|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ekskluzywny klub Stojące nad grobem-wstęp powyżęj 25lat
Badymka, nie marudź. Ciekawe, jak długo byś tam pracowała, zanim "coś" by się stało. Nie tylko zdrowotnego, ot, choćby... niewypłacalność pracodawcy.
|
|
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
olla - podczas urlopu przestawiłam sie na poranne mycie włosów i myślałam, że jakoś dam radę wstawać wcześniej i iść do pracy w świeżo umytych włosach.... pomyliłam się... wytrzymałam 2 dni...
Eva, Malla - biedne jesteście, cóż za bezduszni ludzie z Waszych szefów, że każą Wam marznąć ... ![]() u mnie jest taka duchota, że pewnie wieczorem lub w nocy spadnie kilka kropel deszczu albo zagrzmi hi hi |
|
|
|
|
#2463 |
|
Raczkowanie
|
Witam wapniaczki
![]() Dziś jestem lekko wkur..... właściwie już od samego rana. Już właściwie na dzień dobry wkurzyła mnie pani doktor Dlaczego niektórym się wydaję, że jak ma doktorat to pozjadał wszystkie rozumy. I dlaczego jako 28-letnia osoba, nie jestem poważnie traktowana przez osoby z którymi muszę współpracować. Zawsze moja wiedza i kompetencje są podważane. Zawsze kuźwa, coś ktoś ma do powiedzenia, zawsze jakaś kontra, zawsze jest coś na nie Normalnie, jakbym komuś wielką zniewagę zrobiła tym, że zauważyłam błąd i zasugerowałam poprawę. No ja pitole Też tak macie lub miałyście ? |
|
|
|
|
#2464 |
|
Marudziara
|
Ja powróciłam z konferencji
dostałam fajny bryloczek do telefonu i kilka materiałów z edukacji przedszkolnej, po konferencji jako że cała ta "impreza" odbywała się w multikinie darmowy seans filmu "Kod nieśmiertelności" wyszłam w połowie tak nudnego filmu jeszcze nie widziałam, nie polecam ![]() Jutro z Tż świętujemy 1,5 roku razem echh jak to szybko minęło
|
|
#2465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie zjadłam wielką porcję lodów z bitą śmietaną... Indiańce nadciągają... |
|
|
|
|
|
#2466 |
|
Zadomowienie
|
witajcie kobitki
). wpadłam na chwilę do Was, bo standardowo czasu brak, a dziś spróbuję wreszcie się wyspać (o ile wcześniej zasnę...). widzę, że ominęłam urodziny Kaszy wybacz kochana i przyjmij spóźnione życzenia coni to wkurzające, że nikt nie docenia Twojej wiedzy i umiejętności. aż się pracować odechciewa! mi się do tej pory trafiał zazwyczaj młody zespół, w którym każdy pilnował swojego stanowiska i swoich obowiązków, a w razie potrzeby pełna (prawie ) współpraca. choć wiadomo, że wyjątki się zdarzają. mandra gratuluję rocznicy (tzn. półtorarocznicy ) badymka bez przesady. nie można brać byle czego, byleby było. choć wiem z doświadczenia, że czasem lepsze cokolwiek niż nic. nadal trzymam kciuki za bibliotekę a może udałoby się w jakiejś innej bibliotece w Lublinie? (jeśli na UMCS nie wypali TFU TFU!!!) wysyłaj papiery, a nóż widelec? ![]() Sephi ja królewna śnieżka cały rok, nie muszę udawać zazdroszczę wszystkim posiadaczkom śniadej cery, żal mi d... ściska jak widzę kogoś z ciemną karnacją, bo ja blada jak nie powiem co przez to nie lubię się opalać, bo ciężko mi to idzie i raczej mi nie służy ![]() mww ja indiańców goszczę od dziś, na szczęście to skąpa wizyta póki co ![]() ale przed żarłam jak głupia co popadło
|
|
#2467 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
- prawie same ponad 50-letnie sfrustrowane babsztyle, młodzi w mniejszości :/ Ale bym kilka z nich wytargała za te siwe kudły albo - obojętnie w jakiej kolejności. Ale jak sobie z komputerem albo ksero nie radzi jedna z drugą to taaakie milusie, normalnie cud, miód i orzeszki.Cytat:
Też tak chce ... Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#2468 | ||
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
jak widzisz my biedne wyzyskiwane przez krwiopijców kapitalistów, którzy nas klimatyzacją torturują.Konwalijko, też tak miałam, teraz nie mam bo to ja teraz rządzę no i niech mi tu jakiś małolat poniżej 90+ wyskoczy z tematem błędu, no! ![]() Mandra, nie obraź się proszę, ale żartujesz? Świętujecie 1,5 roku??? Po co? W sensie, dlaczego? Poważnie, nie rozumiem? Cytat:
|
|
|
|
#2469 |
|
Zadomowienie
|
coż za synchronizacja!
również mam indian od dziś rano i również jestem po dwóch
|
|
#2470 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2471 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
znasz najlepsze, tak najlepsze nie najsłynniejsze Chińskie przysłowie?Usiądź na brzegu rzeki i poczekaj, a trup twojego wroga sam przypłynie.
|
|
|
|
#2472 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Od dziś to będzie moje motto życiowe. Yeah !!!!!!!!---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- No to dobranoc moje staruszki. Dobrej nocki. |
|
|
|
|
|
#2473 |
|
Zadomowienie
|
dobranoc ja też idę odsypiać.
|
|
#2474 |
|
Marudziara
|
Tak świętujemy
wypijemy szampana Picollo i zjemy rafaello
|
|
#2475 |
|
|
Edytowane przez Eva ID Czas edycji: 2011-05-11 o 23:02 |
|
|
|
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
Coni, dziękuję
![]() Mam mój pierwszy włoski nr telefonu
|
|
|
#2477 |
|
|
Bravo Kasza!!! Dawaj numer!!!
... a w rosyjskim, tym pięknym rosyjskim coś, co naprawdę warto posłuchać... pewnie się powtarzam ale to naprawdę posłuchać. Мне много теплее за стеклом но в злые морозы Вхожу в эти двери словно в сад июльских цветов |Я их так хочу согреть теплом но белые розы |У всех на глазах я целовать и гладить готов --RF-- Белые розы белые розы беззащитны шипы Что с вами сделали снег и морозы Лёд витрин голубых Люди украсят вами свой праздник Лишь на несколько дней И оставляют вас умирать на белом холодном окне А люди уносят вас домой и вечером поздним Пусть праздничный свет наполнит вмиг все окна дворов |Кто выдумал вас растить зимой о белые розы |И в мир уводить жестоких снов холодных ветров --RF-- Белые розы белые розы беззащитны шипы Что с вами сделали снег и морозы Лёд витрин голубых Люди украсят вами свой праздник Лишь на несколько дней И оставляют вас умирать на белом холодном окне
Edytowane przez Eva ID Czas edycji: 2011-05-11 o 23:29 |
|
|
|
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam klimatu na rosyjskie piosenki, które prezentują się w takim kostiumie
może jutro, jak całe mieszkanie opustoszeje (mamy gości ).Eva, nie dam, bo Twój kraj nie jest w moim promocyjnym pakiecie i minuta rozmowy z Tobą to 2,5E (do Polski mam 8E )
|
|
|
#2479 |
|
|
Oj... to do Polski drożej???
... a minuta ze ną Kaszo moja sypana, to jest warta więcej niż milion czegokolwiek
|
|
|
#2480 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór
![]() Evo ja znam inną wersję tego motta życiowego mojego kolegi: Usiądź na brzegu rzeki, zanurz stopy i poczekaj, a trupy twoich wrogów same do ciebie przypłyną. Zawsze jak z tym wyskakuje to sugeruję mu częstsze mycie stóp i wizytę u dermatologa, bo musi mieć na nich jakieś śmiercionośne paskudztwo Coni nie martw się takimi babolami i pilnuj żebyś za kilkadziesiąt lat nie była jak one. Może jestem jakąś dziwną nie kobiecą kobietą, ale ja nie lubię obchodzenia rocznic czy jakichś pseudo świąt typu walentynki. Nigdy nie rozumiałam dziewczyn, które tak wielką wagę przywiązywały do upływającego przy kimś czasu i strzelały fochy, że facet nie pamięta. Podobno szczęśliwi czasu nie liczą.. No ale ja jestem dziwna bo nie lubię wielu innych teoretycznie kobiecych rzeczy więc co ja tam wiem... Dostałam od ex sąsiadów płytkę z fotami z wesela i poprawin i jestem załamana. Nie mam ani jednego normalnego zdjęcia. Jak na siebie patrzę to jest mi ... niedobrze. Zawsze wiedziałam, że pięknością nie jestem i nie będę, ale no bez jaj... Już wiem dlaczego nigdy nie pozwalam komuś na robienie mi zdjęć. W galerii umieszczam kilka fot tego jak wyglądał samochód pary młodej i kościół bo pięknie.. tak inaczej
|
|
|
#2481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wolę spędzać z Tobą czas na Wizażu, nie trzeba go limitować
Edytowane przez Kasza Manna Czas edycji: 2011-05-12 o 10:39 |
|
|
|
|
|
#2482 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
I zaliczyłam rafaello
|
|
|
|
#2483 | |
|
Wtajemniczenie
|
aleee mam ochotę na lody
![]() Cytat:
|
|
|
#2484 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ehhhh... temat rzeka... już się kiedys tu wyłuszczałam w tym temacie... Nie ma to jak wstęp do menopauzy... Cytat:
Moja pierwsza myśl - ta sama, co u Convalari ![]() Niech żyje edukacja Cytat:
No i witam o poranku ![]() U nas dalsza walka z wodą... a raczej jej brakiem... Ludzie są już poważnie wkurzeni... trzy dni z rzędu od popołudnia do nocy w rurach jest pusto... W ciągu dnia - jak Bóg da... Wyobraźcie sobie... Gorąco... Ludzie pracują w ogródkach... spoceni... nasmarowani syfem przeciwko komarom... dzieciaki umorusane... powrot do domu a tam Dzisiaj radny, który mieszka po sąsiedzku idzie z tą kwestią do burmistrza, bo monity w zarządzie wodociągów nic nie dają... No tak się nie da funkcjonować... Kasza - sto lat po urodzinach
|
|
|
#2485 |
|
Wtajemniczenie
|
Malla ślicznie Ci w tym zielonym
No ale ładnemu we wszystkim ładnie Sephi jak na razie nie dotarło nic co nadawałoby się do publikacji. Kurczaku a nie macie tam jakiej rzeki, albo chociaż fontanny ![]() Współczuje, człowiek jak brudny to zły... no większość... babska część... a w każdym razie ja ![]() Dziś rehabilitacja wieczorkiem ![]()
|
|
|
#2486 |
|
|
Dzień dobry
![]() Wszyskim dedykuję na dobry humor ![]() - Mianownik: kot - Dopełniacz: kota - Celownik: kotu - Biernik: kota - Narzędnik: z kotem - Miejscownik: o kocie - Wołacz: kici kici!
|
|
|
#2487 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To teraz czas na zaliczenie RAFAELLA Cytat:
Co jakis czas brak światła i tak sobie żyję jak na końcu świata. Piwa dzis nie piłam dopiero 1 herbatkę. A powodu braku wody to chyba będę musiała jakies trunki wyciągnąć.
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
||
|
|
|
|
#2488 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratuluje Ja 14 rocznice ślubu obchodziłam w marcu
|
|
|
#2489 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam śliczną odpowiedź, wywaliło mi net i odpowiedzi nie wyświetliło
![]() Kurczaku, dziękuję i za pourodzinowe, normalnie czuję się jak Malla, albo Badymka A Malla jest teraz śmiesznym, zielonym kapturkiem Współczuję z tą wodą, wkurzało mnie to zawsze latem, kiedy ogródki się podlewały - wzięcie przysznica graniczyło z cudem
|
|
|
#2490 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry staruszki
![]() mam wielka nadzieję,że dzisiejszy dzień szybko się skończy, bo teściowa przyjeżdża w odwiedziny i zostaje do jutra....grrrr... Kurczaku i Olla współczuję braku wody Malla jakie śliczne zielone coś masz na głowie to ma uszka?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:23.

dostałam fajny bryloczek do telefonu i kilka materiałów z edukacji przedszkolnej, po konferencji jako że cała ta "impreza" odbywała się w multikinie darmowy seans filmu "Kod nieśmiertelności" wyszłam w połowie tak nudnego filmu jeszcze nie widziałam, nie polecam 
wybacz kochana i przyjmij spóźnione życzenia
) współpraca. choć wiadomo, że wyjątki się zdarzają.
)
a może udałoby się w jakiejś innej bibliotece w Lublinie? (jeśli na UMCS nie wypali TFU TFU!!!) wysyłaj papiery, a nóż widelec?
przez to nie lubię się opalać, bo ciężko mi to idzie i raczej mi nie służy
- prawie same ponad 50-letnie sfrustrowane babsztyle, młodzi w mniejszości :/
- obojętnie w jakiej kolejności. Ale jak sobie z komputerem albo ksero nie radzi jedna z drugą to taaakie milusie, normalnie cud, miód i orzeszki.