|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI
dzięki,
tym razem dziewczynka ![]() A ja mam pytanko bo Wy sie tu znacie na koloryzacji i innych zabiegach upiększających. Ja mam aktualnie , cieply blond i jestem bardzo zadowolona. Naturalny mam szaro-mysi ciemny blond.. jezeli można to w ogóle blodem nazwać, sama juz nie wiem. Nie mam zamiaru zmieniać tego na stale ale wiem ze TŻowi podobają sie także rude włosy i chciałabym sobie tak kiedys chwilowo go zaskoczyć . Kiedyś byly takie szamponetki na 3 mycia a teraz tego nigdzie nie ma.. To miałaby byc taka niespodzianka a później chciałabym sie tego kolorku jak najszybciej pozbyć. I jeszcze jedno pytanko, ..czy czerwone odcienie moga postarzać kogoś jesli nie pasują do karnacji ? niedawno czytałam ze rudy postarza.. a kiedys pare lat temu jak zrobiłam sie ta szamponetką na marchewe to właśnie mi sie tak trochę wydawało.. może to po prostu akurat mi nie pasuje.. bo tyle jest pięknych rudzielców. |
|
|
|
#3572 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3573 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny weekend na uczelni jakoś zleciał, a wyniki egzaminu mamy do piątku dostać, czuje że dobrze mi poszło, ale to się okaże.
Jakie wy macie ładne włosy też zaczęłam dbać o swoje i czekam na efekty E.J. wklei fotkę jak Ci kolor wyszedł.
|
#3574 |
|
Wtajemniczenie
|
idę spać, jutro do szkoły
dobranoc
|
#3575 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Dawno tu nie zagladałam . Alleee lecicie ...
|
#3576 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
koniecznie zdaj relację jak użyjesz odżywkę, może też się skuszę ![]() Cytat:
![]() Ja zaraz kładę się spać, dobranoc piękne
|
|
#3577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobranoc.
|
|
|
#3578 |
|
CABIN CREW
|
buahhot butki pokaże jak aparat dorwę albo jutro spróbuję zrobić telefonem fotki
_blondyneczka_ ale Ci te włoski super wyszły... bardzo ładne caate podziwiam Cię, jesteś rewelacyjną kobietą- piękna , mądrą i silną... myślę że się wam jeszcze z TŻ ułoży, że na razie musicie ochłonąć- w każdym razie trzymam kciuki żebyś była szczęsliwa... a co do brwi- twoje są rewelacja, naprawdę wyglądają jak permanentny... filmy- ja ostatnio oglądałam "jak zostać królem" ...a i "niania w nowym jorku "... a dziś podobno na TVN był Jaś Fasola którego uwielbiam... a nie obejrzałam.... Talullah powiem Ci ze ja tez mam tak ze strasznie się boję, przez zaniedbanie (tzn . zbyt późną wizytę u lekarza ) zmarła moja babcia najukochansza, niedługo potem dziadzio... i mam taką teraz paranoje trochę że bardzo się boję o zdrowie moich bliskich szczególnie ze wiem że mama miała jakieś problemy ze zdrowiem i że często się kiepsko czuję ...nie wiem jak ją zmusić, ona uważa że lekarze to nic nie dadzą itp- i że bedzie musiała czekać długo na wizytę... a ja się martwię strasznie o nią... 1985SiWA to Ty na avku??
|
|
#3580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
yyyyy no ja, a czemu pytasz ??
|
|
#3581 | ||
|
Zakorzenienie
|
Powróciłam
Ariadna_ - Oo widzisz, nawet nie wiedziałam, że w Finlandii tak drogo jest, może dlatego, że się tym krajem nie interesuję. Ale chyba się zainteresuję, jak oni tam tak zarabiają Naprawdę, szok! Wyemigrujemy chyba razem....Ale ja zmarźluch jestem okropny..Ale dla tych cudownych zakupów dam radę ![]() angelinmyheart - nie ma za co, mam nadzieję, że pomoże Widzisz, bo babcie to widzą w nas to, czego inni nie dostrzegają....Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
U mnie to chyba za 100 lat nastąpi, i szczerze chyba wolałabym żeby to nastąpiło dopiero nie wiem, przed moim ślubem, bo naprawdę nie wyobrażam sobie tego... E.J - oo, to Twój Tż jest wyjątkiem, mało kiedy słyszę, że komuś podobają się rude Mojemu Tż'owi za to w ogóle nie podobają się blondynki, za to ubóstwia czarne - a ja mam ciemny blond wpadający w brąz i weź tu zrozum faceta A w życiu nie zafarbuję się na czerń bo bym wyglądała jak trup A co do tych nugetsów z Knorra, to ja mam te z ryby, i ciekawa jestem, czy też dobre będą ? Miałaś może też to z ryby?buahhot - z tych zdjęć fryzurek na ślub, to najbardziej podobają mi się te: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1298735176 , https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1298735176 (oczywiście bez tych pomarańczowych pasemek i tego kwiatka we włosach.....), https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1298735176 Kitka - co do tej sytuacji z Tż'em, to faceci tak czasami mają, że nie rozumieją pewnych rzeczy, tego, że np. chcemy z nimi spędzić czas sam na sam, no bo przecież można przez cały czas ze sobą czas spędzać, a taka impreza jest raz na jakiś czas itd. i zauważyłam, że facetowi, to trzeba sprecyzować i powiedzieć wprost o co nam chodzi i dlaczego itp. bo oni za Chiny ludowe się nie domyślą.. Ale moim zdaniem on powinien pójść na jakiś kompromis, wiedząc, że Ty tam iść nie chcesz, np. idziemy razem, posiedzimy z 2-3 godzinki, a potem wrócimy i spędzimy czas razem, albo np. idziemy na imprezę, a cały dzień następny siedzimy razem ![]() caate - eeee, nie kminię, jak można zapomnieć wziąć swoją dziewczynę na imprezę...?!?! I do tego taki tekst, no przepraszam bardzo, ale on nie może odpowiadać za Twoje myśli i pragnienia i wiedzieć lepiej co chcesz, wcale się nie dziwię, że się tak wkurzyłaś, ja bym się przecież tak zagotowała, że nie wiem co bym mu zrobiła.... Powiedz mu, że nie chcesz jego przeprosin, bo za każdym razem jest to samo, i chcesz widzieć jego zmianę i to, że rozumie, a nie po fakcie jak już jest awantura itd.... I bardzo dobrze zrobiłaś Kochana !!! Musisz nim wstrząsnąć, on musi to odczuć, że może Cię stracić przez takie coś .... I wcale nie masz dużych wymagań i nie możesz się obwiniać, bo nie masz za co, nie wymagasz bóg wie czego, tylko normalnych zasad. Ale sama wiem z doświadczenia z moim Tż'em, że strasznie ciężko wypracować u kogoś najzwyklejsze zasady w związku i wiem też,że jest przy tym bardzo dużo roboty i musisz być twarda i czysto stawiać swoje wymagania i zasady, chociaż będzie Ci źle i będziesz walczyć sama ze sobą "zadzwonić, nie zadzwonić, a może odpuszczę" itd. to musisz wytrwać to sama, a przy nim pokazywać, że są granice itd. Sama przez to cały czas przechodzę, ale widzę już znaczną poprawę, choć to jeszcze nie jest do końca to, ale jest o niebo lepiej, także jest o co walczyć...n_i_x_i_e - witaj! I mam pytanko, czy jak będę Ci odpisywać albo coś, to mogę pisać nixie zamiast n_i_x_i_e ? Będzie prościej po prostu, no chyba, że wolisz tak jak masz w nicku, to ok, dostosuję się O i kolejna w wątku w ciąży, super! Gratuluję i życzę zdrowia zarówno Tobie jak i maleństwu oraz żeby wszystko się super układało ekomonika - pewnie, że pamiętamy! Miło, że już jesteś Czekoladowa1 - a mnie 1,5 miesiąca nie było w szkole - 2 tyg. ferii + miesiąc praktyk, i nie wiem jak ogarnę to, że przychodzę popołudniu i nie widzę się z Tż'em, tylko kuję przez cały marzec, bo przecież będą tak chcieli cudnie nadrobić ten czas jak nas nie było, że ja będę chyba spać w tych książkach i zeszytach... Talullah - oj to faktycznie, nici z weekendu, biedactwo.. I mam nadzieję, że z Tż'em już dobrze..? I jakie super zakupy za takie ceny, wow, bomba! agusiownik - plaaaaża ![]() ![]() Soph - a jakie cienie do powiek? Framboos - i następna z cudnym skrętem włosów !! _blondyneczka_ - to super, że tak się idealnie dogadujecie z Tż'em! Tylko pozazdrościć! Kochane, zakończę, niestety na razie moje nadrabianie, bo jutro pobudka o 6:30, także same rozumiecie, trzeba iść spać w końcu... Jezu, ja nie wiem jak ja jutro wstanę z myślą, że idę do szkoły, że znów szkoła wrr....Buziaki, dobranoc!!
|
|
|
#3582 | |||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuuję ![]() Cytat:
_Alessandra, dziękuję ![]() Iii koniec ferii więc idę zaraz spać, dobranoc Edytowane przez Frambooos Czas edycji: 2011-02-27 o 23:28 |
|||
|
|
|
#3583 |
|
Zadomowienie
|
zarządzam ten tydzień tygodniem bez stresów, problemów i z ładnym wyglądem
|
|
#3584 |
|
Zakorzenienie
|
A ja od soboty leżę chora w łóżku
![]() byłam wczoraj na pogotowiu ale nic mi nie przepisali tylko witaminy. No to jak mam się wyleczyć. Płuca to mi zaraz od tego kaszlu wypadną
|
|
#3585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem jak to mozliwe, ale jestes w ciazy i powinni o Ciebie wyjatkowo zadbac...przepraszam, ze nie cytuje kazdej Waszej wiadomosci, odpisze w jednej, bo nie chce powielac w kolko tego samego. bardzo Wam dziekuje za opinie, nawet nie wiecie jak bardzo pomagacie Odnosnie korektora, to mama stwierdzila, ze moze mi go ciocia oddac, ale ja sie boje, bo ona uzywa go do przykrycia zajadow i jakas kaszke ktora jej wyskoczyla, a tam jest taki pedzelek co sie wykreca przez niego korektor, wiec boje sie zarazenia i coz, musze kupic nowy. TZ odezwal sie wczoraj nocy, zapytal o szanse pogodzenia to napislam mu 'jak wierzysz, ze to mozliwe, jak ja uwierze, to mysle, ze tak', no i zobaczymy. My mamy ciezkie charaktery, on egoista ja pesymistka... zmylam lniany i babydream, nalozylam isane, biovaxa i wosk henna, jak zmyje za jakies 2h to dam znac czy mam jakis szal na glowie po lniany boje sie tylko, ze go nie domylam, bo wlosy myje odzywka![]() Montii, chyba juz urodzila
|
|
#3586 |
|
Zadomowienie
|
a skąd wiesz o Montii ?
|
|
#3587 |
|
Zakorzenienie
|
pamietam, ze miala termin na 26, wiec zapewne niedlugo tu nam sie pochwali Fabiankiem
![]() edit: pomylilo mi sie cos, przeciez on mial sie urodzic w dzien kobiet no to coraz blizej
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-02-28 o 09:29 |
|
|
|
#3588 |
|
Zadomowienie
|
ja myslałam że 8 marca;D
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3590 | |
|
CABIN CREW
|
woow... to śliczna jesteś....
Cytat:
ja niedawno wstałam, zmyłam olejek babydream z włosów, połozyłam odżywkę matrixa (chcę ja w końcu zużyć wrrrr.... )
|
|
|
#3592 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Wróciłam z udanego weekendu Idę Was nadrobić ![]() Miłego dnia
|
#3593 | |
|
Zakorzenienie
|
Bananowa odżywka z TBS
Może i szampon sobie kupię... A to caaate używa lnianego na włosy, ja to piję, ale spróbuje tez na włosy ![]() xhankax ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3594 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3595 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
Nie było mnie kilka dni a do nadrobienia... ojej nie wiem kiedy to nadrobię. Pisałam Wam o tych rudych włoskach, dowiedziałam się już w jakim gabinecie robi dziewczyna której włoski mi się podobają, dała mi adres i tel, byłam porozmawiać i jak tylko skończy mi się okres pojadę farbować. To tyle co mnie cieszy, bo ostatnio doła mam, mam problemy ze zdrowiem
|
|
|
|
#3596 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlosy nie byly sliskie tak jak przy zmywaniu amli, nie czulam tego nawilzenia, gladkosci, ani sypkosci... teraz siedze z koszulka na glowie, wiec pod wieczor jak wyschna zdam relacje ![]() Cytat:
mam nadzieje, ze to nic powaznego![]() marta85 piekny week mierzylam wloski, maja 53cm, czyli urosly ok.1,2cm nie jest zle w porownaniu do moich poprzednich miesiecy
|
|
#3597 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko przyszłam powiedzieć Wam dzień dobry.
Muszę zmykać do pracy.
|
|
#3598 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję
Tylko tak czytam i niektóre z Was nie za fajny weekend miały Mam nadzieje, że się ułoży ![]() Jakie macie plany na dziś?
|
#3599 |
|
CABIN CREW
|
marta zazdroszczę weekendu...
a mi się wydawało że mi włosy podrosły a K twierdzi że są cały czas takie same...
|
|
#3600 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
A ja zaraz idę zmyć olejek babydream, umyje moim ulubionym szamponem gliss kura (obok matrixa) a pozniej maska dolce anti-age
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.

Brunetki łączmy się
i tak dla odmiany, może tym razem ciemnowłose pochwalą się włoskami i farbami jakimi farbują ??
Dawno tu nie zagladałam . Alleee lecicie ...

Naprawdę, szok! Wyemigrujemy chyba razem....Ale ja zmarźluch jestem okropny..Ale dla tych cudownych zakupów dam radę 
A w życiu nie zafarbuję się na czerń bo bym wyglądała jak trup
Powiedz mu, że nie chcesz jego przeprosin, bo za każdym razem jest to samo, i chcesz widzieć jego zmianę i to, że rozumie, a nie po fakcie jak już jest awantura itd.... I bardzo dobrze zrobiłaś Kochana !!! Musisz nim wstrząsnąć, on musi to odczuć, że może Cię stracić przez takie coś ....
I mam nadzieję, że z Tż'em już dobrze..? I jakie super zakupy za takie ceny, wow, bomba!