|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię : kosmetyki do makijażu
ok, jak dla mnie pasuje.
napisz mi PW jesli Tobie tez taka opcja odpowiada (u mnie mineraly, rimmel i kredka avon)
|
|
#65 |
|
Rozeznanie
|
Hej,
za obie rzeczy bardzo chetnie przyjelabym ktorys z tych podkladów: 2. Astor, Perfect Stay Makeup 24H Multi - Action (Perfekcyjny podkład do twarzy) nr 100, zostało ok połowy 3. L'Oreal, True Match [Perfect Match] (Podkład dopasowujący sie do skóry) kolor C2, zostało ok 3/4 podkładu ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Tak, Sub Club ma drobinki (nie swieci sie jakos nieslychanie na buzi ale matowy nie jest). Niestety innych wkladow Inglota nie ma, bo wlasnie mi z tej paletki wyskoczyly przy upadku i sie pokruszyly
|
|
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
Czy za któryś z tych podkładów : 2. Astor, Perfect Stay Makeup 24H Multi - Action (Perfekcyjny podkład do twarzy) nr 100, zostało ok połowy
3. L'Oreal, True Match [Perfect Match] (Podkład dopasowujący sie do skóry) kolor C2, zostało ok 3/4 podkładu 4. Verona, Ingrid, Ideal Face, Luksusowy jedwabisty fluid z pompką 15, raz użyty możliwa byłaby wymiana na puder mineralny,ktorego opis jest tutaj: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=512489 ?? ![]() |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
hej
interesuje mnie:5. La Roche Posay, Anthelios SPF 20, używany, zużycie zaznaczone na zdjęciu 6. puder bambusowy BU, zostało 2/3 opakowania 7. puder perłowy, została 1/5 opakowania ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- interesowałyby mnie może jeszcze kuleczki rozświetlające tylko, że misshy już nie mam, a paletka w negocjacji
|
|
#71 |
|
Rozeznanie
|
Niestety na razie nic nie znalazłam u Ciebie za moje
![]() Podkład Clinique Superbalanced makeup 05 vanilla 15 ml, kupiony w Douglasie we wrześniu - stopień zużycia 20% Pomadka, szminka Revlon Super Lustrous Lipstic Pearl 120 Apricot Fantasy - stopień zużycia ok 5% (raz pomalowałam usta) Kupiona w USA. Pomadka, szminka Avon Nude Beige - stopień zużycia 5% (raz pomalowałam usta) |
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
tak, reszta jest
z paletki nie ma tylko tego białego cienia. a masz coś poza wątkiem jeszcze?
|
|
#73 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#74 |
|
Rozeznanie
|
Hmm, w sumie czemu nie, zawsze wieksza wymianka lepiej
![]() Najchetniej bym przygarnela korektor NYX (i wtedy tez moge Ci cos dorzucic tylko potrzebuje jakis wskazowek )---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Hmm, zobaczmy...Mam np. z wymiany ok. połowe szminki Rimmel Moisture Renew Lipstick w neutralnym kolorze Nude Delight nr. 700 - ja uzylam jej tylko raz. I nowy błyszczyk Essence XXXL Nudes w kolorze 02 "Light Candy" -delikatny,taki pudrowy. A, wlasnie obejrzalam filmik na YT gdzie pokazuja te szminke (http://www.youtube.com/watch?v=ZQoKa...eature=related) i one od nowosci sa takie "krotkie" wiec jest jej wiecej niz polowa
Edytowane przez Tak_To_Ona Czas edycji: 2011-03-06 o 22:31 |
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
niestety, na razie nic.
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Cos za:
4. Avon, Planet Spa, Himalayan Goji Berry, Moisture Replenishing Facial Mask (Regenerująca maseczka do twarzy `Himalajskie jagody goji`) - zużycie zaznaczone na zdjęciu 15. Avon, Planet Spa, Intensive Repair Hair Mask Dead Sea Minerals (Regenerująca maseczka do włosów z minerałami z Morza Martwego) - raz użyta + paski na wągry na noc ?? ![]() ![]() |
|
|
|
|
#80 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety. nic dla siebie nie znalazłam
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic,pzdr
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 |
|
Raczkowanie
|
Niestety nic dla siebie nie znalazłam
|
|
#85 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi się:
3. L'Oreal, True Match [Perfect Match] (Podkład dopasowujący sie do skóry) kolor C2, zostało ok 3/4 podkładu Into the wild 01 desert fox (uzyty 4-5 razy) 21. Paski na wągry na nos 16 szt NIVEA 22. La Roche Posay effaclar K - została ok 1/4 opakowania mogę oddać za to: Maybelline, Collosal Volume Express - tusz czarny, nieużywany Avon, MagiX, face perfector SPF20 - bezbarwny podkład (a tak naprawdę baza pod makijaż) ok. 15/30 ml ewentualnie zrezygnuję z pasków ![]() |
|
|
|
|
#89 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
A nie masz jeszcze czegoż z mojej wishlisty?
---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- A może Sephora rozświetlacz + baza Avon za podkład + końcówka effaclaru + lakier (i może choć 3 paski na spróbowanie )---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Nie chcę brać nic na siłę, a za te dwie rzeczy naraz mi się nie opłaca. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:55.

interesuje mnie: