|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Clinique, Korres, TBS, Molton Brown, Lancaster, depilator Braun etc.NIEAKTUALNE!! Oddane Rezerwacja Odpisuj u mnie, a ja u Ciebie ![]() Wish list - Clarena Collagen Active Cream - Maski algowe (Clarena, Bielenda) - Triacneal - Lysalpha - Dior Addict Lip Polish - puder prasowany Illamasqua - wody termalne w sprayu - Neril - bizuteria Apart, Pandora --- Zapachy (1) Yves Rocher, Flowerparty 50ml + pudelko (psikniete kilka razy). (2) Victor & Rolf, Flowerbomb 1,5ml (raz psikniete). (3) Dla kolekcjonerow flakonik po Givenchy, Eau Demoiselle, 30ml (zostalo kilka psikniec). Pielegnacja (4) Elizabeth Arden, Eight Hour Cream Sun Defence for Face spf 50 (krem ochronny z filtrem, nie polecam dla bardzo tlustej cery, uzyty testowo) (kod F10AA1). (5) John Frieda Sheer Blonde, Spotlight (nablyszcza i nawilza wlosy) 75 ml (uzywany, na wyprobowanie). (6) Wella SP Luminous Booster 175ml (rewelacyjna odzywka nadajaca blask wlosom blond, exp. 04/2011). (7) Joanna, Styling Effect, mgla stylizujaca 150ml (uzyta dwa razy) (exp. 05/12). (8) Touch of Silver, Silver Reflex Shampoo 100 ml (fioletowy szampon do wlosow blond) (nowy). Clinique (9) Clinique 7 Day Scrub Cream 50ml (nowy). (kod F80) (10) Szminka Clinique High Impact spf 15, kolor 12 red-y to wear (uzyta raz, czubek lekko ulamany podczas zamykania) (kod AC8) (11) Zestaw probek Clinique for men: face scrub 1.5ml, cream shave 2ml, post-shave healer 1.5ml. (12) Clinique Supderdefense spf 25 very dry to dry skin 7ml (nowy). (kod BB9) (13) Clinique Super City Block spf 40 7ml (uzyty testowo). (kod EB0) (16) Lusterko Clinique (+ etui) (lusterko jest dosc masywne i ciezkie). Opakowania promocyjne (niepelnowymiarowe)! + mini pedzle do rozu i cieni. -- Kolorowka (Lancaster, The Body Shop) (17) The Body Shop, Eye Colour Matte 1.4g -kolor 22 (fiolet ze zlotymi drobinkami) (uzywane, minimalne zuzycie). (18) Cien No 7, Stay Perfect, 1.5g - kolor 40 Khaki (z rozswietlajacymi drobinkami) (uzyty kilka razy). (19) Cien The Body Shop, Lip and Cheek Stain 8ml - kolor 03 (koralowy) (na wyprobowanie). (20) Urban Decay, 24/7 Glide-on eye pencil, electric (jasnoniebieski z metalicznym polyskiem) (uzyta kilka razy). (21) BarryM, Eyeliner Pen, kolor turkusowy (wysuwany, dlugosc calkowita 3,5cm) (uzywany, ale w bdb stanie). (22) The Body Shop, Bronzing Brush (stan idealny, uzyty raz). RRP 16 funtow. Taki: http://www.thebodyshop.co.uk/_en/_gb...prdcode=55331m -- Bijoux Od gory: - Kolczyki: zielone kuleczki (Boots; lekkie przebarwienia na paleczkach); granatowe krysztalki (Accessorize) Wg wskazowek zegara: - piekny naszyjnik w stylu tribal (French Connection; kosztowal ponad 100zl, wymienie na cos z wish); oryginalny breloczek od dzinsow Diesel; etniczne koraliki na gumce (na szyje; Camden Town); etniczne koraliki na gumce (na nagdarstek, ale raczej dla mezczyzny; Camden Town). ---[/CENTER] Oddane - Lancome, Teint Miracle 30ml - kolor 010 (beige porcelaine) (uzywany, pozostala grubo ponad polowa). (asik12345678) - Vichy, Dermablend 12g - kolor 12 (opal) (uzyty dwa razy). (ragutka) - Lancaster, Infinite Bronze, Blush Variations 8g - sunny (zuzycie minimalne). (marylinda) - Thierry Mugler, Alien, edp 60ml (polowa flakonu). (magsch) - Thierry Mugler, Alien edp 6ml (miniaturka flakonu Alien w oryginalnym kartoniku), zel do mycia ciala Alien 25ml, balsam do ciala Alien 30 ml, piekna atlasowa szkatulka Thierry Mugler i atlasowy woreczek (idealne na prezent). (hot_summer) - Firmowa kosmetyczka Ted Baker, lekko usztywniona, motyw kwiatowy, piekna kolorystyka: na zewnatrz musztardowa, w srodku szaro-brazowa, material przypomina satyne. (marylinda) - label.m , Resurrection Style Dust 3g (proszek do stylizacji - unoszenie wlosow u nasady, tapirowanie) (uzyty raz). (hot_summer) - Babyliss, Hot Air Brush, ioniceramic 800 (urzadzenie do stylizacji wlosow, uzyte kilka razy, bez pudelka). (Lolka_L) - Tigi, Bed Head, Dumb Blonde Shampoo 400 ml z pomkpa (szampon do wlosow zniszczonych farbowaniem) (polowa zuzyta). (Lolka_L) - La Roche Posay, Effaclar K 30ml (nowy, w pudelku, exp 06/13). (ragutka) - Dermalogica (saszetki: daily microfoliant, daily resurfacer). - Clinique, Superdefense spf 25, Dry Combination 15ml (nowy). (kod BC0)(marylinda) - Clinique, Superbalanced Make up, 03 ivory 15ml (nowy). (kod A90 (marylinda) - Clinique, Clarifying Lotion 2, 200ml (uzywany, pozostala ponad polowa opakowania). (kod J80 - nie jestem pewna pierwszej literki) (inecita) - Lancaster Infinite Bronze, Face Luminizer spf 15 (rozswietlacz do twarzy) 50ml, kolor 001 Natural (uzyty kilka razy). (marylinda) - Lancaster Infinite Bronze, Illuminating Concealer (korektor z gabeczka), kolor 001 Natural (uzyty testowo). (LikeTheChocolate) - Clinique, Colour Surge Eye Shadow Duo 2 g - beach plum - fiolet/zloty (uzywane, minimalne zuzycie) + like mink - braz/jasny bez (uzyte testowo). (damon) - Batiste, Dry Shampoo, wersja blush150ml (uzyty dwa razy). (inecita; candygirl666) - Bioxet, Krem do ciala zmniejszajacy porost wlosow 140ml (nowy, w folii, exp 05/12). (candygirl666) - Molton Brown kostka myjaca Naran ji 40g. (candygirl666) - Molton Brown Skinbalance Tonik 1x50ml (swietny tonik z enzymami z dyni amerykanskiej, grapefruita, limonki i wyciagiem z drozdzy; jak wszystkie produkty MB pieknie pachnie). (kucyk ponny) - La Roche-Posay, Anthelios XL, Fluide Extreme 50 + (50ml, (praktycznie) nowy: pudelko, ulotka; uzyty testowo (3 razy, chcialam sie do niego przekonac, ale nie podpasowal mi) - produkt siega do gornej czesci logo LRP na opakowaniu)). (kcpwmk15) - Clarins Multi-Active Nuit Prevention Plus 50ml (na noc). (kod 809135) (Ewa_Ch) - Krem Korres Watercress spf 6 20ml (probki: 10 x 2ml), raczej dla suchej/bardzo suchej skory (bardzo nawilzajacy i tresciwy; saszetki sa lekko wygniecione, ale kremik jest ok). Mam jeszcze inne probki kremow korres, prosze pytac! (zwierzun) - Merz Spezial, 172 drazetki, nowa formula (kilka drazetek z poprzedniej formuly) (drazetki przesypalam do saszetki, bo tak bylo mi je latwiej przywiezc z Polski, posiadam jeden szklany pojemniczek merz (reszte mam w domu w Polsce, jesli komus bardzo zalezy). (inecita) - Depilator & Trymer Braun Silk-épil Xelle 5585; dodatkowe nakladki (4): nakladka masuja; nakladka unoszaca wloski (wspomagajaca depilacje); trymer (obcina wloski tuz przy skorze) + dodatkowa naklada, ktora umozliwa regulacje obciecia wlosow (posiadam jeszcze nakladke do bikini, ale musialabym ja przeslac osobno, bo nie mam jej przy sobie). Stan bardzo dobry/idealny (uzywany sporadycznie, dziala bez zarzutu); nie mam gwarancji. Nowy kosztuje 359zl. Przed wysylka rzecz jasna oczyszcze i zdezynfekuje calosc. (gorzkawa) - Clinique Youth Surge spf 15, Dry/Combination 15ml (uzyty raz). (kod B90) (candygirl666) - Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion 30ml (zuzycie ok. 15%) (kod H80) (candygirl666) - Clinique Superbalm, Moisturizing Gloss 7ml, kolor 10 Grapefruit (nowy). (+kosmetyczka Clinique (edycja maj 2011 dla House of Fraser) (kucyk ponny) - Pixi Vitamin Lip Silk, blyszczyk ochronny z witaminami a, c, e, kolor 01 Flora (nowy, w pudelku). - Molton Brown Moisture-drench Rosella, odzywka do wlosow nawilzajaca 300ml (nowa). (kucyk ponny) - Molton Brown Shimmering Oil, rozswietlajacy olejek do ciala o egzotycznym zapachu gingerlily, eleganckie pudeleczko 100ml (nowy, w folii). (kucyk ponny) - Molton Brown Plum Kadu, odzywka do wlosow ochronna 6x30ml. (ewca) - Skinbalance Tonik 100ml. (Ewa_Ch) - Skinpure krem-zel do mycia twarzy 100ml. (Ewa_Ch) - Balsam do ciala Blissful Templetree (plumeria) 200ml. (Ewa_Ch) - Balsam do ciala Yuan Zhi 200ml. (brumek) - Philip Kinglsey Elasticizer 2x20ml. (ewca) - Moroccan Oil, pielegnacyjny olejek do wlosow 100ml z pompka (polowa opakowania). (Ewa_Ch) - Oral-B Pro Bright, 2 glowki do szczoteczki elektrycznej oral-B (nowe, ale kartoniki w ktore sa zapakowane nosza slady uzycia (tzn. przelezenia w szafce)). (brumek) - Bioderma Sebium Plyn Micelarny 250ml (zostala polowa; odlewka z butli 400ml). (zwierzun) - dlugi naszyjnik z koralikami (Bijou Brigitte) (zwierzun) - naszyjnik z turkusowym wisiorkiem (Accessorize) (iwona200) - naszyjniki z listkami (Accessorize) (candygirl666) - Clinique High Impact Mascara 4g, kolor 01 Black (nowa) (kod B90) (iwcia74) - Lancaster, Infinite Bronze, Lip Variations 1.8g - 003 orange (oryginalne opakowanie + pedzelek, uzyte kilka razy), 001 pink (oryginalne opakowanie + pedzelek, uzyte raz). (iwcia74) - Cowshed Wild Cow 100ml (iwcia74) - Clinique Blended Face Powder 4.5g, kolor 20 invisible blend (nowy).(lo_czek) - Yves Rocher Serum Vegetal, Rides & Eclat (krem na dzien) 50ml (nowy, zafoliowany, exp. 04/14). (millanka) - Lancaster Infinite Bronze, Easy Face Bronzer Brush (bronzer do twarzy w pedzelku) 15 ml, kolor 002 (uzyty testowo). (millanka) - Clinique All About Eyes 5ml (uzyty kilka razy). (kod AC0) (zostawiam dla siebie). - Clinique tusz High Impact czarny 4g (nowy, nie otwierany, nakretka lekko odstaje) (kod BC0).(kkasika) ---
Zapraszam!
Wymiana kosmetyczna: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ferrerid=81288 Edytowane przez margo76 Czas edycji: 2012-03-03 o 14:41 Powód: po wymianie |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Kosmetyki + Pielegnacja (UK)
1)Clinique, Colour Surge Eye Shadow Duo 2 g - beach plum (uzywane, minimalne zuzycie).
(4) Vichy, Dermablend 12g - kolor 12 (opal) (uzyty dwa razy). (5)Lancaster, Infinite Bronze, Blush Variations 8g - sunny (zuzycie minimalne). cos u mnie/?
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
cos za Alien?
Odpiszprosze u mnie
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam do siebie
|
|
#8 |
|
BAN stały
|
Dot.: Kosmetyki + Pielegnacja: Wielka Brytania, Londyn
Coś u mnie w obu wątkach za:
(3) Lancome, Teint Miracle 30ml - kolor 010 (beige porcelaine) (uzywany, pozostala grubo ponad polowa). (5)Lancaster, Infinite Bronze, Blush Variations 8g - sunny (zuzycie minimalne). i ew. zestaw aliena ? Odpisz proszę u mnie
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Cos za Aliena????
|
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
Niestety, nic dla siebie nie widze.
---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Nic nie znalazlam, niestety. ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Niestety nic ![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Niestety nic
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Rozeznanie
|
magsch:
DKNY be delicious? ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- MissScareAll: Illamasqua szminka Sonnet (brzoskwiniowy Nude, cuuudna) - testowana z minimalnie ukruszonym czubkiem-przy zakręcaniu, tylko za coś z wish? ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- 3.blyszczyk Dior addict ? ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Niestety nic |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
coś za Aliena?
jeśli nic to może znajdziesz chociaż coś, za 2-3 kosmetyki do włosów
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
chetnie oddam Dkny za Alina+ zawsze moge cos dorzucic
|
|
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
DKNY to: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,9...dp.html&next=1
Jesli chodzi o Alien, interesuja Cie tylko perfumy czy minizesta rowniez? |
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
interesuja mnie perfumy ale zastaw z checia przyjme rowniez ale co bys za niego chciala???mam kolorowke cienie itd zaraz wkleje zdjecie co moge zaproponowac
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1303641761 nie mam tylko juz mini piatek diora https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1303641778 a tu nie ma mgielki ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- P.S dorzucilam linki ze zdjeciami
Edytowane przez magsch Czas edycji: 2011-05-09 o 14:27 |
|
|
|
|
#17 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#18 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
tak jak wyzej pisalam przy zdjeciu ,mgielki juz nie mam;(a zaden innny zapach z mojego watku Ci sie nie podoba???poza mam amor amor 35ml/50ml,Issey \Myiake stozek ok 22ml/25ml,puser sypki sisley zuzycie jakies 10%....
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak ciemny jest kolor sandy (jestem blondynka o srednio jasnej karnacji, chyba jest dla mnie zbyt ciemny jednak)?
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Bo sisley nie jest w wtaku wymiankowym...tak to kolor sandy...znajde zaraz link ze zdjeciem to wkleje
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Sisley po lewej po prawej Mac Blot
|
|
|
|
|
#23 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
a czy oddalabys 30ml Aliena??
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- A jakie jest zuzycie Sisleya (ze zdjecia trudno wywnioskowac)? |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
ok 10% nie wieksze uzywalam bardzo sporadycznie,moglabym rowniez dolozyc ci czarna kredke diora khol pencil-2-3 razy temperowana-moge fotke cyknac
fotka Edytowane przez magsch Czas edycji: 2011-05-10 o 17:46 |
|
|
|
|
#29 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kosmetyki + Pielegnacja (UK, Polska)
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Podoba mi się mini Alien, szampon Tigi i to urządzenie Babyliss, Hot Air Brush, ioniceramic 800 (urzadzenie do stylizacji wlosow, uzyte kilka razy, bez pudelka). |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.

??

jeśli nic to może znajdziesz chociaż coś, za 2-3 kosmetyki do włosów