalić ja bym dała jeszcze trochę złotych ozdób i będzie rewelacja a jest już pięknie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
BOSKA

mój mąż pojechał do przyjaciela po tą choinkę którą nam obiecał będą ciąć drzewko ciekawe czy wygra drzewko czy oni
Stary 2010-12-21, 17:15   #1008
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zawsze muszę oglądać w pełnym skupieniu I pomimo tego, ze widziałam już mnóstwo razy ten film, to i tak za każdym razem dopatrzę się czegoś, czego nie widziałam wcześniej.
Poszczególne, główne wątki też oglądam w skupieniu (i tu siadałam na fotelu i się przyglądałam ) ale typowe tańce hulańce zerkałam okiem bo bym przez cały dzień nie ubrała choinki choć w innych okolicznościach to sprawa wygląda inaczej mogłabym oglądać te płytki bez końca

Cytat:
Cześć!
super

Cytat:
Treść usunięta
piękne te Wasze choineczki

Nasza tzn. nasza z rodzicami wygląda trochę inaczej, bo ma przeróżne kolory i światełka też w różnych kolorach i cukierki ale nie bez przyczyny mówi się "ubrana jak choinka" moja w trakcie ubierania
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 17:40   #1009
Rybulka
Zakorzenienie

Ach, dziś kolejna rocznica śmierci mojej babci... 13 lat temu były bardzo smutne święta...

Anika, spóźnione bardzo, ale ogromnie szczere życzenia urodzinowe Zdrowia, spełnienia marzeń, uśmiechu i radości

Ale szef się zachował z Twoja premią, szkoda gadać...

Violisia, bo Ty najbliżej mnie mieszkasz, to pewnie podobne menu świąteczne

Katunia, ach, to te makiełki to makówki! Nie wiedziałam

Martuś, wow, od czerwca siostry nie widziałaś! To będzie gadanieeeee, jak juz doleci Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej!
I ogromnie się cieszę , że badanie wyszło dobrze

To się randkowac zachciało

Ana, świetnie, że promotorka tak chwali Twoja pracę Gratulacje i oby tak dalej

kwiatuszek, mój mąż-elektryk, też ma sajgon przed świętami, bo wszystkim sie przypomina, że brakuje im gniazdek na choinkę

Aguś, gratuluję córci i takich pięknych wyników badań

bzyczka, gratuluję pierwszych ruchów maleństwa

Rosi, twoja choinka jest mistrzowska!
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 17:41   #1010
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-12-21, 17:43   #1011
Rybulka
Zakorzenienie

Rosi, współczuję sąsiadów, moi rodzice maja bardzo podobnie
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 17:45   #1012
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-12-21, 18:35   #1013
Zakorzenienie

Rosi, Mona - sliczne te wasze choinki
ale sie fajnie swiatecznie od razu zrobilo!

Rosi - wspolczuje sasiadow!
no niestety nie wybiera sie ludzi obok ktorych sie mieszka. Rozumiem twoje nerwy, co do energii w piwnicy takze bo u nas z placeniem jest identycznie!
Stary 2010-12-21, 18:47   #1014
mona_ja
Wtajemniczenie

Wiem że ta moja choinka troche łysa ale w rzeczywistości wygląda dużo ładniej niż na fotkach,a za rok dokupimy troche ozdób i będzie git

Rosi współczuję sąsiadów, wiem co czujesz bo na studiach obok nas też miszkali pijacy, czasem robili takie akcje że strach było z mieszkania wychodzić.

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 18:53   #1015
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć!

Agus gatuluje córuni

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Ach, dziś kolejna rocznica śmierci mojej babci... 13 lat temu były bardzo smutne święta...

Anika, spóźnione bardzo, ale ogromnie szczere życzenia urodzinowe Zdrowia, spełnienia marzeń, uśmiechu i radości

Ale szef się zachował z Twoja premią, szkoda gadać...

Violisia, bo Ty najbliżej mnie mieszkasz, to pewnie podobne menu świąteczne

Katunia, ach, to te makiełki to makówki! Nie wiedziałam

Martuś, wow, od czerwca siostry nie widziałaś! To będzie gadanieeeee, jak juz doleci Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej!
I ogromnie się cieszę , że badanie wyszło dobrze

To się randkowac zachciało

Ana, świetnie, że promotorka tak chwali Twoja pracę Gratulacje i oby tak dalej

kwiatuszek, mój mąż-elektryk, też ma sajgon przed świętami, bo wszystkim sie przypomina, że brakuje im gniazdek na choinkę

Aguś, gratuluję córci i takich pięknych wyników badań

bzyczka, gratuluję pierwszych ruchów maleństwa

Rosi, twoja choinka jest mistrzowska!
dziekuje kochane
Stary 2010-12-21, 18:55   #1016
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-12-21, 19:37   #1017
iwka28
Wtajemniczenie

Fajne te Wasze choinki dziewczyny, moja też już stoi

Rosette współczuję sąsiadów, po następnym "szarpaniu za klamkę" poszłabym następnego dnia do sąsiadów i zapowiedziała że następnym razem jak usłyszysz że sąsiad próbuje wejść do Twojego mieszkania to wezwiesz policję i zgłosisz próbę włamania. Nad nami jeszcze w Polsce mieszkali studenci, zaczynali imprezę w środku tygodnia ok. godz. 1 w nocy - z przewalaniem się tłumów ludzi po klatce. Małe ostrzeżenie plus pojawienie się radiowozu (nawet nie my go wezwaliśmy) załatwiło sprawę. Ja rozumiem imprezę raz na jakiś czas ale po parę razy w tygodniu kiedy na drugi dzień musiałam rano wstać i jechać do pracy to lekka przesada.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 19:39   #1018
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
bylismy dzisiaj na 3D
dziecina jest zdrowa jak ryba
serce super proporcje i wyniki
glowka, mozg, zoladek, nerki, pecherz, wrzysko pracuje i jest w idealnym rozwijajacym sie porzadku

