|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Cytat:
Madry - bedzie w pracy. A teraz spi i oglada Batmana - znaczy wlaczyl film i usnal o 8 a ja siedze na wizazu Nie tak wyobrazalam sobie mlode malzenstwo pol roku po slubie
|
|
#2522 |
|
Wtajemniczenie
|
agawoo:
za sosik, smaka mi zrobiłas a ja nie moge pieczarek jesc
|
#2523 | |||
|
Raczkowanie
|
Metkaa,super,ze pokazalas nam Synka,taki malutki i kochany
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
agawoo spoznione zyczenia imieninowe dobranoc
|
|
#2524 |
|
Konto usunięte
|
Kino jest w galerii z mieście u nas, ale jakiś czas temu też było takie objazdowe i stało pod inną galerią i za paragon z tej galerii bilety były za pół ceny.
|
|
|
|
#2525 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A my spędzamy popołudnia i wieczory podobnie Mąż ogląda coś w TV a ja na wizażu Czasem bym chciała, żeby prądu nie było Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2526 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No ale staramy się chociaż raz na miesiąc wyjść na jakąś "randkę". Jutro właśnie się wybieramy do kawiarni, a później miły wieczór (filmik, winko i te sprawy ). Poświętujemy półrocznicę ślubu, walentynki i 5 rocznice związku hurtowo, bo później nie będzie na to czasu Porypane mamy te grafiki w pracy - wciąż się mijamy
|
|||
|
|
|
#2527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No my też się staramy spędzać dużo czasu razem, nawet jak siedzimy każde przy swoim kompie to robimy przerwy na przytulaki Współczuję tych grafików ... U nas jest ak, jak TZ ma 2-gą zmianę. Jak rano wychodzę do pracy, to on śpi, a jak on wraca po 23 to albo ja już spię, alebo zamienimy 2 słowa i on do kąpieli a ja spać ... I tak co drugi tydzień ![]() Idę spać, bo bladym świtem pobudka Dobranoc
|
|
|
|
|
#2528 |
|
Zakorzenienie
|
O widzę, że wczoraj ostatnia wyszłam a dziś pierwsza się melduję na wizażu
![]() Zaejstrowałam sie do lekarza na 8:10 więc mam jeszcze chwilę czasu, żeby do Was wpaść ... A potem do pracy buuuu![]() Dlaczego znowu nie złączyło mi postów?? Wrrr Przepraszam za post pod postem :/ |
|
|
|
#2529 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety tak
po mojej mamie odziedziczyłam
|
#2530 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - gdyby on zasypial tak tylko gdy jest chory
Jak jest zdrowy to zasypia o 9. Jest niestety typowym skowronkiem - co to rankiem skoro swit wstaje i mnie sowie spac nie daje Dzisiaj obudzilam sie razem z nim o 6! Wyszedl do pracy o 7.30. Ja jeszcze na troszke do lozia no i sprzatanie - wlasnie skonczylam. Sniadanie jem ekspresowe - mufinka i szklanka wody mineralnej. Tesc dalej w lozku. Jak goscie przyjda to chyba wstanie - albo beda stac nad jego lozem.
|
#2531 |
|
Raczkowanie
|
Dzien dobry
![]() sjoanna dasz rade Kochanaja uciekam do pracy dzisiaj znowu do 21wszej grrrr milego dnia!!
|
#2532 |
|
Adwokat diabła
|
Cześć!
Pracowo po 2'giej szklance kawy, 4 herbatach i jogurcie
|
|
#2533 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie tesc przyjmuje gosci - kuzynow z Rzymu. W pizamie.
Zaprowadzil ich prosto do kuchni. Nie sa to jacys codzienni goscie co wpadaja 2 razy dziennie. Raczej raz na pare lat. Ja bym ich tak nie przyjmowala
|
#2534 |
|
Adwokat diabła
|
Firma troszczy się abym się nie nudziła, chciałam z Wami posiedzieć.. ale nie!
Dali mi full faktur, no cóż. Obrobie je i wracam do Was
|
|
#2535 |
|
Zakorzenienie
|
Rodzinka pojechala po 40 minutach siedzenia w kuchni
Ale za to blisko do kawy i wody mieli Ja juz obiadek na wloska modle ugotowalam - sosik pomidorkowy i gotowe rawioli z lodowki. Duzo roboty nie bylo. Zjedlismy, teraz pojde poogladac tv a tesc do lozka. Lepiej zeby szybko wyzdrowial bo glupio mi tak z nim w domu. Jak wychodzil to sobie radio na komputerze wlaczalam, areobik cwiczylam. A tak to nie chce mu przeszkadzac - nich spi i sie kuruje. A i jeszcze jedno - dzisiaj ide znowu do mojej szkoly - zapisac sie na nastepny poziom kursu.
|
#2536 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Oj, niefajnie. Ja nie jestem fanką pieczarek, ale lubę czasem zjesc Cytat:
Cytat:
Matko, po południu ta liczba urośnie do imponujących rozmiarów ![]() Cytat:
Cytat:
Uff, ja jak zwykle w pracy ukradkiem was podglądam Aha, no zapomniałabym - oczywiście miałam rację. Dostałam antybiotyk i skierowanie do spacjalisty
|
||||
|
|
|
#2537 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Cytat:
zaznaczam WEEKENDOWYCH bo tylko takowe spędzamy póki co i u nas jest to samo - tż przed tv ja z laptokiem, tż przy laptoku ja oglądam tv albo na stacjonarnym buszuje po wizażu, albo razem oglądamy tv no czasami gdzieś razem wychodzimy ale to rzadko![]() Cytat:
W Polsce już by przyjęcie było zrobione ![]() Cytat:
![]() Cytat:
za zdrowie![]() Coś muszę porobić ale co??
|
||||
|
|
|
#2538 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej kobitki
![]() dzisiaj już jestem na spokojniej ![]() troche Was podczytałam ale nadrobienie graniczy z cudem, więc chyba sobie daruję ![]() nie pamiętam już kto pokazywał fotki pokoików dziewczyny - śliczne u mnie norma praca i praca, a do tego autko sie trochu popsuło i dzisiaj musiałam do pracy jechać busem - tragedia. Ale przeżylam, teraz tż pojechał właśnie autko naprawiać ![]() a ja będe szła do mamy farbować moje kilometrowe odrosty ![]() Cytat:
no wczoraj zaszaleliśmy poszliśmy sobie do kina i na kręgle randka można powiedzieć
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2011-02-07 o 15:57 |
|
|
|
|
#2539 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć, nie miałam za bardzo czasu Was nadrobić, bo dzisiaj praktyki a później miałam 2,5 godziny angielskiego i jestem już wykończona, własnie głodna jak pies rzuciłam się na lodówkę
a niedlugo TŻ przyjdzie i muszę się zabrać do nauki |
|
|
|
#2540 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Wróciłam do domu, głowa mnie boli jak fix.. Chyba się położę do łózka zaraz, bo naprawdę wcale się dobrze nie czuję
|
|
|
|
#2541 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Zrobie sobie tylko gorącej herbatki,bo coś mi chłodno.Pochwale się że zrobiłam dzisiaj na obiad zapiekanke z przepisu-Pomysl na zapiekanke z makaronu z szynką.I powiem Wam że pycha. Z mężem aż sobie dokładke robiliśmy,mąż dokładki zrobił dwie i zapiekanki już nie ma. Ide po herbatke i wracam do Was,poczytać i popisać
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-02-07 o 18:59 |
|
|
|
#2542 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
za zapiekankę.Dziewczyny pochwalicie mnie?? zaczęłam dzisiaj w końcu pisać pracę magist. bo zjazd w ten weekend ![]() no i całe 3 strony naskrobałam ![]() Idę cos obejrzeć i spać bo mnie oczka dzisiaj bolą, cały dzień prawie przed kompem ![]() Dobranocki |
|||
|
|
|
#2543 |
|
Wtajemniczenie
|
magolina pochwalam
![]() ![]() agawoo kuruj się a ja też padam, nie wiem czy jeszcze się coś dzisiaj nauczę bo nie mam kompletnie siły
|
|
|
|
#2544 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wyspałam się TZcik zawinął mnie w kocyk i pospałam trochę i już mi lepiej ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Obudziłam TZcika, poszedł się wykąpać Ja jeszcze tylko wezmę antybiotyk i spać Dobranoc |
||
|
|
|
#2545 |
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
![]() wczorajszego posta mi nie wysłało ![]() pisałam, że jedziemy w końcu do kina. wiecie co? jak to koledzy skomentowali: pomysł na film świetny, ale wykonanie %^#$& no tak mniej więcej to brzmiało ![]() i w zasadzie... niby że na faktach. ale sceny 3 d jakoś nie powalały, dialogi no cóż, nie powalały. widoczki fajne. ale się denerwowałam oglądając to powiedzcie mi, czy do was też dzwonią jacyś ludzie, że trzeba sprawdzić składki na drugi filar, bo jak nie przeleją, to przepadnie? do mnie corocznie od chyba 3-4 lat. i już nie wiem co robić, jak się wymigać od tego. może i mają rację, że trzeba sprawdzić, ale wyciągi dostaję, poza tym łącznie od początku swojego życia przepracowałam 7 miesięcy, także nawet jakby nie przelali, to nie jakaś tragedia co im mówić? że sprawdziłam i że w porządku? ale ile można? odkąd podjęłam pracę i moje dane widnieją tam gdzieś, to dzwonią no kurde... i jutro chce babka do mnie przyjechać i to sprawdzić ![]() help? ![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- nasze spędzanie wieczorów też tak wygląda. on gra, ja wizaż, nk, poczta itp itd... idę spać. dobranocek |
|
|
|
#2546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i przez to ze przez ostatni tydzień tż miał L4 więc jak wracałam to był w domku fajnie się tak wraca do domu jak ktoś czeka i obiadek jest i czyściutko ![]() bezaczku, biżu jest cudowna, dziękuję ![]() agawo, kuruj się ![]() zmykam do pracy bo już jest taaak późno a ja w szlafroku ![]() miłego dnia
|
|
|
|
|
#2547 |
|
Wtajemniczenie
|
Certi
mam sprawę, czy pamietasz ile zapłaciliście za meble te szafę![]() i czy ten twój spec zmienił telefon? bo sie poczta włącza
|
#2548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2549 |
|
Zakorzenienie
|
acelinko cieszę się
niech ci służy ![]() wpadaj częściej do nas jeśli możesz. ale rozumiemy, praca ważna i TŻ też co za dzień. TŻ wiózł swoich rodziców na dzień dziadków do przedszkola i wrócił cały nerwowy. ja się mu nie dziwię, no ale można było to inaczej załatwić. już ma dość jazdy i teraz ja pojadę z nimi do lekarza. ciekawe ile tam będą siedzieć ![]() o, słoneczko wyszło ![]() dostałam wczoraj pierwszą paczuszkę z wymianki. się listonosz ucieszył jak powiedziałam, że to pierwsza z czterech, a już wiem, że ich będzie więcej ![]() miłego dnia, może zajrzę wieczorem
|
|
|
|
#2550 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
My też mieliśmy wczoraj randkę ![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
![]() Skoro tak Wam smakowało to na następnych zakupach też kupię i wypróbuję ![]() Ja jakiś czas temu robiłam nuggetsy z ryby, ale szału nie było ![]() Dziś wypróbuję nuggetsy z kurczaka i dam Wam znać jak smakują ![]() Cytat:
![]() Pochwalam Cię Mój TŻ tak mi zawsze mówi jak go proszę, żeby mnie pochwalił Cytat:
![]() Do mnie nie dzwonili, do TŻta też nie Cytat:
---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- No to teraz czas na relację z wczorajszego dnia: TŻcik wrócił z nocki jak ja akurat wstawałam do pracy. Po drodze zrobił zakupy i przygotował mi pyszne bułeczki na śniadanie i śniadanko do pracy: bułka (z dodatkiem karteczki z napisem "kocham Cię" ![]() Później odebrał mnie z pracy no i w domku czekał już na nas obiad. Później pojechaliśmy do galerii, kupiłam sobie bluzkę, a TŻ bluzę i czapkę. Na koniec weszliśmy do kawiarni na deser lodowy ![]() W domku wypiliśmy sobie drinala i obejrzeliśmy film i było suuuper |
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:59.

Nie tak wyobrazalam sobie mlode malzenstwo pol roku po slubie 
za sosik, smaka mi zrobiłas

w realu kolory są oczywiście bardziej intensywne a puste ściany czekają na zdjęcia z wesela
i jakieś ładne obrazki
jeszcze troszkę i będzie w domku Dam rade prawda
Mąż ogląda coś w TV a ja na wizażu
). Poświętujemy półrocznicę ślubu, walentynki i 5 rocznice związku hurtowo, bo później nie będzie na to czasu 

za zdrowie
Z mężem aż sobie dokładke robiliśmy,mąż dokładki zrobił dwie i zapiekanki już nie ma.