Wielbicielki Piękna XII - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-01, 13:42   #2221
Airish88
Zakorzenienie

Dot.: Wielbicielki Piękna XII

Cytat:
Napisane przez poziomeczkaa89 Pokaż wiadomość
chcesz zrobić pokój w jakimś konkretnym stylu??
ja bym widziała czarny/ ciemny brąz narożnik (szkoda że nie skórka) do niego jasne poduszki
mebli niewiele, dość proste też czarne/ciemny brąz, zasłonki jakieś delikatne, no ii jakiś fajny zielony kwiat(liściasty)
postaram się znaleźć zaraz jakieś fotki, to wkleję

edit:

aa i ten pokój będzie też do spania czy taki typowy salon??
Nie mam żadnego konkretnego stylu. Ma być ciepło, przytulnie

To też będzie pokój do spania

Też właśnie myślałam o ciemnym brązie, a wolimy obicie materiałowe bo jest przyjemniejsze do siedzenia czy tez leżenia.

Kolor dokładnie taki jak wkleiłaś i nawet farba ta sama

Cytat:
w sumie kolor caffe latte odbieram jako jasny, ale spotkałam się też z ciemniejszymi odcieniamy
jeżeli twój nie jest ciemniejszy niż ten Załącznik 3784894 (tak go sobie wyobrażam)
to może te zdj, posłużą Ci jako inspirację
Załącznik 3784904
bez czerwieni oczywiście

Załącznik 3784905
tutaj ładnie widać jaki byłby mniej więcej kontrast pomiędzy meblami a ścianami
(nie podobają mi się fronty mebli)
ale mają ładne kształty

Załącznik 3784906
oo te mi się nawet podobają

myślę, że jeżeli Wasz kolor na ścianach nie będzie ciemny to będą pasowały ciemne meble, przy jasnej podłodze.
Co do zasłon to może jakieś rolety bambusowe czy coś
A może w ogóle w jakiś egipski wystrój możecie iść, sfinksy, faraoni
Mebli też dużo nie będzie bo pokój nie jest duży
COś wykombinujemy

Dziękuje za podpowiedzi
Stary 2011-03-01, 13:50   #2222
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

też nie lubię jak jest dużo mebli
co do koloru to taki mamy z tżtem w kuchni + oliwkowy

jak skończycie to wklej jakąś fotke
Stary 2011-03-01, 14:33   #2223
marta 85
Wtajemniczenie

Hej
byłam z rana w bibliotece i przy okazji kupiłam
- Chusteczki samoopalające https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.ph...t=18688&next =1
- Żel do włosów Biosilk
- Odżywka do włosów i skóry głowy Jantar https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.ph...kt=5902&next =1
- Waciki

Trochę się pouczę a potem do TŻ

Miłego popołudnia

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 14:48   #2224
kasiaaczek
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
od rana mam otwarte okienko i tak ciepluuutko
przed chwilą wyskoczyłam do sklepu (tunika z krótkim rękawem na to skórka , legginsy ) i nie zmarzłam

haha buty oczywiście też miałam

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

uciekam na miasto
Zazdroszcze u mnie dalej śnieg i mróż, ale chociaż słoneczko świeci To przyjemniej jest :

Cytat:
też nie lubię jak jest dużo mebli
co do koloru to taki mamy z tżtem w kuchni + oliwkowy

jak skończycie to wklej jakąś fotke
Ja również Uwielbiam minimalizm nie tylko we wnętrzach, ale i w architekturze, a nawet w stylu ubierania Nie lubie za dużo dodatków kolorów itp
Nawet po zdjęciach widze ze mamy podobny gust

Airish też bym stawiała na ciemne meble i jaśniejsze dodatki, żeby się wszystko nie zlało
kasiaaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 16:30   #2225
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaaczek Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Zazdroszcze u mnie dalej śnieg i mróż, ale chociaż słoneczko świeci To przyjemniej jest :

Ja również Uwielbiam minimalizm nie tylko we wnętrzach, ale i w architekturze, a nawet w stylu ubierania Nie lubie za dużo dodatków kolorów itp
Nawet po zdjęciach widze ze mamy podobny gust

Airish też bym stawiała na ciemne meble i jaśniejsze dodatki, żeby się wszystko nie zlało
piąteczka
Stary 2011-03-01, 17:42   #2226
coolasana
Zadomowienie

Witam

ja także byłam na zakupach wczoraj i dziś

kupiłam:

kosmetyczne;

-puder silky touch golden rose
-2 kredki brązowe z essence(jedna do brwi, druga do malowania oczu)
-garnier czysta skóra 3 w 1
- zmywacz do paznokci
-2 szampony koloryzujące joanna w odcieniu czekoladowy brąz
-antyperspirant lady speed stick
-pomadka nivea perłowa

i to chyba wszystko

ciuchy:

-płaszcz zimowy przeceniony z 250 zł na 80
-tunike szarą
-sweterek taki wrzosowy
-jeansy klasyczne
-torebke skórzaną beżową

czekam jeszcze z all na prostownice remington perłową s95000, perfum calvin klein euphoria, kuleczki rozświetlające z avonu i balsam na solarium bearly legal mam zakaz kupowania na ten miesiac

coolasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 19:29   #2227
tylkokasia
Moderator

Zapraszam na dzisiejszy makijaż. Jest też wersja z naturalnymi ustami na MM : https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post25447365
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (32,1 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg t5w.jpg (54,6 KB, 31 załadowań)

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 21:45   #2228
neheszta
Zakorzenienie

a ja sobie kupiłam dziś buty do pracy takie ładne na obcasiku
oraz spódniczkę jeansową szarą
a jutro sobie chyba kupię perfum a pojutrze aparat fotograficzny i też koniec z zakupami
neheszta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 10:11   #2229
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

witam

kasia
Stary 2011-03-02, 11:29   #2230
marta 85
Wtajemniczenie

Hej

Kasiu jak zwykle super

Jakie macie plany na dziś?

U mnie znowu słoneczko

Stary 2011-03-02, 12:55   #2231
tylkokasia
Moderator

Cytat:
Napisane przez neheszta Pokaż wiadomość
a ja sobie kupiłam dziś buty do pracy takie ładne na obcasiku
oraz spódniczkę jeansową szarą
a jutro sobie chyba kupię perfum a pojutrze aparat fotograficzny i też koniec z zakupami
Szalejesz z zakupami
i pamiętaj nie ma słowa perfum w liczbie pojedynczej. Jedyną prawidłową formą są perfumy

Cytat:
witam

kasia
Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Hej

Kasiu jak zwykle super

U mnie znowu słoneczko
Dziękuję dziewczyny
Ja chyba przejdę się do koleżanki bo mam jej akcesoria które wypożyczałam do sesji. Poplotkujemy sobie. A reszta dnia normalnie. Muszę posprzątać sypialnie gościnną po malowaniu, zrobić obiad.

A ty Marta co planujesz ?

Stary 2011-03-02, 13:15   #2232
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tylkokasia Pokaż wiadomość
Szalejesz z zakupami
i pamiętaj nie ma słowa perfum w liczbie pojedynczej. Jedyną prawidłową formą są perfumy

Dziękuję dziewczyny
Ja chyba przejdę się do koleżanki bo mam jej akcesoria które wypożyczałam do sesji. Poplotkujemy sobie. A reszta dnia normalnie. Muszę posprzątać sypialnie gościnną po malowaniu, zrobić obiad.

A ty Marta co planujesz ?
Szykuję się na zajęcia bo mam w ten weekend ale coś słabo mi idzie
Może zrobię porządek z ciuchami
I oczywiście wizaż

A wieczorem z kosmetycznych
-peeling twarzy
-maseczki
-chusteczka samoopalająca
-henna brwi
-oliwa i krem dove na włosy a na skalp odżywka jantar
-pomalować paznokcie

Chyba tyle

Edytowane przez marta 85
Czas edycji: 2011-03-02 o 13:22
Stary 2011-03-02, 13:30   #2233
Tygrryska
Zakorzenienie

Cytat:
Szykuję się na zajęcia bo mam w ten weekend ale coś słabo mi idzie
Może zrobię porządek z ciuchami
I oczywiście wizaż

A wieczorem z kosmetycznych
-peeling twarzy
-maseczki
-chusteczka samoopalająca
-henna brwi
-oliwa i krem dove na włosy a na skalp odżywka jantar
-pomalować paznokcie

Chyba tyle
ja tez musze peeling i maseczke nawilazajaca nalozyc bo mam ostatnio strasznie sucha skore

nakladasz krem dove na wlosy??

chyba pojde na poszukiwanie jakiejs rudej szamponetki do wlosow

Tygrryska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 13:55   #2234
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Tygrryska Pokaż wiadomość
ja tez musze peeling i maseczke nawilazajaca nalozyc bo mam ostatnio strasznie sucha skore

nakladasz krem dove na wlosy??

chyba pojde na poszukiwanie jakiejs rudej szamponetki do wlosow
Tak ale specjalny na włosy o taki https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...oc.html&next=1 w sumie od niedawna więc na razie nie widzę rezultatów

Też mam suchą cerę,szczególnie nos

Stary 2011-03-02, 15:35   #2235
Tygrryska
Zakorzenienie

Cytat:
Tak ale specjalny na włosy o taki https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...oc.html&next=1 w sumie od niedawna więc na razie nie widzę rezultatów

Też mam suchą cerę,szczególnie nos
aha nie slyszalam o tym wiec myslalam ze taki normalny krem

siedze z ruda szamponetka na glowie

Stary 2011-03-02, 15:49   #2236
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

Cytat:

wow
pokaż nam się jak skończysz jaka szamponetka?;]
Stary 2011-03-02, 16:39   #2237
neheszta
Zakorzenienie

przed chwilą skończyłam jazdy z innym instruktorem
bo wykupiłam sobie dodatkowe w ogóle innej szkole
i powiem wam, że jeszcze bardziej się utwierdziłam w tym że mam okropnego instruktora
przecież wsiadłam do tego samochodu to w ogóle inne sprzęgło i w ogóle wszystko inaczej chodziło i nie mogłam zrobić łuku ani górki tym sposobem co mnie mój instruktor uczył bo się okazało że nawet się tak nie da na tym aucie! A przecież to ten sam model
no i ten chłopak mi troszkę dał inne rady co do zrobienia niektorych manewrów
ale za to jak skończyliśmy to powiedział mi wprost, że ja bardzo szybko wszystko łapie, że wszystko kumam o co chodzi, że manualnie to też jest bardzo dobrze tylko niestety błędy w szkoleniu miałam dlatego mi niektóre rzeczy nie wychodziły ale był pod wrażeniem, że tak szybko się nauczyłam po tym jak mi wytłumaczył
i tak ładnie dodał że wg niego to mam bardzo duże szanse żeby zdać za pierwszym razem

jeszcze na jutro się umówiliśmy na 2h i będziemy jeździć po rondach
ogóle to tak naprawdę dzisiaj miałam pierwszą samodzielną jazdę
w ogóle nie tykał mi kierownicy, nie ruszał gazu hamulcu czy sprzęgła
tylko w kryzysowej sytuacji
to było piękne... pierwszy raz sama jechałam
żałuję że do niego nie poszłam bo chłopak fajnie uczy na dodatek to znajomy moich kuzynów no i przystojny
a nie co ten stary dziad przez którego nie umiem do końca jeździć

a teraz sobie pomyślałam co by było jakbym nie wykupiła tych jazd by mi nie wytłumaczył niektórych rzeczy abym trafiła na taki samochód na egzaminie.... murowana lipa! naprawdę

Edytowane przez neheszta
Czas edycji: 2011-03-02 o 16:41
Stary 2011-03-02, 16:40   #2238
marta 85
Wtajemniczenie

Okrągła pupa

Dla pośladków siedzenie to zbrodnia. Stają się płaskie i coraz mniej jędrne. Pupa lubi ruch. Ale czy można w ekspresowym tempie pobudzić ten mięsień do działania, aby stał się bardziej krągły? Od czego zacząć ujędrnianie pośladków? Jak uwypuklić płaską pupę? Czy można ukryć za dużą pupę?

Raport Durexa mówi, że aż 26,8 proc. mężczyzn uważa pupę za najbardziej seksowną część kobiecego ciała. Pośladki wygrywają w rankingu z piersiami. Niebagatelnie, bo o ponad 10 proc. Za nimi w tyle pozostaje inteligencja, kolor włosów, uśmiech.
Biegaj i maszeruj
Dla pośladków siedzenie to zbrodnia. Stają się płaskie i coraz mniej jędrne. Pupa lubi ruch. Ale czy można w ekspresowym tempie pobudzić ten mięsień do działania, aby stał się bardziej krągły? – Najszybciej zadziała marszobieg (stawiaj stopy od pięty). Jeśli masz gorszą kondycję, wybierz nordic walking (marsz z kijkami w dłoniach). Jeżeli dasz radę zrobić to w szybkim tempie przez około 30–40 min, 3 razy w tygodniu, poruszysz mięśnie pośladków i zgubisz trochę tkanki tłuszczowej – mówi Joanna Brzezińska, trener personalny fitness i pilates, współwłaścicielka kliniki odchudzania Body Perfect. Efekty zobaczysz po 2–3 miesiącach.

Akcja w wannie
Od czego zacząć ujędrnianie pośladków? Od prysznica z peelingiem. Jedna zasada: jeśli peeling zawiera ostre drobinki (np. cukrowy, solny), pamiętaj, aby wcześniej zwilżyć rękawicę wodą, by nie podrażnić skóry. Zabieg powtarzaj dwa razy w tygodniu. Na co dzień używaj żeli do mycia ciała z obrotową nakładką z masującymi wypustkami, pobudzającymi krążenie. Tak przygotowana skóra dużo lepiej wchłonie dobroczynne składniki kosmetyków.
Poklep pupę
Warto uderzyć w sedno problemu kosmetykiem specjalnie przygotowanym do pielęgnacji pupy. Kremy te potrafią korygować kontur sylwetki dzięki drenowaniu tkanek i zapobieganiu odkładaniu się tłuszczu w komórkach tłuszczowych. Niektóre dodatkowo działają przeciwobrzękowo. Stosuj je, jeśli zauważysz, że Twoja skóra na pośladku, po naciśnięciu jej palcem, wolno wraca do swojego zwykłego położenia (na pupie powstaje dołeczek). Dobre efekty dają balsamy modelujące, które zwiększają gęstość skóry i spójność międzykomórkową. Zwróć też uwagę na kosmetyki liftingujące, które działają jak niewidzialne rajstopy – poprawiają napięcie skóry i lekko ją unoszą. Warto wcierać te preparaty co najmniej raz dziennie.
Cudów brak!
Nie licz na to, że znajdziesz cudowny kosmetyk, który sprawi, że nagle zmieścisz się w spodnie o 2 numery mniejsze. U kobiet tkanka tłuszczowa najłatwiej odkłada się właśnie w tej części ciała. Tłuszcz w okolicach bioder to nasz rezerwuar zapasów na czas ciąży, kiedy będziemy potrzebować energii dla naszego potomka. Niektóre kosmetyki, np. Plasticity Diora, obiecują wymierne korzyści. Producent zapewnia, że tłuszcz, którego się pozbędziesz (po dwóch miesiącach stosowania), mógłby wypełnić 200-ml flakonik. Ale dodaje, że najlepsze efekty osiągniesz, ćwicząc i stosując dietę.
Ostatnie szlify
Lekko opalone pośladki wyglądają bardziej apetycznie od bladych. Dlatego warto używać samoopalacza albo balsamu brązującego (daje delikatniejszy efekt). Najbezpieczniejsze są pudry brązujące – te same, których używasz do malowania policzków. Jeszcze jedna ważna sprawa: czasem na skórze pośladków pojawiają się wypryski. – Zwykle są to potówki, czyli drobne krostki z białymi punkcikami – mówi Ewelina Baranowska, kosmetyczka z Instytutu Diora. Co możesz zrobić? Noś bawełnianą bieliznę (jest przewiewna), stosuj maść cynkową, zasypki z alantoiną, Sudocrem. Na pupie mogą też pojawić się czerwone, lekko swędzące krostki (towarzyszą zapaleniu mieszków włosowych). W tym wypadku sprawdzą się peelingi. Wypróbuj też krem Keranorm, który dzięki zawartości kwasów alfa-hydroksylowych reguluje proces rogowacenia.

Zabiegi w gabinecie
Dermatologiczne
  • Elektrostymulacja: do pośladków przyczepione są elektrody, przez które przepływa prąd. Pobudza on mięśnie do skurczów porównywalnych z tymi, które pojawiają się podczas ćwiczeń.
  • Okłady z alg: ujędrniają, wyszczuplają, detoksykują. Są bogate w minerały i mikroelementy.
  • Endermologia: skóra jest wsysana między dwa wałki końcówki masującej. Efekt: ujędrnianie, kształtowanie sylwetki.
Chirurgiczne
  • Liposukcja: operacyjne usuwanie nadmiaru tkanki tłuszczowej z okolic pośladków, ud, bioder. Trwa zazwyczaj 2–3 godz. Ok. 99 proc. operacji należy do udanych. Do pracy można wrócić dopiero po upływie 2 tygodni.
  • Implanty silikonowe: wprowadzane pod skórę lub mięsień. Są twardsze od tych stosowanych przy powiększaniu piersi, bo muszą być bardziej wytrzymałe. Niestety, istnieje ryzyko przemieszczenia implantów.
Zdaniem facetów
Kobiece kształty (krągła pupa, szersze biodra, wąska talia) są OK. Podświadomie kojarzą im się z płodnością. Upodobanie to odziedziczyli po przodkach, dla których cechy świadczące o zdrowiu i młodości partnerki były bardzo cenne.
Gładka pupa
Lubi peelingi i masaże szorstką rękawicą. Wykonywane regularnie, np. pod prysznicem, przyspieszają spalanie tłuszczu i pobudzają mikrokrążenie w skórze.
Niezawodne triki stylistyczne
zdradza Sławomir Blaszewski
Co nosimy na plaży?
Najlepszy krój majtek to bikini wiązane na sznureczki. Jeśli ułożysz sznurki na biodrach, równo z linią górnej lamówki majtek, optycznie poszerzysz pupę. Przesunięte w górę wydobędą kobiece atuty – wysmuklą nogi i podkreślą talię. Pamiętaj, że stringi są kompletnie passé. Mogą je nosić tylko dziewczyny o idealnych jędrnych pośladkach.
Jak uwypuklić płaską pupę?
Możesz nosić dżinsowe szorty. Zwróć uwagę, by karczek z tyłu był wycięty w łódkę, a kieszenie naszyte pod skosem. Taki fason „wypchnie” Twoje pośladki.
Sposoby na podkreślenie krągłości...
Jeśli masz chłopięcą sylwetkę, wybierz wcięte (skąpe) majtki od bikini. Nie noś obcisłych szortów z nogawkami. Bikini w żywych kolorach, w wyraźne wzorki, sprawi, że Twoja pupa będzie przyciągać wzrok. Powinnaś nosić też szorty z wyższym stanem (pas na wysokości talii). Ten krój podkreśli krągłość pośladków. Unikaj biodrówek.
Czy można ukryć za dużą pupę?
Aby czuć się swobodnie, możesz na bikini włożyć krótką spódnicę lub pareo. Chustę zawiąż na biodrze, dzięki temu powstanie seksowny rozporek.

Stary 2011-03-02, 17:43   #2239
cashmere20
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej

Kasiu jak zwykle super

U mnie znowu słoneczko
ja dzisiaj od 8 do 20 mam zajęcia z głupimi przerwami praktycznie co zajęcia i już ze 3 razy dzisiaj kursowałam między uczelnią a domem mam nadzieję, że ostatnie zajęcia będą tylko organizacyjne i szybko wrócę do domu, bo mam dość

Cytat:

pokaż się
cashmere20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 17:54   #2240
Tygrryska
Zakorzenienie

Cytat:
wow
pokaż nam się jak skończysz jaka szamponetka?;]
Cytat:
Napisane przez cashmere20 Pokaż wiadomość
pokaż się
zrobilam delia, kolor rudy

generalnie nie jestem za bardzo zadowolona, chyba troche nie rowno wyszlo ale w sumie jeszcze sa troche wilgotne, jutro przy dziennym swietle zobacze

dalam zdjecie, ale jutro postaram sie zrobic lepsze

Stary 2011-03-02, 19:06   #2241
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

tygryska ja Cię nie widzę w rudym, wolę w blond
Stary 2011-03-02, 19:08   #2242
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:

generalnie nie jestem za bardzo zadowolona, chyba troche nie rowno wyszlo ale w sumie jeszcze sa troche wilgotne, jutro przy dziennym swietle zobacze

Moim zdaniem w blondzie Ci lepiej

Idę jeść fryty

Stary 2011-03-02, 19:45   #2243
neheszta
Zakorzenienie

ja też uważam, że blond lepiej
Stary 2011-03-02, 20:07   #2244
cashmere20
Wtajemniczenie

Cytat:

ja raczej też jestem za blondem, no ale zobaczymy jeszcze na innym zdjęciu na pewno uważam, że trochę za jasny jest ten rudy, prędzej bym Cię w ciemniejszym widziała
cashmere20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 20:08   #2245
tylkokasia
Moderator

Tygrysko rudy wyszedł Ci na moje oko ciut za jasny bo robiony na jasne. Ja bym ufarbowała jeszcze raz i wtedy będzie super

Stary 2011-03-02, 20:19   #2246
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere20 Pokaż wiadomość
ja raczej też jestem za blondem, no ale zobaczymy jeszcze na innym zdjęciu na pewno uważam, że trochę za jasny jest ten rudy, prędzej bym Cię w ciemniejszym widziała
oo dokładnie
Stary 2011-03-02, 21:06   #2247
Tygrryska
Zakorzenienie

No na szczescie to tylko szamponetka wiec powinna sie zmyc (ciekawe tylko ile czasu jej to zajmie )

Stary 2011-03-02, 22:22   #2248
neheszta
Zakorzenienie

a mi ten fajny młody instruktor się rozchorował i nie będziemy jeździć
ale na szczęście pomęczę tz i pojedziemy sobie gdzieś i popróbuję na jego aucie
Stary 2011-03-02, 22:34   #2249
jalouse
Wtajemniczenie

Cytat:
No na szczescie to tylko szamponetka wiec powinna sie zmyc (ciekawe tylko ile czasu jej to zajmie )
Teoretycznie powinna sie zmyć, ale zmywa sie do końca tylko na włosach bez żadnych zniszczeń, więc może Ci zostać taki ciepły odcień. Trochę blado wygladasz przez ten kolor, może jakby był ciemniejszy, to wyglądałoby inaczej Najładniej Ci w blondzie
jalouse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 08:35   #2250
marta 85
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Na początek dnia coś słodkiego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pącz.jpg (11,1 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fawo.jpg (12,8 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kawa.jpg (13,0 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg herb.jpg (11,9 KB, 0 załadowań)

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości