|
|||||||
| Notka |
|
| Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Opinie o sklepach internetowych dla zwierzaków..
Cytat:
|
|
|
#392 | |
|
Organizatorkaaa :)
|
Cytat:
![]() mi z kolei powiedzieli, że przez pogodę towar nie może dojechać
|
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
może kiedyś doczekamy tych czasów
![]() o kurcze... za pobraniem zamówiłas? Ja bym juz zrezygnowała... wstydu nie mają... |
|
|
|
|
#394 | |
|
|
Cytat:
kazałabym im oddać pieniądze ale jakbym chciała zamówić te ciastka w innym sklepie to będę musiała płacić za wysyłkę- tutaj za duże zamówienie wyszła mi darmowa kupiłam w sklepie gryzaki naturalne więc psiak jakieś przekąski ma więc już poczekam na to zamówienie i już nigdy u nich nic nie zamówię
|
|
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny tak Was czytam i normalnie ręce opadają z tym Krakvetem, niczego się nie nauczyli od dłuuuuuuuuuugiego czasu
Sama zamówiłam ostatnio pierwszy raz z zooplus
|
|
#396 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zamawiam w Krakvecie już od dawna i jestem bardzo zadowolona.. Poza jednym razem gdy przez śniegi dostawa opóźniła się o kilka dni, nigdy nie miałam z tym sklepem problemów.. Z reguły jak zamawiam rano to pakują i wysyłają tego samego dnia więc przesyłka jest u mnie następnego dnia roboczego..
|
|
|
|
|
#397 |
|
Raczkowanie
|
Ja też mam negatywne doświadczenia jeśli chodzi o Krakvet. Wszystko jest ok, gdy zamawiałam np. samą zwykłą suchą karmę, lub sam żwirek w dużym worku, wtedy wysyłka była szybka i sprawna. Natomiast jeśli chciałam zakupy "urozmaicić" kuwetą, smaczkami, zabawkami dla psa, zaczynały się schody. Mam ich zwyczajnie powyżej uszu. Zamiast dodać ikonkę "towar trudno dostępny", "towar dostępny w ciągu tygodnia/miesiąca/roku", wolą testować cierpliwość klientów. Obecnie zwierzaki zaopatruję na allegro, w zooexpress i w 3miejskiej stacjonarnej sieci zookarina (mają tam też kosze na karmę dla kotów w potrzebie pod opieką fundacji www.pkdt.pl i uważam, że warto wspierać zarówno sklep, który daje możliwość pomocy, jak i samą akcję).
|
|
|
|
|
#398 |
|
Rozeznanie
|
a Krakvet ma stoisko w Bonakrka CC w Krakowie.
Jacy to oni tani i świetni są. Aż mam ochotę wydrukować trochę postów z for na temat Krakvetu i im zanieść |
|
|
|
|
#399 |
|
Zadomowienie
|
Przed świętami postanowiłam zaopatrzyć się w większą ilośc karmy w Zooplusie, ale ponieważ wysyłają przesyłki z Niemiec pomyslałam, że na pewno paczka z Krakvetu przyjdzie szybciej - guzik prawda! Standardowo zanim się ze mną skontaktowali, że mają braki w magazynie minęło kilka dni, musiałam kupić karmę w zwykłym zoologicznym a paczka koniec końców dotarła po świętach. Nie polecam tam płatności przelewem bo tylko jest potem problem z zwrotem nadpłaty.
|
|
#400 |
|
Zakorzenienie
|
Ja polecam swiatkarm.pl
Profesjonalne podejście do klienta wczoraj po południu zamówiłam tam jedzonko dla Szynszyli a przed chwilą kurierem do mnie przyjechało. Dodatkowo przy zamówieniu za 50zl wysyłka jest gratis, mało tego, po zalogowaniu dostałam jeszcze 7% rabatu, i jeszcze mało tego, z okazji dnia kobiet dostałam gratisy, wagę i miskę na jedzenie. Jestem zachwycona
|
|
#401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powystawiaja masę towaru, żeby wyglądać profesjonalnie a w rzeczywistości nic w tym sklepie nie ma teraz się chyba na zooplus przerzucę... |
|
|
|
|
|
#402 |
|
Zadomowienie
|
Zamawiałam w zooplusie- polecam, krakvecie- rónież polecam i w świecie karm- nie polecam (cyrk z przesyłką, nie mieli tego, tamtego, na koniec zamiast czekoladowych dropsów dla psa przysłali kolby dla królika ;|)
|
|
|
|
|
#403 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Ja za to dodam e-karma.pl - widziałam, że już wcześniej tez ktoś wspominał o tym sklepie. Dostać tam można przede wszystkim karmy dla psów i kotów. A poza tym - akcesoria i kosmetyki dla tych zwierzaków. Organizują fajne promocje no i można też trochę artykułów poczytać w temacie zwierząt.
|
|
|
|
|
#404 |
|
Przyczajenie
|
Ja dodam kar-ma.pl.
Bogaty asortyment i szybkie wysyłki. |
|
|
|
|
#405 |
|
Konto usunięte
|
Ostatnio animalia wycięła mi brzydki numer, nie mieli mojej karmy. Postanowiłam zamówić z zooplusa... 07.02 złożyłam zamówienie. Wysłali je dopiero 16.02 i to po moim dość niemiłym upomnieniu. Paczkę w sumie dostałam po dwóch tygodniach.
Biorąc pod uwagę to wszystko ich zapewnienia o realizacji zamówienia w ciągu 24h i dostaniu karmy w ciągu 3-4 dni wydają się śmieszne. Na szczęście animalia znów ma moją karmę. |
|
|
|
|
#406 |
|
Zakorzenienie
|
zamawiałam z wielu sklepów, nie mam jednego, gdzie jest wszystko co potrzebuje...
Sklepy gdzie mogę spokojnie zamawiać to: animalia, e-karma, ekozwierzak.pl, videzoo, kuchnia pupila.
|
|
#407 |
|
|
ostatnio zamówiłam karmę na allegro u martolotek
przesyłka była na drugi dzień, dodatkowo dostałam miarkę do karmy i worek suszonych gryzaków
|
|
#408 |
|
|
Olencjaaa, no to widzę, że dobrze trafiłaś
Nie zawsze jest tak kolorowo, ale generalnie zależy też jaką karmę chce się kupić. Ja radziłabym raczej te lepszej jakości, nawet amerykańskie - jak Taste Of The Wild czy Nutra (są na e-karmie - to na pewno, ale nie wiem jak z innymi sklepkami tego typu). |
|
|
|
|
#409 |
|
|
bejli12, sklep, o którym piszesz jest profesjonalny zarówno pod względem produktów, które oferuje - jak i samej dostawy, z którą nie ma większych problemów - jesli ktoś jeszcze nie korzystał a ma wcześniejsze złe doświadczenia z innymi sklepami to niech spróbuje tutaj.
|
|
|
|
|
#410 |
|
Wtajemniczenie
|
Ze swojej strony mogę polecić zooplus. Mają przystępne ceny, dużo różnych promocji, fajny system punktowy. Jak na razie jestem zadowolona, kupuję tam karmę i żwirek dla kota.
|
|
|
#411 |
|
Zakorzenienie
|
Aktualizacja
![]() nadal kupuje w Krakvecie - zdarza sie, ze i w Zooplusie i nie mam zlych doswiadczen. |
|
|
|
|
#412 |
|
Zadomowienie
|
Juz pare razy zamawialam w Zooplusie i wszystko bylo ok, wiadomo czas dostawy troche dluzszy, bo towar wysylalaja z Niemiec. Ostatnio zamawialam tam poidelko-fontanne dla kotow no i niestety przyszla zepsuta... Od razu pomyslalam ze sie zaczna problemy z odeslaniem tego, ale napisalam do nich ze pompa w poidle w ogole nie rusza i czekalam na informacje jak mam wymienic towar. Odpisali mi na drugi dzien ze zwrot nie jest konieczny, a oni juz mi wysylaja nowa, takze zaskoczyli mnie bardzo pozytywnie
Ciekawe czy traktuja tak wszystkich klientow, czy bylam dla nich wiarygodna bo pare razy juz zamawialam u nich ![]() A wczoraj przyszla do mnie karma z AlleZoo, wysylka kurierem za pobraniem za free, wyslana w pierwszy dzien roboczy po zlozeniu zamowienia, wiec rowniez polecam
|
|
#413 |
|
Przyczajenie
|
hej,ja zamawiam od 4 lat w Kuchnipupila i jestem mega zadowolona, na wawe w ciagu jednego dnia,jak dzownie rano to mam wieczorem,i wogóle bardzo mili,a z tego co sprawdzałam w innych sklepach to moim zdaniej najtaniej,głównie puszki dla psa i kici mojej,przysmaki,i legowiska często zamawiam bo mój pies zjada
przysmaki, a najfajniesza rzecz jaka u nich kupiłam to pałak do roweru!!i teraz sobie jezdzimy z pieskiem na rowerze,ona nie wpada pod koła, ma amortyzator wiec nie ciagnie na boki,no w szoku jestem. To dla mnie hit lata!!pozdrawiam
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#414 |
|
Przyczajenie
|
Mam moją psinkę dopiero od 3 miesięcy i na razie testuję kolejne sklepy bo zależy mi na taniej i zdrowej karmie dla Tusi. korzystałam z popularnych sklepów w/w było ok. Ostatnio zamawiałam w chyba mniej znanym sklepie swiatkarm.pl i miłe zaskoczenie karmy na wagę. idealne rozwiązanie dla nas bo nie mamy też swojej ulubionej karmy
a tam możemy sprawdzić co będzie najbardziej smakowało Tuśce. A ceny też są atrakcyjne.
|
|
|
|
|
#415 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie na temat sklepu "Kuchnia pupila". Stołujemy się w ZOOExpress . Nie mam żadnych zastrzeżeń, wręcz przeciwnie - same superlatywy. Chcę obecnie zamówić rzecz, której "mój" sklep nie ma w ofercie, za to "Kuchnia pupila" ma . Przy okazji tej "rzeczy" zamówię u nich pokarm. Moje pytanie : dostawy są realizowane przez kuriera. Umawia się firma kurierska telefonicznie na termin dostawy ? Jak długi jest czas oczekiwania od zapłaty na dostawę ? Pakowanie w pudełka kartonowe ?
|
|
|
|
|
#416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mozna zadzownic do niego i sie dogadać co do godziny odbioru krótki, u mnie zawsze 2 max 3 dni, chyba, że czegoś nie mają to zawsze dzownią szybko (pare godzin od złożenia zamówienia, ja mialam taki przypadek raz) tak, w kartonowe
|
|
|
#417 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za informacje .
|
|
|
|
|
#418 |
|
Przyczajenie
|
Nie no rewelacja z tą karmą na wage ze sklepu siwatkarm.pl. Podaję Tuśce kilka rodzaji karm i ma większy apetyt. super sprawa
|
|
|
|
|
#419 |
|
Zakorzenienie
|
dzis na grouponie jest kupon żniżkowy za 19zł (wartość 40zł) na zakupy w sklepie swiatkarm
|
|
#420 |
|
Zadomowienie
|
ja ze Światu Karm nie jestem zadowolona. Zamawiałam tam 2 razy. Za pierwszym wszystko poszło dobrze, za drugim nie było produktów, proponowałam inne, tez nie było,w końcu zażyczyłam sobie żeby wrzucić na miejsce czegoś tam przysmaki dla psa, a dostałam przysmaki dla gryzoni..nie chciało mi się już nawet kłócic, przebolałam jakoś stratę tych kilkunastu złotych.
Plusem tego skelpu jest darmowa wysyłka od chyba 50 zł. Ja kupuje obecnie w krakvecie i bardzo sobie chwalę ten sklep, choć powinni zaznaczac przy produktach czy sa czy nie są dostępne. Na szczęście świetny kontakt, dzwonia, piszą maile i zawsze dostaję to co zamówiłam w nienaruszonym stanie. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

nie dosyć że towar niedostępny to jeszcze kłamią, powiedzieli mi że magazyn dostwcy się spalił i to ich wina bo nie wydają karmy, a jak napisałam do tego dostawcy, to bardzo zaskoczona pani była, bo powiedziała że owszem - spalił im sie magazyn ale żadne dostawy nie sa w związku z tym wstrzymane... 

więc już poczekam na to zamówienie i już nigdy u nich nic nie zamówię 

Profesjonalne podejście do klienta 
Nie zawsze jest tak kolorowo, ale generalnie zależy też jaką karmę chce się kupić. Ja radziłabym raczej te lepszej jakości, nawet amerykańskie - jak Taste Of The Wild czy Nutra (są na e-karmie - to na pewno, ale nie wiem jak z innymi sklepkami tego typu).