|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Dzień dobry
Martoolka współczuję że tak wcześnie musiałaś wstać w niedzielę ![]() Trzymam kciuki żeby szybko czas Ci zleciał w pracy Wczoraj wieczorkiem byliśmy na chińszczyźnie ze znajomymi i baaaardzo dobry miałam humor bo kumpela z którą nie widziałam się kupę czasu stwierdziła że schudłam ![]() Tylko nie wiem jakim cudem jak ja tyle jem ajjj nie ważne![]() Tż pojechał do szkoły a ja chyba coś popiszę tylko nie wiem za co się zabrać bo nie podali jeszcze planu na zjazd, a wszystkiego i tak nie ograneMiłej niedzieli życzę |
|
|
|
#2492 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Martoolka to moja też poranna modlitwa![]() ja dziś dzień leniwca, wreszcie wczoraj bylismy u koleżanki do wpol do 1 w nocy w oparach dymu z papiaerosów- masakra, tż spi leczy kaca, a ja szukam jakiegos programu do projektowania szaf wnękowych macie cos?i moj mezuś na maksa mnie wmuryzl bo powiedział, że kotlety schabowe mojej koleżanki sa lepsze od moich i ja taka wyzwolona kobieta czekam na kompelmenty za jedzenie, no co to sie porobiło
|
|
#2493 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakoś czas mi zleciał, ale siedziałam tam zdecydowanie za długo, bo musiałam sprawdzać egzaminy. A jedna laska miała mieć dopytkę, czekałam na nią, a ona sobie nie przylazła ![]() Już ja ją przemagluję na następnym zjeździe Cytat:
![]() A mężuś nieźle sobie nagrzebał
|
||
|
|
|
#2494 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wpadłam na chwilke,bo mężuś pojechał do sklepu po małe co nieco ![]() mago,gratuluje schudnięcia ![]() gospel,nie przejmuj się tym co mąż powiedział,ja identyko usłyszałam jak coś zrobilam-dokładnie nie pamiętam co to było-ale mąż powiedział że mama tzn jego teściowa robi lepsze ![]() Marta,ostra z Ciebie psorka ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
To fakt. Cytat:
|
|||
|
|
|
#2495 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja spałam dziś do 11:00 Ale usprawiedliwiam się chorobą ![]() Cytat:
Ja bym mojego o tak potraktowała za to: ![]() ![]() A ja dzisiaj zostałam zmuszona do siedzenia w łóżku
|
||
|
|
|
#2496 |
|
Konto usunięte
|
Metka super, że już po . Nieźle nas pocieszyłaś z tym porodem :P a Szymuś super!
Gospelka ja projektowałam sobie sama, programu nie znalazłam, a my też zamówiliśmy mebelki do dużego pokoju ale czekamy aż 8 tygodni, do tego czasu , muszę pomalować pokój i szukam fajnych kolorków. Podpowiedzcie - narożnik jasny dywan też, meble kolorze dąd bursztynowy, układ nawet podobny tylko na dole komoda RTV z szufladami i kolor jaśniejszy jak na zdjęciu http://www.pagedmeble.pl/Propozycje-wnetrz,56,ca,3 jakie kolorki? mogą być 2 ... |
|
|
|
#2497 |
|
Zakorzenienie
|
Zazwyczaj jestem miła i baaardzo cierpliwa, ale jak mi ktoś porządnie zalezie za skórę, to potrafię być wredna
![]() Ja wczoraj pospałam do 11:30, za to dziś musiałam wcześnie wstać - równowaga musi być Idę robić gulasz
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2498 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wiem skąd ta opinia że schudłam jak ja tyle jem np teraz jestem po obiedzie, wyciągnęłam sobie 2 litrową colę i ciastka i tak sobie buszuję po wizażu opychając się bardzo zdrową żywnością Cytat:
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;24888808]Metka super, że już po . Nieźle nas pocieszyłaś z tym porodem :P a Szymuś super! Gospelka ja projektowałam sobie sama, programu nie znalazłam, a my też zamówiliśmy mebelki do dużego pokoju ale czekamy aż 8 tygodni, do tego czasu , muszę pomalować pokój i szukam fajnych kolorków. Podpowiedzcie - narożnik jasny dywan też, meble kolorze dąd bursztynowy, układ nawet podobny tylko na dole komoda RTV z szufladami i kolor jaśniejszy jak na zdjęciu http://www.pagedmeble.pl/Propozycje-wnetrz,56,ca,3 jakie kolorki? mogą być 2 ...[/QUOTE] Z tymi kolorami to ciężka sprawa, taki jest teraz wybór ja mam w salonie meble wenge do tego dwie ściany czerwień flamenco i dwie ciepłe kakao. Sporo osób mówiło mi że to nie będzie ładnie ale wyszło rewelacyjnie
|
||
|
|
|
#2499 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A ja niewyspana jestem bo wczoraj na imprezce byliśmy tzn. "urodziny niespodziewanka " Moj tz 21 lutego bedzie mial urodziny , na razie mu jedna pierdołę kupiłam , ale myślę nad czymś fajnym jeszcze , tylko nie wiem co
|
|
#2500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm, ja mam zawsze problem z prezentami, nie tylko dla TZta
|
|
|
|
|
#2501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No faktycznie to połączenie czerwieni i kakao nie brzmi dobrze No ale to pewnie zależy od odcienia. Wrzucisz jakieś fotki ![]() Słyszałyście o wypadku Kubicy? http://f1.wp.pl/kat,48594,title,Info...wiadomosc.html
|
|
|
|
|
#2502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TZcik cały czas śledzi doniesienia o jego stanie ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Co do ścian ja mam w pokoju jedną czerwoną ("Karmazynowy Przypływ" Duluxa) i resztę zielonych jasnych (nazwy nie pamiętam). Fajnie się nawet połączyło
|
|
|
|
|
#2503 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wrzucam fotkę, oczywiście może się komuś nie podobać w realu kolory są oczywiście bardziej intensywne a puste ściany czekają na zdjęcia z wesela i jakieś ładne obrazki .agawoo wrzuć i Ty fotke Edytowane przez magolina Czas edycji: 2011-02-06 o 16:05 |
|
|
|
|
#2504 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajne macie pomysly co do malowania scian Cytat:
Ja jak jestem w Polsce ogladam Dekoratornie a i tutaj staram sie ogladac programy gdzie zmieniaja wnetrza.
|
|
#2505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie wiem czy mam jakieś fotki na kompie, zaraz poszukam A jak nie mam, to musicie poczekać, bo z racji choroby leżę w łóżku, które zajmuje cały pokój i nie ma jak fotki zrobic I jeszcze do tego jest już ciemno Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2011-02-06 o 17:03 |
|
|
|
|
#2506 |
|
Wtajemniczenie
|
Wrzucam jeszcze drugą stronę
|
|
|
|
#2507 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam dwa, ale jeszcze przed skończeniem pokoju (tzn. jest jeszcze komoda, obok kwietnika wisi nasze duże zdjęcie ślubne w czerwonej ramce
, i w ogóle lepiej to wygląda niż na zdjęciu ![]() Nie zwracajcie uwagi na burdel na szafce, też już go nie ma
Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2011-02-06 o 17:15 |
|
|
|
#2508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I Dan Brown i slownik i pluszaki Jak laczyliscie kolory - znaczy styka sie chyba ten czerwony z zielonym w jakims miejscu? Czy na rogu sciany czy tak pomalowane ze sie nie stykaja?
|
|
#2509 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tylko mnie szafki zastanawiają nad TV - nie za wysoko? czy to poddasze i sufit jest niżej? Cytat:
włąsnie muszę coś pomyśleć, żeby nie zrobiło się mdło, bo mały pokój ma pomaranczowo czerwony, łazienkę pomarańczowo szarą, przedpokoj taki ceglasty i już czerwienie i pomarańczu powtarzać nie chcę więc myślałam nad brązami i beżami. ja często podglądam tą stronkę: http://inspiracje.leroymerlin.pl/pok...enny,2,29.html |
||
|
|
|
#2510 |
|
Wtajemniczenie
|
oj jakby moj meżus powiedzial ze tesciowa cos lepiej robi to by mial na maksa przesrane
![]() śliczne pokoje dziewczyny ![]() Metka synio boski, zpaomniałam rano dopisać
|
#2511 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
![]() agawo kochanie spóźnione ale szczere życzonka urodzinowe już po weekendzie zaraz się pluskać i do łózka na film na TVN i spać eh ale ten czas szybko mi leci i znowu jutro do szkoły i na egzamin A dzisiaj jakoś tak mnie strasznie tęskno za TZ zrobiło jeszcze troszkę i będzie w domku Dam rade prawda
|
#2512 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
magolina: bardzo ładnie masz w pokoju. Fajna ta czarna sofa. My mamy taką beżową ![]() agawoo:ładne kolorki i smaczne jabłuszka
|
|
#2513 | ||
|
Wtajemniczenie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;24896741]oo fajnie, z opisu wyobrażałam sobie, że nie koniecznie bedzie pasowało a tu naprawdę fajnie wyglada.
Tylko mnie szafki zastanawiają nad TV - nie za wysoko? czy to poddasze i sufit jest niżej? [/QUOTE] Zgadza się Guska za wysoko wojna o to była z tżtem bo stwierdził że za nisko tak jak ja mówiłam więc już machnęłam ręką a jak już zawiesił to przyznał że za wysoko![]() Cytat:
powodzenia na jutrzejszym egzaminie Cytat:
Idę posiedzieć trochę z tż bo jak wrócił ze szkoły to mi cały wieczór komputer robił a jutro znów jedzie w delegacje Dobrej nocki kochane |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2514 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A połowy pluszaków już nie ma Czerwony z zielonym łączą się na rogach, ale nie widać łączeń, bo z jednej strony zakrywa je firanka, a z drugiej szafa Cytat:
Dziękuję Dasz radę, kochana Cytat:
![]() Cytat:
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;24896741] odważnie, ale też fajne kolorki żywe. włąsnie muszę coś pomyśleć, żeby nie zrobiło się mdło, bo mały pokój ma pomaranczowo czerwony, łazienkę pomarańczowo szarą, przedpokoj taki ceglasty i już czerwienie i pomarańczu powtarzać nie chcę więc myślałam nad brązami i beżami. ja często podglądam tą stronkę: http://inspiracje.leroymerlin.pl/pok...enny,2,29.html[/QUOTE] Guska, ja wiem czy tak odważnie? Chciałam śliwkowy z kanarkowym zielonym, ale nie chcieliśmy wymieniać rolet, a były czerwone i stąd to połączenie
|
||||
|
|
|
#2515 |
|
Zakorzenienie
|
hej laski
ja żyję, ale jakoś czasu brak ![]() odezwę się w tygodniu buziaki dla każdej
|
|
|
|
#2516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak wam sie niedziela udala - mnie nie za bardzo - mielismy wyjsc, pogoda piekna a tu sie moj tesc z mezem pochorowali. Tesc w lozku z temperatura i bolem gardla a maz kaszle i gardlo go boli. ![]() No i jeszcze rodzinka zadzwonila ze jutro o 10 sie zjawia i nas odwiedza. Maz w pracy, ja ledwo po wlosku, tesc chory - ostatnio jak przyjechali to zjawil sie godzine pozniej od nich. Nie wiem czy specjalnie A tu sajgon - wiecie jak sa chorzy w domu Nawet nie wiecie jak bardzo bym chciala byc juz na swoim - wybierac kolory scian i uzadzac dom a nawet sprzatac po swojemu (choc niezbyt to lubie).
|
|
#2517 |
|
Konto usunięte
|
a my dziś poszliśmy do kona 5 d na podróż do wnętrza ziemii - fajne uczucie jak Ci coś po nogach lata - jakby kamienie, leci na ciebie woda wieje wiatr i czujesz zapach piasku śmiesznie.
|
|
|
|
#2518 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie takie kino?
Ja bylam kiedys w takim w Mirabilandii we Wloszech - niedaleko Raweny. Wial wiatr i sikala woda w twarz - bardzo fajne szczegolnie w czasie goracego lata - najwazniejsze ze byla klima
|
#2519 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Smakowite jabłuszka Super ten zielony kolor Cytat:
I teraz śpiewamy na melodię z boba budowniczego: Ul-tra-ra-dio-la za-wsze da rade! Oooo jeszcze by się śpiewający emotek przydał ![]() Cytat:
Jak już się przeprowadzimy (planujemy w wakacje), to będę z Wami konsultować wystrój, bo macie fajne pomysły ![]() Cytat:
![]() Nie martw się ![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;24901447]a my dziś poszliśmy do kona 5 d na podróż do wnętrza ziemii - fajne uczucie jak Ci coś po nogach lata - jakby kamienie, leci na ciebie woda wieje wiatr i czujesz zapach piasku śmiesznie.[/QUOTE] Ooo... My byliśmy w wakacje w takim kinie, ale tam nie było doznań zapachowych Najgorsze było to, że akurat wtedy padało, a my się nie spodziewaliśmy, że nas tam będą wodą psikać A do tego miałam beżowe spodnie i ten spryskiwacz był tak wycelowany, że po wyjściu wyglądałam, jakbym się zsiusiała A później TŻ wszystkim opowiadał, że się z wrażenia w tym kinie posikałam
|
||||
|
|
|
#2520 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A z rodzinką to niefajna niespodzianka Cytat:
Do konsultacji zapraszam, pomysłów mam dużo, tylko nie mam możliwości, żeby wszystkie zrealizować Aha, zapomniałam się pochwalić; przed chwilą zrobiłam swój pierwszy w życiu sos pieczarkowy Zupełnie samodzielnie I wyszedł super Co prawda, może trochę dać popalić, bo pomyliły mi się przyprawniki i zamiast pieprzu dodałam chilli Ale mi smakuje
Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2011-02-06 o 21:32 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.

ajjj nie ważne
tylko nie wiem za co się zabrać bo nie podali jeszcze planu na zjazd, a wszystkiego i tak nie ograne

Martoolka to moja też poranna modlitwa

jeszcze troszkę i będzie w domku Dam rade prawda