|
|
#2731 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: wiosenne oczekiwania (prrrawie)narzeczonych .....cz.9!
Jlys daj potem znać czy udało Ci sie go pobić
![]() Truskaweczka mm rożka ![]() Kasia jakie słodkie dziecko ![]() ja sobie zrobiłam przerwę na zalewajkę
|
#2732 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Ja po obiadku, teraz szamię galaretki w czekoladzie. |
|
|
|
|
#2733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w pracy jak klikalam w ten link to normalnie obraczki mi sie wyswietlaly ![]() Straszne to o tirach
|
|
#2734 |
|
Konto usunięte
|
Napisałam stronę i utknęłam w książkach. Spać mi się chce.
D. był u notariusza i już wie jak to najlepiej przeprowadzić. Tylko teraz kwestia jak długo będzie załatwiał swoją część ojciec D....
|
|
|
|
#2735 |
|
Zakorzenienie
|
O te mi chodzilo
|
#2736 |
|
Konto usunięte
|
Ładnie, mnie się podobają w podobnym stylu.
|
|
|
|
#2737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super bobo a apropo zwierzakow, zdarza im sie jakies maski smieszne strzelac (zalacznik)a dzis przyszla do mnie babcia Tz, mama mojego tescia... przyszla i co?? narzekala mi na moja tesciowa, mowie jej, ze raczej wolalabym nie sluchac takich rzeczy, to sa ich rodzinne sprawy, niech sobie zalatwiaja miedzy soba. ja wole zostac na neutralnym gruncie. i cio?? rozbeczala mi sie tutaj, a ja nie wiedzialam co robic, bo to obca babka jest dla mnie;/ malo komfortowa syt Edytowane przez santom Czas edycji: 2011-03-31 o 17:17 |
|
|
|
|
#2738 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny na grouponie jest oferta oczyszczania twarzy, tylko manualne i nie wiem czy się skusić. Nigdy nie byłam, a tyle się słyszy, że nie wiem która metoda lepsza.
|
|
|
|
#2739 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2741 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2742 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, ale dzieci to sie rozumieja
fajnie im sie bedzie ten filmik za 20 lat ogladac
|
#2743 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2744 |
|
Zakorzenienie
|
ale one naprawde wygladaja jakby na jakis wazny temat gadaly
i ta gestykulacja;D no poezja;D
|
|
|
|
#2745 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobcie sobie takie
|
#2746 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2747 |
|
Raczkowanie
|
Alunia ładne obrączki coś podobnego też bym chciała
![]() Santom śmieszne te dzieciaczki ![]() Isabelle piona mój Tż też chce bliźniaki
|
#2748 |
|
Zakorzenienie
|
no ja blizniat tez bym nie chciala jakos
ale jakby byly to przeciez do beczki bym nie wsadzila i by sie okazalo, ze bliznieta to jednak moje przeznaczenie;D
|
|
|
|
#2749 |
|
Zakorzenienie
|
Baby trzymam za Ciebie kciuki
![]() A ten syn Twojej Babci..... Albo ma nierówno pod sufitem i coś jest nie halo, albo powiedział jej tak z powodu żalu i smutku... Czasem ludzie wygadują takie rzeczy w trudnych chwilach... I super, że się tacet wyrabia mieszkaniowo! Cudo! Kiniuś walcz os swój ślub! Nie będziesz takiej gówniarze przecież ustępować! A pieniądze na ślub zaproszeni będą musieli wydać i tak, i tak! Więc co za różnica im czy teraz czy za rok? Najwyżej ktoś nie przyjdzie więc to i tamto im w tyłki! Nie podrzucaj swojego życia pod kogoś bo to jest najgorsze co możesz zrobić! Będziesz przez to strasznie cierpieć przecież! Ty rok później już mamusią możesz być, a nie, że będziesz brała dopiero wtedy ślub bo jakaś gówniara jest ważniejsza! Wrrrr! Jak nie będziesz walczyć to własnonożnie do Ciebie trafię przez tzw. trzecie ucho! ![]() Jlys jakiś koszmar to, co przesłałaś w tym linku! Że tacy ludzi po ziemi chodzą! Boże... Tak mi przykro Kochana... Strasznie... A z Twoich zakupów podoba mi się ta bokserka! No i oczywiście pościel masz przecudowną Ja mam pościel czarrrrrną w baranki A fotograf powiem Ci, że całkiem fajny! ![]() Anannke płyta z kołysankami jest rewelacyjnym pomysłem! Do tej pory uwielbiam czasem posłuchać Kameuś ja Ci już kiedyś mówiłam gdzie studiuję I ten gorsecik, który sobie kupiłaś jest rewelacyjny! Z tym obgadywaniem w Chorwacji to prawda! My spotkaliśmy na miejscu (jeździmy zawsze pod namiot) sąsiadów Babci Santom butki babcine, bo niestety ja jak coś kupuję to na x lat Dziękuję w ogóle wszystkim dziołszkom za pomoc w wybraniu ![]() W ogóle ta wizyta z płakaniem... Masakra ![]() Ta dyskusja........ Paczek to też niezły dzień miałaś z tym telefonem, z internetem i w ogóle :/ Ale rowerek masz! ![]() I podziwiam za chęć takiego ćwiczenia! My z Tż od poniedziałku bieganie..... Brrrr...Fajnego poza tym masz kuzyna To "wal po osobówce"... Coś koszmarnego...Kasia tak obserwuję Twój podpisik i powiem Ci, że strasznie szybko chudniesz! Ale mam nadzieję, że nie katujesz organizmu, cooo? ![]() A to jaram się ze zwierzaczkami jest słodkie! Gajuś wow! To mleko ma takie cud właściwości? Nie wiedziałam A poza tym muszę Ci powiedzieć, że jestem peła szerokiego podziwu, że tak Ci idzie pisanie! ![]() Aluś fajne te obrączki ![]() Nie było mnie trochę bo z Tż trochę no...gadaliśmy o tych zaręczynach i po prostu... :/ Nie przekonasz chłopa żeby patrzeć tylko na Nas :/ Ja go rozumiem no ale... Powinniśmy wreszcie patrzeć na Nas, a nie na to, co powiedzą rodzice Kosmos i galaktyka
|
#2750 |
|
Raczkowanie
|
Bjuti przykro mi że tak wyszła rozmowa z Twoim Tż
|
#2751 |
|
Zakorzenienie
|
Bjuti najwazniejsze, ze Tobie sie podobaja, w sumie wydaja sie wygodne, wiec milego smigania w jakichkolwiek i udanego wyboru
![]() ja to juz nie kontynuuje rozmow o slubach, zareczynach itp. jakis czas temu rozmawialam z Tz i mu powiedzialam, ze zadnego slubu nie bedzie(zmieniam front), bo zawsze sie cos wazniejszego znajdzie. a to samochod, a to dom, a to to, a to tamto;/ a na rgumenty, ze do tego wszystkiego chcialabym zebysmy doszli razem: b r a k r e a k c j i |
|
|
|
#2752 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2753 |
|
Zakorzenienie
|
Paczek niestety nie udalo mi sie go pobić, bo mnie kierowniczka z nienacka nawiedziła ! I musialam wszystko syzbciutko wyłączać
Dopiero pojechała , ale prawdopodbnie dyrektor regionu może mnie jeszcze nawiedzić :P.Bjuti no to masz sto razy pościel fajniejszą od mojej ! przykro mi z powodu rozmowy z tż..ech..jak dobrze , że ja i mój nie musimy się takimi rzeczami martwić...W ogole u tżta w pracy zwolnilo sie dziś 3 osoby plus jego kierowniczka..zmienili dyrektora i to podobno daltego..i zapowiedzial tż i innym pracownikom , że zmieni system wynagrodzen , bo dla niego był nie jasny ten dotychczasowy , ale zbey sie niby nie bali , bo robi to tak ,żeby kazdy wiedzial za co pieniadze dostaje..no i troszke sie zmartwilam , mimo tego , ze nie chwalac sie moj ukochany jest dobrym pracownikiem , a nawet na taki okres czasu b.dobrym ale obawiam się ech W nastepnym tyg ma im przedstawic jak to bedzie wygladac... ooby kurde bylo ok, bo żeby nie bylo ze zaplanujemy slub sale itd a tu bedzie dupa jakas z praca czy cos ;(.jeszcze ja poszukuje desperacko i cos kiepsko idzie , juz mam naprawde momenty zalamania :/ Kamea ja w chorwacji jak bylam to bylo troszke polaków , ale chyba ze 2 czy 3 rodziny na ''naszej''plaży w innychto zbyt nie pamietma , ale wiem , że jak bylismy we Włoszech to nikogo nikogo nikogo z rodaków nie spotkalismy.Tylko w Watykanie :P kasia nie mam jakiejs upatrzonej branzy, pewnie jakas biurowa lub jakis butik czy cos w tym stylu , bo zalezy mi tylko na tym , żeby miec umowe o prace, a marzeniem moim jest zatrudnić się jako niepelnosprawny pracownik bo mam 1 grupe
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-03-31 o 18:23 |
|
|
|
#2754 |
|
Konto usunięte
|
Halo czy któraś mogłaby z własnego doświadczenia powiedzieć coś o tym oczyszczaniu buźki?
|
|
|
|
#2755 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie o marzenie jak przystało na niepoprawną romantyczkę zatopioną w durnych książkach A Twój Tż Santom to nic nie porusza sam tego tematu? Jak on ogólnie do tego wszystkiego teraz podchodzi? Butki mam chyba tak...rodzinnie A ja? Z wujkiem się wymienię? Dlatego nie chcąc wydawać zbyt dużo kasy kupuję rzeczy, które są neutralne i przypasują się do wszystkiego co się da Taka o kutwa ze mnie ![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Cytat:
Co do oczyszczania "manulanego"... Ciężko coś powiedzieć. Są kosmetyczki, które mogą Ci twarz kompletnie schrzanić i zostawić blizny. Dlatego jak już się chodzi z takim oczyszczaniem to do kogoś pewnego, sprawdzonego, kto nie zmasakruje Ci skóry. Przynajmniej ja tak usłyszałam od kosmetyczki swojej po pierwszej wizycie. No i raczej tu jest prawda, bo siostra raz poszła do innej to wyglądała strasznie... Miała normalnie czerwone blizny po odciśniętych paznokciach :/ Jlys nie martw się o Tż
|
|
#2756 |
|
Zakorzenienie
|
Bjuti co ty mowisz ! Ja jestem jedynaczka (a raczej bylam do 15.r.z ale rpzy tka duzje roznicy wieku to jestme jak jedynaczka tym abrdziej , ze mamy innych ojców:P)i moja mama jakoś nie miala nic przeciwko (a jestem chyba rok mlodsza od Ciebie prawda?)To nie kwestia tego jak rodzice traktuja jedynaków , tylko ogolnie jak rodzice traktuja swoje dzieci .Widzisz moja kuzynka ma brata itd , jest w moim wieku a musi ukrywac przed rodzicami , że sie z kims spotyka..
Obawiam się , ze stawki im zmniejszy a nie chce zeby mi sie zaharowal kochany jak wół :P, po to zbey zarabiac tyle co teraz..no zoabczymy ![]() Isabelle ja po oczyszczaniu manualnym 3 dni nie ruszalam sie z domu... :P
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-03-31 o 18:27 |
|
|
|
#2757 | |
|
Raczkowanie
|
Bjuti może Twój Tż przemyśli jeszcze tą sprawę i Cię mile zaskoczy
![]() Jlys skoro Twój Tż jest dobrym pracownikiem to nie powinni go zwolnić nie martw się na zapas a co do szukania pracy to wiem że trudno jest znaleźć dobrą pracę ale w końcu Ci się uda ![]() ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Cytat:
04.08.2012 ![]() Edytowane przez Truskaweczka07 Czas edycji: 2011-03-31 o 18:28 |
|
|
|
|
#2758 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam! Uf.
Wyskoczyły mi dwa prychole, które się już czaiły od jakiegoś czasu. Bueeee Bjuti, szkoda, że Twój TŻ tak bardzo uzależnia Wasze szczęście od zdania innych. Ale Cię kocha i jak tylko pojawi się szansa, to przyklęk na dwa kolanka zrobi. Ja to wiem Z tym pisaniem to bym nie przesadzała. Dziś mam wizję usiąść i stukać do powrotu TŻta jeszcze ze starej pracy, czyli do 23:00. Mgiełki moje cudowne przyszły! będę się sztachać całą noc Co do kosmetyczki, racja święta. Raz byłam u jednej. Nic a nic mi ta wizyta nie dała, a mordę miałam tak zmasakrowaną, że szok. Jlys, dobrze będzie ![]() Jak na wakacje to tylko do Kazimierza Dolnego. Wiem, jestem monotematyczna
|
|
|
|
#2759 |
|
Zakorzenienie
|
Gaja czyzby terapia mleczna nie pomogla :P?
|
|
#2760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to rozumiem no ale... Przykro tak stawiać swoje plany pod kogoś :/Truskaweczka a co tam u Ciebie?
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:35.

D
w pracy jak klikalam w ten link to normalnie obraczki mi sie wyswietlaly

choc mimo to nie powiem zebym sie najadla

I ten gorsecik, który sobie kupiłaś jest rewelacyjny!
Ale mam nadzieję, że nie katujesz organizmu, cooo? 
Kosmos i galaktyka