|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV
atomufka no piękna, teoretycznie nie są ze sobą rok, co poniektórzy ich na stosie by spalili bo jak to niecały rok i ciąża o nie.. a fuj
no ale są ludzie i parapety ale praktycznie po tylu latach przyjaźni... najwyższa pora ![]() ktosia86 polecam polecam ![]() Gucia oj tak będą mieli ![]() kliwiulka kochana moja, ja wiem ja rozumiem, mm przyjaciel matki pamiętaj że całym serduchem jestem z wami i już się nie mogę doczekać aż mały zuzul się zgra i wrócisz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- ja też ja też ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- dostałam prace ![]() ![]() będę miała umowy zlecenia na wymyślanie haseł reklamowych i innych takich promocyjnych rzeczy ![]() ![]() ![]() aleeeee fajnie będą jutro dzownić i się umówimy na spotkanie ![]() ![]() ![]() wowwwwwwwww ![]() no to nasza sytuacja finansowa się ciut poprawi oczywiście jak będę miała wenę ![]() jakieś fajne zajęcie na urlopie wych. się szykuje
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-01-03 o 21:13 |
|
|
|
#2252 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV
Dzięki Dziewczyny za gratulacje
![]() Guciu, tak, mieliśmy przebieranego, a co Wy też? Dodałam zdjęcia na nk, ale ja chyba Ciebie nie mam Podaj mi swoje namiary na pw.Aniu, "szykuje" to za dużo powiedziane hehhe No ale coś w tym stylu. |
|
|
|
#2253 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ja też obcinam sobie tylko cążkami. jeśli chodzi o dojrzałość męża do dziecka, to mój aż kipi w środku z chęci jego posiadania i nie widzi ani jednej przeszkody. Jak bym tylko powiedziała "chcę" to jest gotowy w tej samej sekundzie zacząć starania Zresztą same wiecie on już nawet wódkę (podobno najlepsza wódka) ma odłożoną w barku na chwilę kiedy dowie się, ze mam jego dziecko w sobie i takie tam inne juz nawet wspominał, że dziecku odda swoje półki, jakby było nam za mało na pieluszki czy ubranka dziecka, a gościom i znajomym opowiada (oprowadzając po mieszkaniu ) "to jest pokój naszego przyszłego dziecka" gdzie ja go poprawiam i mówię "chyba mój gabinet"
|
|
|
|
#2254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Twój mąż nieźle sobie radzi ![]() Martucha fajnie z tą pracą, masz smykałkę do takich haseł, także wróżę Ci karierę ![]() Ale mam chcicę na chrzan Już wciągnęłam 2 kawałki chleba z szynką i chrzanem jabłkowym, no miodzio po prostu
|
|
|
|
|
#2255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jesteśmy coraz bliżej ![]() taki mój mały sekrecik ![]() a to ma być tak o.. dla zabawy i podratowania funduszy bo na wychowawczym nie płacą ![]() ![]() aaaa chrzan ![]()
|
|
|
#2256 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętasz, kiedyś Ci pisałam, że w czymś takim na pewno byś się sprawdziła, więc teraz do dzieła! I pisz na bieżąco co i jak! Jednak jak się chce to można!!!! ![]() Cytat:
Cytat:
Jeszcze głupoty mu w głowie
|
|
#2257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja nowa miłość - chrzan
|
|
|
|
|
#2258 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2259 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no właśnie ,lepiej niech nie czyta o polityce ![]() Cytat:
Wow gratulacje!! na pewno się sprawdzisz! |
|||
|
|
|
#2260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super
|
|
|
|
|
#2261 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i chyba kupię sobie wtedy kota
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak na szybko, bo jestem padnieta...
nie spelnilam caklego planu na dzis, wiec jutro czeka mnie duuuzo roboty ale najwazniejsze - szczepienie zaliczone!!!! DZIEKUJE WSZYSTKIM WAM ZA KCIUKI! Tomus dzielnie zniosl uklucia, w nagride oczywiscie dostal cycusia ![]() niestety wieczorem byl bardzo marudny i temperatuty dostal. wymeczylam sie z nim dosc bo nie chcial sie polozyc tylko tulic - ale wybaczam szkrabowi i nosilam bo dzielnie przyjal zastrzyki. Jutro TZ ma urodzinki wiec bede miec palne rece roboty.... ciasta prawie zrobione a jutro cala reszta. A podpowidzcie jaka salatke zrobic do piersi z kurczka zapiekanych z warzywami i serem ?? Bedzie grecka i jeszcze jakas by sie przydala. co zdazylam doczytac: Marta - gratuluje pracy!! Sliwenka - tekst o obciaganiu na gimnastyce - pamietam - nasza babka od aerobiku tez tak ladnie mowila ![]() Madzia - super ze niespodzianka sie udala atomufka - powodzenia na wyprzedazach, upoluj sie fajnego ! aha i jeszcze jedno - przyznawac mi sie tu zaraz - ktora mi zaproszenie na NK przyslala ? ujawnic sie prosze albo na NK odpisac kto to
|
|
|
|
#2263 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry.
Wrócę jeszcze do tematu który poruszyła Gucia czyli instynktu macierzyńskiego. Ja, jak wiecie, staram się od roku, mimo iż instynktu macierzyńskiego wciąż nie czuję. Wszyscy zawsze powtarzali mi, że z czasem na pewno go poczuję, jednak lata mijały, a nic się nie zmieniało. Robiłam się coraz starsza i stwierdziłam, że muszę rozpocząć starania bez względu na instynkt, bo mimo jego braku uważam, że dziecko jest niezbędne dla funkcjonowania rodziny. Atomufka mnie także bardzo podobał się program 7 ciąż, może dlatego, że podejście do ciąży tej dziewczyny prowadzącej program jest zbliżone do mojego. Apropo podejścia do ciąży i do macierzyństwa, to chciałabym wyrazić mój zachwyt Kliwią. Już w trakcie ciąży podobało mi się Twoje podejście do tego stanu, bez zbędnego rozczulania sie nad sobą, bez nadmiernych "ochów i achów". Zaimponowałaś mi już wtedy i imponujesz nadal. Oby tak dalej ![]() Martucha myślę że to fantastycznie, że będziesz miała zajęcie na wychowawczym. Wydaje mi sie że kobiecie aktywnej zawodowo, w sile wieku, trudno jest przejść na urlop wychowawczy i skupić się wyłącznie na opiece nad dzieckiem. Moja bratowa jest na wychowawczym już ponad 2 lat i przez większość dnia jej jedynym towarzystwem jest jej mała córeczka oraz przypadkowe osoby spotkane na spacerze czy zakupach. Ja bym tak chyba długo nie wytrzymała. Katuniu ja wprawdzie nie wysłałam ci zaproszenia na nk, ale jeśli wyślesz mi linka do Twojego profilu, chętnie to zrobię ![]() W ogóle to boli mnie ząb kiedy jem i coś przygryzam. Obejrzałam go już z każdej strony i nie widzę żadnego ubytku.
upchać miłość tam w każdy kąt ... Edytowane przez klion78 Czas edycji: 2011-01-04 o 08:18 |
|
|
|
#2264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do macierzyństwa, to ja mam jeszcze jedną hipotezę jeśli chodzi o moją osobę - czekam aż moja siostra ułoży sobie życie, znajdzie odpowiedniego faceta. ostatnio mi to przyjaciółka uświadomiła. A z ząbem do dentysty. Coś się może dziać od środka a nic nie widać z zewnątrz. lepiej pójść szybciej niż później
|
|
#2265 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czytać naprawdę miło ![]() hahaha ja za twoja namową wczoraj wsunęłam 2 kromy z wędliną i chrzanem pycha ![]() dziękuję ![]() Cytat:
szczególnie ci "moralnie nieskalani" hahahah, dziękuję ![]() i również dziękuję ![]() super że szczepienie zaliczone, my mieliśmy w środę ale przenieśli na wtorek bo coś tam z panią doktor, a to ostatni dzwonek by dać 2 dawkę rota, więc musimy już zaszczepić.. nie przeforsuj się dziś! no i dziękuję ![]() Cytat:
dlatego staram się zajrzeć często tu, więc tym bardziej cieszę się że zacznę coś robić, ogólnie mocno intensywnie się zrobiło w moim życiu...a jeśli chodzi o instynkt to ja uwielbiam dzieci i zawsze do nich lgnęłam, i mogło się wydawać że go mam, ale życie jak zwykle wszytko zweryfikowało i kochana prawdziwy instynkt (teraz to wiem) pojawił się po ciąży i to nie od razy tylko kilka dni później bo najpierw była euforia, potem zrezygnowanie i anty jedno wielkie anty no i dopiero przyszło coś co postawiło mnie na nogi do pionu i bez żadnych problemów wiedziałąm o co chodzi... więc myślę że to jest to...
|
|
|
#2266 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
Cytat:
i ja bym też chciała zobaczyć twoje zdjecie ![]() :pro si:Cytat:
Cytat:
A co do dziecka to piszę to w pozytywnym tego słowa znaczeniu więc mam nadzieję, ze tak to odbierzesz. Wg mnie to w ciągu tych kilku lat które piszesz że niechcesz dziecka to jeszcze zmienisz zdanie z kilka razy a moze nawet i zdążysz już urodzić. Z tego co ja zaobserwowałam to macie razem z mężem mnustwo pomysłów, planów i jak cos wam przychodzi do głowy to szybko to realuzujecie. jesteście tak pozytywnie naładowani energią. To tyle mam nadzieję, ze zrozumiałaś to tak jak ja chciałamCytat:
Cytat:
Cytat:
a ja wczoraj miałam inwenturę i padam dzisiaj. Jeszcze wczoraj koleżanka przyjechałą do nas, co mieszka w angli i siedzieliśmy do puźna a dzisiaj jestem nemo
|
|
#2267 | |||
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() wczoraj oglądałam ciekawy ale zarazem dość ciężki (psychologiczny) film. Potem długo z mężem o nim rozmawialiśmy, ale i tak wielu rzeczy nie wyjaśniłam. Jesli ktoś lubi te klimaty to polecam: http://www.filmweb.pl/film/Czarny+łabędź-2010-526137 Cytat:
Cytat:
Cytat:
kochana wiesz, życie bywa przewrotne np teraz. Zawsze dostaję @ od 7 do 8 rano. ZAWSZE i tak od ponad 5 lat jak biorę tabsy. Dziś miałam dostać i... jeszcze nie dostałam. I wiecie... mój mąż jeszcze do pracy nie poszedł i już stoi na głowie ze szczęścia i powtarza " może w ciąży jestes" |
|||
|
|
|
#2268 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Madzialenka...póki co jeśli chodzi o dzieci to uważam podobnie jak Ty, chociaż z drugiej strony nie robię się młodsza...w tym roku 30 stka na karku !!! A za 4 lata mogę płakać, że nie mogę zajść w ciążę - tego się najbardziej boję. Wreszcie jestem na finiszu złożenia skargi powodowej do uwieważnienia ślubu kościelnego, jeszcze czekam tylko na poprawki pani prawnik i składam !!! Jeżeli się uda uzyskać to unieważnienie, to i tak min 2 lata czekania. Ostatnio dużo rozmawiamy z R o tym , żeby wziąć ślub cywilny narazie, bo młodsi się nie robimy, mieszkamy razem, jest nam ze sobą dobrze...więc czemu nie !!!
|
|
#2269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe! Jeszcze będzie, że dziewczyny miały rację, te wymioty, zachcianki... ale by były jaja!
|
|
#2270 | |
|
Zakorzenienie
|
Agatka szybko o tym ślubie myslicie, ale skoro jest Wam razem dobrze, to czemu nie??
Ja też się młodsza nie robię, ale jednak dziecko to nie dla mnie w tej chwili. ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2271 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
Agatka trzymam za Was kciuki
|
|
|
|
#2273 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do ślubu cywilnego, to ja tak ślubowałam i było pięknie No i też, zaręczyliśmy się po 4 m-cach, a ślub był po 1,5 roku więc wspieram Cię całą sobą! ![]() Cytat:
|
|
#2274 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia ale masz siłę w kciukach
mąż wyszedł do pracy a ja właśnie @ dostałam |
|
|
|
#2275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2276 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2277 |
|
Zadomowienie
|
Agata wielokrotnie się już przekonałam, że długi staż przed ślubem wcale nie jest gwarancją szczęśliwego związku, więc jeśli oboje tego chcecie to marsz do Urzędu !!!
|
|
#2278 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeżeli bardzo bym chciała dziecka a do tego doszły by długie starania (a nawet i bez tego) to dlaczego miałabym się nie zachwycać ciąża, dzieckiem i innymi urokami? Przecież byłabym najszczęśliwsza, a ludzie wtedy się cieszą i chcą dzielić się swoją radością ... póki co mój instynkt wygasł... pojawia się i znika... ale nigdy nie był aż tak intensywny, jak u innych a myśl o porodzie skutecznie gasi instynkt ![]() A do ząbka to mnie bolał... byłam raz u dentystki i nic nie widziała mówi że zdrowy, a jak nie przestanie boleć to iść na rtg i z nim przyjść. No i okazało się że boli mnie ząb leczony kanałowo, a właściwie korzeń, który z widoku zdjęcia "powiększył się" i mam zażywać antybiotyk co 8 godzin... i mam nadzieję że to pomoże ![]() Cytat:
powodzenia ![]() Cytat:
![]() Choć mi się wydawało, że kiedyś już pisałaś, że nie przychodzi i na nią czekasz... ![]() Dopisek: no i sprawa się przeterminowała ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2011-01-04 o 10:17 |
|||
|
|
|
#2279 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam takie pytanie, czy to prawda, że osoby po rozwodzie nie mogą brać opłatka podczas mszy??
Ana kiedyś mi się chyba w Holandii spóźniła tez o kilka godzin. Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2011-01-04 o 10:17 |
|
|
|
#2280 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
no my już po kontroli u lekarza, jest dobrze ,ale dietkę musimy utrzymać dopiero dzisiaj wieczorem mogę dodać łyżkę mleka modyfikowanego do kleiku , bo Pani doktor powiedziała że organizm może nie zakceptowac tak szybko laktozy więc pomalutku małymi kroczkami wracamy do mleczka własnie dziewczyny( mamy. przyszłe mamy) nie kombinujcie z mlekami tzn ja np. dałam Dominikowi mleko Nestele Junior z miodem i od tego dostał rozwolnienia , dobrze że szybko się zorientowałam bo mogło być gorzej, najlepiej według lekarza podawać mleko naturalne tzn o naturalnym smaku a jeśli chodzi o nowe smaki to lepiej kaszkę bo taka podajemy raz dziennie i nie zaszkodzi w takim stopniu jak podawanie takiego mleka smakowego non stop. także uważajcie jeśli chodzi o koje włoski to nadal mi się nie podobają i nawet myślałam żeby zadzwnić do fryzjerki żeby zrobiła mi pasemka jasne żeby je rozjaśnić, ale stwierdziłam że może lepiej narazie je zostawię, ponieważ i tak rzadko wychodze z domku a jak już to mam czapkę na głowie więc chyba nie ma sensu ich dodatkowo męczyć, a na wiosnę zrobie sobie takie jak zawsze wogóle to dostaliśmy pismo z prokuratury o ten wózek i piszę " sprawa umorzona - nieznany sprawca " noż kurka wodna mać jak to nieznany ? normalnie myślałam że mnie rozerwie i właśnie piszę odwołanie , nie popuszczę , jestem zła
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:32.

no ale są ludzie i parapety
pamiętaj że całym serduchem jestem z wami i już się nie mogę doczekać aż mały zuzul się zgra i wrócisz 

Podaj mi swoje namiary na pw.
Zresztą same wiecie 

Już wciągnęłam 2 kawałki chleba z szynką i chrzanem jabłkowym, no miodzio po prostu 

i chyba kupię sobie wtedy kota