|
|
#1741 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII
ver_million - nie ma z kim wyjść? A co, znajomi go opuścili? Zresztą jest dopiero wtorek, od soboty niewiele czasu minęło
![]() krolowazimy - on się zgodził na kontakt tylko dlatego, że się o mnie martwi i ma wyrzuty sumienia. Ja z kolei chcę pomóc jemu. Jak sobie kogoś znajdzie, to nie będę musiała już mu pomagać. Nie potrafię przewidzieć, jak się będę czuła. Dla mnie jest ważne, że nie mam nadziei na powrót i stawiam przed sobą inne cele niż oczekiwanie, aż mu się odwidzi.
|
|
#1742 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Malla mam nadzieję, że tak jest, ale jakoś do końca Ci nie wierzę z tym aż takim dystansem Twoim do tego wszystkiego...
Przegrywa ten, kto pozwoli narzucić sobie wizję lub świadomość klęski. Edytowane przez kopamatakawa Czas edycji: 2011-03-30 o 00:22 |
|
|
|
|
#1743 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ci znajomi mysleli, ze to moja sprawka, ale to nie moja sprawka, szkoda, ze ich uswiadomil dopiero nie dawno, ze nie maczalam w tym swoich przecudownych malych paluszkow. w klasie nie utrzymuje kontaktow, przynajmniej nie na tyle, zeby z kimkolwiek sie komunikowac poza szkola. jeden kolega spoza szkoly utrzymuje z nim kontakt sporadycznie (nie odzywal sie do niego od wrzesnia do grudnia, do momentu, kiedy mu kazalam sie zainteresowac moim exiem, ktory wpadl wtedy w ciag), z ktorym ja takze mam kontakt i ostatnio mnie przekonywal, zebym sie przypadkiem nie zdziwila, ze moj exio z ta ruda pinda bedzie i najlepiej, zebym sobie znalazla milego chlopca, bo exia to ja dawno obchodze tyle co zeszloroczny snieg. zostaje ta ruda- nie wiadomo co i jak i jeden cpun, ktory ponoc zaszyl sie jakis czas temu w swojej norze i kontempluje nad sensem swojego istnienia. ja uslyszalam wersje, ze 'musial sie oddalic od swiata zewnetrznego, aby sie zdystansowac', wiec rozumiem, ze od exia tez sie dystansuje. i o. exio jest sam. cyrk na kolkach.
|
|
#1744 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moje cyniczne i brzydkie wnętrze mówi mi, że on się odzywa, bo nie ma nic lepszego do zrobienia lub nie ma się do kogo odezwać. I że sytuacja może się zmienić, jeśli tylko znajdzie sobie satysfakcjonującą go i zainteresowaną nim dziewczynę. Jeśli istotnie sprawa wygląda tak, jak w cytacie - ok. Pytam i drążę, bo nie chciałabym, żebyś przeżywała kolejne rozstanie, tym razem ostateczne (nagły brak kontaktu w ogóle). |
|
|
|
|
#1745 | |
|
Nie depcze krokusów
|
ver_million - to przykre, że nie ma nikogo. Ale zapracował sobie na to.
Cytat:
Nudzi mu się i nie ma nikogo innego prócz najlepszego kumpla. Co z tego, że ma całą listę panienek na gg, skoro one są od flirtu raz na parę miesięcy lub mają własne misie...Zacytowany fragment dotyczy powodów, dla których zdecydowaliśmy się (a raczej ja go poprosiłam) utrzymywać kontakt po rozstaniu. Wiem, że tego kontaktu nie będzie już, jak tylko ktoś sobie kogoś znajdzie.
|
|
|
#1746 |
|
Rozeznanie
|
potrzebuję kopniaka na dzień dobry....boję się,że zmięknę!!!!!!!
|
#1747 |
|
Nie depcze krokusów
|
Paula:
|
|
#1748 |
|
Rozeznanie
|
musisz mocnej,bo to chyba nic nie daje
|
#1749 |
|
Rozeznanie
|
O losie. Znowu początek dnia i znowu humor do bani. Ciekawe kiedy mi miną takie głupoty i czy w ogóle?
Paula co tam się dzieje?
|
#1750 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
...bo dla niektorych miłość to za wysoki poziom... ![]() Uśmiech to połowa pocałunku.... =D dziewczyny uśmiechać się =D `co wyjaśnia nie usprawiedliwia ! - Cii.. słyszysz ? Coś jakby drapie o drzwi. - Nie przejmuj się, to moja miłość. Zamknęłam ku✂wę w łazience, bo mnie drażniła. <uwielbiam> |
|
|
|
|
#1751 |
|
Nie depcze krokusów
|
kawa - a ja mam humor przedni. Prawdę mówiąc zawsze gdy się odzywa, mam dobry humor, nieważne co napisze. Trochę mnie to alarmuje, ale korzystam z tego dobrego humoru ile mogę.
|
|
#1752 |
|
Rozeznanie
|
Spoko, etap smutku i płaczu mam już za sobą, teraz jest pustka, bo zerwałam kontakt...
Malla ja bym się ucieszyła, że napisał do mnie, ale bym się zastanawiała czego on chce ode mnie, bo tak po prostu raczej by się teraz nie odezwał. Wątpię bardzo, że w ogóle jeszcze to zrobi. U was jest inna sytuacja totalnie. A ty jak? Odpisujesz na wszystko, czy tak jak pisałaś tylko na ważne sprawy?
|
#1753 |
|
Raczkowanie
|
.
...bo dla niektorych miłość to za wysoki poziom... ![]() Uśmiech to połowa pocałunku.... =D dziewczyny uśmiechać się =D `co wyjaśnia nie usprawiedliwia ! - Cii.. słyszysz ? Coś jakby drapie o drzwi. - Nie przejmuj się, to moja miłość. Zamknęłam ku✂wę w łazience, bo mnie drażniła. <uwielbiam> Edytowane przez aaandzia17 Czas edycji: 2011-04-14 o 10:37 |
|
|
|
#1754 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1755 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Piekności
|
|
|
|
#1756 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zaczęłam na nowo wszystko analizować, że może ze mną rzeczywiście jest coś nie tak, skoro zdradził mnie z inną. Weźcie mi przywalcie, bo znowu tęsknie i chciała bym żeby było jak dawniej![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- A Ty nie w szkole?
|
|
|
#1757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Noł Za chwile jade do Krk
|
|
|
|
|
#1758 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to tylko wywołuje złudne nadzieje...
...bo dla niektorych miłość to za wysoki poziom... ![]() Uśmiech to połowa pocałunku.... =D dziewczyny uśmiechać się =D `co wyjaśnia nie usprawiedliwia ! - Cii.. słyszysz ? Coś jakby drapie o drzwi. - Nie przejmuj się, to moja miłość. Zamknęłam ku✂wę w łazience, bo mnie drażniła. <uwielbiam> |
|
|
|
|
#1759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#1760 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To nie z Tobą jest coś nie tak tylko z nim i nie gadaj tutaj takich głupot!
|
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja lece. Prosze, 3majcie za mnie kciuki, módlcie się, cokolwiek. Mam do kilku z Was nr więc napiszę co i jak, jak już będzie wiadomo
Do miłego w piątek wieczorem/ sobotę
|
|
|
|
#1762 | |||
|
Rozeznanie
|
Nie mam nadziei, bo wiem że razem już nie będziemy, ale wkur.ia mnie fakt, ze on sobie spokojnie żyje, a ja się dalej całkowicie pozbierać nie umiem
![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
![]() Mnie rok temu też w sumie nie było na wiosnę, bywałam dwa razy w miesiącu na weekend i zaczynam się obwiniać, że przez moją pracę za granicą wszystko się rozpierniczyło, ale z drugiej strony gdyby mnie naprawdę kochał to byłby tam ze mną, albo zrobił by wszystko żebym wróciła i była z nim na miejscu. Za dużo o tym wszystkim myślę, za dużo ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
Do mnie nie napiszesz
|
|
|
#1763 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Lily trzymam mocno kciuki!
|
|
#1764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I kiedys tez sie pozbierasz i u boku innego spotkasz eksa ![]() I bedziesz sie kiedys cieszyc ze razem nie jestescie
|
|
|
#1765 |
|
Rozeznanie
|
kopamatakawa w sobotę minęło 10 miesięcy, 11 leci i powinno być lepiej, a ja chyba zaczynam się cofać
|
|
#1767 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- To teraz zaczniesz być zasypywana propozycjami spotkania
|
|
|
#1768 |
|
Zakorzenienie
|
watpie, raczej ludzie zaczna plotkowac dlaczego juz nie jestesmy razem itp itd ale co tam, trudno.. to on zachowal sie jak baran nie ja...
|
#1769 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Lubię to!
![]() Cytat:
Nie wiem, co będzie, gdy się w kimś zakocha, bo nie potrafię tego przewidzieć, ale na dzień dzisiejszy mogę szczerze powiedzieć, że nie jestem w nim zakochana. Choć mogłabym, gdyby tylko się postarał, bo jakieś tam iskierki uczucia jeszcze się we mnie tlą. Jak będę mieć z tym problem, to przecież mam Was
|
|
|
#1770 |
|
Zakorzenienie
|
To jakis baran bo skoro nie jestescie razem to po co pretensje..
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Zaczęłam na nowo wszystko analizować, że może ze mną rzeczywiście jest coś nie tak, skoro zdradził mnie z inną. Weźcie mi przywalcie, bo znowu tęsknie i chciała bym żeby było jak dawniej
Do mnie nie napiszesz