|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Czesc Kobiety
Jestem nowa, piszę pierwszy raz na forum, ale mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do Waszego grona Czytałam to forum i postanowiłam się do Was przyłączyc Mój Tż również jest żołnierzem.kobieto_oficera ja tez zazdroszczę Ci tych zaręczyn, piękna chwila na pewno pidzi mój Tż tez jedzie na misje do Afganistanu na IX zmianę...
|
|
|
|
#1682 |
|
Raczkowanie
|
Paulina a Ty przypadkiem nie jesteś z Łodzi?
bo coś mi się wydaje, że sporo słyszałam o Tobie, szczególnie jeśli Twój Tż jedzie do Afganu na IX zmianę i że masz na imię Paulina
|
|
#1683 |
|
Przyczajenie
|
tak aktualnie mieszkam w Łodzi, mam na imię Paulina, ale my się chyba nie znamy
|
|
|
|
#1684 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Witam nową mundurową
U nas nieprzespana noc... padam ze zmęczenia. Do tego mamy mróz jak nie wiem co więc wyjazd do księgowej znowu odpada Może ktoś wie kiedy będzie wiosna lub choć trochę cieplej ![]() |
|
|
|
|
#1685 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() górale kiedyś mówili, że wiosna ma być w lutym już, no ale poczekajmy ja zauważyłam tylko, że dzień jest coraz dłuższy... ![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#1686 |
|
Przyczajenie
|
dzień jest coraz dłuższy ja też zauważyłam, ale słyszałam, że ma wrócić zima jeszcze...
![]() a najlepiej niech ten czas szybko mija i będzie już październik!
|
|
|
|
#1687 |
|
Raczkowanie
|
[B][COLOR="Magenta"]Witam nowa - napisz cos o sobie wiecej Paulino, tradycyjnie, ile latek, staz z TŻtem etc. ;D
Jezeli chodzi o pogode to u mnie mroziiiiiii, ale chociaz slonko jest i niebo bezchmurne
Edytowane przez Bambi19 Czas edycji: 2013-07-29 o 21:46 |
|
|
|
#1688 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u nas było -9,5 o 9 rano!! Oki ja już znikam powoli będę się szykowała na szczepienie. Nie ma co czekać do później bo potem pewnie temperatura znowu zacznie spadać
Jak się nie znacie po pewnie się poznacie tu na forum albo na jakiś spotkaniach tych przed misyjnych .. |
|
|
|
|
#1689 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nasi Tż pracują razem ale myślę że i my się poznamy- mam nadzieję ![]() co do października to ja z jednej strony będę czekać na październik- bo Tż wróci, ale z drugiej nienawidzę jesieni, w końcu to koniec lata no i początek studiów ![]() co do zaręczyn natomiast- nie jesteśmy zaręczeni a ten rozwód pesymistycznie bardzo brzmiał :PCytat:
Edytowane przez pidzi Czas edycji: 2011-02-16 o 14:04 |
||
|
|
|
#1690 |
|
Przyczajenie
|
Bambi19 napisać coś wiecej o sobie...mam 22 lata, studiuje administracje, od roku jestem z Tż
Od 3 miesięcy mieszkamy razem![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Pidzi słyszałam,że jednostki, w których pracują nasi faceci, organizują takie przedmisyjne spotkania dla rodzin żołnierzy wyjezdzających na misję. Nie wiem jak to będzie u nas, pewnie się niedługo dowiemy
|
|
|
|
#1691 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- U mnie też mróz za oknem aż na dwór nie chce się wychodzić. Mój tż wraca do pracy w sobotę, więc spędzimy jeszcze troszkę czasu razem . A ja zaczęłam nową książkę ,, sagę o ludziach z lodu,, więc nawet mróz za oknem nie straszny |
||
|
|
|
#1692 |
|
Zadomowienie
|
mam na myśli takie spotkania przed wyjazdami na które chodzą rodziny żołnierzy którzy jadą na misję. Mój na misje nie jeździ ale czytałam tu że dziewczyny chodziły na takie spotkania.
|
|
|
|
#1693 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Słuchamy...Cytat:
![]() Cytat:
U nas sprawy od początku toczą się bardzo szybko - miłość od pierwszego wejrzenia, szybkie oddanie sobie, szybkie zaręczyny...wczoraj rozmawialiśmy o tym (oczywiście hipotetycznie ) jakby to było fajnie wziąć ślub jeszcze w tym roku...i takie hipotetyczne gadanie przeistoczyło się w całkiem realne chęci...ale raczej nie przystanę na to. Po ślubie chciałabym abyśmy byli już w jednym mieście...a to prędko raczej nie nastąpi Gdyby nie to...no cóż..nie miałabym nic przeciwko ![]() Cytat:
![]() Witaj Paulina - koleżanko (albo i nie ) Pidzi
Edytowane przez kobieta_oficera Czas edycji: 2011-02-16 o 19:48 |
||||
|
|
|
#1694 | |
|
Raczkowanie
|
Tż się zdziwił jak mu powiedziałam o takich spotkaniach przedmisyjnych i nic o takich nie słyszał. zobaczymy co z tego będzie...
zmieniając temat, jak którejś się nudzi to polecam film 'tłumaczka'- super, szczególnie dla osób uwielbiających języki obce albo tych którzy chcą być/są tłumaczem ![]() Cytat:
![]() a tak tak, dopiero potem zobaczyłam,że wrzuciłaś zdjęcie na klub, pierścionek śliczny, taki delikatny z delikatnym oczkiem ![]()
|
|
|
#1695 |
|
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez paaulinkaa8 Czas edycji: 2011-02-17 o 10:49 |
|
|
|
#1696 |
|
Przyczajenie
|
Pidzi mój też na razie nic nie wie o takich spotkaniach przedmisyjnych, ale gdzieś już o tym czytałam, że w jednostki, w których pracują organizują takie spotkania dla rodzian, zobaczymy jak będzie u nas
|
|
|
|
#1697 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny u mnie za oknem znów zima !!!!!!!!
Kiedy w końcu ta wiosna do nas zawita |
|
|
|
#1698 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ciaputka01 i jak wychodzi chlebek? ja nigdy nie piekłam ale warto chyba spróbować, tylko że ja mogę tylko w piekarniku
|
|
|
#1699 |
|
Przyczajenie
|
Jak rozmawiałam na ten temat z Tż to mówił, że chciałby zebym poszła na takie spotkanie, jeśli będzie, ale nie wiem jak to będzie...Ja też formalnie nie jestem rodziną Tż.
A na lotnisko masz zamiar się wybrac? ciaputka01 Mama mojego Tż też piecze nam co tydzień chleb W sklepie się takiego nie kupi! Jest pyszny!
Edytowane przez paaulinaa8 Czas edycji: 2011-02-17 o 13:39 |
|
|
|
#1700 | ||
|
Rozeznanie
|
Jezeli chodzi o pierscionek to nie bawilam sie nim....ja z bizuteria mam tak, ze nie lubie nosic w domu jak cos robie itp., bo sie niszczy, a o tki pierscioenk to juz w ogole dbam
![]() ![]() [/QUOTE]Ja od dnia ślubu nawet do kąpieli nie zdjęłam obrączki bo leży idealnie i jest malutka, ale pierścionki zawsze ściągam z palców jak wracam do domu. Tak mam. Ściągam łańcuszki, pierścionki, kolczyki i zostaje tylko ta obrączka zawsze. Jedynym wyjątkiem była teraz ciąża, gdzie musiałam zdjąć obrączkę w Wigilię bo tak mi już dłonie spuchły ale strasznie mi się to nie podobało. Od paru dni mam ją już na palcach i prędko nie zdejmę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1701 |
|
Zadomowienie
|
Ja moją obrączkę zaręczynową noszę non stop i tak się do niej przyzwyczaiłam że jak czasem zdejmę żeby ręce nakremować do mi jakoś dziwnie. Zdezelowana jest za to poważnie bo niestety pracę miałam taką a nie inną i najczęściej ścierała się na polerce
Lśni co prawda tylko grawery już coraz mniej widoczne a jak przyłożymy z TŻtem to normalnie jak by dwie różne były Dla przypomnienia wrzucę wam fotkę jak wyglądała jak ją dostałam. ![]() |
|
|
|
#1702 | |
|
Raczkowanie
|
Ja też nie zdejmuje swojego pierścionka zaręczynowego ani obrączki, a jak ściągam do kremowania rąk czy tym podobnych rzeczy to też mi dziwnie i od razu muszę założyć z powrotem , a do tego mam zawsze jaśniejszego palca w tym miejscu więc nawet gdybym jej nie miała to nie ukryje że mam męża
![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- A co się tyczy chleba to powiem Wam że pomimo iż zawsze kupowaliśmy chleb na naturalnym zakwasie to w smaku nie dorównuje takiemu robionemu w domku . Jest przepyszny a do tego wstawiam wieczorem, nastawiam godzinę i wstajemy budzeni przepysznym zapachem gorącego chlebka. Tylko że tak przyzwyczaiłam do dobrego swoich chłopaków że teraz nic kupnego nie chcą, ani chleba ani nic z cukierni, więc sama robię dla nich ale to sama przyjemność bo siedzimy razem w kuchni i pichcimy. |
|
|
|
|
#1703 | |
|
Raczkowanie
|
Zakłada klapki na oczy albo różowe okulary i wysysa mózg...
![]() Cytat:
![]() libelle, super pomysł z tymi obrączkami przed ślubem. Pokazuje jacy jesteście sobie nawzajem oddani. Nie wiem, czy już o tym wspominałam ale mój TŻ powiedział, że jak tylko wróci z poligonu kupi sobie srebrną obrączkę i będzie ją nosić. Ja pierścionek, on obrączkę...podoba mi się jego pomysł ![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Zapomniałabym! Poza tym, że śnieg pada jak oszalały i "gospodarze domów" biegają z łopatami i odśnieżają chodniki...dziś byłam drugi dzień w pracy Ogólnie jest ok, mecenas miły, nie suszy głowy, do niczego się nie wtrąca...a i po miesiącu wysokość moich zarobków najprawdopodobniej skoczy w górę... Przeraża mnie tylko jedna wizja - tak jak teraz jest 3 pracowników, mec i sekretarka tak od 1 marca zostaję ja, sekretarka i mec MASAKRA!!!! Muszę się ostro wziąć za język...już nawet zaczęłam w domowym zaciszu Edytowane przez kobieta_oficera Czas edycji: 2011-02-17 o 19:56 |
|
|
|
|
#1704 |
|
Zadomowienie
|
Cieszę się, że się wam podobają szkoda tylko, że już tak ładnie nie wyglądają. Dobrze, że sobie zrobiłam zdjęcie zawczasu
![]() Kobieto_oficera fajnie że znalazłaś pracę i to taką płatną Na pewno dasz sobie radę. Człowiek ma to do siebie, że jak zaczyna coś nowego to patrzy od razu pod kątem - boję się - lub tak jak ja - nie dam rady Potem okazuje się że nie jest tak źle i szybciutko się wdrażamy.Ja wam powiem, że mnie teraz brakuje pracy. Nie żeby mi było źle w domu z Ninką ale jednak czegoś brakuje. Może tych wyjść, spotkań z ludźmi czy zwykłych rozmów. A tu w domu jak na razie od rana do wieczora mam yyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyy yyyy yyyyyyyyyyyy tylko takie odgłosy, czasem czuję się jak w psychiatryku i boję że zapomnę języka Z drugiej strony, wczoraj byłam w mojej byłej pracy i uwierzcie bardzo się cieszyłam że mogę wyjść i nie wracać. Może gdyby to był jakiś normalniejszy zakład pracy to by było co innego. A tak jak usłyszałam wczoraj od lekarek, że w gabinetach maja po 15 stopni, poubierani wszyscy tak grubo, że aż dziw, że są w stanie się w'ogóle ruszać, powiedziałam, że muszę wracać i czym prędzej dałam stamtąd drapaka A jak chcecie wiedzieć jak wygląda mój były szef powiem wam idento Lepper a szczególnie jak go zobaczyłam we wczorajszych faktach jak opowiadał jak to dobrze i demokratycznie jest na Białorusi. ![]() |
|
|
|
#1705 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a chodzi Ci czy pójdę na lotnisko jak będą wyjeżdżać? na pewno odwiozę Tż i pójdę za nim najdalej gdzie będę mogła, myślisz że na lotnisko nam pozwolą?Cytat:
![]() Cytat:
![]() kromeczkę chleba tez prosze, masełkiem sobie sama posmaruje ![]() co do Twojej nowej pracy to duże wyzwanie ale ja bym się na Twoim miejscu bardzo cieszyła! co do angielskiego to zapewne musisz znać go ze swojej dziedziny, czyli prawniczy? to duży orzech do zgryzienia, ale są nawet kursy takie przygotowujące z angielskiego tylko z tej dziedziny gdybyś aaaż tak daleko chciała pójść nawet magisterke o tym właśnie piszę no a propo nauki to spadam dalej się uczyć...
Edytowane przez pidzi Czas edycji: 2011-02-18 o 14:05 |
|||
|
|
|
#1706 |
|
Przyczajenie
|
hihi witam mój narzeczony to marynarz (marynarka wojenna RP):P
za mudnurem Panny sznurem.. nie no jak go poznałam nie wiedziałąm kim dokładnie jest..a gdy zobaczyłam go w mundurze....zrobiło mi się tak gorąco )))!!!do ślubu idzie w mundurze a jego kumple zrobią szpaler przed kościołem. będzie ciekawie ![]() najgorsze są służby 24h teraz będzie zmieniał jednostkę z lotniska na okręty..
|
|
|
|
#1707 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Witamy nową
Napisz nam coś więcej o sobie i liczymy że zostaniesz z nami na dłużej ![]() Ja już nie mogę się doczekać przyjazdu TŻta. Wreszcie przyjedzie po 2 tygodniach Dosyć mam już spania w pojedynkę w zimnym łóżku |
|
|
|
|
#1708 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na kurs raczej się nie wybiorę. Postawiłam na korepetycje w domu - chcę poćwiczyć mówienie bo straszną blokadę mam Tak na marginesie, na poniedziałek umówiłam się na kolejną rozmowę kwalifikacyjną. Wczoraj zadzwonił do mnie pewien pan mecenas i zaprosił na spotkanie. Miałam odmówić bo już przecież pracę znalazłam ale tak mi się z nim dobrze rozmawiało.... ![]() libelle, dzięki za wsparcie...a Ty nam tylko nie oszalej od tego siedzenia w domku...w psychiatryku odwiedzać Cię nie będę! Przerażają mnie takie miejsca Co do przyjazdu Twojego TŻ strasznie Ci zazdroszczę. Mój biedny na poligonie siedzi - marznie i tęskni Taka miła tradycja ![]() Cytat:
Czekamy na więcej informacji o Tobie. Kiedy ślub? Jak długo jesteście razem? Ile masz lat? Ile Twój TŻ ma lat? Skąd jesteście. Gdzie TŻ służy? ...na początek wystarczy ![]() Miłego wieczorku! Ja pędzę na spotkanie integracyjne swojej grupy aplikanckiej w "Czytelni"
Edytowane przez kobieta_oficera Czas edycji: 2011-02-18 o 19:45 |
||
|
|
|
#1709 |
|
Przyczajenie
|
a Witam Wszystkie Kobietki
Z tej Strony Patrycja mam 19 lat mój mundurowy 25 .Nasz ślub odbędzie się 8 października obecnego roku Służy w Gdyni :P (lotnictwo-ale przenosi się na okręty) hmm...jesteśmy razem od 18 listopada 2009 oświadczył mi się 18 września 2010
|
|
|
|
#1710 |
|
Rozeznanie
|
Witaj,
a my wzięliśmy ślub 18 września 2010! widzę, że to szczęśliwy dzień nie tylko dla mnie.sorki kochane że ostatnio tak rzadko wpadam ale zmuszam się do pisania mgr...
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.

Jestem nowa, piszę pierwszy raz na forum, ale mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do Waszego grona

ja zauważyłam tylko, że dzień jest coraz dłuższy...

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Gdyby nie to...no cóż..nie miałabym nic przeciwko
Kiedy w końcu ta wiosna do nas zawita