Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-20, 11:29   #4861
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII

Gratuluję Paulunia

A ja Małysza oglądam... ostatnie skoki Szkoda ale "trzeba wiedzić kiedy ze sceny zejść, niepokonanym"
Ci co lubią Adama skaczą z przyczepionymi wąsikami Nieźli są

Z m i e n i ł a m swoje życie!

Edytowane przez Puntodivista
Czas edycji: 2011-03-20 o 11:31
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 11:39   #4862
motylek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość

A ja Małysza oglądam... ostatnie skoki Szkoda ale "trzeba wiedzić kiedy ze sceny zejść, niepokonanym"
Ci co lubią Adama skaczą z przyczepionymi wąsikami Nieźli są
Ja też oglądam Małysza Fajne ma pożegnanie

motylek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 11:44   #4863
Nadia5
Zakorzenienie

Dzień Dobry

Wczoraj zaliczyliśmy bardzo pozytywny wieczór! Kręgle Nawet parę razy udało mi się wygrać

Pospaliśmy dłuugo bo do 11 Tż idzie do pracy na 3 godzinki a raszta niedzieli dla nas
Porobiłabym coś!

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 11:54   #4864
Mordsith
Wtajemniczenie

Anastazja oby TŻ szybko przeprosił i juz Cię nie denerwował

Paulinia
grauluję 3 lat związku i życzę dużo szczęścia na następne kilkadziesiąt lat

TŻ pojechał na siłownię, potem do rodziców idzie na obiad, a ja do pracy, więc stwierdziłam, że nic nie gotuję, bo on i tak nie zje, a ja zjem warzywa z patelni
Mordsith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 11:56   #4865
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Napisane przez motylek1 Pokaż wiadomość
Ja też oglądam Małysza Fajne ma pożegnanie
Nooo Do tego 3 miejsce na podium i w klasyfikacji Dla Stocha również Ech, wzruszyłam się

Stary 2011-03-20, 11:57   #4866
irenkaaa
Zakorzenienie

Paula gratulacje
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 11:58   #4867
Kelpie
Zakorzenienie

Paulinia gratuluję
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 12:09   #4868
201604250957
Konto usunięte

Kelpie zapomniałam napisać, ze mi tez sie bardzo podobaja Twoje baleriny szczególnie, ze cena bardzo, bardzo przyjemna

Co do oszczędzania to wiadomo, ze wszystkie skrajności są złe. I nie mówie tu o osobach, które maja naprawde ciezka sytuacje i muszą oszczedzac na wszystkim zeby przeżyć. Chodzi mi o to, ze np. w moim przypadku oszczędzanie nie polega na odmawianiu sobie wszystkiego i ciułaniu na konto, ja po prostu staram sie nie wydawac pieniedzy na głupoty, pierdoły które mimo ze nie są drogie to w sumie nie są mi potrzebne, a jak zlicze wszystkie takie nadprogramowe wydatki,ktorych mogloby nie byc to wychodzi całkiem ładna kwota, za która moglabym miec buty czy torebke zawsze mialam z tym problem, ze pieniadze rozchodzily sie a ja nie wiedzialam za bardzo na co, ale odkad zapisuje wszystkie wydatki kazdy zakup jest przeze mnie bardziej przemyślany, a ja summa summarum jestem bardziej szczesliwa bo nie mam wyrzutów sumienia, ze wydałam znowu sporą po podliczeniu kasę na pierdoły..
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 12:20   #4869
Martita88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Wczorajszy dzień od godziny 13 był już lepszy. Wieczór w moim spa, potem winko swojskie wypite z Tż Było miło.

Dziś muszę wziąść się za ankietę do badawczego rozdziału. Na obiad idziemy do mojej mamci, także mam wolne

Umieram- okres

Łączę się z Tobą w bólu ...
Mnie dzisiaj nawiedziła @
Martita88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 12:23   #4870
motylek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Nooo Do tego 3 miejsce na podium i w klasyfikacji Dla Stocha również Ech, wzruszyłam się
Ja też Małysz ma piękne zakończenie kariery

Paulinka gratulację

Stary 2011-03-20, 12:27   #4871
oli_19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1 Pokaż wiadomość
Ja też Małysz ma piękne zakończenie kariery

Paulinka gratulację
Ehh będzie go brakować
oli_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 12:28   #4872
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

to i ja się pochwalę wczorajszy wieczór spędziłam na poszukiwaniu balerinek i zakupiłam, aż 3 pary i jedne trampki :P (na dzień kobiet kobietki u nas w pracy dostały parę zł do czekolady i te pieniążki postanowiłam przeznaczyć na ubrania wiosenne).

Dziś na obiad skrzydełka z piekarnika ze specjalną przyprawą z chlebkiem

Co do płynów ja używam Lenora lub Silana a jak dostanę od mamy to jeszcze te niemieckie bo zawsze jej brat lub tato nazwożą to daje

U nas niebo zachmurzone pewnie zaraz będzie padać, wczoraj było bardziej słonecznie choć zimno.

Jutro PIERWSZY DZIEŃ WIOSNY
Teraz mi się przypomniało jak to w szkole się wszyscy przebierali i marzannę topili
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0_77edf5c526fcdb1a539c4fdc8bbcd13b.jpg (35,3 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3 (1).jpg (32,6 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (28,7 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8_d32f73bf9e28b6a2e9ea2e434efe9cda.jpg (18,9 KB, 21 załadowań)
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 12:42   #4873
201604250957
Konto usunięte

Oliwka bardzo fajne, wiosenne baletki, zawsze mi sie takie delikatne buty podobały niestety ja bardzo mocno chodzę na piętach wiec muszę mieć mocne, solidne podeszwy, takie jak Twoje zajechałabym pewnie w 2 tygodnie

właśnie wiosna! w przyszłą sobotę przestawiamy zegarki o godzinę do przodu
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 12:45   #4874
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Oliwka świetne butki

Kurcze jakaś ta moja ankieta bezpłciowa jest. Już słyszę słowa mojej promotorki No nic przyjde to jeszcze może coś pokombinuje.

Miłej niedzieli życzę

T. pojechała.
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 12:47   #4875
wiznatalka
Rozeznanie

Dobry

Cytat:
Napisane przez niniona Pokaż wiadomość
a jeśli chodzi o oszczędzanie to wspólnie z Tżtem doszliśmy do wniosku, że jesteśmy młodzi, pracujemy, nie mamy obowiązków ( w postaci dziecka) więc kiedy jak nie teraz mamy żyć pełnią życia,
no i przez ostatnie dwa miesiące staramy się aktywnie i towarzysko spędzać czas- zaliczając kino, teatr, knajpki i wizyty u znajomych itd, ale kupiliśmy też sobie rowery i śmigamy (tzn śmigaliśmy bo ostatni tydzień ze względu na pogodę nie sprzyja wycieczkom rowerowym, ale może dziś to nadrobimy bo zapowiada się ładny dzień)
no i bardzo dobrze nie ma co się umartwiać jeśli tylko możecie i chcecie zaszaleć to jak najbardziej szalejcie nie wiem dlaczego miałabyś "nie pasować" do wątku my też robimy też coś poza sprzątaniem i gotowaniem

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
Pochwale moje zwierze, bo zrobił dziś siku na chłopaka z podniesioną łapą brawo mu biłam dobrze ze ludzi nie było nigdze
dla Tifiego, niedługo wszystkie suczki będą jego

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Czy u Was też jest taka cudna pogoda?
I co najfajniejsze - cały tydzień taki zapowiadają.
niestety nie zachmurzone niebo, leży śnieg i wieje okropnie zimny wiatr

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
Mi się należą baty. Kupiłam skakankę, poskakałam tydzień i leży teraz i się kurzy. Muszę zacząć ćwiczyć i już. Ustalę sobie chyba ile dziennie np. będę skakała i ile wiosłowała, i będę próbować się tego trzymać.

Wiosna idzie - dyscyplinę muszę sobie narzucić (nie tylko z ćwiczeniami)
wedle życzenia

Cytat:
Napisane przez Paulunia8713 Pokaż wiadomość
Dzisiaj z TŻ mamy trzecią rocznicę bycia razem więc dostałam pyszne śniadanko do łóżka. Zabrakło kwiatka ale TŻ się śmiał, że mi w doniczce kupi bo taki żywy to zaraz zwiędnie a taki to przynajmniej doniczkę ma i przyda się jak TŻ mnie wkurzy
Jeszcze z nikim nie byłam tak długo i fakt były między nami ostre wojny, sprzeczki itp chyba musieliśmy się dotrzeć i teraz nie wyobrażam sobie życia bez tego faceta.

A i jeszcze jedna sprawa. Teściowa zadzwoniła, czy mogłaby przyjechać wnuczkę zobaczyć. Wiecie co w szoku jestem bo ostatni raz widziała ją 31 stycznia a w Giżycku pracuje i jest codziennie. Od jej urodzin nawet nie zadzwoniła itp. Nie wiem co robić
Oby się Wam układało coraz lepiej z mężusiem

Nie wiesz czy teściową do domu wpuszczać? chyba nie powinnaś jej ograniczać kontaktu z wnuczką zwłaszcza jeśli nie jest on za częsty..

a my się dziś wybieramy do znajomych popodziwiać ich córeczkę
wiznatalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 12:49   #4876
motylek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
to i ja się pochwalę wczorajszy wieczór spędziłam na poszukiwaniu balerinek i zakupiłam, aż 3 pary i jedne trampki :P (na dzień kobiet kobietki u nas w pracy dostały parę zł do czekolady i te pieniążki postanowiłam przeznaczyć na ubrania wiosenne).

Dziś na obiad skrzydełka z piekarnika ze specjalną przyprawą z chlebkiem

Co do płynów ja używam Lenora lub Silana a jak dostanę od mamy to jeszcze te niemieckie bo zawsze jej brat lub tato nazwożą to daje

U nas niebo zachmurzone pewnie zaraz będzie padać, wczoraj było bardziej słonecznie choć zimno.

Jutro PIERWSZY DZIEŃ WIOSNY
Teraz mi się przypomniało jak to w szkole się wszyscy przebierali i marzannę topili
Oliwka bardzo podobają mi się te buciki co wrzuciłaś, a najbardziej te w kwiatki takie typowo wiosenne.

Stary 2011-03-20, 12:50   #4877
Nadia5
Zakorzenienie

Oliwka, bardzo ładne balerinki
Ja się również przymierzam do zakupu balerinek na wiosnę, najlepiej dwóch par

Wiosna wiosną, a u mnie za oknem w dalszym ciągu zalega śnieg

Tż pojechał do pracy. Mięsko mi się marynuje a później do piekarnika. Przynajmniej przetestuję go a niech no spróbuje mi nie dopiec mięcha
Jeśli będzie dobrze piekł, to w przyszłym tygodniu upiekę ciasto Na powitanie wiosny

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 12:58   #4878
Mordsith
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale ładniutkie tte baleteczki - w kwiatki cudo Można wiedzieć gzie kupowałaś i ile Cię kosztowały??
Stary 2011-03-20, 13:02   #4879
oliwka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mordsith Pokaż wiadomość
Ale ładniutkie tte baleteczki - w kwiatki cudo Można wiedzieć gzie kupowałaś i ile Cię kosztowały??
allegro
- w kwiatki 39,99 - http://allegro.pl/hy1236-buty-baleri...502854301.html
- czarne 34,99 - ten sam sprzedawca
- balerinki w kolorze mint i trampeczki sklep deezee kolejno 49 i 23 zł

proszę

Edytowane przez oliwka__
Czas edycji: 2011-03-20 o 13:04
Stary 2011-03-20, 13:11   #4880
Martita88
Rozeznanie

Mi też strasznie podobają się te w kwiatuszki
Martita88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 13:20   #4881
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulunia8713 Pokaż wiadomość
Dzisiaj z TŻ mamy trzecią rocznicę bycia razem więc dostałam pyszne śniadanko do łóżka. Zabrakło kwiatka ale TŻ się śmiał, że mi w doniczce kupi bo taki żywy to zaraz zwiędnie a taki to przynajmniej doniczkę ma i przyda się jak TŻ mnie wkurzy
Jeszcze z nikim nie byłam tak długo i fakt były między nami ostre wojny, sprzeczki itp chyba musieliśmy się dotrzeć i teraz nie wyobrażam sobie życia bez tego faceta.

A i jeszcze jedna sprawa. Teściowa zadzwoniła, czy mogłaby przyjechać wnuczkę zobaczyć. Wiecie co w szoku jestem bo ostatni raz widziała ją 31 stycznia a w Giżycku pracuje i jest codziennie. Od jej urodzin nawet nie zadzwoniła itp. Nie wiem co robić
nie wiem jak tam u was jest ale chyba nie powinnaś jej ograniczać kontaktow z małą wkońcu to jej babcia
wy dziś macie 3 rocznice z Tżem i już macie dzidie i wogóle a my dokładnie za 3 miesiące, 20 czerwca mamy 5 rocznice jak ten czas zleciał tzn mieliśmy w ciągu tych 5 lat 9 miesięczna przerwę ale patrząc na nasz wiek (20lat) to chya i tak długo jesteśmy

Cytat:
ja też musze sobie jakieś koniecznie zakupić bo chyba jestem jedyną kobietą która nie ma balerinek

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Miłej niedzieli życzę

T. pojechała.
na stałe juz?

ja zaraz zjem obiadek i wyruszam w droge
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 13:22   #4882
Mordsith
Wtajemniczenie

Cytat:
allegro
- w kwiatki 39,99 - http://allegro.pl/hy1236-buty-baleri...502854301.html
- czarne 34,99 - ten sam sprzedawca
- balerinki w kolorze mint i trampeczki sklep deezee kolejno 49 i 23 zł

proszę
Cudne sa poprostu, daj znać jak przesyłka dojdzie, czy w realu też wyglądają tak slicznie
Stary 2011-03-20, 13:46   #4883
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiznatalka Pokaż wiadomość
wedle życzenia
Od dzisiaj zaczynam.

Oliwka
baleriny bardzo ładne. Też myślę jeszcze o kupnie takich na cieniutkiej podeszwie i z materiały żeby na lato mieć, ale obawiam się kupić z allegro bo się potem okaże, że mnie cisną, albo obcierają. Zastanawiam się też jak z trwałością takich, zawsze jak patrzyłam w sklepie to nie budziły mojego zaufania bo niektóre to jak kapcie troche

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-20, 14:16   #4884
oliwka__
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny mi też się spodobały, a że w zeszłym roku żadnych nie zakupiłam bo jakoś tak wszyło i chodziłam w takich dobitkach sprzed dwóch lat zresztą też kupionych na allegro bodajże za 29 zł, więc w tym roku też postanowiłam zakupić przynajmniej 2 no a wyszło tyle ile widzicie więc butów mam wystarczająco do jesieni chyba że jakieś klapki/japonki zakupię

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
Od dzisiaj zaczynam.

Oliwka
baleriny bardzo ładne. Też myślę jeszcze o kupnie takich na cieniutkiej podeszwie i z materiały żeby na lato mieć, ale obawiam się kupić z allegro bo się potem okaże, że mnie cisną, albo obcierają. Zastanawiam się też jak z trwałością takich, zawsze jak patrzyłam w sklepie to nie budziły mojego zaufania bo niektóre to jak kapcie troche
Kelpie no właśnie zależy jak trafisz ja do tej pory jestem zadowolona z butów kupionych na allegro w granicach 29-39 zł przynajmniej jeden sezon wytrzymał. Piszę przynajmniej bo mam takie szare zamszowe i gdyby nie fakt że też chodzę w nich po domu nieraz śmiało by mi służyły teraz 3 sezon (tylko to były z zamszu a zamsz wiadomo jak wygląda przy długim użytkowaniu w każdym razie po podwórku na pewno będę je nosić jeszcze w tym roku), 3 lata temu kupiłam też takie fajne żółte i widzę że kolory powracają więc buciki wrócą do użytku musisz zmierzyć sobie porządnie nogę ja wiem że u mnie musi być 24,5 bo 24 cm cisną w palce bo brakuje tych 2-3 mm i podczas zakupu sugeruję się wymiarem/długością wkładki.

A ostatnie buty kupione w sklepie stacjonarnym hmm pomyślmy kiedy to było?? chyba 4 lata temu choć nie jestem pewna czy nie dłużej

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

Dziewczyny znalazłam takie jeszcze http://allegro.pl/buty-balerinki-hs0...508000615.html - nie są za bardzo obciachowe z tymi cyrkoniami?? Może któraś się skusi za 29 zł
Stary 2011-03-20, 14:32   #4885
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Oliwko jak Ci się podobają to nie są obciachowe
Z pozostałych tych co kupiłaś niezbyt podobają mi się te cukierkowe, reszta w deskę

TŻ męczy ziemniaki i będą placki

Stary 2011-03-20, 14:51   #4886
oliwka__
Zakorzenienie

Cytat:
Oliwko jak Ci się podobają to nie są obciachowe
Z pozostałych tych co kupiłaś niezbyt podobają mi się te cukierkowe, reszta w deskę

TŻ męczy ziemniaki i będą placki
Właśnie sobie dodaję do obserwowanych może jak będzie jakiś napływ gotówki to bym sobie jeszcze jedną parę kupiła za 30 zł

A co do tych cukierkowych podoba mi się ten kolor który teraz zaczyna panować czyli mint

Ja właśnie pochłonęłam 2 skrzydełka z grila i 2 kromki chlebka przypieczonego I to by było na tyle z naszego obiadku.

Musze zaraz zrobić listę przpypraw które są potrzebne do mieszanki przypraw na żeberka.

Kiedyś tż znalazł amerykański przepis na żebreka z grilla i wyobraźcie sobie jak zmieszałam te wsyztskie przyprawy to mi wyszyły 3 słoiki takie od średniego majonezu a u amerykańców to posłużyło jako przyprawa na 4 porcje żeberek dla 4 osób
A mi ona wystarczyła na ponad pół roku

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Przeraża mnie wizja jutrzejszego dnia w pracy kiedy to się skończy nawet odprężyć się nie umiem chętnie poszła bym dziś do biura i porobiła żeby jak najwcześniej to wszystko zakończyć, bo w innych zajęciach w pracy tyły mi się robią
Niedzielne popołudnie słoneczko wyszło a ja o robocie
Stary 2011-03-20, 15:17   #4887
Kelpie
Zakorzenienie

Oliwka skoro masz wprawę w kupowaniu butów z Internetu to Cię zapytam co sądzisz o tych http://allegro.pl/jesienne-balerinki...518461985.html

Głównie chodzi mi żeby były w jak największej części z materiału, a nie z czegoś sztucznego.
Stary 2011-03-20, 15:19   #4888
ijaa
Zakorzenienie

Uf, wróciłam - lżejsza o 430kcal.
Jest co raz lepiej, odczuwam zmęczenie, mięśnie pobolewają, ale nie jest źle. Oby tak dalej. Jutro kolejna randka z siłownią.

Chciałam oznajmić wszem i wobec, iż nie odzywam się do TŻ, bo przywiózł od rodziców CIASTO! No ukatrupić to za mało.
Trzymacie mnie błagam!

Kupiłam składniki na zdrowe batoniki. Zjem obiadzio, odsapnę chwilę i będę je robić.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 15:53   #4889
201608051010
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Niniona fajnie, ze sie odezwałaś, ze u Was wszystko w porządku i jesteście szczęśliwi uwazam jednak, ze fakt nie bycia najprzykładniejsza i najbardziej oszczędzającą SPD nie powoduje, ze nie pasujesz do naszego wątku, pamietaj ze jestes tu zawsze mile widziana i mozesz pisac chociaz raz na jakis czas

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość

Powiem Ci kochana, że prawidłowe podejście. My po części też takie wyznajemy. Wiadomo, bez szastania na lewo i prawo, bo można się później niemiło zdziwić.
Ale przyjemności też muszą być! Inaczej idzie zwariować!

ja to niestety mam skłonności do popadania ze skrajności w skrajność, nie to żebyśmy sobie wcześniej wszystkiego odmawiali, ale zazwyczaj głównym kryterium podjęcia decyzji była kasa- bo szkoda wydawać,
postanowiliśmy zatem, że skoro kasa jest (żadne tam luksusy, ale źle nie jest) to jeśli z czegoś rezygnujemy to dlatego, że nie mamy na to ochoty a nie kasy
Cytat:
podobają mi się dwie ostatnie pary (mam takie same trampki i bardzo je lubię ale rzadko w nich chodzę , bo na co dzień nie bardzo pasują do mojego sposobu ubierania)

ostatnio zeszłam pół miasta w poszukiwaniu balerinek i nie wiem co się stało, ale chyba mi się noga skurczyła bo wszystkie roz 36 były na mnie za duże a 35 z tych co mi się podobały oczywiście nie było
na pocieszenie kupiłam sobie za to dwie marynarki- beżową i granatową
Cytat:
Napisane przez wiznatalka Pokaż wiadomość
Dobry

no i bardzo dobrze nie ma co się umartwiać jeśli tylko możecie i chcecie zaszaleć to jak najbardziej szalejcie nie wiem dlaczego miałabyś "nie pasować" do wątku my też robimy też coś poza sprzątaniem i gotowaniem

hej hej nic takiego nie napisałam
nie odzywam się bo niestety brak czasu nie pozwala mi być na bieżąco, a moje wyrwane z kontekstu wcześniejsze wypowiedzi pozostawały bez echa- stąd ta moje nieobecność,
a w poprzednim poście wytłumaczyłam tylko, że u mnie z byciem SPD na bakier więc w tym temacie nawet nie mam czym się chwalić - nie chciałam nikogo urazić czy obrazić

Edytowane przez 201608051010
Czas edycji: 2011-03-20 o 15:56
201608051010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 16:38   #4890
ijaa
Zakorzenienie

Batoniki (a właściwie jeden duuuuuuuży) w lodówce. Jak będą tak dobre jak wyglądają, to po mnie - zjem wszystkie na raz!
Na cisto od teściowej się obraziłam i mam zamiar na nie w ogóle nie patrzeć! O!

Wstawiłam też karkówkę do pieczenia i posprzątałam w kuchni!
Czas na relaks.. a ja bym jeszcze coś zrobiła.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości