|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VIII
no siła i cierpliwość mi się przyda
![]() dziś nie mam kompletnie siły kawy się chyba napiję ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- za to ja mam kompletny brak energii
|
|
#4292 |
|
Zakorzenienie
|
Bry dziewczynki
![]() ![]() ![]() U mnie lato w pełni a ja muszę zaraz zacząć prasować bo kiedyś zginę. ![]() Byłam dzisiaj na mieście,kupiłam spodnie rybaczki i żakiecik,umówiłam się na pedicure na wtorek,będę mieć śliczne stópki ![]() Miała może któraś z Was zażelowane paznokcie u stóp bo mam wielką ochotę sobie zrobić ale wolałabym wcześniej posłuchać opinii kogoś kto już miał. Na obiad młode ziemniaczki,sałata i mielone ![]() Większość już przygotowane. Ijaa a byłaś wcześniej u okulisty po soczewki czy wiedzialaś jakie Ci pasują? Też muszę sobie sprawić na lato. ![]() Dobra nie zanudzam idę sobie prasować ![]() Ale jeszcze tu wrócę ![]()
|
#4293 |
|
Zadomowienie
|
Lili wiem coś o tym. Moja przechodzi teraz bunt dwulatka i powiem Ci, że sama sobie z nią już rady nie daję. W domu jeszcze idzie wytrzymać ale jak mam z nią iść do sklepu, na spacer to od rana już się denerwuje. Ona wogóle się nie słucha, udaje, że mnie nie słyszy i to jest najgorsze. Bo wkońcu ile razy mam powtarzać, że na pasach przechodzi się za rączkę z mamą albo, że nie wolno jej samej wchodzić w niektóre miejsca. Powtarzam to na każdym spacerze ale już lepiej wogóle się nie odzywać bo ona i tak robi swoje. Jestem stanowcza ale zaczyna mi brakować sił. Od dzisiaj zaczynamy odpieluchowanie i jest ciężko.
W następny weekend jedziemy z TŻ kolegą i jego żoną popływać łódeczką lub na spływ kajakowy i powiedziałam jej, że z pampersem nie może z nami jechać bo nie wpuszcza jej i od razu go zdjęła. Teraz tylko mop i jadę ![]() Mała jeszcze śpi więc idę wypiję herbatkę. Szkoda, że kawy nie pije bo nie ma mnie co na nogi postawić
|
#4294 |
|
Zakorzenienie
|
Ijaa dziękuje, akurat w zeszlym tygodniu kupowałam
![]() Marta ja tez ide prasowac Jak mało kto, nawet lubie prasowac, ale nie w taką pogodemy z tz sobie poleniuchowaliśmy chcialabym w tym tygodniu mozliwie najwiecej przygotowac do slubu bo jak od pn do pracy to pewnie ciezko bedzie mi sie zorganizowac, ale jak na złośc nie wiem co mam jeszcze do zrobienia ![]() A moja suknia już wisi w pokoju
|
|
|
|
#4295 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam tylko powiedzieć, że ruszam grillować i juwenaliować się.
Jak nie wrócę po 48h to zawiadomcie policję :P |
|
|
|
#4296 |
|
Zakorzenienie
|
Haniula , a powiedz mi co się załatwia właśnie tak " na ostatnią chwilę - 2 tyg przed weselem" ?
Bo mi na chwilę obecną się wydaje, że nie jest tego dużo ... a od tego co tak na prawdę jest do zalatwienia tuż przed weselem zależy czy będziemy robić dekoracje sami czy nie ...
|
|
#4297 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny przez te Wasze ciasta zjadłam wszystko słodkie co miałam w domu ( całe szczęście nie dużo tego było ).
|
#4298 |
|
Zakorzenienie
|
mój sernik w 1/3 zjedzony tak tŻ-owi smakował ...następnym razem zrobię mniej słodki, z malinami i galaretką malinową
|
|
#4299 |
|
Konto usunięte
|
Melduję, że żyję. Wczoraj po wyjściu o 5:40 do pracy, wrociłam do domu po 16 godzinach i poszłam spać. A dzisiaj tradycyjnie źle się czuję. Coś ostatnio ciągle mnie głowa boli i brzuch
|
|
|
|
#4300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chce gruntownie wysprzatać dom, wiec piore sprzątam zeby w przyszłym tygodniu juz mieć mniej. A plan mamy na przyszły tydzien taki,że w pn ide do fryza na pasemka, we wtorek planujemy do ksiedza o ile sie zgodzi, w srode ide do kosmetyczki. W czwartek bedziemy troche szykowac balony itd i zrobimy przekąski na tluczenie butelek, a w piatek to juz w ogole meksyk, od rana spowiedz, strojenie sali porzadek w domu, i tłuczenie butelek ![]() na sobote zostanie tylko zrobic sie na bóstwo i wyszykować auto :0 ogolnie wszystko jest na naszej głowie bo tesciowa sie nie interesuje, moja mama jezdzi na ta radioterapie ![]() A najlepszy byl brat Tz,- swiadek wyskakuje do nas z tekstem jak mamy zaplanowany dzien slubu bo on ma taka fajna propozycje meczu( gra w tenisa stołowego) , ale on tak ok 13 bedzie juz wolny ![]() Ja powiedziałam ze spoko, sesje mamy chyba o 11 ale sobie poradzimy. |
|
|
|
|
#4301 | ||||
|
Rozeznanie
|
Bry
dziś po pracy luzik - obiadzik podany, potem rowerek, po nim koktajl truskawkowy (Ijaa, tu też liczą jak za zboże ) a teraz relaksik, tzn jeszcze czeka mnie ćwiczenie sadła, bo na rowerze mało się zmęczyliśmy![]() ja ciast za bardzo nie piekę, mam kiepski piekarnik, ale też mało motywacji czasem mnie najdzie, aktualnie planuję zrobić ciasteczka owsiane, ale planuję je już dłuuuugo![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4302 |
|
Zakorzenienie
|
Cisza tu niesamowita
I popadało, nawet 3 razy zagrzmiało. Deszcz nas złapał jak w biedronce byliśmy. Ale potrzebny był, bo dzis juz straszna duchota była. Z rowerów nici. Wieczór w domu. Ale za to mam sandały. Tylko sama nie wiem czy teraz mi sie podobają czy nie. Jak przymierzałam były fajne. Zdjęcie w zalączniku jakby Was ciekawiło jak wyglądają.
|
#4303 |
|
Zakorzenienie
|
Ala fajne sandałki
![]() ja piec nie lubie zdeydowanie wole gotować miecha sałatki, albo inne konkreciki:cwaniak:
|
|
|
|
#4304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogólnie rzecz biorąc ten cały szał ślubny opadł , bo i nie ma co teraz planować ... a moja rodzina bardziej ciekawa jest planów po ślubie niż ślubnych. Nie zapomnij o wiaderkach/wazonach na kwiatki od gości ;d bo słyszałam, że to najczęstsza rzecz o której PM zapominają ...
|
|
|
#4305 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4306 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też takie widziałam,podobają mi się
|
|
#4309 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz od jakiegoś czasu czytałam informacje, wypytywałam znajomych i postanowiłam "strzelać" - oczywiście mają na względzie posiadane informacje (promień krzywizny oraz średnica). Padło na Ari Optix Aqua i póki co jestem bardzo zadowolona. Wczoraj nosiłam kilka godzin, a dzisiaj założyłam rano (o 6:30) i nadal noszę. Pojawił się minimalny dyskomfort po ponad 13 godzinach. Cytat:
Zleci w ekspresowym tempie. ![]() Raaaaany, nie mogłam przeczytać słowa. Dobry wieczór tak w ogóle. ![]() Jak wyszłam z domu o 6:50, tak właśnie weszłam. I siadłam. Kupiłam jednak butki. ![]() TŻ oczywiście musi mi zrobić dziurki w paskach, bo inaczej nie da rady. Tak więc, LATO zapraszam. PRZYBYWAJ. ![]() Upatrzyłam jeszcze jedne buciki, ale były tylko czarne i beżowe - czarne mam z różami, a beż mi się nie podobał, jakiś nie teges odcień był. Cóż, będę polować dalej. ![]() Plan zakładał wcześniejsze położenie się spać w dniu dzisiejszym, ale coś czuję w kościach, że mi to nie wyjdzie. ![]() Prawie 21 na zegarku, a ja jak byłam w pieluchach, tak jestem. Piątek jutro.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-05-12 o 20:53 |
||
|
|
|
#4310 |
|
Zakorzenienie
|
Girls pomóżcie
![]() Mamy materac 140cm na 200cm jaką wielkość narzuty mam kupić? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Ijaa pokaż sandałki.
|
#4311 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4312 | |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie nadrabiam ![]() Cytat:
- woda w której ugotowałyśmy szparagi (my do wody dodajemy 2 łyżeczki soli i cukru) - jak ugotują się szparagi wyciągamy je i 1. jemy do ziemniaczków i kotleta np. a to co zostanie wrzucamy do tej wody w której się gotowały i miksujemy lub 2. gotujemy szparagi typowo pod zupę więc jak zmiękną miksujemy je w tej wodzie blenderem lub 3. po obiedzie nie zostało nam nic szparagów więc zupę robimy tylko z wody w której się gotowały. - dodajemy wymieszaną mąkę ze śmietanką gotujemy i Gotowe ( w tym miejscu kończy mój tż)- dodajemy kaszkę mannę jeśli została nam sama woda, można też dodać kaszkę nawet jak dodałyśmy zmiksowane szparagi wtedy jest bardziej treściwa uwierzcie jest przepyszna taka zupka normalnie już mi ślinka cieknie na samą myśl ![]() Wracam nadrabiać
|
|
|
|
|
#4313 |
|
Copyraptor
|
Kash, znalazłam w Lewiatanie koalowe foremki do ciastek
znaczy, między innymi. Od razu sobie o Tobie pomyślałam http://i17.photobucket.com/albums/b8...re/foremki.jpg |
|
|
|
#4314 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Dobranoc,słodkich snów.
|
#4315 |
|
Zakorzenienie
|
Matko padam z nóg. Od 15 pracowaliśmy nad projektem do tej pory
A jutro powtórka z rozrywki. Niestety nie jestem z tego zadowolona, ponieważ baaardzo mało dziś napisałam, teraz już sił nie mam, a jutro chciałam wszystko skończyć, żeby w sobotę wysprzątać mieszkanie, pojechać po prezent i pójść ze spokojną głową na imprezę. Niestety chyba mi się to nie uda Oliwka dzięki ![]() Marta ja myśle, że conajmniej 180cmx200 cm. Ja mam materac 160x200 i mam 2metryx2 metry Ala śliczne sandałki Ijaa chwal się swoimi
|
|
|
|
#4316 |
|
Zadomowienie
|
Jejku padam
Zaczęliśmy dzisiaj odpieluchowanie Juluni i już mam dość. Narazie większość ląduje na podłodze ale jestem dobrej myśli chociaż po 10 parze mokrych majtek już chciałam założyć pieluche. Wydaje mi się, że ona nie czuje, że chce się jej siku i dlatego jest jak jest. Jak zrobiła siku do nocniczka z TŻ biliśmy brawo, dostała dużo całusków i potem znów chciała usiąść żebyśmy tylko brawo bili. Taka z niej cwaniara Mam nadzieje, że jutro pójdzie lepiej. Jedno jest pewne NIE PODDAM SIĘ!!!!!!!! ![]() Lecę już do łózka. Dobranoc kobietki
|
#4317 |
|
Zakorzenienie
|
nie poddaj sie paula
ijaa pokaz sandalki padam jest 2 w nocy a ja dopiero bede sie do snu szykowac .. co za dzien .. na szczescie juz piatek ( 13 -go ) dobranoc |
|
|
|
#4318 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jakie pięntniutkie! czy Lewiatan jest sieciówką? jak zrobisz ciasteczka to poproszę zdjęcie co wyszło z tej koalowej foremki ![]() a tymczasem.... witam piątek, piąąąątek! dla 3 Bydgoszczanek, 1 Łodzianki i 1 Poznanianki najlepszego weekendu początek!
Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2011-05-13 o 07:18 |
|
|
|
|
#4319 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Jestem nieprzytomna, ale muszę pracować, nie ma zmiłuj. Po 11 zastrzyk, a potem projekt, więc mam bardzo mało czasu Paulunia życzę powodzenia, a może spróbuj na początek z tetrowymi? Dzieci ich nie lubią, bo w nich mokro i często same zaczynają siadać na nocnik
|
|
|
|
#4320 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
u mnie też jest lewiatan ale niestety tylko spożywczy i tam nie ma nic prócz jedzenia i chemi a foremki są super ![]() ja wczoraj chodziłam 6h po sklepach i nie kupiłam NIC |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.

Jak mało kto, nawet lubie prasowac, ale nie w taką pogode

jakie pięntniutkie!