Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-22, 16:11   #1081
india83
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
No i jeszcze pizza - no ideał!

Nienawidzi zakupów, ale lubi żonę wystrojoną - no rozumie, że trzeba się czasami poświęcić

Test - wow! A Wy się staracie, czy taki mały wypadek przy pracy?
Nie staramy się bez zabezpieczenia, że tak powiem uważamy. Ale po jedenj nocnej akcji mialam pewne watpliwosci, teraz ten brak okresu i tak jakos mi się pomyslało
Stary 2010-12-22, 16:36   #1082
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

cześć w końcu wolne

jejku jak dziś było fajnie w pracy. Przedstawienie, potem opłatek z dziećmi w sali, zamiast lekcji kolędy i robiliśmy dekorację na okna super. A na koniec mi dzieci nie chciały iść do domu

Domi uściskaj małą ode mnie

Kasiu zdrówka życzę

India ale wiesz, że testy czasami kłamią

dziś znowu na stołówce były paczki do obiadów. Masa słodyczy chyba na tydzień to będę miała

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

dzwonił właśnie mój mąż. Mam dwie wiadomość. 1. pYta się mnie czy mi się podoba?? ja "ale co??" kazał mi iść do salonu a tam.... choinka

a druga rzecz... nie wiem o której mi mąż dziś wróci do domu bo... jego piesek jest chory (ma 14 lat, bokserek). Leży, prawie się nie rusza i wymiotuje krwią. Właśnie pojechał z nią do Weterynarza. Szkoda mi go

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 16:45   #1083
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
a tak w ogole to nie napisałam Wam najwazniejszego. Okres spoznia mi sie tydzien, to u mnie niespotykane. wiec juz pomyslalam sobie o jednym, wczoraj pierwszy raz w zyciu kupilam test ciazowy, w nocy nie moglam spac i zrobilam sobie go o 5 rano. a jak mi sie rece trzesły jak czekałam na wynik.... no ale jedna kreska się ukazała, więc chyba nic sie nie szykuje
wiesz ja dokładnie rok temu miałam podobne wątpliwości i testy wskazywały jedną kreskę która teraz śpi w łóżeczku w swoim pokoju

wylądowała
właśnie jadą do moich rodziców a ja uziemiona w domu jak na złość tz dziś długoooo w pracy... siedze jak na szpilkach

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2010-12-22 o 16:46
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 16:48   #1084
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Marta długo się nie widziałyście?? Na ile przyjechała??

Stary 2010-12-22, 16:48   #1085
martucha84
Zakorzenienie

od czerwca,
wylatuje coś koło 5 stycznia, jak będą latać samoloty hahahahaha
Stary 2010-12-22, 16:57   #1086
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ooo to długo. A ona juz tak na stałe tam poleciała??

Właśnie patrzę, że przedstawienie z mojej wczorajszej szkolnej wigilii jest w necie, tzn zdjęcia.

Stary 2010-12-22, 17:01   #1087
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
cześć

to dobrze, ze noga przestała cię boleć, ja mam tak zawsze że jak mnie coś boli to przed samą wizytą lub zaraz po wszystko mi przechodzi, chyba ze strachu przed lekażem .
tez sie ciesze oby tylko jutro wszystko bylo ok

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Zabcia oooo to już malutko Wam zostało super, już jedną nogą jesteście u siebie. Najwazniejsze, że z noga dużo lepiej
no mozna tak powiedziec wsumie zostaje nam zalozenie szyby pod prysznicem i mozna sie wprowadzac

dzieki

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Żabcia- jak Wy tę pdłogę chcecie testować?
Ojj dobra dziewczyny glodnemu chleb na mysli przeciez na podlodze by nam bylo nie wygodnie jeszcze na plytkach Chodzilo mi o to ze podloge mamy podgrzewana takze ciekawa jestem jak bedzie dawala czadu

Cytat:

A kiedy przeprowadzka?

A my wczoraj wywołaliśmy zdjęcia z całego roku. Wydaliśmy 250zł na nie, było ponad 600zdjęć. Teraz je poukładaliśmy i włożyliśmy do albumów - ale była zabawa
mogibysmy juz w nastepnym tyg ale pewnie spokojnie po nowym roku dopiero sie przeniesiemy

wooow ponad 600zdjec? to musialo byc ciekawie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość

żabcia i co z kolankiem ?
nie boli wogole
jutro ide do lekarza z wynikami takze bede wiedziala co i jak

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
jejku dziewczyny jest coraz gorzej nogi dosłownie jak z waty i bolą, do tego już wiem że napewno mnie coś bierze bo zawsze jak mam byc chora to strasznie mnie szczęka boli i właśnie mnie boli a ja dzisiaj jeszcze chciałam posprzątać pranie porobić do tego jeszcze muszę skoczyć po prezent dla mojej siostrzenicy potem z tż do salonu telefonami zawrzeć nowe umowy w innej sieci a jutro chciałam pogotować wszystko a ja coraz gorzej się czuje

a własnie wkurzyłam się bo wyobraźcie sobie że przysłali mi smsa że mam dwa rachunki nie zapłacone i tż takiego dostał a ja płaciłam ostatni rachunek jakieś 3 tygodnie temu a półtorej miesiąca wczesniej ten co był do zapłacenia do tego przysłali mi rachunek z czego wynika że mam 2.99 po za darmowe wygadane a do zapłacenia mam 20zł więcej i nie wiem o co chodzi , kurcze zawsze podawali stawki brutto od 5 lat jak jestem w tej sieci a nagle wychodzi że niby płace swój abonament do tego te dodatkowe co wydzwoniłam i od tej sumy dopiero vat a nie było tak nawet teraz kolejny rachunek też jest brutto i się wszystko zgadza a ten jest większy i nie wiem taką im tam awanturę zrobię że szok normalnie złodzieje jedne no...
kochana marsz do lekarza !!!

Cytat:
żabcia dobrze, że juz ok z noga. dobra niania to skarb wiec sie nie dziw, że tak o Ciebie dbaja ja wczoraj u mojego podopiecznego byłam na Jasełkach w sumie wszystko trwało 30min i rodzic ich odebrał, a zaplacono mi jak za stawke dzienna. tylko, że ja się niemi opiekuje z doskoku

.
No dokladnie tak mowilam im ze nie trzeba bylo i wogole a ona ze ja opiekuje sie ich najwiekszymi skarbami wiec sa mi bardzo wdzieczni

o to tez fajnie

domi - wszystkiego najlepszego dla Polusi duzo zdrowka , usmiechu na jej malej buzce !! ( jak ten czas leci pamietam jak dzis pisalas ze jestes w ciazy ... )

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 17:43   #1088
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
a tak w ogole to nie napisałam Wam najwazniejszego. Okres spoznia mi sie tydzien, to u mnie niespotykane. wiec juz pomyslalam sobie o jednym, wczoraj pierwszy raz w zyciu kupilam test ciazowy, w nocy nie moglam spac i zrobilam sobie go o 5 rano. a jak mi sie rece trzesły jak czekałam na wynik.... no ale jedna kreska się ukazała, więc chyba nic sie nie szykuje
oj pamietam jak ja robiłam test (na razie pierwszy i jedyny) nie mogłam spać i przez te 3 minuty czułam jak mi cała krew uderza do głowy

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 17:44   #1089
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
oj pamietam jak ja robiłam test (na razie pierwszy i jedyny) nie mogłam spać i przez te 3 minuty czułam jak mi cała krew uderza do głowy
ja też swój pamiętam hehe miałam taki sikany na test (a nie do pojemnika) ale ja tak nie umiem i.... szybko zjadłam jogurt fantazję i tam jest taki mały pojemniczek, umyłam go, nasikałam i dopiero test dałam do środka