bedziemy mieli corcie
no chyba, ale doktor powiedzial, ze wszystkie wymiary iwaga pasuje do plci, takze na 95% bedzie corcia
aha i wazy 378g

gratulacje

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Anika- szkoda, że nie dostałaś premii, to jest bardzo przykre, jak człowiek sie stara, a nie jest doceniony. Ale czy Ty mi czasami kilka dni temu nie pisałaś, ze masz bardzo fajnego szefa? Teraz juz nie pamiętam dokładnie. Czasami tak jest z tymi pracodawcami, ze wszystko fajnie pięknie, a jak węża z kieszeni wyciągnie to juz nie jest za wesoło.
U mnei tak robia, że jak przydzielają premie, to w dziale każdemu inaczej. Sa dwie osoby na tym samym stanowisku, jedna dostanie mniej, druga wiecej i wtedy panuje okropnie grobowa atmosfera, bo ten, co dostał mniej jest obrazony na tego drugiego. Ale wiem, że to specjalnie jest robione, zeby skłócic ze soba ludzi, bo wtedy takim pracownikiem lepiej się steruje.
u mnie jest podobnie, zarówno premie miesieczne jak i roczne dziwnie sa dzielone- na pewno nie jest to sprawiedliwe

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
W zeszłym tygodniu dzidzia zaczęła się ruszać najpierw takiego kopa wieczorem mi sprzedała, że nie miałam wątpliwości że to "to", później na drugi dzień było spokojniej ale już na trzeci dzień zaczęła się ruszać też w ciągu dnia a nie tylko wieczorem. Najlepsze było jak moja siostra zaczęła przy mnie grać na skrzypcach to się tak dzidziak rozbrykał że szok fajne uczucie

: [/B]
moze malenstwo breake dance trenuje w rytm muzyki powaznej

[QUOTE=Gucia0987;23901663]
A TŻet pracuje w Euro i mówi, że grudzień jak nie grudzień. Mało ludzi, mały utarg. W porównaniu do tamtego roku, to stwierdził, że jakby był zwykły miesiąc, a nie grudzień. Fakt, że teraz przez weekend było trochę więcej ludzi, ale w porównaniu do tamtego roku - to marnie.

Właśnie się wkurzyłam... zamawiałam kartki świąteczne, nie dość, ze przyszły dopiero dzisiaj, więc jak je wyślę, to na pewno przed świętami ich nie dostarczą, to jeszcze kobieta mi zrypała projekt i logo zamiast być na górze, jest na samym dole! Strasznie to wygląda. Właśnie się z nią kłócę o rabat, bo wysłać je i tak trzeba.[COLOR="Silver"]

Gucia planuje zakupy w euro, zapytaj meza przy na koniec roku plauja jakies wyprzedaze, bo jeszcze potrzebuje pare rzeczy

[
Cytat:
india - fajne mebelki kuchenne, w ogole super sie oglada wsze postepy, szybciutko Wam to idzie. Pamietam jaka ja mialam radoche jak juz wlasnie takie wykonczenia w mieszkaniu robilismy, z kazdym dniem widac bylo duze postepy. I tez na poczatku mielismy najpotrzebniejsze mable-kuchnia-podstawa ! A co do zelazka - ja mam tefala i jestem mega zadowolona.

A fajnie by bylo jakby kazda sie pochwalila fotkami swojej ubranej choinki-bedziemy miec swiateczny calkiem nastroj ! ja obieduje moja pokazac-jak ja bede miec !
tak, teraz po tych najwiekszych nerwach i stresie przyszła kolej na przyjemnijasza czesc - urzadzanie

Cytat:
wiecie co zrobiłam hahahaha
wysłałam sms do rmf do świetnego mikołaja tzn chciałam wysłać a zrobiłam czeski błąd źle wpisałam liczby z nr telefonu i się okazało że wysłałąm swoje imie do portalu randkowego hhahahaha zorientowałam się jak kazali mi wysłać województwo żeby mi przysłać oferty z mojej okolicy hahahahaha ale mam ubaw
na szczęśćie tylko 2,44 bo jakby mi to więcej pochłonęło to bym nie byłą taka wesoła

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

buhahahhaha a teraz pogrzebałam po necie i się okazało że to portal też dla panów a wysyłając swoje imie do tego świetnego mikołąja wysłałam to do jakiejś marty (jest wiele tych pań w wiadomym celu) która teraz mnie napastuje że chce mi fotki wysłać ale hahah ja nic nie piszę nie będę kasy tracić niech się odczepi hahahaha

ja to mam szczęście nie dość że nr pomyliłam to jeszcze z imieniem trafiam hahahah
Marta widze, ze szukasz wrazen , ciekawe co Wojtek na to?

[
Cytat:
Treść usunięta
szczerze współczuje takich sasiadów. akich to bym chyba

Dziewczyny ładne choinki, u mnie na razie nie ma zadnej - pewnie bedzie jak w zeszłym roku chyba 40cm
Stary 2010-12-21, 19:49   #1019
myszka_maj
Zakorzenienie

no i jestem po zakupach, pokupilam w ekspresowym tempie prezenty. sobie nic - jestem wielka gruba i nie ma na mnie fajnych spodni

tomus byl grzeczny prawie caly cza spal

wogole moja kondycja jest w opłakanym stanie.... jestem wykończona

Nasz Skarb

Edytowane przez myszka_maj
Czas edycji: 2010-12-21 o 19:59
Stary 2010-12-21, 19:56   #1020
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości