|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Panny Młode - część IV
czesc kobitki
no tak jak mowilam sie sprezylismy i tak -tz ubrany jeszcze tylko buty ale to jutro -obraz kupiony(u nasd taka tradycja)oczywiscie Jana Pawla II -podwiazka bialo-RÓŻOWA ![]() -kolczyki(bardzo delikatne malutkie) -majttochy dla mnie wiec pedzimy do przodu dzisiaj jakies zakupy przez allegro i pozostaje nam czekac na 1maja dzisiaj tesciowa ma uroidzinki torcik upuieczony tylko sie wykapac i pedzic na impreze ![]() milej soboty i niedzieli
|
#3392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a podwiązka to nie powinna być niebieska?
|
|
|
|
|
#3393 |
|
Zakorzenienie
|
A ja chyba wcale nie będę mieć podwiązki, wciąż się nad tym zastanawiam.
Ewka gratulacje, ja dziś po kolejnych poszukiwaniach garnituru z TŻ-em, stwierdzam że nie chcę już z nim chodzić i dalej szukać bo mnie tylko denerwuje
|
|
|
|
#3394 |
|
Zakorzenienie
|
Aksa hihi ja też muszę siebie pilnować... Ostatnio czekoladkę Wedlowską truskawkową wciągnęłam
CAŁĄ!!!Dark o proszę jaki Ty masz spust A nie wglądasz Ewcia to super Ja podwiązkę mam Dostałam od poprzedniej PMki co suknię kupowałam od Niej Hihi Tylko jest koloru kiecki-więc doszyję jakąś niebieską wstążkę![]() No a ja dziś poćwiczyłam-w końcu Miałam codziennie i co i nic Trza się wziąć za siebie
|
|
|
|
#3395 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kwiatuszek PRZEŚLICZNY!!! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() (później zawsze będziesz mogła sobie edytować) Może zrób zdjęcie sukni wiszącej Ja też mam dekolt w serduszko i bałam się o biustonosz bo mam 75 E ;/ ale wszyją mi do sukni miseczki i nie będę zakładała stanika ![]() Dziewczynki byłam dziś z rodzicami na zakupach w Maximusie (takie wielkie hale gdzie sprzedają Chińczycy, turcy i polacy z masą ciuchów, butów i wszystkiego) Kupiłam papierowe torby (takie jak dają w sklepach z ciuchami) i nakleję na nie drukowane kartki i będę w nich dawać gościom po flaszcze wódki (tzn tym, którzy będą późno wychodzić |
|||
|
|
|
#3396 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bieliznę też kupiłam ostatnio jak byłam w PL.Odebraliśmy już papier o naukach przedślubnych |
||||
|
|
|
#3397 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya o kurka to nieźle
Ale zdzierają! Hihi myślisz? Muszę pomyśleć Dzięki wielkie![]() No i fajnie masz z tym stanikiem w sukience!!! Zazdroszczę! ![]() Fajno,że zakupy zrobione! Ja kupiłam ino pudełka na ciasta i samo ciacho będziemy dawać. Nie wydoliłabym finansowo jakbym miała dać flaszeczkę...![]() qsloncu z poradni też papierek trzeba mieć. Babki tam uczą jak mierzyć temperaturkę Zapłacisz-papierek dostaniesz Więc poproś Mamę albo kogoś niech podejdzie do poradni i powie co i jak.
Edytowane przez Joasiunia:) Czas edycji: 2011-04-09 o 21:32 |
|
|
|
#3398 |
|
Zakorzenienie
|
witam majóweczki
jak tam przygotowania?My bylismy dzis na spowiedzi, strasznie się balam a w zasadzie spowiedz jak kazda inna, rachu ciachu i po krzyku i omowilismy szczegoly z orkirstrą i dopiero podpisalismy umowe, bo jeszcze tego nie zrobilismy![]() Czas zasuwa, jeszcze troche i maj |
|
|
|
#3399 |
|
Zakorzenienie
|
A mówicie przed spowiedzią,że to jest ślubna spowiedź czy dopiero po spowiedzi karteczki dajecie i nic nie gadacie?
|
|
|
|
#3400 |
|
Zakorzenienie
|
aaa pokażę wam sukienkę, która bym kupiła na poprawiny jakbyśmy mieli
P090411_13.45.jpg P090411_13.45_[01].jpg Tylko kolory wyszły jakieś nie prawdziwe (jak to zwykle ) ciemna była koralowa a ta jasna ecru/beżowaA to jest sukienka, którą znaleźliśmy z tatą dla mamy (rozmiar dużo większy była spięta z tylu dlatego rękawki tak dziwnie odstają) oczywiście sukienka była w trochę innych kolorach (tu wyszła jakoś szaro-niebieska a w rzeczywistości ma cieply odcień) P090411_13.38.jpg Edytowane przez takaya Czas edycji: 2011-04-09 o 21:57 |
|
|
|
#3401 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3402 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya genialne te kiecki
U nas na moim zad...iu nie znajdzie takiej fajnej A kiecunia dla Mamy-ślicznaqsloncu karteczki ksiądz daje. Może zapomniał U nas poradnie są przy kościołach. No i ten papierek daje się jak się protokół spisuje. Macie już spisany???
|
|
|
|
#3403 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale szwagier zaprponował pizzę, nie moglam odmówić![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() pijecie piwko?
|
|||||||
|
|
|
#3404 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3405 |
|
Zakorzenienie
|
Passion DAWAJ! Chociaz może ja to sobie otworze winko od kolegi...
![]() Joasiunia nie pytałam,ale pewnie ze 300zł jak nie więcej |
|
|
|
#3406 |
|
Zakorzenienie
|
![]() cytując klasyka(moja koleżanka) pije dzisiaj na smutno
|
|
|
|
#3407 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a widziałyście ten kurs?:
https://wizaz.pl/Makijaz/Inspiracje/Wiosna-malowane Wiosna-malowane_large_lead.jpgSUPERANCKI zielony makijaż!!! Chociaż mi podoba się chyba bardziej bez tego granatu wokół oka Wiosna-malowane-krok-8_art_270_203.jpg |
|
|
|
#3408 |
|
Zakorzenienie
|
Passion haha no nieee
Ale wiesz... Ja cudze to tak lubię na chwilę No to wiesz... Jak pizza-to nie można odmówić A piwko-chętnie! Tylko nie o tej godzinie Bo się zasikam![]() O matko Weider Bleeeeee ja tylko zaczęłam Masakra! Nigdy więcej!qsloncu no od jakiegoś czasu poradnię trzeba zaliczyć A Twój TŻ niech pójdzie do poradni i powie co i jak. Myślę,że Mu wpiszą papierek. Zapłaci i beje z głowy![]() Takaya ale boska jest! Kurka no zaje.ista
|
|
|
|
#3409 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ZDROWIE MAJÓWECZEK!!!! |
|
|
|
|
#3410 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jednak zostan przy tym fiolecie. A właśnie, te zdjęcia co wyslałaś(dostałam 2 maile) to zdecydowanie lepiej ak sama sie umalowałaśmysle, że wytrzymam, ze 3 dni ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3411 |
|
Zakorzenienie
|
Joasiunia myślę, że króciutka nie mierzyłam bo bym się jeszcze napaliła na nią
![]() Wiedziałam,że spodoba się TŻtowi bo mierzyłam ślubna w takie róże i one bardzo mu się podobały swoja drogą świetna sukienka dla świadkowej PMki z kwiatową suknią 1.jpg P090411_13.45.jpg Fajnie by razem wyglądały ![]() ooo albo jako poprawinowa dla PMki z taką kwiatową suknią
Edytowane przez takaya Czas edycji: 2011-04-09 o 22:40 |
|
|
|
#3412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Makijażystkę zmieniłam ( i to przed chwilą!!!) Namiary wyczaiłam tam w bazie wizażystek i będzie mnie malowała i czesała Próbny pewnie będę miała dopiero przed wieczorem Panieńskim 7go (chciałam by na coś się przydał ten fryz i mejkap)Wszyło mi o wiele taniej bo za cały swój pakiet (fryzura i makijaż ślubne +próbne) i makijaż siostry 380zł (wcześniej miałam 150zł makijaż ślubny +próbny, 120zł włosy +80zł próbny i 80zł makijaż siostry) Co do Widera TO MASAKRA! Ja ledwo przebrnęłam przez pierwszy dzień i to robiac większe odsapki niż pozwlalają a też powinnam zacząć Edytowane przez takaya Czas edycji: 2011-04-09 o 22:47 |
|
|
|
|
#3414 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
hmm ciekawe co założy swiadkowa mojego TZ?Cytat:
|
|||
|
|
|
#3415 |
|
Zakorzenienie
|
Pijaczyny normalnie
![]() Takaya a ja nadal nie dostałam mejla I Cię nie widziałam![]() No i fajnie by tak razem wglądały fajnie ![]() Passion no nie? Ja z moją d..ą nie mam szansChyba spadam spać Zakupiłam właśnie na All albumy dla rodziców-więc z głowy![]() Dobranoc |
|
|
|
#3416 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żarcik ![]() Cytat:
![]() tez ide zaraz spac ale jeszcze papierosek
|
||
|
|
|
#3417 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi się jeszcze nie chce spać. Hehe zapomniałam jak to jest palić przed snem i na dzień dobry !! 4 lata będzie w maju a dokładniej 10 maja jak nie palę
|
|
|
|
#3418 |
|
Zakorzenienie
|
qslońcu
najgorsze w palaczach jest to,że albo śmierdzą albo smrodzą ![]() Zatem witamy po stronie pięknie pachnących
|
|
|
|
#3419 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
Kurka wodna w drukarce zaczyna już brakować tuszu ;/ a muszę wydrukować jeszcze 5 zaproszeń, winietki, część do mapy stołów już nie mówiąc os tronach do ksiąg gości, które muszę zrobić do soboty! Wydrukowałam jeden wierzch od zaproszenia, ale widać, że coś jest nie tak z drukiem;/ będę musiała pogonić TŻta aby poleciał zregenerować toner. |
|
|
|
#3420 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
Jaki piękny dzień promienie słońca liżą źdźbła traw... ![]() Cytat:
Dobrze ujęte ![]() Cytat:
![]() Dobra idę na basen ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Czyli zajmę się tym w przyszły weekend
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:52.

CAŁĄ!!!
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

) ciemna była koralowa a ta jasna ecru/beżowa

U nas poradnie są przy kościołach. No i ten papierek daje się jak się protokół spisuje. Macie już spisany???