|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII
Cytat:
Dziękuję kochana
|
|
#4682 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie martw się ja też nie wygrałam ![]() ja też ja też ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja wróciłam z basenu ![]() i zobaczyłam iż kolokwium ze statystyki poprawkowego nie zaliczyłam. miałam 16% a w pierwszym terminie 40 % więc super poprawa. NIE MAM JUZ DO TEGO SIŁY |
|||
|
|
|
#4683 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba antytalent jestem
Pasta najpierw kleiła mi się do rąk to odczekałam jeszcze trochę. Jak była twardsza to było lepiej, tylko że jak ogrzała się od rąk i nogi to się znowu kleiła i 3/4 zostawało na nodze. Branie trochę pasty z pojemnika żeby zdjąć to co zostało na nodze nie pomagało...Może niedobrze ją zrobiłam... Tymczasem biorę Guinnessa w związku z dniem św. Patryka i uciekam oglądać serial... |
|
|
|
#4684 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4685 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
duzo zdrowia dla mamy i pozdrow brata moze jeszcze mnie pamieta ![]() tate tez Cytat:
![]() Cytat:
moze zrob dla niej jakos fajna kompozycje na talerzyku co ja zacheci dla takich niejadkow to taka czasem zacheta jak ulozysz z jedzenia cos fajnego na talerzu . no i moze cos na apetyt . trzymam kciuki zeby wyniki wyszly dobre. Cytat:
Cytat:
co do dawania fotek na forum rozumiem Cie a co jakbys dala w albumie i zrobila go prywatnym tylko dla przyjaciol? nie kazdy ma dostep do klubu ( ja np. niemam ) . moja mordke mozesz widziec i tu i jak chcesz na fb tez . Ja Cie rozumiem sama bym niedala foty tu bo nigdy niewiadomo kto zaglada itd . Cytat:
Oj ja dzis caly dzien w pracy i ruch byl straszny jak co roku w Patryka zreszta .
|
||||||
|
|
|
#4686 |
|
Zakorzenienie
|
irenkaaa we wrocku ( lub gdzieś w okolicy ) dowiem sie jak to jest z tymi kwiatkami , ale kupić muszę w rodzinnych stronach , bo nie pochodzę z wrocławia ...
ale myślę, że w łódzkim też coś znajdę ... wszystko zależy tak naprawdę od tego na co się zdecyduje, bo gdy kwiatów będzie mało skorzystam z jakieś kwiaciarni ... tylko tak ...kwiatki na stołach dla gości poukładam sama ( raczej moi ludzie - bo kwiatki to chyba w sobotę trzeba układać -- swoją drogą ile takie kwiatki wytrzymują?? znajoma miała róże i miała zestaw na wesele i na poprawiny ) ale ... kompozycja na stół Państwa Młodych to wyższa szkoła jazdy ...chyba, że też to tylko wydaje się trudne ?? powiem Wam szczerze, że ostatnio o niczym innym nie myślę jak o tym ślubie ...mam nadzieję, że jeszcze z tydzień i mi przejdzie ...BO MUSZĘ PISAĆ PRACE MAGISTERSKIE ;/ I PRACY SZUKAĆ ... a nie oglądam kwiatki, świeczniki, zaproszenia i inne pierdoły ... a mój TŻ robi to razem ze mną ... w sumie to on nalegał, żebyśmy dekorację robili sami ...
|
|
#4687 |
|
Zakorzenienie
|
sikoreczk kiedy macie slub? skad jestes ? napisz na pw . napewno jest jakas gielda w ŁÓDZKIM tez . dasz rade
jak masz sporo czasu to napewno znajdziesz cos fajnego w necie . pamietam mialam kiedys taka ksiazke z roznymi kompozycjami i uwierz mi nawet te co wydawaly sie skomplikowane wcale takie nie byly . znajoma tez robila wiele razy takie ozdoby i T aaaaakie cuda z tymi kwiatkami wyczyniala ze szok
|
|
|
|
#4688 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć i czołem
Ale wczoraj zaliczyliśmy wielkie zdziwienie. Idziemy na siłownię a tam pełno ludzi więc rachu ciachu i do domu wróciliśmy, a dziś mamy plan wyjść z pracy o normalnej godzinie czyli o 16.00 i uderzyć po raz drugi. Miejmy nadzieję, że plan się uda. Tylko tak się zastanawiam skąd nagle tyle ludzi się tam wzięło. Myślałam, że jak deszcz pada to nikomu się nie będzie chciało wychodzić z domu. W związku z tym wczoraj był totalny wieczór leniuchowania. Nic kompletnie nic nie robiłam. A dziś u mnei dzień typowo barowy także połykam kawusie i do pracy.
Aby miłość trwała przez całe życie, trzeba ją pielęgnować starannie jak ogród. Edytowane przez alazkrainy Czas edycji: 2011-03-18 o 06:59 |
|
|
|
#4689 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Ja już w pracy. Za oknem szaro i ponuro, a ja czuję się na tyle kiepsko, że przeleżałabym cały dzień pod kocem ![]() Byle do 15...
|
#4690 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry!
PIĄTEK, PIĄĄĄĄĄTEEEEK! WEEKENDU POCZĄTEK!
|
|
|
|
#4691 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4692 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dopijam herbatkę i biegne do dermatologa. Leje niesamowicie od wczoraj i przestać nie chce! Potem pójde do mamy i wróce chwile przed tż żeby zastawić na zupkę- żurek ![]() Wczoraj tak teściowa mi trajkotała, że pół dnia w tyłku Zero prywatności.
|
|
|
|
#4693 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Bobry!
![]() Piję kawę, jeszcze w piżamie ![]() Dziś obiad mam z głowy - wczorajsze mielone. Wyszło mi sztuk 17 więc pewnie zostaną jeszcze na weekend. Ewentualnie zamrożę gdyby miały się zepsuć Można ? ![]() Pogoda znów nie nastraja. Pochmurnie i deszczowo... Zakupów mi się chce! O tak. W ogóle buty z all okazały się za małe. Jako że palców sobie nie podpiłuję, więc jestem zmuszona wymienić na większe. Wczoraj Tż ładnie jes spakował a dziś podjedziemy na pocztę. No cóż, przesyłka wyjdzie całe 22 zł drożej
|
#4694 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co bym zjadła.. pączka
nosz, aż mnie nosiDobrze, że nie mam,a wszystko przez nadchodzący okres oo albo śledzie w śmietanie mmmm Nie cierpię takiego stanu
|
#4695 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dziękujemy. ![]() Tak się składa, że i ja wygrałam - jak się okazało wieczorem. Cytat:
- z miodem i płatkami migdałów - z cukrem i cynamonem - ze startym ogórkiem kiszonym i pieprzem - z dżemem z owoców leśnych Kombinacji jest mnóstwo. Cytat:
![]() Brzmi pysznie - na pewno zrobię w tygodniu. ![]() Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak , czekałam na te słowa. Jak wstałam dzisiaj i spojrzałam za okno to nawet pomyślałam - byle do wejścia na wątek i przeczytania magicznych słów Kash - wtedy będzie już lepiej. ![]() Cytat:
![]() Tylko powkładaj tak, żeby Ci się nie skleiły. Pogoda BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ! I tyle w tym temacie, nie mam zamiar się nią dołować! Niech spada. ![]() Poza tym, cofam absolutnie COFAM to co powiedziałam o umieraniu w środę. UMIERAM dzisiaj! I to tak na serio. Moje mięśnie mają chyba opóźniony zapłon i dopiero dzisiaj sobie umyśliły, że w środe trenowałam ostro i postanowiły zacząć boleć. I to nie byle jak! Nawala mnie dosłownie każdy mięsień który ćwiczyłam, a brzuch i wewnętrzna strona ud, plus pachwiny to w ogóle masakra! Wzięłam sobie wszystkie rzeczy i planuję iść na siłownię.. ale.. nie wiem czy dam radę, czy jest sens, bo wątpię czy uda mi się coś zrobić. Na szczęście weekend cały wolny, więc nadrobię jakby co. ![]() Byłam na zakupach przed pracą i 50 zł pooooooooooszło! Ale mam ponad kilogram karczku, filety, udka, pomidory, brokuły, szczypior. Ogólnie nie jest tragicznie, ale lepiej by mogło być. Wieczorem dokupię pieczywko, ser biały, jajka, makaron i będzie coooool.
|
|
|
#4696 |
|
Konto usunięte
|
Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2011-03-18 o 08:58 |
|
|
|
#4697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż się boję, bo na prawdę bardzo się staram pilnować - od poniedziałku nie skromnie przynam, że jem niemalże wzorowo, a tu takie coś.. Mam nadzieję, że się nie dam.
|
|
|
#4698 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a co do zakwasów to współczuje i przyznam, ze nic nie chciałam pisać ale tak sobie pomyślałam, że dopiero dzisiaj możesz mieć prawdziwe bóle po tym wysiłku no bo jednak organizm nieprzyzwyczajony ale bedzie dobrze, jeszcze kilka razy i zostaniesz miss fitness
|
|
|
|
|
#4699 |
|
Zakorzenienie
|
Z tego co wiem na swoim przykładzie to na zakwasy najlepiej sie u mnie sprawdza wysiłek, aby ponownie rozruszać mięśnie i przyzwyczaić do wysiłku.
Tak dwa razy a potem jest wszystko cacy
|
#4700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pójdę na tą siłownię zapewne, już wczoraj miałam wyrzuty sumienia, że nie ćwiczyłam, tylko bezkarnie siedziałam w pubie, ale nie będę się przemęczać bardzoooo mocno, zwłaszcza rozciągania nóg, bo mi pachwiny rozerwie.
|
|
|
#4701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zakwasy trzeba rozruszać ![]() Dziś mamy rodzinną imprezę w restauracji. W hotelu dobrze nam znanym w restauracji, gdzie ubiegłej zimy imprezowało się wybornie ![]() Mam nadzieję że nie będą nas pamiętać Zdecydowaliśmy, że na ciuchowo-wiosenne zakupy wybierzemy się w kwietniu więc może uda mi się sporą sumkę odłożyć Szczytem byłoby 1000 zł. Ale poza normalnymi wydatkami planujemy kino, kręgle i reaktywację towarzystkich spotkań w następnym tygodniu więc plan może się nie powieść
|
|
#4702 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Ja postanowiłam lezec w łózku dziś mam do nauk mnóstwo map na geografie, jakoś źle sie czuje- chyba wyszło chodzenie w wiosennej kurteczce![]() A na obad pieczarkowa by kash ![]() Wiecie co i oglądam te blogi pazurkowe isaDora i zakochałam sie w tych lakierach ![]() Apropo's oszczędności to u nas w tym miesiącu kiepsko- BARDZO kiepsko tz wzial sie za naprawe samochodu, co chwle dochodziły dodatkowe czesci do naprawy, wiec baardzo duza suma wyszła ![]() Mam zapas miecha w zamrazarce, wiec musze tylko sniadanowo/kolacyjne artykuły kupić, ale do konca miesiaca zostało niecale 200zł trzeba sie spiąć
Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2011-03-18 o 09:33 |
|
|
|
#4703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i każde wykonanie mnie zachwyca. Ale fakt ceny skutecznie odstraszają niestety.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4704 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek!
Cytat:
![]() Pogoda dalej parszywa, ale muszę dziś wybrać się do Gina na cytologię, bo miałam już być w październiku chyba i jakoś nie mogłam znaleść czasu, albo on nie miał terminu
|
|
#4705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja póki co jestem oczarowana moim szaryn zwyklakiem więc aż takiego ciśnienia nie mam na te lakiery
|
|
#4706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oszczędzamy więc mocno. Do końca miesiąca mam zamiar nie wydać więcej niż 250zł na życie (ideałem byłoby dwieście) - powinno się udać, bo na najbliższy tydzień tylko śniadaniowo-kolacyjne rzeczy muszę dokupić, a od 1 marca do wypłaty będzie równo tydzień więc zakładam ok. 100zł! I ani grosza więcej. ![]() Jeśli plan się powiedzie w tym miesiącu zmieszczę się w 600zł. Idziemy dzisiaj do kina na Inwazję - zaprosili znam znajomi, w związku z wygranymi biletami w jakimś konkursie
|
|
|
#4707 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trzymam za Twoją silną wolę... wiem jaka to słabość, bo sama uwielbiam nachosy z serem
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a szkoda może się doczekam
|
|
#4709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj jednak kuzynka przyniosła mi katalog Avon i wyczaiłam nowy szary lakier, matowy ![]() Kupię oczywiście i mam nadzieję, że mnie nie zawiedzie.
|
|
|
#4710 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie też nie wesoło bo dziś dopiero 18 a ja mam jeszcze 150zł góra 200 z czego wiem, że 60zł pójdzie na korki tyle, że mam ze 3 piersi, 50pierogów zamrożonych, makarony, sery żółte więc może jakoś dam radę chociaż wątpie![]() Cytat:
![]() tak wogóle to byłam dzis u kosmetyczki na regulacji brwi i na mówiła mnie na wosk i na początku się bałam a wyszło super i szybciutko i teraz już tylko tak będę chodzi ![]() a czy któraś z was chodzi może na depilacje bikini woskiem? jak wrażenia? na ile starcza a jaka cena? bardzo boli?? bo ja bym na wakacje chciała
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:28.

)

A jaką ma figurę! I cerę!

pizze
Znowu nie mam na czym uszyć i znowu jestem sfrustrowaną SPD 
Ja, beztalencie kuchenne 

Można ? 
nosz, aż mnie nosi
mam do nauk mnóstwo map na geografie, jakoś źle sie czuje- chyba wyszło chodzenie w wiosennej kurteczce
za Twoją silną wolę... wiem jaka to słabość, bo sama uwielbiam nachosy z serem