Legnica i okolice - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-03-31, 14:01   #1951
xandra23
Rozeznanie

Dot.: Legnica i okolice

Cytat:
Napisane przez nadi111 Pokaż wiadomość
Faktycznie google nie gryzie Pierwszy link http://www.dodn.wroclaw.pl/dodn/bplegnica/
Dzięki. Ja nie znalazłam, bo zmyliło mnie to doskonalenie nauczycieli.
Stary 2011-03-31, 15:11   #1952
Anecka
Zakorzenienie

Pedagogiczna jest chyba na piastowskiej, taka wielka biblioteka, naleze tam ale od czasu zakonczenia studiow nie bylam

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-01, 19:20   #1953
medalion40
Przyczajenie

Witam, jestem tu nowa. Prowadzę gabinet kosmetyczny. Co lubisz, a czego nie podczas wizyty u kosmetyczki? Proszę o odpowiedzi Pozdrawiam wszystkie forumowiczki. M
medalion40 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-01, 19:39   #1954
famka89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez medalion40 Pokaż wiadomość
Witam, jestem tu nowa. Prowadzę gabinet kosmetyczny. Co lubisz, a czego nie podczas wizyty u kosmetyczki? Proszę o odpowiedzi Pozdrawiam wszystkie forumowiczki. M
a który gabinet? jeśli oczywiście możesz zdradzić
famka89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-01, 19:42   #1955
Anecka
Zakorzenienie

Wlasnie, wiecie moze czy gdzies w Legnicy mozna sobie zafundowac Oxyabrazję?

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2011-04-02, 09:28   #1956
Apiska
Zakorzenienie

Szwankował mi coś wczoraj wieczorem wizaż :[

Anecka i Beata używałyście kiedyś minerałów Joppa? Do 5 kwietnia jest wysyłka free i pytam, może bym się na coś skusiła
Ślub
: 28.09.2013r

41/40
Apiska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-02, 10:32   #1957
medalion40
Przyczajenie

Famka89 oczywiście że mogę zdradzić, ale nie wiem, czy byłoby to naruszeniem regulaminu
A co do Oxybrazji, to jeśli chodzi o Legnicę, to nie wiem, czy ktoś ma ale Wrocław na pewno. Szukaj w Klinice Nantes
Jeśli mogę się wypowiedzieć na temat tego zabiegu, to raczej nie chciałabym z niego korzystać, bo ten co ja miałam, to był strasznie mokry i głośny a efekty? raczej mierne a powinny być widoczne, bo bardzo, bardzo rzadko coś robię ze swoją buźką.
Milutkiego dnia

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

A gdzie są odpowiedzi do mojego pytania? ;-(
Stary 2011-04-02, 10:33   #1958
Anecka
Zakorzenienie

Ja uzywalam, ale robily mi maske wiec podziekowalam

medalion, wlasnie czytalam o tym i wiekszosc byla zachwycona efektami, dlatego myslalam zeby na toisc, bo tej normalne mikrodemabrazji nei mogę.. a ze ani razu nie bylam na czyms takim to myslalam ze skutki powinny byc natychmiastowe no ale warto sie przekonac na wlasnej skorze

No j a Tobie nie odpowiem na zadane pytanie, bo nigdy u kosmetyczki nie bylam. Jakos nie czuje potrzeby

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012

Edytowane przez Anecka
Czas edycji: 2011-04-02 o 10:36
Stary 2011-04-02, 10:42   #1959
medalion40
Przyczajenie

Anecka, a dlaczego mówisz, ze mikro nie możesz, skoro nie byłaś;-) Jeśli chodzi o zbaiego mikro, to efekty są jak najbardziej, a o oxybrazji już się wypowiedziałam Niekomfortowe są zatyczki do uszu
Stary 2011-04-02, 11:12   #1960
Anecka
Zakorzenienie

Nie moge ze wzgledu na cere. (znamiona, tradzik ropowiczy)

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2011-04-02, 11:23   #1961
famka89
Zadomowienie

Cytat:
Famka89 oczywiście że mogę zdradzić, ale nie wiem, czy byłoby to naruszeniem regulaminu
A co do Oxybrazji, to jeśli chodzi o Legnicę, to nie wiem, czy ktoś ma ale Wrocław na pewno. Szukaj w Klinice Nantes
Jeśli mogę się wypowiedzieć na temat tego zabiegu, to raczej nie chciałabym z niego korzystać, bo ten co ja miałam, to był strasznie mokry i głośny a efekty? raczej mierne a powinny być widoczne, bo bardzo, bardzo rzadko coś robię ze swoją buźką.
Milutkiego dnia

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

A gdzie są odpowiedzi do mojego pytania? ;-(
Szczerze to nie potrafię Ci odpowiedzieć na te pytanie... Chodzę tylko do jednego salonu kosmetycznego - jestem wierna Uwielbiam ten klimat wewnątrz , piękne meble , subtelny zapach , fachowa obsługa - lubie jak wchodzę do salonu i mogę swobodnie porozmawiać , bez wymuszonych rozmów o banalnych tematach. Jedyny minus to brak zniżki dla stałej klientki. Chociaż i tak mają bardzo tanio jak na taki dobry standard. 5 zł za brwi woskiem , 30 zł maniciure , 100 zł oczyszczanie twarzy itp.
Stary 2011-04-02, 11:35   #1962
medalion40
Przyczajenie

Anecka rób coś ze swoją cerą, bo następstwa mogą być wielkie. Idź do dermatologa.
Famka mogę Ci pogratulować takiego salonu. Ważne, że czujesz ten klimat, że czujesz się tam ok. A jakie zabiegi oczyszczania wykonujesz? Manualne, czy mechaniczne?

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

A jeśli chodzi o zniżki, to też zależy jak często chodzisz. Może się upomnij Ja np swoim klientom od czasu do czsu jakieś gratisy dorzucam tj masaż twarzy, czy też zabieg parafinowy
Stary 2011-04-02, 12:31   #1963
famka89
Zadomowienie

Cytat:
Anecka rób coś ze swoją cerą, bo następstwa mogą być wielkie. Idź do dermatologa.
Famka mogę Ci pogratulować takiego salonu. Ważne, że czujesz ten klimat, że czujesz się tam ok. A jakie zabiegi oczyszczania wykonujesz? Manualne, czy mechaniczne?

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

A jeśli chodzi o zniżki, to też zależy jak często chodzisz. Może się upomnij Ja np swoim klientom od czasu do czsu jakieś gratisy dorzucam tj masaż twarzy, czy też zabieg parafinowy
Ostatnio byłam na mechanicznym , ale już podziękuje nigdy więcej.
Na jakiej ulicy znajduje się Twój gabinet? Z miłą chęcią odwiedziłabym Twój salon.
Stary 2011-04-02, 12:40   #1964
Anecka
Zakorzenienie

Medalion, lecze sie od hmm.. 13 lat
Widac juz skutki, na cale szczescie ciaza troszke pomogla

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2011-04-04, 21:52   #1965
medalion40
Przyczajenie

Witaj Anecka, tak sobie myśle o Tobie i myślę. Myślę o Twoim trądziku.... Nie wiem ile masz lat, ale zapewne jesteś już dorosła skoro piszesz o ciąży. Nie znam podłoża Twojego trądziku, ale najczęstrzą przyczyną w późniejszym okresie życia jest STRES! Wyeliminować Skoro myślałaś o Oxtbrazji, to moze też warto poczytać o IPL?;-)

Famka89: Jak dobrze poszukasz w moim profilu, to znajdziesz;-), a jak znajdziesz już, to nie wiem, czy moje warunki by Ci odpowiadały;-) ale nowe osoby mile widziane
Stary 2011-04-05, 08:04   #1966
xandra23
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
Pedagogiczna jest chyba na piastowskiej, taka wielka biblioteka, naleze tam ale od czasu zakonczenia studiow nie bylam
Na piastowskiej to czytelnia.

---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ----------

Cytat:
Napisane przez famka89 Pokaż wiadomość
Szczerze to nie potrafię Ci odpowiedzieć na te pytanie... Chodzę tylko do jednego salonu kosmetycznego - jestem wierna Uwielbiam ten klimat wewnątrz , piękne meble , subtelny zapach , fachowa obsługa - lubie jak wchodzę do salonu i mogę swobodnie porozmawiać , bez wymuszonych rozmów o banalnych tematach. Jedyny minus to brak zniżki dla stałej klientki. Chociaż i tak mają bardzo tanio jak na taki dobry standard. 5 zł za brwi woskiem , 30 zł maniciure , 100 zł oczyszczanie twarzy itp.

Mogę prosić o namiar, jeśli to w Legnicy. Bo ja ostatnio byłam u kosmetyczki zrobić brwi i połowy tej co trzeba mi nie wyrwała. Wolę wosk.
Stary 2011-04-05, 10:01   #1967
beat@
Zakorzenienie

GG do beat@ Send a message via Skype™ to beat@

Famka - a gdzie ty chodzisz?? Co do regulacji to ja zawsze muszę pójść do kosmetyczki bo sama nie zrobię tego (choć niektórzy umieją), jednak ja mam do tego 2 lewe ręce. Póki co chodzę do salonu na Libana.

Medalion40 - poszukam zaraz w profilu, może się skuszę bo by mi się już przydało No i tak w ogóle to witam w naszych skromnych progach

Patrycja 28.06.2014

beat@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-05, 10:38   #1968
Anecka
Zakorzenienie

Nie chce mi sie pisac o moim tradziku, a co do IPL droga sprrawa i tez mi powiedziala dermatolozka ze nie moge. Bralam Izotek i bylo super Moze sie utrzyma ten stan, choc po ciązy znow mam krosty. ale duuuzo mniejsze.

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2011-04-05, 15:02   #1969
famka89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez beat@ Pokaż wiadomość
Famka - a gdzie ty chodzisz?? Co do regulacji to ja zawsze muszę pójść do kosmetyczki bo sama nie zrobię tego (choć niektórzy umieją), jednak ja mam do tego 2 lewe ręce. Póki co chodzę do salonu na Libana.

Medalion40 - poszukam zaraz w profilu, może się skuszę bo by mi się już przydało No i tak w ogóle to witam w naszych skromnych progach
chodzę do Eliksir'u na Złotoryjskiej
Stary 2011-04-05, 15:39   #1970
beat@
Zakorzenienie

eee to niedaleko, jeśli dobrze kojarzę to tuż za rogiem

Patrycja 28.06.2014

Stary 2011-04-05, 16:09   #1971
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
chodzę do Eliksir'u na Złotoryjskiej
Mieszkam tutaj gdzie Eliskir

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2011-04-06, 13:30   #1972
Anabellita
Zadomowienie

medalion40
ja nie chodzę do kosmetyczki, więc nie pomogę. Nie mam pojęcia nawet jakie zabiegi są wykonywane i co one dają
Zawsze jak coś mi się dzieje z cerą to czytam o kosmetykach na wizażu (KWC) i jak znajdę coś godnego uwagi to lecę do drogerii.
Znam babeczkę, która robiła u kosmetyczki makijaż permanentny - poprawa obrysu ust. Kosmetyczka nieźle jej to spaprała - wyglądała okropnie. Obrys był nierówny, niesymetryczny, po prostu koszmar!

CÓRCIA

"Każdy z nas jest aniołem o jednym skrzydle, wzlecieć możemy tylko gdy obejmiemy się nawzajem".

Edytowane przez Anabellita
Czas edycji: 2011-04-06 o 13:31
Anabellita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-06, 22:18   #1973
beat@
Zakorzenienie

Dziewczyny chciałabym coś takiego odwalić na weselu http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0&NR=1 albo na wejście na salę albo zaraz po zjedzony obiadku wyjść z TŻ-tem z sali i paroma znajomymi i orkiestra zacznie mówić że nadszedł czas na pierszy taniec no i byśmy zaczęli od tego - takie wejście na salę na nasz taniec i po zakończeniu już ten prawdziwy

tylko mam jeszcze do was pytanie bo zakochałam się w tym filmiku serio no walnieta ostro jestem no i teraz taka sprawa bo obsesyjnie chciałabym go mieć w telefonie i w wolnej chwili sobie go oglądnąć da się jakoś zrobić żebym miała ten filmik np. z youtube no nie wiem jakoś go nagrać na lapku czy coś bo nie mogę znaleźć nigdzie go tak o do pobrania niewiem może napisać do tej pary maila z prośbą o niego ehh ja i te moje pomysły taaaaki szleniec ze mnie

Patrycja 28.06.2014

Stary 2011-04-06, 22:36   #1974
maudy
Wtajemniczenie

sa takie konwentery do pobierania z youtube niektore programy odrazu Ci daja gorowy format avi naprzyklad
a pomysl bardzo fajny i ciekawie by to wygladalo Fajnie tam maja ze maja tak kilka druchien ( nie wiem jak sie odmienia ) Wszystkei w takich samych sukienkach i tak ogolnie jak sobie nie poradzisz to jutro Ci go skonwertuje
(swoja droga jak bym miala miec cos takiego to u mnie z muzyka nie bylo by problemu takie male zobaczenie na pewnym punkcie )
maudy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-06, 22:50   #1975
famka89
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny chciałabym coś takiego odwalić na weselu http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0&NR=1 albo na wejście na salę albo zaraz po zjedzony obiadku wyjść z TŻ-tem z sali i paroma znajomymi i orkiestra zacznie mówić że nadszedł czas na pierszy taniec no i byśmy zaczęli od tego - takie wejście na salę na nasz taniec i po zakończeniu już ten prawdziwy

tylko mam jeszcze do was pytanie bo zakochałam się w tym filmiku serio no walnieta ostro jestem no i teraz taka sprawa bo obsesyjnie chciałabym go mieć w telefonie i w wolnej chwili sobie go oglądnąć da się jakoś zrobić żebym miała ten filmik np. z youtube no nie wiem jakoś go nagrać na lapku czy coś bo nie mogę znaleźć nigdzie go tak o do pobrania niewiem może napisać do tej pary maila z prośbą o niego ehh ja i te moje pomysły taaaaki szleniec ze mnie
Co do pobierania to maudy już Ci powiedziała co i jak , a co do filmiku uwielbiam ten układ , widziałam go w oryginale - boskie grupa która to wykonała pierwotnie ma parę innych ciekawych choreografii .

Powoli wkręcam się w klimat weselny...czuje ,że to już niebawem
Stary 2011-04-06, 22:58   #1976
maudy
Wtajemniczenie

tez bym poszla gdzies na wesele , tak porzadnie sie pobawic a tu nikt daty konkretnej nie podaje . Tym czasem czekam na srode bo beda kabarety a potem odreagowywanie cala noc .
Stary 2011-04-06, 23:23   #1977
famka89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maudy Pokaż wiadomość
tez bym poszla gdzies na wesele , tak porzadnie sie pobawic a tu nikt daty konkretnej nie podaje . Tym czasem czekam na srode bo beda kabarety a potem odreagowywanie cala noc .
Tez idziesz na LIMO ? już się nie mogę doczekać
Stary 2011-04-06, 23:28   #1978
beat@
Zakorzenienie

Cytat:
sa takie konwentery do pobierania z youtube niektore programy odrazu Ci daja gorowy format avi naprzyklad
a pomysl bardzo fajny i ciekawie by to wygladalo Fajnie tam maja ze maja tak kilka druchien ( nie wiem jak sie odmienia ) Wszystkei w takich samych sukienkach i tak ogolnie jak sobie nie poradzisz to jutro Ci go skonwertuje
(swoja droga jak bym miala miec cos takiego to u mnie z muzyka nie bylo by problemu takie male zobaczenie na pewnym punkcie )
to zaraz będę próbować a w razie czego zgłoszę się do Ciebie

Cytat:
Co do pobierania to maudy już Ci powiedziała co i jak , a co do filmiku uwielbiam ten układ , widziałam go w oryginale - boskie grupa która to wykonała pierwotnie ma parę innych ciekawych choreografii .

Powoli wkręcam się w klimat weselny...czuje ,że to już niebawem
a to jest jeszcze jakiś oryginał?? pokazuj go szybciutko albo co to za grupa to poszperam w necie

Patrycja 28.06.2014

Stary 2011-04-06, 23:30   #1979
maudy
Wtajemniczenie

LIMO, fajne chlopaki powiem Ci ze dzialanie w Radzie Uczelnianej Samorzadu Studenckiego tez ma swoje pozytywne strony Bylam w marcu na wystepie LIMO i to co robia na zywo to poprostu REWELACJA dolaczylas do wydarzenia na fb ??
Stary 2011-04-06, 23:34   #1980
famka89
Zadomowienie

Cytat:
to zaraz będę próbować a w razie czego zgłoszę się do Ciebie

a to jest jeszcze jakiś oryginał?? pokazuj go szybciutko albo co to za grupa to poszperam w necie
Znalazłam to http://www.youtube.com/watch?v=zbr2ao86ww0
ale teraz zastanawiam się czy to co wkleiłaś przypadkiem też nie jest ich "oryginałem" (chyba tak). Reszty nie znalazłam na chwilę obecną

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

Cytat:
LIMO, fajne chlopaki powiem Ci ze dzialanie w Radzie Uczelnianej Samorzadu Studenckiego tez ma swoje pozytywne strony Bylam w marcu na wystepie LIMO i to co robia na zywo to poprostu REWELACJA dolaczylas do wydarzenia na fb ??
Proste ,że tak działam prężnie na fb

Btw , zajmujesz się Juwenaliami ? Może orientujesz się po ile są bilety ? Mam jeszcze parę pytań ;p ale potwierdź czy coś wiesz na ten temat

Edytowane przez famka89
Czas edycji: 2011-04-06 o 23:35
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości