![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Ana sprząta III - zapraszam!
NIEAKTUALNE
UWAGA: Pełna oferta - post #1,3,4 Witam serdecznie! Czego szukam? - Zero Frizz, Styling Mousse - Zero Frizz, Spray on Shine Antytime - kosmetyki Frederic Fekkai - Vichy, Oligo25, pianka - maseczki oczyszczającej - cieni ArtDeco, ewentualnie innych, co najmniej średniopółkowych w odcieniach ciemnej zieleni, granatu, czarnych brązów etc. BŁYSZCZYKI: * Lancome, Juicy Tubes, odcień nr 14 Framboise, 6 ml, zużycie niecałe 5% * Avon, Glazewear Metallic, odcień Rose Beam, nowy (ale bez folii zabezpieczającej) * Avon, Glazewear Metallic, odcień Metallic Garnet, nowy (ale bez folii zabezpieczającej) * Avon, Glazewear Extreme Gloss, odcień Sand Shine, użyty raz * Avon, Glazewear Extreme Gloss, odcień Clear, użyty raz na pomadkę PALETY: * Pupa, Paleta ZOO, Owieczka, nr 05 - zużycie niewielkie (nie przekracza 7-8 %), kredka jak też większość cieni w kremie w ogóle nietknięte * Mary Kay, Paleta Enchanted Garden, cienie użyte trzykrotnie, róż dwukrotnie, pomadki dwukrotnie ROZŚWIETLACZ: * ArtDeco, Rozświetlacz Art Design, z kolekcji limitowanej, nowy KOREKTOR: * Oriflame, Giordani Gold, Luminous Concealer, koretktor rozświetlający, odcień Rose, użyty czterokrotnie Edytowane przez Anahstasia Czas edycji: 2006-12-13 o 16:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Ana sprząta III - zapraszam!
może u mnie Cię coś zainteresuje za błyszczyk avonu? mam cień w kolorze, który może Cię zainteresuje- cień Maybeline expertwear mono kolor cosmic black, dotknięty palcem, nawet nie ma śladu, to taki opalizujący grafit, ciemny, idealny do smoky eyes.
- konturówka do ust Yves Rocher z serii Yria. Kolor 395 Bordeaux . Nowiutka , nie zdarłam nawet folii. - pensilk Max Factor - kredka do oczu z gumką, kolor plum (śliwka-bordo),z wszystkich kosmetyków ona była użyta najwięcej...trzy razy maksymalnie. Zauważyłam, że ma takie malutkie peknięcia na zatyczce, ale nie widać ich i się normalnie zamyka. Plastikowa wysuwana. -konturówka do ust Bourjois kolor rose intense- nowa, kreska zrobiona na ręku dla sprawdzenia koloru,tester - lakier Eveline z serii holographic. Śliczny beż mieniący się na różne kolorki (nie brokat tylko takie drobinki). Cudny. Nowiutki. - pomadka Constance Carroll, nowa (raz użyta dla sprawdzenia kolorku), kolor 39 taki jasny beżowo-różowy, bardziej beż - lakier do zdobień złoty brokat, nowiutki ale zerwałam naklejkę i nie wiem jaka to firma (raczej bazarkowa)
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
OCZY:
* Oriflame, Fine Liner, wysuwana konturówka do powiek, odcień Chocolate Brown, użyta trzykrotnie * Oriflame, Illuminate Eye Crayon, Night Fever, zostało tyle co na zdjęciu, tj. 60-65% pierwotnej gramatury * ArtDeco, Soft Eye Liner Waterproof, nr 23, raz strugana * Avon, Mirror Shine, kredka rozświetlająca, odcień Icicle, zostało 75% * Avon, Clearly Shadowed, satynowa kredka do powiek, odcień Moonshine, zostało 75% * Clinique, Color Surge Eye Shadow Super Shimmer, odcień Blue Lagoon, 8g (Not for individual sale), użyty trzy/cztery razy RÓŻE: * Clarins, Multi Blush, nr 05 - róż w kremie, maźnięty dwa razy, zużycie znikome, kartonik * Oriflame, Giordani Gold, Luxurious Velvet Finish Blush, odcień Delicate Rose, zostało 90% BAZY: * Sephora, Base de maquillage perfection, baza rozświetlająca, raz użyta * YSL, Teint Parfait, baza rozświetlająca różowa, nr 2 - zostało 7 ml Edytowane przez Anahstasia Czas edycji: 2006-09-10 o 14:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
KOSMETYKI PIELĘGNACYJNE:
* Avon, Bronze Aftersun, zestaw: After Sun Cooling Lotion Spray with vitamin C (nowy) + Aloe Ice Gel instant cooling (zostało 50%) * Avon, Celebre, Skin softener, balsam do ciała, nowy * Avon, Naturals, Vanilla&Soy Milk, zestaw: balsam (nowy) + mgiełka (zostało 95%) * St. Ives, Przeciwstarzeniowy morelowy krem oczyszczający, nowy * Oriflame, Aloe zestaw: Soft Scrub, peeling, nowy + Eye Gel (zostało 80% pierwotnej pojemności) + Facial Wash, żel do mycia twarzy (zostało 35-40%) * Celine Dion Parfums, Pearlized Shower Cream, 75 ml, nowy * Palmer's, Cocoa Butter Formula, 250 ml - fantastyczny amerykański balsam do ciała, nowy * Avon, Clearskin, Facial Cleansing Scrub, zostało 60% * Avon, Foot Works, Advanced Moisturising Foot Cream with AHA complex, zostało 65-70% * Oriflame, Relaxing Vitamin Mask, zostało 35% * La Roche Posay, Toleriane, 200 ml, mleczko do demakijażu, zostało 65-70% * Kaloderma, Burro Vegetale per il Corpo, fenomenalne włoskie masło orzechowe do ciała, 300 ml, nowe PAZNOKCIE 1) Oriflame, French Manicure, odcień Ivory, zużycie ok. 10% 2) Avon, Arabian Glow, odcień Turkish Delight, zużycie ok. 15-20% PRÓBKI 1) Lancome, Aqua Fusion, Continuously Infusing Moisture Fluid, 5 ml 2) Lancome, Hydra Zen, Advanced De-stressing Moisturising Cream, 5 ml 3) Jeanne Piaubert, Certitude Absolue, Expert anti-wrinkle day care, 3ml 4) Vichy, Liposyne, Wyszczuplający krem drenujący, 30 ml 5) La Roche Posay, Redermic, 1,5 ml 6) Lancome, Bienfait Multi-Vital, High Potency Moisturiser with Micro-Nutrients, 1 ml 7) Gucci, Rush 2, body lotion, 10 ml 8) Collistar, Crema Energizzante Giorno-Notte, krem do twarzy, 3 ml 9) Collistar, Crema Rassodante Intensiva, krem ujędrniający do ciała, 8 ml 10) Klorane, Szampon na bazie chininy i witamin B do włosów osłabionych, 10 ml 11) Bielenda, linia profesionalna, Ideal Skin, Krem liftingujący z placentą roślinną, 40+ do skóry dojrzałej, 3x1 ml 12) Talika, Lash Conditioning Cleanser, 3 ml 13) Garnier, Fructis, Color Resist, Szampon wzmacniający, Włosy farbowane/pasemka, 100 ml DLA MĘŻCZYZN 1) Biotherm Homme, Aquapower, Ultra Moisturising Oligo-Thermal Care, żel-krem do twarzy, 20 ml (próbka) 2) Chanel Homme, Allure, EDT, 2 ml 3) Givenchy Pour Homme, EDT, 1,2 ml 4) Sephora Men, Moisturizing gel for face, 2x2 ml INNE 1) Clinique, Wysuwany pędzelek do pudru 2) ArtDeco, Mała czarna kosmetyczka z kolorowym emblematem na przodzie 3) Mary Kay, Tiulowa kosmetyczka wiązana na kokardkę Wszystkie kosmetyki są ważne, świeże, a ich opakowania są w stanie niemal idealnym. Pozdrawiam! Edytowane przez Anahstasia Czas edycji: 2006-10-17 o 17:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
oj ale się wstrzeliłam miedzy twoje wątki...jeszcze kosmetyczka mi się podoba
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Nie, nie brązuje. Ma kolor starego złota i rozświetla mnóstwem drobinek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ana, jestem chętna na rozświetlacz Art Deco
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=142391 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() * ArtDeco, Rozświetlacz Art Design, z kolekcji limitowanej, nowy może znajdziesz u mnie coś jeszcze ? ![]()
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety nic nie znalazłam ![]() ![]() Buziaki! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() BTW: Przypomniało mi się, że pytałaś kiedyś o kremowy róż Revlona - jeśli nadal jesteś chętna to chętnie oddam go za free w dobre ręce ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Witaj
![]() Interesują mnie u ciebie: * Pupa, Paleta ZOO, Owieczka, nr 05 - zużycie niewielkie (nie przekracza 7-8 %), kredka jak też większość cieni w kremie w ogóle nietknięte * Oriflame, Giordani Gold, Luxurious Velvet Finish Blush, odcień Delicate Rose, zostało 90% * Sephora, Base de maquillage perfection, baza rozświetlająca, raz użyta Nie mam już swojego wątku, więc może napisz mi co by cię za to interesowało, oprócz tego co wymieniłaś wyżej ![]() Z ciemnych cieni mam: Bell ciemny brąz nr. 7 cień APC nr. 8 APC nr.13 Pozatym nie wiem czego jeszcze poszukujesz, więc nie wiem co mogę ci zaproponować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
Przekupka: 28 pkt / 100% pozyt.
|
![]()
Jestem zainteresowana mleczkiem Toleriane, czy jest jeszcze aktualne?
![]() |
#19 | |||
Zakorzenienie
|
Helenko, mleczko jest wolne
![]() ![]() Cytat:
A czego szukam? Właściwie tego co wyszczególniłam na początku + kosmetyków dr Hauschki, Nuxe, L'Occitane i wszelakich ciekawych sezonówek. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję za propozycję, ale jednak odmówię ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ciepło! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
Przekupka: 28 pkt / 100% pozyt.
|
To jest mój wątek:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143136 jest tam maseczka oczyszczająca Lumene (10 ml), mam też nowy Tonik Ziaji seria profesjonalna do gabinetów kosmetycznych, 500 ml, przychomikowany nowy, z targów
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
moze cos u mnie? napisalas ze szukasz maseczki oczyszczajacej.... JA MAM!! Maseczke łagodząco-oczyszczającą z peelingiel zielona herbata, cytryna i melisa. (pH-neutralne)-Hean Natura naprawde dobra... niedojśc ze napoczątku peelinguje to pozniej zostawiasz ja na ok 15 min a pozniej odświeżona, czysta i promienna cera.... dzieki swoim wlasciwosciom łagodzącym skora nie jest zaczerwieniona... odzyskoje ładny koloryt........ zobacz moze inne rzeczy u mnie ci sie spodobaja... jakby co to odp. na moim watku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jakbyś robiła dokładki, daj znać ![]() Buziaki! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ROZŚWIETLACZ: * ArtDeco, Rozświetlacz Art Design, z kolekcji limitowanej, nowy RÓŻE: * Clarins, Multi Blush, nr 05 - róż w kremie, maźnięty dwa razy, zużycie znikome, kartonik oto moj watek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=136699 prosze o odpowiedz u mnie jesli sie da ![]() ![]() Edytowane przez karolinusienka Czas edycji: 2006-09-15 o 09:13 Powód: błąd ;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
I ja również zainteresowana jestem mleczkiem Toleriane LRP
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.