Mdłości w niepamięć puszczamy, na pierwsze ruchy czekamy - mamy IX/X :) - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-09, 11:25   #4891
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato
Dot.: Mdłości w niepamięć puszczamy, na pierwsze ruchy czekamy - mamy IX/X :)

Jak tak was czytam to chyba muszę mojego na kurs gotowania wysłać bo on jedyne co to jajecznica i odgrzewanie rzeczy od mamy

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 11:30   #4892
Caltea
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Caltea mi też zawsze bardzo pomaga woda, zastanawiałam się nawet czy można w ciąży. Teraz pozostaję przy rutinoscorbinie i herbacie z miodem, ta ostatnia działa rewelacyjnie, ale muszę wypić minimum 3.

W życiu bym na to nie wpadła!! Zastanawiałam się, po co to jest, dzięki kobieto .
Można w ciąży, pytałam pielęgniarek, jak leżałam z grypą na ginekologii .
Co do pasów . Zawsze do usług
Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Która pierwsza ma usg połówkowe i kiedy? Ja 18.04.
Ja dopiero 4 maja, tak jak Agnyska

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
Coś wam kiedyś obiecałam z bukietem, dziś wkońcu znalazłam
Fajowy ten bukiet. Można podpatrzyć dla kumpeli na wesele?

Cytat:
Napisane przez kapka Pokaż wiadomość
Co do zakopywania dolów, to dzisiaj musicie mnie razem z nim pogrzebać.
Niestety, chciałabym by moje małżeńskie problemy były kilkudniowymi "cichymi dniami", a wiem, że czekają przede mną b.trudne decyzje i najprawdopodobnie wyprowadzka, więc ciężko mi tryskać ciężarnych optymizmem

będe Was podczytywać, napisze jak było po wizycie, miłego weekendu
Kapko

Cytat:
Napisane przez beti801 Pokaż wiadomość
O Tuchowie słyszłam dużo dobrego, szczególnie o Gorycy. Nie wiem czy wiesz, ale w Roztoce k/Zakliczyna otworzyli nową przychodnię i on tam własnie pracuje. Nawet P mnie namawiał żebym się zastanowiła nad rodzeniem tam, bo to moje rodzinne strony, więc odwiedzano bym nie częściej, ale jednak zostanę przy Sakowej.
W Roztoce 2 tyg. temu rodziła synowa mojej kuzynki. Wszyscy potwierdzają, że opieka świetna, lekarze mili, pielęgniarki usłużne, w ogóle bardzo nowo i nowocześnie. Ale UWAGA: nie ma oddziału czy choćby stanowiska neonatologicznego:confuse d: (nie zaintubują, nie zreanimują, nie zresuscytują itp). Podobno jest tylko 1 inkubator, a w razie komplikacji, wzywają karetkę z Tarnowa i odwożą maluszka lub mamę. Jak dla mnie głupota, bo wiadomo, że czasem liczą się minuty a nawet sekundy. A urodzić można nawet na łóżku, które nie jest sterowane elektronicznie.

Dziewczyny! Super wymyśliłyście tytuły. Mnie chyba jednak najbardziej podoba się z tą kruszynką, co skrywa swoją płeć (bo bodziaki można wykorzystać w następnej części).
Caltea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 11:36   #4893
beti801
Raczkowanie

Caltea no to nieciekawie w takim razie. Przecież do Tarnowa od nich to ze 30km jest

Ja też dziś rosołek A na drugie sznycle, ziemniaczki i mizeria
beti801 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 11:37   #4894
aa2
Zakorzenienie

matko też tak macie? ja najchetniej zakopałabym sie w pościeli i lezała i leżała, nawet do wanny nie chce mi sie wskakiwac wrryyy
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 11:39   #4895
Caltea
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 81gosia Pokaż wiadomość
w mojej książce piszą że pod koniec 3 miesiąca, a 14tydz, to już według nich 4 miesiąc, więc wszystko zależy od dzidzi.
Ja już miałam potwierdzoną płeć w 13 tyg. na Usg genet. No ale trafiłam do, śmiem twierdzić, najlepszego specjalisty w tej dziedzinie przynajmniej na całą Polskę płd. A w 15 tyg. mój gin stwierdził płeć na 100%.

Cytat:
Napisane przez gerda Pokaż wiadomość

Zawsze chciałam dać imię Szymon (bo jakoś wewnętrzne czuje, że to siusiak), ale teraz jakoś mi zbrzydło, a do tego żadne inne imię mi si nie podoba a niech to...
Gerda, mój małż się upiera przy Szymonie, ale ja jestem na NIE. Ale tak naprawdę, to jeszcze nie jestem pewna czy przez te parę miesięcy nie przyzwyczaję się do tego imienia. Na razie mówimy do brzuszka Miś (od Michał), ale tu także szału nie ma

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
wszyscy dzisiaj mają imprezki my też idziemy na urodzinki
Buuu, nie wszyscy. Dzisiaj siedzenie w domu, a jutro mieliśmy się wybrać do Krakowa, ale nie wiem czy nie będzie tam Sajgonu z powodu rocznicy katastrofy smoleńskiej
Stary 2011-04-09, 11:39   #4896
aa2
Zakorzenienie

no ale nie ma co marudzić , muszę sie ruszyć chyba najpier wanna na rozruszanie potem pralka a potem prasowanie-kurcze w co ja sie mam ubrać? musze jakoś wyglądac a jak to zrobić jak w mało co sie mieszcze ?
Stary 2011-04-09, 11:43   #4897
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
matko też tak macie? ja najchetniej zakopałabym sie w pościeli i lezała i leżała, nawet do wanny nie chce mi sie wskakiwac wrryyy

Też tak mam. Pogoda nie nastraja pozytywnie. Czuję się ociężała i zmęczona. Jedyne na co miałam siłę to zrobienie twarożku, zjedzenie go i zrobienie listy tego co muszę zrobić najlepiej w ten weekend na uczelnie. Wyszło mi 10 pkt czyli jestem w i płakać mi się chce norlmalnie

Wymianka.
Stary 2011-04-09, 11:44   #4898
Caltea
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez beti801 Pokaż wiadomość
Caltea no to nieciekawie w takim razie. Przecież do Tarnowa od nich to ze 30km jest
Ja bym się nie odważyła. Moja pierwsza córka urodziła się naprawdę mizerna (tylko 6 pkt) i gdyby nie natychmiastowa reakcja neonatologów to... wolę sobie nawet nie wyobrażać.

Cytat:
Ja się zmobilizowałam i umyłam głowę, ale już mi się nie chciało wymalować i teraz straszę reaktywowanym trądzikiem.
Robię z moją Masią jajko wielkanocne z cekinów na konkurs do przedszkola. Alladyn się skończył i już jestem wzywana do roboty.
Stary 2011-04-09, 11:50   #4899
danika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Caltea Pokaż wiadomość

W Roztoce 2 tyg. temu rodziła synowa mojej kuzynki. Wszyscy potwierdzają, że opieka świetna, lekarze mili, pielęgniarki usłużne, w ogóle bardzo nowo i nowocześnie. Ale UWAGA: nie ma oddziału czy choćby stanowiska neonatologicznego:confuse d: (nie zaintubują, nie zreanimują, nie zresuscytują itp). Podobno jest tylko 1 inkubator, a w razie komplikacji, wzywają karetkę z Tarnowa i odwożą maluszka lub mamę. Jak dla mnie głupota, bo wiadomo, że czasem liczą się minuty a nawet sekundy. A urodzić można nawet na łóżku, które nie jest sterowane elektronicznie.
dlatego własnie tam się nie zdecyduję rodzić, chociaz warunki rewelka i na pewno się bardzo tam starają bo im zależy na "klientach" inkubatorów mają wiecej niż 1 na pewno, ale nie ma neonatologa, a pediatrzy tez ponoc jacys drugiego sortu - tak słyszałam. W sumie waham się najbardziej miedzy starym a tuchowem

w krakowie na pewno bedzie sajgon, bo to i smolensk i off camera jest, takze ludzi bedzie w pierony

ja dzis robie naleśniki z pieczarkami, serkiem żółtym i szynką
danika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 11:56   #4900
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
jeśli o mnie chodzi to dzień obojętny, ale zdecydowanie 17 i wzwyż, bo musi małż dojechac z pracy i przejąć opiekę nad Konradkiem. U szewca?
Tż myślałam nad Szewcem
Cytat:
może być
w insomni jes fajnie też
A gdzie to ? Co to za lokal ?
EDIT Już znalazłam - ale ja wolę na starówce jakoś, tam tak klimatycznie jest

Może być na 17, nie ma problemu

Edytowane przez miss.hot
Czas edycji: 2011-04-09 o 11:58
miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 11:58   #4901
agnyska81
Zakorzenienie

Wczoraj się tak niekulturalnie ulotniłam bez pożegnania - dałam na chwilę mężowi komp i już mi go nie oddał

Cytat:
Napisane przez 81gosia Pokaż wiadomość
według tej Warszawskiej listy to np. Bogusława i Bogumiła (chociaż u mnie w domu to zawsze mówiło się Bogusia niezależnie od podstawowego) Bożena - ciekawe co by mój małżonek powiedział na Bożenkę - jego mama tak miała
Bogusia podoba mi się, Bożena mniej (jakoś znam same niepozbierane Bożeny ).

Cytat:
mój czajnik elektryczny ze starości zaczął przeciekać i bratowa która pracuje w sklepie ze sprzętem doradziła mi taki fajny, który ma funkcje podgrzewania wody do określonej temperatury jak już jest przegotowana woda wystygnięta to wystarczy zaznaczyc do jakiej tempki sie chce ją podgrzac i jest wygone to będzie jak sie będzie mieszanki dla maluszka robić
Popieram pomysł czajnika z ustawieniem temperatury Aż szkoda, że nie muszę kupować nowego

I ja dziś na urodziny do cioci Będą na pewno pyszności, a moja waga ciągle w górę

Niech mi ktoś zdradzi jak się robi te naleśniki z nadzieniem wytrawnym (czy to z tuńczykiem, czy z szynką i serem). U mnie zawsze tylko naleśniki jadło się z dżemem lub z serem na słodko.

Joga z rana jak śmietana.

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2011-04-09 o 12:03
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 12:17   #4902
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Też tak mam. Pogoda nie nastraja pozytywnie. Czuję się ociężała i zmęczona. Jedyne na co miałam siłę to zrobienie twarożku, zjedzenie go i zrobienie listy tego co muszę zrobić najlepiej w ten weekend na uczelnie. Wyszło mi 10 pkt czyli jestem w i płakać mi się chce norlmalnie
o matko z 10 punktami nie dałabym rady
u mnie dwa punkty zaliczone: kąpiel i wstawione pranie
teraz najgorsze musze wybrać ciuch poprasować a potem ja sie umalować i wyprostować kudły-ło matko to dla mnie dziś wyczyn niesamowity
Stary 2011-04-09, 12:25   #4903
bruma
Rozeznanie

Dzisiaj to faktycznie jest coś nie tak...mi od rana pęka głowa do tego brzuszek mnie troszkę pobolewa, zapewne przez tą przeprowadzkę w firmie owszem nosić nie nosiłam, ale trzeba było popakować poprzesuwać. Teraz odpoczywam...jedynie na co dzisiaj było mnie stać to wstanie z łóżka, zjedzenie śniadania i włączenie wizażu
bruma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 13:02   #4904
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Jak tak was czytam to chyba muszę mojego na kurs gotowania wysłać bo on jedyne co to jajecznica i odgrzewanie rzeczy od mamy
No mój tak samo, no i jeszcze herbata i kawa jedna różnica że odgrzerwane przeze mnie, bo sam too tylko kanapki by jadł
aj jak ja bym chciała żeby mi mąż choć raz zrobił jedzonkooo

Cytat:
Napisane przez Caltea Pokaż wiadomość

Fajowy ten bukiet. Można podpatrzyć dla kumpeli na wesele?

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Wczoraj się tak niekulturalnie ulotniłam bez pożegnania - dałam na chwilę mężowi komp i już mi go nie oddał
No mój mi też jak zabierze to już pozamiatane
Niech mi ktoś zdradzi jak się robi te naleśniki z nadzieniem wytrawnym (czy to z tuńczykiem, czy z szynką i serem). U mnie zawsze tylko naleśniki jadło się z dżemem lub z serem na słodko.
Mnie też, ja jeszcze z brzoskwiniami robiłam, i meksykańskie, ale z serem i szynką to bym spróbowała

Cytat:
teraz najgorsze musze wybrać ciuch poprasować a potem ja sie umalować i wyprostować kudły-ło matko to dla mnie dziś wyczyn niesamowity
Ja już obiad zrobiłam nawet i ogarnełam, zostało mi pozmywać i łazienke doczyścić
Mąż poodkurzał, ale powiem szczerze że następnym razem to ja się za to wezmę odkurzać godzine stał zanim się podniósł, a potem przeleciał całe mieszkanie w 3 minuty.. Ale licza się chęci
Tez bym chciała się pomalować ale tak samej dla siebie w domu to mi się nie chce, to samo ubrać w coś innego niż dresy

Cytat:
Napisane przez bruma Pokaż wiadomość
Dzisiaj to faktycznie jest coś nie tak...mi od rana pęka głowa do tego brzuszek mnie troszkę pobolewa, zapewne przez tą przeprowadzkę w firmie owszem nosić nie nosiłam, ale trzeba było popakować poprzesuwać. Teraz odpoczywam...jedynie na co dzisiaj było mnie stać to wstanie z łóżka, zjedzenie śniadania i włączenie wizażu
Tez takie dni miałam
Leż i odpoczywaj

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 13:10   #4905
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bruma Pokaż wiadomość
Nie ma po co się forsować, jak nie musisz. Odpocznij sobie solidnie, na pewno lepiej się poczujesz Na ból brzucha to bardzo pomaga

Stary 2011-04-09, 13:23   #4906
acelinka
Zakorzenienie

Ale znowu mi smaka narobiłyście na różne pyszności już się nie moge doczekać kiedy wpadniemy na te urodziny na pewno będa pyszne ciacha a potem jedoznko mmmm i pewnie znowu będe chciała wszystkiego się najeść a nie będe umiała, bo niestety ilość miejsca w żołądku jest ograniczona

ale póki co czekam na tż'ta aż z pracy wróci, ciekawe o której pewnie późno .. zawsze jak gdzieś mamy iść czy to w weekend czy w tygodniu to jak na złość kończy późno
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 13:25   #4907
spray
KWC

Kilka stron wcześniej pisałam, że jedno z łódzkich centrów handlowych zorganizowało wspaniałą rzecz - weekendowe darmowe badania USG 2d i 4d. No i dzisiaj z samego rana pojechaliśmy tam, chociaż nie sądziłam, że coś z tego będzie. O dziwo - dostałam się i po niecałej godzinie czekania zostałam zaproszona na leżankę. Niestety nie zakwalifikowałam się na 4d, bo ciąża jest za mała (18tc) i miałam tylko klasyczne USG przez powłoki brzuszne. Muszę Wam powiedzieć, że to było najdłuższe i najdokładniejsze USG w ciągu całej mojej ciąży (5 badanie). Lekarka przemiła, bardzo kompetentna i dokładna. Dziecko rośnie prawidłowo i jest bardzo ruchliwe, no i pokazało co tam ma między nogami. Dziewczyny, będę mieć SYNKA!
Przyznam, że jestem bardzo rozczarowana, strasznie chciałam mieć dziewczynkę, ale trudno, chłopaka też będę kochać.
spray jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 13:30   #4908
acelinka
Zakorzenienie

spray, to super nie spodziewałam się, że na takiej masowej akcji będą tak dokladnie badać gratuluję synusia oczywiście, że będziesz kochać, najmocniej na świecie jak to mówi moja znajoma "chłopcy sa przynajmniej prości w obsłudze"
Stary 2011-04-09, 13:30   #4909
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Witam sobotnio

Cytat:
wszyscy dzisiaj mają imprezki my też idziemy na urodzinki

ja ide wstawić rosołek i ogarnąć kuchnie a jak tż z pracy wróci to idziemy po autko
to super, będziecie mieć w końcu nowe autko i nie będziesz musiała się bujać busami

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
Gosia ja mam rosołek i naleśniki Zapraszam - małż narobił tyle, że pułk wojska by się najadl. I krokiety mam też, bo kusicielki juz mnie skusiły a jakby tego było mało dziś małż oznajmił że na kolację robi placki po węgiersku ciekawe kto to wszystko zje?
fajny ten mąż, tyle gotuje i mu się chce
Cytat:
współczuję, ale na pewno się zmobilizujesz i dasz radę. z perspektywy czasu cieszę się, że już mam ten etap za sobą i nie muszę się uczyć i nic przygotowywać na zajęcia, ale jak mus to mus

A ja planowałam się dziś wyspać, a szwagier mnie już o 8:30 obudziłAle co zrobić, nawet się wyspałamposprzątałam, umyłam podłogi, byłam na zakupach, a teraz czekam na męża jak wróci z pracy i dalej remont.
Co do gotowania, to ja na razie dużych zdolności kulinarnych nie mam, tzn podstawowe rzeczy umiem gotować, ale moja nowa kuchnia się właśnie robi, także niedługo zacznę się dokształcać. Ach już nie mogę się doczekać
Wam dziewczyny ten czas tak szybko leci? Dopiero co był sylwester, a tu za 2 tyg święta i weekend majowy
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 13:30   #4910
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez spray Pokaż wiadomość
Kilka stron wcześniej pisałam, że jedno z łódzkich centrów handlowych zorganizowało wspaniałą rzecz - weekendowe darmowe badania USG 2d i 4d. No i dzisiaj z samego rana pojechaliśmy tam, chociaż nie sądziłam, że coś z tego będzie. O dziwo - dostałam się i po niecałej godzinie czekania zostałam zaproszona na leżankę. Niestety nie zakwalifikowałam się na 4d, bo ciąża jest za mała (18tc) i miałam tylko klasyczne USG przez powłoki brzuszne. Muszę Wam powiedzieć, że to było najdłuższe i najdokładniejsze USG w ciągu całej mojej ciąży (5 badanie). Lekarka przemiła, bardzo kompetentna i dokładna. Dziecko rośnie prawidłowo i jest bardzo ruchliwe, no i pokazało co tam ma między nogami. Dziewczyny, będę mieć SYNKA!
Przyznam, że jestem bardzo rozczarowana, strasznie chciałam mieć dziewczynkę, ale trudno, chłopaka też będę kochać.
Jaka fajna akcja
Chyba rozumiem Twoje rozczarowanie, bo wyobrażam sobie, jakie moje by było, gdyby mi lekarz powiedział to samo Dopisałam w każdym razie do listy

Acelinko, no ja nie wiem, czy chłopcy tacy prości w obsłudze. Mi się właśnie wydaje, że jakbym miała syna, to by mi było trudno wejść w jego świat i go zrozumieć. No i w ogóle te zabawy, w którymś momencie nie nadawałabym się już i by mi powiedział "bo ty nie umiesz"

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2011-04-09 o 13:34
Stary 2011-04-09, 13:37   #4911
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21 Pokaż wiadomość
Witam sobotnio

to super, będziecie mieć w końcu nowe autko i nie będziesz musiała się bujać busami

Wam dziewczyny ten czas tak szybko leci? Dopiero co był sylwester, a tu za 2 tyg święta i weekend majowy
hejo

Bardzo się cieszę z tego powodu bo busów serio mam serdecznie dosyć, raz na jakis czas ok, ale taka gonitwa od busa do busa i stres czy się nie spóźni, czy zdarze na zajęcia, no i przede wszystkim im cieplej tym trudniej tam wysiedzieć ... o ile się siedzi

mi też strasznie leci czas, dopiero co była Wigilia i robiłam test, zobaczyłam dwie cudowne kreseczki a tu już Wielkanoc, majówka ... niedługo wakacje. Brzusio rośnie, powoli zaczynamy rzeczy kupować .. ani się nie obejrzymy a będziemy na porodówce
Stary 2011-04-09, 13:45   #4912
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Dziewczyny, będę mieć SYNKA!
Super, że jesteś zadowolona z badania
Rozumiem Cię doskonale, też przy pierwszej ciąży jakoś nastawiłam się na dziewczynkę, a na połówkowym lekarz pokazuje wyraźnie, że to chłopiec - mąż oczywiście wniebowzięty, ja też się cieszyłam, ale na początku to taka sobie radość była, dopiero potem zrozumiałam - że najważniejsze, że dziecko zdrowe, będę go kochać A teraz synek jest całym moim życiem
I przy tej ciąży już mi obojętne czy będzie dziewczynka czy chłopiec - choć kiedyś chciałam mieć parę, tak teraz nie mam parcia na to - zresztą ktoś tam w brzuszku już siedzi i ja tego nie zmienię

Lausanne, Magialena - a jakiś znak rozpoznawczy będziemy miały ??
I umawiamy się już w środku Szewca czy gdzieś indziej ?
Może jeszcze do tego dnia któraś więcej z dziewczyn się zdecyduje

Stary 2011-04-09, 13:51   #4913
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Lausanne, Magialena - a jakiś znak rozpoznawczy będziemy miały ??
I umawiamy się już w środku Szewca czy gdzieś indziej ?
Może jeszcze do tego dnia któraś więcej z dziewczyn się zdecyduje
A ja ??

Spray gratuluję badania, a co do chłopaka, hm na poczatku było mi to objętne , ale jak dowiedziałam się że chłopak to takie rozczarowanie że szkoda że nie dziewczynka .. kto będzie mi pomagał w kuchni ? Mąż syna zarazi rybkami i samochodami a ja kogo będę stroić
Potem dociera dopiero zdrowy rozsądek i myśl alby dziecko było zdrowe

25.08.2011

Stary 2011-04-09, 13:58   #4914
aa2
Zakorzenienie

Spray gratuluje syna przywykniesz do myśli i potem nie bedziesz sobie mogła wyobrazić ze chciałaś dziewczynkę
ja sie zastanawiam co bedzie ze mną no bo w sumie mi obojetne ale przeczucie mam na chłopaka ciekawe czy jak mi powiedzą ze dziewuszka czy bede rozcazrowana ze przeczucie sie nie sparwdziło

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

no zrobiłam wszystkie trzy punkty nawet jesczze jedno pranie wstawiłam he he teraz tylko sie zrobić na ładnie i bedzie dobrze
Stary 2011-04-09, 14:15   #4915
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
A ja ??
Jakaś dziś zakręcona jestem
Czyli jest nas na razie 4
- Małgosia
- Lausanne
- Magialena
- ja

Stary 2011-04-09, 14:34   #4916
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
Przyznam, że jestem bardzo rozczarowana, strasznie chciałam mieć dziewczynkę, ale trudno, chłopaka też będę kochać
.
O proszę tak jakbym czytała siebie. Co prawda teraz już nastawiłam się tak na chłopca że innej opcji nie ma i jak zobaczyłam reakcję tż... który prawie skakał pod sufit...

Na dziewczynkę będzie czas, chociaż po twoich przejściach pewnie szybko się za drugie nie zabierzesz co?

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Cytat:
To ja podziwiam, położyłam się na "kilka minut" i wstałam dopiero teraz. Wieczorem mecz, na który jednak idę ( tż obdzwonił i popytał kolegów i okazuje się że bezpieczniuśko i w ogóle) a później jakaś elegancka kolacja z tych biznesów tż ...a ja patrzę w lustro i pomalowanie się i wyprostowanie włosów to dla mnie w tej chwili jak wejście na himalaje. Poza tym na tej mojej liście przeraża mnie punkt wybrania tematu na filozofię i pisania pracy nie znam nic tak nudnego- chyba że mój wykładowca prowadzi to tak nudno i beznadziejnie że nie widzę utoku tego przedmiotu.

Wymianka.
Stary 2011-04-09, 14:37   #4917
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Zbiłam sobie syropik zabryzgałam całą kuchnię , trzeba jechać po drugi, ale to dopiero wieczorem .. łeee

25.08.2011

Stary 2011-04-09, 14:39   #4918
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
Zbiłam sobie syropik zabryzgałam całą kuchnię , trzeba jechać po drugi, ale to dopiero wieczorem .. łeee
ojejciu hahah

Wymianka.
Stary 2011-04-09, 16:39   #4919
kellysss
Zakorzenienie

to tak dla zabawy:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post26254869
sprawdzcie czy zgadza Wam sie płec dzidziola

Mi wyszla dziewczynka

Stary 2011-04-09, 16:53   #4920
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

kellysss mi też wyszła dziewczynka, hehe ciekawe czy się sprawdzi;P
może teraz będzie wysyp dziewczynek
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości