Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-28, 15:35   #3631
marta 85
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI

Nie radzę sobie z pisaniem pracy mgr

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 15:56   #3632
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
dlatego moj tz nie chce zebym jezdzila do mamy bo boi sie ze ja bede taka jak ona....a ja nie jestem taka, zawsze sobie to powtarzam... staram sie ...

caate jak sprawy z tztem ? a jak tam tesknisz za Zuzia ?

montii zycze udanego porodu oj czeka Cie czeka ja wspominam milo wiec zycze tego samego Tobie, to cudowne przezycie, ja rodzilam z Tztem i bardzo mi to pomoglo

noxie
milego rozwiaznia

u mnie chyba zwiazek sie juz rozpadl, nie odzywamy sie i nie licze juz na polepszenie kontaktu, znam go i wiem jak ja zawsze sie obrazalam, to on zabiegal, a teraz nic, wiec nastawiam sie juz psychicznie, ze niedlugo bede singlem, staram sie uczyc, robic wszystko aby nie myslec

co do Twojej nerwowosci, mozesz isc do psychologa, ale zapewne nie chcesz, to chociaz pij melise, ona dziala uspokajajaco, dziecko spedza z Toba caly dzien, wiec to od Ciebie zalezy jakie beda relacje Wasze w przyszlosci...
a za Zuzia tesknie, czasami do kota mowie Zuzia zamiast Lusia
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 16:00   #3633
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

caate dziekuje mysle ze sie wszystko ulozy, moze potrzebujecie czasu aby odpoczac od siebie i zastanowic sie nad tym wszystkim
Stary 2011-02-28, 16:16   #3634
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
caate dziekuje mysle ze sie wszystko ulozy, moze potrzebujecie czasu aby odpoczac od siebie i zastanowic sie nad tym wszystkim
jeszcze w nocy myslalam, ze tak bedzie, ale teraz keidy on nic nie robi, srednio to widze, ja sie starac nie bede

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
mi tez nauka ang nie idzie...

kolezanka podala moj nr jak byla u kosmetyczki na zbaiegach na twarz i teraz dzwonila do mnie ta babka i zaproponowala wizyte, jako ze z polecenia kolezanki to mam rabat ze 110zl na 32zl, zabieg wykonywany naturalnymi skladnikami, oczyszczanie itp, ale nie kwasami, wiec nie wiem cyz jest sens isc, tzn zgodzilam sie, ale nie wiem cyz nie odwolac, ale tak na poprawe humoru, mam tak przesuszona twarz, moza cos ten zabieg mi pomoze, sama nie wiem
Stary 2011-02-28, 16:27   #3635
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
jeszcze w nocy myslalam, ze tak bedzie, ale teraz keidy on nic nie robi, srednio to widze, ja sie starac nie bede

kolezanka podala moj nr jak byla u kosmetyczki na zbaiegach na twarz i teraz dzwonila do mnie ta babka i zaproponowala wizyte, jako ze z polecenia kolezanki to mam rabat ze 110zl na 32zl, zabieg wykonywany naturalnymi skladnikami, oczyszczanie itp, ale nie kwasami, wiec nie wiem cyz jest sens isc, tzn zgodzilam sie, ale nie wiem cyz nie odwolac, ale tak na poprawe humoru, mam tak przesuszona twarz, moza cos ten zabieg mi pomoze, sama nie wiem
W sumie kusząca propozycja, ale ja za taką kwotę kupiłabym kosmetyki do pielęgnacji twarzy

Jutro w końcu zamówię sobie rozświetlacze tylko co do jednego nie jestem pewna bo wykupują w ekspresowym tempie, ze 100 zostało 17 sztuk

Stary 2011-02-28, 16:29   #3636
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Hej

Ale pędzicie jak burza!
Uczelnia i pisanie tekstów=zero czasu dla siebie.

Staram się nadrabiać na bieżąco. Dziewczyny chcę zamówić merz special i coś jeszcze na wypadanie włosów. Co możecie polecić z aptecznych specyfików?

Mam jeszcze takie pytanie. Jestem szatynką, jakiś czas temu kupiłam krem z loreala do 28 myć kolor- perłowy blond, numer 810. Chciałam zapytać czy jest możliwość, żeby wyszło mi na głowie coś rudego?
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 16:35   #3637
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

cześć dziewczyny no, w końcu już po pierwszym dniu w szkole

1985SiWA wysłałam zaproszenie do znajomych

caate :przytu l:

Ja właśnie siedzę z olejkiem babydream fur mama na włosach, ale on ładnie pachnie i wieczorem mycie tym czerwonym gliss kur'em i odżywkowanie isaną a od jutra zaczynam kurację z merzem i pokrzywą i ćwiczę brzuszki trzeba się wziąć za siebie, niedługo (yhyy "niedługo") wakacje i muszę jakoś wyglądać żeby na plaży nie popaść w większe kompleksy i przypomniałyście mi o wybieleniu zębów, tym razem kupię paski crest BP strasznie denerwowała mnie w aplikowaniu...
I niestety biorę się za naukę, bo jutro już sprawdzian z prawa

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 16:38   #3638
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
W sumie kusząca propozycja, ale ja za taką kwotę kupiłabym kosmetyki do pielęgnacji twarzy

Jutro w końcu zamówię sobie rozświetlacze tylko co do jednego nie jestem pewna bo wykupują w ekspresowym tempie, ze 100 zostało 17 sztuk
tylko, ze mi juz nic nie pomaga na twarz, nadal jest sucha jak wior
Stary 2011-02-28, 16:46   #3639
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
tylko, ze mi juz nic nie pomaga na twarz, nadal jest sucha jak wior
To może warto spróbować

Stary 2011-02-28, 17:12   #3640
samaraNW
Zakorzenienie

witam

Snow, czekam na Twój wpis w blogu o maseczkach i odżywkach, bo jestem bardzo ciekawa, czego używasz, że masz tak śliczne włoski
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 17:15   #3641
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
To może warto spróbować
dlatego mysle wciaz...
tylko nie wiem co to za salon, mam adres ale w necie cos nie moge znalezc go

hm, pytalyscie o ten olej lniany, to ja po pierwszym uzyciu, nie widze roznicy nic nie ma polysku jak po amlie, sa miekkie jak po kazdym oleju, moglam kupic 0,5l bo bede uzywac go bo mam cos czuje
Stary 2011-02-28, 17:26   #3642
Kalpana
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny Cały weekend nie miałam internetu, dopiero dzisiaj naprawili :/ Strasznie się za Wami stęskniłam

Blondyneczka fajnie Ci włosy wyszły

Caate dzięki za pocieszenie i w ogóle Jak pójdę do pracy, to może jakoś nam lepiej będzie i będę mogła sobie pokupować parę lepszych rzeczy....

E.J. fryzurka fajna, ale wolałabym jakieś loki większe, a te na zdjęciu są malutkie- chociaż i tak fajne

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 17:33   #3643
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
U mnie też dzisiaj tak pięknie słoneczko świeci.

Montii super, że się odezwałaś. Życzę Ci bezbolesnego, ale najpiękniejszego porodu.

Fajny ten Twój Tż.
A odżywka bananowa to ta: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...er.html&next=1. Z tego co wiem to można ją tylko dostać w ich firmowych sklepach i niestety są tylko 2 w Warszawie i jeden w Katowicach. Ja kupiłam za 19 zł. Jeszcze jej nie używałam, ale cudnie pachnie.

Szczęściara.

Do mnie wreszcie doszły kredki z Nyx'a z tego co widzę to ciężko je temperować, ale jakoś dam radę.
Kupiłam dzisiaj dwa lakiery z Golden Rose czerwony i ciemno-różowy i była promocja 50% taniej na wybrane cienie u mnie na osiedlu w drogerii i kupiłam za niecałe 2 zł cień z Paese fioletowy i z za tyle samo z Rimmela beżowy w żelu.
ale ceny! ja bym kupila chyba z 5 cieni
Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
to może napisz do ramonci żeby przyjęła Cię do naszego klubu , tam piszemy takich bardziej osobistychsprawach....:cm ok:
zgadzam sie,w klubie bezpiecznie
Cytat:
a ja z lic
Cytat:
u mnie chyba zwiazek sie juz rozpadl, nie odzywamy sie i nie licze juz na polepszenie kontaktu, znam go i wiem jak ja zawsze sie obrazalam, to on zabiegal, a teraz nic, wiec nastawiam sie juz psychicznie, ze niedlugo bede singlem, staram sie uczyc, robic wszystko aby nie myslec

co do Twojej nerwowosci, mozesz isc do psychologa, ale zapewne nie chcesz, to chociaz pij melise, ona dziala uspokajajaco, dziecko spedza z Toba caly dzien, wiec to od Ciebie zalezy jakie beda relacje Wasze w przyszlosci...
wiem ze Ci cięzko, bo to swieze, ale nie masz co gdybac bo i tak nie przewidzisz co zrobi tz, mozliwe ze skoro jestescie uparci oboje to oboje bedziecie sie nie odzywac przez kilka dni, albo tydzien ale jesli tz Cie kocha to jednak powinien sprobowac isc na jakis kompromis... musi pomyslec i zostawic swoja dume( a im to ciezko przychodzi), wiec uzbroj sie w cierpliwosc bo moim zdaniem jak przemysli to da znac
Cytat:

co do zabiegow to nie wiem, ostatnio pisalam wlasnie ze konsultowalam z dermatolog takie okazje cenowe ale co do kwasow i mikroderm. ze jeden zabieg nic nie daje, lekko odswieza na kilka dni, zeby byly efekty to trzeba serie zrobic.. ale nie wiem co zawiera sie w sklad Twojej oferty, jak jakis peeling kawitacyjny, algi, masaz to mysle ze warto za te cene chocby i raz sie poddac

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Hej

Ale pędzicie jak burza!
Uczelnia i pisanie tekstów=zero czasu dla siebie.

Staram się nadrabiać na bieżąco. Dziewczyny chcę zamówić merz special i coś jeszcze na wypadanie włosów. Co możecie polecić z aptecznych specyfików?

Mam jeszcze takie pytanie. Jestem szatynką, jakiś czas temu kupiłam krem z loreala do 28 myć kolor- perłowy blond, numer 810. Chciałam zapytać czy jest możliwość, żeby wyszło mi na głowie coś rudego?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ca.html&next=1
nie stosowalam ale mam zamiar a opinie ma niezle

przyszla pomadka NYX circe, troche jestem zawiedziona bo myslalam ze bedzie jasniejsza;/... tzn mam wlasnie troche podobna do tej ale zamowilam nyx bo taka zachwalana ale jednak mialam wziac honey.... nie wiem sama czy ja sprzedawac czy zostawic, czy na wymiane...

Edytowane przez party_girl7
Czas edycji: 2011-02-28 o 17:41
party_girl7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 17:36   #3644
loluska
Zakorzenienie

Hej piękne No i znowu tydzień czas zacząć Oczywiście co dzień to inne zaliczenie... byle do świąt

_Alessandra

moi rodzice, z rodzicami Tż pierwszy raz spotkali się chyba dwa lata temu jakoś, bo się okazało że nasi ojcowie w dawnych czasach dźwigali razem ciężary i oczywiście musieli o tym pogadać no i w tamtym roku spędzili razem sylwestra min., i teraz oni zaprosili moich na wprowadziny Więc przynajmniej zapoznawanie z głowy

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
A ja od soboty leżę chora w łóżku
byłam wczoraj na pogotowiu ale nic mi nie przepisali tylko witaminy. No to jak mam się wyleczyć. Płuca to mi zaraz od tego kaszlu wypadną
zdrówka kochana

caate

poszłabym z Toba na piwko w ramach relaksu, gdybyśmy bliżej siebie mieszkały

blondi
i tobie zdrówka życzę

Montii

cześć słonce mam nadzieję że znajdziesz jednak czas dla nas jak Fabianek będzie nynał słodko Szybciutkiego i pięknego porodu

dianulaa
ja pamiętam cały czas o tym że zdjęcie włosków miałaś wstawić i dlaczego jeszcze go nie ma??

No i coś nie widzę tutaj fotek ciemnowłosych Jak ujarzmię w najbliższym czasie swoje kłaczki to wstawię żeby zapoczątkować hehe

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 17:40   #3645
buahhot
Marcelover ♥♥♥

A wiecie, bo w MTV Cribs pokazywali mieszkanie L. Blanika a ja mieszkam obok niego

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 17:46   #3646
party_girl7
Zakorzenienie

loluska ja tez jestem za ciemnowlosymi!! niestety nie mam aparatu zeby zrobic wloski, jedynie telefon ale jak wracam do domu to juz sie sciemnia nie mam lapmy i nic nie widac... takze chetnie poogladam jakies ciemne
Stary 2011-02-28, 17:49   #3647
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
loluska ja tez jestem za ciemnowlosymi!! niestety nie mam aparatu zeby zrobic wloski, jedynie telefon ale jak wracam do domu to juz sie sciemnia nie mam lapmy i nic nie widac... takze chetnie poogladam jakies ciemne

no to w takim razie, jak tylko będziesz mieć okazje to wstawiaj foto swoich pięknych, długich włosów

kurcze myślałam że Tz wpadnie, ale kumpel u niego jest więc dupa :p ściągnę w takim razie sobie jakiś filmik

Stary 2011-02-28, 17:54   #3648
_Alessandra
Zakorzenienie

Hej Kochane
Pierwszy dzień szkoły za mną ... Najgorsze było wstawanie z myślą, że idę do szkoły, ale jakoś dałam radę. A w szkole nawet nie było aż tak źle, więcej przegadaliśmy z nauczycielami o praktykach itd. i tylko z 2,3 lekcje pisaliśmy dużo, ale za to już na następny wtorek mam sprawdzian z biologii, na ten piątek muszę oddać menu na zawodowy angielski, w środę mam zaliczenie z kieliszków na obsłudze konsumenta - nasza pani się śmieje, że to ściana płaczu, bo tam tyle rodzai jest, że myśmy to 2 lekcje pisali non stop .. I jeszcze zaliczenie z noszenia tacy i talerzy, ale do tego wkuwać nie trzeba, hehe Aaa i pani z matematyki zapowiedziała, że jeszcze 2 lekcje i kartkóweczka, no super, tylko, że u nas cała klasa praktycznie u niej nie zdaje, ona uczyć nie umie totalnie, ani tłumaczyć ani nic, tylko leci z materiałem, a jak się człowiek o coś spyta, to "przyjdź na konsultacje, ja nie mam czasu, zresztą co ty 5lat masz, ucz się w domu a nie się obijacie " itd itp.a do tego każdy się u niej tak stresuje, że nawet jak umiemy, to z tego stresu piszemy mniej niż trzeba, niektóre dziewczyny to nawet wymiotują przed matmą... Ogólnie byłam w domu po 16, bo jeszcze poszłam po dziennik praktyk do hotelu, ale oczywiście szef jeszcze nie wypełnił, tylko narobiłyśmy kilometrów z koleżanką.. A jak tam u tych z Was, które też dziś powróciły do szkoły po feriach? Jak wrażenia

No, ale dość tego smęcenia Z takich pozytywów dziś, to zjadłam przepyszną pizzę 4 sery na obiad A i przed chwilą umyłam włosy i nałożyłam Glorię i tak o 20-21 mam zamiar ją zmyć I co dzisiaj usłyszałam od koleżanki, tak przyszła do szkoły, zobaczyła mnie i nagle do mnie tak "jezuu Ola, jakie Ty masz pięękne te włosy, tak Ci błyszczą" a inna " noo, dokładnie, takie ładniutkie i długie, może już Ci się znudziły co i mi je oddasz? " a mnie się tak miło zrobiło Widać rzucenie prostowania (no oprócz soboty ) i dbanie o nie działa A to mnie motywuje do jeszcze większej dbałości
Kurczę, posiedziałabym tu z Wami, ale na razie muszę do nauki wracać i jeszcze parę lekcji od koleżanki przepisać z ekonomiki...Ahh nie ma to jak wrócić po 1,5miesiąca do szkoły... Ale wpadnę wieczorkiem, ponadrabiam Miłego popołudnia Kochane !!!!!!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 17:55   #3649
snowhitee
Zakorzenienie

Hej

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
Napiszcie o tych banankach cos wiecej:P tzn czy sa naprawde dobre, czy dzialaja, ile kosztuja, czy to sa fryzjerskie czy takie drogeryjne kosmetyki? bo zaciekawilyscie mnie
używałam w wakacje szamponu bananowego TBS, miałam trochę przesuszone włosy od słońca.. No i byl moim wybawieniem włosy odżyły, były nawilżone, z połyskiem i obłędnie pachniały Również kupiłam go za 19zł

Cytat:

Caate przykro mi ale może jeszcze się ułoży

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam

Snow, czekam na Twój wpis w blogu o maseczkach i odżywkach, bo jestem bardzo ciekawa, czego używasz, że masz tak śliczne włoski
miło mi dziś się pojawi o odżywkach

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 17:56   #3650
caate
Zakorzenienie

GG do caate

ja mam wloski swoje w podpisie, ale nie mam czym sie chwalic, bo u mnie to kolor do najladniejszych nie nalezy, taki mix ;p

wlasnie zastanawiam sie nad farbowaniem i nawet wybralam farbe profesjonalna ale to chyba za duzo kasy bo ok 50zl za dwie tubki wyjdzie i zastanawiam sie nad castingiem, schwarzkopft tej w piance, ale joanna multi color

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-02-28 o 17:58
Stary 2011-02-28, 18:08   #3651
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam wloski swoje w podpisie, ale nie mam czym sie chwalic, bo u mnie to kolor do najladniejszych nie nalezy, taki mix ;p

wlasnie zastanawiam sie nad farbowaniem i nawet wybralam farbe profesjonalna ale to chyba za duzo kasy bo ok 50zl za dwie tubki wyjdzie i zastanawiam sie nad castingiem, schwarzkopft tej w piance, ale joanna multi color
a jaką farbę prof. wybrałaś?

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 18:14   #3652
party_girl7
Zakorzenienie

troche ciemnowlosych
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 102241310.jpg (146,3 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ikf.com.pl-fotka-686722.jpg (34,8 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ikf.com.pl-fotka-861547.jpg (28,2 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ikf.com.pl-fotka-948522.jpg (31,4 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ikf.com.pl-fotka-11712.jpg (30,8 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ikf.com.pl-fotka-22124.jpg (36,7 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ikf.com.pl-fotka-345123.jpg (38,9 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ikf.com.pl-fotka-347698.jpg (26,1 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ikf.com.pl-fotka-349650.jpg (27,0 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg super.jpg (53,9 KB, 7 załadowań)
Stary 2011-02-28, 18:16   #3653
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc dziewczyny

Loluska
- wczoraj sie juz nie wyrobilam, ostaram sie dzis

Frambooos
- studiowalam w Bydgoszczy

n_i_x_i_e i Montii - zycze Wam szybkiego, bezbolesnego porodu, aby wszystko poszlo gladko i zebyscie mogly tulic swoje ukochane malesntwa spokojnie do siebie

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
A ja od soboty leżę chora w łóżku
byłam wczoraj na pogotowiu ale nic mi nie przepisali tylko witaminy. No to jak mam się wyleczyć. Płuca to mi zaraz od tego kaszlu wypadną
Ojej, przykro mi ze jestes chora No niestety tak jest w ciazy. Stosuje sie tu zasade - najmniej lekow jak sie da, leki w wiekszosci sa mniej lub bardziej teratogenne, wlasnie witaminy, soki, herbata z cytryna.

Jezeli jest goraczka to niestety najlepiej ja wygrzac i wylezec bo najbezpieczniejszy lek p/goraczkowy dla kobiet w ciazy to paracetamol a powinno sie go i tak stosowac powyzej 4 miesiaca dopiero, w pierwszym trymestrze trzeba bardzo uwazac.

Antybiotyki - jest maaasa zakazanych. Tak naprawde mozna stosowac tylko beta - laktamy, erytromycyne i azytromycyne i tez tylko w ciezkich przypadkach.

Naprawde dla kobiety w ciazy lepsza jest mniejsza goraczka, ale wygrzanie jej i jakies domowe sposoby na kaszel, ziolowe syropy niz leki typowo chemiczne I duuuuzo picia, kobieta w ciazy musi sie nawadniac, duzo odpoczynku i duzo snu.

Duzo zdrowka

Cytat:
Dziękuję

Tylko tak czytam i niektóre z Was nie za fajny weekend miały Mam nadzieje, że się ułoży

Jakie macie plany na dziś?
Gotowanie, sprzatanie Nauka Cwiczenia na orbitreku

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
niedługo zacznie się macia balsamów antycellulitowych ;D

tak jak na wakacjach prawie każda białą perłą zęby wybielała.. :P

nie wiem gdzie Wy to słońce macie ale u mnie nie ma ;(
Ja nie wybielalam Powiem Wam ze troche sie boje bo mam bardzo, bardzo nadwrazliwe szkliwo i moja kumpela z pracy sie pytala swojej mamy, bardzo dobrej stomatolog czy mi to nie zaszkodzi i niestety Ale mnie za to kolezanka pocieszyla ze co ja chce wybielac jak mam sliczne zabki

Ale co do antycell to sie zgodze

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
A odżywka bananowa to ta: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...er.html&next=1. Z tego co wiem to można ją tylko dostać w ich firmowych sklepach i niestety są tylko 2 w Warszawie i jeden w Katowicach. Ja kupiłam za 19 zł. Jeszcze jej nie używałam, ale cudnie pachnie.
A nie zgadzam sie bo w moim miescie tez jest The Body Shop i to juz jakis czas

Sa na bank jeszcze w - krakowie, lodzi, bydgoszczy, gdansku. Szczerze mowiac chyba w kazdym wiekszym miescie w galerii handlowej juz je teraz pootwierali.

caate - jezeli chodzi o ten korektor to ja bym sie bardzo wkurzyla na Twoim miejscu. Kupilas go za swoje zarobione pieniadze i nie rozumiem jak Twoja mama mogla go dac cioci, przeciez to jest higieniczna rzecz, tak jak mowisz jak ciocia ma jakies ranki to ja juz bym nie chciala z powrotem. Powinna Ci zaplacic za niego.

Co do TZ - nie martw sie, moze on potrzebuje czasu zeby wszystko przemyslec? I odezwie sie do Ciebie kiedy sie nie bedziesz nawet spodziewala? Oczywiscie tez powinien moim zdaniem brac pod uwage to ze dlugo czekac na jego ruch nie bedziesz. Sciskam Cie mocno i moja rada - idz na ten zabieg. 30 zl to nie jest duzo a sie odstresujesz i w ogole bedzie Ci lepiej, moze Cie to oderwie od posepnych mysli, taki wiesz, relaks psychiczny

dodaja - a wiesz ze ja Cie pamietam i sie nawet zastanawialam kiedy do nas wrocisz?? A nie caly czas z pannami z TZtami

Edytowane przez Talullah
Czas edycji: 2011-02-28 o 18:27
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 18:20   #3654
loluska
Zakorzenienie

talullah nie ma sprawy

party_girl7
od razu raźniej :P

Stary 2011-02-28, 18:24   #3655
party_girl7
Zakorzenienie

kurcze jak bede w SSC to kupie sobie ten szampon lub odzywke
Stary 2011-02-28, 18:24   #3656
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
a jaką farbę prof. wybrałaś?
goldwell colorance 6MB+7MB

nie chce przyciemniac wlosy, chce popiel na nich
ale nie mam pojecia czym uzyskac, trudne to zadanie

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny

Loluska
- wczoraj sie juz nie wyrobilam, ostaram sie dzis

Frambooos
- studiowalam w Bydgoszczy

n_i_x_i_e i Montii - zycze Wam szybkiego, bezbolesnego porodu, aby wszystko poszlo gladko i zebyscie mogly tulic swoje ukochane malesntwa spokojnie do siebie

Ojej, przykro mi ze jestes chora No niestety tak jest w ciazy. Stosuje sie tu zasade - najmniej lekow jak sie da, leki w wiekszosci sa mniej lub bardziej teratogenne, wlasnie witaminy, soki, herbata z cytryna.

Jezeli jest goraczka to niestety najlepiej ja wygrzac i wylezec bo najbezpieczniejszy lek p/goraczkowy dla kobiet w ciazy to paracetamol a powinno sie go i tak stosowac powyzej 4 miesiaca dopiero, w pierwszym trymestrze trzeba bardzo uwazac.

Antybiotyki - jest maaasa zakazanych. Tak naprawde mozna stosowac tylko beta - laktamy, erytromycyne i azytromycyne i tez tylko w ciezkich przypadkach.

Naprawde dla kobiety w ciazy lepsza jest mniejsza goraczka, ale wygrzanie jej i jakies domowe sposoby na kaszel, ziolowe syropy niz leki typowo chemiczne I duuuuzo picia, kobieta w ciazy musi sie nawadniac, duzo odpoczynku i duzo snu.

Duzo zdrowka

Gotowanie, sprzatanie Nauka Cwiczenia na orbitreku

Ja nie wybielalam Powiem Wam ze troche sie boje bo mam bardzo, bardzo nadwrazliwe szkliwo i moja kumpela z pracy sie pytala swojej mamy, bardzo dobrej stomatolog czy mi to nie zaszkodzi i niestety Ale mnie za to kolezanka pocieszyla ze co ja chce wybielac jak mam sliczne zabki

Ale co do antycell to sie zgodze

A nie zgadzam sie bo w moim miescie tez jest The Body Shop i to juz jakis czas

caate - jezeli chodzi o ten korektor to ja bym sie bardzo wkurzyla na Twoim miejscu. Kupilas go za swoje zarobione pieniadze i nie rozumiem jak Twoja mama mogla go dac cioci, przeciez to jest higieniczna rzecz, tak jak mowisz jak ciocia ma jakies ranki to ja juz bym nie chciala z powrotem. Powinna Ci zaplacic za niego.

Co do TZ - nie martw sie, moze on potrzebuje czasu zeby wszystko przemyslec? I odezwie sie do Ciebie kiedy sie nie bedziesz nawet spodziewala? Oczywiscie tez powinien moim zdaniem brac pod uwage to ze dlugo czekac na jego ruch nie bedziesz. Sciskam Cie mocno i moja rada - idz na ten zabieg. 30 zl to nie jest duzo a sie odstresujesz i w ogole bedzie Ci lepiej, moze Cie to oderwie od posepnych mysli, taki wiesz, relaks psychiczny

dodaja - a wiesz ze ja Cie pamietam i sie nawet zastanawialam kiedy do nas wrocisz?? A nie caly czas z pannami z TZtami
jeszcze tej kolezanki popytam o efekty tego zabiegu no i pojde

mamie pozyczylam ten korektor pod oczy, a jak ciotka go zoabczyla, to jej siostra, to mama sie zlitowala i jej dala, bo ona nigdy na nic kasy nie ma, wiec nie ma mowy zeby mi kase oddala, tymbardziej ze to moja chrzestna i rodzina by mnie zlinczowala, za tak drogie kosmetyki i ze jeszcze zaluje biednej ciotce.

no aktualnie jestem bez korektora, nie wiem kiedy kupie...
ale wiem, ze kupie najtanszy bo na inny mnie nie stac, a potrzebuje.

z TZtem, jak nie odezwie sie do soboty to zadzwonie do niego, zapytam komu mam oddac jego dyplom z kursu hipnozy i kiedy mi odda moja kase, coz materialnie, ale jak dluzej czekac nie bede i zamkne ten rozdzial w zyciu. chociaz juz dzis kusi mnie, zeby zadzwonic i zapytac sie o ta moja kase, bo wlasnie jest mi potrzebna, ale glupio mi ze wyjde na materialistke jakas...

dziekuje za slowa otuchy
Stary 2011-02-28, 18:25   #3657
Ariadna_
Raczkowanie

Czeeść Dziewczyny, nawet nie chce mi się Was dzisiaj nadrabiać - tak dużo piszecie że szok ! Poza tym jestem nie w humorze, zobaczymy jak to będzie jutro

Tallulah
- cieszę się że na Ciebie trafiłam, dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi . Poszłam do lekarza, powiedziałam mu o wszystkim i od razu dał skierowanie na test obciążenia glukozą, idę jutro i trochę się boję jaki będzie wynik . Naczytałam się dużo o nadczynności tarczycy jak i cukrzycy i szczerze mówiąc to wszystko zaczęło się teraz układać w całość, wszystkie objawy pasują do cukrzycy . Mam wiecznie zimne ręce, często mi mrowieją, aż do pieczenia, niezależnie od tego ile śpię zawsze jestem zmęczona, nic mi się nie chce.. Takie objawy mam już od dłuższego czasu, jak byłam u neurologa z tym drętwieniem to mówił o neuropatii ale nigdy nic z tym nie robiłam. Teraz doszły objawy które opisałam Ci wcześniej i wszystko to wygląda na cukrzycę , albo to jakiś dziwny zbieg okoliczności.
Kurcze, jeśli się okaże że to właśnie to, to chyba jestem jakaś pechowa - odkąd pamiętam mam kłopoty ze zdrowiem
Ale na razie jestem dobrej myśli, tylko że jak inaczej wytłumaczyć to wszystko?

Nie będę już o tym pisać tu na wątku, obiecuję Dziewczyny i przepraszam . Denerwuję się, mam nadzieję że mi wybaczycie
Stary 2011-02-28, 18:31   #3658
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Ariadna_ Pokaż wiadomość
Czeeść Dziewczyny, nawet nie chce mi się Was dzisiaj nadrabiać - tak dużo piszecie że szok ! Poza tym jestem nie w humorze, zobaczymy jak to będzie jutro

Tallulah
- cieszę się że na Ciebie trafiłam, dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi . Poszłam do lekarza, powiedziałam mu o wszystkim i od razu dał skierowanie na test obciążenia glukozą, idę jutro i trochę się boję jaki będzie wynik . Naczytałam się dużo o nadczynności tarczycy jak i cukrzycy i szczerze mówiąc to wszystko zaczęło się teraz układać w całość, wszystkie objawy pasują do cukrzycy . Mam wiecznie zimne ręce, często mi mrowieją, aż do pieczenia, niezależnie od tego ile śpię zawsze jestem zmęczona, nic mi się nie chce.. Takie objawy mam już od dłuższego czasu, jak byłam u neurologa z tym drętwieniem to mówił o neuropatii ale nigdy nic z tym nie robiłam. Teraz doszły objawy które opisałam Ci wcześniej i wszystko to wygląda na cukrzycę , albo to jakiś dziwny zbieg okoliczności.
Kurcze, jeśli się okaże że to właśnie to, to chyba jestem jakaś pechowa - odkąd pamiętam mam kłopoty ze zdrowiem

Nie będę już o tym pisać tu na wątku, obiecuję Dziewczyny i przepraszam . Denerwuję się, mam nadzieję że mi wybaczycie

pisz smialo, ja jestem tez taka, ze odrazu tutaj dziewczyna wszystko opisuje i ich slowa sa dla mnei zbawienne, czasami warto posluchac opini obiektywnej i usmiechnac sie do siebie, po to tu jestesmy

nawet jezeli bedziesz miala cukrzyce, to pamietaj swiat sie nie konczy, wszystko sie leczy
Stary 2011-02-28, 18:35   #3659
marta 85
Wtajemniczenie

Też spędzacie dzisiaj samotny wieczór?

Stary 2011-02-28, 18:38   #3660
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ariadna_ Pokaż wiadomość

Tallulah

też tak mam a z tym że wiecznie "nic mi sie nie chce" to nie jest z lenistwa, tylko naprawdę jestem okropnie zmęczona, choćbym miała nie wiadomo jaką ochotę na coś to i tak nie mam siły, energii żeby się ruszyć i coś zrobić moja mama od dawna podejrzewa u mnie jakieś choroby, ale jak chodzę na badania to zawsze wykazują że jestem zdrowa ostatnio byłam dwa lata temu, chyba przydałoby się pójść niebawem do lekarza

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości