Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011! - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Tu na pewno nam się uda, nie zrobimy z siebie czuba! 12 19,35%
Tu nas boli, tam nas gniecie już chcę Ciebie dzidziusiu na świecie 2 3,23%
Czarne włoski? Łysa głowa? Pełna sala porodowa. 0 0%
Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata. 27 43,55%
Już minęła połowa miesiąca, a my jeszcze nie mamy żadnego brzdąca 0 0%
Atmosfera jest gorąca, każda chce mieć już swego brzdąca. 3 4,84%
Tutaj ciągnie, a tam boli - rozpakowujemy się powoli. 3 4,84%
Pierwszy dzidziuś już jest z nami, niedługo wszystkie będziemy matkami. 1 1,61%
Torby pakujemy, ścielimy łóżeczko-jeszcze chwila synku... moment córeczko... 14 22,58%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-19, 11:21   #4771
violisia
Zadomowienie

Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!

Cytat:
Napisane przez zosiaaa Pokaż wiadomość
dzień dobry

widzę że jest szansa że dzisiaj będzie jakiś dzieciaczek w końcu
muszę być na bieżąco żeby czegoś nie pominąć

za eweske i jej facecików bądź parkę

violisia za wizytę
Cytat:
Napisane przez atiz Pokaż wiadomość
anula wariatko szorować łązienkę nad ranem !!!

violisia powodzonka
Cytat:
Napisane przez enchantresss Pokaż wiadomość
!!!

co zaa snyyy .. bliżej rozwiązania coraz to lepsze , aż się boję co będzie u mnie ?? ..a i myślę , że skoro już takie regularne skurcze Cie dopadają coraz częściej ( i to bolesne ) to już naprawdę jest bliziutko

widzę dzieci/porody coraz częściej nawiedzają Nas w snach .. może to takie przygotowanie

co do uczulenia to narazie nie swędzi (odpukać) , ale czerwone nadal

gusiagatko , spóźnione życzenia urodzinowe (wyczytałam, że miałaś urodzinki ? ale nie było mnie wtedy na forum) .. bezbolesnego rozwiązania życzę , spełnienia marzeń , zdrowia duuuużo i wszystkiego czego tylko chcesz
a i bardzo podoba mi się ta bluzeczka w której zdjęcie dodałaś .. śliczna , też chcę taką
Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
Violisiu za wizytkę

Paulis, Ty już na nózkach
Gyyyyyyyyyyyros !! Własnie miałam plan go jutro zrobić, tylko czy jutro jest post ???
Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
Witam

Ewesko trzymamy z Miśkiem kciuki za Was!!
Aguś URODZIŁAŚ???

Trzymamy też kciuki za wizyty

Ja wczoraj robiłam pierwsze Miśkowe pranie, wszystkie body poprasowałam, miałam dość już o 22 w nocy dopadł mnie świąd prawej stopy i myślałam że urwe chadre!!! Ni to się poskrobać bo to gdzieś pod naskórkiem swędziało...

No i dziś wstałam tradycyjnie z mężem o 6.30 zrobiłam mu sniadanko, wyprawiłam do pracy i nastawiłam Miśkowe pranie nr2 i już się suszy.
Tylko słońce coś mozolnie przebija się zza chmur.

Jutro bedzie paczka z Irlandii

Mam 2 pytania:
1.Jakie macie torby do szpitala? Zamawiała któraś coś na allegro i może mi polecić? Bo nie mam i chyba faktycznie w końcu pójdę zapakowana w Lidlowy wór

2.Powiedzcie mi jak wy czujecie ruchy dzieciaczków? Bo ja w zasadzie w dzień jak jestem zabiagana to tylko pare razy odczuje jakieś wystające kolano a dopiero jak się wieczorem położe to jest akrobacja...
Wy też tak macie czy u Was dzieci kręcą się 24h/d??

dzieki laski

a ja juz po burach od klubowych kolezanek z wizazu hehe spakowana jakis czas, a co chwile cos dorzucam..:P

a dzidzius kreci sie zazwyczaj przez wiekszosc czasu, i to takie rozpychnie ktore inni widza ale np jak tz przylozy reke to nie czuje, a widzi brzusio falujacy

Edytowane przez violisia
Czas edycji: 2011-04-19 o 11:22
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 11:21   #4772
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!

Witam kobitki
Ja się pytam gdzie to obiecane słoneczko? Ciepło jest, ale miało byc też słonecznie . Dzisiaj zapomnielismy zamknac okno na noc i chyba bede chora, gardziołko boli i dreszcze brrrr....

Ciekawe co tam u Agus i Kwiatecka?? Mam nadzieje, że zaraz beda jakies wiesci
Ewesko spóźniłam sie troszkę, ale trzymam kochana, obys wrociła do domku już z maluszkami
Princi specjalnie dla Ciebie pójde zaraz sprawdzic tą kosc udową, żebys już zadnych głupot na necie nie czytała

A mi się dzisiaj sniło, że Anula zaprosiła nas na łososia z grilla, a jak przyszłysmy to nic nam nie chciała dac do jedzenia , pozniej postawiła tylko paluszki, krakersy i koreczki serowe

Edytowane przez Dziewczonka
Czas edycji: 2011-04-19 o 11:44
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 11:22   #4773
Zytus
Rozeznanie

Jeju, torba do szpitala, tez juz chyba powinnam zacząc o niej myslec!
Juz nawet raz mnie naszlo i wyjelam zeby zobaczyc jaka ona duza i na tym sie skonczylo, chyba poczekam jak matal urodzi i powie co jej sie przydalo a co dają w szpitalu, oczywiscie jesli wybierze ten sam szpital co ja.
Zytus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 11:24   #4774
Aliczka88
Zadomowienie

Uff czyli można powiedzieć norma... Bo myślałam że albo ze mna coś nie tak albo z Małym.

Do dziewczyn posiadających X Landery i foteliki Maxi Cosi!!!!
Ile czekałyście na realizacje zamówienia? Bo tak się zastanawiam czy to nie zamówić już tego wózka bo potem doopa blada jak mi przyjdzie w lipcu!

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 11:27   #4775
Anuu91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Zytus Pokaż wiadomość
Jeju, torba do szpitala, tez juz chyba powinnam zacząc o niej myslec!
Juz nawet raz mnie naszlo i wyjelam zeby zobaczyc jaka ona duza i na tym sie skonczylo, chyba poczekam jak matal urodzi i powie co jej sie przydalo a co dają w szpitalu, oczywiscie jesli wybierze ten sam szpital co ja.
No my już spakowane, ja w jedną swoje rzeczy ledwo zmieściłam, z Zosią bylo lepiej, ale i tak ścisk jest niezły Mi siostra Tż zrobiła listę rzeczy, które miałam zabrać, bo ona rodziła w tym samym szpitalu co ja, dużo tego, ale kij tam dźwigać tego nie muszę, a jak się przyda to będzie spoko
Anuu91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 11:27   #4776
enchantresss
Rozeznanie

http://wiadomosci.onet.pl/swiat/piec...wiadomosc.html

Gabrysia

04.06.2011
<3

enchantresss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 11:28   #4777
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Princi ja to przy ostatnim usg mam w ogóle namieszane, mój gin zmierzył małą na odczepnego i wyszły jakieś chore wymiary:
kosc udowa 35tydz6dz - 66mm
a z usg z 32tydz6dz - też 66mm
Cuda mi powychodziły, wiec się nie przejmuje, a Twój Flawcio ma raczej normalnej długosci nozki i wszystko jest w porządku kochana
Stary 2011-04-19, 11:30   #4778
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Aliczka a w czym prałas ??
U mnie słonca tez prawie nie ma
Moja Gabi nie kreci sie 24/24 jej ruchy sa raczej delikatne, mąż moze ze 3 x ją poczuł bo ciagle nie zdąży
U mnie to 33tc więc mam nadzieje, ze jeszcze sie mała rozkręci.
A żeby poczuć gdzie stopka, gdzie kolanko to juz w ogole nierealne

Na dniach otwartych w szpitalu dostałam karteczke co brac ze soba do szpitala i kazali uprac w płatkach mydlanych
Prałyscie w czymś takim ??

spice moze obkukaj easytony w salonie a potem z jakiegoś sklepu internetowego zamów?
ja tak chyba zrobie..

Pisałam czy nie pisała?
Eska do Agusi wysłałam ale poki co cisza !!
gdyby była w domky to by odpisała, nie

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 11:34   #4779
gusiagatko
Zakorzenienie

Cytat:
Na dniach otwartych w szpitalu dostałam karteczke co brac ze soba do szpitala i kazali uprac w płatkach mydlanych

Pisałam czy nie pisała?
A więc czekamy na wieści Ależ emocje

Jeśli chodzi o płatki mydlane, to ja z mamą przy moim najmłodszym bracie, tarłyśmy mydło dla bobasów na tarce i w tym prałyśmy ubranka. Na inne produkty mały miał uczulenie. Po 2 miesiącach używałyśmy już zwykłego proszku i było ok.

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 11:35   #4780
Anuu91
Raczkowanie

Cytat:

Pisałam czy nie pisała?
Na pewno by odpisała, tak myślę!
Anuu91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 11:38   #4781
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
Mam 2 pytania:
1.Jakie macie torby do szpitala? Zamawiała któraś coś na allegro i może mi polecić? Bo nie mam i chyba faktycznie w końcu pójdę zapakowana w Lidlowy wór

2.Powiedzcie mi jak wy czujecie ruchy dzieciaczków? Bo ja w zasadzie w dzień jak jestem zabiagana to tylko pare razy odczuje jakieś wystające kolano a dopiero jak się wieczorem położe to jest akrobacja...
Wy też tak macie czy u Was dzieci kręcą się 24h/d??
Ja kupiłam taką http://allegro.pl/duza-torba-na-week...538455319.html
i zaskoczona byłam jej wielkością, bo jest naprawde duża. Ogolnie jestem zadowolona, najfajniejsza jest komora na buty - na pewno bedzie wykoczystana

A co do ruchów, to rzeczywiscie jak sie odpoczywa to malucha czuc najmocniej, powiem szczerze, że jak mała się rusza jak chodze labo cos robie to nie jest to zbyt przyjemne i bolesne
Stary 2011-04-19, 11:40   #4782
atiz
Rozeznanie

Paulizia japonki nie chinki wzrośnie sprzedaz easytonów zobaczycie :0 ja też kupuje

Daisy dziękuje kochana za pamięć, właśnie dziś ma audyt giełdowy, firma wchodzi na giełdę, więc jest szaleństwo w firmie ale od 13 mogę rodzić
Też mam taką nadzieje że na odchowalni to założymy klub wsparcia grubasa, ja w sierpniu na wakacje jadę nie wyobrażam sobie że się rozbiorę do stroju kompielowego a wogóle do jakiego stroju przecież się nie zmieszczę

POLA ANNA 2 maja 2011 godz. 1.30

http://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4dilo4zr.png

atiz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 11:41   #4783
mary poziomkowa
Zakorzenienie

U Aguś ewidentnie jest coś na rzeczy, bo codziennie mają to firmowe gg odpalone, a dziś NIC. Moim zdaniem Oleńka już nabrała powietrza w płuca

Saniu, właśnie ja też widziałam te ciuszki, to co że chłopięce, kiedyś kupimy Hance, a co! Chociaż Ona może bardziej w reggae pójść - wnioskuję po ruchach przy Marice

Pauliziu, zdjęcie z fejsa chyba aktualne masz, co? Lustra weź pomyj, bo ja tam nie widzę, nic strasznego Co do tej mojej wagi, to naprawdę u mnie widać, no wszystko się osadziło w biodrach, tyłku, brzuchu. Brzuch rozumiem...

Daisy, ja za długo w domu nie wysiedzę Dziś skończyłam antybiotyk, a na samopoczucie nie mogłam w ogóle narzekać, tylko kaszel męczący, ale odkrztuszam elegancko, jak to z przyjaciółką wczoraj stwierdziłyśmy - pijacki kaszelek mam

Aliczko, zamówiłam w piątek, kasa doszła do nich w poniedziałek, we wtorek rano miałam wózek

Co do easytone, to trochę jednak mały wybór kolorów w sklepach. Na stronie Rebooka więcej. Ale zdecydowałam się na te czarno-różowe japony. Na spacery super będą. Za jakiś czas ogarnę też buty do joggingu, ale to dopiero za jakiś czas

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 11:44   #4784
Aliczka88
Zadomowienie

Cytat:
Aliczka a w czym prałas ??
U mnie słonca tez prawie nie ma
Moja Gabi nie kreci sie 24/24 jej ruchy sa raczej delikatne, mąż moze ze 3 x ją poczuł bo ciagle nie zdąży
U mnie to 33tc więc mam nadzieje, ze jeszcze sie mała rozkręci.
A żeby poczuć gdzie stopka, gdzie kolanko to juz w ogole nierealne

Ja prałam w Loveli Nastawiłam pralke na 95st. I wsypałam tylko proszek i nie dawałam już nic do płukania - żadnego płynu. Wszystko mi elegancko zaprało, po plamach na używanych ciuszkach nie ma nawet śladu a białe rzeczy aż jarzą po oczach Ma dzieciowy zapach - taki świerzy. Zadowolona w 200% jestem

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość

Aliczko, zamówiłam w piątek, kasa doszła do nich w poniedziałek, we wtorek rano miałam wózek
O widzisz... A zamawiałaś na allegro u jakiegoś konkretnego sprzedawcy?

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 11:45   #4785
atiz
Rozeznanie

enchantress co ty za makabry nam tu wklejasz, to jakaś masakra !

POLA ANNA 2 maja 2011 godz. 1.30

http://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4dilo4zr.png

atiz jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-19, 11:45   #4786
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violisia Pokaż wiadomość
ja dyis mam wiyzte 3majcie kciuki

enchantressswitaj po przerwie
lepiej już z tą wysypką ???

anula_81 szykuj się kochana, bo Zosia też już się spieszy

ddaaiissyy dzięki za pocieszenie, ale i tak spokojna będę dopiero jak już Gabi będzie przy mnie i nic złego po drodze się nie stanie ....
co do auta to tym razem tylko filtr do paliwa przeciekał więc dużo nas wymiana nie wyniosła ...
mam nadzieję że na jakiś czas teraz będzie już spokój ,...

spice1985 odczarowuję Twoją mega zgagę
podziałało ?????

Aliczka88 ja czuję Gabi w sumie 24h z małymi przerwami, jak się ruszam to czuję pojedyncze ruchy i rozciągania, a jak usiądę i odpoczywam to całe akrobację się zaczynają,
teraz np śpi bo nie wierzga ... wieczorem to już kompletne cuda wyczynia

torbę mam jakąś średnich rozmiarów... miękką, na ramię ...

na słońcu nieziemsko gorąco
Zosia szaleje ...
szkoda że nie mam tyle siły żeby z nią pobrykać ....
Gabi też widzę harce już odprawia, tyle że jakoś po skosie znowu .....
mężul niby wolniejszy dzień w pracy ma mieć ale jakoś nie kwapi się do jakiejś wyprawy na plac zabaw
idę coś zjeść chyba

ciągle zero wieści z porodówki ....

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 12:38   #4787
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Aliczko, kupowałam w sklepie internetowym na allegro niestety nie było żadnej oferty z wózkiem w jedynym słusznym wg mnie kolorze

Wizaż się chyba znowu pierniczy. Ale porażka ostatnio z tym Wizażem. Tak często jakieś awarie, błędy. Może za dużo reklam nawsadzane?

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 12:39   #4788
violisia
Zadomowienie

Laski czujecie my tu zniecierpliwione, bo nam dzici sie rodzic nie chce, tymczasem ejszcze zadna nie jest po terminie, hardcor sie zacznie jak mina nasze terminy a bedzie cisza, to dopiero bedzie wscieklosc i oczekiwanie hehe..

swoja droga Aga na 100% na porodowce i pewnie albo ciagl;e rodzi,albo dochodzi do siebie, wiadomo, zaraz po porodzie nei ebdzie biegla do telefonu a w trakcie juz napewno.. hehe wiec obstawiam jednoz druch hehe(swoja droga jaka ja genialna sie zrobilam w tej ciazy..:P.. )
Stary 2011-04-19, 12:41   #4789
mazianka81
Rozeznanie

Kurde takie emocje a tu Wizaż szwankuje???

oooo juz jest
Dzien Dobry ! dalej nic nie wiadomo????

3660g i 57cm szczescia
Gabryś jest z nami od 23.04.2011
mazianka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 12:44   #4790
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

aaaaaaaaaaaa czułam się wyalienowana !
wizaz mi ok godziny nie działał !!
Normalnie jak bez ręki ! nie widzialam co ze soba zrobić

Mary, no to skoro ich na sluzbowym GG nie ma to MUSIAŁO się zacząć dziać!!
ajjjj jakie emocje !!
Masz rację, na lato to lepsze japonki a nie "adidasy" GUPIA jestem
To jak skończyłas antybiotyk, to jakiegoś drina z palemką możesz Hanuśce zapodac

atiz; upsss to gorący debiut u TŻ.
Wchodzą na new connect ?
Trzymam kciuki !!
do 13 niedaleko więc wytrzymasz
Zmiescisz sie do stroju !! Ja sobie kupiłam na basen teraz taki normalny, nie ciążowy... wprawdzie XL ale wlazłam bez problemu.
Jak byłam na dniach otwartych w szpitalu, to wiele dziewczyn, które leżały już na oddziele z maluszkami miały malusi brzus, prawie niewidoczny, wiec sądze, że po porodze już nas wiele ubędzie !!!!
A gdzie planujecie wakacje, jeśli mozna spytac ??

andziot u Ciebie nieziemsko gorące ?O nie u mnie dalej nieziemsko pochmurnie i zero słoneczka
ufff dobrze, ze to tylko filtr !
Dziś wracacie?? tylko ostrożnie

do Kwiatecka tez napisałam

Twój pierwszy krzyk...

Edytowane przez ddaaiissyy
Czas edycji: 2011-04-19 o 12:46
Stary 2011-04-19, 12:45   #4791
violisia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mazianka81 Pokaż wiadomość
Kurde takie emocje a tu Wizaż szwankuje???

oooo juz jest
Dzien Dobry ! dalej nic nie wiadomo????
nic..:/

na kwietniowkach tez czekaja na wiesci od Agi
Stary 2011-04-19, 12:46   #4792
spice1985
Zadomowienie

wizaz znowu nie działał;/ Jak mężowi powiedziałam, to stwierdził, że pewnie powyskakujemy z balkonów:P I że możemy się zrzucić na lepsze serwery, tak jak mohery się na Rydzyka zrzucają uśmiałam się. Będę kiedyś emeryturę na wizaz wysyłać

Zęby Hanusi
spice1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 12:47   #4793
violisia
Zadomowienie

Cytat:
aaaaaaaaaaaa czułam się wyalienowana !
wizaz mi ok godziny nie działał !!
Normalnie jak bez ręki ! nie widzialam co ze soba zrobić

Mary, no to skoro ich na sluzbowym GG nie ma to MUSIAŁO się zacząć dziać!!
ajjjj jakie emocje !!
Masz rację, na lato to lepsze japonki a nie "adidasy" GUPIA jestem
To jak skończyłas antybiotyk, to jakiegoś drina z palemką możesz Hanuśce zapodac

atiz; upsss to gorący debiut u TŻ.
Wchodzą na new connect ?
Trzymam kciuki !!
do 13 niedaleko więc wytrzymasz
Zmiescisz sie do stroju !! Ja sobie kupiłam na basen teraz taki normalny, nie ciążowy... wprawdzie XL ale wlazłam bez problemu.
Jak byłam na dniach otwartych w szpitalu, to wiele dziewczyn, które leżały już na oddziele z maluszkami miały malusi brzus, prawie niewidoczny, wiec sądze, że po porodze już nas wiele ubędzie !!!!
A gdzie planujecie wakacje, jeśli mozna spytac ??

andziot u Ciebie nieziemsko gorące ?O nie u mnie dalej nieziemsko pochmurnie i zero słoneczka
ufff dobrze, ze to tylko filtr !
Dziś wracacie?? tylko ostrożnie

yyyy w tym roku to raczej u mnie na podworku heh przed domem:P chyba ze pod koniec wakacji jakis wypad nad rzeczke albo w gory bo nie mam daleko, ale tak to za rok nad morze smigamy, przynajmiej takie mamy plany
Stary 2011-04-19, 12:47   #4794
spice1985
Zadomowienie

Ahaa, mąż mi odebrał wyniki posiewu na paciorkowca: nie wyhodowałam żadnego Yupi.

Zęby Hanusi
Stary 2011-04-19, 12:57   #4795
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

MAM sesa od KWIATECKA !!
Zaraz Wam przepisze

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

es od Kwiatecka

Mam 6cm rozwarcia, ale skurcze marne. Niedługo zrobią mi próbę na oksytocyne i jutro rano będzie próba wywołania, więc czekam dalej aż coś zacznie się dziać
Najgorsze jest to, że te co jadą na wywołanie, tak jak dziś pojechało 3 to urodziła tylko jedna.
Boję się, że i u mnie coś nie pójdzie, bo niby rozwarcie spore. Pęcherz płodowy mówili, że widać a skurcze delikatne, tylko jak bym miała dostać okres.

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-04-19, 12:58   #4796
spice1985
Zadomowienie

Cytat:
MAM sesa od KWIATECKA !!
Zaraz Wam przepisze

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

es od Kwiatecka

Mam 6cm rozwarcia, ale skurcze marne. Niedługo zrobią mi próbę na oksytocyne i jutro rano będzie próba wywołania, więc czekam dalej aż coś zacznie się dziać
Najgorsze jest to, że te co jadą na wywołanie, tak jak dziś pojechało 3 to urodziła tylko jedna.
Boję się, że i u mnie coś nie pójdzie, bo niby rozwarcie spore. Pęcherz płodowy mówili, że widać a skurcze delikatne, tylko jak bym miała dostać okres.
No pisz,pisz,pisz Urodziła?!

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Cytat:
Napisane przez spice1985 Pokaż wiadomość
No pisz,pisz,pisz Urodziła?!
Aha...Kurczę,ale ją tam przetrzymają. Pewnie o to chodzi lekarzom jak mówią żeby bez silnych skurczy nie jechać na porodówkę, bo zostawią, a jak akcja jeszcze nie rozkręcona,to będzie się tam leżeć, a przecież można by czekać w domu. Biedny Kwiatecek.

Zęby Hanusi
Stary 2011-04-19, 12:58   #4797
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

haha spice Twoj TŻ bezbłedny
no ja bylam bliska skoku
Pomysł dobry, mysle, że wiele by się nas zrzuciło

Gratulki spice za wyniki

Twój pierwszy krzyk...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-19, 12:59   #4798
violisia
Zadomowienie

Cytat:
MAM sesa od KWIATECKA !!
Zaraz Wam przepisze

es od Kwiatecka

o jenyyyy jak widac to nie takie proste jak w amerykanskich filmach,albo ciazach z zaskoczenia:/ 3mamy za kwiatecka kciuki z Olusią.. niech jej sie wkoncu ruszy na dobreeee bidulka
Stary 2011-04-19, 13:00   #4799
spice1985
Zadomowienie

Cytat:
haha spice Twoj TŻ bezbłedny
no ja bylam bliska skoku
Pomysł dobry, mysle, że wiele by się nas zrzuciło

Gratulki spice za wyniki
Dzięki

Zęby Hanusi
Stary 2011-04-19, 13:03   #4800
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez spice1985 Pokaż wiadomość
Ahaa, mąż mi odebrał wyniki posiewu na paciorkowca: nie wyhodowałam żadnego Yupi.

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Cytat:
MAM sesa od KWIATECKA !!
Zaraz Wam przepisze

es od Kwiatecka

Już jej dużo do maksymalnego rozwarcia nie brakuje , trzymam kciuki, żeby skurcze się pojawiły i wszystko poszło szybko i bezboleśnie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości