|
|
#481 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Miłośniczki Zary - część IV
Dziewczyny widziałyście jakąś fajna torebkę w Zarze, muszę kupić jakaś bo oddałam jedna na reklamacje i mi uwzględnili ale drugiej mi nie moga dac takiej same bo ich nie ma. I poszukuje w zastępstwie jakiejs, myslałam o tej plecionej co byly czarne i brązowe ale nie wiem czy jeszcze ją gdzies znajde. Co myslicie?
|
|
|
|
|
#482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a że jestem zimową zimą to lubię takie cukierkowe barwy, na wieczór się nada, no i ma fason jaki lubię Podobasz mi się w niej Gabi, ale rozumiem, że kolor i długośc nie ta i Ci nie pasuje.Pięknie Ci w tej bluzeczce z dekoltem w szpic świetnie, że możesz nosić takie kolory, ja niestety mimo mojej sympatii do nich, wyglądam w nich tragicznie ![]() No i sukienka fuksjowa cudna! A jak tam wrażenia z Mango?
|
|
|
#483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#484 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj przymierzałam taką sukienkę czarną ale S-ka za duża muszę XS-ki poszukać
Gabi też nie mogłam dzisiaj tej pudrowej znaleźć...
|
|
|
|
|
#485 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja jeszcze teraz poprzymierzalam te sukienke i chyba ja zostawie. Jedyne co mnie denerwuje to to ze jest krotka. Szkoda ze nie jest bardziej w fuksji ale ten kolor i tak jest fajny. Napewno nie pojde w niej na uczelnie Ale na impreze do ciemnych rajstop i jakis fajny naszyjnik lub paseczek i bedzie fajnie. Ja mam wlosy ciemny blond ale tez zimny typ urody i dlatego dobrze wygladam w tym kolorze. A latem zaloze do jakis ladnych bezowych sandalkow Czarna rzeczywiscie bardziej praktyczna. Ja ostatnio szaleje- kupuje wszystko na lato Moze jutro wstawie zdjecie w tej sukience bo dzisiaj juz za ciemno a sztuczne swiatlo nie pokazuje prawdziwego koloru. Kupilam jeszcze te buty. Tylko przeszlam sie w nich w domu i strasznie obcieraja. te paski nad pieta sa na gumce ale bardzo mocno wbijaja sie w stope. poza tym bardzo fajne. Tez na lato Szkoda tylko ze nie bylo w bezu Teraz jeszcze tylko chcialabym kupic jakas kurtke ale nie wiem czy warto kupowac czarna ze skory. Ale z drugiej strony nie mam pomyslu na inna... I jeszcze chcialabym torebke w jasnym bezu ale nigdzie mi sie nie podobaja
|
|
|
#486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przestronnie, niewiele ludzi, wszystko ładnie wyeksponowane, wszystko można znalezc. W manu wkurzało mnie to, że wszystko upchane, ściśnięte, wąskie "uliczki" takie na pół ludzia Ogólnie bardzo mile jestem zaskoczona ![]() a na sukienkę się skuś bo naprawdę jest śliczna i ubolewam nad tym że nie jest dłuższa ja też czuję się dobrze w takich wyrazistych kolorach (zwłaszcza latem do opalonej skóry)ps. no padnę zaraz nożesz ty......zadzwoniłąm, babka mnie przepraszała i oczywiście mogę wymienic ale kurde nie chce mi się znów zapierdzielac 80 km extra........sorki za off ale komu jak nie WAM wyleję swoją frustrację ![]()
Edytowane przez gabi1234 Czas edycji: 2011-01-31 o 19:55 |
|
|
|
|
|
#487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co możecie powiedzieć o tych? Widziałyście na zywo? |
|
|
|
|
|
#488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dziwie Ci sie...tez bym sie ostro wkurzyla. Ostatnio chcialam kupic kamuflaz art deco zolty. Bardzo sie spieszylam wiec tylko rzucilam okiem na testery i najbardziej zolty (w sztucznym oswietleniu douglasa) wydawal sie nr 2. W domu patrze a on zielony Na nieszczescie juz go pomacalam wiec nie ma szans na zwrot. Niby nie duza strata ale zoty i tak musze kupic wiec za ten cholerny kamuflaz wyjdzie mi 100zl. Lepiej sie nie spieszyc Jak dobrze ze w zarze mozna zwracac A w takiej sephorze to pewnie zalezy na jaka konsultantke trafisz. Mozesz pojechac tydzien pozniej albo 2 i juz nie bedzie chciala Ci wymienic. Ja tez chce sobie kupic ten puderek. Jak wymienisz to daj znac jak sie sprawuje
|
|
|
#489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kosztują 49
|
|
|
|
#490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
49zł? a ja chciałam na all klikać za 99zł...czy jakaś dobra duszyczka mogłaby mi je kupić jeśli jeszcze się uchowały? rozmiar 37 ![]() bardzo proszę, ja do najbliższej Zary mam ponad 100km... |
|
|
|
|
|
#491 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
paniusia MUSI mi wymienic, bo to nie z mojej winy nastąpiło - ja jej palcem dokładnie pokazywałam jaki (jeszcze uzgadniałyśmy dokładnie kolor bo teraz mam 022 a na lato przyda się ciut ciemniejszy) będę się wykłócac i już ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
tylko że ja w np balerinkach zarowych muszę miec rozmiar większe niż zazwyczaj kupuję.....
|
|
|
|
#492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gabi nie wybierasz się może ponownie do Zary w najbliższym czasie? ![]() Aha, i czy kojarzysz może w jakiej cenie są/były te baleirnki z pierwszego zdjęcia? |
|
|
|
|
|
#493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę się wybrac na te pierwsze nie zwróciłam uwagi albo ich nie było po prostu, a które chcesz żeby ci kupic?
|
|
|
|
#494 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z góry bardzo Ci dziękuję Kochana za chęci |
|
|
|
|
|
#496 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj w poznanskiej plazie widzialam chyba z 10 wisialo. Jesli sie nie myle to 249zl.
|
|
#497 | |
|
Zakorzenienie
|
tę z dzisiejszego wpisu? ojej ona jest zwykła najzwyklejsza z h&m, latem jakoś były
---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#498 |
|
Raczkowanie
|
szkoda
to te co były na divided takie ponizej 100 zł??
|
|
|
|
|
#500 | |
|
Zakorzenienie
|
chyba tak, mi ją przywiozła przyjaciółka z UK ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dziś dostałam sms -15% od S., coraz niższe te ich zniżki, najpierw po świętach zamiast 30% dali 25, teraz zamiast standardowych 20 jest 15.. ale żeby nie było całkiem nie na temat ile kosztuje ta pudrowa bluzka, na którą się skusiłaś? ![]() no i muszę pochwalić Twój blog, jest świetny! z przyjemnością codziennie tam zaglądam
|
|
|
#502 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#503 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tez jej niestety nigdy nie widziałam ![]() Ja dzisiaj kupiłam kolejna jedwabna tunike do kolekcji
|
|
|
|
|
|
#504 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze...moglam przymierzyc bo byla jeszcze jedna M. Ale podejrzewam ze az tak sie dlugoscia nie roznia. a nie boisz sie ze jak zwezisz to straci fason?
|
|
#505 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#506 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam sesję, a Wy mi tutaj takie cuda ![]() Pokaż się w niej! ![]() Buty też fajne! piękne szpile szkoda, że ja jednak nie mogę Zarowych betonowych bucików nosić moje stopy sie buntują ![]() Kurtka jasna skóra zimna ecru też bardzo ładnie wygląda, jeśli nie chcesz czarnej albo zimny ciemny brąz jeśli jesteś typem zimnym. Cytat:
![]() Mnie kusi t shirt czarny z Myszką Miki ale wciąż nad nim rozmyslam ja lubię zabawne t shirty do szpilek, ale ten w realu no nie padłam jednak ![]() Cytat:
![]() No nic od połowy lutego zaczynam oszczędzać to może gdzieś ją w biegu dorwę i przymierzę. Ale patrzę na stronkę i jednak boję się, że ona może być dla mnie za krótka, w sensie moich odczuć. Jak przymierzę, zdam relację ![]() Cytat:
" – Pani Iwonko! Pani wytrze tę szminkę, bo klient znów się będzie pieklił ... "NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie! NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie! Edytowane przez Iwonalodz Czas edycji: 2011-02-01 o 00:17 |
||||
|
|
|
|
#507 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jutro mam zamiar się trochę odstresować w tej sesji, więc będę w Zarze i jak co, to mogę wziąć
Edytowane przez Soline Czas edycji: 2011-02-01 o 00:19 |
|
|
|
|
|
#508 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#509 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- no pochwalę pochwalę już niedługo ![]() PS. no nareszcie ![]() Iwonka - koniecznie ją zmierz i obfotoc się
Edytowane przez gabi1234 Czas edycji: 2011-02-01 o 08:34 |
||
|
|
|
|
#510 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Kochane,
szukam sukienki z Zary na takich grubszych ramiączach (szelkach) w kolorze pudrowym/nude -nabijaną różyczkami w tym samym kolorze. Elegancka. Czy wiecie może o którą mi chodzi i ile ona kosztuje? Będe niezmiernie wdzięczna za odpis.
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:05.

sęk w tym że do łodzi mam najbliżej 
okazała się za krótka
a że jestem zimową zimą to lubię takie cukierkowe barwy, na wieczór się nada, no i ma fason jaki lubię 
ja też czuję się dobrze w takich wyrazistych kolorach (zwłaszcza latem do opalonej skóry)
nożesz ty......zadzwoniłąm, babka mnie przepraszała i oczywiście mogę wymienic ale kurde nie chce mi się znów zapierdzielac 80 km extra........

a ja chciałam na all klikać za 99zł...