Stary 2010-12-22, 17:54   #1090
Rybulka
Zakorzenienie

Martuś, normalnie nie mogę sobie wyobrazić ile dzisiaj będzie pisków u Ciebie w domu

Dla Poli serdeczne życzonka Kiedy to przeleciało
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 17:56   #1091
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
wiesz ja dokładnie rok temu miałam podobne wątpliwości i testy wskazywały jedną kreskę która teraz śpi w łóżeczku w swoim pokoju
haha - a moja sie rozgląda i wygląda tak
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zzz.jpg (19,9 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC12149.jpg (49,3 KB, 46 załadowań)

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 18:12   #1092
gold-fish
Zakorzenienie

fajna ta Twoja Kreseczka

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 18:31   #1093
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
fajna ta Twoja Kreseczka
dziękuje

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 19:11   #1094
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 19:17   #1095
domi7ks
Zakorzenienie

Bardzo dziękuję za życzenia

Myszka ale Tomus sliczny jak namalowany

aaa zapomniałam...Kliwia gratulacje

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2010-12-22 o 19:57
domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 19:45   #1096
india83
Zakorzenienie

Cytat:
cześć w końcu wolne

jejku jak dziś było fajnie w pracy. Przedstawienie, potem opłatek z dziećmi w sali, zamiast lekcji kolędy i robiliśmy dekorację na okna super. A na koniec mi dzieci nie chciały iść do domu

Domi uściskaj małą ode mnie

Kasiu zdrówka życzę

India ale wiesz, że testy czasami kłamią
dziś znowu na stołówce były paczki do obiadów. Masa słodyczy chyba na tydzień to będę miała

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

dzwonił właśnie mój mąż. Mam dwie wiadomość. 1. pYta się mnie czy mi się podoba?? ja "ale co??" kazał mi iść do salonu a tam.... choinka

a druga rzecz... nie wiem o której mi mąż dziś wróci do domu bo... jego piesek jest chory (ma 14 lat, bokserek). Leży, prawie się nie rusza i wymiotuje krwią. Właśnie pojechał z nią do Weterynarza. Szkoda mi go
no wiem, że i tak się zdarza

biedny piesek

Cytat:

wylądowała
właśnie jadą do moich rodziców a ja uziemiona w domu jak na złość tz dziś długoooo w pracy... siedze jak na szpilkach
Marta nawet mnie nie strasz u mnie wymioty tez sie zdarzaly, tyle, że one u mnie czesto wystepuja dlatego skojarzen z ciaza nigdy nie mam.

oo super, że siostra w koncu dotarła szkoda, że jeszcze nie do Ciebie

Cytat:
ooo to długo. A ona juz tak na stałe tam poleciała??

Właśnie patrzę, że przedstawienie z mojej wczorajszej szkolnej wigilii jest w necie, tzn zdjęcia.
podaj strone

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
kreseczka przecudowna
Stary 2010-12-22, 20:51   #1097
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
.......

a to co się dzieje na lotniskach to po prostu paranoja... siostra przeszła odprawę jechali autobusem już do samolotu i w połowie płyty lotniska autobus zawrócił zawiózł ich do terminalu i powiedzielili że mają 2h opóźnienia...bosko....

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

no właśnie napisałam wyżej że jednak dupa z odlotem
nie zauważyłam pw już lecę
Moja kumpela wczoraj miała lecieć na święta ,ale Dublin sparaliżowany , jej lot odwołali więc święta spędzi tutaj a to co się działo na lotnisku...ludzie płakali ,panikowali masakra.
Fajnie ,że Twojej siostrze udało się dotrzeć. My jeszcze nie wiemy czy polecimy do Paryża ,bo na razie loty odwołują,dziś rano było -15
Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
....
a w ogóle to siedzimy same Tz wraca jutro. Miał wrócic najpierw w niedziele, potem wczoraj, a przedwczoraj w nocy dowiedział się, że wraca w czwartek :/ Mam nadzieje, ze nie bedzie problemu z lotem, bo się załamie całkiem :/
imprezke urodzinową robimy w takim razie we wtorek

......
Serdeczne życzonka dla Poli a gdzie Twój Tz pracuje?

Cytat:
komoda piekna a to ostatnie to stoliki nocne? kojarza mi sie ze szpitalem niestety, no ale to po prostu nie mój styl

żabcia dobrze, że juz ok z noga. dobra niania to skarb wiec sie nie dziw, że tak o Ciebie dbaja ja wczoraj u mojego podopiecznego byłam na Jasełkach w sumie wszystko trwało 30min i rodzic ich odebrał, a zaplacono mi jak za stawke dzienna. tylko, że ja się niemi opiekuje z doskoku

no to czekam na zdjecia. Ja tez mam obawy, ze jednak stół kupiłam za duzy, zobaczymy jak mi go przywioza jak to wszystko bedzie wyglądac

pochawalisz sie fotkami ? moim marzeniem jest sprawic sobie dobry aparat i pstrykac fotki, niestety na moje marzenie na razie mnie nie stac

Marta mam nadzieje, ze siostrze jednak dotrze bez problemów

wracaj do zdowia

a dla Poli sto lat!!!!

a ja dziś byłam u kosmetyczki na kawitacji lubie meiciutka skóre po zabiegach a pozniej z TZem biegalismy po sklepach. Mąz namawiał mnie na zakupy, najpierw w deichmanie na kozaki skóra przecenione na 160zł, piękne zgrabne, czarne i na wyskokim obcasie, az za wysokim, ze ciezko mi sie chodzilo po sklepie, a co dopiero po ukicy maz strzelił focha, ze ich nie kupiłam. mnie jak zwykle spodobały się jak on to okresla "kalosze" czyli na plaskim.

pozniej namawial mnie na kupno takiej puchatej czapki uszatki twierdzac, ze slodko w niej wyglądam. czapka fajna, ciepla, ale ja czapek nie lubie a w takiej puchatej to juz w ogole wielka mam glowe.mezowi znowu przykro, ze nie chcialam czapy

no i na koniec wyszukał mi kożuszek , taki szary pstrokaty. przymierzyłam, lezał fajnie, maz sie zachwycił i juz nie mogłam mu odmówic kupna. choc nie planowąłam w tym roku zadnych kurtek i plaszczykow jakos samo sie trafilo.
hehe to wybredna jesteś z tymi zakupami ale ja mam podobnie

Cytat:
Też siadałam na tych co Tobie sie podobają ale dla mnie sa nie wygodne. Nie masz oparcia na odcinek lędźwiowym kręgosłupa i plecy tak jakby wpadają w tę dziurę druga rzecz że jak usiądzie małe dziecko to się nie oprze tylko może głowa polecieć do tyłu czyli zrobic koziołka na krześle myślę perspektywicznie Sami będziemy skręcac meble, ja uwilbiam takie majsterkowanie

dzięki za miłe słowa jak już skręcę wszystko to zadecyduję co z uchwytami no i te same uchwyty chyba dokupię do szafek nocnych

dzięki myślę o stylu takim eleganckim, obite materiałem łóżko, tapeta z fajnym wyraźnym wzorem, świece a co z tego wyjdzie to zobaczymy

no wczoraj to miałam straszny dzień, wogóle to momentami to miałam wrażenie ze to wszystko mi sie śni, jechalismy w nocy i tylko ciemna droga i to trwało kilka godzin to czułam się jak w jakimś transie
pokaż stół

dzieki dziewczyny

Całusy dla Poli Niech się zdrowo chowa!

India, sa jeszcze niższe i wyższe takie komody. Zastanawiałam się nad taką chyba 7 szufladową ale pokój nie jest jakiś wielki i bałam sie ze go zagracę, że to będzie za ciężko, bo obok stanie szafa dwudrzwiowa 236 cm wysoka.
Czy w Deichmanie są już 50% przeceny?
dzięki ,też mi się wydaje że te krzesła są mało praktyczne.Zobaczymy jeszcze ,trzeba je wypróbować

Cytat:
ja też swój pamiętam hehe miałam taki sikany na test (a nie do pojemnika) ale ja tak nie umiem i.... szybko zjadłam jogurt fantazję i tam jest taki mały pojemniczek, umyłam go, nasikałam i dopiero test dałam do środka

A ja właśnie siedzę z farbą na głowie

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 21:42   #1098
Ana***
Zakorzenienie

Magda pokaż stronkę

Marta Wy pewnie teraz imprezujecie z siostrą

Domi całuski dla Polusi

Cytat:
Przystojniak jak się patrzy ale on opalony

My dzisiaj mieliśmy ciężki dzień. Znów maraton po cegielniach itp. tym razem z tym nowym murarzem, cegła wybrana, cegła max również. Byliśmy też dopłacić resztę pieniążków za bloczku fundamentowe, co w sumie dało za same bloczki 6 tys. no ale wolę teraz zainwestować niż potem wodę odpompowywać z domu...
Do tego skserowaliśmy plan domu, dla murarza.
Iii w końcu pojechaliśmy do banku zmienić konto oszczędnościowe, bo na tamtym oprocentowanie się zmniejszyło...
Byliśmy jeszcze w kinie po kupić bilety jako dodatek do prezentu dla rodziców a przy okazji byliśmy na kebabie

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2010-12-22 o 21:43
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 21:43   #1099
martucha84
Zakorzenienie

jeeeeeeeeeeeeeee ale się wyściskałyśmy ;D gadałyśmy jak najęte i wiem wiem jestem straszna ale zabrałam ją na zakupy hahahaha co jak co ale siostra doradzi najlepiej kupiłam sobie rewelacyjną sukienkę na chrzciny z reserved
teraz wojtek pojechał ją odwieść bo już padnięta jest
ale jeszcze kilka dni przed nami
ma rewelacyjny brzuszek taką piłeczke a jak Aleks kopie jakbym Pata czuła

Cytat:
ooo to długo. A ona juz tak na stałe tam poleciała??.
na pewno z 3-5 lat ale chcą kupić w polce mieszkanie wiec nie na stałe..

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Martuś, normalnie nie mogę sobie wyobrazić ile dzisiaj będzie pisków u Ciebie w domu
oj takkk

Cytat:
słodziak

Cytat:
Marta nawet mnie nie strasz u mnie wymioty tez sie zdarzaly, tyle, że one u mnie czesto wystepuja dlatego skojarzen z ciaza nigdy nie mam.
oj mi się też gadało z toaletą ale nie sieje paniki

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Moja kumpela wczoraj miała lecieć na święta ,ale Dublin sparaliżowany , jej lot odwołali więc święta spędzi tutaj a to co się działo na lotnisku...ludzie płakali ,panikowali masakra.
Fajnie ,że Twojej siostrze udało się dotrzeć. My jeszcze nie wiemy czy polecimy do Paryża ,bo na razie loty odwołują,dziś rano było -15
tak irlandia cała zablokowana większość lotów odwołanych przykre to takie....
od nich z isle of man nie wylatywały 3 dni samoloty bo brakło płynu do odmrażania...
nikt się niespodziewał 2cm śniegu...
u nich o ogrom my się z tego śmiejemy..
Stary 2010-12-22, 21:53   #1100
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
jeeeeeeeeeeeeeee ale się wyściskałyśmy ;D gadałyśmy jak najęte i wiem wiem jestem straszna ale zabrałam ją na zakupy hahahaha co jak co ale siostra doradzi najlepiej kupiłam sobie rewelacyjną sukienkę na chrzciny z reserved
teraz wojtek pojechał ją odwieść bo już padnięta jest
ale jeszcze kilka dni przed nami
ma rewelacyjny brzuszek taką piłeczke a jak Aleks kopie jakbym Pata czuła

na pewno z 3-5 lat ale chcą kupić w polce mieszkanie wiec nie na stałe..

oj takkk

słodziak

oj mi się też gadało z toaletą ale nie sieje paniki

tak irlandia cała zablokowana większość lotów odwołanych przykre to takie....
od nich z isle of man nie wylatywały 3 dni samoloty bo brakło płynu do odmrażania...
nikt się niespodziewał 2cm śniegu...
u nich o ogrom my się z tego śmiejemy..
wow całe 2 cm tutaj było znacznie więcej ,myślę że nawet 15 cm

Fajnie ,że się wyściskałaś z siostrą ,ale faktycznie okropna na zakupy kobietę w ciąży po takiej podróży

szafa

Stary 2010-12-22, 22:25   #1101
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Serdeczne życzonka dla Poli a gdzie Twój Tz pracuje?
dziękuje

Mój Tż pracuje w Hucie szkła- naprawia te wielkie maszyny szklarskie i czekaja go wyjazdy po całym świecie
dopiero na drugim był...
na szczescie nie sa zbyt długie, bo wychodzi średnio 2 tyg na miesiąc...
Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Domi całuski dla Polusi

dziękuję

Maja102 zobacz co się Polusi spodobało...szok! ma dziewczynka dusze romantyczki. Jak zaglądała i się bujała w rytm http://www.youtube.com/watch?v=o1xHirK4k5U

Martucha fajnie tak z siostrą się spotkać...ja nie mam sorki

MisQa moze T nam pokażesz swoją perełke???

Zabcia jak noga?Fajnych masz pracodawców,aż miło chodzć do tych dzieciaczków

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

domi - wszystkiego najlepszego dla Polusi duzo zdrowka , usmiechu na jej malej buzce !! ( jak ten czas leci pamietam jak dzis pisalas ze jestes w ciazy ... )

Ja jako że siedze sama, a zdrowie córki tzreba wypić to otworzyłam sobie piwko i już mi się

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2010-12-22 o 22:26
Stary 2010-12-22, 22:34   #1102
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
wow całe 2 cm tutaj było znacznie więcej ,myślę że nawet 15 cm

Fajnie ,że się wyściskałaś z siostrą ,ale faktycznie okropna na zakupy kobietę w ciąży po takiej podróży
no u nich były 2cm, ale w irl było więcej więc paraliż większy...
wyściskałyśmy się sama chciała iść powiedziałam tylko że muszę coś na chrzciny kupić to kazała się ubierać i poszłyśmy nie ma na co czekać czasu coraz mniej
a ja się starszej siostry słucham

Cytat:
d
rewelacja

mimo że gadamy prawie codziennie na skype... to jednak wyściskanie się jest rewelacyjne
zresztą te dziewczyny co mają siostry wiedzą o czym mowie taka więź niesamowita bez słów się rozumiemy mimo że na co dzień potrafiłyśmy sie z 7 razy pokłócić niesamowite to jest. dopiero jak ją przytuliłam sobie uzmysłowiłam jak cholernie tęskniłam
Stary 2010-12-22, 22:48   #1103
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuje

Mój Tż pracuje w Hucie szkła- naprawia te wielkie maszyny szklarskie i czekaja go wyjazdy po całym świecie
dopiero na drugim był...
na szczescie nie sa zbyt długie, bo wychodzi średnio 2 tyg na miesiąc...

dziękuję

Maja102 zobacz co się Polusi spodobało...szok! ma dziewczynka dusze romantyczki. Jak zaglądała i się bujała w rytm http://www.youtube.com/watch?v=o1xHirK4k5U

MisQa moze T nam pokażesz swoją perełke???

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Ja jako że siedze sama, a zdrowie córki tzreba wypić to otworzyłam sobie piwko i już mi się
acha
2 tyg to sporo.Ja być moze też będę miała taką wyjazdową pracę od przyszłego rokuCoś kosztem czegoś...

Cytat:
no u nich były 2cm, ale w irl było więcej więc paraliż większy...
wyściskałyśmy się sama chciała iść powiedziałam tylko że muszę coś na chrzciny kupić to kazała się ubierać i poszłyśmy nie ma na co czekać czasu coraz mniej
a ja się starszej siostry słucham

rewelacja

mimo że gadamy prawie codziennie na skype... to jednak wyściskanie się jest rewelacyjne
zresztą te dziewczyny co mają siostry wiedzą o czym mowie taka więź niesamowita bez słów się rozumiemy mimo że na co dzień potrafiłyśmy sie z 7 razy pokłócić niesamowite to jest. dopiero jak ją przytuliłam sobie uzmysłowiłam jak cholernie tęskniłam
mam dwie siostry ale tylko z jedną jestem tak blisko,więc wiem co masz na myśli

szafa

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-22, 22:50   #1104
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
rewelacja

No właśnie ja chce drugą dziewczynke kiedyś mieć
ale...usłuchałam się, że siostry się czasem strasznie nie lubią i teraz sama nie wiem
z drugiej strony mieć dwie księzniczki w domu...a Tz 3 (no bo jeszcze ja)to dopiero hardocre

Nie wiem zresztą czy to sie sprawdza u innych, ale u mnie w rodzinie od pokoleń zawsze jest najpierw pierwsza córka, potem syn Mój dziadek miał starszą siostre, potem mój tato, mój tato ma dwie siostry i u kazdego z rodzeństwa (moj tato i te dwie ciocie) najpierw jest córka, a drugi syn
no i ja mam pierwsza córe...więc teraz jestem na 99% pewna, ze kiedys bedzie syn

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

Cytat:
acha
2 tyg to sporo.Ja być moze też będę miała taką wyjazdową pracę od przyszłego rokuCoś kosztem czegoś...
też na początku myslalam, że to długo...Przez pierwszy rok Tz nie jeździł. Pierwszy raz pojechał z listopadzie i to na 16 dni...strasznie tęskniłam, ale za to jak potem było sie fajnie spotkac po takim czasie
zresztą słyszałam ostatnio, że takie rozłaki dobrze robia

Stary 2010-12-22, 22:58   #1105
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
ale fajny
ciemna ma karnancje nie?

Cytat:

---------- Dopisano o 22:Ja jako że siedze sama, a zdrowie córki tzreba wypić to otworzyłam sobie piwko i już mi się

z noga o niebo lepiej ojj tak sama przyjemnosc

no baaaa zdrowko corci trzeba wypic ma Polusia gust nie ma co

Olivia 2.07.2014
Stary 2010-12-22, 23:01   #1106
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
ale fajny
ciemna ma karnancje nie?

z noga o niebo lepiej ojj tak sama przyjemnosc

no baaaa zdrowko corci trzeba wypic ma Polusia gust nie ma co

Tez mi sie rzuciła w oczy karnacja
gust w sensie piosenka czy co? heheh

Stary 2010-12-22, 23:02   #1107
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Tez mi sie rzuciła w oczy karnacja
gust w sensie piosenka czy co? heheh

nooo piosenki piosenki
chyba za facetami sie jeszcze nie rozglada

Olivia 2.07.2014

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-22, 23:22   #1108
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
nooo piosenki piosenki
chyba za facetami sie jeszcze nie rozglada

no no tatuś przegoni

Stary 2010-12-23, 01:26   #1109
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
no no tatuś przegoni
hehehe taka rola tatusia

Olivia 2.07.2014
Stary 2010-12-23, 05:07   #1110
zaaaabcia
Zakorzenienie

Widze ze jeszcze nikt nie skladal zyczen swiatecznych wiec jestem pierwsza

Kochane w Swieta Bozego Narodzenia zycze Wam ...

Dużo szczęścia i radości, niechaj w domu Waszym gości
Dużo jadła wszelakiego i napoju wybornego.
Pieniądz niech się sypie, a lepiej szeleści
Pan Bóg zdrowiem darzy, a miłość niech pieści.

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg images.jpg (18,7 KB, 2 załadowań)

Olivia 2.07.2014
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości