|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII
Gratuluję Paulunia
![]() A ja Małysza oglądam... ostatnie skoki Szkoda ale "trzeba wiedzić kiedy ze sceny zejść, niepokonanym" ![]() Ci co lubią Adama skaczą z przyczepionymi wąsikami
Edytowane przez Puntodivista Czas edycji: 2011-03-20 o 11:31 |
|
|
|
#4862 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fajne ma pożegnanie
|
|
|
|
|
#4863 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Wczoraj zaliczyliśmy bardzo pozytywny wieczór! Kręgle Nawet parę razy udało mi się wygrać ![]() Pospaliśmy dłuugo bo do 11 Tż idzie do pracy na 3 godzinki a raszta niedzieli dla nas ![]() Porobiłabym coś!
|
#4864 |
|
Wtajemniczenie
|
Anastazja oby TŻ szybko przeprosił i juz Cię nie denerwował
![]() Paulinia grauluję 3 lat związku i życzę dużo szczęścia na następne kilkadziesiąt lat TŻ pojechał na siłownię, potem do rodziców idzie na obiad, a ja do pracy, więc stwierdziłam, że nic nie gotuję, bo on i tak nie zje, a ja zjem warzywa z patelni
|
#4865 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Nooo
Do tego 3 miejsce na podium i w klasyfikacji Dla Stocha również Ech, wzruszyłam się
|
|
#4866 |
|
Zakorzenienie
|
Paula gratulacje
|
|
|
|
#4867 |
|
Zakorzenienie
|
Paulinia gratuluję
|
|
|
|
#4868 |
|
Konto usunięte
|
Kelpie zapomniałam napisać, ze mi tez sie bardzo podobaja Twoje baleriny
![]() Co do oszczędzania to wiadomo, ze wszystkie skrajności są złe. I nie mówie tu o osobach, które maja naprawde ciezka sytuacje i muszą oszczedzac na wszystkim zeby przeżyć. Chodzi mi o to, ze np. w moim przypadku oszczędzanie nie polega na odmawianiu sobie wszystkiego i ciułaniu na konto, ja po prostu staram sie nie wydawac pieniedzy na głupoty, pierdoły które mimo ze nie są drogie to w sumie nie są mi potrzebne, a jak zlicze wszystkie takie nadprogramowe wydatki,ktorych mogloby nie byc to wychodzi całkiem ładna kwota, za która moglabym miec buty czy torebke zawsze mialam z tym problem, ze pieniadze rozchodzily sie a ja nie wiedzialam za bardzo na co, ale odkad zapisuje wszystkie wydatki kazdy zakup jest przeze mnie bardziej przemyślany, a ja summa summarum jestem bardziej szczesliwa bo nie mam wyrzutów sumienia, ze wydałam znowu sporą po podliczeniu kasę na pierdoły..
|
|
|
|
#4869 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Łączę się z Tobą w bólu ... Mnie dzisiaj nawiedziła @ |
|
|
|
|
#4870 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Małysz ma piękne zakończenie kariery ![]() ![]() Paulinka gratulację |
|
|
|
|
#4871 |
|
Zakorzenienie
|
Ehh będzie go brakować
|
#4872 |
|
Zakorzenienie
|
to i ja się pochwalę wczorajszy wieczór spędziłam na poszukiwaniu balerinek i zakupiłam, aż 3 pary i jedne trampki :P (na dzień kobiet kobietki u nas w pracy dostały parę zł do czekolady i te pieniążki postanowiłam przeznaczyć na ubrania wiosenne).
Dziś na obiad skrzydełka z piekarnika ze specjalną przyprawą z chlebkiem ![]() Co do płynów ja używam Lenora lub Silana a jak dostanę od mamy to jeszcze te niemieckie bo zawsze jej brat lub tato nazwożą to daje ![]() U nas niebo zachmurzone pewnie zaraz będzie padać, wczoraj było bardziej słonecznie choć zimno. Jutro PIERWSZY DZIEŃ WIOSNY Teraz mi się przypomniało jak to w szkole się wszyscy przebierali i marzannę topili |
|
|
|
#4873 |
|
Konto usunięte
|
Oliwka bardzo fajne, wiosenne baletki, zawsze mi sie takie delikatne buty podobały niestety ja bardzo mocno chodzę na piętach wiec muszę mieć mocne, solidne podeszwy, takie jak Twoje zajechałabym pewnie w 2 tygodnie
właśnie wiosna! w przyszłą sobotę przestawiamy zegarki o godzinę do przodu
|
|
|
|
#4874 |
|
Zakorzenienie
|
Oliwka świetne butki
![]() Kurcze jakaś ta moja ankieta bezpłciowa jest. Już słyszę słowa mojej promotorki No nic przyjde to jeszcze może coś pokombinuje.Miłej niedzieli życzę ![]() ![]() T. pojechała. |
|
|
|
#4875 | |||||
|
Rozeznanie
|
Dobry
![]() Cytat:
nie ma co się umartwiać jeśli tylko możecie i chcecie zaszaleć to jak najbardziej szalejcie nie wiem dlaczego miałabyś "nie pasować" do wątku my też robimy też coś poza sprzątaniem i gotowaniem![]() Cytat:
dla Tifiego, niedługo wszystkie suczki będą jego![]() Cytat:
zachmurzone niebo, leży śnieg i wieje okropnie zimny wiatr![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie wiesz czy teściową do domu wpuszczać? chyba nie powinnaś jej ograniczać kontaktu z wnuczką zwłaszcza jeśli nie jest on za częsty..a my się dziś wybieramy do znajomych popodziwiać ich córeczkę
|
|||||
|
|
|
#4876 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4877 |
|
Zakorzenienie
|
Oliwka, bardzo ładne balerinki
Ja się również przymierzam do zakupu balerinek na wiosnę, najlepiej dwóch par ![]() Wiosna wiosną, a u mnie za oknem w dalszym ciągu zalega śnieg ![]() Tż pojechał do pracy. Mięsko mi się marynuje a później do piekarnika. Przynajmniej przetestuję go a niech no spróbuje mi nie dopiec mięcha ![]() Jeśli będzie dobrze piekł, to w przyszłym tygodniu upiekę ciasto Na powitanie wiosny
|
#4878 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() - w kwiatki 39,99 - http://allegro.pl/hy1236-buty-baleri...502854301.html - czarne 34,99 - ten sam sprzedawca - balerinki w kolorze mint i trampeczki sklep deezee kolejno 49 i 23 zł proszę
http://s1.suwaczek.com/200812234229.png http://s5.suwaczek.com/200303043435.png Anielka Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2011-03-20 o 13:04 |
|
|
|
|
#4880 |
|
Rozeznanie
|
Mi też strasznie podobają się te w kwiatuszki
|
|
|
|
#4881 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wkońcu to jej babcia![]() wy dziś macie 3 rocznice z Tżem i już macie dzidie i wogóle a my dokładnie za 3 miesiące, 20 czerwca mamy 5 rocznice jak ten czas zleciał tzn mieliśmy w ciągu tych 5 lat 9 miesięczna przerwę ale patrząc na nasz wiek (20lat) to chya i tak długo jesteśmy![]() Cytat:
na stałe juz? ![]() ja zaraz zjem obiadek i wyruszam w droge
|
||
|
|
|
#4882 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4883 |
|
Zakorzenienie
|
Od dzisiaj zaczynam.
![]() Oliwka baleriny bardzo ładne. Też myślę jeszcze o kupnie takich na cieniutkiej podeszwie i z materiały żeby na lato mieć, ale obawiam się kupić z allegro bo się potem okaże, że mnie cisną, albo obcierają. Zastanawiam się też jak z trwałością takich, zawsze jak patrzyłam w sklepie to nie budziły mojego zaufania bo niektóre to jak kapcie troche
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4884 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny mi też się spodobały, a że w zeszłym roku żadnych nie zakupiłam bo jakoś tak wszyło i chodziłam w takich dobitkach sprzed dwóch lat zresztą też kupionych na allegro bodajże za 29 zł, więc w tym roku też postanowiłam zakupić przynajmniej 2 no a wyszło tyle ile widzicie więc butów mam wystarczająco do jesieni chyba że jakieś klapki/japonki zakupię
![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
musisz zmierzyć sobie porządnie nogę ja wiem że u mnie musi być 24,5 bo 24 cm cisną w palce bo brakuje tych 2-3 mm i podczas zakupu sugeruję się wymiarem/długością wkładki.A ostatnie buty kupione w sklepie stacjonarnym hmm pomyślmy kiedy to było?? chyba 4 lata temu choć nie jestem pewna czy nie dłużej---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Dziewczyny znalazłam takie jeszcze http://allegro.pl/buty-balerinki-hs0...508000615.html - nie są za bardzo obciachowe z tymi cyrkoniami?? Może któraś się skusi za 29 zł
|
|
|
|
|
#4885 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Oliwko jak Ci się podobają to nie są obciachowe
![]() Z pozostałych tych co kupiłaś niezbyt podobają mi się te cukierkowe, reszta w deskę ![]() TŻ męczy ziemniaki i będą placki
|
|
#4886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do tych cukierkowych podoba mi się ten kolor który teraz zaczyna panować czyli mint ![]() Ja właśnie pochłonęłam 2 skrzydełka z grila i 2 kromki chlebka przypieczonego I to by było na tyle z naszego obiadku.Musze zaraz zrobić listę przpypraw które są potrzebne do mieszanki przypraw na żeberka. Kiedyś tż znalazł amerykański przepis na żebreka z grilla i wyobraźcie sobie jak zmieszałam te wsyztskie przyprawy to mi wyszyły 3 słoiki takie od średniego majonezu a u amerykańców to posłużyło jako przyprawa na 4 porcje żeberek dla 4 osób A mi ona wystarczyła na ponad pół roku ![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Przeraża mnie wizja jutrzejszego dnia w pracy Niedzielne popołudnie słoneczko wyszło a ja o robocie
|
|
|
|
|
#4887 |
|
Zakorzenienie
|
Oliwka skoro masz wprawę w kupowaniu butów z Internetu to Cię zapytam co sądzisz o tych http://allegro.pl/jesienne-balerinki...518461985.html
Głównie chodzi mi żeby były w jak największej części z materiału, a nie z czegoś sztucznego. |
|
|
|
#4888 |
|
Zakorzenienie
|
Uf, wróciłam - lżejsza o 430kcal.
![]() Jest co raz lepiej, odczuwam zmęczenie, mięśnie pobolewają, ale nie jest źle. Oby tak dalej. Jutro kolejna randka z siłownią. ![]() Chciałam oznajmić wszem i wobec, iż nie odzywam się do TŻ, bo przywiózł od rodziców CIASTO! No ukatrupić to za mało. ![]() Trzymacie mnie błagam! ![]() Kupiłam składniki na zdrowe batoniki. Zjem obiadzio, odsapnę chwilę i będę je robić.
|
|
#4889 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
postanowiliśmy zatem, że skoro kasa jest (żadne tam luksusy, ale źle nie jest) to jeśli z czegoś rezygnujemy to dlatego, że nie mamy na to ochoty a nie kasy Cytat:
(mam takie same trampki i bardzo je lubię ale rzadko w nich chodzę , bo na co dzień nie bardzo pasują do mojego sposobu ubierania )ostatnio zeszłam pół miasta w poszukiwaniu balerinek i nie wiem co się stało, ale chyba mi się noga skurczyła bo wszystkie roz 36 były na mnie za duże a 35 z tych co mi się podobały oczywiście nie było na pocieszenie kupiłam sobie za to dwie marynarki- beżową i granatową ![]() Cytat:
![]() nie odzywam się bo niestety brak czasu nie pozwala mi być na bieżąco, a moje wyrwane z kontekstu wcześniejsze wypowiedzi pozostawały bez echa- stąd ta moje nieobecność, a w poprzednim poście wytłumaczyłam tylko, że u mnie z byciem SPD na bakier więc w tym temacie nawet nie mam czym się chwalić - nie chciałam nikogo urazić czy obrazić
Edytowane przez 201608051010 Czas edycji: 2011-03-20 o 15:56 |
||||
|
|
|
#4890 |
|
Zakorzenienie
|
Batoniki (a właściwie jeden duuuuuuuży) w lodówce.
Jak będą tak dobre jak wyglądają, to po mnie - zjem wszystkie na raz! ![]() Na cisto od teściowej się obraziłam i mam zamiar na nie w ogóle nie patrzeć! O! Wstawiłam też karkówkę do pieczenia i posprzątałam w kuchni! Czas na relaks.. a ja bym jeszcze coś zrobiła.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:37.

Szkoda ale "trzeba wiedzić kiedy ze sceny zejść, niepokonanym" 

i życzę dużo szczęścia na następne kilkadziesiąt lat

zawsze mialam z tym problem, ze pieniadze rozchodzily sie a ja nie wiedzialam za bardzo na co, ale odkad zapisuje wszystkie wydatki kazdy zakup jest przeze mnie bardziej przemyślany, a ja summa summarum jestem bardziej szczesliwa bo nie mam wyrzutów sumienia, ze wydałam znowu sporą po podliczeniu kasę na pierdoły..

wkońcu to jej babcia