Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.8 - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-04, 21:19   #691
Nika_2000
Wtajemniczenie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.8

Cytat:
Napisane przez paulina95 Pokaż wiadomość
Pozwolę sobie odpowiedzieć za sajf, może mnie nie zabije

Piesek i gałązka są z Agathy, a torebka z GalieriiSIM A Agathowe charmsy według dziewczyn są dużo ładniejsze od tych z Yes'a czy Apartu Ja też muszę je w końcu obejrzeć, bo po tych wszystkich fotkach kuszą strasznie

Ninka, no dokładnie, denerwujące to jest Ja nie rozumiem tego, czy oni nie wiedzą, że wybór korala to bardzo poważna decyzja?
a jakie ceny mniej więcej za te cudeńka (chodzi o gałązkę i pieska)
Nika_2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 21:23   #692
paulina95
Wtajemniczenie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.8

Cytat:
Napisane przez Nika_2000 Pokaż wiadomość
a jakie ceny mniej więcej za te cudeńka (chodzi o gałązkę i pieska)
Nie znam dokładnie cen, ale piesek coś około 240zł, a gałązka ok.140zł (jak coś podałam nie tak, to proszę mnie poprawić)

Ale do końca maja jest promocja -60%, więc korzystaj póki można

paulina95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 21:23   #693
dejona
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nina90 Pokaż wiadomość
No dokładnie
Tak samo mam np. w kosmetycznym, w rossmanie ten pan latający za mną jak pies za su.ką Nie cierpię tego
Cytat:
Ja tak samo Albo jak w jakimś sklepie ciuchowym (chociażby w H&Mie, chociaż dawno nie miałam takiej sytuacji, ale mniejsza z tym) latają za Tobą i ciągle te same pytania: pomóc w czymś?, może dać większy/mniejszy rozmiar? itp. itd. No ileż można Pamiętam jak kiedyś jakaś pracownica właśnie w H&Mie podleciała do mnie, nawyginała się we wszystkie strony, żeby obczaić jakie ubrania wzięłam, żeby je przymierzyć (jakąś bluzkę chyba wtedy wzięłam) i zaczęła latać po sklepie i mi przynosiła jakieś spodnie, które by do tej bluzki pasowały Myślałam, że się z niej posikam
ja dołoże jeszcze sephorę ostatnio jak byłam z przyjaciólka to pan -osobnik chodził za nami krok w krok i odstąpił od nas jak zapytałyśmy kiedy kończy prace bo chętnie sie z nim na kawe umówimy
dejona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 21:24   #694
ktsw
Zakorzenienie

melduje sie w kolejnej czesci poprzednią zakończyłam na porządnym 7 miejscu i ide teraz nadrobic
ktsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 21:24   #695
Miramar
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość
a ja mam jakąś fazę na murano - wzięłabym chyba to z turkusowymi prążkami

macie pomysł z jakim murano połączyć seledynowe w paseczki (jest ciemniejsze niż na zdjęciu - klik na mój opis)?

Widziałam to seledynowe połączone z pomarańczowym, pasowało
Miramar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 21:27   #696
paulina95
Wtajemniczenie

O tak, ja pamiętam jak byłam w Sephorze w tamtym roku właśnie jakoś kilka dni przed dniem matki, to te sprzedawczynie śmigały z tymi koszyczkami po sklepie i tylko czekały na to, żeby kogoś zaatakować Jak ja tam spędziłam ok.40 minut, to w tym czasie każda zdążyła podejść do mnie DWA razy (tych pań było z dziesięć) i najpierw wylatywały z tekstem: Dzień dobry, może w czymś pomóc?, a drugi raz: To jak, namyśliła się pani na coś? gdy ja już miałam prawie pełny ten koszyk Myślałam, że padnę, najgorsze było w tym to, że one chodziły krok w krok za mną i patrzyły, co wrzucam do koszyka (swoją drogą nie lubię tych koszyków, bo kiedy jakos tak źle tam poukładałam kosmetyki i mi się wszystko wywaliło)

Stary 2011-05-04, 21:29   #697
dejona
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BlueSummer Pokaż wiadomość
wklejam moje nowe nabytki, autorski wybór TŻ -a, źródło: salon w trollowej ojczyźnie, czyli Danii.

bursztyn + origami - podobno symbolizujący 7 potęg
śliczne oba
a dla byrsztyna to nawet miejsce na branso mam tylko te w naszych trolach takie jakieś nijakie
Stary 2011-05-04, 21:30   #698
paulina95
Wtajemniczenie

Ja już uciekam, do jutra

Stary 2011-05-04, 21:32   #699
dejona
Raczkowanie

Cytat:
O tak, ja pamiętam jak byłam w Sephorze w tamtym roku właśnie jakoś kilka dni przed dniem matki, to te sprzedawczynie śmigały z tymi koszyczkami po sklepie i tylko czekały na to, żeby kogoś zaatakować Jak ja tam spędziłam ok.40 minut, to w tym czasie każda zdążyła podejść do mnie DWA razy (tych pań było z dziesięć) i najpierw wylatywały z tekstem: Dzień dobry, może w czymś pomóc?, a drugi raz: To jak, namyśliła się pani na coś? gdy ja już miałam prawie pełny ten koszyk Myślałam, że padnę, najgorsze było w tym to, że one chodziły krok w krok za mną i patrzyły, co wrzucam do koszyka (swoją drogą nie lubię tych koszyków, bo kiedy jakos tak źle tam poukładałam kosmetyki i mi się wszystko wywaliło)
na to mam sposób prosze o próbke jakiegoś kremu i później moge spokojnie robic zakupy z regóły już żadna nie podchodzi
Stary 2011-05-04, 21:32   #700
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlueSummer Pokaż wiadomość
wklejam moje nowe nabytki, autorski wybór TŻ -a, źródło: salon w trollowej ojczyźnie, czyli Danii.

bursztyn + origami - podobno symbolizujący 7 potęg
śliczny bursztyn, a origami bardzo ciekawe

Cytat:
Napisane przez kaolinait Pokaż wiadomość
na allegro lubia przesadzac zreszta na ebayu tez mozna trafic na takie aukcje. W bransoletce jestem zakochana tylko ciekawi mnie jak bede sie czula z przywieszkami hehe, bo jak mnie wciagnie to hohoh... Jak przyjdzie moja przywieszka-torebka to dam Ci znac jak z jakoscia, bo to chyba taka sama jest.
mi trochę zajęło przyzwyczajenie się, że co chwila coś mi dynda i 'hałasuje' przy ręce ale teraz już jest ok i kompletnie mi bransoletka nie przeszkadza

Cytat:
martinia, a ja może jestem dziwna, ale jak ja kupuję korale, to dla mnie by mogło tych pań nie być w salonie Ja bym się tam sama najlepiej czuła i obsłużyła, bo jak one się mnie co chwila pytają w czym pomóc, podczas gdy ja próbuję się skupić i wybrać korala to mnie szlag trafia Dlatego pojadę sobie w sobotę do Promenady do pana Maćka (albo Marcina, nie pamiętam), który wyjmuje komódki z Pandorą i idzie poprawiać wystawę, żebym ja mogła się zastanowić co chcę w spokoju, o!
A jakby mi zaczęły doradzać, jakiego korala mam kupić, to nie wiem co bym zrobiła, ale nie byłoby to nic miłego chyba
u mnie nie są natarczywi, pokazują i stoją... tyle że ja zaczynam mówić, chyba bardziej do siebie , ale wywiązuje się wtedy rozmowa i jak poproszę to wyrażają własne zdanie mi to przeważnie pomaga w podjęciu decyzji i póki co jeszcze nie żałowałam wyboru

Cytat:
Napisane przez dejona Pokaż wiadomość
obyś miała więcej szcześcia niż ja
ja na swojego badsa już 9 tydzień czekam i jak w piątkowej go nie będzie to gdzie indziej będe szukac
nie dobijaj choć mam już z krukiem takie przeżycia - na puzzelka czekałam 6 tygodni ja wiem, że oni to z daleka sprowadzają ale mimo wszystko i tak trwa to za długo - strasznie mnie to denerwuje, ale czego się nie robi dla ślicznego beadsa...
martinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 21:46   #701
Nika_2000
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie znam dokładnie cen, ale piesek coś około 240zł, a gałązka ok.140zł (jak coś podałam nie tak, to proszę mnie poprawić)

strasznie drogie (ale są śliczne)
jak będę przejazdem muszę wejść do Agathy, przynajmniej je obejrzę
(a skoro jest ta promocja - to jest jeszcze wybór charmsów w salonach - np. a Arkadii?)
Nika_2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 21:54   #702
ktsw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jolta Pokaż wiadomość
a prosze Cie bardzo
przy okazji mam pytanie do dziewczyn posiadajacych trolowe skorki... czy z Waszymi tez sie dzieje cos takiego? moja przy rozprostowaniu wyglada jakby sie rozwarstwiala.. i wlasciwie to chyba troche sie rozlazi
tak, z moją tez tak sie dzieje. Mam ją od wrzesnia i nie wygląda juz za fajnie. Za taką cene nie powinno tak sie dziać jedyne pocieszenie ze kupilam ją przy zakupie 2 korali

Cytat:
Napisane przez Nika_2000 Pokaż wiadomość
większość charmsów ma zdjęcia ściągnięte z Thomasa Sabo, ale czy to oryginały - wątpię, za taka cenę
chociaż mogę się mylić - jeśli to prawdziwe zdjęcia to zrobię u niego super zakupy (może ktoś u niego już kupował?)
to nie są oryginały, poza tym poczytaj komentarze - duzo osób pisze ze na żywo nie wyglądają tak fajnie
ktsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 22:01   #703
BlueSummer
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lusia 13 Pokaż wiadomość
Bardzo mi się podoba to origami Jest super !!!
Cytat:
BlueSummer, śliczności
Cytat:
śliczne oba
a dla byrsztyna to nawet miejsce na branso mam tylko te w naszych trolach takie jakieś nijakie
Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość
śliczny bursztyn, a origami bardzo ciekawe
dzięki dziewczynki, cieszę się, że Wam się podobają
BlueSummer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 22:09   #704
Anno1989
Zadomowienie

BlueSummer, śliczne koraliki no i super mąż
Anno1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 22:22   #705
Tinka*
Wtajemniczenie

Cytat:
O tak, ja pamiętam jak byłam w Sephorze w tamtym roku
Bo w Sephorze dziewczyny mają coś takiego jak "koszyk dnia/tygodnia/miesiąca" i dla nich rarytasem jest klient który ma więcej niż 5 sztuk. 10 sztuk w koszyku to już cudo.. a najlepiej zeby było to sephorowskie.

Tinka* jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-04, 22:29   #706
BlueSummer
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anno1989 Pokaż wiadomość
BlueSummer, śliczne koraliki no i super mąż
dziękuję no i mężu chyba też muszę przy okazji podziękować ładnie
BlueSummer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 22:32   #707
Ariada
Wtajemniczenie

A mi popsuła się druga ulubiona para spodni w ten sam sposób, co jest teraz to już muszę kupić nowe, ale TŻ wiedząc, że będę musiała zrezygnować z korala zaoferował się, że zafunduje mi nowe portki kochany jest i dzięki niemu będę miała spodnie i korala chyba kupię serduszko pandorowe, tak na 99%
Ariada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 22:36   #708
Tygrys Tati
Zakorzenienie

ufff, trochę nadrobiłam
Jutro ja też będę miała serduszko pandorkowe.
Stary 2011-05-04, 22:39   #709
Filozofka888
Zadomowienie

Widzę, że pojawił się temat nadpobudliwych sprzedawców i ochroniarzy
Kiedyś mnie to strasznie wnerwiało i przez to nie mogłam skupić się na zakupach żeby dokonać odpowiedniego wyboru, ale z czasem nabrałam do tego dystansu
Najgorsze sklepy pod względem natręctwa i szpiegowania to rzeczywiście sephora, douglas, natura, rossman W sklepach z ciuchami rzadziej, czasem pytają w Orsay np czy dobrać apaszkę do bluzki etc:P W H&M zawsze trafiałam na fajną obsługę, jak o coś pytałam to zawsze pomogli, to samo w Zarze
W Aparcie i Kruku pracują dziwne osoby, niezbyt zainteresowane klientem (może jestem za niska czy coś).
Za to w yes jestem już chyba znana i obsługa się uśmiecha od wejścia
Czasem bywa, że w jakimś sklepie sprzedawca patrzy na mnie z góry, a potem mu mina rzednie jak podchodzę do kasy, cóż dziwny jest ten kraj bo chyba tylko w Polsce jest takie podejście.
Śmieszy mnie taka babeczka u mnie na osiedlu w takim butiku z ciuchami zawsze tak namawia i ma jeden sztandarowy tekst: "bardzo modne, wczoraj dziewczyna w Twoim wieku kupiła taką samą" i wtedy sobie myślę ciekawe czy ona wie ile ja w ogóle mam lat:P
Filozofka888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 22:43   #710
Miramar
Rozeznanie

Co do Chamili w Kruku, to niestety trwa to tak długo, bo robi się zamówienie zbiorcze ze wszystkich sklepów i raz na kilka tygodni zamawia się towar w Anglii.

Co do promocji na Dzień Matki, to w salonach Beatrix będą jednak rzemyki, a nie sznureczki.
Stary 2011-05-04, 22:49   #711
dejona
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Miramar Pokaż wiadomość
Co do Chamili w Kruku, to niestety trwa to tak długo, bo robi się zamówienie zbiorcze ze wszystkich sklepów i raz na kilka tygodni zamawia się towar w Anglii.

Co do promocji na Dzień Matki, to w salonach Beatrix będą jednak rzemyki, a nie sznureczki.
to chyba w nieodpowiednim momencie zamowienie złożyłam

tez mam taką informacje z krakowskiego beatrixa
jakieś przecieki z yesa albo kruka
Stary 2011-05-04, 22:51   #712
Lusia 13
Zakorzenienie

Cytat:

To promocja jeszcze trwa ??? Super Ciekawe czy jeszcze coś zostało, zastanawiam się nad kwiatem wiśni
Lusia 13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 23:01   #713
flowerpower2
Raczkowanie

Witam dziewczyny to mój pierwszy post w tym wątku ale już od dawna czytam i oglądam Wasze skarby. No i w końcu mam swoją bransoletkę zwykłą z Apartu do Charmsów oraz jedną zawieszkę (3 kluczyki srebrne też z Apartu). Nie wiem czy jest sens wklejać fotki - widziałam że kluczyki były już prezentowane. W weekend wybieram się po 2 nowe - muszelkę i babeczkę oraz czekam na jedną zawieszkę z allegro więc wkleję fotki jak już moja bransoletka będzie się lepiej prezentować
flowerpower2 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2011-05-04, 23:04   #714
Miramar
Rozeznanie

Cytat:
to chyba w nieodpowiednim momencie zamowienie złożyłam

tez mam taką informacje z krakowskiego beatrixa
jakieś przecieki z yesa albo kruka

Ponoć czasami szczęściary czekają na zamówioną Chamilię tylko 1-2 tygodnie.
Z Yesa ponoc tak samo jak w Pandorze, a co do Kruka nie wiadomo, myślę, że trzeba przeglądać wszystkie gazety typu Viva itp.
Stary 2011-05-04, 23:07   #715
Filozofka888
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez flowerpower2 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny to mój pierwszy post w tym wątku ale już od dawna czytam i oglądam Wasze skarby. No i w końcu mam swoją bransoletkę zwykłą z Apartu do Charmsów oraz jedną zawieszkę (3 kluczyki srebrne też z Apartu). Nie wiem czy jest sens wklejać fotki - widziałam że kluczyki były już prezentowane. W weekend wybieram się po 2 nowe - muszelkę i babeczkę oraz czekam na jedną zawieszkę z allegro więc wkleję fotki jak już moja bransoletka będzie się lepiej prezentować
Witaj flowerpower2 kluczyki z Apartu na początek to świetny wybór, myślę, że pasują do wszystkiego
Stary 2011-05-04, 23:36   #716
Tinka*
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Miramar Pokaż wiadomość
Ponoć czasami szczęściary czekają na zamówioną Chamilię tylko 1-2 tygodnie.
Z Yesa ponoc tak samo jak w Pandorze, a co do Kruka nie wiadomo, myślę, że trzeba przeglądać wszystkie gazety typu Viva itp.
Odzywam się, jako nieliczna szczęściara mój puzzel był gotowy po tygodniu od zamówienia. A liczyłam na 2-3tygodnie by wycelować w nową wypłatę. Pech chciał że zrealizowali moje zamówienie szybciej..

flowerpower2 - witamy

Stary 2011-05-05, 00:02   #717
sajf
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nina90 Pokaż wiadomość
kaolinait już wiem od jakiego sprzedawcy sa Twoje charmsy. Kiedyś też chciałam kupić tam zawieszkę-kość, ale one nie są dobrej jakości tak mi się wydaje Bo to mieszanka miedzi ze srebrem.
Dziewczyny co myślicie?
http://allegro.pl/zawieszka-charms-t...573105553.html
kupowała któraś u tego gościa/??
VlS ma te charmsy( TS like) i pisała ze szbko się scierają i nie warto.

---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ----------

Cytat:
BlueSummer, śliczności

martinia, a ja może jestem dziwna, ale jak ja kupuję korale, to dla mnie by mogło tych pań nie być w salonie Ja bym się tam sama najlepiej czuła i obsłużyła, bo jak one się mnie co chwila pytają w czym pomóc, podczas gdy ja próbuję się skupić i wybrać korala to mnie szlag trafia Dlatego pojadę sobie w sobotę do Promenady do pana Maćka (albo Marcina, nie pamiętam), który wyjmuje komódki z Pandorą i idzie poprawiać wystawę, żebym ja mogła się zastanowić co chcę w spokoju, o!
A jakby mi zaczęły doradzać, jakiego korala mam kupić, to nie wiem co bym zrobiła, ale nie byłoby to nic miłego chyba

sajf widzisz? Jednak nie jestem taka miła i grzeczna jak kiedyś pisałaś
A ja dzisiaj byłam a Aparcie i 2 pańcie mnie wogóle nie zauważyły , nawet dyskretnie zapytałam o której zamykają: odburknęły ze za 40 minut i zaczęły dalej pucowac gabloty. Ich wzrok mówił s...........j stąd kupisz pewnie tylk charmsa i znów tyle czyszczenia tych szybek od paluchów. Za to w kruku odziwo było miło i grzecznie i dostałam katalog- chamilii bo to moja kolejna miłosc czekam tylko na odpowiednie promo.

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ----------

[QUOTE=Nika_2000;26716137]
Cytat:
Napisane przez sajf Pokaż wiadomość
A mogę Was pomęczyć fotkami moich dzisiejszych charmsów - mega wiosennych pomimo ze nie ma wiosny?

super kompozycja
mnie najbardziej podoba się piesek, torebka i gałązka (są śliczne)
to są charmsy z Agathy?
nigdy tam nie byłam i nie oglądałam żadnych zawieszek, nawet nie wiedziałam, że maja taki wybór
torebka to galeria sim http://www.galeriasim.pl/pl/p/Charms...a-torebka/1182
piesek i kiwiat wisni to Agatha ( teraz są promocje)

"Łódka płynie, Księżyc świeci, Trójgraniasty Groszek leci"

Edytowane przez sajf
Czas edycji: 2011-05-04 o 23:58
sajf jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2011-05-05, 00:07   #718
Filozofka888
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ----------

A ja dzisiaj byłam a Aparcie i 2 pańcie mnie wogóle nie zauważyły , nawet dyskretnie zapytałam o której zamykają: odburknęły ze za 40 minut i zaczęły dalej pucowac gabloty. Ich wzrok mówił s...........j stąd kupisz pewnie tylk charmsa i znów tyle czyszczenia tych szybek od paluchów.
Skąd ja to znam...
Stary 2011-05-05, 00:12   #719
Tinka*
Wtajemniczenie

Cytat:

A ja dzisiaj byłam a Aparcie i 2 pańcie mnie wogóle nie zauważyły , nawet dyskretnie zapytałam o której zamykają: odburknęły ze za 40 minut i zaczęły dalej pucowac gabloty. Ich wzrok mówił s...........j stąd kupisz pewnie tylk charmsa i znów tyle czyszczenia tych szybek od paluchów. Za to w kruku odziwo było miło i grzecznie i dostałam katalog- chamilii bo to moja kolejna miłosc czekam tylko na odpowiednie promo.
A może weszłaś przypadkiem do Apart exclusive? Do tych "ą" i "ę"

Jakby dziś w Aparcie był ten mega przystojny sprzedawca to zapewne postałabyś tam dłużej ja czasem tylko dla niego tam przychodzę.. i sie rozgladam

Stary 2011-05-05, 00:16   #720
sajf
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tinka* Pokaż wiadomość
A może weszłaś przypadkiem do Apart exclusive? Do tych "ą" i "ę"

Jakby dziś w Aparcie był ten mega przystojny sprzedawca to zapewne postałabyś tam dłużej ja czasem tylko dla niego tam przychodzę.. i sie rozgladam
byc moze nie zwróciłam uwagi który to Apart ale tamten ą ę był w "K" a dzis byłam w "GB" nie było tam pana tylko 2 panie nie zainteresowane klientem. W tamtym to usłyszałam kiedys ze charmsy to tylko taki tani dodatek i nie sprowadzają innych wzorów bo oni tam mają złoto i brylanty. I koniec konców wzór drink w kokosie mam sciągnięty z Apartu we Wrocławiu ( dzięki naszym kolezankom) .

"Łódka płynie, Księżyc świeci, Trójgraniasty Groszek leci"

Edytowane przez sajf
Czas edycji: 2011-05-05 o 00:20
sajf jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości