|
|
#211 |
|
BAN stały
|
Dot.: Jeszcze tylko 5-10 kg! Wiosennie od 14 marca :)
Najlepsze są skośne a jeszcze lepsze na piłce
polecam
|
|
|
|
|
#212 |
|
Wtajemniczenie
|
witam moje drogie chudziny
![]() ja odpiero wróciłam do domku i padam na twarz ![]() dzisiaj odpuszczam ćwiczenia, ale nie mam siły podnieść ręki. cały dzien na uczelni jest pradziwa męczarnią śniadanie: owsianka z mlekiem 0,5% II śniadanie: kromka (taka podłużna) razowca z serkiem homo 0% i papryczką pomarańcza obiad(dopiero po 19) kasza gryczana z brokułami, papryką i cebulą ![]() powodzenia:P
|
|
#213 |
|
Raczkowanie
|
u mnie dziś nie było idealnie, ale nie najgorzej, w 1500kcal się mam nadzieję zmieściłam
![]() najgorsze jest to że cierpię na cholerny brak czasu... |
|
|
|
|
#214 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() No to kolejny dzien za mną... Dietkowo dobrze a z ćwiczeń był rowerek 40 min. + trochę na brzuch i takie tam różne.Właśnie szukam odpowiedzi na pytanie: jakie konkretnie ćwiczenia rozciągające są najlepsze po rowerku? Może ktos cos wie? Dziewczyny a w ogóle, to dobry humor mnie nie opuszcza... i czuję się jakoś tak lekko Caly kilo wagi mniej... ale nie o to chodzi, tylko o moje nastawienie... Chęć i zapał Chyba nadszedł MÓJ CZAS na to odchudzanie po miesiącach podchodow i marnych prób
|
|
#215 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wiosna? tuz tuz...
|
|
|
#216 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak nic to musi być wplyw nadchodzącej wiosny Jakoś tak się bardziej chce wziąć za siebie ![]() Dobrej nocy dziewczyny!
|
|
|
#217 |
|
Raczkowanie
|
mnie chyba oprócz wiosny motywuje, ze wspólnie do tego dążymy
![]() Tak jakoś łatwiej się zmobilizować . Wszystkim wam życzę powodzenia na jutro (i nie tylko)
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#218 |
|
Wtajemniczenie
|
a na fitnessie takie oblężenie, że heja
hahha, ciekawe ile dziewczyn, to użytkowniczki wizażu ![]() dobranoc, pchły na noc
|
|
#219 |
|
Raczkowanie
|
Malaksiezniczka2010 - Chyba się skuszę na te cwiczonka
![]() milvunia83 - Gratuluje -1 kg , oby tak dalej 3mamy się kobietki jutro kolejny dietkowy dzień
|
|
#220 |
|
Przyczajenie
|
Wczorajszy dzień trochę zawalony, dzisiaj kac morderca mnie męczy
![]() Zjadłam na śniadanie serek wiejski z dżemem truskawkowym, piję kawkę u mnie -0.7 kg na wadze, szkoda, że to tylko woda na początku ^^
|
|
|
#221 |
|
Raczkowanie
|
ja dziś na śniadanie zjadlam jajecznice z 1 jajka z odrobiną ketchupu( kocham jajecznicę z ketchupem
![]() Sloneczko tak ladnie świeci, ale co z tego skoro wieje strasznie mocny i silny wiatr
|
|
|
|
|
#222 |
|
Raczkowanie
|
A u mnie nie dość ze wiatr to jeszcze pada deszcz;/
Teraz na jakieś 5 dni muszę powstrzymać się z brzuszkami przez te "cholernie cudowne dni " -akurat przechodzę to strasznie boleśnie :< ugh. 3majcie się !
|
|
#223 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich w czwartym dniu naszej diety. Gdybym miała zrobić małe podsumowanie to bilans na bank wyszedłby ujemny
W sumie wczoraj wieczorem zjadłam kanapkę (razowiec, serek, sałata, ogórek) i wypiłam Gorący Kubek pomidorową około godziny 22, bo dopiero o tej godzinie wróciłam do domu... Na wagę nie wchodzę, wolę poczekać do poniedziałku, chociaż spadek (wody) czuję już teraz U mnie najważniejsze jest wyeliminowanie CAŁKOWICIE słodyczy i chipsów oraz tym podobnych, bo jak zjem już coś z tych rzeczy całą dietę szlag trafia To główny sprawca moich paru kilo więcej niż mi potrzebne Dlatego postanowiłam sobie nie jeść w ogóle słodyczy i chipsów, aż do osiągnięcia celu!! Mam nadzieje, że na weekendzik majowy będę ważyła 47 kg!!!!Menu na dziś : Ś: owsianka z bananem i kawa; II Ś: 2x razowiec, serek, warzywa; herbata; O: makaron razowy z pomidorami i fasolą czerwoną w puszce; P: 2x wafel razowy, powidła domowe K: jogurt owocowy;
|
|
#224 |
|
Przyczajenie
|
Jak od 14 to już jestem spóźniona! Ale może nadgonię
. Czytam teraz o diecie fizjologicznej i wydaje się fajna.
|
|
#225 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja dziś kefir truskawkowy 0%, zaraz idę zjeść musli z mlekiem 0% i zielona herbatka do tego ![]() Miłego dnia Wam życzę dziewczyny! |
|
|
|
|
|
#226 |
|
Przyczajenie
|
Na czym polega ta dieta?
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, dobrze Wam idzie
![]() Mnie wczoraj przypomniało się przewlekłe zapalenie zatok i dostałam gorączki. Po 600 kcal w ciągu dnia pożarłam około 100 g mieszanki studenckiej i paczkę ciasteczek lu go Ale nie mogłam sobie odmówić tych cukrów bo było mi bardzo słabo ![]() Jeśli chodzi o ćwiczenia, to 2 godzinki siłowni. 400 brzuszków, 20 min na rowerku i 20 na bieżni i 10 minut na wioślarzu i 10 na orbitreku. No i masażyk ![]() A dziś do tej pory były wafle z konfiturą i jogurt. No i spróbowałam chipsy leys, te nowe Hdtipi czy jakoś tak. Na obiadek planuję troszkę pieczonej piersi z kurczaka i brokuły
Minimalizm. Rozsądek. Konsekwencja. 64,9 ... 64,0 ...58,0 Edytowane przez BuryKotZPiwnicy Czas edycji: 2011-03-17 o 12:18 |
|
|
|
|
#228 |
|
Raczkowanie
|
Hello Dziewczyny!
mogę się dołączyć do Was?Mój cel to zgubienie 5 kg. mam 168cm wzrostu i wagę 58kg. od poniedziałku walczę ze słodyczami, ograniczam itp. ciężko mi to wychodzi ale może małymi krokami się odzwyczaję, codziennie od pon-pt zamierzam jeździć rowerkiem stacjonarnym właściwie juz to robię od tego pon. do tego jakieś ćwiczenia na nogi i brzuszek, bo się to wszystko przez zimę ulało |
|
|
|
|
#229 |
|
BAN stały
|
Hej kochane
U mnie dieta nawet nieźle wychodzi Ale dziś dostałam @ i czuję się strasznie.... I przez to nic nie schudnę, bo mi się woda w organizmie zatrzymała pewnie.... :/ Wlasnie zastanawiam sie jak to jest z tym odchudzaniem podczas okresu... Skoro trzymam sie diety, ale jestem przed lub w trakcie okresu to i tak mi waga nie spada, bo zatrzymuje sie woda w organizmie tak? A jesli przestane krwawic to waga mi spadnie tylko o ta wode czy rowniez i to co powinnam schudnac przez ten tydzien? |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#230 |
|
Przyczajenie
|
A ja dzisiaj zjadłam na sniadanie dwie kromki pieczywa wasa z sałata,serkim i wedliną drobiową,pózniej jogurt activia i dwa wafle ryżowe,na obiad beda placki z ciecierzycy a do tego sos jogurtowy.O 15tej idę na basen,biore chrom by zmniejszyc apetyt na słodycze,mimo tego zjadłam dzis kostke czekolady,wiec nie wiem czy jest warto dalej go brac.Czy znacie jakies dobre cwiczenia na brzuch oprócz brzuszków?Przed porodem mój brzuch był w bardzo dobrym stanie,a teraz jestem 2 miesiace po i został mi ,,flaczek".
|
|
|
|
|
#231 |
|
Przyczajenie
|
Ja pokręciłam sobie dzisiaj hula hopem, na razie się uczę, nigdy nie umiałam
. Jutro na rower, o ile będzie ładna pogoda
|
|
|
#232 |
|
Przyczajenie
|
heeej dziewczyyny
ja sie chyba nie nadaje do diet:P Zjadłam diś bułkę z białym serem, na obiad troszkę zupy "lanek" i dwie kromki z sosem z mięsa tak na szybkiego i teraz dwie paczuszki ciastek "Lu Go" to chyba mało dietetyczne. Weźcie mnie zmotywujcie! błagam ) Na dodatek szykuja sie imeininki w domu i wypieki ida całą parą... jak tu się nie oprzeć? Może w przyszłym tygodniu będzie lepiej. Tym mniejsza motywacja, że nie mogę sledzić swojej wagi bo jej po prostu nie mam w domu:P a mama twierdzi, że nie kupujmy bo ona sie nie chce załamywac, a mi to po co ona. Grrr... Całuję dziewuszki![]()
|
|
|
|
|
#233 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Aby stracić jeden kilogram potrzebny jest deficyt kaloryczny 7000 kcal. Czyli tyle powinien wynosić ujemny bilans kalorii, np. w ciągu tygodnia (jeżeli chcemy stracić 1kg tygodniowo). Oczywiście musisz widzieć jaką masz podstawową przemianę materii i spoczynkową, aby dokonać takich wyliczeń Odsyłam do powieszonych wątków na dietetyce lub do wuja Google![]()
|
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
A mi babcia Tż-ta zaserwowała bigos
ale pyszny był ![]() Będę musiała jakoś go odkuć.. może znowu brzuszki : /
|
|
#235 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Masz zupełną rację, potraktujmy to tak, jakby pytania nie było I dzięki za odpowiedź
|
|
|
|
|
|
#236 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
)ale u mnei fatalna pogoda, leje cały dzien, aż nic sie nie chce ![]() sniadanie: kromka duża (tak jakby 2 mniejsze) chleba razowego posmarowane z serkiem wiejskim i papryką IIśniadanie pomarancza, cappucino :P obiad: cieciorka z cebulką, do tego kotlecik z indyka z ogórkiem i surówka z marchewki i jabłka kawa z mlekim 0,5% dalej:...?? mam wrażenie, ze nie chudne...
|
|
#237 |
|
Raczkowanie
|
Ja właśnie jem wczesny podwieczorek
wafle ryżowe z powidłami i kawka.. Pychota!Miałam wam napisać o eksperymencie jaki jakieś pól roku temu przeprowadził DD TVN. Kupili 3 zestawy 1. McDonald, 2. KFC, 3. Burger King. Standardowe zestawy- hamburger, frytki, etc. Na oczach widzów i notariusza zamknięto je w pudełkach i zaplombowano pieczęcią notariusza. Po miesiącu otworzono te pudełka i zgadnijcie co tam było??? No właśnie..... NIC! Jedzenie nie miało śladów pleśni, nie było zeschnięte, nawet warzywa w kanapkach wyglądały w porządku. Frytki zupełnie mnie zabiły, bo ich wygląd najmniej różnił się od "świeżych". Tak jakby poleżały godzinkę na talerzyku!!! Masakra!!! Pomyślcie ile musi być w tym jedzeniu konserwantów, barwników i najróżniejszych E dodatków, że mogą przetrwać miesiąc w niezmienionej formie.. W programie wypowiadali się różni specjaliści, analizowali skład.. ale nie pamiętam szczegółów. Myślę, że co nie którym odebrałam smak na fast-food w sieciówkach BlackSwann nie tylko Ty moja droga o tym zapominasz, ważne już se przypomniałaś Mnóstwo osób traktuje utratę wody jako proces chudnięcia.. Mnóstwo łudzi się, że jedząc lub pijąc środki przeczyszczające schudną... No ale, prawda jest zupełnie inna![]()
|
|
#238 |
|
Wtajemniczenie
|
Eh nienawidze takich dni jak dzisiaj przez cały dzień tylko bym jadła
Dobrze ze przestało juz padać. U mnie dzisiaj wygląda to tak:ś:2 kromki razowca z sałatą, herbata slim figura śII:Jogurt o:miseczka pomidorowej k:jeszcze nie wiem Z ćwiczeń będzie godzina aerobiku
|
|
|
|
|
#239 |
|
Raczkowanie
|
anega mam to samo, tyle ,że u mnie nie pada , wręcz leje
Z racji takiej pogody mam ochotę zjesc wszystko, siędzę i myśle co by tu sobie przekąsic S I: owsianka S II: serek Danio O: bułka z szynką i mnóstwo warzyw P: kaszka z sosem malinowym + pomarańcze K: ?;>
|
|
#240 |
|
Raczkowanie
|
no a ja się chyba powoli rozkładam, okropny ból gardła mnie dzisiaj dopadł
z dietą też dzisiaj nie najlepiej, bo babcia przyszła z moimi ukochanymi pierogami z serem jak liczyłam na oko to już z 1400kcal pochłonęłam a na pewno coś tam jeszcze do tego mojego żołądka wskoczy więc to nie mój dzień dzisiaj mam nadzieję że wam lepiej idzie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:16.

polecam

Dobrze ze przestało juz padać. U mnie dzisiaj wygląda to tak: