|
|
#391 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 521
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. V
Nie ma za co
Oczywi¶cie kciuki trzymam za wszystkie dziewczêta, które maj± jutro jakie¶ wa¿ne sprawy ![]() Dobranoc.
|
#392 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 564
|
na moje kciuki te¿ mo¿ecie liczyæ
|
|
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 424
|
Liwiusz nie przejmuj siê i tak by³a¶ dzielna
Idê spaæ bo jutro jazdy
|
|
|
|
#394 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 876
|
Ma³a zmiana -
![]() Princeseczka - ![]() Matyldaaaa ![]() mbamboo - æwicz pozytywne nastawienie. A je¶li boisz siê samochodu to jedynym rozwiazaniem (jakie ja widzê) jest dokupiæ godziny i je¼dzisz a¿ nie powiesz - podoba mi siê, ja chcê ju¿ pojechaæ sama. Mi by³o potrzeba ok 7 dodatkowych ¿eby tê rado¶æ poczuæ znów (bo na pocz±tku by³a, potem trochê wyblak³a i wróci³a z si³± wodospadu). Mia³a l³aczony egz, ledwo wysz³am z sali gdzie objasniali zasady pratkyczne a tam pan egzaminator ju¿ mnie wyczytuje - musia³ poczekaæ na mnie, bo najpierw toaleta (ludzie w poczekalni w ¶miech). W moim WORD chyba nie trzeba braæ kartki po 3 egzaminach. Ale pewna nie jestem
|
#395 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
Dziêkujê dziewuszki
![]() ![]() ![]() ![]() , mam nadziejê ¿e pomog±
|
|
|
|
#396 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 581
|
Witajcie
![]() Jak bylam tu przedwczoraj to by³o 8 stron... wiedzia³am, ¿e tak bêdzie.. gadu³y! Mo¿e potem nadrobiê czytanie i przy okazji opiszê moje wczorajsze perypetie... ³±cznie to ju¿ 33 godziny ... ech. Pozdrówki!
|
#397 | |||
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
Cytat:
Umiesz je¼dziæ. Gdyby¶ nie umia³a, na pewno by¶ siê na egzamin nie pcha³a, bo jeste¶ rozs±dn± dziewczyn±. I nie s³uchaj tego kretyna! Pamiêtasz mo¿e jak siê nazywa³?Kurczê, ale mi siê smutno zrobi³o. Cytat:
Cytat:
Balicka mimo wszystko ma ³atwe trasy i spokojnie mo¿na przewidzieæ gdzie zabierze Ciê egzaminator (praktycznie zawracania i parkowanie jest w tym samym miejscu). Jestem zaskoczona, ¿e terminy siê a¿ tak wyd³u¿y³y.Gosia - trzymam kciuki za obronê ![]() Princeseczka - za egzamin (chyba)
|
|||
|
|
|
#398 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 777
|
no to ja te¿ jeszcze raz:
|
|
#399 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem ju¿ po jazdach. Je¼dzi³am 2h po Katowicach, ogólnie by³o ok ale mam lekkie problemy z zaparkowaniem prosto i zawracaniem tzn jak wje¿d¿am ty³em to mi zawsze jako¶ krzywo schodzi. No ale nauczê siê porz±dnie sama jak ju¿ bêdê mia³a prawko
|
|
|
|
#400 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 503
|
Liwiusz oj, bardzo mi przykro, ¿e tym razem siê nie uda³o.
.ale napewno nastêpnym razem ju¿ bêdzie pozytyw!! g³ówka do góry![]() mnie te¿ za nied³ugo czeka egzamin a skoro on taki wredny to mam nadziejê, ¿e na tego pana to ja nie trafiê.. bêdzie dobrze! witam pozosta³e dziewczyny! ![]() kurcze, beznadzieja..grypsko mnie chwyci³o..jak zawsze jestem chora w najlepszym momencie..sesja trwa a ja muszê w domu le¿eæ..;/ mi³ego dnia ¿yczê
|
|
|
|
#401 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Widzê, ¿e jak na razie jeste¶ spokojna jutrem, to dobrze ![]() Cytat:
Le¿, le¿ i zdrowiej szybko
|
||
|
|
|
#402 |
|
Zadomowienie
|
w³a¶nie dalej nie mam ;p kurcze i z³a jestem przez to jak diabli ;D
w zesz³ym tygodniu mia³am dostaæ papiery ale nie wysz³o wtedy jeszcze, dzi¶ mia³am mieæ jazdy i zdaæ teoriê na nich i wtedy mój instruktor da³by mi te wszystkie papiery i bym mog³a siê ju¿ zapisaæ a tu cooo...dupa :P zdycham w domku no ale có¿...do 3 razy sztukadziêkujê ¶licznie! egzamin z warunku mam a tego odpu¶ciæ siê nie da..
|
|
|
|
#403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym nadal nie mam pojêcia jak wygl±da yariska od ¶rodka ale mo¿e wieczorem siê zmobilizujê ¿eby poogl±daæ na necie chocia¿by gdzie siê ¶wiat³a za³±cza. Bo dzisiaj mi instruktor powiedzia³ `w yarisce wszystko jest tak samo jak w puncie tylko, ¿e na odwrót` |
|
|
|
|
#404 |
|
Wtajemniczenie
|
Matylda, w tej chwili idziesz ogl±daæ yariski!
Bo jak nie zdasz na obs³udze, to przyjedziemy do Ciebie Z tego co sobie przypominam, to chyba tylko ¶wiat³a d³ugie siê inaczej w³±cza. W toyocie od siebie, a w puncie do siebie.---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- (2/2/11) Prawo Jazdy do odbioru w Urzêdzie. Chyba lecê do urzêdu
|
|
|
|
#405 |
|
Rozeznanie
|
Eroll no chyba faktycznie nie ma sensu. Jak pomy¶le o tych rondach to mi siê w g³owie zaczyna krêciæ
![]() A terminy wyd³u¿y³y siê dlatego, ¿e balicka leci na famie ³atwych i przyjemnych egzaminów i u¶miechniêtych egzaminatorów a koszykarska taka "z³± s³aw± owiana". |
|
|
|
#406 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cieszê siê, ¿e nie czujesz i nie panikujesz Cytat:
jejeje ![]() doczeka³a¶ siê w koñcu
|
|
|
#407 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pan Krzy¶ z tego, co pamiêtam. Taki trochê skrzecz±cy g³os ma, z pocz±tku nie by³ za bardzo rozmowny, trochê wed³ug mnie za pó¼no wydawa³ polecenia, musia³am wyra¼nie zwalniaæ przed skrzy¿owaniami, bo ba³am siê, ¿e nie zd±¿ê zmieniæ pasa jak mi tak pó¼no powie, gdzie mam jechaæ. Chocia¿ nie mogê powiedzieæ ¿eby by³ jaki¶ gburowaty czy co¶. Ale rozgada³ siê dopiero, jak obla³am. Znowu czeka³ na mnie tata, mówi³, ¿e wszystkie egzaminy pojecha³y w stronê grzegórzeckiego. Wychodzi na to, ¿e ferie, mniejszy ruch w mie¶cie to nie bior± na hutê. ![]() _gatinha_ wygrzebiê karteczkê i Ci pode¶lê na PW nazwisko. ![]() No nareszcie, super matyldaaaa dobrze, ¿e siê nie stresujesz - oby tak dalej
It's okay to love them both. I did. Edytowane przez liwiusz Czas edycji: 2011-02-02 o 12:35 |
|
|
|
|
#408 |
|
Zadomowienie
|
Martolek dziêkuje, kochana jeste¶
oby szybko odpu¶cilo ;DLiwiusz by³abym wdziêczna gdyby¶ znalaz³a t± karteczkê a Eroll gratulujê, teraz nic tylko lecieæ po plasticzek! )
|
|
|
|
#409 |
|
Rozeznanie
|
Posz³o
Tak mi siê marzy, ¿eby wyrobiæ siê z tym prawkiem jeszcze w te ferie ![]() Ja mam chyba, tak jak ta pani z artyku³u na pierwszej stronie "fobiê na egzamin z prawa jazdy, która nie ma jeszcze nazwy".
It's okay to love them both. I did. Edytowane przez liwiusz Czas edycji: 2011-02-02 o 12:46 |
|
|
|
#410 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dasz radê! tylko jak najszybciej wyje¼dziæ te 5 godzin i po termin oj ale teraz siê ju¿ musi udaæ...i fobia musi siê skoñczyæ!! innego wyj¶cia ni mo!!! lecê siê uczyæ mi³ego dnia!!
Edytowane przez _gatinha_ Czas edycji: 2011-02-02 o 12:52 |
|
|
|
|
#411 |
|
Rozeznanie
|
Na egzamin polecê ju¿ jutro siê zapisaæ, bêdê siê dopytywaæ o poranne godziny (Wtedy mo¿e trafiê na pana Grzesia, bo zauwa¿y³am, ¿e wieczorami nie egzaminuje
) i dam Wam znaæ.
|
#412 |
|
Rozeznanie
|
Eroll to ¶migaj po plasticzek
![]()
|
|
|
|
#413 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
![]() ![]() dziêkujê dosta³am pytania o których nic kompletnie nie czyta³am( ju¿ my¶la³am, ¿e sesja poprawkowa wita siê ze mn±) i odpowiedzia³am na nie na "ch³opski rozum".W efekcie 4- zawita³o w indeksie---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Eroll ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
supeer
Edytowane przez princeseczka Czas edycji: 2011-02-02 o 14:02 |
|
|
|
|
#414 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czekamy Kochana Cytat:
![]() jeste¶ m±dra kobitka a to by³ ustny tak? ile Ci jeszcze zosta³o Egz?
|
|
|
#415 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Monia, ale fajnie, gratki!
|
|
#416 |
|
Wtajemniczenie
|
Odebra³am plasticzek!
![]() Jest piêkny. Niewa¿ne, ¿e mam na nim wielk± g³owê i moje w³osy wydaj± siê byæ fioletowe. Wa¿ne, ¿e jest Zazdroszczê tym, którzy maj± terminowe prawa jazdy
|
|
|
|
#417 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 642
|
Eroll, nie martw siê, przy zmianie nazwiska lub adresu te¿ bêdziesz mog³a daæ aktualne zdjêcie :p
|
#418 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 324
|
Cytat:
W ogóle my¶lê, ¿e nawet jakbym by³a totalnie beznadziejna i nie umia³abym nawet biegów w³±czaæ, to i. nie ma prawa w ten sposób mnie traktowaæ.
|
|
#419 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 829
|
No to oglaszam wszem i wobec ze jestem MAGISTER administracji U£.
|
#420 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 642
|
Gosia gratulacje! ale¿ zazdraszam ju¿ tego magistra, ja dopiero bêdê broniæ licencjatu w lipcu jak dobrze pójdzie
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.

Umiesz je¼dziæ. Gdyby¶ nie umia³a, na pewno by¶ siê na egzamin nie pcha³a, bo jeste¶ rozs±dn± dziewczyn±. I nie s³uchaj tego kretyna! Pamiêtasz mo¿e jak siê nazywa³?
Balicka mimo wszystko ma ³atwe trasy i spokojnie mo¿na przewidzieæ gdzie zabierze Ciê egzaminator (praktycznie zawracania i parkowanie jest w tym samym miejscu). Jestem zaskoczona, ¿e terminy siê a¿ tak wyd³u¿y³y.

.ale napewno nastêpnym razem ju¿ bêdzie pozytyw!! g³ówka do góry

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
i nie panikujesz 

supeer