|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI
Nie radzę sobie z pisaniem pracy mgr
|
#3632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie chyba zwiazek sie juz rozpadl, nie odzywamy sie i nie licze juz na polepszenie kontaktu, znam go i wiem jak ja zawsze sie obrazalam, to on zabiegal, a teraz nic, wiec nastawiam sie juz psychicznie, ze niedlugo bede singlem, staram sie uczyc, robic wszystko aby nie myslec co do Twojej nerwowosci, mozesz isc do psychologa, ale zapewne nie chcesz, to chociaz pij melise, ona dziala uspokajajaco, dziecko spedza z Toba caly dzien, wiec to od Ciebie zalezy jakie beda relacje Wasze w przyszlosci... a za Zuzia tesknie, czasami do kota mowie Zuzia zamiast Lusia
|
|
#3633 |
|
Zadomowienie
|
caate dziekuje
|
|
#3634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi tez nauka ang nie idzie... kolezanka podala moj nr jak byla u kosmetyczki na zbaiegach na twarz i teraz dzwonila do mnie ta babka i zaproponowala wizyte, jako ze z polecenia kolezanki to mam rabat ze 110zl na 32zl, zabieg wykonywany naturalnymi skladnikami, oczyszczanie itp, ale nie kwasami, wiec nie wiem cyz jest sens isc, tzn zgodzilam sie, ale nie wiem cyz nie odwolac, ale tak na poprawe humoru, mam tak przesuszona twarz, moza cos ten zabieg mi pomoze, sama nie wiem
|
|
#3635 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jutro w końcu zamówię sobie rozświetlacze
|
|
#3636 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ale pędzicie jak burza! Uczelnia i pisanie tekstów=zero czasu dla siebie. Staram się nadrabiać na bieżąco. Dziewczyny chcę zamówić merz special i coś jeszcze na wypadanie włosów. Co możecie polecić z aptecznych specyfików? Mam jeszcze takie pytanie. Jestem szatynką, jakiś czas temu kupiłam krem z loreala do 28 myć kolor- perłowy blond, numer 810. Chciałam zapytać czy jest możliwość, żeby wyszło mi na głowie coś rudego?
|
|
|
|
#3637 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny
1985SiWA wysłałam zaproszenie do znajomych ![]() caate ![]() :przytu l:Ja właśnie siedzę z olejkiem babydream fur mama na włosach, ale on ładnie pachnie i przypomniałyście mi o wybieleniu zębów, tym razem kupię paski crest I niestety biorę się za naukę, bo jutro już sprawdzian z prawa
|
|
#3638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3639 |
|
Wtajemniczenie
|
To może warto spróbować
|
#3640 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Snow, czekam na Twój wpis w blogu o maseczkach i odżywkach, bo jestem bardzo ciekawa, czego używasz, że masz tak śliczne włoski
|
|
|
|
#3641 |
|
Zakorzenienie
|
dlatego mysle wciaz...
tylko nie wiem co to za salon, mam adres ale w necie cos nie moge znalezc go ![]() hm, pytalyscie o ten olej lniany, to ja po pierwszym uzyciu, nie widze roznicy nic nie ma polysku jak po amlie, sa miekkie jak po kazdym oleju, moglam kupic 0,5l bo bede uzywac go bo mam cos czuje
|
|
#3642 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Blondyneczka fajnie Ci włosy wyszły Caate dzięki za pocieszenie i w ogóle Jak pójdę do pracy, to może jakoś nam lepiej będzie i będę mogła sobie pokupować parę lepszych rzeczy....E.J. fryzurka fajna, ale wolałabym jakieś loki większe, a te na zdjęciu są malutkie- chociaż i tak fajne
|
|
|
|
#3643 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a ja z lic Cytat:
Cytat:
Cytat:
przyszla pomadka NYX circe, troche jestem zawiedziona bo myslalam ze bedzie jasniejsza;/... tzn mam wlasnie troche podobna do tej ale zamowilam nyx bo taka zachwalana ale jednak mialam wziac honey.... nie wiem sama czy ja sprzedawac czy zostawic, czy na wymiane...
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2011-02-28 o 17:41 |
|||||
|
|
|
#3644 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej piękne
No i znowu tydzień czas zacząć Oczywiście co dzień to inne zaliczenie... byle do świąt _Alessandra moi rodzice, z rodzicami Tż pierwszy raz spotkali się chyba dwa lata temu jakoś, bo się okazało że nasi ojcowie w dawnych czasach dźwigali razem ciężary i oczywiście musieli o tym pogadać no i w tamtym roku spędzili razem sylwestra min., i teraz oni zaprosili moich na wprowadziny Więc przynajmniej zapoznawanie z głowy ![]() Cytat:
![]() caate poszłabym z Toba na piwko w ramach relaksu, gdybyśmy bliżej siebie mieszkały blondi i tobie zdrówka życzę ![]() Montii cześć słonce mam nadzieję że znajdziesz jednak czas dla nas jak Fabianek będzie nynał słodko Szybciutkiego i pięknego porodu ![]() dianulaa ja pamiętam cały czas o tym że zdjęcie włosków miałaś wstawić ![]() No i coś nie widzę tutaj fotek ciemnowłosych Jak ujarzmię w najbliższym czasie swoje kłaczki to wstawię żeby zapoczątkować hehe
|
|
|
#3646 |
|
Zakorzenienie
|
loluska ja tez jestem za ciemnowlosymi!! niestety nie mam aparatu zeby zrobic wloski, jedynie telefon ale jak wracam do domu to juz sie sciemnia nie mam lapmy i nic nie widac
... takze chetnie poogladam jakies ciemne
|
#3647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to w takim razie, jak tylko będziesz mieć okazje to wstawiaj foto swoich pięknych, długich włosów kurcze myślałam że Tz wpadnie, ale kumpel u niego jest więc dupa :p ściągnę w takim razie sobie jakiś filmik
|
|
|
#3648 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
Pierwszy dzień szkoły za mną ... Najgorsze było wstawanie z myślą, że idę do szkoły, ale jakoś dałam radę. A w szkole nawet nie było aż tak źle, więcej przegadaliśmy z nauczycielami o praktykach itd. i tylko z 2,3 lekcje pisaliśmy dużo, ale za to już na następny wtorek mam sprawdzian z biologii, na ten piątek muszę oddać menu na zawodowy angielski, w środę mam zaliczenie z kieliszków na obsłudze konsumenta - nasza pani się śmieje, że to ściana płaczu, bo tam tyle rodzai jest, że myśmy to 2 lekcje pisali non stop .. I jeszcze zaliczenie z noszenia tacy i talerzy, ale do tego wkuwać nie trzeba, hehe Aaa i pani z matematyki zapowiedziała, że jeszcze 2 lekcje i kartkóweczka, no super, tylko, że u nas cała klasa praktycznie u niej nie zdaje, ona uczyć nie umie totalnie, ani tłumaczyć ani nic, tylko leci z materiałem, a jak się człowiek o coś spyta, to "przyjdź na konsultacje, ja nie mam czasu, zresztą co ty 5lat masz, ucz się w domu a nie się obijacie " itd itp.a do tego każdy się u niej tak stresuje, że nawet jak umiemy, to z tego stresu piszemy mniej niż trzeba, niektóre dziewczyny to nawet wymiotują przed matmą...![]() ![]() No, ale dość tego smęcenia Z takich pozytywów dziś, to zjadłam przepyszną pizzę 4 sery na obiad I co dzisiaj usłyszałam od koleżanki, tak przyszła do szkoły, zobaczyła mnie i nagle do mnie tak "jezuu Ola, jakie Ty masz pięękne te włosy, tak Ci błyszczą" a inna " noo, dokładnie, takie ładniutkie i długie, może już Ci się znudziły co i mi je oddasz? " a mnie się tak miło zrobiło ) i dbanie o nie działa Kurczę, posiedziałabym tu z Wami, ale na razie muszę do nauki wracać i jeszcze parę lekcji od koleżanki przepisać z ekonomiki...Ahh nie ma to jak wrócić po 1,5miesiąca do szkoły...
|
|
#3649 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
Również kupiłam go za 19zł ![]() Cytat:
ale może jeszcze się ułoży ![]() Cytat:
dziś się pojawi o odżywkach
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3650 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam wloski swoje w podpisie, ale nie mam czym sie chwalic, bo u mnie to kolor do najladniejszych nie nalezy, taki mix ;p
wlasnie zastanawiam sie nad farbowaniem i nawet wybralam farbe profesjonalna ale to chyba za duzo kasy bo ok 50zl za dwie tubki wyjdzie i zastanawiam sie nad castingiem, schwarzkopft tej w piance, ale joanna multi color
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-02-28 o 17:58 |
|
|
|
#3651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3652 |
|
Zakorzenienie
|
troche ciemnowlosych
|
#3653 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczyny
![]() Loluska - wczoraj sie juz nie wyrobilam, ostaram sie dzis Frambooos - studiowalam w Bydgoszczy ![]() n_i_x_i_e i Montii - zycze Wam szybkiego, bezbolesnego porodu, aby wszystko poszlo gladko i zebyscie mogly tulic swoje ukochane malesntwa spokojnie do siebie ![]() Cytat:
No niestety tak jest w ciazy. Stosuje sie tu zasade - najmniej lekow jak sie da, leki w wiekszosci sa mniej lub bardziej teratogenne, wlasnie witaminy, soki, herbata z cytryna.Jezeli jest goraczka to niestety najlepiej ja wygrzac i wylezec bo najbezpieczniejszy lek p/goraczkowy dla kobiet w ciazy to paracetamol a powinno sie go i tak stosowac powyzej 4 miesiaca dopiero, w pierwszym trymestrze trzeba bardzo uwazac. Antybiotyki - jest maaasa zakazanych. Tak naprawde mozna stosowac tylko beta - laktamy, erytromycyne i azytromycyne i tez tylko w ciezkich przypadkach. Naprawde dla kobiety w ciazy lepsza jest mniejsza goraczka, ale wygrzanie jej i jakies domowe sposoby na kaszel, ziolowe syropy niz leki typowo chemiczne I duuuuzo picia, kobieta w ciazy musi sie nawadniac, duzo odpoczynku i duzo snu.Duzo zdrowka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Powiem Wam ze troche sie boje bo mam bardzo, bardzo nadwrazliwe szkliwo i moja kumpela z pracy sie pytala swojej mamy, bardzo dobrej stomatolog czy mi to nie zaszkodzi i niestety Ale mnie za to kolezanka pocieszyla ze co ja chce wybielac jak mam sliczne zabki Ale co do antycell to sie zgodze ![]() Cytat:
Sa na bank jeszcze w - krakowie, lodzi, bydgoszczy, gdansku. Szczerze mowiac chyba w kazdym wiekszym miescie w galerii handlowej juz je teraz pootwierali. caate - jezeli chodzi o ten korektor to ja bym sie bardzo wkurzyla na Twoim miejscu. Kupilas go za swoje zarobione pieniadze i nie rozumiem jak Twoja mama mogla go dac cioci, przeciez to jest higieniczna rzecz, tak jak mowisz jak ciocia ma jakies ranki to ja juz bym nie chciala z powrotem. Powinna Ci zaplacic za niego. Co do TZ - nie martw sie, moze on potrzebuje czasu zeby wszystko przemyslec? I odezwie sie do Ciebie kiedy sie nie bedziesz nawet spodziewala? Oczywiscie tez powinien moim zdaniem brac pod uwage to ze dlugo czekac na jego ruch nie bedziesz. Sciskam Cie mocno i moja rada - idz na ten zabieg. 30 zl to nie jest duzo a sie odstresujesz i w ogole bedzie Ci lepiej, moze Cie to oderwie od posepnych mysli, taki wiesz, relaks psychiczny ![]() dodaja - a wiesz ze ja Cie pamietam i sie nawet zastanawialam kiedy do nas wrocisz?? A nie caly czas z pannami z TZtami
Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2011-02-28 o 18:27 |
||||
|
|
|
#3654 |
|
Zakorzenienie
|
talullah nie ma sprawy
party_girl7 od razu raźniej :P
|
|
#3655 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze jak bede w SSC to kupie sobie ten szampon lub odzywke
|
#3656 | |
|
Zakorzenienie
|
goldwell colorance 6MB+7MB
![]() nie chce przyciemniac wlosy, chce popiel na nich ale nie mam pojecia czym uzyskac, trudne to zadanie Cytat:
mamie pozyczylam ten korektor pod oczy, a jak ciotka go zoabczyla, to jej siostra, to mama sie zlitowala i jej dala, bo ona nigdy na nic kasy nie ma, wiec nie ma mowy zeby mi kase oddala, tymbardziej ze to moja chrzestna i rodzina by mnie zlinczowala, za tak drogie kosmetyki i ze jeszcze zaluje biednej ciotce. no aktualnie jestem bez korektora, nie wiem kiedy kupie... ale wiem, ze kupie najtanszy bo na inny mnie nie stac, a potrzebuje. z TZtem, jak nie odezwie sie do soboty to zadzwonie do niego, zapytam komu mam oddac jego dyplom z kursu hipnozy i kiedy mi odda moja kase, coz materialnie, ale jak dluzej czekac nie bede i zamkne ten rozdzial w zyciu. chociaz juz dzis kusi mnie, zeby zadzwonic i zapytac sie o ta moja kase, bo wlasnie jest mi potrzebna, ale glupio mi ze wyjde na materialistke jakas... dziekuje za slowa otuchy
|
|
#3657 |
|
Raczkowanie
|
Czeeść Dziewczyny, nawet nie chce mi się Was dzisiaj nadrabiać - tak dużo piszecie że szok !
Poza tym jestem nie w humorze, zobaczymy jak to będzie jutro ![]() Tallulah - cieszę się że na Ciebie trafiłam, dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi . Naczytałam się dużo o nadczynności tarczycy jak i cukrzycy i szczerze mówiąc to wszystko zaczęło się teraz układać w całość, wszystkie objawy pasują do cukrzycy . Mam wiecznie zimne ręce, często mi mrowieją, aż do pieczenia, niezależnie od tego ile śpię zawsze jestem zmęczona, nic mi się nie chce.. Takie objawy mam już od dłuższego czasu, jak byłam u neurologa z tym drętwieniem to mówił o neuropatii ale nigdy nic z tym nie robiłam. Teraz doszły objawy które opisałam Ci wcześniej i wszystko to wygląda na cukrzycę , albo to jakiś dziwny zbieg okoliczności.Kurcze, jeśli się okaże że to właśnie to, to chyba jestem jakaś pechowa - odkąd pamiętam mam kłopoty ze zdrowiem Ale na razie jestem dobrej myśli, tylko że jak inaczej wytłumaczyć to wszystko? Nie będę już o tym pisać tu na wątku, obiecuję Dziewczyny i przepraszam
|
#3658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pisz smialo, ja jestem tez taka, ze odrazu tutaj dziewczyna wszystko opisuje i ich slowa sa dla mnei zbawienne, czasami warto posluchac opini obiektywnej i usmiechnac sie do siebie, po to tu jestesmy nawet jezeli bedziesz miala cukrzyce, to pamietaj swiat sie nie konczy, wszystko sie leczy
|
|
#3659 |
|
Wtajemniczenie
|
Też spędzacie dzisiaj samotny wieczór?
|
#3660 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a z tym że wiecznie "nic mi sie nie chce" to nie jest z lenistwa, tylko naprawdę jestem okropnie zmęczona, choćbym miała nie wiadomo jaką ochotę na coś to i tak nie mam siły, energii żeby się ruszyć i coś zrobić moja mama od dawna podejrzewa u mnie jakieś choroby, ale jak chodzę na badania to zawsze wykazują że jestem zdrowa ostatnio byłam dwa lata temu, chyba przydałoby się pójść niebawem do lekarza
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:34.

ja wspominam milo wiec zycze tego samego Tobie, to cudowne przezycie, ja rodzilam z Tztem i bardzo mi to pomoglo

No niestety tak jest w ciazy. Stosuje sie tu zasade - najmniej lekow jak sie da, leki w wiekszosci sa mniej lub bardziej teratogenne, wlasnie witaminy, soki, herbata z cytryna.
a z tym że wiecznie "nic mi sie nie chce" to nie jest z lenistwa, tylko naprawdę jestem okropnie zmęczona, choćbym miała nie wiadomo jaką ochotę na coś to i tak nie mam siły, energii żeby się ruszyć i coś zrobić
moja mama od dawna podejrzewa u mnie jakieś choroby, ale jak chodzę na badania to zawsze wykazują że jestem zdrowa