|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II
Grusia jak ja Ci zazdroszczę. Przynajmniej wiesz, że Dzidziuś już gotowy do wyjścia
Tak jak Lulka napisała teraz leż i odpoczywaj, bo już niedługo nie będzie za bardzo na to czasu Pokojem się nie przejmuj, to nie jest najważniejsze.
Nasze Małe Szczęście ] Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10 |
|
|
|
#3362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
baby blues to chyba potoczne okreśłenie depresji poporodowej?? ale to co pisała Fridka to jest naprawde normalne i dobrze,że ona potrafi o tym mówic i nie zotaje sama ze swoimi myślami
Witaj Zuzieńko 19.04.2011 godz 14:20 Aniołek 26.05.2010r
![]() |
|
|
|
|
#3363 |
|
Zadomowienie
|
madzik2221 tak jak napisałas to chyba ksiązkowo bardziej jest...... mojej bratowej synek obrócił się w 38 tygodniu dopiero, koleżanki córcia tez czekała do ostatniej chwili, także nie jest przesądzone że mała zostanie w takiej pozycji
Poza tym ja miałam długie cykle i u mnie owulka była późno, także te 2 tygodnie plus minus u mnie są raczej na minus czyli nie 35 tydzień a 33 więc myślę że malutka ma jeszcze czas i zechce ruszyć dupcie do góry a główke na dół
|
#3364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ją ładnie poprosisz to może sie obróci a później będzie tylko gorzej
![]() |
|
|
|
|
#3365 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mysle zeby dac nawet cukier puder zeby nie czuc tamtego takie szejki dobre i zdrowe sa dzieki za pomysla ![]() a to jak juz jestes to sie spytam.Lulus ty wiesz np co zrobic kiedy lupiez powraca.stosuje ciagle head&shoulders i mam go dosc.wlosy mam suche,twarde i nie wiem co jeszcze.jak zaczne uzywac tylko innego szamponu sypie mi sie z glowy ze szok.jak zmienic z tego h&h zeby problem nie wracal ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3366 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3367 |
|
Zadomowienie
|
No ale czym Ty się martwisz!!! Przecież Ci pisałam, że gin powiedziała mi, że drugi wynik ma być poniżej 180. Poza tym zobaczysz co Twój gin powie na najbliższej wizycie.
Nasze Małe Szczęście ] Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3369 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to nie wiem co będzie jak będzie nastolatką
|
|
#3370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w koncu kazda z nas jest inna i ciaza tak samo takze trzymam kciuki zeby sie malutka obrocila za to moj moglby zostac juz w tej pozycji co jest |
|
|
|
|
#3371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogę Ci polecić EMOLIUM,bo jest naprawdę skuteczny i myj nim dość często głowę,a przeciwłupieżowy odstaw.Generalnie większośc szamponów przeciwłupieżowych z apteki nie można stosować w ciąży ale head ... spokojnie mogłąś,bo tasm jest chyba tylko pirytonian cynku z tego co pamiętam..
![]() |
|
|
|
|
#3372 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
lecę jeść kisiel Edytowane przez grusia85 Czas edycji: 2011-01-10 o 19:46 |
|
|
|
|
#3373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Martwie sie tym,bo jak długo nie jem to mam taki atak głodu i ręce mi się trzesą i słabo mi się zaczyna robić i nie wiem czy to nie przez ten cukier ale masz racje pogadam z ginem
![]() |
|
|
|
|
#3374 |
|
Zadomowienie
|
Dobra laski............ ja uciekam do wanny troszke się zrelaksowac i do łóżeczka na maraton seriali
![]() Dobrej nocki Wam zyczę , do jutra !
|
#3375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo dobrze,przynajmniej sobie w życiu poradzi ja lubię takie dzieci urwisy![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Ja też się już żegnam,bo mężuś dzwonił,że juzjedzie i bardzo głodny jest więc wolę mu zrobić kanapki,żeby za mnie się nie wziął
![]() |
|
|
|
|
#3376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ta takie dzieci są fajne jak nie są Twoje, a jak Twoja Zuzia będzie uparta to jeszcze wspomnisz moje słowa... PS. Ja mam siostrę Zuzię jest kochana owszem ale bardzo uparta ![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- co Wy z tym kiślem? dobra idę sobie zrobic Miłych nocek
|
|
#3377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze mi cos polec bo ja nie wiem jakie sa dobre.a to emolium nie wiem czy tutaj dostane |
|
|
|
|
#3378 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny a powiedzcie mi czy któraś z Was miała baadania w kierunku określenia kariotypu? lekarz to dzis zasugerowal i jeszcze w kierunku zespolu antyfosfolipidowego i histeroskopię....
|
|
#3379 |
|
Zadomowienie
|
Hej Kochane! Melduję się na wątku po tygodniowej przerwie jako świeżo upieczona mama
Karmię go piersią, na szczęście po CC od razu miałam pokarm. Jak znajdę wolną chwilkę to opiszę Wam co nieco o porodzie- ale ogólnie nie ma się czego bać Trochę gorzej jest dojść do siebie po, ale coś za coś.Ania- przykro mi Załączam Wam mojego Szkraba w kilka minut po narodzinach |
|
|
|
#3380 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no emolium jest najlepsze ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
ja miałam histerioskopie robioną,a ten kariotyp to się bada po drugim poronieniu
![]() Edytowane przez lulka265 Czas edycji: 2011-01-10 o 19:59 |
||
|
|
|
#3381 |
|
Rozeznanie
|
DIZI gratuluję, zdrówka wam życzę
mały jest cudny |
|
|
|
#3382 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
maly jest sliczny ![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3383 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No jak znajdziesz chwilę to opisz poród, please bo mnie też czeka cc
|
|
#3384 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A najlepiej pokaz poloznej jak karmisz. Jesli pobolewa brzuszek to moze zaczynaja sie kolki? Fridka, daj sobie czas, jestes dopiero kilka dni po porodzie, odpoczywaj jaki najwiecej! O wlasnie, a mi na 27 ![]() Dziewczyny, nie ma czegos takiego jak brak pokarmu po CC, przeczytajcie: http://www.edziecko.pl/pierwszy_rok/...1,3866934.html
Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2011-01-10 o 20:28 |
|||
|
|
|
#3385 |
|
Zadomowienie
|
Aniu
![]() Dizi jeszcze raz gratuluję synka ![]() Dziewczyny po wizytach super że wszystko ok ![]() Grusia nie denerwuj się , na pewno wszystko będzie dobrze, a maleństwo może sobie jeszcze posiedzi dłużej niż 2 tygodnie ![]() Mokra jadłam kartacze, to takie nasze tradycyjne jedzonko, coś jak pyzy z mięsem, tylko że większe jak duże gołąbki, w środku mielone mięso, ciasto robi się z ziemniaków ale surowych a nie gotowanych, my mamy nawet taki dzień kartacza i konkurs w ich jedzeniu na czas
|
#3386 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
narobilas mi Asiula ochoty ze glowa mala a ja nie umie |
||
|
|
|
#3387 |
|
Zadomowienie
|
Madzik carbamide to mocznik, a nie nazwa szamponu
![]() Asia, nie no, zamorduję Cię za to zdjęcie Proszę mi tu natychmiast ten talerz z zawartością przysłać, bo mam ślinotok
|
|
|
|
#3388 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zreszta nie mam maszyny do tarkowania ziemniaków, a w ręku można by się zapier...ić, bo to dużo trzeba, a potem trzeba je jeszcze wycisnąć przez scierkę, masa roboty potem dodaje się trochę mąki ziemniaczanej (ja chyba dałam jej za dużo ale ona je gotuje od jakiś 20lat![]() Ja tam kupuję 5zł sztuka w knajpie a dwiema to się tak najadłam że do tej pory je czuję w żołądku ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
kiedyś dojdą
|
|
#3389 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
mnie jakaś handra dopadła, też mi się zbiera na płacz ![]() Pamelka wczoraj pisała że u nich wszytsko dobrze, że karmi, ale jakiś lekarz nie chce jej wypisać do domku i że bedzie chciała dziś wyjść na żądanie, ale nie wiem czy wyszła czy nie |
|
|
|
#3390 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
po co sie meczyc i tak pewnie nic z tego by nie wyszlo ale i tak tego ze mi smaka narobilas nie odpuszcze ![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
![]() pozdrow Pam niech wraca do nas |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.

Tak jak Lulka napisała teraz leż i odpoczywaj, bo już niedługo nie będzie za bardzo na to czasu 

ale cujru dałam naprawde malusio,ale to jest super pomysł na zdrowe lody.

mogę Ci polecić EMOLIUM,bo jest naprawdę skuteczny i myj nim dość często głowę,a przeciwłupieżowy odstaw.

A najlepiej pokaz poloznej jak karmisz. 
narobilas mi Asiula ochoty ze glowa mala a ja nie umie
Proszę mi tu natychmiast ten talerz z zawartością przysłać, bo mam ślinotok