|
|
#31 |
|
Kici kici miau miau
|
Dot.: Wiosenne porzadki - zapraszam ;-)
a jakich pigmenciakow MAC szukasz?
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
rypka85 miałam ten rozświetlacz, to zdaje się brillant coś tam, tak? Średnio mi pasował
Z tej serii bardziej interesuje mnie sand. No nic, poczytam o zapachach, które proponujesz i dam znać ![]() Ranko w intensywnych kolorach, nie nudziaki
|
|
|
|
#33 |
|
Kici kici miau miau
|
hym w intensywnych kolorach mam Lovelly Lilly i Old Gold .. reszta sa brazowe niestety
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Tak to taki rozświetlacz
Oki to poczytaj o zapachach i czekam na wieści
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#36 |
|
Kici kici miau miau
|
chocolate brown, tan,
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli miniaturki są jak nowe, to może bym się skusiła. Masz może fotki? Odpisz proszę u mnie
|
|
|
|
#39 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
- Dior, 1-Couleur Eyeshadow - cień Satin Taupe, ubytek nieznaczny. Ale nigdzie swatchy nie moge znalezc. Masz moze realne zdjecie i kod? On ma faktycznie nazwe Satin Taupe?
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
cos za miniaturki perfum? zapraszam do obu watkow
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
Może za podkład Lancoma chcesz podkłąd MakeUp ForEver HD kolor 125?
---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Może za podkład Lancoma chciałabyś Make Up For Ever HD kolor 125? |
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz cos u mnie za:
Toni&Guy, Finishing Shine Spray (Spray nabłyszczający) - nowy. Tołpa, zestaw antycelulitowy: borowinowy koncentrat drenująco-wyszczuplający (na noc) i balsam borowinowy wygładzająco-ujędrniajacy - nowy. Prosze odpisz u mnie... link w podpisie
Edytowane przez _Kari_ Czas edycji: 2011-04-09 o 00:13 |
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
słuchaj, znalazłam jeszcze u Ciebie Everyday Minerals - formuła kryjąca, big, odc. Buttered Tan, na życzenie sfotografuję ubytek. Czy byłabyś skłonna go oddać? Jeśli tak to ile go zostało? ;-) czy jest bardzo ciemny? Nie jestem wielkim bladziochem, ale do opalonej buzi też mi daleko ;-)
|
|
|
|
#45 |
|
Kici kici miau miau
|
a Lovely Lilly nie kcesz?
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Pixie Cosmetics, Cover de Luxe - podkład mineralny, Calista 0, nowy nieotwierany. i satynową piżamkę
odp u mnie kochana https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post26239401
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
zwierzun nie, oczywiście ze nie, pomyliłam z mackiem. To trendy taupe
![]() TeeQuillaa napisałas, że poza watkiem masz mnóstwo pereł - możesz napisać co? renisza78 niestety to za ciemny dla mnie kolor ![]() Rico22, zakochanawmoimbartusiu77 dziękuję, nie znalazłam nic dla siebie Dinulka na temat jasności sie nie wypowiem, spróbuj może poszukać swatchy w necie, a stopien zużycia postaram się w miarę szybko (choć pewnie najwcześniej w poniedziałek) sfotografować i opisać. ranka wydaje mi się jaki taki niaki
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Z bigów w tonacji bardzo jasnej mam kilka napoczętych Bigów
![]() Linen - bardzo jasny żółtawy - ok. 1/3 Biga EDM Fair Neutral - też bardzo jasny neutralny nie wybijaą żadne mocne odcienie i ładnie się wtapia- ok.1/2 Biga EDM Sandy Fair - też bardzo jasny, nie jest żółty, ale też nie różowy.... ok. 2/3 Biga. Moge też dołożyć sample róży itd
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
kochana widzisz cos u mnie?
|
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
Posiadam intensywne róże
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post26249002 . Najchętniej wymieniłabym na :- MAC, Peachtwist Sheertone Shimmer Blush - ubytek testowy. - MAC, Dark Soul - mini pigment 2,5 gr. Ubytek niezauważalny. proszę o kontakt
|
|
|
|
#51 |
|
Rozeznanie
|
Tak myslalam z ta nazwa
A powiedz mi jaki on ma kod i zuzycie? I jakie jest jego pochodzenie? Edytowane przez zwierzun Czas edycji: 2011-04-09 o 16:32 |
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
_Kari_ co chciałabyś za te wymienione bigi?
irsin nie bardzo kiwika wolałabym wymianę na cos z podobnej półki cenowej. zwierzun zużycie minimalne, wciąż widać oryginalne wzory, to jest mocno napigmentowany cień, odrobina wystarczy by się umalować. Ale przyjrzałam się swojemu różykowi nouby i daaaaleko mu jeszcze do widocznego zużycia, więc nie chciałabym go dublowac, bo raczej nawet swojego nie zdołam zużyć w jakimś rozsądnym terminie; może masz jakiś inny intensywny róż na wymianę? Rarrka90 nic nie znalazłam. |
|
|
|
#54 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#55 | |
|
JESTEM ONA
|
Cytat:
![]() np. K. Lagerfeld Kapsule Floriental, 75 ml, ubytek malutki , psikane kilka razy , max 4-5 ml w kartoniku?
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kaprysko nie lezy mi ta woda, miałam odlewkę ze wspólnych zakupów i to nie moja bajka |
|
|
|
|
#57 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#58 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Hejka, Soso
Tak patrze na Twój wymiankowy i pigment Macowy sie do mnie ładnie uśmiecha
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.

Z tej serii bardziej interesuje mnie sand. No nic, poczytam o zapachach, które proponujesz i dam znać