|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
Cytat:
![]() Cytat:
odradzam kopenhaską, jak zaczniesz 3 stycznia po 14 dniach diety do 28 możesz miec już efekt jojo. Do tego możesz być osłabiona itd, ale myślę, że dziewczny z wątku które testowały wypowiedzą się ![]() Myslę, że jakieś ćwiczenia plus lekka, zdrowa dieta da o wiele lepszy efekt, no i zdecydowanie bardziej długotrwały
|
||
|
|
|
#1292 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1293 |
|
Zakorzenienie
|
Zdecydowanie
Kurdę we wtorek będę u chłopaka, a planuję się przez 2 dni oczyścić z tych świątecznych złogów jedzenia w brzuchu i tak myślę, jak się wymigać od obiadu Chyba powiem chłopakowi, że jestem na diecie i czy bym tak mogła zrezygnować z obiadku, a on powie mamie, że "Agnieszka wymyśliła sobie jakąś dietę i odchudza się nie wiadomo z czego" Ja wybrzydzam ciągle, głupio mi tak u kogoś no.... Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2010-12-26 o 23:49 |
|
|
|
#1294 |
|
Rozeznanie
|
No witam śnieżynki
w ogóle ich nie poczułam... niby były odwiedziny, goście ale każdy gdzieś się spieszył... niektórzy w ogóle nie mogli się zgrac i tak powoli tradycja rodzinnych spotkań u nas zanika Aby człowiek przybity po tych świętach jest.
|
#1295 |
|
Zakorzenienie
|
Hellou
![]() Przeczytałam wszystkie posty i przez to właśnie spóźniam się na autobus Widzę, że święta przebiegły wam słodko :P ja też, wtryniłam duuużo milki (milEK) :P A jak prezenty? trafione,w obydwie strony? ![]() Wiecie,co zrobiłam? nie wiem jak... TŻowi wręczyłam wodę po goleniu zamiast EDT nie mam pojęcia, jak ja to kupiłam;/ ciołek ze mnie ![]() Wczoraj cały dzień leczyłam kaca. W pierwszy dzień świąt byliśmy z TŻem na imprezie i tak jakoś wyszło. Widziałam chłopaka przyjaciółki z LO, nie był z nią! A miał być ślub! biedna. Od dzisiaj startujemy z dietą ![]() Co prawda zjadłam przed chwilą paczkę LU go,no ale to przecież energia na cały poranek
|
#1296 |
|
Zakorzenienie
|
heeej dziewczyny :d
ja wczoraj sobie odbiłam święta i 5 dni bez węchu i smaku i jadłam wszystko co chciałam :P i jadłam słodycze, stwierdziłam, że wytrzymałam 33 dni bez nich więc jak chcę to potrafię dzisiaj już oczywiście dietowo, to tylko 1dniowy wybryk był ![]() w ogole przez min. tydzień a najlepiej 2 nie mogę ćwiczyć przez ten nos, ehh szkoda, ja chce na tańce ![]() a na sylwestra ide na domówkę, czyli będzie dobrze
|
|
|
|
#1297 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i idę się wazyć tylko,że już po sniadaniu jestem :PCytat:
![]() Cytat:
Uspokój się i spokojnie odłóż książkę ... :PCytat:
Cytat:
A ja 10 stycznia mam urodziny to kolejne prezenty!!!! Jestem jak najbardziej za jakąś ścisłą dietą do końca roku Agnes, a nie lepiej zrobić testy z krwi? Tylko nie wiem po jakim czasie należy je zrobić.
|
||||||
|
|
|
#1298 |
|
Zakorzenienie
|
! lenie sie poki sie da oczywiscie nie dluzo mam juz czasu, ale co tam za miesiac sesja i bedze wolne (oby ) co dzisiaj jecie ? musze od kogos cos odgapic bo nie mam zadnego pomyslu na papu
|
|
#1299 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1300 |
|
Zakorzenienie
|
heh mi tez po kawce dosc dzisiaj uregulowalo sie cos
ale i tak czuje sie normalnie jak slooooonisko!kupilam sobie dwa sweterki, bluzke i rajtki w serduszka na Dorothy Perkins oj rozrzutna kobieta ze mnie!
|
|
#1301 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za szybko zrobiłam ten test. czekam do okresu. Winyl - no nie sądzę,żebym to sobie wkręcała nawet TŻ to zauważył,że inaczej się zachowuje, podjadam i że piersi są większe. zresztą czas pokaże Ania - u mnie prezenty jak najbardziej trafione ![]() Milusia - wiem co czujesz. Ja też w ogóle nie odczułam tych świąt ... Odradzam kopenhaska - strasznie źle się po niej czułam. a po 7 dniach musiałam skończyć, bo mdlałam w pracy. a co najgorsze - przytyłam. u mnie waga cały czas 52.
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2010-12-27 o 16:05 |
|
|
|
|
#1302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokaż zdjęcia!Też wypiję kawę ale nie wiem czy coś się ruszyDzisiaj dotychczas ładnie, na obiad pyszny schab ze śliwką, jak ja uwielbiam to jak dobrze moja mama gotuje chciałabym tak umieć.(albo nie, wtedy bym tylko jadła) Poszłam popatrzeć na przeceny i utkwiłam w drogerii, pocieszam się tylko tym, ze nie w sklepie ze słodyczami, który jest obok. ![]()
|
|
|
|
|
#1303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aczkolwiek mam na takie ochotę. Tylko pewnie chłop by mnie wyśmiał On by mnie najchętniej widział w szpilkach/mini/jednokolorowych bluzkach z dekoltem. Nie no nie powiem, fajny ma facet gust, no ale jakbym wyskoczyła w takich rajstopach, to by mi powiedział, że nie jest pedofilem
|
|
|
|
|
#1304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój sie przyzwyczaił, że wystarczy, żeby cos miało serduszka czy kokardki i zaczynam piszczeć. W sumie to jest dziwne, bo piszczę, skaczę, ale na koniec i tak tego nie kupuję, bo wolę proste rzeczy. jestem poryta |
|
|
|
|
#1305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-Przemysław, a jakbym tak kupiła rajstopy w serduszka...? -To bym cię wyśmiał, bo to takie słitaśne. |
|
|
|
|
#1306 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my zawsze inaczej widzimy nasze cialo![]() oj ale ci dobrze ! pychotka samawypij tez jutro zaraz po sniadaniu kawe to moze jeszcze bardziej ruszy Cytat:
szkoda, ze oni nie wiedza jak niewygodne sa takie szpilki itd Cytat:
uwielbiam kolorowe rajtki, rozne wzorki i wogole Cytat:
no to przeciez dobrze, ze taka slitasna jestes dla niego ![]() wklejam moje cale ostatnie zakupy oczywiscie tych pasiakow nie bede nosic razem spodniczke chce nosic do bezowych butow i torebki i jeansowej bluzki- juz sobie to zaplanowalammarynarke ma moja kolezanka z uczelni i jak ja zobaczylam to sie zakochalam! normalnie super wyglada! wiec bedzie z czym nosic.Mialam kliknac jeszcze rajtki panterkowe, ale mam juz dwie pary bizuty z allegro reszta- bluzka, sweterki i rajtki z dorothy perkins podobaja mi sie jeszcze 3 rzeczy- no i jeden sweterek, ktorego juz nie ma taka ciapa ze mnie....moj Tzcik sie juz przyzwyczail ze ja lubie takie rozne dziwne rzeczy zreszta sam powiedzial, ze jemu sie podoba jak sie ubieram wiec co sie bede czaila!
|
|
|
#1307 |
|
Wtajemniczenie
|
Dimiti - podoba mi sie ten sweterek z gwiazdami
Agniesik - mocne teksty hahaha Ja jak pokazuje w sklepie TŻowi jakieś dziwne rzeczy to zawsze na mnie patrzy dziwnym spojrzeniem i mówi - ' weź to odłoż' ale ja kocham zwykłe, proste ciuszki. nie lubięjakiś błyskotek, kokardek, i takich tam pożarłam dzisiaj cheetosy serowo ![]() świnka ze mnie, wiem
|
#1308 |
|
Rozeznanie
|
zaczełam sie odchudzac.. juz mniej dzisiaj zjadłam,aczkolwiek nie za mało i juz mnie głowa boli...
|
|
#1309 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dimiti, strasznie podobają mi się te twoje rzeczy, ale lubię ogladać, nosić wzorków kompletnie nie potrafię, mam dużo zdjęć z takimi kolorowymi styliacjami, ale i tak zawsze wybieram jednolite
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1310 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny
heh mojej mamie tez sie bardziej podoba ten ze sniezynkami BŚ moze kiedys sie przelamiesz
|
|
#1311 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Aniołki
![]() Dimiti! zakupy cudne! Jak u was dietki poświąteczne? Mi nie udała się wczorajsza redukcja poległam na całego W sumie dzisiaj wtorek, ale jakoś jestem przerażona na myśl o spotkaniu z centymetrem krawieckim tak czy inaczej, na wadze pojawiło się dziś 57,4 ;/ ![]() Mój bystry TŻ wczoraj zorientował się,że jesteśmy w czarnej d**e jeśli chodzi o sylwestra. ale był zaskoczony i załamany xD faceci
|
#1312 |
|
Raczkowanie
|
Hey dziewczyny. Święta przetrwałam bez zbytniego obżarstwa
Niestety wczoraj zjadłam pizzę i ptasie mleczko (8szt.). Dziś na wadze 51,7 kg, (po wczorajszym), bo w Święta spadłam poniżej 51 kg. Teraz powrót do rzeczywistości, dieta, kcal, ćwiczenia. Cieszę się Do celu -3 kg, do końca stycznia musi się udać!! Dieta 1200 kcal, czy jak kto woli 4x 300 kcal (czyli na każdy posiłek) + aktywność fizyczna.Pozdro.
|
#1313 |
|
Zakorzenienie
|
a ja bym sobie pocwiczyła a nie mogę
|
|
|
|
#1314 |
|
Zakorzenienie
|
To co, wtorek nie?^^
Cały czas mi słabo, leci mi biust nie uda, jestem tak wku***** ![]() ![]() :m ad:Talia-68,5cm biodra-89cm udo-56cm pupa-96cm łydka-34cm waga-58,8 (wiem,ze to zgubione z cyca, reszta wymiarow sie nie zmieniła zbytnio:/) kuuniec
|
#1315 |
|
Przyczajenie
|
cześć
mam ważną sprawę i bardzo proszę o pomoc ;/ chodzi o błędy językowe... czy mógłby mi ktoś podać kilka gazet, programów tv, w których mogę błędy znaleźć.. jest to dla mnie bardzo ważne..
|
|
|
|
#1316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh u mnie kiepsko... nadal nie moge sie powstrzymac od jedzenia czekolady! ![]() ja nie znam- ale w google powinnas cos wyszukac
|
|
|
#1317 |
|
Rozeznanie
|
mam nadzieje ze to przez słodycze... wczoraj nie zjadłam przed praca poczka, w domu nie zjadłam czekolady i juz mnie glowa bolała...
|
|
#1318 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) już się pewnie wygodnie usadowiła na moich boczkach. On pyta jakich boczkach. Myślę że nie załapał to tłumaczę,że to to coś co przysłania moją talię ![]() Cytat:
Cytat:
Zważyłam się i bez zmian. Było 59, po wyjeździe było 60 i teraz nadal jest 60. Czyli przez święta nic nie przybyło
|
|||
|
|
|
#1319 |
|
Zakorzenienie
|
Witam kochane moje
![]() Mam nadzieję, że święta były radosne? No bo wiadomo, że wam takich życzyłam w sercu Opowiem wam historię mojego życia, jak ktoś nie chce to zamknąć oczy u nie czytać Zaczęłam staż jak wiecie od 18 października, praca była rewelacyjna (sprawy biurowe), aż z ochotą chodziłam do pracy, na mojej twarzy budował się uśmiech (mimo, że spędzałam 1,5 h na dojaz; w okresie zimowym nawet 2h). Od 1 grudnia przenieśli mnie do mojej miejscowości (żebym nie musiała dojeżdżać) i niestety to był największy błąd w moim życiu. To również praca biurowa, dokładnie teraz jestem sekretarką. Niestety towarzycho tak mnie nie cierpi, że to jest szok ja mówię jak to nie? codziennie tu chodzę (i k** się z tobą męczę- w myślach), a ona że nie bo Ty jesteś na statucie bezrobotnego aż mi szczena opadła. Albo w środę miałam urodziny to pracownice składały mi życzenia i hasło do mnie: no i jak najszybciej ten staż skończyć i do domu (ja to chciałam w żart obrócić), a ona mi ja mówię na poważnie. Przy tym jak to mówią mają głos i miny jakby mnie chciały zabić. Ja już na prawdę nie wiem co mam robić, tak się staram, wszystkie obowiązki wypełniam, uśmiecham się do wszystkich mimo, że często robią mi na złość i płakać mi się chcę, ale staram się być miła, a one dalej mi dowalają. co ja mam zrobić? Zwolnić się nie zwolnię, bo za co będę żyć? Tragedia jak przychodzę z pracy to płakać mi się chcę i nie mam na nic siły, ani uczyć się, ani odchudzać, ani nawet tu zajrzeć. Szok
|
#1320 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się po świętach nie mierze i nie ważę, za nic, nie chcę się dołować
Ogólnie teraz będzie ciężki okres, no bo idzie sesja, zaliczenia, jestem z nimi w d**** na razie a jak się uczę to wpierniczam co popadnie, więc tej diety nie widzę. No ale bez czarnowidzenia, zobaczymy jak będzie![]() Liliana, podziwiam Twoja konsekwencję i systematyczność Love, Ty nie możesz przez ten nosek zbytnio jeść, więc i tak jeśli chodzi o diete jesteś o kilometr do przodu przed nami Trzeba patrzec pozytywnie![]() Cindy, może jednak spróbuj poszukać nowej pracy? Albo sprawdź, czy w tym poprzednim miejscu kogoś nie szukają? Po co się tak męczyć... Zooska, ile Ty masz wzrostu? Fajne wymiary! sanderka, może na forum o języku? Bo my tu popełniamy czasem błędy, ale tylko w odchudzaniu![]() Elegance, pewnie chodzi o odstawienie słodyczy Łee, Monia, to dobrze masz z TŻ, ja mojego juz wtajemniczyłam, wytłumaczyłam mu gdzie mam za dużo, skąd muszę zrzucić itd I już biedaczek wie i teraz go ochrzaniam, że nie zaprzecza, że jestem za gruba. On ma ciężko ze mnąWłaśnie, agniesik, mówiłaś, że Ciebie i Twojego TZ dzieli 500 km, nie? To możesz nosić serudszka i się nie przejmować, że to słitaśne ![]() Jeszcze drukarka mi dzisiaj padła, no idealnie ![]() Cindy, może warto jednak poszukać innej pracy? A nuż sie coś znajdzie, po co się tak wykańczać... Ania, jak twoja praca w sklepie, jednak rzucasz z końcem roku? Wpadka z perfumami- niezła Edytowane przez bita smietana Czas edycji: 2010-12-28 o 18:56 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.

zaraz sobie poogladam

w ogóle ich nie poczułam... niby były odwiedziny, goście ale każdy gdzieś się spieszył... niektórzy w ogóle nie mogli się zgrac i tak powoli tradycja rodzinnych spotkań u nas zanika
trafione,w obydwie strony?
nie mam pojęcia, jak ja to kupiłam;/ ciołek ze mnie 

) już się pewnie wygodnie usadowiła na moich boczkach. On pyta jakich boczkach. Myślę że nie załapał to tłumaczę,że to to coś co przysłania moją talię
aż mi szczena opadła. Albo w środę miałam urodziny to pracownice składały mi życzenia i hasło do mnie: no i jak najszybciej ten staż skończyć i do domu (ja to chciałam w żart obrócić), a ona mi ja mówię na poważnie. Przy tym jak to mówią mają głos i miny jakby mnie chciały zabić. Ja już na prawdę nie wiem co mam robić, tak się staram, wszystkie obowiązki wypełniam, uśmiecham się do wszystkich mimo, że często robią mi na złość i płakać mi się chcę, ale staram się być miła, a one dalej mi dowalają.