|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Panny Młode - część IV
DZIEWCZYNKI MAMY!!!
No i wybraliśmy do tego piosenkę http://www.youtube.com/watch?v=onpJ6fLBif8 Tyle,że poprosimy DJa by nam to skrócił do 3minut bo się zamęczymy ![]() Lubimy ColdPlaya X&Y to taki nasz album przy którym się poznawaliśmy ![]() Więc jest SUPER! |
|
|
|
#3422 | ||||
|
Zakorzenienie
|
eh pewnie i powinna
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
bosko to bedzie wygl;adac masakra ![]() szampan mamy juz w cenie ![]() tort i paczki dla gosci zamowimy w lokalu co by nie wozic tego a tam tez maja wiec spoko dzisiaj moze jeszcze dwoch kolegow TZ zaprosimy i sie wybieramy do spowiedzi kurde strasznie sie stresuje
|
|
#3423 |
|
Zakorzenienie
|
Passion rzuć to cholerstwo! Nie pal! Ja normalnie w życiu nie miałam papierosa w ustach
Bleeee i nienawidzę jak palący palą przy niepalących Aż się odechciewa kogoś odwiedzać kto pali! I wkurza mnie to,że każdy mnie zatruwa A niech paczka kosztuje 50 zł!!!!!!! Może palacze by się prędzej oduczyli palić![]() Takaya o proszę widzę,że taki nowocześniejszy pierwszy taniec Fajna piosnka![]() Ewcia powodzenia ![]() A my się nadal zastanawiamy nad pierwszym tańcem Podoba mi się Kombi-Zaczaruj mnie,ale kurka trochu za wolna Może Magma-Wszystkie chwile... Hmmm
Edytowane przez Joasiunia:) Czas edycji: 2011-04-10 o 12:58 |
|
|
|
#3424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:![]() mądrze piszesz kobieto ja tez NIGDY papierosa w ustach nie mialam i na szczescie TZ tez nie pali
|
|
#3425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takaya super pioseneczka też wolałabym coś obcojęzycznego... no ale jakoś przeżyje, my wybraliśmy Seweryna Krajewskiego - najpiekniejsza.No i dla Joasiuni wstawiam kwiatki takie coś mi wyszło i zostawiam ![]() |
|
|
|
|
#3426 |
|
Zakorzenienie
|
Z salsowych super tez jest przeróbka Maroon 5
http://www.youtube.com/watch?v=vR-IA3eyRbM ![]() I_K SUPER wyszły Ci te kwiatki!!!
Edytowane przez takaya Czas edycji: 2011-04-10 o 15:10 |
|
|
|
#3427 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3428 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
ale jak teraz patrzę to fajne by były całe różowe butki ![]() aaa i kupiliśmy koszulę taliowaną jaśniutką ecru dla TZ i niebieską na drugi dzień, a i krawat śluby
|
|
|
|
#3429 |
|
Zadomowienie
|
Wróciłam do żywych.
Wczoraj przyjechał TŻ, zadzwonił czy jestem w domu i że będzie za pół godziny, był na przymiarce garnituru o czym nawet nie wiedziałam no i się pogodziliśmy. Powiedziałam mu, że nie chce mieszkać z jego rodzicami,ale tłumaczył mi że to tylko na początku, że musimy sobie wszystko ułożyć ( mam nadzieję że tak naprawdę będzie). Wogóle w piątek jego mama do mnie wydzwaniała ale nie odebrałam, nie chciałam z nią rozmawiać bo to przecież nie jej sprawa, to nie z nią będę się wiązać, mówiła mojej mamie żebym ustąpiła, ale kurcze co ja zawsze mam ustępować. We wtorek mam przymiarkę i będę kupować biżuterię, porobię zdjęcia. |
|
|
|
#3430 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jak mogę to zawszepo myję ząbki i rączki a jak nie to guma do zucia. Ale wiem wiem i takj smierdzi![]() Cytat:
tak z ranaCytat:
to umiecie salsę?![]() Cytat:
ale np babka i teściowa nie przejmuja sie i jaraja gdzie popadnie nawet przy jedzeniu...i jeszcze pretensje, że u nas trzeba wychodzić![]() super wyglądają ![]() ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Cytat:
![]() za dobrą, dla Ciebie, decyzję
|
||||||
|
|
|
#3431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3432 |
|
Zakorzenienie
|
Magsik super, ze się pogodziliście!
) Już nie mogę się doczekać Twoich przymiarkowych fotek
|
|
|
|
#3433 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia
![]() I_K suuuper!!!!!!! Normalnie dumnam z Ciebie Super są Naprawdę pięknemagsik no widzisz!!! Zobaczysz pomalutku pomalutku dojdziecie do ładu i składu![]() ![]() Passion to w imieniu niepalących DZIĘKI!!! Ona pali... Jej narzeczony pali... Jeszcze jak Ich Ciotki przyjadą-to my siedzimy-nic nie widać! Siwucha!!! I się dziwić,że mnie głowa boli![]() A u mnie od jutra remont
|
|
|
|
#3434 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3435 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3436 |
|
Zakorzenienie
|
Hihi nooooooo
![]() Takaya moim zdaniem duużo lepiej wyglądasz w swoim makijażu
Edytowane przez Joasiunia:) Czas edycji: 2011-04-10 o 22:27 |
|
|
|
#3437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam to szczęście że Aga będzie mnie malować na ślub
|
|
#3438 |
|
Raczkowanie
|
Dorgie Majowe PM,
mi pozostało już niecałe 4 tygodnie do weselicha i zaczynam się stresować, że nie zdąże wszystkiego pozałatwiać... nie wszystkie ludziska jeszcze potwierdziły swoją obecność mimo że do 31 marca był termin na zaproszeniach... ![]() W sobotę byłam na próbnej fryzurze i jestem w miare zadowolona, zdjęcia poniżej
|
#3439 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() skorpio84 a czy fryzura długo ci się trzymała? Bo nie wiem czy miał być taki efekt, ale dla mnie masz troszkę nieład z tyłu. ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Dziewczyny znalazłam sobie naszyjnik na ślub za .... 70000
|
|
|
|
#3440 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale mieszkać powinniście sami ![]() Cytat:
ciut dopracować trzeba, ale w sumie próbne tak robią że mniej lakieru i mniej się trzyma cześć dziewczyny wiem miałam się nie przejmować ale te emocje wczoraj był termin potwierdzenia ![]() skoro nie chcą przyłazić to mogliby chociaż łaskawie dać znać
|
||||||
|
|
|
#3441 |
|
Zakorzenienie
|
T'ai nie łam się, niestety wszystkie to przerabiałyśmy
. Teraz musisz zadzwonić żeby dowiedzieć się ile w końcu masz osób. Ja np. wczoraj miałam taką sytuację że mama zadzwoniła do cioci i ona stwierdziła że nie wie czy przychodzą, a jej mąż powiedział że na 100% przychodzą i komu teraz wierzyć?!
|
|
|
|
#3442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moja koleżanka z liceum ma zaproszenie od 2,5 mies i ona nie jest w stanie powiedzieć czy będzie z kimś no ludzie mało jeszcze miała czasu zaprosić jakiegoś kumpla ![]() to jest trochę niepoważne, najważniejsza jest ![]() albo dzwoni wujek że będzie z ciocią więc pytam co z kuzynami, jego synami a on nie wie chociaż jeden z nim mieszka!!!!!
|
|
|
|
|
#3443 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety, tacy są ludzie. Trzeba ich zdecydowanie ukrócić, albo tak albo nie i to teraz, bo jak brak odpowiedzi to nie liczę. A koleżanka niezła.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaczęłam właśnie od rana smsy pisać do kuzynów do wujka zadzwonię wieczorem co z jego synami bo wiem że pracuje i jeszcze do jednego bo stamtąd też 4 osoby milczą a ciocia i wujek od bolącej nogi zadzwonili wczoraj że "oczywiście będą"
|
|
|
|
|
#3445 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
Cytat:
no ale tak to jest jak sobie kolie diamentową upatrzyłaś Cytat:
|
||
|
|
|
#3446 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya oba makijaże są ładne ale ten twój bardziej chyba dodaje ci charakteru
więc chyba mogłabyś mieć ciemniejsze oko |
|
|
|
#3447 |
|
Zakorzenienie
|
Ech, co za ludzie. Ci od nogi to the beściaki
, ale chociaż przychodzą i jeszcze zadzwonili.---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Takaya a skąd miałam wiedzieć że to diamentowa , zwyczajnie posiadam taką umiejętność wypatrzenia u jubilera zawsze tych najdroższych rzeczy
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
No i zapomniałabym napisać. Magsik super!!! Bardzo się cieszę, tak jak ci pisałyśmy takie rzeczy trzeba na spokojnie. Ja też miałam taki czas że prawie rozstałam się z TŻ-em, raz przez jego kochaną mamusię (a on się jeszcze dziwi że zapomnieć jej tego nie umiem), a raz to już nie pamiętam dlaczego
|
|
|
|
#3450 |
|
Zakorzenienie
|
Skorpio fajna ta fryzurka! Jak jeszcze ją dopracujecie to będzie super
Bo póki co to taka roztrzepana jest![]() Dark olaboga ![]() Ech mnie po świętach też czeka zapewne dzwonienie po ludziach czy przychodzą Ale dużo osób już nam potwierdziło Więc choć tyle![]() Oj dobra spadam malować pokój... Jeszcze dzisiaj @ dostałam Wrrr... Buziaki do potem![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:33.

No i wybraliśmy do tego piosenkę 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Miałam codziennie i co i nic
) ciemna była koralowa a ta jasna ecru/beżowa

Aż się odechciewa kogoś odwiedzać kto pali! I wkurza mnie to,że każdy mnie zatruwa
klask i:

za dobrą, dla Ciebie, decyzję
Naprawdę piękne

chociaż jeden z nim mieszka!!!!!